Sometimes it helps

Så åter hemma igen från en ganska rolig dag på jobb. Gud vad Malmö är fint runt jul. Som Cassie sa: Nästan så att man blir kär! =) Men de är ju sant, det är så romantiskt med alla ljusen överallt och allt pynt i alla fönster. Älskar de, man får en så varm och glad känsla av de hela. Okej, inte världens bästa bild eftersom den är tagen med mobil kameran, men man får en hint om hur mysigt de är va?



Nä om man skulle spela någon timme eller så =P Kanske borde lägga sig i tid.... vilket jag inte lär göra ändå. Men men =)
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, är ju trots allt en hårt arbetande kvinna!



Puss och Kärlek






Take it away!

God morgon


Gissa vad jag har gjort hela morgonen? =P Jo, spelat. Alltså jag kommer vara så fast i flera månader nu. Not Good! Johan fick fixa frukost (även om det bara bestod av en chailatte). Men nu har jag faktiskt slitit mig ifrån den andra datorn till denna, har ju faktiskt en blogg att tänka på! 

Ska strax bege mig iväg till jobb. Ska bara sminka mig, platta håret, klä på mig med mera. Tänk killar liksom, de flesta går bara upp ur sängen och raka vägen ut ur huset. =S




Puss och Kärlek

Living a dream?

Jaha, har nu spelat några timmar och glömde spara mitt spel.... =/ hur mycket krävs de liksom? Skitförbannad, så jag lämnade över datorn till Johan. Tittade lite på Harry Potter med mamma och Alex också, då passade Fia på att inviga spelet. Se, det är inte bara jag som är en tönt! =)


Ja, Johan kom hit innan, so i guess we´re friends again.


 

Två nördar tagna på bar gärning? =)

Nope, ska nog sova strax. Upp tidigt och promenera, spela sen jobba. Ska som sagt med Elin och äta på tisdag. Får hitta något snyggt att ha på mig på onsdag när det är restaurang fest på Centliliter & Gram. Ska dit med Cassie, Vesslan och Stani. Ska bli skit kul!


Men tack och adjö, sängen kallar.




Puss och Kärlek

You cant see my heart

Förresten det är ju första advent idag ju! =S Fan vad tiden går fort alltså! Jaha, då är man kanske igentligen sen på de vad gäller julklappar? Har ju bara köpt en än så länge.. När är det rätt läge att ha köpt klart alla?


Har provat mitt spel nu, och för er som frågat! Så: ja det är värt priset =) 399:- tyckte jag var billigt.

Jo, tjejer. Det är rea på stylebystars.com check it out!

Nu ska jag fixa lite kvällsmat sedan spela vidare! =)


Puss och Kärlek

Take a bow

Har varit med familjen på Mobilia och handlat lite, ätit och umgåts. Hittade en julklapp till Fia, men kan ju inte säga vad det är =P Köpte mitt sims!!!! Efterlängtat! Haha och alla ni som köpte de för 499:- det kostar bara 399:- på SIBA. =D tydligen hade mamma köpt de till mig i julklapp så hon var inte så imponerad när jag kom med en SIBA påse.


Så nu håller min bror på att installera de till mig för så teknisk är jag inte =P


Fan alltså, jag suger på att bestämma saker med folk. Har dubbelbokat med Linda och Elin på tisdag. Ska ju gå med Elin och äta, vi bestämde först så jag får ta och boka om med Linda.



Men nu ska jag gå och nörda mig lite med min nya älskling. =)



Puss och kärlek

The value of my life.

Jordin sparks -sos.
Miley Cyrus- pary in the USA.
Jason Derulo - whatcha say.
Rihanna- russian rulette.

Allt som spelas om och om på mitt rum. Haha jo, tro de. Det står faktiskt Miley Cyrus, gillar inte henne men låten är faktiskt lite svängig =P


Håller på o sminka mig, ska iväg med mamma, lillebror och storebror och kolla runt lite i affärer =) Lite familjemys. Här är jag i ett nötskal varje morgon.

 


Promenaden med Linda och Ceasar blev framflyttad till tisdag, då ska vi även hinna med lite julklapps shopping =)

Dags att kila, idag blir de faktiskt västen som jag glömmer använda.

 


Hörs sen om jag inte är för upptagen med The sims då =P

Puss och Kärlek

Me, myself and I

God natt alla små barn!


Har precis slutat jobb, har varit där sedan 11 imorse så det har blivit en lång arbetsdag på 12,5 timmar! Trött som en slips nu. =) Hade en massans besökare på jobb idag, kul =) är ledig imorgon och det ska minsann bli härligt! Ska försöka komma iväg med mamma och handla lite saker, bland annat The Sims 3!!!!! Äntligen =D Ska bli nörd på heltid. Ska även få gjort lite andra ärenden imorgon.


Ska nog på restaurang fest i veckan, kul kul. Blir med Cassie och Stani från jobb, möjligtvis några till.


Men nu blir de bingen,


Puss och Kärlek

Truth hurts

God kväll


Har precis kommit hem från jobb, det har varit en riktigt dålig dag för mig idag. Vet inte vad det beror på men jag hatar typ alla vid detta laget.


Var på körskolan imorse, en idiot höll på att köra in i mig i en rondell och efter det får jag lik förbannat motorstop =@ Tydligen ska jag köpa fem lektioner till innan de är dags för uppkörning. Så det blir ytterligare 3500 kr utöver de 5000 kr som jag betalade för paketet jag köpte. Satt kvar lite efter lektionen och pluggade teori med Cassie. Efter de åkte jag raka vägen hem till Johan och sov ca 2½ i sträck. Upp snabbt som fasen då jag fick höra att Thomas Sabo var på Mobilia och visade upp sin kollektion. Så slängde på ansiktet och tog taxi dit. Hälsade även på kära Eddie som jobbar på Gamestop. Sen åkte jag till jobb, vilket idag inte varit mycket att hurra för eftersom allt går emot mig för tillfället och jag känner för att låsa in mig på mitt rum i mörker och göra massa ärr på min handleder... Men nu ska vi inte låta det bli allt för deppigt. Hittade en massa fina saker hos Thomas Sabo, har en ring som jag speciellt kollat ut sen jag tog studenten. Fick den jag helst ville ha men tycker denna här är så fin också!


Listar mina favoriter i Thomas Sabo höst/vinter kollektion 2009.

Ringar

TR1817-001-12   TR1762-051-11  TR1772-051-18 
(fick i studentpresent.)


Örhänge

H1680-051-14  CR533-051-14  H1547-051-11

Halsband




Åh, ja. Synd bara att de kostar en förmögenhet och min ekonomi ser ut som skit för tillfället. Fick dock en jättefin ring av Johan igår från Astrid och Agnes. Passade inte så han får lämna tillbaka den =P Men just nu bryr jag mig inte, vi är inte direkt bästa vänner för tillfället om man säger så =)


Näpp, alla goa o glada. Nu ska jag sova, ska jobba 12 timmar imorgon från 11-23 och härligt nog är det med Thimar på lunchen. Min nya favorit kollega (även om hon är min praktikant).


God natt.



Puss och Kärlek

How it goes

Okej, this is how the story goes! Frågan om hur jag tränar för att ha så vältränad mage.... Jo, sanningen är den att jag är lat som fan! Sover halva dagarna och uppe hela nätterna. Jag tränar inte direkt, ibland känner man sig lite extra motiverad och då brukar jag ta en promenad eller gå i skogen några kilometer. Äter speciellt nyttigt gör jag väl inte, okej jag äter ju helst inte pommes och massa friterat. Brukar äta en sallad och kyckling eller en grillad köttbit på jobb. Har vi något som är gott och nyttigt som man kan äta till frukost hemma så tar jag hellre de än en nutella macka... men det är mest bara för att man känner sig lite fräshare beroende på vad man äter. Sen känns det dessutom bättre efteråt, alla får väl ångest efter att ha krängt 4 st nutella mackor när man istället kunde valt en god och färsk tonfisksallad? Spelar liksom inte så stor roll om du väger 140 kg eller bara 40 kg, det är ju inte hälsosamt. Så mitt knep är väl att välja lite bättre vad man äter så måste man väl inte vara så nogrann och regelbunden med träningen. Sen har jag skitbra matsmältning också =P. Och jag som alla vi andra brudar gillar väl att frossa i choklad och popcorn alla kvällar i veckan! Så jag är väl inte rätt person att ge tränings knep eller mat tips för att hålla sig i form. =)

Tack för frågan!


