The only exception

Så ja nu har vi kommit hem från IKEA, fick inte jätte mycke handlat men lite vasar, ljus, blommor och en fårskinnspläd =D Fick även ätit 16 köttbullar! Vi träffade söta Amanda och Tim som åt julbord, hur mysigt som helst!




Sminkade mig i min nya skugga som jag köpte i fredags, blandade ut den lite med en annan skugga som heter Ghetto. Bara för att rama in ögat lite!




Nu ska vi se The Holiday och mysa lite med nacho tallrik och godis. Imorgon ska både Bella och jag iväg och jobba kl 12, så smidigt och välplanerat!

Puss och Kärlek

What I´ve become

Efter att ha mött Bella på centralen i Malmö så gick vi en runda på jakt efter julklappar. Fick det mesta handlat, men en återstår! ;) Middag på Steakhouse och sedan vidare till Entré för lite andra ärenden.



På Steakhouse blev de grillat kycklingbröst med pommes och rödvinsås. Tryfflar till efterrätt! Mumsfilibabba!


Bellisen väntar på bussen hem till mig med massa kassar i handen =D Söt hon är, min packåsna!



Givetvis har jag redan tappat en nagel =( Efter all den tiden igår, så typiskt mig!

Nu ska vi köra till IKEA för att gå en mysig runda där, hörs ikväll!


Puss och Kärlek


When you smile

Idag är det ju som bekant första advent, fjärde söndagen innan jul och även skyltsöndag! Vilket innebär att jag jobbat, såklart ;) Idag var jag på Make up store 11-17. Riktigt kul dag att jobba, mycket folk i rörelse!
Sminkad i vinterlooken, frozen diamond. Vilket innebär kalla färger, mycke glitter och shimmer!

 

Ljusgrön (Eyedust next) på hela ögonlocket med en grå globlinje(microshadow Velvet) och strassstenar (black diamond) i utkanten. Ett fint "kallt" tips är att highlighta runt ögat med satin, en vit microshadow med shimmer i!

Efter jobb kilade jag tvärsöver stan till min gamla kollega Alex. Hans flcikvän Hanna går just nu en nagelteknolog kurs och behövde en modell att öva på. Modell ;) Jepp, då var jag villig! För endast 100:- gjorde hon mina händer jätte fina =D Alex, kock som han ju faktiskt är, fick i uppgift att laga mat. det blev ugnsbakad  falukorv med potatismos.


Efter middagen och 4,5 timmar senare så, voila, mina naglar var klara! Haha jag vet, lång tid men hon är ju nybörjare!!

 

Så, resten av kvällen ska jag städa då min kära Bella kommer hit imorgon.


Puss och Kärlek


You´re the only one who really knew me at all

Äntligen har jag fått tillbaka min strömsladd, så nu kan jag lägga upp lite bilder ;) Tog ju lite foton på min kreativa make up i torsdags. Grå med blå strass stenar i olika storlekar.



Lite snabbfixat och kul!

Var med mamma och Freddie en runda i stan igår ju, trots att jag inte fick mycket köpt så fick jag köpt fina saker ialla fall =D En kofta från Part Two (ett av märkena vi säljer på IC, Åhléns city). Sen blev det lite från mitt andra jobb också (make up store). Vad jag bidrar till mina jobb alltså!!

 

Grön stickad kofta med bruna lappar på armbågarna, a la Malin!



Svarta diamanter och rosa/guld/persiko ögonskugga (eyedust) som heter "hot".

Nu blir det dags för mig att sova, ska upp och jobba skyltsöndagen på Make up store. Ska iväg till Hanna och få mina naglar fixade imorgon. Hon går en nagelteknolog utbildning nu så hon behöver någon att öva på lite =) Försöks-kanin-Malin.

God natt!

Puss och Kärlek


This feeling inside

Klockan 07.30 var jag uppe imorse, skulle med mamma på ett jobbärende innan vi åkte in till stan. En fika sen skulle jag på möte på jobb. När mötet väl var klart så träffade vi upp min BFF (best friend forever) Freddie och så åt vi alla tre lunch på Mando, så mysigt =)

Lite sökande efter julklappar, lite julklappar till mig själv ;) och en fin julkrans till ytterdörren sen var det dags att åka hem. Har ju en del julklappar som måste slås in innan Fia kommer hem från jobb. Bilder får ni senare!

