I remember the times

Så, har precis tvättat klart mina penslar (till sminket) för det måste man göra varje dag! Fick åka till Linda först för att hämta min "skolväska" eftersom jag lämnade den hos henne igår efter att vi sminkat oss och innan vi åkte till Chili.


Jaha, har börjat på en seriös nivå leta lägenhet, massa som händer här hemma nu. Inget jag tänker ta upp och beklaga mig över men så ni vet. Det är därför jag måste hitta mig en lägenhet nusnart. Fast igentligen vill jag ju inte flytta hemmifrån =( Trivs ju så bra med alla i familjen under samma tak, men det är inget alternativ...


Jaha, ska till jobb efter jag varit i skolan imorgon för att hjälpa min kollega inventera.... på min lediga dag *mörrr* Sen ska jag till Radisson SAS och få massage - underbart! Hem snabbt, åka och hämta mitt körkort och sen in till Bellas lägenhet. På kvällen blir det tjejkväll. Jag, Bella och Peggie ska äta middag och kolla på Paranormal activity, läbbigt! =D Får försöka laga något cpnyttigt annars äter inte Peggie de, Fröken-jag-äter-inte-kolhydrater. Ger en ångest för fan! =P Men de kan ju å andra sidan vara bra umgänge, inte sant?


Nej, dags att nanna kudde, ska upp kl 06 imorgon.

Puss och Kärlek

It´s gonna have to work

Har inte skrivit något på hela helgen, skandal. Har faktiskt inte varit hemma alls och varit väldigt upptagen hela tiden så har inte kunnat!

Var i skolan i fredags, Peggie var inte där (tomt) men jag och Bella klarade oss utmärkt ändå ;) Jobbade lite med studio foundations och kom fram till att de inte var jätteenkelt och dessutom var vi inte jätte imponerad av resultatet. Innan det var dags att gå så sminkade jag till mig lite, använde mig av rosa och lila ögonskugga... ovanligt för att vara mig. Såhär slutade det.

 


Åkte hem till Johan och sov en stund sedan åkte jag till jobb, stannade kvar och tog en drink med Zabina när vi jobbat klart. Stani blandade denna tjusiga drinken till mig, god var den också!




Jobbade långpanna igår sen kom Linda och hämtade mig. Stressade satan hem, bytte om, fixa smink, fixa hår, ta en grogg sen iväg! Började på Chili, Amanda kom också. Träffade även på Cissi, Tina och Patricia. Kvällen slutade med Amanda inne på Etage, ordentligt onyktert!

 

Jag och Linda kom in på diskusionen igår om vad man gör med sina kråkor, ja snorkråkor jag e 5 år gammal. Nej, men seriöst.... ransaka dig själv, när du pillat ut en kråka ur näsan vad gör du av den?
Svar 1: Rullar ihop den och skjuter iväg den.
Svar 2: Kletar den på första bästa sak
Svar 3: Pillar aldrig mig i näsan, så fall bara om jag har en näsduk till hands.

Kan garantera att 80 procent svarade enligt Svar 1. Eller inget av de stämmer kanske inte, kanske äter du din kråka istället för att behöva hitta någonstans att göra av den? Haha urk. Nej, slut på sånt skitsnack =D

Puss och Kärlek


Keep swimmin´

Svar på fråga: (till Julia) Skolan jag går på heter Internationan makeup center (IMC) och det är på make up store vid triangeln i Malmö. Lite övrig fakta: 08.00-12.00 måndag till fredag. Det är en intensiv kurs, dvs nya ämnen varje dag. Kostar ca 30.000 (ej csn berättigat). Har verkligen  aldrig tyckt det varit så kul att gå till skolan och jag vet att mina två närmsta klasskamrater Bella och Peggie instämmer!


Tips! Damer och herrar sov inte med smink speciellt inte mascara, kvalslter älskar det! Så när du ligger på din kudde om natten så kryper kvalsterna upp i ditt ansikte och äter på ditt smink! Så om du någonsin upplevt dehär grusiga i ögonen på morgonen så kan de bero på att de små filurerna har varit och käkat sin nattamat på ditt ansikte- äckligt!!!


Skulle du vilja ha ett oräkneligt antal av dehär ätandes på ditt ansikte om natten?!