Puss och Kärlek

Starting to long for it.

Glömde helt bort att skriva igår kväll =S Var ioch försig riktigt trött så de var väl därför jag inte tänkte på de.

Körde en runda med pappa igår på förmiddagen, gick inte speciellt bra.... höll på att krocka. Blev avsläppt i stan så besökte snabbt min frisör och sedan fikade jag med Elin. Ska ut och äta tillsammans på tisdag, Sara ska nog också med =) Har kollat ut lite julklappar som jag kan tänka mig köpa till folk. Fick även handlat lite underkläder igår =) Har hittat en massa jag önskar mig också! =P

Ett par skor från L & I (3,299:-)
Skjorta från  Zara (599:-)
Kavaj från Zara (799:-)
Klänning från L & I (999:-)

Och en hel del till.

Lite roliga julklappstips som jag kan tänka mig ge bort:

En låda (korg eller vad som) för tjejer fylld med underkläder, smink, hårprodukter, godis, strumpor, filmer m,m
För killar: låda med kallsonger, strumpor, deoderant, ansiktslotion, bok, mössa, parfym, plånbok.
Samlar object som tex glas eller tallrikar. Min mamma samlar på svarta kosta boda fat och Lovisa glas från Duka.
Samlar de inte redan så kan du ju göra så att de börjar.
Även samla berlocker som tex Thomas Sabo (som jag har) eller Pandora (som Fia har). Älskar smyckena från Thomas Sabo!



Igår hade vi kungligt besök på Chili, självaste Prins Carl Philip var och åt hos oss! Jepp, jag och min kollega har lagat mat åt prinsen! =P Vad gör de mig? B-kändis va? ;) hahah.



Stilig? In alltför "breathtaking" i Real life.


Ska hoppa in i duschen sen dra iväg till jobb. Imorgon ska jag vara på körskolan redan 07.30!!! blöö.



Puss och Kärlek

I was so wrong for so long

Varför stressar man in i sista minuten bara för att man från början hade hur mycket tid på sig som helst? sitter med plattingen på, sminket i knät och datorn brevid... inte ens bytat om. Pappa är här om fem min! Haha, måste börja vakna i tid, men de är bara så svårt! =P

Har tjatat om The Sims 3 nu i månader, jag och min praktikant har kommit på en sak nu. Jag ska spara min dricks hela tiden och när jag kommit upp till vad de kostar så köpter jag de för min dricks! =) På så vis, förtjänar man de mer och så får man längta lite till så blir man ju gladare när de väl kommer!


Men nu måste jag kila!



Puss och Kärlek

Let the games begin

God afton alla små barn! =)


Har hunnit så mycket som att ha kommit hem från jobb, gjort en chai, renbäddat min säng (var på tiden) snackat i telefon, sett ICAs reklam med Danny, sett ett avsnitt av Miami Ink och satt mig framför datorn. Så sjukt multifunktionell alltså!


Ska köra med pappa imorgon innan jobb, in ett snabbt ärende till min frisör, sola och fixa en överraskning åt Johan, kan ju inte säg vad det är liksom. Han läser ju också denna populära blogg ;) haha, skämt å sido.
Sen ska jag jobba en helvetes massa timmar, ska storstäda hela köket är det tänkt. Hälsovårdsnämden tittar förbi närsom helst nu. Och så snart de har varit där så kan jag bygga på mina naglar!!!!! =D wihooo


Lillebror har ritat en bild av Enzo =) Ser ni likheten?

 

Haha, kanske inte jättelikt ;) men sött ialla fall


Nä, om man skulle bädda ner sig i sina rena lakan och sova 12 timmar framåt? Men först tänkte jag visa en bild av min krampiga och bruna mage! Hahaha.



Nä, det handlar om en väldigt uttråkad Malin... Det som ser ut som fettbildningar på sidorna är antagligen rester från Chai som inte min kropp vill ha.... haha, eller så kallas de Lovehandles! Får nog börja träna snart igen, tänker dock inte bli någon shemale-anna-anka-senig-typ! Men tighta till de lite skadar väl aldrig =)

Måste erkänna att jag börjar bli ganska less på chai, de kunde ialla fall innehållt någon sorts av energi givande ingrediens! Men nej.


Då mina vänner tar jag o kryper ner i bingen nu!


Hörs imorgon. =) Sov så sött.



Puss och Kärlek

In the morning and evening

Hej alla söta läsare!


Har precis dragit mig ur sängen, kollat klart på project runway. Var ute med Enzo klockan 8 imorse, det kändes hemskt!! Kändes verkligen som hon var typ så 4 på morgonen! Och tänk, på fredag har jag min körlektion 7.30, snacka om att vara död när man kör!


Jag sa ju att jag var ute med min bror Alex igår och promenerade, jag hade då tagit ett par av Fias skor. Igår kväll hittade jag en blåsa, som är lika stor som en vindruva, på min häl! Haha den är jättestor. Tänker dock inte lägga upp en bild på den för de vore lite äckligt. Ja, jag vet man ska ta hål på såna men usch!




Nej, nu ska jag sminka mig sen äta julbröd. Måste hem till Freddie innan jobb och lämna av Enzo. Sola hade inte skadat heller, vill ju inte se ut som alla andra irländare liksom!
 Vi hörs ikväll!


Puss och Kärlek

If I became a star

Nu har jag hämtat upp lille rått skrället =) Vi har åkt buss och handlar julbröd, pepparkakor och massa som vi ska laga till middag. Idag blir det fläskfilé, potatis och kantarellsås. It´s good being married to a chef. =D


Åkte förbi Mobila med bussen, åh vad man får julkänsla när de har pyntat alla träden med ljusslingor och God Jul skyltar överallt! Jag vill ha julen nu! =) Ska handla julklappar med Linda om någon vecka. =)


Snart kommer Eddie så ska vi alla tre se film, och ja Enzo också förståss! =)


Puss och Kärlek

It´s all about me

Har varit ute en runda i regnet och promenerat med min storebror Alex. När fan ska de sluta regna och börja snöa istället!?! Vi försökte komma på lite hur vi ska göra med julklappar och vad vi ska köpa till alla. Han tvingade mig läsa en av hans skräck-manga böcker innan, den var faktiskt rätt bra. Ja, han är helt insatt i dehär med manga och japansk kultur. Inte konstigt, Japan är ju ett väldigt intressant land om du frågar mig... bara kolla på deras mode.


Blir ytterligare en lunch bestående av Chai och pepparkakor.



 

 

Ska strax bege mig mot stan och sola, handla, hämta upp Enzo och sedan hem till Johan och äta middag =) Ska passa råtta till imorgon sen lämna av honom innan jobb =)

 

Puss och Kärlek


It´s not enough for you

Tack Teddie, håller med. Bridget Jones är faktiskt en vanlig tjej i ett nötskal liksom. Klumpig försöker förmycket och tycker hon är skitkul eftersom allting inte handlar om att hon ska se ut som en VS modell utan hur kär hon är i Mr Darcy men inte vill släppa Daniel Cleaver. =)


Sitter och äter frukost i sängen med datorn i knäet * typisk mig* Hittade en couscous sallad i kylen som Fia har gjort, riktigt god faktiskt. Helt ärligt vet jag inte vad för dricka som passar sig till couscous så de fick bli vatten.

Yummi.

 

Så skönt att vara ledig idag, bara det att man inte tar vara på dagarna bättre =/ Vakna 12 idag och det är ju halva dagen som gått då. Men men, ska snart försöka närma mig duschen lite, sen ska jag till Johan. Känner faktiskt bara för att ligga kvar i sängen hela dagen, mådde inte så bra imorse. Kan man sjuka sig från sin pojkvän?

 

Puss och Kärlek


Just the way life goes

Näpp mina vänner tror att kudden kallar efter mitt huvud ska nog vända till sängs nu!


