Naggin'

Vilket tjat om "denna glassen blev jag"! Haha alla på hela bilddagboken har gjort testet! Ska fan va rebell bara för det och låta bli.

Ledig imorgon, skönt. En fika tänkt med Adrian kanske. Spendera lite tid med mamma, Fixa nytt abonnemang (som sagt) och lite annat och andra ärenden att göra. Får ju för Guds skull inte glömma psykologin! Kräk på den helt ärligt!

I helgen mina damer och herrar blir det jobb! Oväntat va? Ska försöka klämma in lite underhållning och så, men som det ser ut nu så är det jobb! Lov nästa vecka - underbart! Oj vad jag ska få mycke gjort!

Inte för att vara taskig nu men alltså, jag har inte tid! ... för typ det mesta =/ Tolka de hur du vill för who gives a flying fuck, men var får man tid ifrån till att göra saker? Den bara rinner förbli och innan jag vet om det är det min student och jag står där och hann inte med allt jag skulle göra och ha gjort innan jag gick ut skolan.... Kan vi försöka hjälpas åt att stanna klockan en vecka eller så, på lovet kanske? Bara så att jag hinner med lite...

Sov dags snart, Sussa sött alla mina små sparvar =D Imorgon kanske blir en spännande dag med ett äventyrligt inlägg =P, we'll see!


Puss O Kärlek

What a sunny day!

Nästa vecka ska det bli 15 +!!! Sköönt ska det bli!

Praktik idag, men först ska jag gå in på telenor och se om jag kan fixa ett nytt abonnemang... Måste göras! Men innan det så ska de banne mig solas och efter så ska det promeneras. Bara de jag hittar inte min Mp3 och min mobil är helt cp, det går inte få igång den om inte laddaren sitter i! Omg jag har inte tid och lust med sånna problem! Och ja sist men inte minst, måste plugga psykologi... suck*

Förresten, påsklovet, börjar de på fredagen den 3:e eller på Måndagen den 6:e? Får olika info från alla möjlga håll!

Det blir inget modellande på lördag, kan inte vara ledig från praktiken.. =/

Tänkte börja lägga in lite tips på sminkningar, lite sånt små skojigt. Dessutom älskar jag smink!

Måste se en Shoppaholics bekännelser!! Och måste ha en fika med Adrian (my dear) i veckan! Kanske Grand Torino också, ett sånt tjat om att den ska vara sååå bra! ;D

Nej, ha en så sjukt skön dag och så hörs vi kanske ikväll igen!

Puss och Kärlek!

It´s gotta be!

Måste, vill, behöver och kan inte leva utan ...




                                                                                   

Den är sååå jävla sexig!! Givetvis herrklocka, mn wtf?! =D

Dags och spendera denna sorgliga lördagkväll framför tvn med familjen....

Jaja, god natt då!

Puss und Kärlek

It´s an emergency

Detta lär bli ett långt inlägg, kanske...

Har så äckligt ont i halsen och mår inte bra någonstans idag. Har inte tid och lust att vara sjuk..=/

Fredag: Var uppe (med tuppen) halv 11. Mamma ringde min mobil och frågade vad jag gjorde, sov svarade jag. Ska du åka med mig in till stan eller? frågade hon. Men var är du då?.. då svarade hon, här nere i köket. Jag orkade bara inte gå upp för då blir jag sur eftersom ditt rum ser ut som fan. Gee, thanks!



Mötte upp Fia och Elin vid Entré och fick inhandlat lite saker. Hittade inga kläder =( Svårt att vara så kräsen bara för man själv har ställt in sig på saker man vill ha men inte finns... Får börja sy själv eller något!


Det blev en ny penna från Dior, I love! Ögonskugga från Make Up Store, Mössa från Carlings och halsband från herr H&M. Vet inte varör men jag tycker oftast att kill smyckena är så mycke snyggare!

På kvällen var det fest hos Freddie och sedan blev det Slagt. Kunde faktiskt blivit lite bättre. Jaja det får vi göra om en annan gång istället!


Lite bilder från gårkvällen.






Och givetvis....


 

... the party animal!


Nej, Idag blir det banne mig hemmakväll. Inte jobbat idag och skulle igentligen på VIP Lounge... men så blev det inte. Antar att jag inte kan jobba imorgon heller.. Bull..

Ska nog fixa nytt abonnemang på mobilen så får man dessutom ny mobil då också!


Nu vill jag ha sommar!!



PussochKärlek!


I need some help...

Okey, fan vad jag ångra mig, vaaarför skulle jag nu börja detta? Det är ju inte ens hälften av allt!!





Visst är det hemskt? Ta allting för jag orkar inte sortera och vika och hänga upp det igen... Sedan är det dags för alla lådor och alla skor och smycke och parfymer och sminket!! Ahhh jag älskar allt men de måste bli ordning här!


