Near me

Har haft granny här hela dagen nu, så nu är jag lagom trött på att vara social och gullig. Så då kan man återgå till alla jävla svordomar och på med mjukiskläderna o av med sminket. Gjorde en kul sminkning med färgen gul och så lite sotat runt om. Blev inspirerad av min lärare Bella när hon en dag dök upp med gul o svart ögonskugga.



Mitt öga ser himla brunt ut, brukar se grönare ut - i mina ögon ;)
Har även en bild på mig från 60-tals sminkningen i skolan som jag tyckte var kul =)



Freakin hot!

Nu ska jag se på tv, vilket inte händer allt för ofta numera =) Ska se Kate o Leopold kl 9 men nu är de project runway.

Puss och kärlek

Im gonna find a way

Vilket vårväder! =D Morgonpromenaden skedde i endast tjocktröja och mjukisbyxor.... vilket annars brukar va i 2 tröjor, jacka, mössa 2 byxor, vantar och mössa. Skillnad huh?

Idag kommer Farmor hit på kalas =) Storebror har fyllt år och ska firas.

Har nu betalt alla mina räkningar och ska sätta igång och städa. Blö, no like!

Ser ut som jag Och Fredster ska till Stockholm den 12e mars =D Kuwl! Ska köra hela vägen.... hmm, lång tid eller vad? Men ska ha med massa saker från Freddies förra lägenhet, så smidigaste sättet blev ju givetvis med bilen!

Älskar verkligen Alicia Keys musik. Låtarna Try sleeping with a broken heart och Dosent mean anything är ju bara så bra =) Nope, dags att lägga på ett kol nu!

Puss och Kärlek


JAG ÄLSKAR GLAAAAAAAAAAAAAASS

Tröttare,  svettigare och hungrigare person får man leta efter! Har haft fullt upp hela dagen, inte två minuters vila. Kan ju säga att jag är helt slut. Dagen började med skola, vi hade med oss en bild från en tidning som vi ville bli sminkade till så skulle vi då sminka varandra så likt bilden som möjligt. Självklart hade jag med mig en bild på Mrs Beckham ;)



Kan ju säga att vi inte är så lika varandra, men de va värt ett försökt! Lite smalare, brunare och snyggare så hade de vatt nått! =)


Sen sminkade jag Mija efter följande bild. Nu blev de ju inte så hemskt likt eftersom jag inte fick se bilden utan hon var tvungen att förklara hur jag skulle göra.... inte jättelätt.


Efter skolan så stack jag och Peggie till gymmet och tränade och sedan direkt till jobb. Har haft så sjukt mycke på jobb, inte lugn o ro en minut kändes de som.

Ska jobba långpanna imorgon, zzzzz.

Sitter hos Freddie och äter fruktsallad med yoghurt. Smaskens! =D Kollar på curling - det är fan ingen sport! Så jävla sjuk "hobby". Freddie fattar absolut inte hur skiten fungerar. Sitter här och skriker "jag fattar seriöst inte" sen fattar han seriöst inte heller hur yoghurten bara kan innehålla 0,5 % fett. Helt sinnesjukt liksom ;)

Nu ska vi spela lite NHL ;)

Puss och Kärlek

Wake up and realize

Har varit en runda med Tilda i stan, hjälpte min bror köpa byxor och sen köpte vi en födelsedags present till farmor. Hade 60-tals sminkning idag i skolan, jobbade med Peggie och satan vad snygg jag blev ;) Hahah

 

hemskt snyggt va? ;) Här under har ni en snygg Peggie



Är ledig idag så ska bara ta de lugnt, boka in biljetter för en weekend till Stockholm med Freddie om tre veckor när han flyttar.  Imorgon börjar träningen direkt efter skolan, sen jobba efter de *pust*

Har fått 50 tals bilderna, ni får se dem sen.

Puss och Kärlek

Somethings never change

Skulle få lite bilder idag utav Peggie från dagens 50-tals sminkning som var rätt kul, men har inte fått några bilder ännu =( Körde en sväng till Ica Maxi med Cissi och Alex och köpte russin, activia och lite annat ;)

Imorgon har vi 60-tals sminkning och efter det ska jag träffa Tilda i stan för en fika och en lite runda i butikerna.


Ska åter upp 05.45 imorgon bitti för att promenera, känner mig taggad nu men vi får se när larmet väl ringer imorgon hur kul jag kommer tycka att det verkar då. =P Måste däcka ner i bingen nu, känner tyngden på mina ögonlock.

Imorgon kanske de blir ett inlägg med lite sminktips och så, något speciellt just du vill veta, eller något knep du behöver? Let me know!


