Thank you all for being here

Har precis hållt på att bleka tänderna, fan vad jag blev trött på de fort! Smakade skit för de första, sen går de inte svälja när man har de plastlapparna på tänderna =S

Idag orkade jag inte riktigt lägga ner energi och försöka vara kreativ så de blev en guld/brun sotning med turkost glitter. Ska ju ändå jobba hela dagen och inte fira valborg så varför bry sig ;)



Mitt nya favorit läppglans, självfallet från Make up store, Det heter Ego!

Nu ska jag åka med Cissi och växla pengar, sen till Peggie innan jobb och fixa mina naglar.

Puss och Kärlek


Im kinda busy

Köpte nytt färgbevarande balsam och solskyddsfaktor för håret från Swartzkopf. Använder bara deras hårvårdsprodukter: Schampoo, balsam, inpackning mm. Även om de produkter jag köper kostar lite mer så är jag jättenöjd, har varit "hooked" på deras grejer sen ett år tillbaka då jag satte i löshår.



Har precis kommit in från en promenad som bestod av två varv runt Klågerup. Fick trevligt sällskap av min storebror Alexande =) Riktigt varmt var det, så skönt med en riktig sommarkväll! Har fått så mycke gjort idag, helt sjukt! Städat, tömt väskor, städat inne på toaletten, sorterat papper och en j*drans massa mer!


Nu ska jag poppa lite popcorn och se på en bra film med mamma.

Puss och Kärlek

Unlikely

Vaknade imorse och staplade upp ur sängen, fortfarande lite på lyret efter gårkvällen =P Hamnade på Harrys, igår efter jobb, med Malin, Fia och några av Harrysgänget, sedan gick vi vidare till Centiliter & Gram. Det är sant de dom säger, de oplanderade kvällarna är de roligaste kvällarna!


Ialla fall, upp imorse Fia fick köra med till Hörby och hämta hem Alex, lämnade den ena bilen på Sturups flygplats till pappa som  kom hem idag. Hem snabbt, slänga på ansiktet och sedan ta bussen till stan för att bli fin i håret!
Nu är jag inte längre blondin utan ljusbrunett med blonda slingor =) Dagens smink var guldigt och lila.
 
Utan mascara                                                    med mascara!

Nu ska jag sortera lite "viktiga" papper, städa, ta en promenad sedan åka och sola =)

Puss och Kärlek

We never say never

En skön promenad i det vackra vädert =D Idag blev det en rost-röd sminkning!

 
Utan mascara                                               Med macara

Har använt mig som vanligt enbart av Make up stores produkter. Den härliga rost röda färgen är en blanding av cybershadow - Rumble och Microshadow - Nectar.Den röda pennan under ögat är faktiskt läpp penna. Man kan mixa och blanda allting hur man vill ju, bara för de står läppenna på pennan betyder inte de att du inte får använda den till ögonen! ;)

Dags att bege sig till jobb, hörs ikväll!

Puss och Kärlek

I could never meet someone that´ll look like you

Precis kommit hem från att ha kört bror min som skulle upp till pappas hus. Åh, jag är så trött på att köra den sträckan nu. Tur att pappa kommer hem imorgon och jag slipper då passa hans hundar mer.

Fick en Tomas Sabo berlock igår för jag gått ut skolan =P Den var lite sen bara! Juanos Bananos tyckte jag skulle ha den för att man firar ju med champagne ;)


Fin och prydd med diamanter =P

Nu ser mitt armband ut såhär, saknar bara en berlock som jag är av med =(


Nu ska jag och Fia ut och promenera!

Puss och Kärlek

It´s my favourite song your playing

Har precis suttit och läst bloggar... jag som hatar läsa bloggar! Ingen skriver ju mer intressantare och rörande saker än vad jag gör ju så varför spendera tid på att läsa andras crap? ;) Men jo, tog mig min lediga tid på min lediga dag att sitta på mitt lediga arsle och bläddra igenom folks bloggar.

Planer för resten av veckan!

Ons: Köra ner från hörby, skjutsa Alex upp till Hörby, Jobba.

