When I close my eyes it´s you I see

Jo, jag har faktiskt varit hemma på kvällarna efter jobb och haft tillgång till datorn varje kväll. Jag har helt ärligt inte orkat bara. Har varit helt slut efter jobb, så min roll som bloggare har jag förskjutit lite.


Var hos min frisör i torsdags, kom dit med mitt långa prinsesshår och klippte av alltihop. Hade så sjuka knutor i håret så jag mådde illa så ont de gjorde att försöka kamma igenom de. Kan ju erkänna att efter ha sett Saw 4 förra veckan att man var lite orolig, ni som har sett den förstår.  Ialla fall, fick jag för mig att jag vill ha en blanding av Rihannas och Keri Hilsons frilla, vilket det också blev.

Så här var de på morgonen inna jag åkte, sista bilden i långt hår:




Rihanna
 

Keri Hilson


Och nu damer och herrar! Malin presenterar kort hår:

 

Förändring huh? Igår hämtade Cissi mig efter jobb och så körde vi hem till mig, kollade film och somnade i soffan. Mamma och Cissi bestämde sig för att jag skulle få sova ut idag, för jag behöver de tydligen eftersom jag jobbat så mycket i helgen, haha =P  Efter jag vaknat så bestämde de att vi skulle till Burlöv Center. Okejrå. Vid halv ett hade jag fått sovit ut och gjort mig klar. Blev lite shopping men ändå tillbakahållsamt. Slutade med ett par byxor, en ihopstickad halsduk, en väst, ansiktsprodukter från Apotekets nya rengörings serie och en tidning. Nej jag vet jag köpte inte The Sims!!! Men jag har tänkt igenom detta vet ni ;) Om jag nu köper spelet så kommer jag sitta mer vid datorn än jag redan gör och då kommer jag försumma att skriva i bloggen, umgås med familjen och vänner, sjuka mig från jobb och så vidare. Så av rena hälsoskäl låter jag bli att köpa mitt absoluta favorit spel eftersom man blir så beroende av att ta hand om sina familjer! Smart huh?


 Fuskpälsvästen från Vila

Mysiga halsduken =)

 

Hatar gå och shoppa med Cissi numera, hittade en jättefin pälsväst som var skitbillig. Satmara drar den ur händerna på mig och påstår att hon ska ha den!!! På något vis får hon mig att få skuldkänslor för henne om inte hon får den, såp de slutar med att knasten fick den. Ska sno den en dag =) Det var ju givetvis den sista de hade kvar på stället!

 

Nu är min kära Cissi och jobbar men hon kommer ikväll igen och sover över sen åker vi in till stan och fikar en stund och kollar lite butiker imorgon innan jag börjar jobb, vilket är klockan 15. Har en massa som måste göras eftersom allting tog slut i lördags. Blöö.

 

Men nu är det dags att kolla klart i min tidning och slappa lite. VA HAR JAG MISSAT HALVA RACHEL ZOE!!!!????

 

 

 

puss och kärlek


The beginning of something new

Jobbat som vanligt. Kommer ni ihåg bilden jag la upp i förra inlägget på det hårlösa monstert. Min kollega är slående lik monstert, vad tycker ni?





Hahah speciellt den tomma blicken, lealösa tungan som vilar i mungipan och magen som ohindrat putar ut =)


Upp tidigt imorgon och till min frisör sedan blir det jobba ska!



Nu är det ialla fall dags att somna till Knocked up med Seth Rogan och Katherine Heigl.


God natt,



Puss och Kärlek


You are in this life with me

Igår när satt hemma hos farmor så kom vi in på att de hittat ett "monster" i Mexico. En Gollum liknande varelse som hade krälat sig ut ur en grotta där ett par ungdomar hade lekt. De hade blivit så rädda att de stenat ihjäl varelsen.




Haha alltså jag kunde inte låta bli att gapskratta när jag såg bilden, den ser helt dramatisk ut! Kolla magen och sedan hur tungan hänger ut. Okey, det är ju faktiskt hemskt att de dödade den. Men vaffan är det för något? Den är ju nästan lite fulsöt, helt blek och lite människoliknande. Ser ut som en lönfet, getingstucken människa.

