Dagen.

Började med lite skolgång. Sedan gick jag, Kristina och Sara in till stan och solade. Efter solningen mötte vi upp Fredrik och gick för att fika. När vi fikat en stund så gick jag och träffade Robin, De blev lite snack o vi fixade klisterlappar på förnstert där han jobbar (Selected). tycker nästan jag borde fått lön så länge som jag stod där =P. Sedan kom min pusselbit Fia och vi gick en liten runda i stan. Fyndade en svart stickad kofta och två skjortor, Fick dessutom en film på köpet. Charmig var försäljaren också. Efter våran lilla runda gick jag tillbaka till Robin på selected och provade en skjorta till och en väst. Snyggt men lite för stor storlek bara (fanns ingen mindre heller) Annars hade jag nog köpt de!

Vi spelade match klockan 19.00 mot Burlöv. Jag är faktiskt inte allt för besviken! Vi förlorade bara med 6-2, haah! Jag tror att våra reslutat kommer se bättre ut i framtiden eftersom vi nu har fått en rutinerad målvakt! Känns bra, vi hade liksom inte det innan ;).

Efter matchen fick jag skjuts hem av Johanna, jättesnällt! När jag kom innanför dörren kommer det en liten skitunge springades mot mig och skriker; Ohh vad jag har längtat efter dig, Malin. Det var Oliver som hade haft jättetråkigt =P. Oliver är btw min söta, älskade lillebror på 4 år.

Helgen ser ut som såhär.
Lördag- Jobb
Söndag- Jobb.
......intressant va?

Hoppas din helg ser lite mer spännande ut iallafall!

Jag ska nog låta håret växa, fick höra från en källa att de skulle se bra ut. Så jag går nog på det!

Nästa vecka ser ganska så fullspäckad ut. Ska ha avslutning på gympan på måndagkl 16.00 så det blir att stressa allt vad jag kan från skolan. Tisdag är det skola- prov i naturkunskap, sedan träning. Onsdagen ...Jaa de var nått jag skulle göra då. Torsdag- skola, inlämning på psykologin, träning. Jaa sen var det en massa mera, tex jobba på söndag. Pallar inte skriva ner precis allt! =P

ha d bra!

Puss & Kärlek

Middag hos Granny

Vilken fullspäckad dag! Fast kanske ändå inte....

Dagen började med att gå till skolan. Ångest att gå upp och de ekolsvart ute, eller? Väl i skolan var det verkligen inte min dag, gjorde inte mycke rätt idag. Efter skolan gick jag och solade, nice va de! Sedan gick jag för att snacka lite med Robin. Finns väl inte så mycke att säg om det hela..... Sen hämtade pappa mig, jag fick sålt min balklänning. Min Uuuuuunderbara balklänning :,( Men jag skulle ändå inte användt den igen så. Sen åkte vi hem till farmor och åt middag, gott som sattan! När jag kom hem, flitig som jag är, gick jag ut och tog en motionspromenad. Det är förresten ett tips till er alla! Gå ut och gå på kvällen, klä dig varmt och ha musik i öronen. Skit skönt e de och man mår så bra när man kommer hem igen!

Nationella i svenska b imorgon, jippi. Jag är såååå oförbered! Bajs...
Jaja men vi får väl försöka sätta ett MVG ändå!

Imorgon är det jobb.. På fredag är det match och sen är det jobb hela helgen. Liv va?

Nu pallar jag inte skriva mera! =P sov gott och önska mig lycka till på provet!

Puss & kärlek


Ovanligt?

Haha ovanligt att vi inte hade mer än en lektion idag, det var iförsig en dubbel lektion. Men endå! Efter skolan åkte jag hem till Freddie. Jag Freddie kommer hem så ska vi åka o handla och sedan sola.
Sen när jag kommer hem så är det plugga ska, har muntligt nationella i svenska på torsdag. Suucks.