Tors: Köra och hämta Alex, lämna pappas bil på flygplatsen, fixa håret, göra ett sminkjobb, sola.

Fre: Fixa naglarna, jobba.

Lördag: Lååångpanna på jobb.

Söndag: Innebandy, packa? =S sola och åka till Turkiet!

Puss och Kärlek


I´d try my lips agains someone elses if you´d left now

Åter hemma igen, har varit uppe sedan kl 08 imorse, då jag körde hem från Hörby! Raka vägen in i duschen och 15 min senare stod Cissi utanför mitt hus och tutade, då var de dags att bege sig mot hålan som Gud glömde....Ängelholm. Hälsade på Emmy som jobbade på Espresso House där och så gjorde vi lite ärenden. Testade shoppinglivet där och kan garanterat säga att de misstaget gör jag inte om =P



Efter vi gjort vad vi skulle i Ängelholm så begav vi oss till Väla köpcentrum i Helsingborg för lite bikini letande. Vilket blev ett fruktansvärt bra resultat om du frågar mig. Man underskattar verkligen de vanliga butikerna när man säger att man vill ha något speciellt. Jag är ganska kräsen av mig och hittar jag något jag vill ha så måste jag ha de oavsett vad de kostar. Lyckligtvis fann jag mina bikinis på HM, jepp jag hittade 2st! =D Så det blev billigt och bra för mig!


Kanske inte jättespeciella men jag är nöjd =)

Ska strax köra upp till pappas hus i Hörby igen för att ta hand om hundarna. zzzz, påminn mig att aldrig skaffa hund!

Nu ska jag se klart på Top Model!

Puss och Kärlek

There´s always a place in me that you can call home

Har precis kommit hem efter att ha sovit hos pappa i Hörby, börjar bli riktigt less på att köra den sträckan nu. Körde fel igår när jag skulle dit! Hamnade i Kävlinge =S tog mig 1½ timme från Malmö till Hörby hahah!

Ska strax iväg och jobba, först ska jag äta stekt fläsk med löksås! =D

Ska köra upp till pappa ikväll igen sen hem kl 8 imorgon bitti (min lediga dag) Cissi och jag ska köra till Ängelholm vid 11 tiden och hälsa på Emmy när hon jobbar, sen ska vi till köpcentert Väla. Jag ska äntligen fixa mitt hår! Gaaanska trött på att gå runt med utväxt nu =P Sen ska vi ta en runda i stan också. Måste ju inhandla lite saker inför söndag! ;) Sen ska jag köra upp till pappa på kvällen igen :/

Puss och Kärlek

Its all around

Vilken aktiv morgon! Har varit uppe sedan halv 10. Cassi sa en gång till mig att sluta sova bort hela dagarna och ta vara på tiden istället. Så det är precis vad jag gjort/gör! Åt frukost med familjen, sedan har jag lekt och läst böcker med min lillebror Oliver, Ska snart hämta min syster hos hennes pojkvän. Kl 13 ska jag bege mig iväg för att hämta Jocke och Malin och möta upp resten på Bellevue stadion för att spela innebandy. Känns som om jag ska få mycket utav min söndag!

Har precis betalat alla räkningar, ja då tänker ni "du e 19, hur mycke räkningar har du?!" Men de bli en del ändå typ a-kassa, mobil, hem, en resa osv.

Näpp, ska nog ta och städa lite nu. Känner mig helt flitig idag =S


Lite ögon-potpurri


Puss och Kärlek

Your my only drug

Hittade dom häftigaste brillorna i pappas bil! Nadia passa också i dem ;)



Hittade mig ingen bikini igår, däremot lite smink... inte mycke bara två saker =/

Hightechlighter- Saturn
Eyepencil- Violet storm


Tanken är att den lila färgen på pennan ska framhäva den gröna färgen i mina ögon ;)

Dags att bege sig mot jobb!

Puss och Kärlek

a completely different person

Sitter här med två hundar i pjamas och kollar på MTV. Har varit uppe sen klockan 7 imorse....zzzz....riiiktigt trött. Ska bara orka sätta på mig sminket sen bege mig till Nova Lund. Jobba resten av kvällen.