En dag senare hittar de en "monster fisk" utanför den brazilianska kusten som väger 40 kilo och är ca 1.80 m lång. Den ser dessutom riktigt skräckinjagande ut! =S



Vad är detta värsta monster veckan såhär inför Halloween? Lätt jag ska vara det hårlösa monstert från Mexico på nästa halloween fest!


Grattis till Elin som fyller obetydliga 19 år idag, jag menar de är liksom så onödigt att fylla 19 man får inte göra mycke mer för de liksom! =D Haha!


Ska äta mat sedan iväg till jobb.



Puss och Kärlek



Love comes around

Ledig idag! =) Körde från att vi hämtade Fia på jobb och sedan hem. Efter de åkte vi till farmor på middag och sedan fick jag köra hela vägen hem, PÅ MOTORVÄGEN!!! =D haha och jepp, jag lever fortfarande! Gick kanske inte så fruktansvärt bra men inte heller dåligt.


Ikväll blir det panerad pangasius filé med potatis och dillsås, smaskens!
Ska sätta på transformers nu och bara slappa resten av kvällen, ska ju jobba imorgon ;) Var dock inte mycke att göra igår på jobb så kan man ju hoppas på att det blir lika lugnt imorgon.




Snart är de ju Halloween, sugen på att ha en halloween fest! Men har varken tid eller utrymme för de.




Plockar ut löshåret på torsdag och funderar seriöst på att klippa det riktigt kort, då snackar vi Keri Hilson kort! Men sen å andra sidan så är det snart vinter och om man inte har en tillräckligt snygg mössa som värmer öronen så får väl håret göra de?



=) Nu börjar filmen!




Puss och Kärlek

This is good

Goder morgon, eller middag? Va du vill. =) Slet mig upp ur sängen vid 12 tiden och gick min zombiewalk raka vägen in i duschen. Frukost och ett långt snack med Cissi är hur min morgon sett ut än så länge.. Planer om att åka till Tyskland i oktober. Idag blir de lugnt som fasen =) Ska bara ta vara på dagen, ska strax gå en runda och sen bara va.

Har ni också haft såna dagar då man verkligen inte vill stiga upp ur sängen och bara ligga där under täcket hela dagen och inte ens vakna till. Sån dag är det idag.


Nope, vet ni vad! Nu är det MTV video music awards på tv och de får man väl absolut inte missa. Lite smått elak av Kanye West att klampa upp när Taylor Swift ska utföra sitt tack tal och så säger han att Beyoncé skulle haft priset inte Taylor =S Tycker till och med synd om Beyoncé som måste känna sig helt skyldig. Pinsamt för henne att han gör en sån sak för hennes skull. Jag hade blivit jätte arg men samtidigt är han ju villig att skämma ut sig själv helt bara för att visa världen vad han står för, Så jag hade väl samtidigt kännt mig hedrad. Är det bara jag är är Lady Gaga en av världens mest utflippade människor när det kommer till stil?


 




Förskräckligt? =S



21 Guns - Green Day




Puss och Kärlek

Suspect the worse

Igår måste jag säga blev en extremt lång dag för en som varit uppe tidigt. JObbade från 15.30 - 22.30 sedan fick jag prova på min första dag i baren, fick hjälp av Danne, Cassi och Stanni. Var väl inte jätteduktig men man får börja så sakta sen gå på mer och mer. Det var kul ialla fall och lärorikt eftersom alla tre lärde mig småsaker hela tiden. Ska nog få prova på mer snart igen, hoppas jag ialla fall! =) Får lära mig lite drinkar bara, kan inte allt för många =P Slutade 02 och tog bussen direkt hem. Klockan 03.30 var sista gången jag kollade på klockan. Kunde absolut inte somna, hade sjukt ont i benen fast jag är van vid långa arbetspass men de var nog för jag hade fel sorts skor på mig. En fluga som lät livet leka på mitt rum hela natten var inte direkt toppen heller. Ni får komma och hälsa på mig på Chilis egen klubb Switch som är varje fredag och från och med den 10 öppnar klubben på lördagar också!




