Its now or never

Vinter dag? Frsta man ser när man tittar ut genom fönstert är frosten på gräsmattorna. Snart är det jul, älskar hur det doftar när man går utanför dörren då. Ska bara platta håret sedan bege mig mot jobb. Tänkte plugga lite teori på bussen. Är inte hemma förrens vid ca 03 inatt, men släng iväg ett sms eller något för skoj skull =)


Happy Halloween!



Puss Och Kärlek


You sexy bitch

God afton, härlig halloween kväll måste jag faktiskt säga att det har varit. Helt vindstilla och läskigt =P Perfekt för alla pumpor med ljus i! =)



Var på körskolan ju, som ni vet redan pga mitt tjat nu i två dagar =P Gick helt ok om du frågar mig, läraren sa att de gick bra men de sa han väl bara för att vara snäll =P Haha, nej de gick väl kanske bra då. Ska dit igen och köra på tisdag, kommer va minst lika nervös då. Men ska fan komma ihåg att "kolla i varenda jävla spegel innan jag svänger!"



Nå väl, innan de var jag en snabb runda med Fia och Carro i stan och en snabb runda efter körningen också. Väl hemma så påbörjades halloween fest förberedelserna. Nina kom utklädd till spöke som varit död i 480 år... vet inte vart dessa just 480 kom ifrån men så skulle det vara! Till mat blev det larver, fingrar, ögon och blod. (makaroner, prinskorv, köttbullar och ketchup) Sen blev det en hel del lekar. Nina hade nog minst lika roligt som barnen! Så vinst för alla I guess =P



 
Köksmästare, lekledare och arrangörer!


En riktig hagga!


Bjuder på BH flashen. Här har vi dessutom orginal äpplet som häxan i snövit hade ;)

Har precis varit och hyrt film med Nina som jag fortfarande tillbringar min dyrbara tid med ( blir inte av med henne så..) Ska se The Uninvited, käka lite halloween godis och dricka läsk =) Sen blir det bingen för min del!
Ska jobba imorgon från 11-04 låångpanna! Det är halloween tema på club Chilipepper imorgon kväll, så se till och klä dig ditt läskigaste bästa och skaka rumpan med alla andra kuslingar! =D




Sov gott alla spöken! =)



Puss och Kärlek

 

 


You feel like you matter

God morgon.



Jepp, redan vaken och klockan är bara 09.20. Somnade 03-någonting så nu är jag helt slut. Känns som jag knarkat en hel vecka! Vet dock inte hur de känns, de var bara en metafor =)





SKa starx åka in med syrran till stan och möta upp Carro, funderar på att sola innan jag ska köra. Först av allt måste jag ha kaffe så jag kan vakna till!


Lycka till till mig! Hörs senare.



Puss och Kärlek


I must have done something right

Nä jag vet jag skulle igentligen inte skriva ett inlägg ikväll eftersom jag skulle sova hos Johan efter jobb. Det blev ändrade planer helt enkelt. =)


Har suttit och knaprat i mig pepparkakor och druckit mjölk medans jag kollade på Mammas pojkar på tv4.se. Stör mig på hon lilla besserwissern Anna Evelina eller vad hon heter, vad gör hon kvar fortfarande? Och Moa fattar jag igentligen inte ens alls vad hon gör där. Vissa tjejer har man inte ens sett liksom =S Äh, börjar bli lite less på programmet. Izza skulle ju inte åkt ut, det är ju hon som kommer med dramat!


Jaja, ska väl ha en dejt med John Blund snart ;) Upp tidigt imorgon och hänga med Fia in till stan sedan köra =S =D Jag är sååååå nervös haha! Tönn, jag vet men åh!



Nej, that´s it. Vi hörs imorgon.



Puss och Kärlek

Trying to find the words to discribe you

Heej!



Sitter och käkar frukost, har nyss varit med Nina P på ekohallen och handlat halloween saker inför lillebrors halloweenfest som vi ska arrangera imorgon. Jepp, Nina tar över eftersom Cissi tydligen ska till Västerås. Men nu är Nina också barnexpert så de lär bli prima skinka av de hela!

Jaha, okej jag har faktiskt en liten del spännande saker att dela med mig om. Nä, givetvis inte spännande för er menf ör mig är de! =) Var med iförrgår och fick tillbaka min väska och jacka från slagthuset, sedan blev det en fika och så fann jag min vinter jacka! =) Köpte en pälskrage också som jag ska ha till, jätte fin =) Fick  även en del hemliga ärenden utredda. Efter det blev det jobb, smällde på lite grann så jag hade minsann att göra =)

 
Jacka från United Colours of Benetton, fräsig va? =) Nu får ni försöka föreställa er en päls runt halsen också, tyävrr kom den inte med på bild eftersom jag glömde den hos Johan =P


 
Mah new tights, tycker dom är så snygga med satin detaljerna och så mina älskade boots från Zara



 
Skithärlig sweatshirt från Saint and Mortals (carlings) och mina två nya älsklingar i min sminkväska. Foundtion från Make Up Store och Colossal mascara. Love em!