Puss och Kärlek

Im almost sure

Lite 40-tals bilder från igår. Terese sminkade mig, vi fick låna en störtful hat men den passade ju så bra. Speciellt med min spets topp ;)
  


Haha, ser ni likheten på mig o typ Marilyn Monroe? ;) Hon är bara en aning sexigare.
Har jobbat 3½timme idag bara, skönt var de! Hade Mamma, Pappa och Alex på besök idag så jag gjorde våra berömda Chiliburgare till dem. Lite senare kom Cissi och hennes mamma Ann-Helen och åt. Fick åka med dem hem från jobb för de var ändå klara just när jag slutade så =)

Nu ska jag nog gå ut och ta en promenad, har varit så duktig idag - inte fuskat alls! Alex väckte mig 05.40 så gick vi runt Klågerup. Hemma igen 06.15 och åt gröt, åt även gröt till lunch, honungsmelon till mellanmål och kyckling filé med sallad till middag. Nu vill jag bara ha en fet påse godis =/

Puss och Kärlek

Your off to no good

Aningen trött, nyduschad och precis sett klart på Transformers 2:an. Den är ju ganska bra faktiskt, gillar Shia LeBouef starkt =) Skriker ju extremt sexigt haha, not. Kvinnligare toner får inte ens jag ur mig. Kom nyss på att pappa ringde mig imorse och gav tummen upp till bilden på Charlie, vad tycker man om att ha sin pappa läsa sin blogg? =/ Så privata och snuskiga detaljer går man ju iförsig inte in på men tänk om man skriver något "olämpligt" då? Har nog läsare i alla åldrar skulle jag tro så jag riktar mig ju inte just på te x min egen åldersgrupp, vilket kanske gör detta till världens bästa blogg.... eller inte.

Näpp, nog var de ska upp tidigt imorgon, redan 05.45 för en promenad! Kan ju erkänna att jag snoozade förbi denna morgonens träning, skäms på mig. Men alltså man ligger där och kolla på snooz knappen och överväger: 30 minuter(i värmen under täcket på min mjuka kudde i drömmarnas land) till eller en promenad i 30 minuter(i den mörka kylen som biter i kinderna, snö i ögonen och jobbig terräng...liksom). Svårt val? njaa.

Bjuder, å Bellas vägnar, på denna vackra 40-tals sminkning från dagens lektion. Nu ska jag nanna!




Puss och Kärlek

I do

Nä men sehär, jag har äntligen hittat rätt på bilderna från bröllopsmake upen, dock inga bilder på hennes håruppsättning, den som blev så bra =(

Cissi (t h) Var då min modell förra veckan när vi hade bröllopssminkning. Sötnöt =D


Denna bjuder jag på, extremt beredda båda två.


Sässit!

Härunder har vi ännu en förberedd bild på mig ;) I skolan.


Mitt hår har jag ingen kommentar om, för tillfället är de ka-ta-strof!

Frågestunden fortsätter, så bara skriv! =)

Puss och Kärlek

Im my biggest fan

Mannagrynsgröt med linfrö... mmmm. Ja de eller en cheeseburgare? Mannagrynen vann bittert den kampen =/ Har kommit hem från en lång fika med Alexandra, storasyster och frisör, på E.H. Efter vår fika gick vi till salongen där hon jobbar somm heter Atmosphair, mysig liten salong på gamla väster i Malmö. Roade mig själv lite genom att prova på en massa olika diadem som en tjej handgjort och säljer. Gillar den med rosetten hemskt mycke.

 

Den häftigaste var nog ändå denna med fjärilarna =) Sommrig och fräsh ;)



Najs va?

Har klippt Ferl (Freddie), kort kort och det blev riktigt bra. Alltså säg en sak jag inte kan! =P (utom att sätta på lösfransar) Så freakin´multifunktionell! =D

Nej, dags att socialisera sig lite.

Puss och Kärlek


Without you

Sen min pappas tidigare hundar, Olsson och Busan, avlidit så har han inte stått ut med saknaden efter en pälslös liten vän. Så nu hälsar vi alla Pappas nya familjemedlem, nakenhunden Charlie, välkommen!!! =D




Tycker hans frilla påminner lite om min avlidne farfars =/ Men han ser ju ut som en cool kille ialla fall =)

Imorgon mina damer och herrar följer vi ett tight schema:
05.45: promenad
06.15: frukost (gröt)
07.00: buss
07.50: skola
12.00: Skolan slutar
13.00: träffa Alexandra och snacka en massa
16.00: klippa Freddie
Sedan är jag banne mig ledig resten av dagen =D Ska nog skissa lite på min kommande vårjacka som jag ska designa och få uppsydd hade jag tänkt mig, ni får nog se lite andra skisser imorgon om ni är sugna =)

Visst kan vi ha frågestund! Kul att du fråga ;) So, go ahead! Fråga allt ni vill så kan jag svara på de  ni har med att göra.... och även inte.

Sov gott!

Puss och Kärlek


Let´s hold on to the times we liked

Jaha, så folk gillar mina goa idéer på mellanmål? Aa, man är ju inte kock för ingenting ;) Har nu börjat min tränings/nyttighetsdiet med tanke på att träningen börjar denna veckan. Och JA jag får om jag nu vill banta, de ska folk ta o skita i. De spelar väl ingen roll om man väger varesig 35 kg eller 135 kg? Är man inte nöjd med sig själv så är de upp till var och en vad de vill göra med sig själv. Ganska trött på folk som säger " du behöver väl inte träna?" Har väl inget med att göra vad man behöver? Har man en gång i tiden varit nöjd med sig själv försöker man nog uppnå de igen, eller? Anywho, så ska jag inte banta... ville bara få de sagt och för att folk ska fatta. Allt jag ska göra är att komma i form igen och "tighta" till allting lite =) Dagens middag bestod av Äggvitor, halv kyckling filé och sallad baserad på tomat och lök, gott va? Hade hellre tryckt i mig en påse chips men vafan, lite får man offra =P

Träffade Elin för en fika idag sen gick vi bort till Peggie så jag kunde återfixa mina stackars naglar som såg ut som fan! Men nu är de fina igen vill jag lova! =)

 

Vitt glitter med en guld-glittrig kant på ena sidan nageln. Lala-like!