Ska jobba efter skolan imorgon. På lördag blir det långpanna och sedan festa till det med fröken Stenberg. På söndag lutar det mot en promenad med fröken Bylund sen en avkopplande dag helt enkelt! På måndag är det först skola sen till jobb och hjälpa min kollega inventera - kul på sin lediga dag. Sedan röra mig vidare till massören på hotell Radisson Sas, ska bli en helt ny männsika. Kvällen ska jag spendera hos Bella i hennes nya lägenhet och med Peggie, det blir en mysig tjejkväll med mat och film, Paranormal Activity!!!


Näpp slut för idag, tack för idag. Ska nanna nu, måste köra i tid imorgon för att plocka upp Bella innan skolan. Kan ju inte komma försent då!


Puss och Kärlek


This is how it vworks

Jaha, jag kom aldrig hem igår, fick inte heller tillgång till en dator så jag kunde blogga =(

Spenderade ialla fall tiden, efter skolan och innan jobb, igår på salongen Chic, där Peggie jobbar. Satt och fick fina naglar. Bella var också med och fick fina naglar hon med!

Här är mina pimpade chinge naglar, som Peggie kallar de.


Här har vi 2st in action bilder på Peggie och Bella.
 

I skolan idag fick vi lära oss lägga en snygg grund/bas för att få till rätt nyans och för att kunna lägga en jämn make up därefter. Varje dag hela veckan var riktigt rolig,  så sjukt att de är kul att gå till skolan.

Var och fikade med ett helt gäng sedan efter skolan, efter det var det raka vägen till jobb!

Undrar om jag har någon läsare med asiatiskt påbrå som är intresserad av att vara modell för mig så kan ni väl skriva ert namn och mail. Även om det finns någon kille som vill ställa upp på Dragqueen make up, skriv ert namn  och mail på "kommentarer". Eller oavsett hur du ser ut, kön och påbrå du har, är du intresserad så skriv då ditt namn och din mail! hahah jävla tjat.

 

Ska hoppa in i duschen nu, sedan se Twilight och däcka i soffan!

Puss och Kärlek


Just another word

Precis kommit hem från ha solat. Fick handlar vad jag skulle på Nova lund dessutom. =D Onödiga men bra saker, ja menar 90 spänn för en j*vla pincett? =S Vilken skitsumma seriöst?


Längtar redan efter att gå till skolan imorgon! Haha, har nog aldrig tyckt de har varit såhär kul att gå till skolan!

Nu får ni ursäkta de tråkiga, bildlösa och korta inläggen men jag måste faktiskt duscha! Så enkelt är de =P

Skriver ett långt fint inlägg imorgon kväll när jag kommit hem från jobb!

Puss och Kärlek

Dead or alive

Första skoldagen avklarad. Fick lära oss om färg och ljuslära sen fick vi testa lite olika kontrast och färgblandningar, kul faktiskt. Efter skolan gick jag, Peggie och Bella för en fika. Planerar att ha en liten teambuilding dag någon gång. Eller så blir det bara en tjejkväll för oss tre =P

Ialla fall, åter hemma igen. Ledig idag, skööönt. =) Var helt slut efter att ha varit vaken i 100 timmar igår (kändes det som) Storstädade ju köket på jobb eftersom hälsovården ´skulle komma idag. Blö.
Ska strax åka till Nova Lund och handla lite saker som behövs till skolan. Fick ju iförsig ganska mycke saker i min väska, men smink kan man aldrig få nog av.


Ska göra vid mina naglar imorgon! Wihoo! Peggie jobbar som nageltekniker, så jag och Bella har bokat tid till imorgon efter skolan. =D

Ska försöka skriva inlägg lite oftare, Linda klagar på att jag gör de för sällan =P Jag ska ialla fall försöka!


Måste tvätta mina borstar och penslar nu.

Puss och Kärlek

Back to the school track

Har just kommit hem från skolan, fick en väska värd 2650:- med produkter för ca 15 000 kr i, hur underbart är inte de?! Sen om de stämmer skiter jag i, rena julafton för mig ialla fall. Är 11 st i min klass, kommer nog bli ett par roliga 10 veckor framöver. En av lärarna fråga vem Malin Beyer  var, lite osäkert sträckte jag upp handen =P Så sa hon grattis till körkortet en hemlig person har varit och betalat för din sminkrock och smink kappa för 500 kr. Undra vem denna hemliga person var ;) <3



 

Ska snart iväg och jobba, hörs kanske ikväll!

