I said so

Så ja, har spenderat klart fredagkvällen med mamma nu. Orkar inte hålla mig vaken längre, har sett två filmer: Bröllopsfixaren och Because I said so. Nu blir det sängen för min del! *gäsp* Ska jobba från 12-17 imorgon sen ska jag till Amanda för att fira valborg med henne, Elin och Fia. Får se vad kvällen för med sig.. vad ska man ha på sig? :S

Morgondagens problem dedär!

Puss och Kärlek

Someday

Så ja hemma igen, kom inte iväg förrens tre halv fyra! Blev inte heller stan, utan Nova Lund...Igen. Så trött på de stället nu. Hittade typ ingenting. Köpte en beige bikini topp från H&M.. Saken är den, köper man något på H&M så har alla likadana sen. Inte kul då ju. Köpte foundation också, min gamla från Max factor suger ju extremt har jag kommit fram till! Täcker inte alls och man blir bara fet av den! Föredrar min favorit från Loreal.




Jo, fick dessutom undanlagt en jättefin kavaj från mitt favorit märke: L'ecole National. Var en storlek förstor dock =/ Och sen känner jag mig lite för snål för att lägga 2000 kr på den nu när jag redan lagt 3000 på läpparna denna månaden. Vill ju spara så mycket jag kan!!




Orangea läppar i sommar? Tror de bli en hit! ;) Säljer många olika orange/corall färgade på Make up store, fler än röda - tro det eller ej!
 

Bella åkte hem för en stund sen, så nu ska jag fira fredag kväll med min kära mor! Vad ska ni göra ikväll? =)

Puss och Kärlek

Tomorrow i´ll be gone

Tog bussen till stan för att möta upp lite folk. Hade planerat med så många men vi blev bara fyra stycken i slutändan =P

Hah, ser ut som en liten tjockis! =D


Gårkvällen började på Hai. Vi mötte upp Johan sen satte vi oss på den japanska sushi restaurangen vid Davidshall. Givetvis blev det lite sushi, lite nudlar, soyabönor och kyclingspett! Jätte gott var de!

Bella fick smaka sushi för första gången, tror inte hon var så jättenöjd. Sen klagade hon på att hon hade ont i magen också =P Haha så typiskt?

Senare mötte vi upp Nina och gick till Victors på lillatorg, där blev de däremot ingen mat! ;)




Nu ska vi snart gå ut och gå en runda i skogen. Kan behövas lite frisk luft känner jag. Ska också försöka samla krafter till att åka in till stan för en shopping runda....Zzz.


Puss och Kärlek


Save tonight

Blev lite dålig uppdatering igår kväll, my bad =P Bella kom ju runt 17 tiden. Vi hann äta och göra oss lite iordning sen åkte vi in till stan. Glömde ju visa er igår, jag fick ju ett påskägg utav Bella! =D Vi skulle ju ge varandra vars ett.... men jag har glömt mitt i skåpet på jobb =P Har inte gjort klart de heller =S Många bollar i luften I guess.


Lite duschcréme från Biotherm, skuggor från Dior, lotion från Clinique och mascara från Lancôme. Sen lite godis och örhänge och fjädrar och så =P Vilken fin vän man har va? =)

Ska ta tag i mitt ägg till henne sen ska jag köra upp och lämna det till henne om jag så ska köra hem direkt igen för att jag inte har tid att stanna! Haha.

Puss och Kärlek

Oh no!

Svar till kommentarer:

Mormor:
Vilken färg på nagellack menar du? :) Måste säga att jag är glad att du skriver till mig från himmelen, kära mormor.

Urb: Nja, jätte jätte ont gjorde det inte! Hade varit skönare med bedövning. Men de var inte så jag grät liksom =P

Nu har äntligen Bella kommit, drar ut hela min garderob för att hitta något att ha på sig =P Sa till henne att vi skulle träffa några av mina kompisar i stan på ett glas vin sen. Då fick hon frispel för hon inte hade kläder med sig.

Först mat sen får vi la bege oss mot stan. Lär bli kallt ikväll ju =(

Puss och Kärlek

Walk away

Lite dåligt att jag inte skrev ett enda inlägg igår? =P Jaha.. Jobbade från halv 10 till 17. Sen mötte jag Johan och gick ett ärende till Entré. Efter det blev det middag på Jensens och kvällen avslutades ihop med Olivia och Patrik på Epicuré med vin. Orkade, hann eller ville inte sitta vid datorn igår. Fint väder ju dessutom.
Denna dagen börjades med en chailatte och scones från Espresso house. Sjukt onyttigt men gott!



Nytt nagellack från Make Up Store: William. Skulle beskriva färgen som lite möglig mintgrön. Men inte ful! =P



Som ni ser så är det inte min starka sida att måla naglar!

Dags att städa lite, Bella kommer om några timmar. Måste hinna ut och jogga om en stund också. Tror ni min syster kommer orka hänga med? Haha och tror ni Bella har något emot om jag väcker henne kl 9 imorgon bitti och tvingar med henne ut på en powerwalk i skogen? Jag gör!

Puss och Kärlek

Can´t wait

Svar till Rebecca: Hos Teres Malmö Arena Kliniken kostar det från 2300:- och då får man 0,5 ml. Men eftersom jag hade 1 ml så kostade mitt egentligen 3300:- ;) Egentligen.

