Det var den julen...

Julen gick fort, som det brukar. Jag var tomte hos Emmy och Cissi sen kom Cissi och var tomte hos oss. Skit skoj när jag skulle gå därifrån, så tutade alla bilar som körde förbi mig. Haha det är väl inte varje dag man ser en tomte spatsera på trottoaren? =P Haha! I julklapp fick jag en Dvd, Mamma Mia filmen, Mamma Mia soundtracket, parfym, underkläder från Victoria Secret, Pengar, klocka, Örhänge .... sen kan jag inte komma på så mycket mera, lite presentkort o så. Jaja! Vi åt irländsk julmiddag, det är kalkon och så. Mycket godare än uttjatad vanlig svensk julmat!

På juldagen åt jag svensk julmat och massa godis till frukost =D Tror jag sov hela dagen eftersom jag skulle börja jobba 23 på natten på KB. Sjukt vad mycke folk där var! Sen precis innan det skulle stänga kom Olivia o bjöd på lite champange, trevligt trevligt! Så nu är jag ledig fram till på söndag då jag ska jobba lite extra med Olivia några timmar. Måste se till o ta en dag och gå ut för att shoppa lite på mellandags rean, jag har ju lovat honungssvampen också att vi ska äta sushi nån dag!

Nyår kanske firas i stan hemma hos Suvi eller i ett sommarhus uppe i Halmstad med Emmy, Sebbe och en hel drös till. Vi får faktiskt ta och se vad de blir för klänning! Intressant eftersom jag inte har kollat alls på någon ännu =P Men nått får jag hitta ;)

Riktigt sugen på att åka till Egypten, har hittat en jättebillig resa, sugen nån? Bjuder du då med eller? ;)

Idag har jag varit på 50-års kalas för Ann-Helen. Trevlig  var det och jag har ätit massor av pepparkakor! Tror jag spenderade hela dagen genom att först sova sen har jag bara snackat med Emmy och Sebbe på kalaset!


Sitter nu och lyssnar på en av mina nya favorit låtar, Neyo- Mad. Några andra är Kanye West- Heartless och Beyoncé- If I where a boy. Bara så d vet ;)

Var hemma 6 imorse, riktigt dryg. Gick in till Eddie och kollade på terminator och åt pepparkaksdeg med Frick =) Stackars Johan låg och sov i en stol =P hahaha.... Det blir så fel att jobba natt för man vänder på dygnet helt o hållet =S

Ikväll ska jag träffa fader min och ge honom sin julklapp, visste inte vad jag skulle köpa så det blev en Batistini tröja från dressman. Det är verkligen svårt att köpa till andra, fast jag tycker det är roligare än att köpa till mig själv.



Puss & Kärlek

Lov <3

Skönt, nu har jag lov. Idag sitter jag hemma hos farmor i Trelleborg. Vi har varit här på julmiddag idag eftersom vi inte firar jul ihop. Mysigt har det varit än så länge. Ikväll ka jag till Suvi på 18 års fest (efterlängtat av henne) sedan blir det nog Etage.

Imorgon är det lillejuleafton och då ska jag först ut och handla med Maxxan sedan ska jag till Westerdahls för att fira dagen ;) Sen på onsdag är det julafton...... Ångest att jag inte fångat upp julkänslan ännu!

Personalfesten var lyckad! Vi åt middag på en karibisk restaurang vid möllan som heter Carib Kreól, gott var det! Sedan gick vi till Amiralen där vi såg den spektakulära Joe Labero! =D helt otroligt vad han trollar bra! Suvi, den enda som igentligen inte fick dricka drack väl så klart mest =P Why not slickepott! Kvällen slutade ca 12 för mig för nästa dag var det skolavslutning.

I aulan fick vi höra båda bra och tondöva människor göra olika försök till att underhålla ett gäng ungdomar med låga förväntningar.... inte helt lyckat men ett bra försök! Betygen- jaah vad kan man säg, är jag någonsin nöjd? Ne, tänkte inte de heller.

Hela helgen har jag jobbat men även varit på 50- års kalas.det var sista helgen jag jobbade bruncher sen nu har vi julstängt, skönt. Fan de ska bli skoj att festa ikväll, känns som om jag inte har festat på flera måndaer *lite o ta i kanske ;)

Nee, borde man kanske gå och vara lite social med farmor? Ja, jag sätter mig vid tvn ;)

God Jul! och får inte glömma........Puss & Kärlek

Nä!