Igår hade vi ju inga lektioner som sagt och jag gjorde inte mycke =P På kvällen besökte jag Eddie som hade sällskap av några gamla barndomskompisar, sedan körde vi till Johan. Hemma hos Johan blev det varma mackor och två bra filmer. Den ena var en ny med Eva Langoria Parker- over her dead body hette den. Faktiskt rätt rolig! Den andra var en fängelse film, den var också skitbra. Kommer bara inte på vad den hette nu! Men bra va den!



Nu ligger jag och myser med älskade Enzo <3 Ska se vidare lite på DHW.
Ikväll blir det plugg och mer plugg! =) keep up with me MVG wannabees ;)

Hahaha!

Puss & Kärlek

Åh, asså jag vet inte =P

Okey, Jag tror jag vill klippa mig! Men jag tror bara än så länge, jag vet inte säkert. De hade vatt skönt att klippa sig samtidigt som man färgar de så blir man liksom av med de gamla. Å andra sidan så är det så skönt att kunna sätta upp de och jag vill ha långt hår till studenten. Men jag vet inte. Varför är det så svårt att bestämma sig? Har aldrig varit så velig förr =S De är ju bara hår! Men okey om vi gör såhär: Jag låter det växa till studenten (har ändå bara praktik hela nästa termin så man behöver inte vara så snygg i håret då) sen efter studenten klipper jag av de! =D Eller? Va fan jag vet inte!! Men jag måste färga det i alla fall, börjar få en liten spagge utväxt nu =P haha no effence spaggelitos!

Jag kom till skolan idag och möttes av Marie och Simon - Hej Malin, vad gör du här?
- Vadå då?
- Vi har inga lektioner idag, det är bara vi som har nationella idag.
- Happ, då åker jag väl hem då!
Jag menar herreguud! Hur har jag missat de? Nänä men jag åkte hem och lade mig och vilade en timme eller så. Är fortfarande helt sjuk. Ikväll ska jag jobba på gympan, sista gången nu.  Jo, i helgen ska jag provjobba på Kulturen i Lund som kock. Skoj skoj!

Jaa, idag händer väl inte så mycke. Ska klippa Alex senare (Alex= storebror).

Dagens tips på film är Förtrollad. Jag såg den i lördes med Madde-hjärtat och så såg jag den igår med Johan. Den är så bra =) Eller ja, den gör en på bra humör i alla fall.

Synd att snön inte var roligare, hade ju kunnat vara sån snö man kan leka i istället =P Inte för jag hade gjort de men ändå!

Hallå! Idag är det prick en månad till Julafton! iiihh =D Vad skoj, va? Jag längtar! Men va fan ska man önska sig då? =S Alltid lika svårt, klocka kanske? Jag älskar klockor. Eller kanske pengar bara, en tv? Äh, vad ska du önska dig? Jag kan ta dina önsketips =P Det är alltid lika svårt, eller hur? Jag kommer aldrig på någonting att önska mig. Mamma har redan frågat mig vad jag vill ha i student, det gjorde hon i somras! Det är nog bara för jag är så svår med vad jag önskar mig. Jag är så himla kräsen, haha det är därför jag aldrig har några snygga kläder. Jag hittar typ aldrig något jag gillar, så jag köper ju heller aldrig något då =P

Jag vill till N.Y igen, riktigt mycke också! Tänker på det konstant, Jag vill bara dit och shoppa och leva de livet i några dagar. Jag och Aida måste/ska göra de arbetet igen! För er som inte vet; Förra året kunde man göra ett arbete på våran skola och få åka med på en resa till New York i 5 dagar. Under dessa fem dagarna skulle man bo hos en elev på UNIS (united nations international school) Som då bodde nånstans i N.Y. Klart fick Jag och Aida åka med och vi hade så roligt. Det är bland de häftigaste upplevelser jag varit med om. Jag verkligen älskade det. Bara att gå runt på New Yorks gator och shoppa som vilken annan lycklig tjej som helst! Det var verkligen helt fantastisk,  a dream come true! Så nu vill jag göra detta arbetet iår igen, vem hade inte gjort de? Chansen är kanske inte så stor att man får åka med igen, men de är ju en risk att man får de ju ändå! Jag vill så oerhört gärna!