Hittade denna "graciösa" bild på mig och Peggio från när vi va hos Bella, innan vi drog ut förra onsdagen.... Jag slutar nog aldrig förvåna, fruktansvärt blek dessutom. Det är Irländaren i mig *suck*

 



Ser lite ut som Yin Yang, eller? ;)

Puss och Kärlek


I don´t want anyone

Så ja, ska strax bege mig iväg till Jocke och Kati för att kolla på hockeyn och äta middag.
Gjorde en jättegod nyttig youghurt- mellanmål-skitsamma- vadman än kan kalla de. =S typ



Äkta vanilj yoghurt med smak av hallon. I har jag skivat kiwi, lite russin, linfrö och solfrön =D Smarrigt va?

Puss och Kärlek

Still alive but baerly breathing

Har nu städat Sveriges skitigaste rum!  :) Gick fort som bara den men de blev ju faktiskt rent ändå. Varför tror alla vuxna att saker måste ta lång tid för att de ska vara bra och ordentligt? Så är min mamma, säger man att man gjort de klart så säger hon "Nehe, så fort kan de inte ha gått" sen får man ställa sig i givakt medan hon inspekterar rummer och hittar minsta lilla dammtuss. Städ- Hitler med andra ord =P Haha okey, de va kanske lite o ta i. Men pedant och petig är hon ialla fall!



Dödaste växten jag har, men har bara en annan plastblomma så den får stå kvar =)
Hämtade nyss upp min rena tvätt. Om man frågar mig så anser jag att jag brukar klä mig i naturnära och diskreta färger....tyckte jag till jag såg detta =S



Ser ut som en regnbåge kräkt på min säng =S

Men nu kan mamma inte längre klaga, kolla bara så fint mitt rum blev =D Kan ni väl säga om ni stöter på henne någonstans ;)

 



Ganska nöjd själv om jag får säga de, nu ska jag laga lite mellanmål sen hoppa in i duschen, vi ses ;)

Puss och Kärlek


I found what I was looking for

Okey, jag har nu läst Kissies blogg, tror jag har gjort det en gång tidigare för ganska längesedan. Orka bry sig så mycke om att man stör sig på henne, så hemskt provocerande är hon väl inte? Hon gör ju allt för folk ska läsa, och hon lyckas ju. Då är väl folk såfall minst lika "korkade" som hon är, de är ju de som gör henne känd och att hon tjänar en massa pengar på de?! Anywho, hatar läsa folks bloggar, vet inte varför.

Har precis kommit hem från en frukost i stan, så satans trött. Är såå sugen på att sola solaruim men får inte vill ju inte förtidåldras i ansiktet heller? nope, okey kan ju lägga något för ansiktet men känns som man missar hela poängen med att sola då liksom. Får vänja mig vid att vara blek =(

 

Åkte hem till min pojkvän igår för ett Serious talk, mycke som pågår nu men vet inte vad som händer. Tänker ialla fall inte hänga ut allt i bloggen. Är ni så pass nära så vet ni nog redan situationen.

Jahapp, min lediga dag idag då. Vad ska man göra? Städa, röja undan och fixa lite.... Börjar med en power napp för att orka ;)

Puss och Kärlek


It had to be

Ska alldelses strax kila iväg till jobb, tänkte börja lite tidigare idag för att samla på mig lite timmar iom att förra månaden blev lite fattig. Fint väder dessutom så min kollega sitter säkert i skiten redan ;)

Vi hörs senare ikväll!

Puss och Kärlek

You love this big ego

Haha för att svara på kommentar så, Ja jag svär som fan ;) Kan inte hjälpa de, mamma påstår att hon inte uppfostrat mig på de viset =P Haha, whatever.

Har ialla fall precis kommit hem från jobb, stendött och jag är stentrött! Varit uppe sedan kl 06 imorse. hade killsminkning i skolan idag. Inte jättekul med tanke på att så fort man tar en penna i ögat på en kille så är de värre än att föda barn.....typ.


There´s no halo round my head

Jaha, dum som man är så tog jag själv inga bilder varken idag eller igår så jag sitter ihärdigt och väntar på att de sega M*therfuckrsen ska skicka mig alla bilder från vår utekväll samt från dagens lektion, men inget svar. Bilderna får komma komma upp på bloggen imorgon helt enkelt.

Har just kollat hockey med Emmy och Cissi, USA-Norge men dock bara första perioden. Jisses vad jag balndar ihop alla reglerna mellan hockey och innebandy hela tiden... allting är liksom likt men endå olikt. Men gud vad man saknar att spela, sneglar på min gyllene klubba varje gång jag går in i tvättstugan =(

Innan hockeyn har vi återigen kollat på Melodifestivalen då mamma spelade in den. Vi har kommit fram till att där är en viss skillnad mellan Jake i Twilight och Eric Saade

 

Taylor?                                                                            Eric?