Puss och Kärlek

I never meant for this to happen

Mysig tjejkväll hos Björkman brudarna "Helen är så jäkla trevlig alltså!" Blev bjuden på god middag, varför tror folk det är svårt att imponera på en kock när man bjuder på mat? Om någon så är man överlycklig att man blir bjuden på mat och slipper tillaga den själv, sen vad fan man blir bjuden på spelar inte så stor roll sålänge det inte är typ ister =/ Har hittat en ny vän, katten Gurra helt un underbar liten pälsboll. Dock tillhör han tyvärr Lille Malin så kunde inte bara ta med honom hem =P


Jaha, skola imorgon då..... Kul men samtidigt känns det lite hemskt. Jag älskar ju mina sovmorgnar, men men jag vill ju göra detta så. Får bita ihop, det är ju trots allt bara 10 veckor! =) Tänkte köra till skola imorgon, känns så sattans skönt att kunna säga så =P


Blir kanske en filmkväll med Emmy och Sebbe i veckan, får inte bli allt för sena kvällar dock! *suck*

Nä, tror nästan jag måste göra mig iordning, ta en dusch, byta färg på naglarna och få min skönhetssömn ;)

Ni får en update imorgon lunch om hur första skoldagen gått, vänta med spänning!!




Puss och Kärlek


I didnt!

Min kära bror visade mig nyss ett asball klipp på två killar som "prankar" varandra med värsta genomtänkta grejorna. Den här killen "prankar" sin kompis Amir. Ni vet hur man i basketmatcher i USA kan i emellan perioderna få göra en "half court blindfolded shot" för en halv miljon dollar. Så Streeter riggar det så Amir (såklart) får göra skottet och säger till publiken att skrika och ha sig precis som han hade klarat det.. Se sedan Amirs min när Streeter kommer in med checken på en halv miljon, klockrent!
http://www.collegehumor.com/video:1902812

Priceless!

Ska åka och hämta Fia på jobb sen ska jag på tjejmiddag.

Puss och Kärlek


Love is just another word

Slutade tidigare från jobb igår, så var på Ninas fest redan kl 21. Men det blev inget drickande för mig ändå, hade ju lovat att vara folks fyllechaffis =P Vilket jag ändå inte hade mycke emot, de är ju kul att köra ju =) Det var roligt att träffa alla gamla klasskompisar från grundskolan. Tråkigt nog slutade kvällen i bråk och kaos mellan nästan allihopa, utom nyktra jag och Emma som stod och observerade =) Tycker ialla fall det var tråkigt för de var ju framför allt Ninas 20 års fest och att folk måste bråka då är en aning respektlöst. Men som alla vet så går sprit och konflikter ofta inte hand i hand. Nog från att vara en diplomatisk och "schweiz" (neutral) i de hela!

Här kommer lite bilder!

Cissi, Linda och Fia mina vänner jag haft hela mitt liv =)

Linda, Jag, Becki och Emma. Tog den sämsta bilden på mig men den bästa bilden på alla andra ut, som nästan blinkar.

  

Cissi var lite väl rund under fötterna efter att ha tittat för djupt ner i flaskan, så jag fick hjälpa henne skriva sms under kvällen =P

 
Min fina nya top från Irland (som jag hade på mig på festen)

Har glömt att visa upp min extremt sensuella pjamas som jag också köpte på Irland, U like?

Har varit och lämnat Fia på jobb imorse, hämtat Cissi i Svedala och kört hem till Linda för att ses och snacka lite sedan kört Cissi hem igen och mig själv hem. Så de har blivit en himlans massa körande, får inte heller motorstop lika ofta längre Hell Yeah!! =P Nu ska jag städa mitt rum så Mamma Frankie blir glad!

 

Puss och Kärlek


My hearts the limit

Så ja, hemma efter ytterligare en dags slit. Kan inte sluta tänka på att Jag har köööörkoort!! Helt skönt liksom! =) Vill bara ut och köra men har ju inte tid, jobbar ju långpanna imorgon dessutom. På kvällen ska jag ju som sagt till Ninas 20 års fest. Dock ska jag inte dricka utan vara fylle-chaffis, det var min lott eftersom jag kommer så pass sent till festen.

 

På söndag blir det nog en dejt med Linda (som sagt) sen ska jag nog dra med mig storebror och simma lite längden på något av Malmös alla "exclusiva" badhus - yey.



Såhär vacker blir man när kära Elin fotar och man ligger inne med nackspärr, trevligt.