Efter ca 10 - 15 minuter blev den ena hälften såhär:



Tänkte lådorna fottar vi inte, inte heller sko hyllorna, de ser lika hemska ut som innan. Kan väl erkänna att de ser rätt rörigt ut fortfarande i garderoben men ordning i oredan iaf!

Peace out, Lovahs!



 
PUSS OCH KÄREK

Confessions

Hej hopp, rastafari snopp!

Den va ny va? ;D Okey, jag är på riktigt bra humör. Fick gjort den del inköp igår men de ska bli fler imorgon!



Me like! Det blev vita i tyg, tänkte man kan ju inte ha skinn till sommaren, Blir ju lite svettigt! Fick även köpt en deo, i gurk smak! hahah eller doft heter de kanske, örhänge. Och en t-shirt från Diesel.



Oj, vrid och vänd lite... jaja, u like?

Hmm, ja rubriken då. Confessions - Bekännande. Har jag väl kanske inga direkt och göra förutom ett. Jag har tappat mig och jag hittar inte mig igen =/ Alla säger att jag har förändrats, jag erkänner väl att jag har de då. Tog mig lite tid att inse bara.. Jag gillade ju mig innan.... Vet inte vad som hände, har väl fattat att de var ett tag sedan jag tappade bort mig igentligen. Jag erkänner det här för er för det är lättare och jag kände att jag behövde lätta det från hjärtat lite. Kanske är det inte så fel att ha förändrats, fast på vissa sätt gillar jag mig inte längre. Förr skulle jag inte göra nått för att göra någon annan sårad, nu är det liksom som att om du står ivägen så trampar jag hellre på dig än o ber dig flytta dig, knuffar du bort mig så kan jag börja gråta vilken sekund som helst. Jag släpper inte in någon tillräckligt nära längre för att lära känna Malin som jag vet henne och som jag var. Har väl fått en sån man kallar för fasad, vilket har gjort mig "tuffare" och "starkare" samtidigt som jag blivit "kallare" . Lär du känna mig nu så lär du känna en annan mig, om jag säger så. Fast jag inte vill ha det så är det så det har blivit. Men till jag hittat min tappade Malin så får det vara såhär... för det är så jag överlever just nu under mina egna omständigheter. Vet inte varför jag tappade bort mig, det är ju liksom inte roligt att inte känna igen sig själv längre. Kan ju försöka göra mig själv till en bättre människa än vad jag var innan, men jag har ju ändrat på alla mina principer om jag stod vid innan, nu är de helt annorlunda. Jag vill veta vad jag vill och vart jag är påväg.... vill inte du? Fan vad detta lät deppigt då! Nä men alltså detta var inget självömkande inlägg utan ett " jag vet också men jag kan bara inte erkänna de i verklighetem"- inlägg. Hittar du mig så hojta!

Vad hände med dagen igentligen´? strålande solsken, regn och nu snö? Eller?

Ingen praktik idag, ont i huvudet...

That's it för idag! Imorgon är det praktik sedan fest hos Freddie och sedan utgång!



Puss Och Kärlek

Två L blir ju J

Fias nya favorit reklam. Ica reklamen med Ulf. Två l blir ju j på spanska!

Dryg dag på jobb...

Skönt man är ledig imorgon. Räknade mina busskvitton från bussturerna hem från praktiken. De jag har sparat är sammanlagt för 710 kr hahaha!! ska lämna in dem på skolan imorgon!

Imorgon blir de då en del inköp. Men vikitgaste av allt är en ny deo. Den gamla e slut o dessutom luktar man svett av den =/ jaha, då blir de ingen mer Rexona för min del. Dove is the shit!

Ska plantera om en jävla växt till min bror för ett skolprojekt. Det blev min uppgift eftersom jag fick låna hans data i några timmar.. Im a data nerd, I admit it!

Hetaste och jag vill ha. Plats/skinn liknande tights! Var fan kan man köpa ett par feta sådana? Mmm tänk de, en snygg lång t-shirt och höglklackade vackra skor! Wunderbar. Fast tights inte är min grej så funkar detta! Kanske en jäkligt snygg klocka och skinnjacka på  toppen av detta!

Ska hälsa på F och hans nystädade lägenhet imorgon. Lite hångel med Enzo blir det med! Graur!



Är han inte adorablö?

Åh jag dör. Är så sugen på saker jag inte ens sysslar med. Time changes people...

Måste väl skriva ett speciellt Hej till Addie pojken! haha han är den sötaste lilla bitchen jag har! =D

Va inte tradiga och kommentera nu istället!

Ps. Alex på jobb har en liten snopp! (inte för att jag vet de, men bara för o provocera)

Haha, god natt alla små frö!