Haha nu får du ge dig, jag liknar inte Dharma eller Josefine Craaford!

Ändrade planer, jag ska jobba på lördag... sucks* :( men men...

Ska bli skoj på personalfesten ikväll, får ta lite bilder och lägga upp sen! Har ett litet dilemma och det är som vanligt  om vad jag ska ha på mig ikväll. Alla tjejer/ Kvinnor har väl de problemet att de påstår att de aldrig har något att ta på sig när deras garderob inte går att stänga på grund av tröjor som tränger och hänger i den?

Sen måste jag ta en dag och handla julklappar, Jag och Max ska hjälpas åt men de hjälps ju inte om jag inte har någon aning om vad man ska köpa. Vad ska du köpa till din mamma och pappa så kan jag sno dina tips =P Känns som om att jag är så sjukt sen ute!

Usch jag fruktar avslutningen imorgon, vill inte se mina betyg men jag känner att jag måste.... Alltså jag bölade på skolavslutningen i 9:an för att jag var så missnöjd =S Jag gick på vår skolbal i tårar.... Partypingla va? Jaa de lär inte bli många som får veta hur mina betyg blev ialla fall! =P

Idag sket jag i skolan eftersom vi endå bara skulle ha betygs samtal hela dagen, så de var skitsamma med det. Istället så gick jag upp imorse och tog en rask promenad runt Klågerup och sedan hem och åt en god bulle till frukost. Efter frukosten satte jag på en ansiktsmask (såg död ut) och så klippte jag Fias hår.  Sen har jag möblerat om och städat hela ovanvåningen, har kommit på hur ansträngande det är att byta sängkläder =S det får min make göra när jag gifter mig. Men nu är här ialla fall kliniskt rent och Frankie (mamma) blir förhoppningsvis glad när hon kommer hem!

Men nu ska jag ta bort mitt gamla nagellack och dra på ett nytt lager =P hahah! Hoppas ni får en trevlig efter middag såhär vid julkvisten! =D

Puss och Kärlek

... en dag

Vem vaknade inte av att alting skakade igår morse? =P haha jag började morgonen med att skrika FIA!! och fick tillbaka ett svar som löd: MALIN!!! hela mitt rum rörde sig och allting knakade o klirra, riktigt obehagligt. Sen var det ju samtalsämnet på allas läppar hela den dagen.

I skolan skrev jag två prov och hade en redovisning, har även fått reda på lite angående mina betyg... Fattar inte varför jag inte kan vara nöjd nån gång emd något som jag själv presterat! Skit irriterande att bli helt ångestfylld så fort man tänker på något med skolan. Jag vet att det är bara denna veckan ut men det är ju ångest med det också! Sen har jag ju inte fler chanser att göra bättre ifrån mig, jag får ju ha dessa betygen resten av mitt liv sen =S Det är rätt så självklart att man är efterklok och tänker nu att man vet att man kunde gjort bättre, varför gjorde jag inte mitt bästa? Kunde jag inte bara fått alla MVG? det hade varit trevligt!

Blir så besviken på människor som inte bara kan vara sig själva utan måste låtsas vara någon annan för nån vinnings skull =S säg vilken? Fattar inte bara varför man inte kan vara sig själv så gott de går..

Följande dagar ser ut som såhär: Torsdag- skola sedan julfest med KB. Fredag- skolavslutning sedan utgång på kvällen, Lördag- Julstäda sedan är jag bortbjuden på kvällen, Söndag- Jobba, Måndag- Suvi 18 fest, Tisdag- Fira lillejuleafton med Westerdahls, Julafton - säger sig själv, Juldagen- Jobba nattklubb på KB, Annandagen- Fira Ann-Helens födelsedag.... sen mina vänner får vi se vart vinden bär mig!

Har jag verkat olycklig på något vis? Vissa kommentarer jag får här på min blogg får mig att framstå som jag verkat olycklig iallafall.  Det är fel så ni vet, Jag har inte varit olycklig... Jag var bara inte tillfredställd med situationen, om man kan säga så. Kan ni snälla inte skriva vem ni är som kommenterar så jag vet, så jag kan försöka förklara mig så ni inte har fel uppfattning.... Eller jah, skitsamma. Ni förstår nog nu... hoppas jag.

