The easytones

Efter långt och länge så drog jag med mig mina två bröder, Alexander och Oliver, hämtade upp Fia och så körde vi till Nova Lund. Meningen var att vi skulle handla en födelsedags present till mamma... men det resulterade i lite mer än så.

Till mig själv så blev det en ny sportbh, träningslinne, träningstights och en kort t-shirt.


Till mamma i födelsedagspresent så blev det: Dom nya Reebook easytone som är gjorda i Goretex så man kan använda dom ute i regn, snö och kyla. Perfekt för mamma på jobb =)


Alex fot, Min fot, Fias fot och mammas fot!

Alex och Fia blev också sugna på vars ett par så dom köpte också! Nu är vi The Easytone Family! =D Haha. Ialla fall så kommer hela familjen ha fina rumpor och vältränade ben!

Nu ska jag snart träffa Freddie och Enzo på en powerwalk!

I´ll be standing here

Aj mina naglar! Satte på några avsnitt av 90210 säsong 2 och började slita av mig min franska manikyr. Så nu är mina naglar helt nakna, fula och ser ut som en feminin kopia av pappas händer. =( Blö!

Väntar på att Freddies migrän ska dö ut så han och Enzo kan hänga med på en powerwalk runda med.

Vet inte om jag är helt nöjd med min spargris... gillar inte riktigt att den är blå =/ Hade velat ha en fin, stoor som man inte kan öppna.


Nå? Var köper jag en som jag beskrev?

Puss och Kärlek

A million pieces

Min blogg klyddar lite med kommentarerna, dom blir lite försenade på något vis. Så för allas information har jag just fått veta att dedär med stjärntecknena (hehe) de gällde tydligen bara alla som är födda fr om 2009 =P Haha My bad, så jag är återigen tvilling! Nöjd ändå.

Kommentar från SOFIA

Hej, hur går det för dig med make-up kursen. Fick du jobb direkt efer och hur har du det med jobb inom makeup just nu? Är det lönt att ta kursen eller ? HOPPAS verkligen på ett svar... Jag kikar in här lite senare så svara i detta mejlet ellet gör ett litet inlägg om sminkkursen; hur den är som helhet & jobbtillfällen efteråt (kort & gott)

Svar:  Min kurs var slut i början av april. Under kursen fick vi många tillfälle att närvara och praktisera, vilket jag gjorde, i de olika butikerna i Malmö (var jag gjorde min kurs). På så vis lär man ju samtidigt känna de olika butiksansvariga och kanske ge dom ett gott intryck av sig själv. Efter ha lämnat mitt CV och varit på intervju så fick jag jobb i juni. Det finns ju inget garanterat jobb, man kan ju alltid frilansa som egenföretagare men det är lite svårt att få in en fot och hitta jobb. Säger jag av egen erfarenhet. Jag är jätteglad att jag gick kursen, har lärt mig så otroligt mycket på så lite tid. Ger mina kompisar tips och knep hela tiden som de använder sig av dagligen! Är du intresserad och vill lära dig så är det inget svårt val om du ska gå utbildningen eller inte. Det finns ju dessutom så man kan utbilda sig vidare. Själv ska jag eventuellt upp till Stockholm på en veckokurs i slutet av februari! Två av mina kompisar som jag lärde känna under kursen och fortfarande har kontakt med jobba även för Make up store nu. Vill man så kan man, I guess =)




Syns lite vilka färger jag gillar sminka mig i? Har typ en miljon-triljon make up bilder... hur har jag orkat?!

God natt =D

Puss och Kärlek


Prestiges

Mitt senaste inlägg skrevs för 3 dagar och 6 timmar sedan, sorgligt är inte det? Sen dess har jag ialla fall jobbat, på IC i fredags och på Chili igår. Det som är så bra med att jobba på Åhléns är att man har många olika att välja på när man ska äta lunch om man inte vill sitta ensam.