Puss och kärlek och ett litet smek på vaden


That's the issue

Okey, vet inte hur jag ska tolka vissa grejer, ska man sitta och vänta på förklaringar när de ändå inte spelar någon större roll?

Sovit som, jag vet inte. Det gick inte riktigt iaf! Vet inte varför men kunde inte sluta vakna upp hela tiden sen var det skit svårt att somna om igen :/ inte coolt.

Jobb idag igen. Imorgon är jag banne mig ledig och har planerat att få mycke gjort! =P

Frukost: kopp med aprikos yoghurt! Blä =P De var inte så gott....

Inväntar lön på onsdag sen en på fredag (tror jag de blir) sen studiebidrag. Sen blir de soppa ska... hoppas jag. Om lönen blev som jag ville.

Dags för en promenad sedan en lång dusch?... ja vi får se de med promenaden. Har viktigare saker att utföra vid datan =P Hahah.

Have a nice day!

 
Puss & Kärlek

Starting over....

Dagen tog en helomvändning.... flera ggr'!

Speciell låt David Archuleta - Babysteps, över skön!

Saker känns bra. Im good.

Ska besöka Entré på onsdag. Som Carolina Gynning säger: det ska synas när man kommer. Haha hon är ju en riktig stolle den.

Blekfisen här måste sola snarast! Bra lönen kommer nu i veckan så man kan jobba på de!

Ska lyssna på min nya favvo låt igen, sen blir de nog sovdags! :)

Puss & Kärlek

Now, that's life..

Fick lite dåliga nyheter.. inget spec jag vill gå in på men det är därför detta inlägget inte är så jätte "glatt", om vi nu säger så.

Gjort klart en del av mitt psykarbete och skickat in, trots att jag råkade radera bort allt jag skrivit i fredags när jag var ledig! Men fort gick det att skriva om.

Praktik idag igen, vaknade upp med ett ryck imorse och det första jag gjorde var att dammsuga hela ovanvåningen. Ska iväg och praktisera, as usual. Sjukt mycke att göra idag...

Nej, dags att sminka sig.


Puss o Kärlek!

?

Tänk om folk kunde skriva sitt namn när de kommenterar istället för anonym eller "hemliga"  namn! =D

One step at the time!



Hemma, at last! Nä men typ, de känns så! Jobbat ( som ni redan vet) hela dagen... Fick trevligt besök av Maxxan och även ett oväntat besök från Robin Paulsson ( eller wtf han nu heter) iaf han som har tv programmet Robins. Hade riktigt skoj på jobb! Har en beundrare där vi hämtar våra bullar. Haha fast han är ju kanske inte riktigt "min likör". ;D Sjukt slapp dag!

Ikväll blir det antingen filmkväll hos Freddie eller också så blir det att plugga psyk. och typ  städa/ "umgås" med familjen.... I hopp om roligare saker så hör av dig! =D

Roligaste ordspråket jag fick höra häromdagen: Hopplös, som en groda utan ben! Hahah jag halv dog av skratt! Lanserades av min andra pusselhalva FiaFläsk!

Åh måste få min lön nu, kliar alltid som fan i fingrarna i slutet på varje månad då man har 20 miljoner saker man vill köpa och göra...

Har dessutom en satans massa bilder jag måste lägga upp.... men det blir ju när Nickie har fixat min dator. Nu lånar jag Alex igen fast det står två precis utanför mitt rum. Man blir ju sjukt bekväm med bärbara! =D That's whats up!

Pluggandet till bartender går sisådär... Måste bara hitta energin att läsa massa saker. Blir väl bättre när Cassie kommer hem igen och peppar en till att plugga med henne =P Har iaf lånat lite böcker från pappa Beyer så lite intiativ har jag tagit! Cred to me!

Näpp, nu skulle jag vilja ha lite förändringar i tillvaron tack! Veckan som kommer, vet ej om jag redan har dragit den för er, but anywho, here it goes. Jobba! Chocker? ledig onsdag eller torsdag. Ska då tillbringa tid med min bitch Tilda ;D tänkte jag iaf! Fredag festa med Freddie, lördag jobba sedan VIP Lounge... alltså stanna kvar på jobb... Söndag jobba på KB.

Dags att vara det ambisiösa studet man är och plugga psykologi... igen!

Have a  nice night lovers!



Puss & Kärlek

Long day for me, ey! =D





Vilken lång dag det har varit minsann! Gick upp 09.00 och tog bussen klockan 10.00 till jobb. Jobbade från 11- 18 sedan praktiserade jag fram till 23. Tog en drink med Manne och Alex sedan bar det av hemåt! Helt slut är jag! =D Skönt ska de bli att få sova några timmar ( dock i en helt tom säng, hatar sova ensam) sedan upp klockan 8.00 och jobba på KB till ca 17. Hinner nog inte få gjort mycke psykologi imorgon =P

Har varit på strålande humör hela dagen idag trots stressen! Manne gjorde världens roligaste grej! Han åt en bit salami, så började han skratta så det åkte upp i näsan på honom. Sedan nyser han ut salamin i handen på Vesslan! Haha! Sjukt underhållande, skratta så jag fick tårar!