Efter en massa klydd kom pappa till Kreta till slut. Tydligen stängde dom Sturups flygplats strax innan 16 igår och pappas flyg skulle gå lite över 16 =P Alla passagerarna fick tydligen åka buss till Kastrup, sitta och vänta där en timme sedan boarda planet och sedan vänta där en timme på att få komma iväg. Väl på Kreta fick de vänta 1½ timme på bussen till hotellet. Allting hade blivit så klyddigt pga vulkanen på Island. Vilket shit!

Nej, vi hörs ikväll!

Puss och Kärlek

Just keep swimming

Jahapp, så de låg snö på vår gräsmatta imorse =S kul....

Har precis kommit hem f¨ån att ha kört pappa till flyglatsen sen bär de av till jobb för min del. Ska hämta upp Nadia påväg till jobb för hon och Fia ska iväg och äta... men jag hinner inte följa med. Ska försöka hinna med en runda på Nova Lund imorgon innan jobb. Måste ju hitta en bikini!

Idag blev det en rosa/lila/grön sminkning =D



Oj, färgerna kom inte till sin rätt nu heller. Tack vare blixten på kameran =/
Ialla fall lite godis/nysommar inspirerat!

Ska nog sminka syrran nu. Hon fastnade på Kenzas blogg och ville ha en likadan sminkning som henne! =P

Puss och Kärlek

Gratismode!

Har just blivit medlem på Gratis mode. (http://gratismode.se) Det är en hemsida var man samlar poäng vilket man växlar in till presentkort på Gina Tricot, Nelly mm. Gå med du också!

http://gratismode.se


Puss och Kärlek

Looking at the bright side of life

Jaha, nu när jag kom hem från jobb så möttes jag av snö när jag steg av bussen. SNÖ!!! i mitten av april, äh jag blir så ledsen =( Hoppas fan de är 50 grader varmt i Turkiet, i skuggan!

Hämtade mitt pass idag, i luckan där man hämtar ut de satt en gammal barndomsvän Madelene =) Rätt kul att stöta på  henne där! Kan inte påstå att jag är speciellt nöjd med bilden. Mitt hår ser förj*vligt ut och min näsa ser skit bred ut! Fy, tur att man bara ska ha de i fem år =/



Nä! =( Nu ska jag faktiskt ta och somna till ljudet av regndroppar mot fönstert, lite nöje finns de i dåligt väder!

Puss och Kärlek

Im not just anybody

Idag regnar de, igår snöade det men de var även solsken halva dagen. Kan jag få sommar bara?
Verkar som flygen har börjat gå igen, så pappa kommer nog iväg till Kreta trots allt. Ska köra honom och hans fru till flygplatsen innan jag ska jobba imorgon. Ska antagligen hjälpa Emmy lite med smink och tips innan dess, så de blir en heldag imorgon. Slutar dessutom tidigare från jobb och ska köra upp till pappas hus i Hörby för att ta hand om Charlie och Dexter.

Idag blev det en guld och grön sminkning =)


Kan väl ha något önskemål på några olika färger som ni vill se på smink?

Mina ben och ballar värker fortfarande som f*n, men känner att de börjar gå över. Trappor och nedförsbackar är ännu ingen favorit =P

Dags att hämta ut passet och sen vidare till jobb!

Puss och kärlek

You had your turn

Nu har de gått någon veckas tid sen jag slutade skolan.... fan vad man saknar det. Helt långtråkigt på morgonen. Saknar att träffa alla mina "mates" varje dag. Skolan är ett bra sätt att ha tid för sina kompisar knep. När man jobbar och så då orkar man inte ta all sin lediga tid för att träffa alla vänner man har. Där var ju skolan bra, då träffa man några av vännerna ialla fall! Men men, jag som suger på att hålla kontakt kanske inte ska säga mer...
Lite bilder från sista skoldagen!



Jag och Peggielito på Gozzip med Bella efter diplomutdelningen.