Nä, nu röstar vi. Vad ska jag göra åt min kalufs?

Puss & Kärlek

Jag är sååå sjuk!

Och då menar jag inte på ett roligt sätt!!! Jag har bihåleinflammation, förkyld och en satans huvudvärk. Tur att det finns folk som lättar på min stämning lite. Skolan, ja om den ens kallas så längre, var jag i typ en timme. Hade ingen riktig lektion utan bara mentors tid och yrkesteori. Imorse fick jag frukost på sängen, oslagbart! :) tre olika mackor med tre olika pålägg, ett glas juice och en mugg Oboy =) yum yum.

Ska nog ta det väldigt lugnt idag. Ska på tjejmiddag hos Linda som har fyllt 19, grattis. Men ska nog inte dricka och antaglien hem tidigt igen. Måste vila =P Sedan har man ju match imorgon mot KFUM, snacka om att vi kommer få stryk! Ska förhoppningsvis spela.... Om jag kan andas normalt. Vet att man inte ska träna eller anstränga sig när man är sjuk, men jag måste... Okej? Det blir nog inget jobb imorgon. Skönt. Det är ju jobb som vanligt på KB på söndag!

Fan jag som var så sugen på att festa idag, men vafan kanske mår bättre senare.

Blev erbjuden att se Lena och Orup igår men jag skulle redan jobba =( synd va de för Suvi berättade idag att det  var jätteskoj! Men men, man har sina plikter.

Idag har det snöat! Såååå mysigt. Undra hur länge det kommer att ligga?

Jag vill passa på att tacka alla mina läsare =P förra inlägget var det rekord många som läste. Man blir faktiskt glad av att veta att folk lägger ner tid på att läsa vad just jag har att säga, eller så har ni inget liv! Hahaha

Nästa vecka får vi reda på var vi ska ha våra praktiker. Skoj skoj.

Tycker det är trevligt när ni skriver en liten kommentar, så gör gärna det! =)



Nu ska jag städa för på söndag ska jag ha speciellt främmat här hemma ;)

Puss & Kärlek

Att finnas <3

Får höra  saker hela tiden, saker som händer fel personer. Sånt som inte borde få ske. Sånt som gör andra så ledsna. De andra kan vara våra vänner, familjer eller bara nån i din närhet. Att finnas där som stöd och visa att man vet att de mår dåligt tror jag nog är det finaste man kan göra. Man behöver inte fråga hur saker står till utan bara visa att man vet och att man vill vara en hjälpande hand...
Vänner är det finaste och viktigaste vi har här i världen och en av få saker som man inte kan få för många utav. En riktigt vän märker om det är något som inte stämmer. Vi alla hanterar olika situationer på olika sätt, våra egna sätt. Det är bara att respektera och hjälpa dem bearbeta sina känslor på den vägen de väljer att göra de på. Det finns saker som är värre än andra, man blir dumpad, man blir sviken, en vän går bort. Allt kan vara jobbigt, det behöver inte vara en sån stor sak. Det kan handla om ett prov som gått dåligt. Jag vet själv hur saker är. Jag är en sådan som samlar på mig alla känslor, det är det nog många som är. Jag vet att man behöver folk, ja sina vänner, då. Även om man vet att man bara fortsätter samla på sig så är det vännerna som är där när allt brister och man behöver dem som mest. Det är viktigt att veta att det får lov att brista ibland och man får lov att bli så otröstligt ledsen, jag tror det är det som bygger upp en igen och gör en starkare till nästa gång. När jag gjorde slut med Robin efter 3½ år så mådde jag inte speciellt bra, vet inte om jag visade det på något speciellt sätt. Även om det var jag som ville det så saknar man ju ändå varandra och det tar på en. Man måste vänja sig vid en ny verklighet och hitta sitt egna Jag, det man är utan Honom. Det har jag hittat nu. Men då var saker jobbiga kan jag lova, det är det ibland nu också. Jag hade känslor jag inte trodde jag skulle få. Jag samlade på mig alla dessa känslor.  Min pappa gifte sig, mot min och mina syskons vilja, med världens häxa som inte vill att vi ska träffa vår pappa. Allt med Robin. Skolan var jobbig och jag kunde inte koncentrera mig på något. Sen var det alla små saker runt omkring. Man bråka med mamma, Min lilla mus Mohammed dog, man har allmänt dåliga dagar. Jag vet nu mer än någonsin hur viktiga ens vänner är, det var mina vänner som stöttade mig. I skolan, på fritiden, på jobb, på träningen... Jag vet inte om jag kan säga det tillräckligt ofta men jag är så tacksam att ha Dem! De får mig att vilja lyckas, att vilja bli något och att känna att jag KAN bli något. Utan dem är man inte mycket till person. Jag är så glad att jag har så många och att de är så olika på sina egna små sätt. Jag är så stolt över att ha mina vänner. Ni är min värld <3 och det gäller er alla.