Nej minsann nog av detta skitsnacket, nu ska jag julbaka med mamma och Oliver!

Puss & Kärlek

I skolan.... sista måndagen.

Sitter nu i skolan och ska göra en utvärdering för hur jag tycker våra samhällslektioner har varit, lönt?

Helgen som gick har jag jobbat och även varit på "lagfest" hos en kille som spelar innebandy i Bara.... Det hela slutade väldigt dramatiskt. Jag vet inte hur jag ska skriva de eller vad jag ska skriva men ... Jag vet inte hur jag vill ha saker. Ska de vara så satans svårt att bara bestämma sig för något man vill? Känner mig helt handikappad för jag sätter folk i svåra situationer och de känns inte bra. Men sen vet jag också att man måste tänka lite egoistiskt annars kommer man aldrig själv må bra över nått. Jag vill inte veckla in nått eller blanda in någon men jag vet ju inte hur eller vad jag ska göra för att bestämma mig om vem jag vill vara och hur jag vill leva och bli... Djupt? haha... Men när man inte vet så vet man bara inte, bättre än så kan jag inte säga det oc h
Som sagt, men men.

När jag vet så skriver jag så ni också vet! =P haha svårt, jepp?

Puss och Kärlek!


I'm still a rockstar!*

Jag måste åka och handla julklappar. Tur att jag har Max som har lovat att vi ska handla ihop =D Men vad ska man handla till alla?...=/

Kan ni inte skriva vem ni är som kommenterar, hade vatt skoj att läsa vem som läser bloggen.

Mycket som händer nu va, eller är det bara jag?.... Ja, så klart vet jag ju inte vad det är så jag kan ju inte säga de heller...
Skitsamma.

Helgen ser ut som de förra helgerna - Jobb,jobb. Möjligen lussebandy på fredag och på lördag så blir de nog lite krök men inte mer än så. Liiite seriös med jobb får man vara..

Missar matchen på söndag för jag jobbar men de känns inte som de gör så stor skillnad om jag är med så jag kan lika gärna jobba. Sen är det bara nästa vecka kvar i skolan sen går jag inte i skola längre... Praktiserar ju hela nästa termin.


Dagens låt är ; Heartless - Kanye west.
Dagens film; Love Actually


Puss & Kärlek

Helgen som gick...

I fredes var jag ju hos frisören sedan var det sagt  att jag skulle ta de lugnt..... eh, ja.

Eddie kom in o kollade lite tv med mig i typ en halv timme sedan bestämde sig jag och Max för att vi skulle åka och se herrarnas match i Arlöv. Efter det var jag och Max lite taxichaufförer och fick köra lite rundor men sedan hamnade vi hos JP där det var Guitarr Hero, öl, Pesse, Timmie, Vi, Johan, Jp och Henke. Vi rockade som fan!
Sedan gick vi ner till Kockarna och fick se Max dansa lite =P

Nästa dag var det work, work! Samma sak på söndagen.

Den 18 ska vi på julfest med KB, skoj skoj! Vi ska se Joe Labero! As nice, eller vad?

Nu är det bara två veckor kvar av skolan sen är det fan ta mig jul! =D Ett prov kvar och tre inlämmningar på arbeten... That's it! Ska ha MVG på grejorna sen bara äga mitt eget betyg.... om det blir ett trevligt sådant!

Jag har lite ångest för att jag inte har tagit tag i denna julen som jag brukar göra annars och pynta och så... men denna julen har inte varit densamma.

Jag var ute med mamma och Johan i stan igår och kollade lite och jag har faktiskt hittat tre olika klockor jag kan tänka mig, en Accent, Tommy Hilfiger och en Calvin Klein. Strålande!

Nepp men nu ska jag skriva ett arbete om Islam, Islam var de =)

Puss och Kärlek!


Jag klippte mig!

Jepp, I did it. Nee men asså jag klippte bara av topparna och färgade håret, så de vart inte så värst avancerat.

Det är typ det enda jag har gjort idag! Har suttit där i x antal timmar och grejat.