Jag, Bella och Peggie. Min lilla 3:io <3

Ska hämta ut mitt pass imorgon, gick verkligen fort att få de. Men tycker fortfarande det är onödigt att behöva mixtra och greja med de!

Hoppas nu planen går till när jag ska åka. Bara en vecka och 5 dagar kvar! Wihoo. Pappa ska till Kreta på torsdag och är skit nojjig att planen inte ska gå då. Så jag ska va hundvakt för Charlie och Dexter hela veckan. Daddys nakenhundar! =)

Nej, får väl hoppa i säng nu. Ska promenera med Fia i skogen imorgon om vädert tillåter. Måste ju då upp i tid eftersom jag måste ta bussen tidigare för att hinna hämta mitt pass innan jobb. Jajamensan!

Puss och Kärlek


It´ll all be dead and gone

Vaknade tidigt imorse och kunde absolut inte röra mig.. Tecken på hur vältränad jag är? Går runt med världens träningsverk i ben, rumpa och rygg, helt otroligt! Drog mig upp ur sängen, lyckades klättra ner för trappan och slänga mig i soffan för att klicka igång Top Model på trean.

Såg en dansk film igår: I Kina äter man hundar, fakntiskt rätt rolig... även om den var på danska.

Har fortfarande inte hittat vilken bikini jag vill ha, att de ska va så svårt!? Blö.

Nu ska jag nog ta ett uppmjukande bad :D

Puss och Kärlek

Im good


Känner att mina ben är helt döda nu, har inte tränat så hårt och ordentligt på riiktigt länge. Ursäkta att de låter illa men, svetten rann av mig! Skit kul var de och vi har bestämt oss för att spela varje söndag fram till den sista maj. Skit bra träning nu inför beachen 2010. ;)



Kollar svenska hollywood fruar, svin kul. De verkar så pantade men de är väl ganska mycke tv. Ska bara njuta av resten av min lediga dag, fast ja, jag är ju ledig imorgon med ;)

Puss och Kärlek

My last excuse

Har klagat på att jag vaknat kl 5-6 på morgonen av att höra fåglar kvittra. Tydligen är det inte de absolut mest irriterande sätt att bli väckt på. Tydligen är det en drös med små barn som är jobbigast! Min lillebror och min styvsysters döttrar har lekt hela morgonen, skrikit, skrattat, sprungit rundor och bankat. Kl 10 fick jag nog, skit samma ingen sovmorgon för mig!

 

Men man kan ju inte mer än le när man ska ner för att skälla på dem! =P

Ska strax iväg och spela innebandy, som sagt, ska bli kul. Minst 1½ år sedan jag spelade sist!

Puss och Kärlek


I´ve been so wrong for so long

Åh, hemkommen efter ett 12 timmars arbetspass - lagom trött! Har tvättat bort allt smink, rengjort, ansiktsvatten och fuktcreme... många moment, men de kan va fler =P Känner att jag hade behövt en ansiktsbehandling, massage och avslappnings vecka. Har ialla fall nu satt på en film som jag tänkt somna till =P The women. Massa kända brudar och jepp, givetvis en chickflick. Skulle haft en bögkompis att se den med bara, hade gjort hela saken mycke trevligare.

Min älskade arbetskollega Cassie kom med en underbar chai till mig idag när vi började jobba. Gud vad man uppskattar såna små saker när man är trött och irriterad! Gesten gjorde min dag =)

Ska nog iväg med gänget från Harrys imorgon och spela innebandy i Bellevue, skitkul! =D Men först blir de nog en promenad med Cissi i skogen.

Nu ska jag återgå till min film.

Puss och Kärlek

I knew I wouldn´t forget you

Jag gick faktiskt upp kl 10! Okej, ska erkänna att jag snoozade till 10 över 10 men endå! Gick min powerwalk, denna gången en längre runda OCH med 1½ kg vikter på anklarna =D Fy fan vad jobbigt de va, men de kändes så mycke bättre än normalt. Ska lätt fortsätta med vikterna!

CASALL ANK / WR W 2X1,5KG BLACK
299:-/paret på Stadium.