Detta inlägget är insiprerat av min starka vän Madde, hon är en stjärna. <3

En ledig söndag.

Jag tror aldrig att jag har uppskattat att vara ledig så mycket som jag har uppskattat det idag. Det har verkligen varit skönt att bara vara hemma idag och ta det lugnt eftersom jag har varit ganska sjuk. Jag har fått så mycket gjort idag!!! Pluggat, gjort läxor, städat, lagat middag, sovit middag. Snart ska jag laga en äpple paj och gå ut och gå en runda.

Igår kväll blev inte riktigt som tänkt. Det slutade med att jag, mamma och Oliver satt och tittade på Spider-man. Men det var trevligt det också. Det var ett tag sedan jag bara umgicks med familjen.

Nu sitter jag och tittar på Hell´s Kitchin  med Alex och Oliver. Ska nog träffa Johan lite senare.

Det blev ett kort inlägg idag eftersom jag inte haft något speciellt att skriva om.

Förresten! Jag är skitsugen på att åka till Kina, nån som vill hänga med? =)

Puss och Kärlek!

aahh en sån fredag kväll :)

Igår började dagen med skola, men först var det en god frukost med Sötnöt. Sedan var det iväg till bussen i det "underbara vädert" Heeeelt plaskblöt var jag. Väl framme vid busshållplatsen fick jag  vänta en halvtimme för att bussen aldrig kom. Tid och torka? Skolan gick fort som sören. Började klockan 10 och slutade klockan 12. Nu är det bara fem veckor kvar till jullovet! Tiden bara rinner iväg!

Kvällen igår var ju något i sig själv =P det började med en romatisk middag Madde-hjärtat här hemma. Sedan var vi i Bara och kollade på när herrarna mötte Stanstad. Inte så lyckad match kanske. Sdan vart de krök i hallen, Louise var på som vanligt. Riktig alkis den! Efter det var vi hemma hos JP och kröka och slutligen så drog vi till Kockarna. Pesse som var insnöad på att sjunga kareoke stod redan framme och sjöng kisslåtar när vi kom. Men mycke mer sång än det blev det nog inte för hans del. JP hade skoj med tändstickor som han snodde och gav till alla, Madde-hjärtat drack cola och Louise och Henke satt och läste upp skämt från mobilen. Men så var de ju inte hela kvällen. Slutade med att Louise och jag monade Henke, JP och Johan, vet inte hur det blev så =S Sen åkte Louise och Madde hem, Henke sov hos Pesse och kvällen blev "gosig".

Imorse gick jag hem till Jeppe klockan 7 typ och lade mig på soffan och sov, sedan körde han mig hem. Vilken kompis va?! Miscouzi, babedibopi? Matchen började inte förrens klockan tre. Vi hade verkligen matchen och skulle vunnit, vet inte vad som hände igentligen. Men det blev 3-3 och jaaaag gjorde mål =) wiiiho.