Har börjat ta mitt promenerande på allvar igen! =D skönt som fasen är det att ta en liten runda runt Klågerup med musik i öronen. Nu när jag har gjort de så måste jag börja ta mitt solande på allvar igen också! Börjar känna mig riktigt blek! Visserligen kände jag mig inte spec brun när jag väl solade regelbundet, man ser väl inte det direkt själv?! =S Men men...

Får väl ta och besöka Entré nästa vecka, även om man bara ar hört dålig kritik om det. Men har en vän som jag måste besöka som snodde mitt jobb på Carlings. Inte coolt Martin!

Fick den sjukaste frågan på "komentarer" den löd: Vilken skostorlek har du?
Haha vad fan då för? =P Men för att svara på frågan så har jag 38-39. Rätt vanlig storlek I guess =)

Roligt för er att det blev 2 hela inlägg igår, det är baske mig inte varje dag det händer! =P



Eftersom jag suger på att lägga upp bilder och jag inte har min egen data just nu utan min brors så får ni en (några veckor) gammal "ego" bild på mig!

Dags att sova?

God Natten alla mina små frö! =D



Puss och Kärlek

This is new.


Har nu kommit på hur min studentklänning ska se ut. En blandning mellan en Miu Miu sommarklänning och från bröllopsklänning i en film jag såg häromdagen. Ska även få gjort hårförlängning till studenten. Snackade med min frisör igår och fick veta att det går på 6500 riksdaler!!! Svider i plånboken för en student! Men vill man vara fin får plånboken lida pin!


Har hittat en fin liten jeans jacka, underbar till våren och som jag vid denna lön ska inhandla. Denna månaden står även ett par skinn-imitations tights, converse och röda chinos på inköpslistan!



Är de inte för vackra? Antingen i vitt skinn eller beiga i tyg!

Kiss me thru the phone! Skit härlig låt, tänk om man bara hade kunnat sjunga med!

Den 4 april ska jag gå modell för Sanna och hennes kompis klädes kollektion på ungdomens hus. Kom dit! Det börjar klockan 19.00, kostar 20 kr och efter visningen blir de fest! Ta med lite kompisar och have a good time! =D

Var nyss ute en liten "morgon" promenad med Fia skit härligt  i detta fina väder som vi har fått de senaste dagarna över skåne =D Efter det har jag mixa lite med min data som är ett hopplöst fall! Max ska fixa den till mig, han har ju gått IT si och så många år =P hahah

Gud vad skönt det är att vara ledig! Har inte gjort något vettigt, läst lite bloggar och bara haft skit för mig! Helt underbart! Har kommit fram till att de bästa bloggarna skrivs av singel tjejer! Inte för att va taskig mot the "non-single ladies" men det är så det ligger till om du frågar mig!

Nej, minsann! Nu får jag återgå till mitt pluggande. Läser för tillfället psykologi B på distans och jag har tydligen inte tillräckligt med självdiciplin att ta mig i kragen och göra det när jag väl har tid. Så here it goes! =D

Skoj att ni fick två inlägg idag! Baaara för att jag är ledig och på strålande humör!





Puss och Kärlek

Things in life....

Igår var nog en ganska bra dag ändå... lite oönskat drama men ändå!  Dagen började med strålande solsken! In till praktiken. Trafikstop vid Entré... inte så sugen på gå in och kolla...finns männsikor jag gärna inte vill stöta på. Anywho! =D Bra dag på praktiken, när jag skulle hem så besökte jag Max och hans kompis  och såg Max nya lägenhet! Jättefin! Därefter åkte jag hem och så tog jag en promenad med Fia runt i Klågerup, gissa vem vi stöter på ca halv tolv på natten i döda K-Town!? =P Ingen mindre än Eddie med en basketboll Så han följde med resten av rundan! Riktigt skönt att vi fick pratat ut ordentligt jag och Fia, nu har hon nog lite hum om vad som surrar i mitt huvud.

Fick mina student saker igår! =D Mössa, glas, visselpipa och solglasögon!



Me like!

Saker är inte som de varit och jag vet inte men de börjar kännas bra eller vad ska jag säg? Att bara tänka på mig istället för nån annan kan nog funka! Tid är väl något alla behöver för sig själv och jag känner att för mig är det dags och ta den "ego-tiden" på riktigt! För idag känns saker bra fast det igentligen inte är riktigt så läget är!


Tänkte lägga upp lite balla fotton från i fredags... tror jag det var =|





Nej minsann! Nu ska jag städa =D (igen)

Uppdaterar lite senare igen! =D för idag är jag ledig!!