Efter jobb i fredags så mötte jag upp Patrik och Olivia för att äta middag på HAI. Jätte mysig kväll som slutade med pjamas framför tvn, jag klagar inte! ;)

Igår blev det ett 12 ½ timmars arbetspass på Chili och slutade tröttsamt framför tvn den kvällen med. Satt ändå uppe till kl 03, vilket resulterade i att det inte blev någon träning imorse! Fy skäms. Körde däremot till Burlöv center med min storebror för att köpa en spargris, så något vettigt har jag fått gjort idag!!

Hittade min brors besparingar också ;) Hahaha!


Puss och Kärlek

Never the less

Frukost ihop med syrran, åh så mysigt. Börjar inte jobb förrens kl 16 idag så då fick jag sova ut ordentligt. Efter jobb blir det banne mig träning, eftersom jag hade vilodag igår och bara powerwalkade som träning! Tycker faktiskt jag är lite duktig som ändå ser till att motionera av något slag varje dag!

Tror jag ska köpa 1kgs hantlar som jag kan gå med i händerna när jag powerwalkar, så tränar man liksom armarna lite också! Har ju redan brossans ankelvikter som jag kan slänga på om jag vill ge benen en riktig hårdträning! =) Tror dom åker på inför morgonens runda!



Puss och Kärlek

Got Jesus on my necklace

Gud så duktig jag har varit dessa dagarna alltså! Måndagskväll avslutades på gymmet. Tisdagen bestod av en hel dags arbete och sedan mötte jag upp Olivia så promenerade vi ut till västra hamnen och tränade på gymmet där. Hem och åt fiskgratäng, mums!!

Denna dagen började med ett frisör besök sedan med Fia, Linda och Johan för ett besök på IKEA och 8 väldigt goda köttbullar sedan körde vi vidare till Nova Lund. Allt jag lyckades få köpt var en Orkidé på IKEA =/ Tyckte det var lite skandal såhär dagen efter löning! Jo förresten, efter frisör besöket sprang jag inom på jobb och köpte en tröja som jag la undan till mig själv när jag jobbade igår.

Enligt min käre vän Freddie så har alla stjärntecken ändrats =S Förstår inte hur det kan komma sig, jag som i 20½ år varit tvilling ska numer tydligen vara oxe? Nä, skumt!

Jaha, då fyller mamma år denna månaden, hade velat ha lite tips på presenter! Har några i åtanke, men det kan ju inte va fel att få lite fler bra idéer. Tänker inte skriva vad jag har tänkt mig redan eftersom lilla mamma snokar igenom min blogg när hon är på jobb.  ;)

Såja, stolt efter dagens träning som bara blev en powerwalk med syrra, nu ska vi se nya avsnitt av 90210 och kränga ostbågar! Gotte!!

Puss och Kärlek

My heart goes * * *

Öh! Kunde knappt resa mig ur sängen idag iheller!! Hur länge varar träningsvärk igentligen? Brukade aldrig få det förr, då jag var så fit ;)

Såå vad ska man göra på en ledig dag? Kolla lite O.C avsnitt, träffa Amanda och sedan bege sig till gymmet låter som en bra plan =)

Men nu ska jag sova lite pre-dinner.

Puss och Kärlek

Just the way it is

Räknar vi powerwalk som träning? Så fall har jag trots allt tränat idag. Mamma och jag gick en riktig långrunda för en stund sedan. Efter de spände jag fast Enzo i kopplet och gick en långrunda med honom också. Lite intervall träning eftersom han stannar hela tiden och ska markera revir, springa lite, stanna lite till och ja... ni hajar vinken!

Nu blir det en av favoritmiddagarna - Flygande Jakob =D


Puss och Kärlek

Fireworks

Åh kommer inte ihåg vad jag bloggade om senaste, så längesedan var det!
Middagen hos Sanna var hur mysig som helst, jag körde på en helt nykter kväll då jag satte igång med hårdträningen i fredags. Hon bjöd på Chevré toast med ruccola till förrätt. Fläskfilé, rotfruktsstavar och potatis till huvudrätt och muffins med passionsfrukt och grape till dessert. Direkt efter desserten fick jag och Enzo kila hem, tror inte min mage kom bra överrens med chevréosten. Låg och mådde dåligt halva natten =(

 
Mary, Suvi och Sanna. Fia jobbade och Olivia vart sjuk från kvällen innan då va och åt ute så blev hon dålig på kvällen.
Alltså var vi inte full styrka ;)

Dagen därpå vart det storstädning, tvätt och jaga runt Enzo i trapphuset som stod på schemat, kvällen bestod av middag på Steakhouse. Där jag återigen åt fläskfilé, massa vitlöksbröd och till dessert, något som liknade Sannas muffins väldigt mycket, bara en "kockigare" version av den =P Nykter kväll igen! Gick hem och bytte om efter middagen, vilade 20 min och sedan på med gympa dojjorna och ner på gymmet en timme med Johan.