Nu ska jag gå och duscha, för det har jag inte gjort än :D Man måste låta svetten sugas in lite först, inte sant?

Hahah ha en riktigt trevlig kväll, I know I will =D


Puss och kärlek


Ordning och reda! =)

Nu har jag hjälp mamma och Miguel lite med storarummet. Vi håller på att renovera där och man börjar se lite av slut produkten nu, kommer nog bli riktigt bra!

Riiiiktgit tråkigt väder idag, eller de har det väl iochförsig varit hela veckan? Hatar regn när man ska behöva vara ute i de. Det kan ju vara rätt mysigt när man är innomhus i värmen att sitta och lyssna på när det smattrar mot fönstert!

I onsdags hade vi nationella prov i svenska B. Det gick nog bra, tror jag. Det kändes ganska bra ialla fall!
 
Denna helgen har jag planerat dåligt om jag ska vara ärlig. Men men, det blir nog middag med Madde sen och ikväll blir de nog att se herrarnas match och sedan till en krog med Pesse och några andra och så ska vi sjunga kareoke! Det blir nog lite ABBA låtar för mig och Pesse skulle jag tro. =)

Imorgon blir det nog att ta det lugnt hela dagen sen på kvällen så ska jag Shiow-Shiow och Aida (möjligen några fler) till Chili och förkröka lite sedan dra ut någonstans. Skoj skoj.

Söndagen är jag ledig och då får jag väl antagligen hantera en eventuell bakfylla :P

Men nu ska jag ner och hjälpa mamma med att bestämma möbler, sedan ska jag lägga fram kläder till Fia om vad hon ska ha på sig på en fest hon ska på. Får hjälpa henne ibland att bestämma för hon kan vara så satans kass på att klä sig ibland. Dessutom ber hon mig hjälpa henne för att jag frivilligt ska låna ut mina kläder till henne. Hon tror jag är så dum asså!

Nej nu ska jag laga middag! Idag så blir det stek och potatis med purjolök. Vi får se om det tillkommer fler tillbehör och vad vi gör för sås. Löksås kanske? ;)

Ha det så skoj ikväll och drick med måtta, inte för jag ska de! =P



Puss & Kärlek

Man måste älska för att kunna hata...

Hej, nu ska vi sammanfatta helgen kort!

Igår var en väldigt händelserik dag. Vi kan ju börja med när jag var i skolan. Då fick jag reda på att min klasskompis har fått en bebis, Det blev en liten Nova. Det kom verkligen som en chock! Ingen visste att hon var gravid, inte ens hon själv!!! Hon berättade att hon hade varit hos läkaren för hennes mage hade kännts spänd men de hade bara sagt att det var vätska. Så hon misstänkte inte att hon var gravid. Sen en dag i september fick hon ont i magen på lektionen och fick gå hem, någon timme senare åkte hon med sin mamma in till sjukhuset för att hon hade så hemskt ont. De hade gjort några kollar på henne sen hade de sagt, Du ska föda nu. Det vet du va?...... Nope! Så gick det till, vilken chock va?! Jag tror Fanny kommer lyckas jättebra som mamma och önskar henne all lycka i världen. Fast det hela inte var väntat så tycker jag att det är helt otroligt! Nova var jättesöt och jag är så glad för Fannys skull att hon fick en frisk liten bebis även om det inte är riktigt som hon planerade.... Jag är jätte imponerad att hon är så stark och mogen övre det hela, Jag hade nog flippat ur helt sedan hade jag nog lugnat mig och accepterat det hela. Tror att vi alla skulle behöva lite av en Fanny i oss, även om hon dricker sinnessjukt mycke läsk =P Det sjuka är att hon är precis lika spinki och fin som hon var innan! Hoppas jag också är det efter att jag fått barn!!