Puss & Kärlek my dears!


way för early!

Skulle behöva sova tre dagar till känns de som, men nu när jag är uppe, vaken, pigg och dricker nyponsoppa så går de bara inte. Praktik idag igen, ingen som fråga? Tror jag dör så som folk kan förvåna en! Jaja, oavsett om dagen är tidigt (och detta igentligen är natt för mig) så är de riktigt fint väder iaf! How 'bout that!?

Har märkt att folk har lite svårt för att man har nära killkompisar, då menar jag verkligen bara killkompisar!! Syftar på Broshan F och jag =P Senaste veckorna har både han och jag fått förfrågningar om det är något mellan oss, för er som vet var han ju tillsammans med min syster i ca 5 år och saken hade aldrig kommit på fråga! Men men!

Bara för att man inte har pojkvän betyder det väl inte att man vill ha en eller "söker" en? Nöjer mig mer än gärna med mig själv! Som Manne sa: Tycker du borde resa någonstans ensam och bara vara för dig själv. I hans egna ord: fetaste!

Enzo: världens finaste och gulligaste hund men ändå en riktigt plåga! Så hemskt eländig! Skäller helt utan mening och springer runt i hela soffan som en idiot!

zzZZzzZZzz

Nope, sick and tired of sitting här and wanting to sova but cannot!

Förhoppningsvis kommer jag få igång min dator snart igen, får antagligen formatera om den (som datanördarna säger, själv har jag ingen aning vad fan det betyder!)

Nej, dags för en dusch och sedan en tupplur.

Good night, sleep tight, Don't let the bedbuggs bite!




Puss och Kärlek

Fredagen den 13:de...

Hände kanske inte så mycke alls igentligen i helgen... I fredags jobbade jag på Chili sen drog jag hem till Tina,  träffade även Cissi, Nadia och Nina där. Sedan blev det utgång, där träffade vi även en hel del bekanta ansikten. Lördagen bestod av jobb och söndagen av Opera... i Danmark... på danska..... Jepp de stod och skrek igenom hela Phantom of the opera på danska! riktigt besviken även om den ibland var helt OK.

Denna veckan börjar väl som alla andra... praktik då alltså. Så ser veckan ut fram till lördag då jag är ledig sen på söndag är det jobb igen...

Bilder från både i fredags och från Operan kommer så fort som jag har fått mn dator till att fungera som den ska igen! Har märkt att man känner sig sjukt handdikappad utan varken mobil eller dator. Visserligen hade jag den ena medans den andra var död... men endå!!

Dags att göra sig i ordning för ännu en dag!
Idag blir de ingen låt som rekomenderas... kolla på The Weddingdate istället! De gjorde jag inatt! :D haha

Have a great one!

Puss & Kärlek

From the Bottom of my Heart...

Träffade Tilda, gick en runda i stan och fikade lite. Fattar inte vad de är med alla dessa högludda tjejerna, måste de skrika när de pratar? Jag menar shit, de måste verkligen höras! Hatar de häxskratten de får till också... så klart hade vi ett gäng sådana bakom oss under vår fika. krääk. Ialla fall så begav vi oss runt i olika butiker och lämnade in mitt CV.... igen =P

Okey, jag trodde våren va påväg... Varför snö i mitten av Mars, sjukt onödigt! Det gillar vi inte!

Jaha, bara för att min mobil funkar igen så ska väl något annat klydda, varför inte datan? Tekinsk som jag ä så har jag heller ingen aning om vad problemet är =S Men men...

Gjorde två inköp idag... armband med nitar på båda två. Inget för punkigt utan snygga och fina var de! =D
Något i denhär stilen!




Ikväll bär det av till farmor som fyllt år. Blir väl att försöka trycka i sig mer mat än vad man orkar... det är alltid så där hemma.

Den 28 maj ska vi med alla 3:or från JKG till Bakken i Danmark och sedan till någon 10 krs bar i närheten och spendera våra drickspengar som vi tjänat under vår skolgång. Det roliga är att våra lärare ska följa med! Undra fall någon kommer lyckas supa dem under bordet!? =P

Hmm, dagens låt är dedikerad till någon. Se om du känner dig träffad! Den är från filmen Yesman då Jim Carrey sjunger den istället.
Third eye blind - Jumper.

Är fortfarande förälskad i texten från Erik Hassels låt Hurtful, så den kan du gott också lyssna på!

Har inte mycke mer att skriva for now!




Puss & Kärlek

The Same!

Man kan ju klaga men vi låter bli idag! =D Har varit ledig hela dagen... riktigt skönt. Sov till klockan 14 typ.

Ledig imorgon också och då blir det en lite mysig runda runt i stan. Möjligen träning på kvällen, annars får vi se.