Upp imorgon, sola, kolla kläder, käka, promenera? och en hel del till. =)



Sov gott,



Puss och Kärlek

I´ve been thinkin´ about you

Would you fancy doing it in the dark with a total stranger? - Hugh Grant i På spaning med Bridget Jones. Eftersom de flesta av oss bruttor gillar Bridget Jones filmerna så får jag väl se den nu med tanke på att The proposal är slut. Fan vilket film-nörd jag är! Film och data nörd rättare sagt! Jag behöver ju ingen pojkvän eller vänner, jag klarar mig ju såhär =P Haha eller kanske inte...


Har hittat en massa som jag överväger att beställa. Har ju en del utgifter denna månaden, måste handla julklappar också och sen vill jag spara lite från denna månaden till nästa. Men har ju iförsig sparat lite sen förra månaden så jag får väl slösa lite =P

Rare Fashion - Longsleeve Metallic Dress Lipsy - Low Back Knitted Dress Quontum - Black Mesh Circle Dress

Rare Fashion - Diamante Jeresey Dress Ichi - Kita Top Ichi - Jase Pullover



Lite av de jag tänkt beställa, kanske inte blir allt men något hoppas jag att jag lyckas klicka hem =)
Hmm några tilltycken om vad jag ska välja eller ska jag ha allt? =D allt va?


Nej, ska kränga lite choklad för det är så jag håller mig naturligt vacker! ;) Hahah, skämt åsido. Av att kolla lite på andras bilder så undrar man igentligen: har folk inte en känsla eller sinne för va som är snyggt eller? Dehär med att tjejer inte vet vilken höjd på klackarna att ha, låt oss säga såhär att en klack på under 8 cm gör varken din fot eller dina ben snygga. Du ser bara ut att ha föttter i samma storlek som Paris Hilton och det min vän, är inget att sträva efter! Blö.

That´s it for now.


Puss och Kärlek

Why don´t You stay

Har varit med pappa Beyer och kört en runda. Hyrde film och köpte söndagsgodis... Ja jag får ;) Söndagar är lördag för mig! Det är då jag passar på att frossa i godis och popcorn framför en bra film på tvn. Hyrde filmen The Proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Såg den, när den gick på bio, med Emmy. Helt klart värd att se igen. New Moon också för den delen =P Åhh jag är så kär i både Edward och Jacob! Jag hade valt båda om jag fick, men shit vilken kropp Jacob har! Och han ska föreställa 16 år, riiight!


Kom hem lagom i tid till söndags middagen som mamma lagat, synd att jag knappt orkarde något bara... har mått lite små illa hela dagen sen jag åkte hem från brunchen.



Godis dags! =D



puss och kärlek

Life is crowded

Så ja, hemma igen då. Älskar att bara vara hemma på söndagar... vara för sig själv, se ut som fan och bara ta de lugnt! Var och åt brunch, blev lite äggröra, couscous sallad och pannkakor. Härlig blandning! Men nu tänkte jag, lägger ju ibland upp bilder på kläder och såhär. Så för er som inte vet hur man gör för att se ut som fan, här kommer en guide!

How to look like fuck:

Ta på dig de noppigaste men absolut skönaste mjukisbyxor du har, en zip-sweat-shirt och någon tråkig tröja under. Ta de abslout raggigaste sockarna du har. Försök låta bli att kamma håret, fixa sminket eller ens ta på en BH! (fast jag är ogärna utan) Borsta tänderna måste du hur äcklig du än vill vara! Voila, you´ve created a scumbag!

Hade skitkul med min ena praktikant igår. Hon lärde mig svära på arabiska, detta eftersom min andra praktikant kom försent och jag skulle skälla ut honom. Ja, han snackar givetvis också arabiska. Skitkul var de, känner mig helt multikulturell! Kunde dessutom utala saker rätt bra om du frågar mig ;)


Ska strax iväg med mamma och handla, ska bara fika klart. Har gjort Chai och dukat fram lite pepparkakor, kan det bli bättre?

Ska dricka upp nu, vi hörs lite senare!

 

 

 

Puss och Kärlek


Every little thing

Hej!


Jobbade från 14- 23.30 igår, så några timmar blev det allt. Stressigt var det dessutom. Gick och såg New Moon direkt efter jobb ju, jag vet! Helt svettig och lukta mat, hur sexigt är inte det?!


Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Älskar verkligen Twilight filmerna men hatar sluten i dem! Menar vaffan, de kan inte bara sluta mitt i allt liksom! Man sitter där skitfrustrerad och vill veta vad som kommer hända i kommande filmen! Annars tyckte jag den var jättebra och nu blir man helt kär i Jacob i denna filmen, speciellt när han klippt av sig sin toffs.  Undra vem jag hade valt i slutet, Edward eller Jacob? hmm =)


Nej, ska bege mig och äta brunch nu, ni får ha en trevligt regnig söndag!



Puss och Kärlek

Start a beginning

God morgon alla glada!



Har precis duschat och fixat håret. Ska strax iväg till jobb. Var kvar på Chili igår efter jag jobbat klart, Fia och hennes kompis kom och lite senare kom Tilda också. Träffade även på en massa andra bekanta ansikten. =) Var inte direkt på hugget så kvällen slutade vid 01.10 för min och Fias del. Hon var full och hungrig så vi gick och handlade mat till henne sen tog vi sista bussen hem.




 


Ska direkt efter jobb ikväll till Royal och se New Moon, åh vad jag har längtat! =D Ska bli så skoj att äntligen få se den. Lite orättvisst att Jackie och Vesslan så förhandstitten med både 1:an och 2:an i torsdag! Men jag är nöjd med min överraskning från Johan och de kunde dessutom inte vara mer perfekt än efter jobb ju! 


Ska till Freddie imorgon och hämta upp Enzo, sen ska jag och lilleskiten ha en hel dag, kanske sover hos mig dessutom =) Får väl se till att försöka få något vettigt gjort också. 




Puss och Kärlek 

When I grow up

Har nu sovit fram till klockan 14 =) Var så besviken på mig själv för att jag missade min lektion att jag skar upp mina handleder... hahaha nej jag bara skoja =P Har bokat två nya lektioner (av mina 4st jag har kvar på mitt paket). Så en blir på fredag om en vecka och nästa på fredag om två veckor.



Såg en söt liten bild på min kompis Lindas nya hund. Hon hade svårt att bestämma sig för namn så föreslog jag Ceasar, vilket det blev. Tror de gör mig automatiskt till gudmor eller något ;) Ska se till att få med lille knubbisen ut på några rundor i skogen. =D





Men nu ska jag ge mig av till jobb.


ha d bra idag!


Puss och Kärlek

So happy right now

God morgon... eller kanske dålig morgon?


Dålig för mig ialla fall! Vaknade 10 och gick ner till bussen för att åka till körskolan, tittar i mitt häfte med tider som jag skulle köra..... Det var visst igår inte idag! 700 spänn bortkastade och en lektion mindre!!! Kommer ju aldrig hinna ta mitt körkort innan jul =(


Anywho, gick hem till Johan igen och sitter nu och kollar på Miami Ink - Nunez special. Ska strax gå och handla sen jobba. Som sagt så blir det nog några drinkar på Chili ikväll. Kom dit och håll mig och min tvilling sällskap ;)





Puss och Kärlek

Look where we are now

God afton allihopa!


Slutade lite tidigare så jag satt kvar med Cassie och Stanni och drack vin och fixade med de nya menyerna på Chili. =)



Ska nog stanna kvar en liten stund efter jobb imorgon och dricka med Fia och Carro. Börjar inte förrens 16 på lördag så jag kan faktiskt festa till det lite för en gångs skull. Ska inte jobba nattklubb på hela helgen. På lördag ska jag och Babe se New Moon ju, åh vad jag längtar!!!


Ska nanna nu, sitter i Johans knä och skriver samtidigt som jag tittar lite på Efterlyst. Faktiskt intressant trots att det är "pensionärsprogram". Ska upp och köra imorgon bitti, we me luck! =)





Puss och Kärlek

Look where we are now

God afton allihopa!