Grattis <3



Igår fick jag även ett blommogram!! =) Haha! I söndags när jag jobbade så kom det in ett gäng killar, ca 10 stycken, som satte sig och åt. De satt där nog två timmar eller något, när de skulle gå så kollade de i personalliggaren som låg framme. Den ena killen frågade mig, Är det du som är Malin? och jag svarade såklart Ja! Så igår fick jag tre röda rosor och ett kort där det står att jag verkar vara en "härlig, ja underbar kvinna. Vad säger du om en middag eller kanske bara en promenad?" Sedan att jag skulle höra av mig till honom! Haha charmigt men samtidigt lite creepy =P Stackars Johan som fick höra allt, tur att han inte är svartsjuk ;). Utöver det så hyrde vi film igår kväll - Blonde and Blonder, skitkass. Jag, Johan och Pesse lagade tacos.... Eller rättare sagt Johan lagade tacos.

Halloween festen lev både lyckad och inte.... Kvällen började bra, jag lockade mitt hår i 1½ timme. När jag kom till lokalen var det bara att sminka sig och börja dricka. Vid 21-22 tiden öste folket in, tror det var ca 70 pers. Men så klart när man blandar folk så blir det slagsmål och bråk. De flesta fick på huvudet och det blev kaos. När vi lyckats få iväg allt folk så var det in på dansgolvet igen. Jag vet inte hur mycket jag drack men tur var de annars hade jag kanske haft mer ont av de smällarna jag fick. Se, sprit är bra i vissa sammanhang! Vi var inte ifrån lokalen förrens efter 5. Nästa morgon var jag nog precis lika full när jag skulle bre mina kaviar mackor till frukost..... Sedan gick jag och la mig och sov till 17 tiden något, sen var de filmkväll för det var jobb på söndagen. Jag glömde ta en bra bild där man ser min outfit, men jag hittade en som var någorlunda! Jag bjuder på att jag sjunger på bilden också =P



Idag har jag varit i skolan, en lektion på 40 minuter, lönt va? Vi ska ha nationella i svenska imorgon *suck* Men ska strax läsa på lite så jag är väl förbered. Jag skulle igentligen gå och hälsa på Tilda på jobb idag men glömde helt bort det! Förlåt... =(. Ikväll är det träning och plugg som råder. Möjligtvis en match i NHL mot Eddie  där emellan. Nu tycker jag att Madde får ta och bli bra i sitt ben, den stackaren skadar alltid sina ben eller fötter på matcherna. Ska köpa hockey skydd till henne, mitt lilla hjärta! <3


Men nu ska jag göra instuderingsfrågor till psykologin. Det konstiga är att det är nog läxorna i psykologin som ger mig mer psykiska bekymmer än nått annat. =S Jaja då säger vi så mina vänner!

Puss och Kärlek


Malmö Arena

Idag skulle vi praktisera på Malmö Arena. Klockan 14.00 skulle bussen gå från skolan men det fanns ju såklart inte tillräckligt med platser till alla eleverna som skulle med. När vi väl kom dit så skulle inte ens hälften av oss stå i köket. Vi som väl fick va i köket gjorde inte en enda sak som hade med maten att göra :S..... Jag, Nina, Aida, Paula, Micke, Joe, Suvi och Anna fick bära, räkna (minst 20 ggr) och putsa över 1700 fula desert tallrikar! Så trött på skiten! Inte bara det att vi var där gratis och jobbade, en skola från lund var också där och de tjänade 100kr i timmen!!!!, utan de de var så himla otrevliga och oorganiserade! Om inte de har koll på något hur ska vi då kunna ha de? Så runt sju tiden så smet vi iväg och beslöt oss för att åka hem! =D Men vi åkte och åt på Max! Premiären för mig, inte för att jag var så imponerad men det funkade eftersom jag inte ätit något på hela dagen!!