Äh ganska lika är de ju ;) Nä, ska hoppa in i duschen nu. Imorgon ska vi sminka killar inför Dag/Tv/Catwalk prov. Ja, jag måste fixa bilderna på Cissi sen, hon blev jättefin =) Min lilla bröllopsmodell.


Hörs antingen senare eller imorgon =D


Puss och Kärlek

Close your eyes and count to three

Idag är mammas födelsedag så vi ska ha lite gäster ikväll och hon bad mig göra salladen. Helt plötsligt bad hon mig skala gurkan =S Va fan då för typ? Så jag gjorde, tro fan att hon fick fnatt för jag gjorde de med kniven och inte skalaren! För fan liksom, ska jag skala gurkjäveln eller inte?! Så nu behövde jag inte hjälpa till mer för allt jag vill är tydligen bråka =S ......för en jävla gurka liksom?

Anywho, vet man ialla fall att man inte ska hjälpa till längre för vad man än gör så duger de inte.

Var ute igår med Peggie och Bella, först på Harrys en snabb vända, sen Chili...där Bella blev som mestb onykter, sen till Crown vilket var stendött och så var de 25, kändes som de va 50+.

Nu kommer våra gäster och det blir flygande Jakob till middag =D Hörs ikväll!


Puss och Kärlek

It´s straight from the heart

Fick en fråga på kommentarer av en anonym läsare:
hej! såg för några dagar sen att du skrev om ansiktsrengöring & så.. tänkte bara fråga.. vad exakt ska man använda när man tvättar av sig sminket? du prata något om någon ansiktsgel, rengöring, och lotion...kan du inte berätta hur man gör steg för steg och precis vad för produkter du använder och om det verkligen är bra? :) kram

Svar: Jag kan ju inte säg att Detta ska du använda, kan däremot rekomendera de jag använder, för jag tycker om dessa produkterna. Jag tvättar alltid bort mitt smink (både på ögonen och hela ansiktet) med Apotekets egna rengöring från Aco (45:-), den svider inte i ögonen och blir inte helt oljig på huden. Sen använder jag Make up stores intensiv foam remover(175:-). Det är en skum rengöring som du tvättar bort eventuella sminkrester och annat "skit" från ansiktet. Den tar du med en pad och sveper över ansiktet noga. Sen efter de så använder jag Make up stores ansiktsvatten(235:-). Det är jätteviktigt med ansiktsvatten eftersom de återställer huden PH-värde, så när du tvättat anisktet med vanligt vatten så är det ju inte samma PH-värde som din hys. Då tar inte hyn upp fukten som du sedan lägger på när du tar lotion. Så alltid ta en pad med anisktsvatten och torka över ansiktet. Till sist återfukta! Jätteviktigt, gärna en fetare lotion under natten och en lättare under dagen. Jag använder Natuvive Aqua Minerals (225:-) från apoteket, både morgon och kväll. Så Ta bort smink, Rengör, Ansiktsvatten och Återfukta!Både morgon och kväll, tack! =D Priserna är ungefär, givetvis finns det billigare märken som säkerligen är minst lika bra, men jag är nöjd med de jag använder och jag anser att har man en bra och ren grund så är det lättare att göra en snygg sminkning sen.

 
- Bäst! (intensiv foam remover)

Gå in på http://makeupstore.se för att läsa mer om produkterna jag använder därifrån.

Idag har Cissi suttit modell för mig, hon fick en brudsminkning och håruppsättning =) Bilder på de får ni lite senare.

Nu ska jag minsann sova lite, ni ska få höra om gårkvällen och bilder därifrån lite senare de med!

Puss och Kärlek


Take a closer look

Precis kommit hem från jobb, är verkligen på "strålande" humör..... eller inte. Tydligen kan inte min modell komma imorgon eftersom hon har gått och blivit sjuk, så j*vla typisk!



En ego bild på mig =D hehe, can´t help it - so fuckin beautiful! haha.;)

Sminkade ju brudsminkning idag, här är min sminkning på Caroline. Så, såhär måste hon ha de när hon gifter sig, så är det bara =P



Nä, men de blev väl ganska snyggt och stilrent tycker jag =)

Haft en rätt lugn dag på jobb. Ska jobba imorgon efter skolan med och sen på kvällen ska vi fira Peggie med lite utgång. Har siktet inställt på Chili, som sagt! Ska bli en trevlig kväll men den får nog sluta tidigt efterom vi alla tre har skola på torsdag igen =P

Tror de är dags att kasta sig tillbaka i sängen och sluta ögonen, har haft en låång dag och imorgon blir den längre ;)


Puss och Kärlek

Let it show, your true colours

Har precis kastat i mig 2st leverpastej mackor och en muffin, fick gå fort eftersom jag precis kommit hem från skolan och ska ta bussen igen kl 14 in till jobb. Stressigt! Tänkte försöka sova lite innan ja ger mig iväg.

Idag hade vi brudmake up i skolan, bilder på de får ni se senare ikväll när jag har lite mer tid =) Mer brudsminkning blir det på torsdag då jag ska ha med mig Cissi som modell, det blir prov på brudsmink och hår. Imorgon ska vi ha mörkhyade modeller med oss till skolan, så jag har med en gammal klasskompis/arbetskompis och vän allmänt som heter Suvi =) En min finska lilla mulat =D Ska bli kul att prova på det med!