Slutade lite tidigare så jag satt kvar med Cassie och Stanni och drack vin och fixade med de nya menyerna på Chili. =)



Ska nog stanna kvar en liten stund efter jobb imorgon och dricka med Fia och Carro. Börjar inte förrens 16 på lördag så jag kan faktiskt festa till det lite för en gångs skull. Ska inte jobba nattklubb på hela helgen. På lördag ska jag och Babe se New Moon ju, åh vad jag längtar!!!


Ska nanna nu, sitter i Johans knä och skriver samtidigt som jag tittar lite på Efterlyst. Faktiskt intressant trots att det är "pensionärsprogram". Ska upp och köra imorgon bitti, we me luck! =)





Puss och Kärlek

In the end, its you and me

God morgon allesammans!



Blev inget inlägg igår kväll efter jobb, trots det att jag slutade tidigare. Pga stormen så var hela Klågerup nedsläckt av strömavbrott. Ni kan tänka er när jág klev av bussen och inte ens gatlycktorna fungerade, jag var skit rädd! Jag som är en riktig fegis i vanliga fall, går inte ens på toa ensam efter jag sett en läskig film! Jag sprang hela vägen från bussen hem i mörkert, höll på att springa på en tant och hennes hund!

 

En fransk sparris och min praktikant Thimar som sitter och pillar av skalet på champinjonerna, de gör vi alltid för skoj skull när vi inte har något att göra. Lite terapi över det hela =)



Väl hemma så har mamma tänt massa ljus i hela huset, ganska mysigt faktiskt. Enzo min lilla kärlek var redan här eftersom Freddie släppt av honom påväg till sin träning. Så lille Enz har legat i min säng hela natten och myst, hans mage har gör de konstigaste ljuden så jag tror snart han kommer lägga en riktig brakfis!



 

Min lille älskling!


Var hos min frisör igår innan jobbet ju, klippte aldrig något men färgade upp allting så det blev ljusare. Köpte dessutom nytt schampoo, balsam och hårinpackning. Allting från Schwartzkopf. Ska vänta med att klippa mig till nästa gång jag ska dit =) Vill ju låta det växa litegrann.

 

Före och efter frisören, ser kanske ingen större skillnad men det är pga ljuset i bild 2 =)



Bara idag har jag och Enz varit ute ca 3 gånger och gått promenader. Eftersom hans mage kurrar så tänkte jag att han kanske behöver bajsa, så hellre ute än i min säng! Han väckte mig första gången halv 8 imorse genom att slicka mig på halsen.... inte alls lika mysigt som det låter! Nu ligger han här på mitt lår och tittar på när jag skriver och lägger upp bilder, tror han är trött på att bli fotograferad =P



Trötta som fasen imorse, ser helt naken ut men de är jag inte! =) Har linne och mjukisbyxor på mig.


Nej, ska nog hoppa in i duschen strax sedan bege mig in mot stan. Ska släppa av Enz hos Freddie och så tänkte jag hjälpa honom städa lite. Måste också hinna sola lite innan jobb. Efter jobb ska jag hem till Johan och sova, ska ju till körskolan imorgon bitti så får utnyttja honom lite =)



Ha det bra idag!



Puss och Kärlek


Let me in another chance

Hejsan allihopa!

Verkligen skittråkigt att behöva gå utanför dörren när det är sånt här väder. Blö, sitter dessutom óch lyssanr på Din gata. Kan de blir värre? Alla låter likadana och lika tillgjorde, Cynthia och Sáman och allt vad de heter. Nope, gillar dem inte.


Har lite bråttom, ska sticka iväg till frisören om en halvtimme, har en massa att göra innan dess!
Efter jag varit hos frissan ska jag jobba. Så om inget annars så hörs vi ikväll.





Måste kila!



Puss och Kärlek



When the roof came in and the truth came out

Sitter och lyssnar på min nya absoluta favoritlåt: Jason Derulo - Whatcha say
Det är en remix på Imogen Heaps låt Hide and Seek. Den från O.C som är så himlans härlig.
Försöker skriva min önskelista samtidigt som jag sjunger med i låten, inte jättelätt =P Först på listan ligger ialla fall The sims 3 och Wee board. Sen vet jag inte =P


Var nere hos farmor i Trelleborg hela eftermiddagen. Började med en drink hemma hos farmor ;) Visse inte att hon var så haj på att blanda cocktails, fel hade jag. Sedan gick vi ner till restaurangen som ligger precis vid hamnen där farmor bor. Åt fläskfilé på lavasten, det var lite små mysigt, man stekte sin egen mat och så. Passade även på att  ta en bild!




Väl hemma igen så sitter hela familjen och tittar på filmen Förtrollad och så tittar Oliver på mig och säger "It´sch goood!" det är lite av ett internt skämt.

Sa till Oliver : Le de falskaste du kan. Då svarar han: Du sjunger falskt. Typ, jaha, vad har de med saken att göra? Schysst dessutom! Men ja de gör jag, men de hindrar inte mig! =D





Såg även Desperata hemmafruar för ovanlighetens skull! Ska nu se Sex and the City filmen och efter de kanske Mammas Pojkar på tv4.se =) Efter det måste jag minsann sova, ska till min kära frisör imorgon och få en förändring =)


Men nu ska jag faktiskt rita lite samtidigt som jag ser på tv!
Sov gott alla små frön!



Puss och Kärlek


Best friends don't count

Har varit på körskolan till klockan 12 och kört massa rondeller och skit, fan allstå! Jag kör så himla mycket bättre med pappa än på körskolan. Tog bussen raka vägen hem och ska snart ta bussen till farmor i Trelleborg. Tänk vad skönt när man kan köra överallt! Ska ut på restaurang med farmor, bara hon och jag. En liten tjejmiddag blir de typ =P Hon ville ta med mig till ett speciellt ställe där de serverar maten på lava sten. Man tackar väl dessutom inte nej till farmor! =)



Börjar få lite bråttom nu, ska kila strax. Vi hörs senare och kanske med ett litet inlägg med Enzo, som kanske

 ska komma på besök ikväll!



Puss och Kärlek

Starting over

Go´kväll alla nattugglor.


Sitter och kollar på  CSI New york med min älskling, blev överraskad  med mat när jag kom hit. Körde givetvetvis med pappa hit efter jobb. Gick skitbra tycker jag, med körningen då alltså! =)


Ska se New Moon på bio den 21 november klockan 12 på natten med min babe =) Haha, han överraskade mig med biljetter men så lurade han mig först att de var till honom och hans kompis så först blev jag skitsur, så han blev tvungen att avslöja överraskningen! =P Tur för honom.


Nej, måste nanna nu, har en lång dag framför mig imorgon.



Puss och Kärlek

Take one

God middag =)



Har faktiskt inte precis stigit upp, jag var uppe redan klockan 11 och tog en promenad till Pude och tillbaka, sen åt jag lite frukost och vilade lunch =P


Hittade världens gulligaste lilla sak när jag ställde in smöret i kylen igen efter frukosten. Observera att alla "j" är vända på fel håll =P




För jävla gulligt va?

Ska strax dra iväg och jobba men innan de ska jag snabbt in och sola 20 minuter. Satt och kollade film igår med Johan och fick massa idéer, så jepp, jag har börjat rita igen. Tycker det är jättekul och har över många idéer. Man skulle fan tagit och blivit designer. Lätt och lyckas med det? haha, riight =P



Ljusblå blus med knytkrage och knappar längst sidan. Tjocka svarta tights och ett par skyhöga boots till det.



Vit top och vit kortärmad kavaj som även är kort i längden. Svart volangkjol i tunt tyg och svarta tjocka tights med ett par skyhöga boots ;)


Så undra om Marc Jacobs eller Christian Louboutin ringer upp en ;) Haha. =) Ska köra en runda med pappa ikväll efter jobb också så jag får kört lite innan min lektion imorgon. Ska sitta kvar en timme med Cassie och plugga lite teori på datorerna där på körskolan.

 

 

Dags att kila!

 

Puss och Kärlek


Young and restless

Hejsan Svejsan!