Nu är jag uppe igen och ska börja jobba 11 och slutar ungefär vid 23 tiden ikväll, sen ska jag baaara hem och sova, är nog helt död ikväll.


Imorgon ska jag, Freddie och Enzo ta en långpromenad i skogen, trevligt värre =)


Nej, dags för mig att byta om. Hörs kanske ikväll om jag orkar skriva ett inlägg då.




Puss och Kärlek


I can´t explain why

Slutade tidigare från jobb så har var och tittat lite på Johan när han tränade innebandy och sedan åkte jag hem.  Blev en skål popcorn och och film - Good Luck Chuck. Sen somnade jag som en liten bebis =)




Vaknade och var uppe ur sängen kl 11. Tyckte det var duktigt för att vara mig. Har suttit och kollat lägenheter på olika hemsidor hela morgonen. Bråkar typ med allt och alla för tillfället så som jag känner just nu så vill jag bara flytta, även om jag hade velat spara ett tag till. Vi får la se, har kollat runt lite och gjort intresse anmälningar så om saker och ting inte går alldeles för fort så blir de nog bra. Pallar jag inte trycket här hemma så kan jag ju alltid bara sova hos Johan ett tag framöver. Får väl mest bara koncentrera mig på körkortet istället.


Ska till min frisör på onsdag i nästa vecka och ta ut löshåret, känner att de fick bli så. Det är så sjukt knutigt och kan tänka mig att bara gå runt med mitt eget hår istället numera =) Får se om jag färgar de i någon rolig färg kanske =P


Nu ska jag äta min frulle som består av cornflakes och sylt =P



Puss och Kärlek


Just being a kid!

Okey, efter en hel dags tänkande så har jag kommit fram till att jag ska i mitten på november skriva in mig på körskola och ha tagit mitt körkort innan nyår! Fram till dess ska jag bara köra så sjukt mycke jag bara kan.



På tisdag ska vi hem till farmor, var jättelängesedan jag träffade henne.



Dags för fiskpinnar idag igen! Och några avsnitt av the real world!



Puss och Kärlek

Look where we are now

Nyss varit ute med pappa på vägarna och kört, ded gick galant. Känns som det är dags att skriva in sig på en körskola snart? Men vilken ska man välja och varför just den? Kan man få lite bra tips om bra körskolor och som ligger centralt.  Innan dess så var vi och åt lite, jag, Fia, pappa och Alex. Kan ju säga att jag är lätt bättre ään min bror på att köra ;) Men jag blir typ 250 grader varm när jag kör, antagligen för jag koncentrerar mig så.



Ska alldeles strax ta bussen till jobb och ikväll blir det hem till min pojkvän och nanna kudde! =)



Efter min dröm inatt så tror jag att jag måste göra lumpen, är det bara jag som får såna konstiga känningar efter jag drömt om något speciellt sen så känner man att de är något man måste göra?



Puss och Kärlek


Look at the way life goes by

Fika med Elin och träffade på Fjunet som var hemma från USA men ska åka igen! Fan vad de vore härligt att bara sticka när man ville hursom helst. Ialla fall så var vi också och hälsade på Sara (Elins storasyster) som fyllde år och innan de köpte vi presenter till henne. =) Fick även träffa Elins lillebror Kevin, åååh så söt. Liten halv thailändare =) Han var nog inte lika impad av mig eftersom han grina varje gång jag fick ögonkontakt med honom =P Sen jobbade jag.


Var de någon som tänkte tanken "vad ska jag göra efter gymnasiet?" Tror dde flesta tänkte att "snart tar jag studenten sen får vi se vad som händer" =S Kan ju skatta mig lycklig att jag fick jobb direkt, tänk alla som vaknar upp och göra samma sak varje dag, dvs ingenting. Ingenting vettigt ialla fall. Jag menar, tänk så vet man inte vad man vill göra ens så står man där vid ett vägskäl, de heter väl så? Man ska nog ändå vara glad att man har ett jobb och tjänar sina egna pengar till man kommit på vad man vill göra trots att det inte är ens dröm jobb eller något man igentligen vill syssla med alls.