Men nu kallar kudden på mig i de absolut ljuvaste tonerna =P Vi hörs ikväll!

Pusss och Kärlek


A heart never breaks even

En fin bild från skolan som jag hitta på Peggiiee.blogg.se ser ni mördar blicken? Akta er när ni ser den ;)
Nu blir de middag, kummel filé, fisksås och sallad. Smaskens, ska börja hårdträna nu inför den 2a maj!





Såg nyss reprisen från melodi festivalen, Eric Saade var ju riktigt söt. Men de såg verkligen ut som han bara mimade. =/ Lite bull.

Ska se film med mamma nu, magiska systrar och kränga popcorn!

Puss och Kärlek

Im a different person now

Sitter i köket och tittar på mamma när hon lagar mat. Fan va de är skönt att se andra laga mat, att inte behöva göra de bara för man är kock. Har varit i skolan imorse, idag hade vi hårdag och fick lära oss några enkla håruppsättningar. Kul, men inget värt att fota =P

Gick en runda med Peggie i stan, tog en chai, handla ett par byxor och sedan tog vi bussen till mig. Fyndade på Gina Tricot:



Fikade lite hos mig sen med te och semlor =D mysigt, har kommit fram till att jag nog skulle varit kines igentligen. hämtade min lillebror på dagis, visste inte jag var så hemskt populär bland de små lammkötten. Alla Olivers kompisar är ju kära i mig =D Haha, om typ 15 år kan jag vraka o välja vilken spänstig, ung kille jag vill ha! hahah, pervo!



Grattis Peggielito, fyller år idag. Ska fira henne på onsdag, blir nog att gå på premiären för Chili Lounge på Chili så klart eller så får vi göra något annat kul. =)

Ska ta tag i och storstäda mitt rum, garderob och toan idag. Va fan längesedan jag gjorde allting riktigt ordentligt. Gör alltid lite pö om pö men de är dags att de blir kliniskt!

Puss och Kärlek


Rock & Roll is gonna make us

Precis vaknat, känner mig så pigg och glad och vill så gärna hitta på något... men jag orkar bara inte. Ska ialla fall ta bussen till stan och träffa Peggie över en fika sen bege mig till jobb. En muffin till frukost and Iam ready to go!

Hörs imorgon,

Puss och Kärlek

Is'nt it a shame

Hemma från jobb, lång panna - 11-23. Helt slut. Var inte i säng förrens kl 03 igår, var fyllechaffis till pappa som hade varit på firma fest. Nu bor ju han ända i Hörby, vilket resulterade i en lång biltur pga det "underbara" vädert - storm varning 1.

Sitter nu och tittar på The witches from Eastwick och ska äta glass... min storebror råkade nyss knäcka glasskeden, gjord av stål. Antingen är han jävligt stark eller så var glassen jääävligt hård.

Imorgon ska jag först träffa Cissi och köra en tur runt lite och snacka och kolla affärer. Vid 14 tiden ska jag jobba, har ju alla <3 dag öppet på Chili från kl 16-23, kom dit och ha en romantisk dejt med din partner medan du provar vår jättegoda <3 dag meny. =D

Orkade verkligen inte gå ut idag, även om Amanda gav mig lite skuldkänslor.


Ha en jättetrevlig alla hjärtans dag, Hur ska ni fira? Inget firande för mig ju, ska ju jobba. Men de är väl lite överskattat, eller?

Puss och Kärlek

Planet Earth moves slowly

Hemma från skolan, hade modell sminkning idag på asiater. Jag hade med mig min kollegas flickvän Hanna. Blev faktiskt riktigt nöjd själv med resultatet, det klädde henne. Har förstärkt färgerna lite med hjälp av datorn, dock inte photo shoppat - det vet jag inte hur de fungerar! Verkligen enkelt att jobba med Hanna, hade fina drag och jättefin hy. Ja, haha lite dumt men visst lägegr man märke till sånt när man står en millimeter från hennes ansikte =P

 

Kommer hem till världens bästa överraskning, öppnar kylen och den är full med muffins =D Inte bara de, utan de är jättefina och söta. Jobbigt att bara klara av att äta endast en. Vill ju inte trycka i mig hur många som helst när Fia stått och bakat alla.



Vill man inte bara ta alla?

Min snyggaste (för tillfället) inredning på mitt rum ;)



Iförsig står den uppe på min garderob brevid två vinflaskor, där gör den väl sig inte till rätta. Får hitta en bra plats till honom. Ni som inte känner igen den så är det Absolut Vodkas rock edition flaska med skinn och nitar, svinsnygg!

Ska strax bege mig iväg mot jobb, ska plocka upp pappa efter jobb och köra honom hem till Hörby =S Han är på firma fest på Big Bowl, så jag får ställa upp och vara chaffis. Skitsamma, hade ändå inte orkat göra något idag, ska börja jobba 11 imorgon och slutar inte förrens 23 så, I need to ta de lugnt! Ska bara hitta bra parkering i stan.... hmm.

Puss och Kärlek


Kings and Queens unpromised

Så ja, sminket borta, choklad puddingen uppäten och sista blogginlägget för ikväll.. Har t om diskat allting! Vi är för duktiga vi töser. Men visst är det drygt att gå och lägga sig när man känner sån ångest att ´det är för rörigt och man bara vill resa sig och plocka undan allt.