Har precis kommit hem från nya Ikea, måste erkänna att jag gillade gamla Ikea ganska bra faktiskt. Detta ser ut precis som de gamla fast spegelvänt. Till och med "rummen" de byggt upp är detsamma. Men men, detta var ju stort och fräsht. Träffade på Björn också som jobbar där =)


 


Sitter och kollar på Grey anatomi och dricker chai, Nina kanske kommer förbi sen om hon inte skulle till sin make. Ska se Ensam hemma filmerna ikväll också =) Måste börja känna av julkänslan lite, de har ju börjat julpynta i alla affärer och i hela stan ju!



Måste bara ge er, som har dålig hy eller gillar ansiktsprodukter, ett tips! Köpte produkterna Demons and angels från apotekets egna sortiment, för några månader sedan och jag älskar dem! Absolut bästa rengöringsprodukterna jag någonsin använt och tro mig jag har provat många och ofta är det inte de dyraste som är de bästa. Inte i de fallen jag provat ialla fall. Kostar bara 65:-/st. Dessutom får du ett läppbalm när du handlar två produkter ;) Hittar dock inte mitt.




Tack för de fina kommentarerna! =)

Alltså man blir ju faktiskt så sugen på att flytta hemifrån när man går runt på Ikea, men sen vill man verkligen komma hem till en tom lägenhet varje dag? =/ Sen sparar jag ju dessutom så mycket genom att bo kvar hemma och så gillar jag ju faktiskt mitt rum ganska mycke, det är mysigt. =)

 

 

Nej, ska nu återgå till tv-tittandet.


Puss och Kärlek


Happily ever after

God morgon bloggen!


Haha buhu, någon har kommenterat att min blogg är den sämsta bloggen de läst, typ läs inte då? haha!


Sovit gott som fasen =P Ibland är det faktiskt skönare att sova ensam och ha hela sängen för sig själv! Slipper bli väckt av att någon annan rör sig osv.


Ska strax göra mig iordning och bege mig med mamma och lillebror till nya Ikea, det blir premiären för mig idag. Har inte varit där tidigare, ni vet vissa har ju ett jobb att sköta ;) Dessutom är jag för bekväm för att ta mig dit!




Ska hämta hit min älskling efter Ikea! =D Promenaden med Linda och Nina blev dock inställd =( Vi får gå ensamma jag och Enzo!




nu åker jag,



Puss och kärlek

I think your perfect

God afton gott folk


Har precis kommit hem från en riktigt hektiskt dag på jobbet. Fick jobbat exakt 12 timmar idag =P Igår efter jobb åkte jag hem till Eddies lägenhet och kollade lite film med honom och Johan, sedan åkte jag med Johan hem till sig och nannade där till pappa hämtade upp mig klockan 06 imorse!!! Allt för att jag ska få övningsköra så mycket som möjligt. Nästa lektion är på tisdag och då ska vi prova rundeller sa min lärare, som om jag inte gjort de 1000 gånger förut. Lätt som en plätt ;)



Handlade Chai Te pulver idag på Espresso house, härligt att kunna göra de hemma när man är ledig. Kostade dessutom bara 79 kr, tjänar man ju riktigt mycket på jämnför när man handlar dem där för 35 kr styck. - Gud, vad jag är ekonomisk!




Idag släppte Jimmy Choo sin kollektion för H&M, Finns så mycket som jag skulle vilja ha av kollektionen. Här nedan är lite av sakerna jag tyckte var skitsnygga!





Lalala like =D


Ska upp tidigt imorgon (dricka en chai till frukost ;p) Ska hämta hem Enzo och sedan ut en riktigt långrunda i skogen med Linda och Nina, men de vet ni ju redan!


Så ha nu lite överseende för nu är det dags att sova! =)




Puss och Kärlek

Have´nt you heard?

God morgon,

Ja, då var man uppe med tuppen imorse. Körde på körskolan, gick sådär anser jag. Har bokat tid för halkan, ska göra det den 11 december... länge att vänta =/ Efter de gick jag och handla bullar, åkte hem och väckte mitt lille hjärta och har nu fixat lite frukost på sängen till honom =) Jag är så jävla snäll alltså!


Ska dra iväg och sola lite sedan blir de full rulle hela dagen på jobbet. Har en jädrans massa bokat. Men de är kul, då har man lite att göra hela tiden. Kom på att jag glömde skriva mitt goda tips på min sallad jag åt igår, så här kommer det!

Isbergssallad
Tomat
Gurka
Rödlök
Grillad sparris
Grillad kycklingfilé
Riven parmesan
Citronpeppar
Hackad timjan
Persillade
Olivolja

prova själva, det smakar jättebra!


Nä, nu ska jag vila frukost ;)




Puss och Kärlek

Good Night!

God kväll alla!

 
Har jobbat hela dagen (15-22). Åt en riktigt god sallad till middag idag, skriver vad jag hade i den lite längre ner.
Har bestämt att gå en riktig långpromenad med Linda, Nina och förhoppningsvis Enzo på söndag. Efter det ska jag klippa Nina, har lovat så länge nu =P Själv ska jag till frisören den 18de, tror bara jag ska färga till det denna gången. Ni vet ju, har man kort vill man ha långt hår och vise versa! =)


 
Ska nog bädda in mig tidigt ikväll, ska vara på körskolan 09.15 ju! Pust* Sen ska jag hem till Johan och bädda ner mig i sängen igen fram till de att jag måste kila iväg till jobb =)



Näpp, nu ska jag mysa lite med min make som sitter här bakom mig och läser allt jag skriver =) Så sov gott, så hörs vi imorgon. Vet inte om jag ska jobba på nattklubben, då får ni vänta lite längre på ett inlägg ;)



Puss och Kärlek

putting the pieces togheter again

Så ja, då var en rask power walk med Nina avklarad. Tog lite fina skogs bilder på naturen och på Nina =) Hittade en massa morots-sticks i kylen som någon gjort fint, se där! Då var lunchen fixad också! Värst vad nyttig man har blivit. Först All-Bran med banan, sen en power walk runda och sen morötter, hoppas nu de håller i sig resten av dagen =P


Härlig höstbild från skogen.

 
Söta Nina promenerar =)

 
Jag skulle känna lite på vattnet, kallt som satan!

Tydligen så skulle jag skicka in en bild på mig tillsammans med min ansökan, till skolan som jag sökte till. Känns lite dumt att behöva sitta och ta bilde på sig för att skicka in till dem. Menar jag tar ju bara såna fjortis-ego-bilder på mig själv för att lägga upp här typ =P Men nu får ni välja! Bild 1 eller 2, vilken ser mest "proper" ut? ;)

 


Så morötterna är slut, dags att bege sig mot jobb. Blir lite teori pluggande på bussen. Vi får se om det blir ett inlägg ikväll, ska till Johan. Ska dessutom upp tidigt imorgon, redan 09.15 och vara på körskolan då!



Puss och Kärlek


all coming back to me

God morgon allihopa!



Var uppe 06.45 och körde med pappa, som sagt. Det var fortfarande mörkt ute då ju =P Usch, men de dröjer ett tag till jag ska upp så tidigt och gå till skolan, så jag hinner njuta lite till av mina sovmorgnar =)


Första natten sedan i måndags som jag kunnat sova ordentligt utan att ha vaknat för att jag råkat lägga mig på armen där jag fick sprutan! Helt sjukt, att man kan ha ont så länge efter!



Ska ut till skogen och power walka några kilometer med Nina, hon hämtar mig nu så gotta go!


God, nyttig och originell frukost. All bran med banan och mjölk =)

Puss och Kärlek

Forever yours

Jobbat och åter hemma igen =) Är de inte helt underbart när det luktar vinter i luften? Älskar de, då får man lite julkänsla. Det finns verkligen en hel massa att älska med julen. Vörtbröd, julmust, pepparkakor, knäck, allt är vitt och glittrar, folk är glada och allt är så mysigt! Åhh, jag längtar till jul =) Brukar alltid kolla på ensam hemma 1 och 2 nästan varje dag i en månad innan julafton, det är då man får den rätta känslan (tror jag har srkivit det förr).




På fredag är det dags för club Sweetchili, från 18 och uppåt! Så alla ni som inte haft åldern inne tidigare, är hjärtligt välkommna på fredagar istället! =D Givetvis hålls detta då på Chili (Södergatan 3, Malmö).