Ska nog ta ut löshåret, eller jag vet inte. Hmm, asså det blir så mycke pengar om man ska lägga 7000 var 3:dje eller 4:de månad för bara hår, de kan man liksom resa för! Måste tänka ekonomiskt! =D Mamma hade varit så stolt över mig, dvs om hon nu hade läst min blogg och vetat att jag tänker lite förnuftigt för en gång skull! =P




Måste sova nu, ska bara se klart på En shoppaholics bekännelser sedan sussa sött! =) Ska upp och övningsköra tidigt imorgon med Pappa Beyer, eller ja tidigt 12.30. Tidigt för mig då vill säga ;) Sen ska jag jobba.




Såå god natt och sov gott!



Puss och Kärlek


leaving on a midnight train

graaaouuuwr, vakande 12 idag - inte meningen!! Igår kväll blev längre än meningen. Såg filmen fighting med Channing Tatum, faktiskt rätt bra. Sen somnade jag. Idag blir det luuuugna puckar, ska inte röra mig ur fläcken. Eller jo lite, ska promenera en runda sen =P That´s it!


De är väl hemskt vad man ska gå och gäspa och vara skit trött hela dagen bara för man sov förlänge!?!



Alltså, det ligger en vit och brun kanin i våran trädgård snett ner från mitt fönster så den ser rakt upp hit. Den har stirrat på mig sen igår kväll =/ och ja, den ligger fortfarande kvar och sneglar upp hit, känner mig helt uttittad som typ i the shining!



Här är den, kaninen, har zoomat in på kameran och fått så bra bild av den som möjligt från var jag står, på mitt rum då alltså. Blir fan helt paranoid.


Nej, nu får jag ta en promenad.



Puss och Kärlek


Taking it to higher levels

Igår jobbade jag långpanna och efter det stack vi till Nama (en sushi restaurang i Limhamn) där Elin jobbar. Satt där till halv ett och drack sedan satt vi utanför i en halv timme och väntade på taxi. Satt och lekte Drottning Silvia med sin fina tyska dialekt och hennes maskulina dotter Victoria =) hade askul. Inne på Nama bjöd jag och Fia, Elin på en show där vi bland annat visa lite "modern dans" och The Bläckfisk dance! =D



Här har vi då modern dans =)



Laddar om.....



....ooooooch DO THE BLÄCKFISK DANCE!!!






Elin, djupt road.


Sen drog vi ialla fall till Crown och träffade soooom vaaaanligt en massa folk som man känner. Slutade med bråk o tjafs och sedan utanför hamnade både jag och Fia i slagsmål med 3 killar, Slutade rätt bra för våran del eftersom eftersom vi inte gick hem med en svullen läpp och en näve mindre hår på huvudet. Hehe =P Polisen kom och vi gick hem. Idag, en öm käke och lite småsår, så mår man faktiskt inte allt för uselt. Inte en sån dagen efter dagen innan känsla ialla fall som i vanliga fall kallas baksmälla.



Anywho, dags att sätta på Shopaholic filmen och bara softa resten av kvällen. Ledig imorgon dessutom, underbart!



Puss och Kärlek


Dont forget, we still have memories

Bara jag eller denna dagen kändes längre än alla andra? Träffade pappa vid 2 sedan körde han mig så jag var på jobb kl 3. Slutade 23 och tog bussen direkt hem. Kommer hem till ett fullt hus för mamma har tjejmiddag med sina fruntimmer från jobb.



Varför blir de så att allting blir så formellt med folk man haft en relation med? Man försöker eller snarare är van vid annat sen måste man vara så "strikt" man kan inte säga direkt hur saker ligger till utan man måste liksom vrida och vända på skiten och tänka värsta på vad de är som man yttrar sig om. Trött på saker, gamla och nya. Jag vill något mittemellan, det hade varit enkelt. Så kan man inte heller säga att man är fast i de gamla och inte heller skylla på att man gått vidare med det nya, fattar ni? Jaja, så är de ibland. Jag hatar verkligen stela formella grejor!