Ska åka in och fixa mitt j*vla k*k pass, sen en tripp inom Tomas Sabo butiken för ett ärende ;)

Puss och Kärlek


How come we´re only given one chance?

Knast alltså, jag glömde mitt pass hemma! Tydligen måste man ha sitt gamla med sig för man kan inte ha två..... hur skulle jag veta de? Jaja, så får ta bussen till jobb lite tidigare imorgon så jag kan fixa det då istället. *suck* Man kan bara bli så trött på sig själv.

Var ju hos Peggie innan jobb och fixade naglarna. Blev en gammelrosa färg (ser brons ut på bilden pga ljuset). Är inte mycke för rosa annars men man får ju prova något annorlunda ibland va! =D Har även lite diamant detaljer på ringfingert! Peggan är så duktig så.


Jaha, så jag sitter fortfarande ovetande om vilken bikini man ska ha i sommar =S Hittar absolut ingen som känns som bikinin med stort B. Need some help, some inspiration!

Dags att krypa ner i sängen nu tror jag. Har ställt larmet på kl 10 så ska promenera en mil imorgon bitti =) Känner mig ambitiös just nu, får se om de känns likadant kl 10 imorgon. Haha.

Puss och Kärlek

I fell in love with the seaside

Lyssnar på Possibility - Lykke Li, tagen ur New Moon. Skit härlig låt, en aning deppig bara.

Har varit ute och promenerat, ska sätta igång och fixa mig lite nu. Pappa kommer och ska köra mig till stan för att fixa mitt pass... blö. Kan de inte  bara skicka hem ett nytt när de vet att dfe andra snart går ut?

Har lite andra ärenden att ränna också sen ska jag till Peggie för att fixa mina naglar =P sen till jobb!

puss och kärlek

The secret is still my own

Har gjort absolut ingenting på min lediga dag och det känns helt underbart! Har fått se alla såna program som jag aldrig annars kan se. Såsom Desperate housewifes, Cougar Town och Christine. Jag kollar typ aldrig på tv längre så tog mig hela dagen och bara slappa i soffan! Såg även lite The Hills och The City avsnitt =D Helt underbart.

 
Ligger i min säng nu med nässprayet och panodil och funderar på vilken av filmerna jag ska se. The holiday eller the weddingdate? hmm...


Svar på fråga: Jag ska till Turkiet, Incekum tror jag de heter.

Dags att sätta på en av filmerna nu! God natt.


Puss och Kärlek

Just a different point of view

Cissi och jag har nu kommit överrens om att vi ska åka ut till skogen och powerwalka 2 ggr i veckan (minst) fram till vi åker (2a maj) haha, vad är de? Knappt 4 veckor? =P

Måste gå och fixa mitt pass imorgon innan jag ska göra vid mina naglar. Tydligen måste det vara giltigt minst 6 mån efter utresa, mitt går ut i juni =S Men det var på tiden ändå, ser ut som en Svetlana Stankovich på mitt pass. Dvs rysk med polskt påbrå...(inget illa menat mot er rysk-polska men de klär inte mig helt enkelt).

Har fått tid att fixa mitt hår, äntligen, men inte förrens den 27e. Min frisör är tydligen en väldigt busy lady! Får väl gå och se ut som Svetlana i håret fram till dess =P


Ska snart göra middag, gröt! =D haha, riiiktigt sugen på mannagrynsgröt med linfrö och kiwi! Man skulle haft lite granatäpple på toppen, men så exotisk är inte mamma att vi har de liggandes hemma!

Puss och Kärlek


There´s a possibility

Kommit hem från en powerwalk i skogen med Cissi, oslagbart i detta vädert alltså!

Såg ju Remember Me på bio. Riiiiktigt bra film, rekomenderar den starkt! Sorgligt slut dock. Det blev väl lite tårdrypande =P Men värt de och Robert Pattinson är riktigt charmig i sin roll.

Gjorde en lila och grön sminkning till när jag skulle på bion, tyckte den behövde "festas upp" lite så la till lite gulddetaljer med hjälp av en guld penna och så tog jag lite mörkare under ögat.