Börjar bli dags att sätta på filmen snart, ska dock inte upp förrens 08.45 imorgon, sover ju hos Bella så har 5 min till skolan härifrån. Imorgon blir de asiatisk sminkning. Ska sminka Hanna som är halv Korean. =)




Köpte armband och örhänge idag dessutom, värt att visa!



God natt dårå! =D Kommer bli en trevlig helg hörrni!

Puss och Kärlek

Accept the truth

Sitter hos Bella, har lagat middag. Pannbiff med potatis, sallad och gräddsås. Har hittat 30 tals bilderna, riktigt coola!


Bjuder på denna, har ögonbryns vax för att sedan rita dit ett nytt fast högre bryn med en helt annan form. Ser ut som ett döende cancerbarn....ursäkta ordvalet.




Sexigt va? Kände mig lite Transa-aktig men ändå helt ok... såhär på ett ungefär såg man då ut på 30-talet. =)

Lite fler bilder från dagens Festsminkning. Bjuder  återigen på en vacker "naken" bild på mig! =D

 

Dags att tvätta sminkpenslarna lite, ska snart slå på filmen!

Puss och Kärlek

You had me at Hello

Hade tyvärr inte tillgång till någon dator igår så kunde inte blogga, får typ sså blogg ångest när jag inte gjort ett inlägg på en hel dag. Känner att jag sviker er! haha, kanske inte så allvarligt.

Hade 30-tals sminkning igår, skiljer sig lite från 20-tals sminkningen. Ni får se bilder från 30-tals sminkningen lite senare (ska sno dom från Bellas dator). Här är ialla fall en bild på Mija från 20-tals sminkningen som jag gjorde.

 

Sedan jobbade Mosho =)

Har idag gjort festsminkning på Bella, använde mig av flera färger såsom Lila, rosa, guld och svart. Här har ni resultatet! Lilla sötkorven! =D


Har varit en runda i stan med Bella och Peggie efter skolan sen åkte jag till Freddie och hälsade på Enzo, Melvin och Sofie som var där. Nu håller Fia på att laga muffins till mig =D Choklad, blåbär och vanilj!


Hörs sen!

Puss och Kärlek


Not that girl

Jaha nu har blogg.se hemsidan hållt på och klyddat den senaste timmen. Så jag, fit som jag är, åkte och handlade största påsen godis ever! =D


Som sagt ska min bästa killkompis flytta till sin tös Sofie i Sthlm och ska nu sälja sin lägenhet här nere i Malmö, på Ellstorp. Så är du intresserad av att flytta, bara "fönstershoppa" eller helt enkelt kanske bara vill se hur snyggt Freddie har renoverat hela sin lägenhet från de att han köpte den, klicka då in på länken.

http://www.hemnet.se/beskrivning/593785?r=3

film, godis och sömn!


Puss och Kärlek

Once upon a time

Kul det är att veta att man fått en del nya läsare =) Härliga, trevliga kommentarer man blir ju så glad! Har precis anmält mig på blogglista.se klicka på länken för att få mig rankad på topplistan blogglista.se

Tänkte ju försöka engangera mig lite mer för att tjäna en bättre summa på bloggen med tanke på att man ändå lägger ner tid på att skriva! =D Am I right?!?!?!

En gammal barndomsvän (Sara) fyller år på fredag men kan inte fira henne för jag jobar =( Känns så bull att ha de som ursäkt men de hade varit min enda ursäkt, de flesta av mina kompisar ska dit så de hade ju varit kul att gå. Men... plikten kallar!

Jag presenterar mina klasskompisar som tar upp all min lediga tid ;) Peggie och Bella <3

 

Klicka in på länken varje gång du ser den så jag kan rankas bland toppen ;)


Puss och Kärlek

I´ll still be there in the end of the day

Kan ju säg att de är lite svårt att veta hur man ska ta vara på sin lediga dag.... har ätit lite makaroner, tvättat penslar och borstar sen inte mycke mer.

Tänkte vi kunde ha lite hudvårdslära =)

Alltid efter du har rengjort ditt ansikte med sminkborttagning och andra produkter ska du sluta med ansiktsvatten. Antagligen sköljer du ditt ansikte redan med vanligt vatten... helt meningslöst. Vattnet och din hy har olika PH-värde så om du inte använder ansiktsvatten (som har samma PH-värde som din hy) så kan din hy inte på ett jämnt och ordentligt sätt ta upp fuktkrämen som du alltid tar på sist av allt. Eler hur? ;) Rengöring - ansiktvatten - fuktkräm!

Skola imorgon sen jobb... mycke mer än så blir de inte. Tror de är 30-tal sminkning imorgon, vet inte så mycke om just åretiondet men ded lär bli kul iaf! =) Bilderna får ni imorgon kväll. Är ledig på torsdag efter skolan, ska då hem till Bella så ska vi och Peggie göra middag igen och försöka ytterligare en gång att få igång Paranormal activity - funkade inte sist.


Puss och Kärlek

You take me higher

Hemma igen, har varit i skolan och sen ätit ute med pappa. Det blev lövbiff med kryddsmör för min del, verkligen gott! Har även varit en sväng nere i Trelleborg hos Farmor Beyer.