Puss och Kärlek

God knows

Gud vad det är kallt att vänta på bussen. Såg en riktigt obehaglig krock under tiden, fy vad jag aldrig vill krocka!! Fattar inte att man inte är försiktigare när det är så halt ute.

Har jobbat denna fina lönedag på Make up store med min kära Anna. Inte så hemskt mycket att göra för att vara lönedag men men, de kommer väl till helgen. Idag när jag faktiskt har skojsat till min make up lite så har jag glömt sladden till datorn hos Johan, så jag kan inte lägga över bilderna =( så himla typiskt!

Verkar som december månad har mycket att erbjuda, kalas, glamourfest, personalmiddag, show och modevisningar. Spännande spännande! Till helgen kommer min kära Bella och hälsar på dessutom så då blir det lite shopping. Inga bra julklappstips?

Puss och Kärlek

Right beside you

Usch vilken dag! Började hos tandläkaren kl 9 imorse där tandhygenisten slet sönder min mun! Nu slutar det inte blöda så går och spottar blod i vasken hela tiden. Tror min tandhygienist tar ut sin ilska över att hon inte klarade tandläkar skolan utan fick nöja sig med hygenist skolan, så plågar hon sina patienter pga de! Eller något åt de hållet!

Väl hemma igen såg jag typ 100 avsnitt av Girls of the playboymansion sen helt plötsligt blev jag väldigt illamående och "blööörk, host host" så jag la mig och sov en stund och vaknade istället upp med världens  huvudvärk... Inte min dag med andra ord.

Hos farmor igår fick vi en riktigt god middag. Oxfilé, fläskfilé, kokt potatis och sås gjord på björnsopp. Riktigt smaskens!

Nu ska jag göra köttbullar... om jag klarar av att äta dom  men mina sönderslitna mun är en bra fråga.


Puss och Kärlek


One moment in time

Precis hemkommen från solariet och har hunnit duscha. Visst är det så fult att man blir helt vit i armhålan av att sola solarium?! Inte nog med de så har jag upptäckt att på min deo, som jag köpt i Thailand, står de extra whitening.... som en jävla tandkräm eller något! Hur blek kan man vilja bli i armhålan igentligen? Har dom ingen "colour resist" för oss som vill återfå lite färg där? Men igentligen hur äckligt låter inte de...

Så nu är jag färdig och klar för att åka till farmor för kvällen på middag =) Så längesedan jag träffa alla!


 
Bästa sättet att fixa upp sina lösfransar så att de inte ser klistrigt ut är att lägga en eyeliner över kanten ;) Tips att tänka på!

Puss och Kärlek


The only one I love to not forgive

Morrn´ Fick ett trevligt morgon samtal av min syrra som behövde kräka av sig lite om sin störda chef... måttligt roande kl 10.00. Efter det kunde man ju inte ligga kvar och försöka somna om oavsett hur varm och skön sängen var. Hade Brad Pitt legat brevid hade jag ju givetvis stannat kvar, men nu var det ju inte riktigt så... Hade bara mina sängkvalster med mig, sjukt ofrestande =/ Så det var bara att snöra på skorna och ut på en riktigt härlig powerwalk! Väl hemma igen stretchade jag för ovanlighetens skull! Stretcha ska man gärna göra varje kväll oavsett om du tränat eller ej, du töjer ut musklerna och får låååånga och fiiina muskler då! Slängde i mig två knäcke mackor och en Activia, sjukt nyttig start på dagen. Synd att jag har en hel låda pepparkakor som skriker mitt namn!

 

Ska strax kila iväg och sola, känner hur jag bleknar... inte kul.