Ska upp klockan 07.00 imorgon och köra med pappa imorgon bitti, suck, men men det är jag som vill öva mig på att köra så gott jag kan. Bita ihop och plaska vatten i ansiktet så går de nog bra =) Måste ju snart börja tjata om ett datum att ha min uppkörning på annars kommer man aldrig få det ju!


Åt ett helt paket med halstabletter igår på jobb, eller ja, jag och min praktikant tryckte i oss halva var. Efteråt läste jag innehållet i dem och nederst står det "överdriven konusmtion kan han laxerande effekt" =S happ...
Inte förrens nu hör jag hur min mage kurrar och bubblar =P Men det är nog ingen fara, klarar mig nog!





Här har ni en trött och sliten Mosho med lite utkladdat smink och ofixad frilla =P



Åh, snart är det premiär för New Moon med min älskade Edward i! Måste se den så fort jag får lite tid över, har ju längtat så efter den.



Nu sover Fia hela veckan hos sin pojkvän uppe i Helsingborg så det är lite tomt här, ingen att lyssna på innan man ska lägga sig och så.... Men jag måste ju säga att hon är inte alltid den skarpaste kniven i lådan. Hon började snacka en massa härom dagen om att hon och hennes pojkvän vill resa runt jorden och se the seven wonders of the world. Okej, sa jag. Det lät ju lite trevligt och häftigt ju. Men sen kom de, då sa hon: mm, vi ska till Kuala Lumpur och se Maya-tempeln och sånt. Maya-tempel? I Kuala Lumpur? Maya är ju sydamerikanskt och Kuala Lumpur ligger i Malaysia, Asien =S Happ, det lär ju bli intressant. Dessutom trodde hon att staden Babylon fortfarande fanns eftersom de sjunger någonting om de i Timbuktus låt, sen också att det inte finns något som heter Saudiarabien.... inte så svårt att framstå som den smarta tvillingen va? =P


Tänkte vi kunde ha lite frågestund, även om jag aldrig får speciellt många komentarer så vet jag ju faktiskt hur många som läser ;) Så fråga på så svarar jag på ett kommande inlägg!


Nä vet ni vad, nu ska jag titta lite på filmen En shopaholics bekännelser och somna sött =)




Puss och Kärlek

Let´s see about that!

Snoozade till kvart i 12 =P Måste verkligen börja gå och lägga mig i tid om kvällarna. Eller ja, till vilken anledning? Men bara för att!


Sitter i Fias säng och tittar på gamla avsnitt av Project Runway, säsongen där Christian Siriano vann. Han är verkligen jätte duktig, så hell yeah han förtjänade att vinna. Idag blev det en lite lat-frukost. Äkta vanlij yoghurt med jordgubb och krossade Marie Kex =P Ser inte lika gott ut som det smakar.


 

Ska strax göra mig iordning och bege mig in mot stan för att sola och sedan jobba. Vi hörs ikväll! =)

 

 

 

Puss och Kärlek




Exhausting

Goder kväll gott folk.

Tidigt morgon idag. Var på körskolan redan 09.15, kan inte komma ihåg senaste jag var uppe så tidigt! Men ialla fall så gick körningen bra, hade ny lärare som jag gillade. Han var cool ;) Efter körningen åkte jag raka vägen hem till Johan igen och sov fram till klockan 14.00. Skönt var de, fick inte sovit mycke inatt. Har vaknat tusen gånger av att jag råkat lägga mig på min arm, som jag har svinont i sedan vaccinationen!). Sen drömde jag lite mardrömmar också =P Tur att Johan toan var där!


Jobbade från 15-21 och sen pluggade jag lite teori på bussen hem.



Snackar lite med min kusins man om att jag ska snart åka till Irland och hälsa på... tycker dom ialla fall =P Jag tackar inte nej! Älskar att hälsa på alla min leprechaun släktingar och deras gröna lilla ö =)



Cissi, jag och mamma förra året när vi var på Irland. Så korthårig jag var! =P


Ledsen men orkar faktsiskt inte skriva något längre inlägg, är mega trött och ska upp tidigt imorgon och åka till stan för att sola och fika lite.




Puss och Kärlek

Neverending story

Go´ kväll. Sitter hos Johan och har kollat på Grannfejden. Jisses vilket program. Varför inte bara ignorera varandra om man nu har så mycket emot varann? Anywho tycker han skallige programledaren, Robert Ashberg, är väldigt lik min pappa =P För er som sett eller träffat Pappa Beyer kanske kan se en viss likhet =)


Såg den nya tv-succén Ullared, såg dock bara 10 minuter utav de men fan vad roligt det var. Massa skånska bönder storshoppar. De roliga är att man är precis likadan när man själv är där. Klart man shoppar för stora summor, allting är ju skitbilligt så varför inte? Sen att man tvingar sin man punga upp hela lönen är en annan femma. Men visst kan man så varför inte?



Hittade en enda bild med mig på inne på Johans dator, Chockerande! =P Men ja, här är vi på Rhodos inne på hotellrums toan.



Nej, får väl ta och bädda ner mig nu. Ska vara på körskolan redan klcokan 09.15! Suck, ska nog göra lite teori på datorerna där efteråt (men om jag ska vara helt ärlig så kommer jag åka hem till Johan igen och sova fram till klockan 13) =D


Sov gott!



Puss och Kärlek




Please remind us

Så, har nu sytt på en päls på min jack. Kan inte lova att de blev toppskick utav de för jag har så fruktansvärt ont i min vänster arm och har helt enkelt inte tålamod till de.


Sitter och kollar på project runway finalen och Gud vad duktiga alla är. Har mina två favoriter; Laura och Michael. Men måste säga att Laura är väl lite bättre. Hoppas hon vinner. Här är lite av hennes verk, helt underbara! =D


 ProjectRunway-LauraBennett3.jpg image by iamfashion01  


Skriver lite senare igen. Måste se vem som vinner



Puss och Kärlek

I know u love me

Så är hemma igen! har varit och vaccinerat mig, läskigt :p Är inget större fan av nålar! Ialla fall så när vi kom dit så var det bara att dra av sig tröjan och trycka in sprutan i armen, allt gick på en halv minut! Sen var man tvungen att sitta kvar en kvart så att allting kändes lugnt och bra. Sen gick vi alla baklänges ut därifrån. Hahahaha nej skoja bara. =P Haha, vi satt kvar och så kom Maria och Alexandra in och skulle vaccinera sig också (de gick i samma grunskole klass som vi). Vi alla satt och snackade efteråt och skojade en massa, helt plötsligt trillar Alexandra ihop på bordet och sen rakt ner på golvet. Kom verkligen som en chock, visste seriöst inte om jag skulle skratta eller gråta! Tydligen så svimmade hon nog av för att hon var så nervös innan sen släppte allting bara. Efter de så sa jag : Hoppas inte någon kommer in nu och ska vaccinera sig för då kommer de vända i dörren igen! hahahaha, så hemsk jag är!



Före vaccinationen....



......efter vaccinationen!


Haha, är hon inte för söt?! =) Efter de hela gick vi hela vägen från Bara till Klågerup. Det kallar jag för morgonmotion! Tog oss ca en halvtimme, sen när vi kom hem blev de banne mig frukost. Är utkastad från mitt rum eftersom fönsterputsarna är här och får inte vara ivägen!



Ska nog träffa Nina ikväll och se film och sedan hem till Johan toan och sova där. Ska köra tidigt imorgon med en ny lärare, så ja nu är jag givetvis nervös igen.



Nu ska jag kolla vidare på Gossip Girl!



Puss och Kärlek


The goal is finishing

Har nu varit ute och kört med pappa, gick inte lika bra idag som de gjorde sist. Tyvärr, men som alla vana förare säger så är de ju jätteolika från gång till gång när man kör, om man kör bra eller dåligt.