 

Passade även på att göra en festsminkning med rosa, gul och sotat på Fia. Färgerna syns inte riktigt på bilden tyvärr. Annars tyckte jag faktiskt det passade henne bra =)


Haha, hon har lite ojämna ögonlock =P Inte mitt fel! Kunde dock sminkat "rätt" de men hon stressade en del så...

Sitter och kollar på Scooby Doo med lillebror, jisses vad man varit lättroad en gång i tiden. Nu ska jag ta och njuta av min lediga dag genom att göra absolut ingenting!

Puss och Kärlek

I came up with a million excuses

Idag blir det lila och grönt på ögonen. Lite ofärdig sminkning men de funkar änsålänge ialla fall =P



Ska strax äta middag sen in till stan. Imorgon ska jag till Peggies salong innan jobb och fixa mina naglar, dags för ny design på dem.... har inte så många ideér så om ni har tips på vad man kan göra på dem så skriv!

Puss och Kärlek

Beach 2010




Bikinis och baddräkter! Nu påstår ju inte jag att jag hade varit lika sensuell som modellerna på bilderna i de olika badplaggen, men har ialla fall lagt upp vilka jag hade kunnat tänka mig! =)

VS
  

Nelly
Vitamin A Gold - Chocolate Siren Wrap TopVitamin A Gold - W Shimmer Jewelry SetVitamin A Gold - BJ Stripe Mondrian Set

Någon favorit?

Puss och Kärlek


Who´s that Mr?

Ska se Remember Me på bio ikväll, min älskade Edward är ju med i den filmen också =P Wihoo.

Fortfarande så hemskt förkyld, får dricka 10 liter te till! (med citron och honung). Pepparkakor ska tydligen också va bra mot förkylning =S Jag klagar inte, fick pepparkaksglass av Jocke som jobbar på Harrys igår. Han kom in och överraskade mig med en skål, kunde man inte få överraskningar varje dag på jobb? ;)

Jakten på en av sommarens bikinis, svårt... de senaste åren har jag beställt över internet och oftast inte blivit besviken. Eller jo en gång, då jag inte hade läst att det bara var överdelen  som jag skickade efter och när jag ville beställa underdelen så fanns den inte i min storlek =S Man får läsa noga på Victoria Secrets hemsida när man beställer! Tänkte lägga upp bilder lite senare på de olika som jag har tänkt mig, ni kan ju gärna dela med er av era åsikter ;)

Dags för lunch, men först sminket från igår.

 

Kallt ljus och varmt ljus. Har enbart använt mig av gråa nyanser på skuggan.  (Allt från Make up Store, Emma ;)

Hörs sen!

 

Puss och Kärlek


From above it seems i had it all

En promenad, dusch och rågbulle senare så ska jag skynda mig till jobb =P Lovade min kollega att komma tidigare för att hjälpa honom, men de kom lite saker i vägen.

Kan inte sluta lyssna på:
Katy Perry ft Timbaland - if we ever meet again
Onerepublic - the right moves
Lady Gaga ft Beyonce - telephone

Åh vilket underbart väder, så måste man jobba =( Men ja! De måste man har en massa bokat och kan inte lämna Alex i skiten för att sola en stund!

Nej, ska sminka klart mig sedan bege mig mot jobb. Får se en bild på sminket ikväll. Trotsar de varma vädert med kalla färger ;)

Puss och Kärlek

Im done, next step!

  Jaha då var skolan slut då...=/ Fick våra diplom och betyg idag - efterlängtat! Men de va ganska sorgligt faktiskt. Det har varit ett par extremt roliga 10 veckor. Vi firade ialla fall vår examen med smörgåstårta, citronpaj och smarrig champagne direkt importerad från Frankrike, kan de bli bättre? ;)


Nästan hela klassen, saknade Terese.

Fröken Aldrig-Nöjd granskar sitt betyg!
Efter examen tog vi farväl av varandra och levde lyckliga i alla våra dagar. Slut. Hahah nej, men Bella, Peggie och jag gick en runda i stan och hamnade på Gozzip för en snabb lunch innan jobb. Så japp, jag har jobbat fram till nu! Ska jobba imorgon med, men måste fixa lite fler ärenden innan ;)

Nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket och borsta tänderna sedan nanna kudde!