 

Vill ni höra världens sjukaste dröm?
Okej, det börjar med att jag och ett gäng vänner ska hyra ett hus ett par dagar (ingen aning vem mina vänner va). När vi väl kommer till huset så är det något skumt med de. Det är typ några inavlar som hyr ut de men de ska bo där under tiden. Men vi hyr huset trots allt och delar med freaksen - detta händer ju bara i film eller i drömmar!! Huset är exakt som min farmors gamla hus men på andra våningen finns ett rum med en stor låst dörr och ett fönster in. Där inne ser vi en tjej ligga fast kedjad i en säng och på väggen sitter en sånhär kinesisk drake(lång smal, du vet). Den här draken river sönder denna stackars tjejen och sedan spetsar henne i halsen med sin svans och dricker hennes blod! Då fick vi för oss att vi skulle nog inte hyra detta huset längre. Rätt vad det är så sitter vi på ett tåg med en massa folk, allting är täkt av vitt damm och tåget susar ut i en öken. När vi kliver av tåget så skjutsas vi runt av en massa inavlar med AK4:or i högsta hugg. Ut på vad jag tror skulle föreställa ett konsentrations läger. Här uppfattar vi att det vita dammet är från människor som blivit sprängde (som i filmen Världarnas krig när Tripodsen skjuter på folken och dom bara "Puff" försvinner). Jag och den ena killen Joakim (en gammal vän, som helt plötsligt var med i drömmen) lyckas konstigt nog smita undan och ta oss till en tågstation en bit bort där vi gömmer oss i en hiss och sedan hoppar på tåget. När vi kliver av tåget har vi hamnat i något som föreställde en bar, taget ur en Star Wars film, där ser vi hur några inavlar letar efter oss så vi gömmer oss. Hittar tillbaks ut till tåget igen och hoppar på precis innan inavlarna lyckas få fatt i oss. Genom rutan ser vi hur de skrattar åt oss... detta tåget körde raka vägen ut i öknen och tillbaka till konsentrationslägert...
Drömmen slut.

Haha, intressant dröm eller? Snacka om att man börjar tro man är lite paranoid, ska nog sluta se konstiga filmer! Hahah. Dags att städa rummet idag också... täkt av vitt damm ;) Mohahahahaha!

HAha!!

 

Puss och Kärlek


All I want for christmas!

Imorgon ska jag få saker gjort, städa, spela the sims, julpynta och sola! Hade en tjej inne hos mig idag som var sådär snyggt gyllenbrun. Solariet nästa för Malin då ja! Julpyntet började vi lite med idag, jag och Fia. Hon hade köpt en liten plastgran på Plantagen så vi pyntade och la klapparna under. Detta är då lilla granen som vi har här uppe på andra våningen. På nedre våningen har  vi sedan familjegranen.... när det blir dags att skaffa en riktigt gran alltså!



Nu blir det dags för att se Girls of the playboy mansion.


Puss och Kärlek

Imagine Me

Hälsar mig själv välkommen hem efter vad som kändes som en riktigt lång dag på jobb, Make up store idag. Har inte haft speciellt mycket att göra så det känns väl då som att tiden går extremt sakta. Fattar inte varför igentligen, hur mycke folk som helst på stan ju! Men jag underhöll mig på ett och annat vis ialla fall! Innan stängning såg jag hur fula mina naglar va i det 3 dagar gamla lila lacket som jag målat dom med. Så nu blev det en sassy förbättring. Målade först med vårat genomskinliga/rosa/glittrande lack och sedan sprinklade jag lite "hologram" glitter över, hur häftigt som helst. Men kanske lite barnsligt ;)



Sminkad i vinterns färger idag, kallt och glittrigt. Har använt mig av färgerna "Velvet", "silver" och "satin" som mest. Glittert är en glitter eyeliner som heter "Amazonas", passade bra idag tyckte jag! Den har jag dragit över min svarta eyeliner och längst hela övre fransraden.

 
Ganska enkel make up då jag inte hade varken ork, lust eller smink med mig för att göra de mer kreativt imorse. På torsdag däremot har jag en lite roligare make i tanke, bilder får ni ju givetvis då! Kanske även en liten make up genomgång! =D

Nu har jag ialla fall precis varit ute på en powerwalk med mamma och storebror Alex. Väntar ivrigt på att se hur min rumpa ska formas till oemotståndlig från att ständigt powerwalka i mina Reebook easytones. Ingen förändring än sålänge =( Nu blir det ialla fall en kvällsfika med blåbärspaj och pepparkakor!