Jo förresten, var ju hos min frisör imorse och färgade till kalufsen. Det blev bra tycker jag, sen satt min frisör Alexandra och hjälpte mig plugga teori ( var ju och skrev teorin i hemlighet efter jag varit hos henne o färgat mig). Fick låna en liten lyckogroda av henne, antagligen därför jag fick godkännt. =)


God natt, sov gott!

Puss och Kärlek


I walk like this cause I can back it up

MALIN HAR KÖRKORT!!!!!


Vilken underbar känsla, kan verkligen inte sluta le =D Har kört min bror och hans kompis till skolan, hälsat på Linda och kört hem =) Fan att man ska jobba, vill ju bara ut o köra.

Fortfarande nackspärr så har lite svårt att vrida huvudet men de får gå helt enkelt =D

Ska strax in till stan och fika med Stani och Johan, sen jobba.

Hörs ikväll

Puss och Kärlek

You love my big ego

Har haft nackspärr hela dagen, har aldrig haft de förr och planerar inte att få de igen. Jävla pest! Har jobbat och innan de fika jag med Elin. Tänk er att dricka chai med huvudet på sniskan hela tiden - inte lyckat! Inte heller lyckat att försöka platta håret och sminka sig men de fick gå helt enkelt!

Ska till min kära frisör imorgon kl 8 på morgonen! Ska försöka få bort den orange/gula färgen som jag tick sist när vi färgade det. Blir nog en fika med min kollega sen blir de jobb. Har snackat med Elin om att eventuellt gå och pierca oss också, de var ju så längesedan nu =D Abstinens besvär!


På lördag blir de minsann fest! Nina ska ha sin 20 års fest och har hyrt lokal och hela köret så då blir det fira ska! Men innan dess ska jag jobba långpanna.

Men nu ska jag vara så duktig och plugga teori! För det behöver jag tydligen massvis! Sen blir det bingen, ska upp redan kl 06.00!!!!! Hemskt!

God natt och sov sött

Låt att rekomendera Beyoncé - Ego


Puss och Kärlek


Longing for it

Näpp, klarade inte teorin igår heller. Nä jag skrev inte ett inlägg trots jag var ledig, var så sjukt besviken och irriterad så kände bara inte för de. Gjorde inte mycket igår mer än att bete mig som alla andra tjejer i "den" veckan i månaden... Krängde maränger och pluggade teori.


Ska strax bege mig mot en dag på jobb, förhoppningsvis ganksa lugn men inte allt för lugnt!


Måste se till att plugga så mycke jag kan, får inte kugga en gång till. Fattar dock inte varför jag bara inte kan klara de! Menar jag var ansedd som stud/pluggis ju! =S


En promenad i skogen till helgen med Linda och Caesar!
 
Ursäkta den ocharmiga bilden! =D

Puss och Kärlek

I´d rather die for someone I love

Teorin pratar vi inte om, fattar inte hur jag inte kan klara de! Ett ynka poäng ifrån, ska göra om de imorgon. Så klockan 13.25 hoppas jag att fler håller tummarna för mig denna gången! Pinsamt ju, tredje gången gillt!


Har varit i stan med Linda och kollat runt lite, fikat och sen jobbat. Inget att göra alls så slutade 21. Sitter här med datorn i knät, twilight på tvn och teoriboken brevid mig. Det är jobbigt när allt annat är mer intressant.

Inte ens varit hemma en vecka men redan bokat en ny resa. Turkiet med Cissi den 2:a maj, kul kul!

Nej, nu ska jag fan ta o dedikera resten av kvällen till plugg, de behövs!


Puss och Kärlek

How did it happen?

Jag har kommit till de stadiet där jag har två stycken byråer och en garderob men får ändå inte plats med allt men vill inte slänga något! Jag får inte lägga varken skor eller kläder någon annanstans i huset för mamma har fått spel och säger att hon kommer slänga allt!

Skor vill jag ha stående i fin ordning inte slängda i en låda. Kläder ska ligga fint vikta och i ordning. Jag får inte plats med fler förvarnings lådor, garderober eller en ny byrå. Får inte heller lov att bygga en walk in closet framför mitt rum, så vaffan får jag lov att göra?

Tips på vad man kan göra? Jag har inte hjärta att slänga något av de!


Snart kommer Cissi och så ska vi se Green street holigans och jag ska kanske plugga lite teori. haha fan alltså!