Tränade mage, bröst och armar vilket jag idag får lida för. Längesedan jag haft en sånhär träningsvärk. Jag som igentligen borde vara bakfull!

Gårdagen började direkt på gymmet kl 8, började jobb kl 12 och efter jobb mötte jag upp kollegorna från IC, tog ett glas på Nobel House ( jag som lyckats att inte dricka något på middagarna både på torsdagen och fredagen, allt sket sig på lördagen!) Sen vandrade vi vidare till St Markus vinkällare. Där jag först åt citrusmarinerade kräftstjärtar på briosh sedan vildand med chokladsky och slutligen källarens Melba, som tydligen innebär lite olika sorters glass. Riktigt gott, vinet var nog bland de godaste vin jag har druckit.
 Rekomenderar starkt, värt att prova! =)
Efter kvällen på Markus vinkällare gick jag till Amanda och sedan drog vi två vidare ut.

...så mycket för att försöka "äta rätt" nu när jag börjat träna ordentligt!

Idag blir det ialla fall en vilodag, man ska ju inte  träna vaarje dag! Speciellt inte om man druckit dagen innan, va? =P Nu ska jag bara mysa med Enzo och ta det lugnt!



Puss och Kärlek

There´s no peace

Vem har inte ringt mig idag? Först ringer mamma och ber mig hämta lillebror på skolan.. han ska ha med sig en kompis hem. Visst, men fan vilken dryg unge!! Inte för att jag tror att hans föräldrar läser min blogg så därför tänker jag inte hålla tillbaka nått. Men fan lär ungen lite hyfs!! Kan inte säga "tack", kan inte fråga snällt, kan inte bete sig normalt. Nä ungen bara skriker, säger: häng upp min jacka. Gör mackor till honom så orkar han inte ens äta hälften, OCH HAN VILLE HA TVÅ. Stryper mig själv snart!

Anywho, nu ska jag bara göra mig klar sen ska jag och Enzo bege oss in till stan för en middag hos Sanna ikväll med alla tjejerna! Meeen de blir inget vin för min del, träningen börjar på allvar imorgon. Har bara ätit havregrynsgröt, frukt, knäckebröd och activia idag.

Nu är det dags för en lite kisserunda för Enzo :D

Puss och Kärlek

Make me stupid

Happ... fan vad jag ångrar att jag inte gick på Daniel Ray-Adams konsert. Sitter ju varje dag och lyssnar på hans låtar, älskar hans musik. Hans musik är konst! Vill så gärna tycka att han är snygg också... men de är han inte =P Man kan inte ha allt ;)



Men han är ialla fall en färggrann klick!

En dag på jobb med Milla, långtråkigt pga kundbristen men Milla är kul ialla fall! Imorgon är jag ledig igen, lyxliv! Ska på middag hos Sanna med alla tjejerna. Kommer bli kul. Det blev ingen filmkväll med Amanda igår =/ Var och fikade med Olivia och Ida istället, sen drog vi vidare hem till Olivia och drack vin istället. Chailatte var inte tillräckligt! Haha

Puss och Kärlek

I may aswell keep doing what Iam

Sitter och bläddrar igenom bilder från Thailand. Ska besälla hem lite foton och få tummarna loss så jag kan sätta ihop ett fotoalbum. Hittar så härliga bilder och vill bara bort ifrån tråkiga Sverige!








Får väl sitta och drömma mig bort istället.