Puss och Kärlek

Seven points to Serbia

Har varit lite dålig på att blogga igår men har faktiskt en ursäkt! Började dagen med att jobba på IC (Åhléns) fram till halv sex. Sen kom min chef på Make up store och frågade om jag kunde jobba där till stängningen då min kollega där mådde lite dåligt. Var ju ändå på plats och hade dessutom bara tänklt gå hem och lägga mig, så jag tog givetvis stängningen! Precis innan stängning blev det ström avbrott - så typiskt!!! Men ialla fall kom hem såg film, sedan kom Johan och hälsade på =)

Idag har jag och Joumana haft det riktigt hektiskt på Make up store, hade 6 kurser varav 4 av dem var på tjejer från Only butiken i Malmö som hade vunnit en tävlign. Riktigt kul, dom skulle ut och äta, åka limousine och sedan avsluta kvällen i Danmark.. Ibland blir man så svartsjuk! Fast å andra sidan så ska vi till Arenan den 3:dje med IC efter som dom vann en tävling innan jag började där så fick dom en summa pengar att göra något kul för. Ialla fall så ska vi se någon show med Babben Larsson, Caroline af Ugglas mfl.

Sorgligt nog sitter jag nu ensam i Johans säng och tittar på Junoir Eurovision =/ Trodde jag aldrig skulle få för mig att göra de!

Har hittat ett par skor som jag funderar på att inhandla. Måste säga att jag blivit extremt ekonomisk sen jag kom hem från Thailand! Har ju inte haft mitt kort i en enda kortdragare sen jag kom hem.... tror jag. Men de väntar jag med till Bella kommer till mig nästa helg. Har inte tid innan dess, busy woman vet ni! ;)


Imorgon blir det återigen jobb på Make up store, 11-18 sen är jag ledig två dar. Toppen!

Go´natt!

Puss och Kärlek


Hopefully

Så ja, fick organisera om lite för att här inte skulle se ut som kriget efter julklappsinpackningen igår! Köpte en massa stora fina rosetter i Thailand som jag satte på mina julklappar. Ser lite Amerikanskt och överdrivet ut, men så snyggt!



En klapp till mamma.


En hög med klappar, detta är bara en liten del av högen ;)

Vaknade när Fia gjorde sig iordning för jobbet och kunde inte somna om, éfter ett tag drog jag mig upp ur sängen och tog en powerwalk. Återigen en powerwalk när jag skulle ner och hämta lillebror på förskolan =) Mmm, jag sov i Fias säng inatt, därav att jag vaknade imorse. Tror seriöst att det spökar här hemma. Häromkvällen när mamma och jag satt och tittade på Eclipse så kände jag hela tiden att någon stod och stirrade in på oss från hallen, och du vet när man typ ser skuggor i ögonvrån. Riktigt obehagligt. Så inatt när jag vaknade (av en mardröm by the way) kändes det precis likadant, som att någon stod och stirrade. Blö, kommer ju sova med lampan tänd ett par nätter framöver ialla fall!!

Dags att göra mig klar inför jobb. Har lite papper jag ska plugga igenom också.

Puss och Kärlek


A place in my heart

Så ja, nu har jag packat in mesta delen av alla mina julklappar som jag köpt! Det blev en söt liten hög. Tyvärr hade jag inte tålamod att packa in alla klapparna så fick bara gömma undan dom resterande!

En ansikts inpackning och lite städning senare så är det dags att se på film! =D

Puss och Kärlek

Lets go

Kan stolt berätta att jag just ringde till tandläkaren och bytade en tid - vuxenpoäng till mig!! Har precis kommit hem från frisören, så nu är jag lite finare än vad jag var innan höhö! ;)

Nu är det bokat! Vi på Make up store Malmö ska ha en visning för vinterns look, Frozen Diamond, på Torso Twisted. Som sagt visas looken Frozen Diamond fredagen den 17 december. Det kommer bli en riktigt festlig kväll! Se till att gå in i din närmsta M.U.S butik för att få mer info! Du kommer inte vilja missa denna kvällen ;)



Klicka även in dig på Make Up Store.se För att se looken.