Middagen blev enkel: hemmalagade köttbullar, potatismos och gräddsås ;)

Ska strax gå ut och powerwalka med syrran runt Klågerup. Lite senare kommer Nina, hon skulle bara träna först - duktigpelle! När hon väl kommer så ska vi se sista filmen i Twilight triologin, vilket blir Eclipse. Vi som skulle klara av att se alla tre på en kväll, pff!! Tre dagar har det tagit oss nu!

 Woho, för 4:e eller 5:e året i rad ska jag upp till Göteborg med KB och jobba på Metal Town festivalen. Glömmer hur många gånger jag varit med nu =P Lika kul varje år. Tyvärr ska inte Olivia med iår för hon kunde inte få ledigt från sitt andra jobb =( Får hitta mig en ny roomie detta året.


Förra året gjorde jag läpparna bara några dagar innan vi åkte upp och jobbade på festivalen. Ser ni blåmärkena? ;) Men visst var de ganska tunna trots allt? =P

Håå, mina läppar värker! =(

 

Puss och Kärlek


Totally!!

Hunnit med en massa mys och skitsnack idag :P Åt lunch med Fia och Cassie utanför Subway på Malmö Arena. Lite mysigt sådär i solen.. men jag fick ju inte sitta i solen =/ så jag stod med ryggen i solen istället.


Haha ser ut som dom förklarar nått sjukt för varandra! =P

Hem om och sen vidare till Nadia för lite skitsnack med solen i ryggen ;) Man får ju inte va dum, bara sola ryggen istället helt enkelt! Måste säg att jag svullnat ännu mer nu. Ser ut som jag tycker helt synd om mig själv.

Ska laga middag idag, mamma blev lite less på att jag inte ville ha något av de hon föreslog så då att jag skulle laga nått själv =P Fan.

Puss och Kärlek

Couldn´t care

Så ja, hemma igen. Dock fylligare än förut ;) Gick snabbt och enkelt. Cecilia (behandlaren) var jätte uppmärksam på hur jag önskade och gick noggrant igenom hur det hela går till, vad jag bör tänka på och dylikt. Måste säg att jag är redan mer nöjd nu än när jag gjorde det sist. Detta är ju inget som är permanent utan försvinner ur kroppen på 3-6 månader. Så om ni ska va gnälliga (som min pappa) och tjafsa om de, läs då inte min blogg! Ni som däremot tycker att man ska följa sin vilja och passa på med tanke på att man bara lever en gång, go ahead! Kan verkligen rekomendera Cecilia. Ödmjukare människa får man leta efter, hon förstod mig precis och förklarar väldigt bra! Sist sprutade vi bara in 0,5ml och idag blev det 1 ml =)


Fia fyller i sin blankett innan hon ska in på sin konsultation ang bröstförstoring.

Måste säg att där var jättefräsht. Jag fick också träffa kirurgen Johannes under Fias konsultation. Han lyckade vända Fia, (som var fast besluten) från att vilja göra sin förstoring hos Citadell kliniken till att vilja göra det hos Johannes på Teres kliniken. Inte jätte enkelt dedär ;)

Nu ska ni få lite "före och efter" bilder, även lite "in progress".  Tänk nu på att jag är svullen, röd och har fått lite blåmärken!


Före och efter.

Under behandlingen.



Imorgon är ju dagen man är som mest svullen, sen lägger det sig på 3-4 dagar. Vi använde ingen bedövning heller, det tar så mycke plats i läpparna dessutom så svullnar man av det också. Jag ska ju jobba imorgon, så hoppas jag inte har svällt för mycke ;)


Nu har dom svullnat mer! Ser ut som jag har en fågelnäbb! =P

Inte världens finaste bild men..

Japp, får ialla fall inte gå ut i solen nu, inte heller träna eller sova på mage. Får väl gå ut och sätta mig i skuggan istället då?

Nu ska jag och Fia köra till Nadia.

Puss och Kärlek

Kiss me!

Så, då vart de dags att ge sig av mot Teres Arenakliniken för att få ett par kyssäkta läppar! Börjar ju bli lite smått nervös.. jag blir alltid nervös, ingen bra egenskap om ni frågar mig! Fia är ju med på kliniken så hon tar lite  foton under behandlingen (om vi får) så får ni se hur det hela går till. Låter som jag gjort dehär hundra gånger höhö! Nä, en gång innan. Förhoppningsvis blir jag mer nöjd denna gången!

Dags att köra, wish me luck!

Puss och Kärlek

more then friends?

Så ja, träningen avklarad. Sista träningen för denna våren =( Fan hur ska jag nu hålla igång, har ju precis börjat. Fick dessutom inte använt mina nya löparskor =( vad fan liksom?! Men visst var dom snygga? Fjäderlätta och sjukt sköna att gå i!

Började ett twilight marathon igår och får fortsätta det idag. Det hela var mammas idé ändå somnade hon först! =/ Visst, jag var inte förvånad. Det går inte hålla sig vaken i vår soffa helt enkelt!

Men måste lägga mig tidigt, ska till Teres Arenakliniken imorgon och fixa läpparna. Ni får ju se resultatet såklart ;) Kommer bli kul.

Puss och Kärlek


Who´s who?

Mmm sitter i solen och njuter, snackar lite skit med Nadia och Fia. Fick köpt min dojjor! Ni får se bild sen, orkar inte göra det nu! Tvingade med mig Nadia till Burlöv Center där vi fick hjälp av en snäll André som jobbar på Stadium där.