Har idag kollat klart hela säsong 1 av Beverly Hills 90210. Kan checka de av min "to do" lista nu. Har även varit iväg och handlat vad som skulle bli fruktsallad och nötter med Fia och Linda men när vi kom hem orkade vi inte skära upp allt så vi åt de som de var istället. ;)

Ledig imorgon igen, ska ha mysdag i pjamas med Amanda och bara göra ingenting. Ska däremot fixa mina ögonbryn, inpackning av hår och ansiktsmask innan jag gör något annat imorgon!!

Puss och Kärlek

Forever

Ute igår kväll med Amanda, började med en dusch efter ett 12 h pass på Chili. Sedan "förfest" hos Amanda ihop med sötnosarna Gino och Chico. Har inte haft så skoj ute som jag hade igår, på länge! Vid fyra tiden slängde jag på mig converse och ner med klackarna i väskan och trallade hemåt. Fulländad kväll ;)

 

Äntligen har jag tagit bilder på mina älsklings skor, som jag by the way råförstörde igår på dansgolvet =(

Idag blev det en runda i stan och sedan asiatisk buffé på Rose Garden med Johan. Riktigt gott där, ska bli stammis där numera.

Förkylningen är inte bättre så jag får fooortfarande inte träna =( Börjar bli duktigt less på detta numera.

Nu blir det återigen 90210 avsnitt med Fia.

Puss och Kärlek


What to do?

Nyårslöfte? Öhm... Nja, jag har faktiskt inte satt några nyårslöfte iår. Har du? Man säger alltid varje år att man ska: bli bättre på att spara, gå ner i vikt, resa si och så många gånger. Men jag menar de märks kanske inte alltid trots  att man omedvetet faktiskt har gjort allt de man skulle. Exempel: Jag blev bättre på att spara, reste 4 ggr förra året varav jag bjöd på en resa! Det behöver man ju ha haft lite pengar för att kunna göra! Så även om min spargris inte smäller över med så mycke som jag trodde den skulle så har jag ju faktiskt minnen och saker som jag gjort för dom! Skaffade 2 st gymkort förra året, gick ner några kilo innan Thailand, gick ner några kilo i Thailand, gick upp alla kilo i Irland men är ni tillbaka på samma vikt som jag låg på innan jag började träna... Hahha, tror inte det var meningen jag skulle gå ner något förra året. Inte för att jag behöver de men för att jag vill.

Däremot har jag kommit på vad jag ska göra detta året! Jag ska sluta vara en sån jäkla besservisser! Jag ska bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv, plugga? flytta? au pair-a? Jag ska även spendera mer tid med mina vänner och familj än vad jag gjorde förra året. Men mycke beror ju på hur man jobbar och jag hade ett heltids jobb på Chili och ett extra jobb på Make up store, nu när jag inte jobbar såsom innan så har jag ju faktiskt mycket mer tid till övers =) SKA utnyttjas!

Men alltså, 2010 var fan inget dåligt år! =)

Puss och Kärlek


My best

Lite bra peeling tips för vinterns fnasiga läppar! Alternativ 1: Lip Care Mix från Make Up Store. Den kostar 175:- och innehåller peeling (den gröna), inpackning (den vita) och slutligen läppbalsam (den rosa). Har man torra och fnasiga läppar så använder man den i just den ordningen som jag beskrev den i!


Alternativ 2: Är gratis och ett litet "hemma tips". När du borstar tänderna så passar du på att använda tandborsten på läpparna och skrubba lite. Tänk på att skölj av den från tandkrämen först, då innehåller starka ingredienser (därför man inte heller ska svälja de) och kan verka uttorkande.

Så då ska man påbörja ytterligare en riktigt förkyld dag, med näspray i ena fikan och panodil i andra fickan av morgonrocken. Ska klistra mig framför tvn och se så många avsnitt av 90210 som jag orkar. Härlig fredag! =D


Puss och Kärlek

Looks like it

Åh nu har jag snörvlat hela dan på jobb från kl 11 till stängning... Trött på att vara förkyld, hängig och att låta som en nässprays reklam!