Åkte hem till Nina P efter körningen. Så nu sitter vi här och tittar på Ensam Mamma Söker. Japp, Nina är lite besatt av de programmet, själv är jag inget större fan. Vi har suttit och kollat på Big Brother säsong 4 då när Carilina Gynning var med. Skit kul var de, fan vilket idiot Olivier var! Hittade lite bilder från sommaren på Ninas lilla dator, älskar att snoka runt på andras datorer =D




Tror jag bestämt är nykter här även om de inte ser så ut! Nina och Jag =)




Carolina Gynning...förlåt Cissi, jag och Linda. Bilderna är från Lindas student i sommras.


Ska nog poppa lite popcron och se "och så kom Polly" på tv senare ikväll. Vet att ni skrev att vaccinet var slut enligt UMAS men tydligen är det bara på deras klinik som det tagit slut, säger mamma Frankie ialla fall. Så jag fortsätter vara nervös. Ska dra med Kevin dit imorgon och Nina, sen ska Nina och jag sticka till gymmet och bränna lite handtag ;)


Pappa berättade att han har slagit vad med sin arbetskamrat Joakim om att han inte klarar äta 15 cheeseburgare, klarar han de så betalar pappa burgarna om inte så får han betala dem själv =P Tror ni man hade klarat kränga 15 st? Jag är proppmätt på en happy meal så jag hade nog dött efter 3st cheeseburgare!



Puss och Kärlek


This is now

Yey, kommer inte känna mig jättedum sen när pappa kommer, syrran och hennes pojkvän kilade nyss iväg för att köpa en blomma till pappa. Fan vilken taskig dotter jag är alltså, glömmer pappas dag på året. Tur att han har sin födelsedag också.... En fråga bara? När är det döttrarnas dag eller barnens dag överhuvudtaget?! Vi har ju ingen dag så varför känner vi oss så skyldiga på mor eller farsdag?


Nope, dags att börja om på sex and the city boxen, den blir ju aldrig uttjatad. Måste dessutom börja masskolla på Ensam Hemma filmerna nu när det närmar sig jul och man behöver få den där älskade julkänslan som man så ofta saknar =P



puss och Kärlek

The end is the new beginning

Snackade lite med Kevin i telefon för en stund sedan, han påstår att jag har blivit en bitch på senaste tiden och att det är jättefjortis av mig att blogga =S Who gives a flying f*ck? Haha, jaja får väl lägga ner bloggen bara för han tycker att det är fjortis av mig ;) Andra frågar när jag uppdaterar igen eller varför jag inte skrivit något inlägg ännu just den dagen. Varför ska jag lägga ner? Tycker ju det är skoj, andra också, tjänar ju pengar på de och dessutom får man "talat ut" om saker som man kanske hållt inom sig annars och mått dåligt av, hell no jag ska fortsätta! =P Inte bara för att jävlas utan för att jag vill! =)


Är så sugen på stekt ägg med persilja!!! Vet inte varför har bara suget efter de!


Fan va man blir trött på tjejer som tycker synd om sig själv för deras pojkvänner beter sig som rövhål, gör slut med dem bara så slipper ni tycka så jävla synd om er själva och gnälla till era kompisar som är trötta på att höra de för de själv inte lyssnar när man försöker ge råd och säger att de är värda så mycket mer. Blö!




Jag och Vesslan på min student.



Nej, nu blir de fan ägg och persilja tror jag.... Om jag hittar någon persilja!

 

 

 

Puss och Kärlek


Girls gotta do what a girls gotta...

Inte allt för rolig dag igår, låg ihop kurad i foster ställning hela kvällen och natten, har haft så sjukt ont i magen så jag inte ens kunnat ligga raklång! Riktigt drygt. Idag känns det bättre, tack och lov. Får ju njuta lite av min lediga dag, är dock ledig imorgon också. Faast jag fruktar ju lite morgon dagen, jag och sprutor är inte bästa polare direkt. Men jo, jag ska ta vaccinet om jag inte missar bussen eller försover mig (A)



Ska iväg och köra en runda med pappa sen, känns som jag har blivit jätteduktig på att köra nu. Körkortet nästa! Jag har helt seriöst missat dehär med farsdag =S Känns rätt elakt mot farsgubben, men han får få en kram och en puss eller två. Om jag inte hittar något jag kan slå in och ge honom =D



Hittade en fin bild från Chilipepper förra helgen när det var Halloween tema. Här är de två killarna som håller i klubben och så är det jag och Cassie, har hon inte häftiga linser? =P Var så svartsjuk!




Får väl ta och hoppa in i duschen nu då.



Puss och Kärlek


I´ve gotta have it

Idag blir det en lugn hemma dag, plugga lite teori kanske hade varit lämpligt. Körde igår kväll med pappa igen  hem från jobb, mådde sjukt illa men de gick sjukt bra!


Blev en ganska lugn dag på jobb igår, inte en toppen dag direkt. Nej, får se till att plocka undan lite på mitt rum så inte mamma får spel sen.



Puss och Kärlek

In the end

Blö vilken morgon! Tror jag har legat vaken sedan kl 06 imorse och bara mått allmänt illa, kännt mig febrig och seg i hela kroppen. Tur så har jag ingen feber ännu ialla fall. Ska inte säga något till pappa för då får jag inte köra med honom. Sist jag var sjuk så smittade jag honom, så han är lite på sin vakt nu =P Har inte tid, lust eller råd att bli sjuk! Ska bara ignorera de så kanske de inte blir mer av saken! =) *host host*


Lite sminktips idag. Metallic färger med metallic färger, har använt metallic brun kajal under ögat och metallic brun skugga på ögongloben, sen glittrig vit uppe vid ögon brynet!


Ska strax dra iväg med pappa, färdig duscad, påklädd,  sminkad, fönad och parfymerad! Sen bär de direkt av mot jobb!




Vad gör man med kort hår?




Puss och Kärlek

This is the deal

Suttit och kollat lite på lediga lägenheter som jag blivit erbjuden. Funderar starkt på att flytta men vill ju ha sparat liiiiiite mer än vad jag har. Menar de hade varit bra att ha en buffert om nu något skulle gå snett. Freddie och Agge snackar om att skaffa en 4a eller 5a så sa Freddie att jag kunde hyra ett rum där om jag ville. Saken vore ju att man ska börja ha en egen lägenhet även om de hade varit trevligt att ha 2 roomies som är asballa. Men vi får se, har inte bestämt mig riktigt ännu om när de är dags :) Har ialla fall skickat en intresse anmälan på en 2a. Får se hur de blir med den. Är bara lite osäker med tanke på att jag vill plugga en massa, så vill inte ha för bråttom.


Åh, är så tveksam på om jag ska vaccinera mig... ska jag, ska jag inte? Orkar verkligen inte riskera att bli sjuk och så. Vill ju spara så mycket pengar som möjligt nu ju. Tänk om allting bara hade kunnat vara gratis istället, hade inte det varit bra? =D


Var kanske inte jätte mycket men gud vad härligt att det snöade igår här i Malmö! Blev helt överlycklig när jag satt på bussen och såg små vita flingor singla ner mot marken. Helt juligt! Men så saknar man värmen och vill till solen och stranden igen.



Kanske inte världens finaste bild, men hur härligt är det inte att ligga halvt i vattnet utan att frysa för 5 öre!


Imorgon bitti ska jag köra lite med pappa, öva på mina moment som min lärare sa åt mig och träna på allt annat runt omkring. Skulle ju igenligen pluggat lite teori ikväll men tiden bara rann iväg! =P Haha, de fanns ju så mycke annat att göra. Som tex äta plättor, kolla på mammas pojkar, skriva bloggen. Typ såna saker! =D Efter körningen med pappa ska jag hinna med att sola lite innan jobb hade jag tänkt. På lördags ska jag faktiskt jobba i serveringen för omväxlingsskull, direkt efter det ska jag in i baren. Är faktiskt lite excited, roligt att inte alltid göra samma saker.



Nej, dags att gå och lägga mig nu. Har tänkt ta en liten morgon promenad också imorgon så måste vara pigg!