Målade naglarna igår i en av Make up stores senaste tillskott: Kristel



Vi är väl överrens om att orange är våren/sommarens färg? ;)

Ska sitta här i solen och jäsa ett tag till, sen blir det träning!

Puss och Kärlek

What´s wrong?

Jag var uppe halv 10!! Så sjukt, går man upp så tidigt när man ska jobba så vill man ju bara sova vidare. Nu vill man ju gå upp så tidigt för att få ut det mesta av dagen.

Ska strax bege mig iväg för att köpa mina löparskor. =) Har längtat efter de nu. Hah, sorgligt. Sen ska jag ut i solen och dessutom hjälpa till att måla paneler =/ Måttligt road..

Peace out

Puss och Kärlek

Hey ho, let´s go!

Dagen avklarad? Jobbade 11-18 på Make up store.. kanske årets mest onödigaste dag att ha öppet? Åt lunch på Victors, riktigt god kycklingsallad. Kanske äckligt mycket dressing och alldeles för lite lök.. jag älskar lök! Men mysigt var det att sitta i solen och äta ute för första gången iår. Tror jag ;)

Efter jobb vart det raka vägen till gymmet för lite kondition och mage. Skäms över att jag inte varit där på riktigt länge.

Imorgon är jag ledig och då vill jag ha fint väder (så e du snäll, Gud!). Vill ju få solat lite =) Måste åka och handla löparskor på morgonen också. Får se om jag hittar ett par riktigt snygga. Lät mig inspireras lite av Nike.



Något i den stilen kanske? Jadå. Får se vilken sko som anpassar sig bäst efter mina beniga, plattfotade, ostabila fötter.

Skulle behöva en ny dator också. Min har dött helt och hållet. Sitter vid Fias dator nu.. tror inte att hon blir så imponerad när hon kommer på mig. Får se om jag orkar fixa det imorgon också. På kvällen blir det ialla fall innebandy träning i Skurup =) Hey ho, let´s go!

Puss och Kärlek

Red nike hightops listening to hiphop

Så ja, lite brun blev jag. Eller snarare röd.. alltså bröd ;) Hoppas nu jag får fint väder nästa vecka när jag är ledig mån, tis, tors, fre och söndag! Lyxschema ;) Gärna lite varmare idag.. om man får önska?

Fick en polare dessutom! Svin äcklig sådan. Större än min tumme =/



Nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta, ni vet väl att det är bra träning och att man bränner kalorier av att hoppa? ;) Nu vet ni. Ska powerwalka sen med Cissi när hon och hennes familj kommer hit på påskmiddag. Varför har man ens en påskmiddag? =/ Höh..

Puss och Kärlek

Turn off the lights and the telephone

Åhh.. idag mår jag inte helt bra. Trots att jag varken var full eller drack mycke igår. Känns som allt satte sig i huvudet idag ändå. Får gå ut och lägga mig på studsmattan och sola så jag kan svettas bort bakfyllan ;) Runt två tiden begav jag mig hem och Amanda, Fia och Elin gick vidare från Etagé till Chili. Tycker de är svindrygt när alla gymnesie elever har lov. Inte för att vara elak men de känns inte så kul att stå brevid 18åriga killar i baren som har en hjärna som en 13åring? Töntiga, ingen kan klä sig normalt, ivägen, tror (seriöst) att man vill dansa med dom och miljontals av dom överallt! Blö, gå hem!

Tjejerna va så fjantiga och lät mig inte ta några fina bilder på dom...

...då får dom väl nöja sig med fula bilder då? ;)



Jag däremot är inte pittögd och ruffsig i håret! Jag är fin precis som jag e´.

Träffade även på min BFF (best friend forever) Freddie inne på Etagé. Lagom packad. Fick precis ett samtal av honom, nu såhär kvart över 11 på morgonen. "Mannen..(djupt andetag)..jag är fan fortfarande full. Det är för ljust på mitt rum". Haha! Ilandsproblem?


Fick med Fulle Freddie på bild också trots att han försökte komma undan!


Lite senare idag får vi gäster då vi ska ha påskmiddag. Jag måste ju faktiskt ta och måla ett ägg ialla fall!

P.S jag vann 25:- på Triss. "Plötsligt händer de"

Puss och Kärlek

Go back

Sitter hemma hos Amanda och Tim med Fia och dricker lite cider. Mmm smaskens :p Har jobbat från 10.30-18 sen gick jag raka vägen hit. Köpte lite mat också, blev kycklingsallad ;)
Ska se klart talang och sen Big Brother sen får vi väl göra oss iordning för vad kvällen har att erbjuda. Elin kommer om en stund också och spenderar kvällen med oss.
Ledig imorgon ju så då får man göra det bästa av denna dagen. Alltså hörs vi imorgon istället ;)
Puss och Kärlek

Dupi do?

Dags att sova nu kanske? Ska jobba från 10.30-18 imorgon. Röd dag alltså inte så lång dag, Men dagen blir lång ändå. Förhoppningsvis. Ska nog träffa Amanda efter jobb och hitta på något. Hoppas att vin är involverat! =P Dessutom är jag tydligen ledig på lördag! Woho!

Känns som mitt ansikte brinner! Kanske man brännde sig lite i solen idag trots att de inte syns? =P

Nä, calling it a night!

Puss och Kärlek

Important things

Vilken dag! :D Har fått två fina påskägg från mina chefer. Man kan inte ha bättre chefer än vad jag har =) Det är såna småsaker som gör ens dag så mycket bättre.