Puss och Kärlek

I want u so bad, its my only wish

Jag vet, sämsta bloggerskan någonsin. Har inte skrivit eller lagt upp några bilder sen jag kommit hem. Flyget sög! Förkyld sista dagarna av resan, vilket resulterade i en hemsk flygresa hem. Dessutom var planet försenat med 1 timme =S Anywho, var hemma igen vid 18 tiden, spenderade kvällen hos Joakim och Kati. Hela lördagen jobbade jag, började 11 slutade 00... pust.

Har varit och hälsat på Fia och Suvi idag på KB brunchen, där jag brukade jobba. Åt lite våfflor och annat gott =) Så har precis kommit hem.

Imorgon ska jag åter till vägverket och denna gången sätta teorin! Linda är så söt och följer med mig för moraliskt stöd =) Ska snabbt inom min frisör innan jobb. Hälsovårdsmyndigheten kommer imorgon dessutom, blö!

Nope, här kommer lite bilder som jag samlat ihop under resan, hade ju inte min kamera eftersom jag tappade bort den första dagen.... hitttade den igen när vi satt på flygplatsen påväg hem =S I mammas väska!


Var och åt middag i en kyrka som är omgjord till restaurang och bar, mitt i Dublin.


Hittade tillbaka till ärade Starbucks, inte imponerad på deras Chailatte, så de blev vanlig latte resten av resan.



Heaven, nä men Dundrum. Ett av europas största köpcenter, love!


Mosho in action =D


Och här är för alla er P.S I love you, älskare! Dun Laoghaire




Näpp nu ska jag dra mig tillbaka för kvällen, tvinga hit Cissi sen och kränga meanies (vinäger chips).


Puss och Kärlek


Back again

Har varit pa Dundrum idag och kollat runt i affarer hela dagen. Hittade bara ett par skor, fran Clarks. Jag som har handlat en massa pa rean, nu nar man handlar pa vanliga priser sa kanns det svin dyrt! Haha. Jaja men men, nagot far ju handla for vanliga summor =)


Ar hos min kusin Elaine och hennes man Anto, halsar pa deras sma tvillingar Sam och Jack och dottern Ava.


Imorgon ska jag och tre av mostrarna till stan och shoppa for sista dagen av denna semestern. Har fortfarande inte hittat min kamera sa tar foto med mobilen men kan inte fa in dem pa datorn for jag har ingen sladd med mig till de =S saklart!


Tar flyget hem pa fredag formiddag kl 12 sa alla bilder kommer upp da =)

Sov gott


Puss och Karlek

Tomorrow never comes

Sa ja, da har man shoppat lite idag med. Hittat en snygg blus och lite mer. Haha det ar det anda jag gor nar jag ar har! Min kusin Kieth har forhort mig om hela mitt liv sen vi traffades sist, sa har precis blivit klar med att beratta allt.

Vet inte riktigt vad morgon dagen for med sig men ska ialla fall in till Dublin city och shoppa pa torsdag igen fast da ska nagra fler mostrar folja med. Tror dock vi ska till Dundrum imorgon, det ar ett av europas storsta kopcentrum :) Kul Kul!


Fler bilder fran festen!

Jag och mitt kusinbarn Megan (ett ar yngre an mig bara).

Mina kusiner Karl och Sarah och jag och Karls flickvan Michelle i bakgrunden.

Trevlig hog blandning av kusiner Yvonne, Kieth, Sarah, Elaine och karl.





Karl med strippan!


Puss och Karlek

This is how the story goes

Har inte skrivit pa ca tva dagarna nu, skarpning!

Var pa Karls 21 ars fest, riktigt lyckad. Massa folk kom, fick traffat de flesta kusinerna. Alla at tarta och drack (egen bar och bartenders sa det var ju bra) dessutom kanner val alla till hur irlandare ar nar de kommer till alkohol? Mitt i allt kom det en strippa som dansade for Karl och sedan spankade honom lite. Ni skulle hans flickvans min nar strippan kom in, haha!



Ser ganska lycklig ut dar..



Otroligt nog var han fortfarande lika lycklig efter detta! Jag presenterar karls rumpa!