På fredag ska jag jobba sen på kvällen ska jag träffa Tina, Nadia, Cissi och Nina, antagligen blir de Crown nu igen. Bra fråga är vad man ska ha på sig. Som sagt förut så är det väl alla tjejers problem?

Dags att köpa bikini snart! Står mellan en VS och en från Nelly.se så vi får se vilken de blir. Bra fråga är om gladiatorsandaler är populärt i sommar igen eller vad de blir istället? jag kommer nog köra med gladiator, är fortfarande helt kär i sådana skor!

Längtar riktigt mycket efter sommaren, med tanke på allt sommar snack. Idag var det riktigt mysigt vårdag. Kan sommaren inte komma lite fortare snälla?! Längtar efter sena kvällar som är varma och fortfarande ljusa vid 22 tiden. Ja, riktigt skönt ska de bli med sommar. Tänkt på de, att när man har sommar vill man ha jul och tvärtom? Undra varför det är så... Kanske för man alltid vill ha de man inte kan få?

Idag passar jag Enzo för Freddie behövde göra lite ärenden. Nu ligger plutten och sover i min säng =)

Min syster piercade bröstvårtan idag eftersom hon blev utmanad att göra de.... undrar igentligen om hon verkligen ville det, hon har liksom aldrig snackat om de förr... Antingen ville hon eller så föll hon för trycket. Det är ju faktiskt ganska snyggt men vem som helst kan inte ha de.

Nej nu är det nog film-dags!






Puss & Kärlek!

Det funkar! =D

Lite så små äckligt och så men jag försökte få igång min toa-mobil och nu funkar den igen efter x antal dagars vila! Blev skit glad, slippa investera i en ny och dessutom så älskar jag ju den jag redan har!

Ganska lugn dag igår, passade Oliver lite och bara slappade. Fick trevligt besök senare på kvällen och så såg jag P.S I love you. Jätteromantisk men sorglig är den. Ikväll ska jag se Bedtime storys med Adam Sandler. Jag vet jag har blivit en riktig film nörd men det är bara för att jag inte kan somna på kvällen så jag måste trötta ut mig! Men visst är det mysigt och se film överhuvudtaget.

Ska iväg och praktisera idag igen. Meningen att man ska skriva en logg om hur man utvecklas men sånt glömmer man ju bort?! eller?

Dagens låt blir av min nya favorit sångare Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead.


Nope, nu är det dags att sminka sig och föna håret. ;D

Ha de bra!








Puss & Kärlek

Nothing else matters

Erik Hassle - hurtful. Lyssna bara på texten den säger en hel del. Skit skön fast deppig, men såna perioder finns ju också! Den är min låt helt enkelt!

I fredags va jag med Freddie, Tilda, Kevin och Sam och "mös" innan vi skulle till Crown. Kvällen var väl helt ok, I guess. Allt för trevligt var ju inte att jag fick en smäll av nån störd kille som bara stod och flinade efteråt. Vilken hjälte han slog en tjej, måste vara sjukt nöjd med sig själv! Sjukt vad folk kan vara äckliga, i synnerhet killar! Antastar och kladdar, shit om man inte kan få en tjej genom att vara tevlig så kan man väl lika gärna låta bli istället än att förnedra sig själv?

Igår praktiserade jag på chili till 23 så jag struntade i inflyttningsfesten och åkte hem istället. Väl hemma blev de filmen "Wildchild" och en risifrutti =P riktigt tjejfilm fast ändå rätt rolig.

Försov mig till jobb idag, riktigt drygt! Jag som hade lagt mig helt tidigt (02.00) och skulle komma i tid och se någerlunda fräsh ut! Nope, guessing Gods not on my side today. =/ Tur att man har sin högra hand Martin där i tid som fixar det prima skinka!

Passar Oliver och har sjukt tråkigt!!! Praktik imorgon igen...

Nästa helg är "Tina-helg" hela helgen har vi bestämt. Vet ännu inte vad som ska hända men men!

Idag när jag jobbade marscherade ett helt tåg med människor förbi. Allt för kvinnodagen =S Men seriöst? Löntt att "vi" kvinnor ens har en dag? Är inte de lite sexistiskt? Jag menar lika mycke som kvinnor ska uppskattas en hel dag gäller väl män också?

Skönt hade vatt att åka utomlands ett tag. Sen bara komma hem som en ny, fräsh och lite mer tanad människa! Nice de hade varit du! =D

Nej, nu minsann så är det dags för gossip girl!


Jag och Tilda från i fredags. Visst ser vi lika frågande ut båda två =P


Ha de bra! Hörs imorgon!


Puss and Kärlek!


Que?

Hahha okey, se inte Teeth. Det var nog världens mest störda film om en oskuld som vill spara sig tills de att hon ska gifta sig. När hon nu blir våldtagen av en kompis så knipsar hennes kiss av snoppen på honom. Att kissen har tänder kallas Dentata och de är typ de ordet de använder mest i hela denna vridna filmen. Slutar med att hon har sex med sin bror och knipsar av honom.