Fick dessutom ett par nya jeans från Inwear. Riktigt snygga! Sitter lågt, tight och som en smäck! :D kostar: 999:- och finns på Åhléns city.



You like?
Fick dessutom nytt smink från Make up store. Alla produkterna är från sommarlooken: Grace.


Läppstift: First kiss
Microshadow: Carpe diem
Cybershadow: Saphire
Eyedust: Fantasy blush
Nagellack: William

Bra dag för mig va? Bara fått en massa saker, rena julafton. Jobbade dessutom bara från 16-20 sen hämtade pappa mig och så åkte vi och åt lite kvällsmat med min bror och syster. Nu sitter jag och syrran (Fia) och kollar på The back up plan.

Puss och Kärlek

Eggs for my bunnys?

Klev ur sängen och trippade raka vägen ut till studsmattan och la mig där för att sola en timme. Inte helt fel. Gud vad jag älskar värmen! Nu väntar bara grillkvällar med brännboll =P Börjar jobba kl 16 idag, så visst hinner jag njuta en stund till... Men måste springa några ärenden i stan. Ska köpa lite påsk pynt och dessutom göra ett påsk ägg till min kära Bella som kommer och hälsar på mig nästa vecka. Är ju däremot inte ledig förrens på måndag så det är därför jag är lite tidig med ägget.



Hörs ikväll när jag är hemma igen!

Puss och Kärlek

You make me feel good!

Vilket väder!! Har legat ute i solen och bara sovit en timme nu =) Innan dess blev det lite garderobsrensning och så åkte jag till Cissi för att gå en lång powerwalk ut till skogen. Hämtade lille brossan i skolan sen däckade jag i trädgården!

Nu blir det middag på vår egen lilla ute servering! Fan vad jag älskar sommar! Man blir ju bara så glad av såna småsaker som att vädert är fint, man ser en fjäril, man går ut barfota! Loves it. Vad jag har längtat =) Vet att maj månad bjuder på en del fest, event och middagar. Can´t wait!

=D

Puss och Kärlek

Painted pictures

Åh.. jag som egentligen skulle ut ikväll med Amanda, lär inte bli av med tanke på hur mitt huvud mår idag! Får se om jag mår bättre sen, kanske borde ta en återställare? Haha, eller inte!

Springer omkring och städar, bloggar, rensar garderoben och planerar en massa. Vill jättegärna måla om mitt rum nu när jag ända ska hasa ut alla möbler och när vi ändå är igång härhemma! Mamma ska ha alla fönster och dörrar bytade om 2 veckor, vardagsrummet på ovanvåningen renoveras, en mega altan ska byggas och huset ska målas på utsidan. Då är de väl inte så värst att måla om mitt rum samtidigt? Jag behöver ju ingen målare, det kan jag göra själv =D

Ska ut och jogga en runda såfort jag är klar med allt jag sysslar med, på med min fina stöd-strap on så är foten som ny! Måste vattna mina blommor med, dom håller på att dö dom små liven! Haha





Puss och Kärlek

How come?

Usch, jag har haft bättre dagar. Känner mig sjukt sliten efter gårkvällen.. fick för många glas vin =P Dessutom två mini shots av bara ren vodka, blörk! Suvi bjöd på en riktigt fin påskmiddag med gula tallrikar och små kycklingar överallt! Till middag blev det gryta med potatis och vitlöksbröd, desserten var rabarberpaj och slutligen fick vi massa snacks. Jättemysigt!


Nu ser jag kanske inte sådär jättepigg ut på bilderna, ha i åtanke att jag faktiskt jobbat hela dagen =P
 

Och sen tog kvällen slut =P

Börjar väl bli dags att stiga upp ur sängen nu.

Puss och Kärlek

Never learn

Så ja, dags att köra till träningen. Skiter i allt dehär med de "rätta" skorna =( Räcker med mitt stöd grejs idag.

Har äntligen fått igång min mobil!!! :D En bra sak idag ju, denna dagen har inte varit rolig.



Extremt vacker bild från när jag och Fia körde hem från Nova Lund innan ;)
Vi hörs ikväll efter träningen och Big Brother.

Puss och Kärlek

allez ola olé

Okej, om jag förstår det rätt så bara för att innebandy säsongen är slut så skiter man i att sälja skor? Dudes, säsongen börjar om några månader igen!?!?! Svin lack, kom hem med en stöd strumpa för 400 spänn istället bara!! =@ Jaja, så vadå ska jag inte kunna spela ikväll för att butikerna inte vill sälja fina och ordentliga bandy skor? Mongon..

Hittade ialla fall ett sött linne på HM från Conscious Collection By H&M. Och en annan slapp topp =P
Fia fick leka fotograf lite ;)






Sjuk B bilder men, de va kul ialla fall.

Puss och Kärlek


Im not a hero

Snart dags att göra lipsen igen :D Ska faktiskt avslöja datumet.. snart

Nu ska jag iväg och handla nya shoes med Fia, hörs sen :D

Puss och Kärlek

Like a waste of space

Uppe med tuppen? Nja kanske inte men kl 8 ialla fall! Var på mitt besök hos sjukgymnasten, vilket gick bättre än väntat. Hon klämde och kände lite på foten, jag fick göra lite olika övningar. Det var ändå ledbandet som skadats, men inte allt för farligt =) Jag är glad ialla fall! Däremot klagade hon på att jag var plattfot och gick i Converse. Haha! Pretationer! Hon pekade på sina easy tones och sa att såna skulle jag ha! "Försökte hon skryta eller?!" Haha, hela min familj har dom och helt ärligt hade vi lika fina rumpor till att börja med!