Gårkvällen var jättemysig. Hade som sagt myskväll med tjejerna där jag bjöd på mat och vin. Serverade ugnsbakad kyckling, örtsås och potatislåda med haritcots vers, rödlök, timjan och morötter. Hur gott som helst! Efter maten blev det spel och snacks. Hoppas dom tyckte jag var en bra värdinna =P



Jag och Olivia.


Fia, jag, Ida, Suvi, Marie, Sanna och Olivia - som fotograferar =)

Tradigt att man ska vakna som ett offer närsta morgon, dock inte pga bakfylla. Nä utan av SJUKHET!! Steg upp, gick raka vägen in i duschen, duschade varmt som f*n och skulle börja sminka mig men kunde knappt se något! Inte för att det var immigt på rutan utan för att mina ögon inte ville funka normalt, öronen var som övertäckta och näsan kändes lika stor som Zlatans... kul att gå och ställa sig i en butik!? Tack o lov skulle jag bara pyssla med en massa nere på lagert. Nu är jag ialla fall äntligen hemma, slängt på mig morgonrocken och mjukis, gjort pasta och ska se en massa avsnitt av No Ordinary Family med Fia.

 

Puss och Kärlek


All I can

USch jag satte alarm på min lediga dag! Då ska man bara vila ut, men jag har saker att stå i ;) Ska ha hem några av mina kära tjejer på middag idag, så då måste man fixa lite. Handla mat, städa, handla dricka, laga maten mm. Ja, ni fattar.

Men nu ska jag bara dricka upp min Actimel, borsta tänderna, ringa farmor och bege mig till bussen! =)

Puss och Kärlek


Watch out

Åh man kan aldrig ha för många örhänge? =D Hämtade ut mina nya örhänge på Thomas Sabo idag. Tycker dom är så snygga och stilrena, inte sant? Enkla till vardags ;)
H1547-051-14
Fick även en överraskning som låg och väntade på mig i butiken undertiden jag var på lunch, gissa vem jag fick det av? ;) Har nämligen sagt att jag behöver nya träningskläder nu till när jag ska köpa nytt gymkort(mitt 3:dje... skämms) för jag har inga ordentliga eller fina träningskläder! Huvudsakligen byxor =D

Voila, ingen dum present faktiskt!
MATTI UX
Mina überheta träningsbrallor ;) Kan ni se mig svettig och trendig på gymmet nu?!

Dags att se några avsnitt av Cugar Town med syrra, hon har väl saknat mig så får ta igen några dagars tv tittande med henne ;)

Puss och Kärlek

What are we waiting for?



Jaha, då undrar man kanske lite varför man skulle vilja åka till Irland? Främst för att hela min släkt från min mors sida bor där och dessutom så skulle min kusin Kieth gifta sig. En annan anledning är väl att det är ganska billigt att shoppa där om man kan affärerna och gatorna och så. Men att för att vara förra årets fjärde resa så var jag inte jätte imponderad av att behöva åka flygplan igen. Tycker det är så långtråkigt och utdraget, allt handlar hela tiden om att behöva vänta! =/ Come on already liksom!


  

  

Några av smyckena jag köpte, älskar fågelbur-berlocken som sitter på en lång guldkedja. Tog även två hå i öronen. Och ja, givetvis fler smycke, kläder, strumpor, SÄNGKLÄDER (vuxenpoäng) och skor! Har inte de ena paret hemma, men dom är sååååå snygga. Beiga, höga kilklackar. In love med dom. Mina andra nya favoriter:
Låga, vinröda Converse. Helt underbara =)

Puss och kärlek


Nothing else

Godmorgon... eller middag. Har precis rest mig upp ur sängen.. Lär ju inte få hälften gjort av det som jag skulle. Ska fixa mina naglar kl 17, hinna städa lite innan kanske, kanske träffa Pappa Beyer ikväll. Gymkortet och solningen får vänta till en annan dag istället.

Blev helt sugen på att gå och spinna ikväll men det är kanske inte så bra när man är så förkyld som jag för tillfället är!

Såg Eragon igår kväll med familjen, den var ju faktiskt ganska bra även om jag tyckte att många delar påminnde om Sagan Om Ringen. Men men, lillebror var inte så road av filmen så han smög sig på mig och frågade "Who´s your daddy!!??" HAhaha, vilken unge!