Här kommer lite bilder från 20-tals sminkningen igår.

 

Kände mig som en clown och inte särskillt snygg, eller? =P

Dagens ämne var Kvälls make up, man skulle använda sig av mycke färger och på ett roligt vis.



Lite sådär halvt sexigt när man sträcker på sig samtidigt =P Blev faktiskt riktigt nöjd och färgerna var tuffa men var tvungen att tvätta bort de innan jag gick därifrån!

På bilden nedan ser ni Elin ( en tjej från klassen) och sen mig och Peggie i bakgrunden. På den andra bilden ser ni Mija som blev sminkad av vår ena lärare Isabell. Besök hennes blogg på http://bellasminkblogg.se
 

Det blev ingen Iphone för min del, har ju mitt abonnemang hos telenor med en LG renoir som ingår i priset jag betalar. Om jag nu skulle ha en Iphone skulle min fasta avgift på min mobil + abonnemang ligga på över 1000:- kr i månaden, inte jätteintressant! Råkade dock tappa min mobil ner i toan idag...andra gången de händer denna stackars mobilen. Har sammanlagt tappat mina mobiler 3 ggr i toan och 2 ggr på bussen. Så försäkring är ett msåte för mig =D


Ska ta vara på resten av min lediga dag!


Puss och Kärlek

I love you, is that okej?

Har just tvättat mina sminkborstar. Ni som vill vara noga med att inte sätta massa äckliga bakterier från era sminkborstar i era ansikte varje dag, tvätta era penslar och borstar så ofta som möjligt med YES diskmedel och vatten. Låt sedan torka innan ni använder dem igen. Enkelt och mest effektiva sättet du kan göra de på!

Dagens ämne i skolan var "Det glada 20-talet". Vi fick göra bleka sminkningar med sotade ögon, ledsna bryn och små läppar på varandra. Ganska kul men också ganska svårt. Glömde givetvis ta med mina kamera hem så ni får se bilderna imorgon.

Har jobbat, rätt så lugn dag... trots allt måndag ju! Är ledig imorgon, dock inte från skolan =P Tänkte kanske införskaffa mig en Iphone, om det är lönt. Har ju ett abonnemang redan och en relativt ny telefon... men om jag inte förlorar allt för mycke på de så vill jag faktiskt ha en Iphone. Då kan jag ju blogga lite mitt på dagen också, så de är ju plus i kanten för er med! =D


Mina två absoluta favoriter; Eye primer - hjälper till att fästa ögonskuggan, ger den en mer intensiv färg och så får man inte en så "dammig" look. Cover all mix - concealer i tre olika färger för hudens alla skavanker.

 

Cover all mix - den gul/grön aktiga färgen blandar man med den beiga och täcker röda partier såsom finnar och blemmor. Den rosa aktiga färgen blandar man med den beiga och täcker de mörka ringarna under ögonen, även på ögonlocken. Lite tips för er som vill ha en jämnare bas =D

Dags för Mosho att lägga sig, får se vad morgondagen för med sig för spännande saker i skolan ;)
God natt!

Puss och Kärlek


Couldnt care less

Har ni ibland frågat er varför ni inte ännu flyttat hemifrån, du hatar ändå ungefär hälften av dom du bor med och i din egen lya behöver du inte ta någon annans order? Blö, dags att ta första bästa lägenhet.

Har ialla fall skickat in intresse anmälan på två lägenheter idag och ska ringa en fastighetsägare imorgon ang en lägenhet vid Möllan, dock inte ett område jag är intresserad av att bo i men skitsamma.

Sitter och tittar på Spiderman typ 40 procent och datorn typ 60. Hatar verkligen super-hero filmer, jag menar att de nu finns en snubbe med övernaturliga krafter i filmen vad är då oddsen att de finns fler liksom?


En extremt vacker bild på mig och Peggie från i fredags... Jag bjuder på den ;)


Skola imorgon sen jobb, får väl gå o lägga mig direkt efter popcornen tagit slut =P

Vill att sex and the city filmen nr 2 ska komma snart likaså Twilight 3an! Vad gör ni på alla <3 dag? Jag jobbar       =( Blö, men sen å andra sidan vad skulle jag göra då?

Puss och Kärlek


Stop for a while

Ute igår med Peggie, Bella kunde tyvärr inte följa med. Direkt efter jobb så gick jag ialla fall till Bellas lägenhet där hon själv, Peggie och Dennis (Bellas pojkvän) satt. Hann med en eller två groggar, sminkombyte, klädesombyte och frisyrombyte sen satt vi i taxin tillbaka till Chili igen =P

 

Detta hade jag på mig igår, lädertights, svart linne och gråmelerad kofta.

Hade invigning av mina skor jag köpte när vi senast var på besök på Irland.



Snygga va? Kostade mig endast 50 kr ;)

Träffade en massa gamla och nya vänner igår, hade rikigt trevligt faktiskt. Nina, Johanna, Bula mfl var där. Men nu måste jag ge mig iväg, ska till jobb!

Puss och Kärlek


Shake it off

Har varit i skolan och gjort Dagsmake up idag, helt ok resultat men jag sminkar ju mig vanligtvis lite mer.. men men. Var försenad, körde som en jävla dåre och råkade betala liiiite för mycke för parkeringen eftersom jag bara klickade en massa. Jag menar 70 kr för stå parkerad, de är väl lite att ta i? Blö.