Men jag måste ialla fall sticka iväg och köpa nya innebandy skor inför kvällens träning. Hon tyckte jag var mindre begåvad för jag hade fotbollskor när jag spela innebandy. Damen, jag vet att man ska ha rätt skor. Men i detta fallet var fotbollspjuksen snyggare ;)

Nu ska jag äta lite havregrynsgröt sedan gå ut och lägga mig i solen.

Puss och Kärlek

Publish me

Var i skogen och gick i lite över 2 timmar, jättefint väder =) Nu känner jag mig fit som fan! Ska ta och göra det lite oftare, kanske inte i två timmar. Men en runda ialla fall! Enzo var duktig som orkade gå nästan hela tiden, annars brukar han protestera lite.

Sjukgymnasten imorgon bitti kl 9, sjukt otaggad. Får ju dessutom inte träna på kvällen =( Håå, vad ska jag göra med mig själv!? Får försöka börja odla lite navelludd som jag kan pilla bort!

Nä, ska linda om min lille fot igen och slänga mig framför tvn. Har börjat att älska mina lediga dagar ;) för att vara en som älskar att jobba

Simma lugnt!

Puss och Kärlek

No one else

Malmös busigaste hundar =P







Ser ur som vädert blev rätt bra idag trots allt. Ska träffa Freddie snart och åka ut till skogen.

Puss och Kärlek

Bloody sundays

Har jobbat till 17 idag sen gick jag hem till Amanda. Vi åkte ut till Tim i Höllviken när han jobba för att överraska honom med pannkakor. Kan ju säg att det är ett rent helvete att åka buss med två pittbulls som inte gillar andra hundar och pannkakor. Alla på bussen trodde ju att hundarena skulle döda dom! Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon som heter duga ;) Nu sitter vi och hejar på min kollega som är med i Körslaget.
Ska hem strax hem och mysa med mamma resten av kvällen. Ingen utgång denna helgen, det är jag inte på humör för =/
Hursomhelst. Ska ha Enzo imorgon, min lilla älskling. Hoppas på fint väder så vi kan promenera i skogen.

Puss och Kärlek

Notebooks are not only private

Läkarbesöket gick ju bra? Var där igår morse, ska till sjukgymnasten på måndag... då det var sämre med min fot än vad jag trodde. Iförsig så är den fortfarande svullen efter 4 veckor =/ Men ingen sjukskrivning här inte ;)

Jobbade igår, trots feber och förkylning. Tror jag är pollen allergiker. Stackars mig, det är ju inget bra med mig för tillfället! =P Hela dagen idag och jag gått runt och snyftat, torkat mina rinnande ögon och haft huvudvärk så det räcker och blir över. Jag lyckades hålla mig vaken för att se Big Brother på kvällen när jag kom hem.

Gissa vems mobil som fortfarande inte funkar?! Haha, jag blir så trött...

Ikväll blir det en lugn och skön hemma kväll. Ska kurera mig lite. Ska ju jobba imorgon igen, fixa en massa på lagert och i butiken.

Go kväll!

Puss och Kärlek

its so amazing

Dags för mig att gå till sängs... känner mig febrig, jätteförkyld och trött. Perfekt... =( Hatar att bli sjuk, jag blir aldrig sjuk!! Ialla fall inte kan jobba.

Dumma Sara i Big Brother, vad gör hon med Basshunter (kräk på honom och hans äckliga attityd). Stackars oskyldige lille Martin som är så förälskad i henne =( Känner med honom.

Ska tvätta av ansiktet och få min skönhetssömm, måste ju upp 7 imorgon bitti för att åka till farbror doktorn.
Wish me luck!

Puss och Kärlek

Go down town where my possey´s at

Blö... ska till läkaren imorgon bitti kl 8 för att undersöka min fot, såhär en dryg månad efter att jag har stukat den =P Bättre sent än aldrig, eller hur? Hoppas jag får bra besked och inget löjligt som "linda den och sov med den högt, försök att inte stå för mycket på den"... guess what, det har jag gjort de senaste 3-4 veckorna och det är inte bättre. Men hellre nått sånt än att " ja den får nog kollas på x-ray. sen får vi knäcka av den för att den ska läka rätt igen"! Hahaha, nää =P Worse case senario då va!? Stackars min fot =(

Fooooortfarande så funkar inte min mobil =/ börjar bli ganska anti Telenor nu! Har välrdens sämsta tålamod och känner inte att de ska beprövas på detta viset! Mrrr!!

Byta om till mjukis och slänga mig i soffan för att bläddra mellan kanalerna en stund. Nu har jag gjort vad jag skulle idag.

Jobbat - check
Powerwalkat - check
Minst två blogg inlägg - check

Haha, två inlägg är ju nästan lyx ;)

Puss och Kärlek

9 lifes like a pussy cat

Vem kunde gissa, min mobil fungerar fortfarande inte! Blir ju helt störd på att gå och vänta!