Idag fick jag ett mejl på Facebook.com. Jo allting stod på spanska!!! jag svarade: huh?
Så här stod det:
Wow que bella que eres!!!
La verdad es gue me has flechado sin duda que eresa la chica mas guapa que he visto

Juan Carlos de Chile.

ahahahaha om man blir chockad. Jag fick min låtsas pappa att översätta så nu vet jag vad de betyder. Vill du veta så får du själv klura ut de!

Ikväll ska blir de Crown med Tina och flera till men först blir de lite förkrök hos Ferl med Kevin, Tilda med flera. Imorgon är det jobb och antagligen inflyttningsfest med Tina på kvällen. Sen på söndag är det jobb på KB med Martin och Fia. Känns faktiskt riktigt laddat och bra denna helgen, inte som förra.

Dagens låtar, jepp idag blev de två stycken. Men seriöst du har inte mycket annat för dig ändå, eller hur? ;D

Eric Hutchinson- all over now
Hassle - feel good



jopp, det har nu faktiskt blivit mode att gå runt och bära på en take-away kaffe mugg. Såg det på en bild från en modevisning i N.Y..... faktum är ju att man ser ju typ alla kändisar med de och alla vi döda fiskar följer ju strömmen! haha Eller så är kaffe bara gott helt enkelt och ibland har man inte tid och sätta sig ner i lugn och ro och sörpla i sig de!

Men men, nu får vi se vad vi kan luska fram ur garderoben inför ikväll!

Ha de nu fett skoj ikväll!



Puss & Kärlek

Definitely, maybe

Tror jag har skickat in mitt CV till alla affärer och liknande som jag kan komma tänka på (och tänka mig jobba i såklart) så nu får man ju bara vänta på svar.

Spenderade lite tid med min trogne vän Eddie, vi kan kalla honom Addidas numera. Idag kom han klädd från topp till tå i Addidas. Svart och guldigt swettsuit och svarta sneakers, helt otrolig!! haha..

Hyrde två filmer, är fortfarande inne på första.... därav rubriken( ja, det är så filmen heter) Riktigt bra. Ska nog citera namnet 20 ggr dagligen, finns de bättre svar? Abslout, kanske!

HIttat nästa par skor som ska inhandlas, converse. Såna lite mer feminina och höga. Nu var ju paychecken inte så bra denna månaden så man får investera nästa månad istället!


Dagens faktum är att leva livet, skit i det som varit och lär känna dig själv och stick with it! Så jävla mycke behöver vi inte andra som inte behöver en tillbaka! Bara så du vet.

Nästa film heter Teeth, skräckis tror jag. Vi får se. Men du måste ialla fall se definitely, maybe! Definitely! En annan bra film är P.s, I love you. Är du svag för Irländare så är du svag för den filmen. Hilary Swank är med i den, gillar henne inte riktigt igentligen, hon är för maskulin. Men i denna filmen gör hon sig bra. På tal om irländare, Collin Farrel är väl faktiskt lite för snygg för Isla Fisher?

Kolla in världens sämsta blogg - www.stavfell.blogg.se (Robin Kristoffersson gör entre som dålig författare) =D haha, otrolig.


Jaha, i väntans tider på Eddie och Fia ska komma hit och se Teeth, inte för att jag inte vågar se den själv, lyssnar man på mamma som somnade i soffan brevid mig och snarkar.

Phantom of the Opera var förresten den 15 mars i Danmark. Cissi och A-H ska också följa med. Riktigt trevligt ska de bli. Ska fota lite så ni som är intresserad kan hänga med lite =P

Dagens låt? Coldplay- fix you

Nä, dags och hitta mig själv lite!

Come as you are, as a friend and be there - Poetry



Puss och Kärlek

Ingen bra dag idag.

Var ska jag börja? Inte sovit något inatt, kändes hela tiden som om att jag skulle få migrän. Väl somnat, sista gången jag kolla klockan var hon 09.00-nånting, vakna jag och var sjuk =/ Plikttrogen som man försöker va så skulle jag endå ge mig iväg till praktiken. Precis innan skulle jag bara snabbt på toa, varför? Jo, så tappar jag klart mobilen i toan. Kan det bli värre? Jepp. När jag skulle ta bussen hem från praktiken lite tidigare så går den endast till Bara, nästa går en timme senare. Så jag får helt enkelt gå mellan Bara och Klågerup för jag ville bara få komma hem. Utöver det så känns saker skit och ångest. Har kommit på att saker aldrig kommer bli som de varit eller ens i närheten. Pallar inte de mesta just nu, vill bara sova bort tiden och känslorna. Sammanfatta dagen - inte bra.