Puss och Kärlek

A perfect moment

Satte larmet på 10, snoozade mig fram till 11.15... hehe hur lyckas man? Slet mig ialla fall upp ur sängen, på med träningskläder, i med hörlurarna i öronen och ut på min promenad. Riktigt härligt väder idag. Har en jättesöt vårjacka härhemma någonstans, men kan bara inte förstå var jag har gjort av den! =S Tydligen äter möbler kläder? Så är de bara för man letar efter något!

Har ju annars ritat upp en jättefin vårjacka som jag hade velat ha, bara gå till en skräddare och få den uppsydd... bara de att ekonomin räcker inte till för de just nu. Har ju en resa att åka på =P Hade iallafall tänkt mig en lite Sherlock Holmes aktig sådan!
 Nu är ju inte mina designer skills på top, men en vacker dag kanske ;)

Jag som anser att jag själv inte klär i blå sminkade mig faktiskt med en mörkblå skugga (och guld) i förrgår =P Jag vet, helt onödig fakta men nu när man på fredag är utbildad make up artist så får man ju vidga vyerna, eller vad man säger?
 
Nästan så blå att den blir grå!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag prova sjukhus-metods-soppan som Cissi kämpar med!

Puss och Kärlek


Love me, hate me

Fick sluta jobb lite tidigare idag så gick och fikade med en arbetskollega innan jag tog bussen hem =) Har fixat lite ärenden idag innan jobb som jag även måste fixa imorgon! Hemligt hemligt =P Nej, dagens ärende kanske var men imorgon måste jag bara gå och fixa mig ett nytt pass eftersom mitt nuvarande går ut i juni. Efter jobb imorgon så kommer Bella och ska spendera natten med mig ;) Hon har ju flyttat tillbaka till Båstad igen så därför behöver hon en sovplats för vi ska till skolan på fredag och få diplom. Efter diplom utdelningen ska vi luncha lite hela klassen.... sorgligt =(



Ska förhoppningsvis finna mig tid att färga håret i helgen, du vet man hinner inget om man inte har tid för allt! =P
Åh nu är det ett faktum, jag måste utomlands nu! Orkar inte vänta en månad, har kollat massa bilder på vänner som varit runtom i världen, nu vill jag också bada i de blå havet och ligga och pressa på stranden!!!!

För drömma mig bort nu istället!

Puss och Kärlek

All the right moves

Ska strax bege mig iväg till jobb, träffa Peggan snabbt först bara. Åååhhh mitt huvud dånar, är så himla förkyld - inte coolt! Men, a girls gotta do what a girls gotta do! =)

På torsdag kommer Bella hit! =D Kewl. Hon ska nanna hos mig för vi ska gå och få våra diplom i skolan på fredag.... sen är de slut =( Vad ska man ta sig till? Jag vill gå i skolan där resten av mitt liv ju!


Lilla trion <3

puss och Kärlek

Was it real or just a dream

långtråkig dag :P Cissi var här och vi har kollat film och ätit påskgodis, men nu pallar jag inte trycket mer utan de blir dags att däcka! Måste fan ta och bli frisk nu!



Då var ledigheten slut och åter till jobb imorgon, back to reality!

Puss och Kärlek

Im addicted to the pain

Ännu en regnig dag i Malmö... =( När ska sommaren komma? Blir filmkväll med Cissi denna afton =) Ska planera lite smått inför vår lilla resa, ska bli så härligt att komma bort från alla trångsinta svenskar med fuskbränna och vínter jacka i Maj månad =)

Är tok förkyld! Har sovit med nässprayet hela natten! Helt otroligt vad det är jobbigt, ont i öronen, bihålorna, halsen och låter som en säl typ =S

Tror jag ska ta och krypa ner i sängen igen och vänta på att Cissi kommer med lite kycklingsoppa till mig..... då kan jag ju vänta länge för de kommer nog aldrig att hända!