Puss och Kärlek

Only Me

Efter en fullspäckad dag på jobb längtar jag verkligen till torsdag då jag jobbar nästa gång! =D Det är så mycket att lära sig och "komma in i" men det gör ju de hela så kul, allting är en utmaning. Fick jobba hela dagen med en av mina kollegor, Santi. Skitkul tjej, synd att vi inte jobbar samma tider bara.

Håller på att laga mat och efter det blir det myskväll med film och godis. Är ju ledig imorgon så då får man ju festa till det lite ;) Haha låter som jag är 100 år gammal!

Hade mina nya jobbkläder på mig som jag fick igår. Visst blev det tjusigt?


Behövde en ny halsduk igår så då köpte jag mig en på vägen hem. Smidigt när man slutar så tidigt som kl 17, har inte hänt allt för ofta!


Älskar mitt döda ansiktsuttryck ;) Haha!

Hörs imorgon, peace out!

Puss och Kärlek


These are a few of my favourite things

Glömde ju att berätta att jag fick välja en drös med kläder från butiken som jag ska använda som arbetskläder. Hur bra är inte det? Tycker det är riktigt bra att om företaget/butiken nu har krav på de anställda att bära butikens kläder/märken att dom kan bidra eller sponsra lite till de anställda. Kan inte bli bättre om du frågar mig =)

Nu ska jag se Eclipse.

Puss och Kärlek

Take care

Jobbet gick toppen! Spännande och jättemycket att lära. Känns faktiskt jättekul och jag är så glad. Känns som jag har två av världens bästa jobb. Make up Store och Inwear såklart. Imorgon blir andra dagen på nya jobbet sen är jag ledig på onsdag. Då ska jag till min kära frisör och bli lite fin i håret.
Första dagens jobb outfit.

Det är detaljerna som gör outfiten ;)
(Observera att det är Fias rum, därav obäddad säng).
Lite småcoolt med militärgröna naglar.


Nu ska jag plugga genom papperna jag fick så jag har lärt mig något vettigt till imorgon när jag ska jobba igen. Efter det ska jag se film med mamma och Fia, äta kladdkaka och packa in lite julklappar. Nej, det är inte för tidigt att ha köpt julklappar i mitten av november det är du som är sen! Ska nog kränga i mig lite mandelkaka också, var nyss ute på en kvällspromenad så kan ju faktiskt unna mig lite extra. Är så sjukt gotte sugen av någon skum anledning.... Tror alla tjejer känner av denna skumma anledning ungefär en vecka varje månad, om du förstår!?

Puss och Kärlek

Here it goes

Väntar på att pappa ska hämta mig och köra mig till jobb.. Nä det är inte som att jag är bortskämd och inte klarar av att ta bussen ;) Han erbjöd sig faktiskt! Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös, tänk så gillar chefen inte mig, eller någon av de andra anställda =S

Äh nu får dom gilla mig helt enkelt!

Puss och Kärlek

Getting going

Okey, nu tror jag att jag har löst mitt I-landsproblem gällande vad jag ska ha på mig imorgon på min första arbetsdag på Inwear, Åhléns city. Inte helt enkelt beslut men jag får ju utnyttja min shopping från Bangkok ;)

Ett annat inköp från Bangkok, mitt nya übersöta skal till mobilen. Mitt nya mobilmonster med andra ord - Wraur!


Urgullig va? =)

Hittade en annan kärleksfull bild på mobilen när jag la över bilderna till datorn. Lille Ollie var glad att jag var hemma i fredags (Fia också som befann sig max 2m ifrån mig vart än jag gick).



Lite brunare är jag äm honom trots att han är halv sydamerikan! Jag skyller på dåligt väder i Thailand plus mina Irländska gener som inte är så solvänliga!

Nu ska jag organisera vidare i mina lådor, de ser ut som rena rama kriget! Sen blir det läggdags, måste vara utvilad och vacker imorgon ju. Wish me luck.