Imorgon behöver vi inte åka dit ialla fall, skönt är det!  Imorgon ska hela dagen gå åt att hjälpa Fia, Cissi och Nadia att fixa inför kvällens halloween fest! Ska bli så jätteroligt! Jag har bestämt mig och jag ska va en grek, afrodite tror jag..... tror jag. Guuud! Jag är så velig, kan inte bestämma mig..=/

Jahapp, Emmy har varit hemma sedan i måndes!!!!!!!!
Skäms på henne för att inte ha hört av sig till mig!! Tycker hon är en liten lymmel.... Men men det kommer hon att få höra så fort jag träffar henne minsann!

Stora gratulationer till min Cissi Pussy Westerdahl som tagit sitt körkort idag, Hon förtjänar verkligen det såsom hon kämpat! Är så stolt över henne, när fasen ska jag själv börja med mitt =/ haha...

Nej nu är det nog dags för sängen. Hoppas jag kommer ihåg att ta bilder på min outfit så ni får se denna gången.



Puss och kärlek!

Tradigt väder och tradiga kläder

Jag är så sugen på att uppdatera min garderob och bara slänga allt gammalt skit. Någon som känner för att sponsra mig? =D Man vill ha på sig något som känns roligt och fint i detta höstvädert!

Igår gjorde jag inte mycket. Jag var ute och joggade sen kom jag hem duschade, lagade mat och gick och jobba. Efter det så var det filmkväll i Staffanstorp. Idag har jag heller inte gjort så mycket, gick och solade..... That's it!

Imorgon ska jag nog heller inte göra så mycke, kanske ta en sväng in till stan och kolla outfit inför fredagen. Möjligen sola.... Sen  på kvällen ska jag leka med Cissi "Pussy" Westerdahl. Och just de, Imorgon kommer Emmy hem!! wiihoo!!!

Nej minsann, nu ska jag gå och träna, hoppas dina dagar har varit lite mer händelserika än mina, förresten så kanske det blir lite NHL hos Eddie ikväll....Men men vi får se!

 Puss och Kärlek!

Hej =)

Jadu säg vad denna veckan inte har varit! Jag tycker det har varit full rulle hela veckan men jag vet ändå inte var dagarna blir av...:S

I onsdags var det lite (men mycke för mig) förkrök hemma hos Ida med Eddie, Fia, Martin, Elin och Anna sedan bar det av till etage. Där träffade man ju rätt många man kände och de gick rätt vildt till på dansgolvet, eller Elin? ;) Har lite bilder från toaletten som jag och Elin posade vackert på, de lägger jag upp så fort jag förstått hur man överför bilder från mobilen till datan :p

I fredags så var jag runt i heeela Malmö :p Det började med tjejmiddag hemma hos Paula, efter det åkte jag till Tilda som hade 19 års fest. Efter det så åkte vi till Tildas storebrors kompis lägenhet, sen gick jag till Fagas för att träffa min tränare lite o kröka men de blev inte rikitgt så. Jag stannade i 5 minuter sen blev det av till nästa krök! Efter det kröket skulle vi till KB men där var en sån himla lång kö så vi gick till Hipp istället, fast där var historian likadan så det blev in på Barcelona. Efter några rundor till i stan så gick jag till bussen. På vägen dit träffade jag Sölve som följde mig till bussen och gud vilken trevlig pratstund vi hade! På bussen träffade jag Junior som jag hade sällskap med heeela resan hem =) Sen var det hem till en orolig mamma som undra varför inte jag hade hört av mig :p....oops!

Idag har jag jobbat heeela dagen. Skönt iförsig när det är sånt här väder.  Imorgon är jag ledig igen! (från skolan alltså) Är faktiskt ledig ända fram till torsdag då jag ska praktisera på invigningen av Malmö arena. Ialla fall, Imorgon ska jag jobba på gympan men innan det så ska jag och Madde kanske åka och kolla lite kläder till Årets Halloween fest på fredag! Där ska det fottas mycket! Tror att jag ska vara en grekisk gudinna, typ Afrodite eller så ska jag vara Victoria Beckham. Vad tycker du, eller har du bättre förslag? =)

Nejdu! Nu får det vara bra för ikväll! Puss och kärlek

RSS 2.0