Ska sova en stund sen bege mig iväg till jobb. Ikväll ska jag festa med Bella och Peggie på Chili, kom dit vettja! Det är 18 års gräns och har inför kvällen en massa nya ljuseffekter =) Party party! Så nu lät jag som värsta reklamen... gör Bossen glad =P


Nope, vi hörs. God natt!

Puss och Kärlek

I asked you to stop, I begged you to stay

Så ja, har kommit hem från en liten fika kväll på McDonalds med Freddie, Bella och så Peggie som jobbade. Lämnade Bella hemma och Freddie hemma sen åkte jag för att hämta pappa på jobb så han kunde få tillbaka sin bil =) Jag har ju haft den heeela dagen.




Jag blir verkligen aldrig bra på bild, speciellt inte när jag inte är beredd =S Fotogenisk? I don´think so!

Jaha, så min Kära BFF (best friend forever) Freddie ska inom kort flytta till Stockholm till sin flickvän Sofie. Jättekul för honom faktiskt men igentligen lite tråkigt samtidigt. Han är ju faktiskt som en bror, dessutom har han
ju min lille älskling Enzo som jag inte träffat på såååå länge!



Mitt <3


Fick smink-rock och smink-kappa idag i skolan som vi hade beställt. På köpet fick man även en extremt sassy t-shirt som satt fruktansvärt tight för vara stl S =s haha eller så är det jag som har lagt på mig.... Bull=P

 



Nej, dags att sova nu. Sömn och vatten är det bästa skönhets tips man kan få!


Puss och Kärlek


Take a breath

Hej! Precis kommit hem från en heldag med att skjutsa folk överallt! Började skolan kl 8, färgade fransar och bryn - skoj! Jag gjorde vid Bella och vice versa. Efter skolan så gick jag och Peggie till salongen för att fixa till min avknäckta tummnagel =( Mötte upp pappa i stan strax efter de, körde honom till jobb körde sedan Alex till skolan, hämtade Fia hos hennes pojkvän och körde henne till körskolan, hämtade Alex på skolan, hämtade mitt körkort, lämnade försäkringspapper hos tandläkaren  och körde till slut hem. Sattan vad man hunnit med saker de senaste 5 timmarna =D



Visst fick fröken snygga bryn? ;)

Förresten tröjorna jag köpte, 50:- st!

 
Totally värt it!

Ska ner och käka middag sen hämta  Freddie och Bella och möta upp Peggie på jobb! =P Heldag!


Puss och Kärlek

Life your life the way you like to


Kom hem från  jobb för en stund sedan, ganska lugn dag. Missade skolan imorse, skulle snooza men så dog mobilen tydligen och jag vaknade inte förren 20 över 10 =S Skitbull, en  skoldag värd 600 kr och sen missat ett helt ämne.... blö. Otur! Idag har inte varit en bra dag varken förhållandemässigt, skolmässigt, familjemässigt eller Malinmässigt =(

Som ni kanske fatta så kunde jag inte skriva något inlägg igår pga vädert, gick inte ta sig hem till Klågerup - inga bussar gick ju!

Handlat två härliga färgglada t-shirts! Så en positiv sak hade jag ialla fall att skriva om.

Tack för de trevliga kommentarerna! =D

Har hittat någon  som ställer upp som min modell inför Dragqueen sminkningen i skolan. Ingen mindre än Mammas Pojkar Tim Rydeström =) Ska göra honom sååå vacker ;)

Hittade lite bilder från i lördags på mig, Cissi och Patricia.







Ska bara dricka upp mitt glas med fil sen ska jag somna så fort jag kan, ska INTE missa skolan imorgon med. Ska färga fransar och plocka bryn. Ska bli kul!


Puss och Kärlek


Your always mine

Befinner mig i Bellas lägenhet, mitt emot Sultans Palace vid möllan  typ. Mysig liten takvåning =) Vi har just varit och handlat och ätít tacos, riktigt lyckad tjejmiddag =P Bytat om till mjukis och ska strax sätta igång filmen. Har hackat upp morot, gurka och sallads´lök-sticks. Blir en tzatiski dipp till de och chips´o popcorn såklart =D



Lagar tacosen i sexiga pjamas brallor =)



Mina girlfriends Peggie o Bella!

Dags att komma till skott, hörs imorgon.

Puss och Kärlek

Im not easy to please

Hahah tack Elin, men jag behöver någon som kan sitta själv och kontrollera sitt humör =P Julia, vet jag vem du är? =P du kan väl adda mig på facebook?


Varit i skolan idag, sedan en snabb runda till Bellas lägenhet för o lämna skolväskan =P Idag har vi specialiserat oss på läppar =) Ska sno bilderna från Bellas dator sen!


Gick och åt lunch med mamma innan jag drog vidare till jobb för att inventera. Har även varit och fått massage - hur härligt som helst! Fast nu stinker jag som ett doftljus pga alla oljor han hällde på mig!

Dags att packa väskan ska snart ta bussen iväg till Ill Bello och fru Peggio. Måste rusa.

Puss och Kärlek

RSS 2.0