Fattar bara inte varför man som människa inte kan vara ärlig mot en. Vem skull ljuger du för liksom? Vad som sårar mest är när folk förvírrar och vilseleder.

Jaja, skitsamma. saker är som de är och vad gör vi åt de?

Skulle träffa Tilda idag och gå en runda i stan innan jobb men hon kunde inte för hon hade tvätt tid, Tänk när man ska behöva tvätta själv :/ usch. Men vi ska ialla fall ta igen för "lost- time" på fredag istället. På lördag så blir det nog inflyttningsfest hos Max och kanske ut med några kompisar från Chili sen på söndag blir det jobb med Fia och min nya arbets kollega Martin, även kallad Kubbe. Riktigt skön snubbe =)

Hämtade mina efterlängtade brillor på posten häromdagen

Köpte även ett par vanliga sivlriga pilot glasögon. Glajjor ska nog bli sommarens grej!
De och smycke, skor och väskor typ. Alltså det mesta eller vad man ska säga?

Igår efter praktiken så stannade vi kvar och drack lite sen gick vi till Mello yello på Lilla torg, sedan blev det Harrys. Vi är Manne, Jag, Jackie och  Vesslan. Det var faktiskt lite småmysigt men kändes lite hastigt eftersom min sista buss gick innan klockan tolv, lite drygt men men =/ Har kommit på att Vesslan är sjukt ball och han har något gemensamt med Victoria Silvstedt, vet bara inte vad =P Jackie är också riktigt skön med alla sina frågor hela tiden =)

Sjukaste hände mig igår också, Jag skar mig på handen så att de började blöda. Men det var inte på en kniv jag skar mig... det var på en ost! En ost! haha en fucking parmesanost skar hål på min hand! Helt sjukt!

Måste handla nya kläder! Fan bara att man aldrig har tid att komma iväg! Handla på internet går ju alltid bra, men hur skoj är det? Har funderat lite på att beställa en bikini men har inte hittat någon ännu. Förra året köpte jag en jätte fin när jag var i  N.Y. Den är en Victoria Secret, grön och jättefin och grön är min favorit färg =) Men vill inte ha samma igen. Tips så säg till!

Nej, tror jag ska se film med mamma Frankie nu. Ha det bra så hörs vi!

Puss & Kärlek


 


Sjukt äcklig

Hej .... idag känner jag mig sjukt grose (Cassies ord). Jobbat på KB och solade direkt efter. Inte sovit en blund inatt och sen levde jag på kaffe och mjölk hela dagen idag. Fett.. Har as mycke att gnälla på men det känns riktigt gnälligt =/ Känns bajs att betala mobilräkning när man är student och hellre vill köpa kläder och festa för sina pengar. Ta bussen för att man inte har tid att ta körkort för tillfället. Palla gnälla? Hjälper mig liksom inte ur min lilla patetiska situation..

Vill så sjukt gärna ha ett butiks jobb i någon klädes butik! Idag på Kb  så lärde jag upp en ny kille. Han berättade att han hade fått jobb på Carlings nu när Entre öppnar. Hur fuskit är inte de? Jag som sökt och letat och helt "put myself out there" men får inget ändå?!?!?! Jaja, världen är väl orättvis...

Riktigt sugen på att förnya hela garderoben man blir så trött på allt gammalt shit..





Ja, tänk om vi alla var så snygga och kunde klä oss så bra. Istället så bor Sveriges alla emo i Malmö! hahaha

En sak kan säg allt?

Fuck vilken ångest jag har haft hela dagen. Vet inte varför utan de har bara varit så. Märker att det går ut över alla i min närvaro och som jag pratar med. Ska man inte kunna prata med folk bara för att det inte är en bra dag? Känns verkligen skit att inte vet avarför man känner såhär, ligger väl i det undermedvetna (psykologi-snack).

Idag har jag jobbat hela dagen på Chili, sjukt stressigt har det varit! Sjukt trött nu också, började 12 imorse och slutade .23. Nu sitter jag hemma hos Freddie, ska sova här eftersom jag ska jobba klockan 09.00 på KB imorgon.

Shit, vad tradigt det är att spendera en lördag kväll helt ensam med en tv och dator.

Den 14 Mars ska jag och min mamma åka och se Phantom of the Opera. Det ska bli en  väldigt speciell upplevelse! Kommer inte ihåg om det var i Danmark eller vart de var, men de lär vi väl märka =P

Måste ha ett par röda eller blå chinos, Ingen som vet var man kan hitta ett par snygga i någon av de färgerna? Sjukt sugen på ett par häftiga nu till våren. Vilket jag tror är påväg nu! Så varmt det var imorse när jag åkte till jobb, måste varit flera plusgrader!

Nej nu får jag väl ta och sova lite.

Puss & Kärlek

RSS 2.0