Idag ska jag bara mysa framför tvn med familjen sedan kanske åka till Johan. Jobbar imorgon så man får ju vara lite seriös ;) Jobbar söndag också så jag gissar vårt årliga julbak med familjen Westerdahl...=/

Men men, nästa vecka är det julbord heeela veckan i skolan, skoj eller långtråkigt? De får vi la se!

Nej, nu ska jag ner och äta kinamat! Yum yum!

Gott nytt Hår!

Puss & Kärlek

Ut, en onsdag?

Jepp igår kväll hade jag och Nina bestämt att vi skulle ut och ut blev det. Vi fick dock sällskap av fler än vi trodde. Kvällen började med att min alkholist vän Louise kom hem till mig och åt pepparkakor sedan tog vi bussen in till stan. Vi gick raka vägen till Chili där Fia praktiserade. Uppe på andra våningen satt en söt liten tös vid namn Nina som redan börjat dricka utan oss =P Men jag och Louise var inte sena på. Efter knappt tio minuter får vi trevlig sällskap av herrarna Tarzan, Max och Pesse. När Fia hade jobbat klart så slog hon sig ner med oss också. Tror vi stannade i typ en timme sen gick vi vidare till Moosehead på Lillatorg. Det var där typ resten av kvällen ägde rum. Max och jag skulle shotta, snär vi väl bestämt oss om vad vi skulle shotta, vilket blev tequila, så får vi fram två skitstora glas (för att vara shotglas) vi typ bara tittade på varandra - Detta är dock ingen 6:a! hahah. Men men de gick ner. Jag har tydligen en storebror som jag inte visste i baren på Moosehead, Robban heter han! haha.

Jag har absolut ingen aning när vi kom därifrån. Helt plötsligt skulle Louise hem så vi började gå mot centralen. När vi kom till centralen så började jag få jättesvårt att andas. (Vet inte men tror jag har fått astma, det blir så ibland typ om man blir upprörd eller spelar match eller så) Ialla fall så fick jag ingen luft och fick panik, så Fia ringde en ambulans. När ambulansen väl kom så fick jag snacka med en av personalen som kom fram till att jag får panikångest attacker pågrund av att jag har för mycket på mig med jobb och skolan. Jag ställer alldeles för höga krav på mig själv, - Njää tror inte de va! Jag tycker bara sånt är bullshit när de håller på och gissar varför de tror de blir så. Ja, jag tror ialla fall inte på något av det. Tror att de bara är astma eller något. Men sen när den draman var över så begav vi oss i taxi hem till Tarzan, därhemma blev det lite myspys och ännu mer öl =P Där  på golvet och soffan låg vi allihopa sedan och skeda med för lite täcke och kuddar. Stackars Tarzan som skulle upp klockan sju imorse och hämta en bil som de någon timme senare skulle köra till Sälen med. Ingen vaknade ialla fall, men sen när han kom hem så väkte han alla =( Pesse var inte sen på att öppna en öl till frukost sen fick vi skjuts av Tarzan hem till Klågerup och Staffanstorp.

Fia, Jag och Louise gick och lade oss direkt i min säng och sov till klockan 13.30 typ sedan blev det rostade mackor till frukost. Nu har Fia åkt till jobb och Louise åkte hem så nu är jag ensam igen.... skönt ;) haha. Ska få gjort läxor som jag har deadline på till idag! Orka?

Jag har fått lite kommentarer på några inlägg där det verkar som ni tycker jag har varit olycklig med Robin. Det har jag aldrig påstått att jag var, vi hade det bara inte bra ihop på slutet. Ni får dessutom gärna skriva vem det är som kommenterar. Hoppas verkligen inte ni har uppfattat mig som arg och bitter det senaste året heller, de vore ju inte kul och vara den typen =P

Men nu ska jag ta en lång dusch så jag får duschat bort lukten av rök och alkohol som inte är så smickrande!

Ha det bra! (de ska ja´)

Puss och Kärlek


Frågetecken?

När man inte vet, vad fan gör man då? Har inte allt för mycket att skriva idag för jag vet inte helt enkelt....


Har jobbat hela helgen och idag efter skolan.... de var allt.

Lyssnar på en låt, gör en varken ledsnare eller gladare... Beyonce- if i where a boy. - vad tycker du?

RSS 2.0