Åkte hem till farmor på middag igår kväll och fick hjälp med min deklaration. Eftersom jag haft eget företag under 2010 så var det lite mer avancerat än vanligt, fast inte så svårt som jag trodde =P Efter besöket hos farmor blev åkte jag raka vägen hem till Johan precis i tid till Big Brother. Får ju inte missa en sekund ;)

Idag har jag bara jobbat hela dagen. La undan en jättesöt klänning från HUNKYDORY Stockholm. Tycker bara det är surt att den kostar 1500:-. Jag är liksom inte den som ofta går i klänning. Du hade inte sett mig död i en klänning när jag var 14 år, kan jag lova! Fast iförsig, då hade man fortfarande inte riktigt hittat sin stil. Ena dagen körde man ghetto-fab, andra dagen socker sött och lantligt och tredjedagen hiphop från topp till tå. Denna sommaren ska bli en klänning sommar för min del. Köpte ju en del klänningar i Thailand som jag fortfarande inte använt ännu.

Nu ska jag ut och powerwalka med mamma sen köra lite rump ovh lår övningar!

Puss och Kärlek

This was not pretend

Så, nu har jag fått min mobil. Väntar bara på att mitt sim-kort ska aktiveras. Passade på att få gjort ett bankärende och fika med de bästa, Freddie och Fia. Fick även lämnat Enzo hemmas hos Freddie på vägen.

Måste säg att min återförsäljare på Telenor är bäst. Han hjälper mig hela tiden så sjukt mycket, jag är så himla oteknisk och korkad vad gäller mobiler!

Ni måste lyssna på detta klippet från Youtube.com på Chris Medina. Kanske känner igen honom från American Idol. Han sjunger om sin eviga kärlek till sin tjej som han var tillsammans med och som drabbades av någon hjärnskada och blev därefter helt handdikappad. Så nu förklarar han att han alltid kommer vara hos henne och hur mycket han älskar henne... Guuud vad jag grät när jag hörde den! Så sjukt sorglig men fin!


För att lyssna på låten, klicka på länken här under:
http://youtu.be/nQY4dIxY1H4



Puss och Kärlek

That famous happy ending

Har du sett filmen Enchanted? (Förtrollad) Med Patrick Dempsey och Amy Adams? Då har ni sett när dom är på balen och när man hör den underbara låten dom dansar till! Det är Jon McLaughlin som sjunger, heeelt förtrollande röst ;) Varför har man inte sett mer av honom, jag menar han gör inte ont i ögonen direkt heller!



Han är min nya favvo =P Spelar bara hans låt "so close".

Lyssna på So Close genom att klicka på länken:
http://youtu.be/q2WHo5bGRNw


Dags att äntligen åka och hämta min mobil! Ska bli så härligt att hänga med i teknologin igen ;) Om det bara kunde sluta regna så jag och Enzo kunde gå en runda i skogen..


Puss och Kärlek

Im an addict

Vilken tradig morgon! Vaknar med träningsvärk på ställen jag inte trodde fanns på min kropp! =P Min kropp är inte vad med så intensiv träning som vi hade på innebandyn igår, körde lite extra på rumpa, lår och mage... det märks! Inte nog med träningsvärk, jag är fortfarande jätteförkyld! =( Men vad trodde jag? Det blir ju inte bättre av att träna.. 

Tror det börjar bli dags för mig att åka till läkaren med foten som jag stukade för 3 eller 4 veckor sedan. Den är fortfarande svullen, men hård? =S

Nä, måste catch up on vad som hände på Bigbrother.se, där kan man se live, klipp och program! Toppen för mig som inte alltid kan se de när det sänds på tvn ;) Undra vad fule och töntige Basshunter gjorde i huset?!


Puss och Kärlek

Off we go

Har snackat med mina kontakter på Telenor och det verkar som jag får min nya mobil imorgon, inte en dag försent!! Då kan ni återigen få massa bilder att frossa i. Tycker det är jättetråkigt att blogga och inte kunna lägga upp bilder, det kan väl inte va kul att bara läsa en massa heller va?

Trots att kameran på Iphone 4 är bra så tror jag att det är dags för mig att köpa en "riktig" kamera. Men vad ska man ha för en? Får väl kolla upp lite först, se vad folk rekomenderar. Tror inte på säljare längre, bättre att höra det från köparna.

Dags att byta om till träningskläder så jag är redo inför kvällens innebandy träning. Kanske borde raka benen också om jag ska springa runt där i shorts ;) Man skulle gjort en sån laserbehandling som tar bort hår. Liver vore ju sååå mycket enklare då! Måste se till att skruva på mitt nya blad på min klubba nu bara! Fint med rött blad till en guldig klubba =)

Zone Envy Maxx blood red

Har förresten bokat tid ny för Restylane injektion i läpparna på Teres Arenakliniken. Men jag säger inte när ;) Får se om ni märker någon skillnad på mina bilder inom en snar framtid. Min syster Fia har också bokat tid, fast för en konsultation angående en bröstförstoring. Dom är ju gratis hela april så varför inte passa på. Givetvis ska jag ju se till kommer ni att få en massa bilder då, på kliniken och behandlingen! Får flörta lite med läkarna och säg att de får bra pr!

Puss och Kärlek

Gotta go there!