God natt


Puss och Kärlek


pretty solid

Senaste morgnarna har jag börjat morgonen med att se ett avsnitt av Top Model America och ett avsnitt av How I met your mother, på 3an. Förresten har de ändrat loggan för tv 3? Jaja, härliga börjande va? Ja, tv programmen en nutella macka och en kopp antingen kaffe eller apelsin juice.


Igår blev det en fika med Elin, Fia och Olivia, innan jobb. Efterlängtat!
Väl på jobb så hade vi ett dilemma, en i serveringen saknades. Så jag  erbjöd mig att servera bara vi ringde in någon annan som kunde va kock. Tur att man hade lite kvar i blodet från när man lärde servera i skolan.


Grattis till Linda som fyllde år den sjunde men jag som är så dålig kompis glömde ringa.


Men nu är det dags för frukost och en dusch! Sen drar det vidare till jobb och hem ikväll för mamma ska ha tjejmiddag för sina "vänninor" på jobb.



Puss och Kärlek


You love Someone but it's all a waste

Visst är det härligt att vakna lite försent men man har ändå ingen brådska, ta en längre dusch än vad man igentligen behöver. När man har tvättat bort allt smink riktigt ordentligt så man ser ut som en helt annan människa från hur man brukar se ut? Sen fönar man håret, sätter på sminket och kläderna så är dagen densamma som alla andra dagar fast ändå inte. Kränger ett paket på 42,5 gram russin bara för att man är sugen på just det till frukost och inte de gamla vanliga flingorna eller mackorna. Man går ut genom dörren och vet inte vad denna dagen för med sig men man kan alltid hoppas på något spännande, något  nytt händer på jobbet eller i skolan. Man vet hur man ska avsluta dagen och man längtar bort hela dagen men får aldrig tillbaka den igen. Där står man återigen i speglen på morgonen och klurar ut något nytt man ska längta till.... så försvann även den dagen. Tills den dagen man mister något som betyder något och man lovar sig själv att ta vara på alla andra dagar man har fått... vilket man inte gör ändå. Tillslut säger vi att livet är förkort, hade det blivit längre om vi inte längtar bort varje dag då?




Ha en bra dag.





Coldplay - fix you


I dont cry on the outside anymore

Kollar just nu på Wipe Out America. Alltså.... Är alla amerikanare så allmänt dumma eller gör de sig till för uppmärksamhetens skull? Det känns verkligen så typiskt amerikanskt att de beter sig så som de gör. Jaja, hade lätt ställt upp i programmet. Jag menar det är en utmaning, de ligger i Argentina och dessutom ser de så skönt ut när de trillar i de härliga vattnet! Något annat jag också ställt upp i hade varit Big Brother och Robinson. BB ligger man bara där hela dagen och funderar på något sätt som får hela de svenska folket att älska en. Robinson blir man både brun och smal på samma gång så man får åka till en asiatisk ö mitt ute i ingenstans! =P


Snart ska jag äntligen se filmen En shopaholics bekännelser med Isla Fisher. Skojigt värre =D




Jobb imorgon, likadant på torsdag men först blir de nog en fika med Olivia, Elin och Fia.


Ser ut som att jag ska fortsätta jobb på KB på söndagarna, ja hade ju ändå inte kunnat jobb mer. Trots att jag redan jobbar heltid så vill jag inte riktigt sluta jobba söndagarna. Har haft så roligt när vi jobbat där och det är dessutom inte speciellt krävande. För er som inte vet så är de på Vinylbaren på KB som har brunch på söndagar. Så minst två söndagar i månaden sa jag att jag skulle orka mer. Detta trots att söndagar är en av mina två lediga dagar i veckan. Tycker man det är skoj och man vill så gör man! =)



hååå *gäsp* Tror det är dags för lite popcorn och trycka på play knappen.



Puss och Kärlek


Say hello

Precis varit och handlat, nu blir de makaroner med bolognese - smaskens. Ja, idag är man ledig. Ska ta de så sjukt lugnt och bara "chilla" hela dagen. Får försöka hinna med att rita lite, de var ett tag sedan jag gjorde de.