Puss och Kärlek

It´s OK

Måste faktiskt erkänna att det var kul att jobba igår! Trots att man emellanåt känner att man vill gå hem. Var bara så otroligt glad att vara hemma igen. Efter ett 12 timmars arbetspass blev det film och poker kväll hos Padde. Såg filmen Old Dogs med John Travolta och Robin Williams, riktigt kul!

Sitter och matchar ihop scheman från mina olika jobb, bara det är ett heltidsjobb ;) Hahah nej bara skoja. Försöker titta lite på La Ink också, men jisses vad det är tråkigt att se på. Snart är det dags för en riktigt söndagsmiddag med familjen.

Nu börjar jag bli  lite nervös inför imorgon, du har väl inte glömt? Första dagen på mitt nya jobb imorgon ju! =D Vad ska man ha på sig? Skor? Nagellack? Smink? Kommer ju inte kunna sova inatt!

Puss och Kärlek

In your honour

Då vart man äntligen hemma. Två efterlängtade syskon stod och väntade på mig vid tågstationen i Svågrtorp =D Gud vad det var kallt att kliva av tåget här hemma, det var ju några tiotal grader varmare för bara 14 timmar tidigare. Skönt nog hade vi inga andra passagerare brevid oss på något av flygen mellan Bangkok-Zürich, Zürich - Köpenhamn, så vi kunde ligga skarfota och raklånga över fyra säten. Rena rama lyxen jämnfört med på vägen dit! Nu mina damer och herrar kommer bilderna!

Shopping i Bangkok



Patong Beach


Båt mellan Patong -Phi Phi





Snorklingtur utanför Phi Phi



Bad och snorkling på Maya Bay



Lite mer snorkling och bad på Bamboo Island




Vi paddlade bort till Monkey Beach där vi klappade aporna.



Gissa vem man alltid hittar framför en spegel? Svar: Johan!
Förvånad?

Under vår månadslånga resa så bodde vi på sammanlagt 8 olika hotell på 6 olika ställen runt om i hela Thailand.




Tur att man kunde hålla magen i form med hjälp av thailändska Activia (
Min favorit yoghurt). Med tanke på alla onyttigheter vi hittade i på alla de olika caféerna: Dunkin Donuts, Häägen Dazs, Swensens, Starbucks och Mister Donut




Efter alla sötsaker bjuder jag på en puss-bild! =D

En elefant tur genom djungeln i Krabi hann vi också med!

Efter elefant turen åkte vi vidare till Huay To waterfall där vi badade och klättrade runt lite, hittade även en ny liten vän =)




Söt va? Inte så mysig att gosa med dock, hans hud är lite sträv =P

Thaiboxningasmatch i Ao Nang. Killarna var kanske lite väl unga, men duktiga. Kan ju erkänna att jag hade legat däckad efter en spark!

Efter en timmes tahiboxning blev det en utekväll i stan med ett svenskt par vi lärde känna, Tobbe och Elin.


Vi avslutade resan med shopping i Bangkok igen!






Slut med bilder för idag. Har ju typ 300 till men det tar ju sån jäkla tid att ladda upp alla! =D Ni lär få se fler med jämna mellanrum. Nu ska jag kila ner till skolan här för att hämta min efterlängtade lillebror på förskolan. Efter en månad i Thailand är  jag faktiskt glad att vara hemma igen!

Puss och Kärlek

Fold up your folding chair next to mine

Sov ut anda till kl 1 idag! Otroligt skont =p Sen knackade staderskan pa och ville att vi skulle ut darifran, haha! Sa vi kladde pa oss , tog en taxi till Palace Park och Seacon Square (kopcenter) dar vi spenderade resten av dagen. Kopte med oss nagra Dunkin Donuts hem och spelade nagra rundor biljard, vilket jag tydligen saknar talang for helt! Men man kan ju inte vara bast pa allt, eller hur? ;)

Efter att ha dragit upp all packning ur vaskan for att oacka om, maste forsoka fixa mer plats. Har slangt i princip alla klader jag hade med mig! Inte for att det har gett mig mer plats igentligen =S Men blev ialla fall utrakad av att se rummet helt stokigt sa Johan tvingade ner mig till datorn.