Blev precis medlem på Destly.com. En bekant till mig jobbar för dom och han tipsade mig om att bli medlem. Som medlem så får man massa unika och lyxiga rese erbjudande till sin e-post. Dessa erbjudande får bara medlemmar tillgång till, då man måste logga in på sidan för att se dom. Sen gäller det mer eller mindre att vara först till kvarn. Eftersom företaget startades i januari så har de än sålänge endast 6000 medlemmar. Men det kan jag tycka vara bra för att ha funnits i 4 månader?! Sen dessutom så har jag ju större chans på resorna jag vill ha om där inte finns för många som också vill ha dom ;) Jag ska ju lätt hitta sommarens resa där, de har ju allt mellan 25-80%rabatt världen över. New York till hösten kanske och Bangkok till jul ;) Tackar inte nej!


Klicka in och bli medlem du också!

 

https://destly.com/register/invite/30Zft130252918738



Åh, nu sitter jag och drömmer mig tillbaka till Bangkok. Var ju där i november, fast då hade jag ångest för vi betalade heeelt för mycket på hotellet! Tror vi betalade 2800:- för en natt på Four Seasons, skandal. Jag menar det är Thailand for crying out loud!! Det är ju meningen att det ska vara billigt? Nä, jag måste boka sommarens resa nu!



Dags för lite äggröra med purjolök och körsbärstomater!

Puss och Kärlek

Teres Arenakliniken

Som öppningserbjudande har de på Teres Arena Kliniken  konstnadsfria konsultationer hela april! Eftersom kliniken är helt nyöppnad så är lokalerna moderna och fräsha, vilket jag tycker är väldigt positivt. Menar, vem vill att läkarna ska fläka upp ens bröst i en lokal som inte renoverats sen 1800-talet?! Nytt = hygienskt. Bra personal med fina utbildningar och erfarenhet och bra priser.




http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.teresarenakliniken.se%2Fplastikkirurgi.html&h=18d7c

 
Billigast i Malmö på bröstförstoring, från 38.000:- (MENTOR implantat)

Teres Arenakliniken använder i huvudsak Mentor implantat, dock sker val av implantat på läkarkonsultationen, för individuell anpassning och önskemål. Alla våra bröstimplantat är CE-godkända.

Mentor har 40 års forskning och utveckling av implantat. Deras implantat är FDA-godkända.


För läpp-injektioner tar de från 2500:-


http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.teresarenakliniken.se%2Fplastikkirurgi.html&h=18d7c


Försöker leta fram en bra tid att fixa läpparna där, måste ju vara ledig en dag efter så jag inte går runt och är svullen på jobb. Man lever ju faktiskt bara en gång så varför inte passa på att prova såna saker som man vill göra? Förhoppningsvis blir resultatet bättre denna gången, var aldrig riktigt nöjd sist och dessutom så försvann det på en månad. Sist jag gjorde läpparna var på Akademi kliniken, där tar de från 2700:- Vilket inte skiljer sig så mycket från Teres Arenaklinikens priser, men idag är det ju många ungdomar som vill prova på och ofta har man inte som ung så mycket pengar. Därför spelar 100-lapparna roll ;) Vilket gör Teres Arenaklinikens priser väldigt överkomliga!



Måste ta tag i Cassie och få tid snart! =P

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.teresarenakliniken.se%2Fplastikkirurgi.html&h=18d7c
 

Puss och Kärlek

Sick of being sick

Det kan ju inte vara meningen att jag ska vara ledig!? Jag blir ju bara sjuk!! Typ döv på ena örat så förklyld jag är.. sanslöst. Ska träna innebandy idag ialla fall! Har fått nytt blad till klubban nu så förhoppningsvis är min måltorka över ;) Blir alldeles strax en powerwalk. Fattar inte hur jag tänker igentligen. Börjar ett tag med hårdträning och någerlunda hälsosam diet.. några veckor senare blir jag less på de och börjar smått att äta lite vad som helst. Nu får jag helt enkelt ta tag i mig själv igen och börja om!

Ikväll kommer lilla älsklings Enzo till mig =D Så längesedan jag hade honom nu, får ju abstinens besvär efter det lilla livet.



Nä, ska åter ner och slänga mig i soffan.

Puss och Kärlek

Still alive

Mätt som "en hackspett" haha ;) skoja bara. Mamma gjorde nyss världens godaste söndagsmiddag. Måste nog sova lite middag nu, ska göra det till en vana! Fick dessutom en riktigt god sallad med ruccola, körsbärstomater, rödlök, olivolja och havssalt. Till efterrätt blir det glass och jordgubbar. Smaskens!

Har klätt påsk-riset med lillebrossan och nu ska vi se klart på Lotta på Bråkmakaregatan.. nostalgikick. Lite mysigt faktiskt. Få in "påsk-känslan" lite =P 

Har fått dagens träning gjord. Det blev en powerwalk runt Klågerup med Fia, sen studsade vi på Olivers studsmatta. Tydligen är det rätt bra träning och man bränner rätt många kalorier på att bara hoppa runt.

Åter till Lotta ;)

Puss och Kärlek


The sun keeps shining

Kan nog inte vara tröttare. Dagen igår blev såå lång. Var uppe kl 07.30, skulle ju ha bröllopsevent på Make Up Store så var tvungen att vara där i tid. Vi hade två fina modeller som vi sminkade och som stod i entrén på Åhléns hela dagen. Får förhoppningsvis bilder från det snart.

Kilade hem till Tim och Amanda direkt efter jobb. Tim fyllde år och där var kalas att stå i! Kalaset firades där hemma sen gick vi vidare till båten, trött och förkyld så höll jag bara ut till kl 02 sen gick jag hem. Härligt att inte vakna upp bakis!

Nu ska jag ut i det fina vädert och powerwalka med syrran.