Efter festen sov jag hos min moster som har alla barn i min alder, skit kul hade vi hela natten, alla fulla pa tequila och smirnoff. Nasta dag blev man serverad med agg och toast till frukost, kan tanka mig flytta hit ;)

Idag har jag vatt med mamma i Dublin city och shoppat loss. Har ansalange hittat tva par skor, blir ett par till imorgon :) Sen har jag hittat en massa annat. Har kopt en present till Cissi ocksa, har haft en tradition sen vi gick i typ 8:an att vi alltid har kopt nagot litet till varandra nar vi aker utomlands. Reskassan borjar dock ta slut nu, sa blir de nar man ska bjuda hela slakten pa drinkar. Ni vet hur det ar nar man blir full och generos.


Har tappat bort min kamera sa jag vet inte hur det blir med bilderna som jag har tagit, har fatt fota lite med mobilen istallet men den kameran ar sa kass :(

Men men, sa far det vara, ska ner och kolla film och ata meanies nu! :)


Puss och karlek

Baile Atha Cliath

Da var man framme, roligt man inte kan anvanda sig av nagra svenska tangenter sa ni for forsoka koppla ihop detta istallet :p Kom till ett snoigt Irland klockan 12.30 iformiddags. Tydligen tycker alla irlandare att detta ar kaos.... sanningen ar att vi har precis lika mycket sno hemma men de har ju aldrig sno har sa detta ar typ naturkatastrof. Dessutom har de inga vinterdack, hahah suckers!

Har hunnit dricka ca 6 koppar te an sa lange. Har varit nere pa kopcentert har i Tallaght dar min moster Aileen bor. Imorgon ska vi till Churchtown till min andra moster vars son Karl fyller 21 och det ska firas med stor fest! vet inte hur det blir med bilder och sa denna veckan. Tror inte min kusin Stu uppskattar massa bilder inlagda pa sin dator, vilken by the way ar lika stor som en tv. Far nacksparr av att lasas vad jag skrivit!


Hittade inte sa hemskt mycket i affarerna idag, men tog de lite lugnt med shoppandet eftersom reskassan ska racka langt :) Hittade ialla fall en fin klanning till festen imorgon, kopte en mysig prickig pajams och lite annat ocksa.


Nu har vi precis atit middag, ska hoppa i pjamasen sedan ga ner , blanda lite drinkar och se pa film... Tydligen ar jag alkholisten har, den som ar misnt irlandsk av alla, right? Min kusin Keith kommer hit lite senare och sager hej dessutom.

Nope, sa javla kul var det inte att skriva med dessa skumma tangenterna! Vi hors kanske imorgon om jag far tid over!


Puss och karlek.


Leaving on an airplain

Så ja då var man nästintill färdig packad och ska åka om 10 min, ska bli riktigt skoj. Dock ganska tröttsamt att man har varit uppe sedan klockan 06 =P Blöö. Men men ni får ha de så trevligt härhemma i vinter Sverige...Inte för de är mycke bättre på Irland, men ändå!



Nääääästan klar!

Kärleksfull som jag är så lägger jag givetvis upp en bild på en trött liten sötnöt som gömmer sig under täcket, lär bli rätt "glad" när han ser den bilden ;)

Mohahahah!

 

Ha de bra!

 

 

Puss och Kärlek


For once in my life

God kväll alla kära läsare, har ju påbörjat packningen.... helt plötsligt kom middagen emellan lite senare var det The break up på tv, vilken man var tvungen att se. Nu måste jag ju sova, ska upp redan klockan 6 imorgon... så vi får väl faktiskt se hur pass bra packningen blir imorgon, lovar inget.


Får väl försöka slutföra det så snabbt som möjligt, sängen börja ropa mitt namn i ljuva toner. Dessutom ska jag få en massage av min kära slav =) Haha!


Jaha, vi får se hur det blir med bloggandet denna veckan, för Lindas skull ska jag göra mitt bästa annars har hon inget att göra under hela veckan. ;) Mycket för hennes pojkvän Andys skull också, annars får han ta skiten. Haha, annars får ni ha en trevlig vecka!


God natt.


Puss och Kärlek

If I ain´t got you

God morgon

Dags att stiga upp såhär kvart över 11, det är väl rätt skönt med att ha ett kvällsjobb. Älskar sovmorgonar =).
Har som vanligt Alicia Keys album spelandes på spotify medans jag springer omkring och gör mig iordning.



Har hämtat in resväskan från förrådet och ska så smått påbörja packningen, ja så gott jag hinner ialla fall. Ska ta bussen till stan kl 13. Har ialla fall kommit underfund med vilka skor jag skall ha med mig =) Och hårprodukter =P
En gles början.