Kopte losfransar innan, de kostar ju bara 12 kr har!! Ska kopa fler imorgon. Men vilket skit klister man fick till!! Tankte att jag skulle prova dom for att se hur  dom sag ut pa bara. Fransarna faste inte av klistert men hela mitt ogonlock klibbar fast varje gang jag blinkar nu och sa svider det som satan. Slutar mitt oga inte rinna snart sa kommer jag fa vastke-brist eller nagot.

Nej, nog framfor datorn, nu ska jag sova!

Puss och Karlek

Two birds on a wire

Tankte gora er lite svartsjuka med att beratta att jag bara legat i tva sacko sack pa soldacket och softat hela dagen i den stekande solen. Riktigt skont tills.... jag ligger dar med ipoden i oronen, varm som fasen och ska vanda mig. Nar jag oppnar ogonen star dar 3 st thailandare i kostym och glor =/ uhm? Nar jag lite genant borjar ta handduken for mig, slanger den ena Thaien upp handerna for ogonen och borjar trippa darifran och sa foljer de andra tva efter honom. Vad beyder de liksom? Stod dom och glodde pa mig, nar jag la dar svettig som en strandad knubbsal, eller hade de ett arende att gora pa soldacket i 35 graders varme?! 10 minuter senare orkade jag inte ligga kvar med ena ogat oppet hela tiden.


Igar och iforrgar var vi i Bangkok city hela dagarna och shoppade. Var pa ett av Bangkoks mest besokta kopcenter, MBK, men de var inget for mig. Sa efter att ha lunkat runt bland gatorna brevid kopcentrer sa hittar vi sma egen-design butiker i narheten av FA = Bangkok fashion and art school. Riktigt kul, dar hittade jag massor. Borjar seriost bli lite orolig ifall min vaska kommer att vaga for mycket. Men nu blir det nog inte sa hemskt mycke mer shopping, maste ju ha pengar tills jag kommer hem igen. Maste ju dessutom ha cash till arets 4:de resa, Irland.


Har fastnat for Regina Spektor helt! Hennes musik ar sa speciell och unik. Lite kul att lyssna pa. =) Nu ska jag kila ivag och ata.

Puss och Karlek

All the right moves

Ska inte anvanda fula ord i bloggen, men attans bofink vad jag ar forkyld!! Idag tittade faktiskt solen fram, sa vi skyndade hem fran Hua Hin shopping mall (vilket var skit by the way) och la oss for att steka vid poolen. Efter bara en timme borjade jag fa varme utslag pa hela magen! =( La ialla fall en handduk over mig och solade benen istallet. Far ju ta vara pa de fa soltimmarna vi far!

Efter en dusch begav vi oss till Market Village dar det blev lite mer shopping gjord! Pa vagen hem hittade vi till natt marknaden. Dar salde dom djur! Sma kanin ungar och hamstrar, jag som ar svag for gnagare! Kaninungarna var kladda i sma klanningar och bara satt pa en lada. Sorgligt faktiskt.

Pa vagen hem kopte vi mat fran en mat-moppe. Pad - Thai och grillspett for hela slanten. For min och Johans mat betalade vi sammalagt 12.50 svenska, det kan jag leva med =p

Om Herrn far bestamma sa ska vi tydligen aka ivag och kora fyrhjuling, go kart och skjuta pa en bana imorgon... lite skeptiskt till de, inte for att det verkar trakigt, men jag solar hellre om vadert tillater!

Lyckades ringa hem igar. Glad som fan for att jag hade lyckats men i andra luren hor jag bara mamma fraga "vad vill du da?"... Alltsa ju brukar aldrig presentera mig nar jag ringer hem eftersom jag forvantar mig att min familj kanner igen min rost. Men efter 2 och en halv minut borjar mamma skratta och be om ursakt, hon trodde jag var Fia och fortsod inte varfor jag ringde hem nar jag redan var hemma. Ibland undrar man... Fran att irriterat undra vad jag ville till att snacka oavbrutet i 20 minuter! =) har kopt tva stycken julklappar till henne idag, de lar hon bli glad av att hora nar de laser bloggen darhemma!