Puss och Kärlek

I´ll never be the same

Skyndar mig på med sminket och fixar håret. Ska till mammas kompis Ingrid på kalas =) Mysigt! Hoppas de bjuds på tårta. Eftersom jag började dagen med tårta får jag ju avsluta den med tårta också! Så mycke för att komma i form till sommaren? Blö! =D

Glöm inte bikinipartyt på Chili ikväll! Massa "kändisar" från Mammas pojkar och Paradise Hotell kommer vara där. Så om du ska dit kan du ju ge Simon från PH en puss från mig ;) För min del blir de en hemma kväll.

Hatar göra mig iordning! Man har aldrig något att sätta på sig och varje dag är fan ta mig en dålig hårdag! Vad än man gör är man aldrig nöjd! Du kan ha lika tjocka underarmar som överarmar, fundera på fettsugning varesig du väger 40 kg eller 140 kg... Jag menar är du 3 m lång så vill du ändå va längre! Suckar..... Blö. Men nu ska vi inte låta som  pessimister, vi ska ju på kalaaaas! =D

Puss och Kärlek

It always catches my eye

Hade världens drama igår kväll! Efter jag slutat jobb igår runt kl 22 så tog jag bussen hem, när jag hoppat av bussen för att ringa min syster så jag kunde få bilden märkte jag att jag inte hade något att ringa med. F*CK! Hade glömt mobilen på bussen. Sprang hela vägen till Fia så jag kunde snabbt som fan få nyckeln och bilen sedan körde jag till sista busshållplatsen och stod och väntade på bussen (som kört och ställt sig någonstans =S) Lyckligtvis hade chauffören min mobil och jag kunde köra hem med min älskade telefon igen. Detta är fan andra gången jag glömmer den på bussen! =S Som sagt, jag borde inte få ha mobil! Har herregud inte ens haft den i två veckor och den har redan varit i toan och nästan försvunnen på bussen! Hemskt =S

Gjorde mig lite påskfin, med strass i lila, för mina kollegor igår på jobb... inte för de uppskattades =P
 

Till frukost imorse så åt jag mammas hemmabakade påskkaka, choklad - choklad och endast choklaaad!


Vet en speciell person som hade älskat denna =) Ful liten marsipan kyckling va? =P

Nu ska jag sova frukost!

Puss och Kärlek

If I never see your face nomore

Färdig duschad, ska bara göra mig klar sen ska jag iväg och jobba. Tror förkylningen som alla andra går runt med, äntligen har nått mig. =( Känner ett sånt need av att bada, dricka te och sedan bara lägga mig under täcket i min pjamas och kolla på massa gamla O.C avsnitt.

Hade så fruktansvärt tråkigt igår, ingen som ville göra något och inget bra på tv heller. Slutade med att jag satt och såg Alvin and the chipmunks med min lillebror.... en fredagkväll =/ Hann spela lite Sims också =P Gjorde mig, Peggie och Bella =D



Nej, nu har jag bråttom!

Puss och Kärlek

Vår Peggie Tran <3


Bella satte ihop ett unikt collage på vår speciella vän Peggie. Inte normal på en bild? Tro mig, det finns 100-tals fler! =D

Puss och Kärlek


What´s a guy like you doing in a place like this?

Har varit kass på o blogga dessa två dagar. Hade en astrevlig kväll i onsdags med några av tjejerna från klassen, två av lärarna och 4 av tjejerna dök aldrig upp. Lite tråkigt men vi hade kul ändå. Kvällen började hos Maja med lite snacks och dricka.



Ser lite smått drogad ut men de bjuder jag på.

 
Ser ut som Maja sitter mitt emellan vad som ser ut att bli en catfight mellan mig och Fia. Just de ja, Fia fick också hänga med mig och sminkisarna från skolan. Detta var då vår avslutning-utekväll som vi hade bestämt. Nu går jag inte i skolan mer... känns tomt redan =( Och en av mina bästa-fina tjejkompisar, Bella, flytta hem till Båstad igen =( Skitbull!

Ikväll är jag faktiskt ledig, så ska bara ta de lugnt och se film med familjen.

Puss och Kärlek

RSS 2.0