Nu ska jag faktiskt ta o vila frukost =)

Puss och Kärlek

The best is yet to come

Jag som skulle tjejkväll igår! =/ Hmm, det blev de inte såvärst mycket utav! Suvi, Ida, Maja, Fia, Elin och Sanna kunde inte... Men Olivia däremot, hon blev min dejt igårkväll! Med mousserande vin, pasta med pesto och bacon och chips hade vi en super mysig kväll. Sånt kommer jag se till att göra lite oftare nu när jag ska bli lite mer city-chick.. Dvs när jag slaggar i Johans lägenhet ;)

Denna dagen började med en middag ihop med Pia. Pepparstek, potatis och wok låda och örtsås till det stod på menyn. Därefter blev det en trip hem till Jocke och Katti som kommit hem från BB med lilla Lova. Åh vad bebisar kan va små, pyttefötter, pyttehänder och pytteliten kropp! Men ändå lite för stort för att föda ;) Haha, den tiden den sorgen!

 

En liten Lova och en stolt storasyster, Malou.

Ikväll blir det ytterligare en myskväll med middag och film. Ledig igen imorgon, skönt som fasen! =D Ska kila till Thomas Sabo och köpa mina örhänge, fixa det dära j*vla gymkortet, träna? och sooolaa!

Puss och Kärlek


So soon?

Bråttom som vanligt? Mjaa, har precis kommit hem från Johan och snabbt hoppat in i duschen, försökt packa upp en massa och ska snart iväg med Freddie till IKEA och lite andra kul ärenden idag. =Dv Slänger in två bilder från bröllopet så hörs vi på söndag kväll istället! Så får ni kanske även lite bilder på Lova som föddes imorse =D Ska hälsa på henne på söndag kanske! Ja, det är Katti och Jockes lilla bebis. Haha kanske inte så enkelt att fatta vem Lova är annars =P


Brudparet, Min kusin Kieth och hans fru Sue.


Jag och min kusin Yvonne, hon ser ut som drottning Silvia hahahaha!!


De eftertraktade två svenska tjejerna på det irländska bröllopet ;) hah!





Nä måste skynda mig!!


Puss och Kärlek

Yes

USch jag har ju varit samst pa att blogga under denna resan, men skitsamma. Har gjort en hel del shopping i dagarna, atit alldeles for mycke skrapmat... om jag inte radn har namnt de sa skaaaa jag skaffa gymkort safort jag kommer hem igen!

Har fullbokat hela helgen med saker som ska goras och fixas. Aker hem imorgon kvall sa alltsa ar det sista dagen pa min "semester". Nu star min moster och lagar Steak & Kidney paj... inte saker att jag ar sa valdigt glad for njure.. kommer antagligen spy men ska gora mitt basta for att halla de nere!

Men nu far det vara nog for idag... ska packa klart mina saker. Hoppas allt for plats i resvaskan!!

Puss och karlek

Alive

De var nagra dagar sedan ni senast fick ett inlagg, lovar att ta igen det nar jag kommer hem. kanns lite roligare att lagga upp bildr i inlaggen sa ni far vanta pa de istallet.

Kom hem fran hotellet tidigare idag. Maste saga att det var det absolut finaste hotellet som jag nagonsin har bott pa, helt sjukt stort! Jag vile flytta dit!! Har gvetvis fotat! ;) Brollopet var sagolikt, jag sminkade bruden =D Hon var sa fin. Nar jag gifter mig sa ska jag definitivt ha ett mega stort brollop! Vi sag pa nar min moster bakade brollopstartan och jag kan ju saga att hon ar ett proffs!

Nyar firades ocksa pa hotellet, forsta ganger jag firar nyar pa Irland faktiskt. Borjade kvallen med en trerattersmiddag med massa slakt och deras vanner. Riktigt trevligt! Avslutade kvallen med pjamasparty pa vart rum =)
 Ahh vill bara tillbaka till mitt hotellrum, helt underbar sang! Dit maste jag aka igen!

Napp nu ska jag kolla vidare pa The Goonies.

Puss och karlek

RSS 2.0