Nu ska jag nanna. Pa fredag drar vi till Bangkok! Dar ska det spenderas! (synd att min vaska redan vager ett ton bara)


Puss och Karlek


Life is life

Ni vill inte hora vilken hemsk dag jag hade igar! I sondags tog vi oss fran Ao Nang till on Koh Pan Ngan. Borjar med att taxi chaufforen ar en halvtimme sen. Lang och riktigt trakig batresa over havet till on. Val framme, kl 10 pa natten, sa hittar vi inget bra hotell, efter att ha kollat tre olika sa tar vi det fjarde. Trots att detta var sa sjukt ackligt sa sov vi anda i detta rummet. Dagen efter bestammer vi oss for att aka upp till Koh Ma som ar i norra Koh Pan Nagn, vilket ska vara lite finare och battre. Taxi chaufforen lurar oss pa 600 BHT for resan som igentligen skulle kostat max 300 BHT. Han talar ingen som helst engelska och dessutom bara kastar han av oss i varsta ghettot! Val i ghettot pekar han pa en skylt som jag tydligen skulle lasa pa sedan hoppar han in i bilen och kor ivag. Trodde jag skulle do, men vanta bara, det blir varre. Hittar ett par trevliga svenskar som hjalper oss (Fan vad jag alskar svenskar ibland alltsa!) Far bokat biljetter for att aka baten sedan bussen till Hua Hin. Japp, vid detta laget hade vi varit 14 timmar pa on och allt jag ville var darifran. Vi blev tipsade om Hua Hin utav svenskarna, utan tvekan blev det dit vi skulle. Kunde falla ner och bara grata vilken sekund som helst, var sa forbannad pa den j*vla taxi gubben!

Tre timmar senare hamtar taxin oss for att kora oss hela vagen ner till dar vi var fran borjan den dagen, dar vi skulle ta baten ifran. Tanten jag kopte biljetterna av sa att jag skulle ta aksjuke-tabletter eftersom det ar storm ute och det antagligen kommer gunga ratt bra. Okej, jag visste om att det var storm ute men, hur farligt kunde de vara liksom? Tji fick jag. Nar vi satt oss ner pa baten sa delar personalen ut plast pasar till alla. Johan och jag bara tittade pa varandra och garva. Hmm... Baten borjar kora ivag lite och efter bara 5 min hor man hur den forsta personen borjar spy. Sen var det bara en symfoni av folk som spydde, skrek att vi kommer do och barn som grat. Kvinnan brevid oss lyckades spy ner hela sitt ben och fot, BLOO!! Jag la dubbelvikt pa min stol i 3 timmar, redo med pasen i handen! Vek mig sa langt fram jag kunde, for att halla mig fran att spy, sa mitt ben inte fick nagot blod och somnade. Efter 3 timmar med ett ben som somnat kan ni forestalla er hur man ska kunna ga pa de sen? Hahah!! Har nog aldrig matt sa illa. Johan som satt helt lugn trodde att baten skulle tippa over vilken sekund som helst. Vagorna var sa himla hoga och baten hoppade och gungade. Nar baten val gick i land tog de mig nog 10 minuter innan jag kunde resa mig och ta min vaska. Folk gick och bar pa sina spy-pasar och hela baten bara stank. Kan de bli varre!?? Som tur var blev det inte det. Ca 2 timmars buss resa fran Champorn till Hua Hin sa var vi antligen framme.... kl 1 pa natten och inte en kotte ute. Sa vi borjade vandra. Tog oss ca 45 minuter sen hittade vi oss ett bra hotell och har stannar vi resten av dagarna innan vi beger oss for vara 3 sista dagar i Bangkok. =)

Idag har vi inte heller haft bra vader, inte sett solen pa snart en vecka!!! Dareomt spenderade vi hela dagen pa ett kopcenter, dar jag hittade massor med julklappar till familjen. Forhoppningsvis far jag lite sol imorgon ialla fall! Dumma thailandare kan val bestalla lite fint vader till mig va!?

Sa ja, nu fick ni lite och lasa ;) Hors snart igen kanske.

Puss och Karlek


RSS 2.0