Min mammas sambo Miguel åkte till Bolivia igår för att hälsa på sin släkt, hans pappa dog i fredags så de var väl mest därför. Räknade ut att de tar honom över 24 timmar att komma hem till sin släkt. Först flyg från Kastrup - Heathrow. Sedan Heathrow - Miami, Miami - La Paz och sedan från La Paz flygplats med antingen flyg till Cochabamba tar en timme eller med buss, tar 10 timmar. Jag som var trött efter en flygtur till Rhodos, klara ju inte ens av att sitta så mycke för då får jag jätte ont i ryggen (har problem med ryggen sen tidigare, så). Ännu mindre hade jag klarat av att bo så långt ifrån min familj.



Sitter och tittar på tv, ett program av ABC - Extreme home makeover. Denna gången handlar de om en familj vars hem brann ner. De får ett helt nytt hem på en vecka. Men vad f*n gör man om hela ens hem brinner ner?
Man har ju absolut inget kvar, ännu mindre om det är någon familjemedlem som befann sig i huset men inte lyckats ta sig ut.... vet inte vad jag hade gjort, måste vara så frustrerande. Oavsett om man kan köpa allt nytt så alla minne, foto och små minnessaker som man samlat på sig under livet.



Ska se klart på programmet sedan hjälpa Johan städa lite och efter de ska jag hem! =)




Puss och Kärlek


Doin something right

Lördagen började med dop för lilla Malou Ängla Louise sedan hem till Katti och Jocke där det blev tårta och cider =)


Vilken lite sötkorv va?


 Hann snabbt hem för att byta om och ändra till sminket lite inför kvällens kräftskiva. Vid sju tiden var vi hos Stefan som höll i kräftskivan. Ca 90 pers var bjudna och de hade köpt in närmare hundra kilo kräftor, tror inte ens jag åt ett halvt kilo! Massa snapsvisor och kräftor senare så somnade Pesse som vanligt på en stol, Henke filmade hela kvällen så om ni söker på Pesseman på youtube.com så hittar ni säkerligen en video. Slutade med att jag och Johan gick från Granedal (Nordanå) till Staffanstorp mitt i natten... måste erkänna att jag hade skoskav och träningsvärk dagen efter. Smart som jag är så glömde jag min kamera och glömde fotta både på dopet och kräftskivan. Får se om man kanske blir taggad på någon bild på facebook sen.


Igår när jag kom hem så hade hela helvetet brakat loss här hemma. Mamma hade dragit ut alla saker ur mitt, Alex och Fias alla rum. Fick ju städa hela dagen igår men jag kan ju säga att mitt sovrum skiner idag! =) Så i slutändan var det ju värt en-hel-ledig-dags-slit. På kvällen såg vid en Wallander film (ingen aning vilken) och så såg vi Taken och Män som hatar kvinnor. Två svenska filmer utav tre. Jag som hatar svenska filmer.


Vet att jag inte skrivit på två dagar men har bara inte orkat =P Svikigt va? Sitter och kollar på Pippi Långstrump nu, ska ta bussen till jobb klockan 15. Imorgon blir de att övningsköra lite med pappa. Alltid skoj =)


Nu får de vara bra för idag! =)




Puss och Kärlek


Out of my league

Vaknade och gick och handlade. Sedan åkte jag och Johan in till stan och mötte upp Elin, fick köpt busskort!!
Blev en långvarig fika på Espresso house och sedan en runda på Hansa. Är ju tvungen att hitta något nytt inför dopet imorgon, vet inte om jag gjorde de men jag hittade ialla fall två tröjor =) Ja, trots att ekonomin inte står rätt till denna månaden!

Kan inte lägga upp bilder på dem just nu, de får ni se en annan dag! =)


Kanske dags att gå och lägga sig nu efter en hel dags jobb och socialisering. Ska ju dessutom upp relativt tidigt imorgon och gå på dop sedan kräftskivan, ska bli riktigt skoj.