Puss och Kärlek




It´s about time we swallow our pride

Har suttit en del av förmiddagen på Espresso house och pluggat teori. Jobbat  har jag också gjort, fanns dock inte så mycket att göra så slutade klockan 19. Nu sitter jag och kollar på mammas pojkar och äter plättor =)


Ska nog gå och vaccinera mig på måndag. Har blivit kallad då så varför inte.. Vet att jag tidigare har sagt att jag inte tror på vaccinet och inte tycker man ska vaccinera sig för de känns inte riktigt säkert med tanke på att man inte vet vad de har för bieffekter i längden. Men sen, när man tänker på att man kan smitta sina familj och närstående så vill jag göra de. Hade aldrig velat vara ansvarig för att någon annan ska bli sjuk.



Har fått 4 st erbjudande på lägenheter i Västra hamnen och på Ellstorp, alla med inflyttningsdatum i februari 2010. Men ska nog vänta ytterligare tror jag, till jag känner helt säkert att jag vill flytta.


Okej, har faktiskt inte berättat de ännu men ska ta och lägga ut alla korten på bordet och berätta för er nu. Har anmält mig till en kurs som börjar i januari. Då blir jag make up artist när jag har pluggat klart de 3 månader som de innefattar. Har läst och kollat upp en massa om kursen både på deras hemsida och inne på make up store butikerna. Skolan jag ska läsa på är europas mest etablerade make up skola. Ska bli skit kul att plugga igen även om de bara gäller 3 månader och att jag dessutom kan ha kvar mitt jobb samtidigt för de krockar inte.

      

  Så nu vet ni de planerna =) Har kollat upp lite andra kurser som jag kanske funderar på att plugga till hösten, men just nu så kollar jag bara upp lite för se vad jag kan tänka mig. En av kurserna som känns intressanta skulle innebära en flytt till Stockholm i några år. Men, inget är säkert ännu, så vi får la se!




Hörs senare!


Puss och Kärlek


My first I ever cared about.

Nina, Fia och Jag körde en runda till affären och sedan och tankade, åk aldrig med Nina, hon kör som en dåre! =P Men kul var de! Såg The Butterfly effect som gick på TV4film. Riktigt bra, det är nog den enda filmen som jag kan komma på där Ashton Hutcher gör en seriös roll.



Ska nu fixa lite grejor som jag bara skjuter upp hela tiden =P Tänkte försöka plugga lite teori om jag får tummarna loss. Nästa körlektion är på tisdag nästa vecka, men ska köra lite med pappa nu emellan. Sitter och går igenom i huvudet hur man backar runt hörn och in i en parkeringsficka =P



Näpp, nu ska jag banne mig ta upp boken =P Sen ska jag däcka med den i handen så jag ser engagerad ut om mamma kommer upp och väcker mig imorgon =P God natt då!



Puss och Kärlek



Neverending story

Good afternoon! =)


Har inte fått alltför mycket gjort på min lediga dag. Var på körskolan mellan 14.30 - 15.50, övade på backa runt hörn, backa in i en parkerings ficka, placera mig rätt på vägen och en massa annat. Riktigt skoj att köra faktiskt men fan att jag är så nervös varje gång. Men men, lite nervös ska man väl vara =)


Efter körningen mötte jag upp Freddie i stan och köpte en Iphone till honom, sen blev det en fika. Väl färdig fikat stötte vi på Teddie som flyttat ner från Stockholm, jättekul att träffa på honom! Det var minsann ett tag sedan. Åkte hem till Freddie och hämtade Enzo och så skjutsade Freddie mig hem. Åhh Enzo min lilla älskling =D

 

Min manlige vän Freddie och min manlige hundvän Enzo! Freddie har hittat Enzos bror som bor uppe i Stockholm med en tjej som heter Sofie och de har nu blivit bra vänner. Tycker det är häftigt vad världen är liten. =D

 

Sitter nu och kollar The Simpsons med Fia och Nina. Nina sitter och läser texten högt för lillebror som tvingar henne! Haha, svin jobbigt att lyssna på! Blir väl en filmkväll ikväll skulle jag tro. Imorgon ska jag först sola sen jobba och till sist hem till Johan och nanna kudde =)

Men nu, mina damer och herrar, ska de diskuteras lite plugg med mamma! Mer info om de kommer ;) jo, förresten ni kanske undrar vad som hände med dehär tattuerings grejen. Jag skiter rent sagt i de. Känner inte mig som en tattuerar människa, lite mer som en kläder, mode, smink människa så får väl rikta in mig lite mer på de.




Puss och Kärlek


Can´t you feel my heart beat

God kväll =) Har nyss varit och jobbat, nu blir de bara myskväll med film och godis hos Johan. Imorgon ska jag först köra tidigt med pappa och sedan vid halv 3 tiden på körskolan. Må tro att jag är lika nervös inför denna gången som jag var för första gången. Nu blir det inte mer för ikväll =P Puss och Kärlek

Life's an adventure

Så ja nu har jag vaknat till lite, ätit en skål frosties och kastat lite vatten i ansiktet på mig själv =)


Var och handlade med mamma på Ica Maxi efter frukosten, var ju givetvis tvungen att köpa Veckans Nu, Skvallertidning för er som inte vet var de är =P Nu när jag kommit hem igen känner jag mig sliten igen =P haha, trött som ett helt ålderdomshem.



Ska nu se Year One på film med storebrossan, vet inte om jag har lagt upp en bild på honom innan men här ska ni få se, en tvättäkta irländare!




Men nu mina vänner blir det en god sallad som jag hittade färdig kryddar och skuren i kylen, fint lagt i en Tupperware box. Gissar på att det är Fia som gjort den och skulle äta den. Men det är ju bull, nu är den min =)



Det ser kanske inte så smaskigt ut med blixt och närbild, men låt oss säga att de smakar inte som de ser ut! =P


Puss och Kärlek

The past, the present and the future

WRAAOR, god morgon för mig nu klockan 12 denna söndags förmiddag. Känns som jag är bakfull men de beror nog bara på att jag jobbade från 11-04 igår, helt slut! Det gick riktigt bra på Chili ogår kväll när de var club Chilipepper. Tim och Magnus som håller i de hade spökat ut sig och hela stället dessutom. Vi som jobbade i baren hade också spökat ut oss lite, Cassie hade köpt lösögonfransar och katt öron till oss, sedan hade Stanni vita linser och blod i hela huvudet. =) Jätteroligt när folk verkligen går in för det! Ska sno lite bilder från Chilipepper.se sen när de har lagt upp dem på hemsidan =P


När jag kom hem igår var jag ju givetvis tvungen att sätta mig vid datorn och kolla lite om något nytt hade hänt, bara så att jag inte missat något =P Kom in på bloggen och läste min än så länge absolut gulligaste kommentar jag fått. Blev så glad, nästan lite rörd =)


Älskar din blogg! följer den dagligen :D men det hade varit roligare med lite fler bilder, tycker det är så kul att se vad du har för "oufits" för dagen, gillar din stil ;) hade också varit kul med fler små tips på smink osv. hoppas du inte tar illa vid för mina små "önskemål" menar väl :D
har du förresten några unika julklappsförslag?
fortsätt blogga malin, det kan gå lång för dig, du gör ett bra jobb bruttan!
Massor av kärlek


Tänk att så lite kan göra så mycket =) Nina frågade mig i fredags om jag aldrig hade frågestunder på bloggen, men har ju inte haft speciellt många frågor så vet inte riktigt vad jag ska svara på de =P Men jag har faktiskt svar på denhär julklappsfrågan. En människa har en gång lärt mig att om det är någon man verkligen tycker om så ska man inte ge dem en sak utan en upplevelse som man kan minnas förevigt tillsammans. Kan inte svara mycket bättre än så. Men till folk som man bara vill köpa en sak till så tycker jag faktiskt man får gå lite efter folks personligheter och känna efter vad som passar just dem. Som tex min syster, gillar smycken, saker som har med håret att göra och naglar och så. Så hon hade jag nog köpt, lite exclusivare hårprodukter, skickat henne till en nagelskulptör eller något finare, tidlöst smycke som hon kan ha hela sitt liv. Typ, då alltså =P



Fortsätt kommentera people!! Gärna något namn då och då hade varit trevligt, så man kan sätta ansikte på sina läsare =) Känner att detta kommer bli en toppen dag trots de tradiga vädert!



Puss och Kärlek


RSS 2.0