Hihi weey fick nyss mitt make up store kort från posten, 40% på hela sortimentet =D Nu är det inte långt kvar till kursen börjar, ska bli sååå kul!




Dags att kila, hörs ikväll!


Puss och Kärlek


I looked for my heart and found you

Åh, sorgligaste filmen någonsin. Finns det någon film som är bättre (twilight filmerna delar väl platsen kanske). Åh bölar och har mig. =) Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta.


Sitter och snackar med mina kusiner på facebook, sjukt kul när de försöker sig på svenska =) Tydligen så är Dublins flygplats nerstängd pga snöoväder, jag menar come on! Det snöar fan aldrig på Irland måste de bli snöoväder bara för vi ska dit? Äh, de får lösa sig. I värsta fall får vi köra dit.... not.

Nope, dags att hoppa i säng snart. Fattar inte vart jag ska trycka in en tid för packning =S Pallar inte nu, har inte tid imorogn, ska ta bussen extra tidigt för att sola, växla pengar och lite andra ärenden =S Får ta de imorgon kväll när jag kommit hem från jobb. Bara det att jag nog inte blir så populär här hemma om jag springer omkring och packar när alla andra sover. Ska upp 6 på fredag morgon så hinner inte då, ska vara på flygplatsen klockan 8. Äh skitsamma, får ha tid så enkelt är det!

 

God natt,

Puss och Kärlek


I do believe in love

Jaha, ser inte ut som min kära vän Cissi tänker dyka upp här hemma. Men men, har suttit med Oliver och kollat på Peter Pan, en annorlunda version men bättre än den klassiska Hook. I denna filmen är det den söta Jeremy Sumpter som spelar Peter och inte den kända Robin Williams, me like.

 

Haha nej jag är inget pervo, han är bara så himla söt! Han är ju dock lika gammal som mig nu typ så det är fullt normalt att tycka han är urgullig! =) Bättre än Robin va?

Ska strax äta middag, fläskfile, klyftpotatis med champinjonsås, morötter och brysselkål! Smaskens.
Just de ja, ska dela med mig av mitt enkla recept till Daimtårta (efterfrågat!)

botten:
½ pkt digestive (smula sönder)
50 - 75g smör (smält)

Rör ihop och häll i botten på en avtagbar form och ställ in de i frysen.

smeten:
Vispa upp 2 pkt vaniljvisp med elvisp bryt ner ca 2pkt dubbeldaim i och häll smeten på digestive bottnen och ställ åter in tårtan i frysen. Låt stå över natten, eller ialla fall några timmar. Smeten ska påminna om glass. Och voila så har ni en utsökt och "pisse"- enkel daimtårta!


Puss och Kärlek

Second chances never matter

Åååh har sovit till halv två idag! Så skönt. =) Fast hela dagen har försvunnit =S Ska sätta igång och städa lite nu, men måste först göra mig iordning. Har precis kommit ut ur duschen liksom =P

Sitter och lyssnar på Stevie Wonder, i just called to say i love...na na na. Rätt härligt faktiskt, helt vitt ute, solen skiner in genom fönstert och härlig musik, vilken häärlig dag!


Snackade med min kusin Nathalie igår, planerade lite om veckan som kommer. Min andra kusin Karl fyller nämligen 21 och det firar man stort på Irland så det ska bli stor fest. Gissa vad mitt problem är? Jo vad ska jag ha på mig? Har ju inget nytt och snyggt. Åh ilandsproblem! har du tips eller en garderob att ge bort så skriv gärna! Haha, jag är desperat!


Snart kommer pappa förbi en sväng och ska hälsa på mig, sin favorit dotter =) Haha elakt. Nä men får lägga på ett kol med städningen. Lite senare kommer Cissi och ikväll ska vi se Dagboken med Ryan Gosling och Rachel McAdams, tidens bästa film. Finns ingen finare och mer betydelsefull film. Love it!



Puss och Kärlek

Give me tonight

Nå, min överraskning slutade på filmstaden i Malmö. Bio, såklart. Filmen vi såg var Avatar och de nvar dunderbra! Verkligen värd väntan. Jag tyckte den var riktigt bra och rekomenderar starkt att ni ser den! =)


Var och skrev teorin igår på vägverket....gick dock inge vidare =( fick inte godkänt. Var ledig igår dessutom så åkte med famljen till Burlöv Center och kollade lite, mamma behövde köpa lite presenter till kusinerna och så till på fredag. Själv köpte jag bara en kofta... var verkligen inte på humör för att göra något. Kvällen slutade med middag och film hos Johan.