Fan vad det är hett med killar i vita kallingar!!! =)




Puss och Kärlek


Never lookin' back

Vaknade pigg som en mört klockan 8 imorse, kunde abslout inte somna om. Svin drygt! Snackade lite med Elin på msn och har kollat runt lite lägenheter. Båda två ska ta intensiv kurs så vi får körkortet i oktober sedan ska vi koncentrera oss på att fixa en lägenhet. Alltså har vi inte så bråttom. Har gjort lite intresseanmälningar till olika nybyggda lägenheter, 3:or. Vi får se vad som händer. =)


På lördag bli det först dop sedan kräftskiva. Ska bli dunderskoj! Tilda ska hänga med och knäcka kräftor och supa snapsar! =P Frågan är bara vad man ska ha på sig =/ Känns som att det alltid är mitt dilemma.



Ska strax hoppa in i duschen och bege mig till jobb. Efter jobb ska jag hem till babe och sova så de lär inte bli något inlägg ikväll. Men imorgon kan ni fövänta er ett! =P




Svar på kommentar: Jepp, Johan is my guy =)




Puss och Kärlek


The past is what was, Now is what to come

Jaha, typ hej, då var jag hemma igen hmm, kallt vart det här hemma i Svealand. Bittert. Men men, skönt har man haft det ialla fall. Sol och över 25 grader varje dag! Har varit uppe redan klockan åtta varje morgon och direkt ner till poolen/stranden. Blev sjuk fjärde dagen och låg och spydde hela kvällen. Johan blev också sjuk på natten men nästa dag mådde vi båda prima igen så då var de på semester livet igen! =)






Johan väntar på våra väskor när vi anlänt på Rhodos.



Vår pool vid hotell Grand.


Vårt hotell och min bil utanför ;) hah!


Bada bada =) ingen aning vad de är för unge brevid mig dock =P



I plurret! =D



Ärade Starbucks, Både jag och Johan var överlyckliga att vi fan de!




Rum nummer 511, lite roligt. Mitt tröjnummer när jag spelar match är 5 och Johans är 11. =)

 

Var på Rhodos waterpark och åkte olika rutschbanor, riktigt roligt. Var där hela dagen och solade, lekte och badade. Smart som jag är glömde jag givetvis min bikini på hotellet och fick köpa den fulaste jag någonsin ägt. Fotade lyckligtvis inte den så jag är inte skyldig att lägga upp en bild på den! =)

 



Hittade något nyttigt ialla fall =) lite smink från Saphora, man var ju bara tvungen!



Min heta gubbahatt som är så "ökänt" just nu ;) En tjusig liten blomma plockade jag dessutom upp när vi gick en kvällpromenad.



Panadol - Var så förkyld på vägen ner så jag fick sjukt ont i hela huvudet och öronen. Köpte första bästa läkemedel.... svåra var att all beskrivning stod på grekiska =S que? Kan ju säg att de blev en billig fylla någon kväll därefter jag börjat kuren.

 

 

Lite mingel bilder från när gick runt lite och drack lite :)



Hittade mitt absoluta favorit choklad - Crunchy´s!



Var en allmänt härlig resa, sjukt avslappnande att bara släppa allt vad heter jobb och vardag. Härligt att åka med någon som är en bästa vän och kille, hade jätteskoj tillsammans på hela resan. Planerar att sticka till Egypten och Thailand utöver de vi redan planerat =P


På vägen till flygplatsen var vi ju tvugna att stanna bussen efter som en viss knast (johan) glömde sin handväska på hotellet, så pinsamt! Kom hem en timme tidigare än planerat eftersom flyget gick tidigare. =)

Jaja tillbaka till verkligheten. Var och åt med Pappa, Alex och Fia på La Empanada. Inte något jag hurrar för, Alex bestämde ställe så... Blev en nacho tallrik för min del. Nu är det lite film. Pirates of the Carribean för vara mer exakt sen blir de sängen för mig. Trött som fasen, förstår inte varför.  Borde ju vara utvilad nu, men men. Börjar jobb halv 2 imorgon.



Puss och Kärlek

 


RSS 2.0