Puss och Kärlek

Goodie

Imorgon (och idag för den delen) har vi bröllopsevent på make up store. Tycker alla borde komma förbi för lite inspiration och kika lite. ;) Börjar redan kl 10 och jobbar till stängning, så imorgon blir en lång dag.. suck*

Blev typ svinförkyld för en stund sen =S Märkligt hur de kryper på en bara så. Får väl bli nässpray-oholic då..

Sov middag i 1½ timme innan, över skönt men lite sorgligt att göra det en fredag kväll. Men jag klagar inte, fick sett Big brother så jag är nöjd, nu kan jag sova sött. Ska ju upp tidigt imorgon och göra mig vacker ;) Sätter larmet på halv 8, usch.

Puss och Kärlek


Nope!

Stackars mig som fick träna ensam igår, Olivia gick inte att få tag på =( Men jag gick till gymmet ivarje fall! Stannade däremot bara 45 min, så himla tråkigt att lala omkring där själv ju! Lagom hemma i tid till Big Brother ;) hemskt att säga men - shit vad Annie är äcklig!

Började 2 timmar tidigare idag, dvs kl 10 och fick sluta kl 16. Jätte skönt =) Skulle hitta något att ha på mig på Tims födelsedags fest imorgon men hittar ingenting! hade heller ingen lust att springa runt i hela stan. Hittade ialla fall ett par ridbyxe inspirerade tights, bra att ha till  jobb. Hittade som sagt inget och heller ingen present till Tim. Han får nöja sig med en bild på sig själv! ;) Eller vad säger ni?


Timpen goes dragqueen!


Tro fan jag trillar ut hissen på jobb, med händerna fulla och stukar min fot igen! Haha, klumpig som jag vet inte vad! Hiss-fan!

Inga bilder idag heller, Telenor är slöa på att ge sina kunder nya mobiler vid stöld ;)

Puss och Kärlek

No doubt

Någon annan som ätit jordgubbar ännu? =P Känns som det var ganska sen men köpte årets första jordgubbar igår, riktigt goda! Anywho, mycket att få gjort idag.

Ska slänga på ansiktet och packa träningskläder. Ska nog träffa Olivia efter jobb och träna ihop. Har ju inte varit på gymmet sen jag stukade foten (för 3 veckor sedan!!!!!), tror jag. Skäms lite... har ialla fall spelat innebandy varje måndag och det är inte helt avslappnande direkt.

Tyvärr får ni inga bilder på ett tag, har ingen bra kamera och väntar ju på att få min mobil... ni får leva med det helt enkelt ;)

Puss och Kärlek

unconditional love

Känner mig helt viktig, ska deklararera och fixa ikväll med pappa. Imorgon ska jag fixa med min polisanmälan och gå in på telenor för att förhoppningsvis få en ny telefon på gång! Kan ju inte leva med denna stenålderssaken mer! Kan inte fota bra, kan knappt smsa, ingen musik, inget internet, försöker trycka "ok" på skärmen hela tiden men det är ju en knapp telefon ingen touch! Blir galen på den! Dessutom dör batteriet hela tiden.

 Börjar bli dags att ge restylane en ny chans känner jag. Denna gången ska jag nog prova Teres Arenakliniken. Min kära Cassie jobbar där nu istället för på Akademi kliniken, så jag flyttar efter henne ;) Hon är min personliga plastikguide.



Puss och Kärlek


Shut down

Ni trodde väl inte att jag hade lagt ner bloggen väl?? =p Nä, faktum är att vårt internet, vår telefon och tvn har varit nere sen i förra veckan. Nått kabel fel någonstans tror jag det var, så jag har alltså inte haft tillgång till internet sen dess!!! Tur att vi har digital box så jag har kunnat se Big Brother ialla fall =P Det roliga är ju att jag inte heller haft min riktiga mobil så jag har ju inte heller kunnat kolla mejlen eller facebook heller på hela helgen!

Hmm, vad har hänt under tiden då? Jaa... jobb, dop, innebandy träning.

Jo, har skrivit på kontrakt för Skurups IBK =) Dumma mig som inte läste igenom det ordentligt! Skulle ju krävt något ;) Höhö, jag menar Zlatan spelar inte gratis! Haha.

Jobbade bara 3 timmar idag, skulle flytta och fixa lite på Make Up Stores lager. Skitbra blev det, rätt nöjd med mig själv ;) Känns bra när man får ordning på saker. Sånt är ju kul!

Dags för en powerwalk!

Puss och Kärlek

Hold your horses

Mmm, kommer hem från jobbet till färdiglagad mat, det kan vi ju inte klaga på ;) Helt slut i fötterna, tur att jag bara jobbar 5 timmar imorgon. Fick tråkiga nyheter idag =(...Inte för att jag vill disskuter pengar och ekonomi med er men fan! =( Får bara tillbaka 250 spännt tillbaka på skatten. Jag som trodde jag skulle bli miljonär i sommar =( Håå...

Fick besök av både Linda och Amanda på jobb idag, fasen vad jag har haft att göra. Men det är ju bara kul.


Jaja, sitter och kollar innebandy på tv nu. Man vill ju bara spela själv =P Aja, får vänta till på måndag. Nu vill jag bara att Big Brother ska börja, addict!!

Jobbar 12-17 imorgon, härligt ;) Sen ska jag bara hem och mysa!

Puss och Kärlek

RSS 2.0