Imorse var jag på körskolan och körde min sista lektion 07.30 sedan raka vägen till vägverket igen för uppkörningen. 09.45 var det nog många som höll tummarna för mig, det gick strålande! Körde helt felfritt! (glömde dock blinka en gång när jag skulle ut ur en parkeringsplats... men det såg inte instruktören). Provet slutade med att han sa till mig: Tyvärr kommer jag inte ge dig ditt körkort idag... Jag bara: VA!? :( åh nej.. Men så sa han att det var ju för att jag hadfe kuggat teorin men jag var ialla fall godkänd på körprovet! Känns helt underbart!


Ny tid för teori bokad den 18e jan. Tänkte att de var lika bra att ta de när jag kommit hem från Irland, så kan jag ju plugga på flyget och så. Nu vill jag bara ha det gjort, det känns som det är så nära!

Lite bilder från nyår (mellanfestar lite hos Nina).
 



Nej, nu blir det sömn för min del. Är ledig imorgon så ska sova lääänge utan att känna mig skyldig =)


Puss och Kärlek

This is where you will find me

Åkte hem vid 20-tiden från jobb igår, hade haft sån huvudvärk sedan klockan 17 så jag orkade till slut inte stå i värmen i köket. Sån tur var det inte migrän, då hade jag inte stått upp nu kan jag säga! Kom hem la mig på soffan så klappade mamma mig lite på huvudet =P Sedan gick jag till sängs rätt tidigt. Alltså alla hatar väl att bädda sängen, men sen på kvällen är man så tacksam för att man gjorde det ändå! Det är ju så mycket mysigare att hoppa ner i en finbäddad säng än en som ser ut som "3:e världskriget". Citat från Mamma. ;)



Vaknade inte förrens klockan 12 idag, huvudvärksfri! Hoppade in i duschen och har inte gjort något vettigt alls sedan dess =S


Ska strax iväg med Linda, Nadia och Fia ut i skogen för att gå en långpromenad med Caesar =) Mysigt, ska nog gå ner och koka ihop lite oboy eller något =P


Puss och Kärlek

For the first time this year

Jaha, hur löd nyårslöftena för år 2010? Jag sket i de faktiskt, inte lönt. Ser ut som det blir Turkiet i Maj, fem stjärningt hotell med spa och allt man kan tänkta sig. Kan det bli bättre? Hemskt bara att man ska börja längta till det nu. Men ja, det blir förhoppningsvis en av många resor iår. Ska någon annanstans under sommaren och förhoppningsvis mot Thailand till hösten. =D


Ska se en läskig film nu med Alex och Johan, har pluggat färdigt för idag anser jag. Imorgon blir det en långdag på jobb 11-23 =( blö, men får tänka positivt, ska ju till Irland så missar ju en hel vecka.


Anywho!


Puss och Kärlek

The beginning of the new year

Vid 22 tiden begav jag och Fia oss till Nina för  att påbörja det "riktiga" firandet. Kvällen blev väl inte riktigt som tänkt, massa slagsmål och skit och kanske inte heller folket som jag umgås med i vanliga fall.. Höll mig dessutom ganska nykter hela kvällen. Slutade med att jag gick hem hela vägen mellan Bara och Klågerup i nylonstrumpbyxor och högklackat och helt ensam..... hade dock Freddie i luren. Låt oss säga som så att jag kan inte gå i högklackat men jag envisas med att göra de för jag älskar skorna! =D






Hjälpte ju Cissi med smink och hår, titta så vakcer hon blev.



Nina och Sofie är också några av mina extremt vackra kompisar! :D haha speciellt på denna bilden.

Fick även ett trevligt nyårssamtal från en gammal barndoms vän som jag nog inte träffat på ca 12 år! Riktigt liten värld faktiskt eftersom han umgås med några av mina klasskamrater från gymnasietiden.



Har läst ut teori boken idag och fortsatt göra lite uppgifter, ska börja om från början nu och läsa ut den igen. Fick en teori CD av Cassie men får inte den att funka så klart! Så jag gör allt den naturliga vägen istället ;) Har dessutom haft tid till att göra löksoppa idag :D Gotte!



Näpp åter till pluggandet!


Puss och kärlek

RSS 2.0