Igår var jag och Johan och åt på Cutty Sark i Limhamn, de har världens godaste Fläskfile Charlemange. Måste ni prova om ni har svängarna förbi Limhamn. Efter det åkte vi till Erikslust körskola och skrev in mig där. Ska köra min första lektion imorgon =) Om jag är nervös!!! Haha, jag jagar upp mig för småsaker men vet att jag kommer sitta där helt genom svettig och darra som ett asklöv =P Efter det blev det jobb med Manne, alltid kul att jobba med honom. Efter jobb hoppade jag in i baren och jobbade där fram till 03.30 inatt. Idag var jag då åter uppe igen vid 10 och mötte Nina vid ca halv 11.


Nu är de dags för mig att sticka till jobb, idag är det Manne och jag igen =). Åker hem till Johan efter så de blir inget inlägg ikväll. Det är närmare från Johan till Körskolan så jag får lite mer sovmorgon. Önska mig lycka till med körningen imorgon =) Wiiiee


Dagens låt: Alicia Keys och Jay-z - New York



Puss och Kärlek

Aint gonna chase u, rather replace u

Go´morron, sitter i sängen med datorn i knät och äter frukost. Ska strax bege mig in till stan för att träffa Linda. De har faktiskt ringt från Slagthuset imorse och sagt att de har hittat mina saker =D Så ska skynda mig dit för att hämta dem. Sen blir de en fika och lite sådant =)




Har sovit så gott inatt, trots jag somnade med alla lampor tända, datorn i sängen och alla kläder på mig =) Kanske de som behövs för en lyckad sömn. Dock inte lika lyckad morgon, blir väckt 2 ggr pga telefon samtal. JAG SOM INTE ENS HAR MI MOBIL! Nä haha, då ringer folk hem istället =P Till slut var det bara att stiga upp och hoppa in i duschen.



Blir inget inlägg ikväll men imorgon efter jobb ska ni banne mig få ett kärleksfullt inlägg med bilder på mina nya älsklingar (skor) Och dessutom min nya absoluta favorit mascara, nej det är faktiskt inte Dior denna gången ;) Haha precis som någon bryr sig. Men men =)


Yey, får massa mejl numera om lägenheter som jag "visat intresse för" bara för jag blev med i en hyresförening eller vad de nu än heter. Blir de som jag vill så ser det ut som en flytt till våren, inte tidigare för de vill jag inte :)

Ha en riiiktigt bra dag och glöm inte klicka in på Bubbleroom för massa fina höst och vinter nyheter





Blev taggad på facebook för ett tag sedan av något mongo som vill visa min fjortis tid (kolla ögonbrynen!) vilka?



Puss och Kärlek

Thank you

Har nu varit och kört, gick galant... dvs om du frågar mig =) Okej parkerade liiiite väl nära en annan bil. Men de är väl inte hela världen. Fick inte hämta min väska och jacka eftersom de från slagthuset lovade att de skulle ringa när de kollat upp de. Ska i vilket fall som helst gå dit imorgon och jag ska ha ut min väska då.

Har varit och handlat lite godsaker och ska nu se film nr 2 för kvällen med hela familjen =) nr 1 var shrek 3 och nu blir det the wedding date.




Ska träffa Linda L i stan imorgon och fika och lite så innan jobb. Sen blir de då jobb, ja och efter det hem till Johan och nanna kudde och mysa =)



peace out, hörs kanske sen!




Puss och Kärlek

Here I come again

Tjadelouu.


Jo, jag vet att klockan ställdes tillbaka en timme igår och så men jag kunde ändå inte sova längre än till klockan 09.40 =S Okej, lite var väl pga ångest för jag försöker på tag på garderobsansvarig på slagthuset. Inte helt enkelt kan jag lova.


Vid 14 så kommer pappa Beyer och hämtar upp mig så ska vi köra, wiho. Måste hämta min väska, blir ju tokig utan alla mina saker =( Känns som jag tappat bort mitt barn ju!



Här kommer lite fler bilder från Mathildas maskerad =)



En cigg, Kissie, Grannen från Beck( ska du ha en stänkare?), Lady gaga, Riddare, porrig mekaniker, porrig konstapel, Lady Gaga igen, 20-tals ganster, 20-tals dansös, tingelin, sångare från kiss?mekanikern igen, afrikansk kvinna, stänkaren, cigg och farbror med en bebis. Där var en del av folket.



Jag och till höger ser ni min nörd =) Ingen aning varför jag trycker ut tungan i kinden, ser helt spyfärdig ut iaf =/



Nej, dags att hoppa in i bussen. Vi hörs i eftermiddag!

 

 

 

 

Puss och Kärlek


gonna want you to stay

Goder afton. Yepp, idag kommer inlägget sent på kvällskvisten =P Kvällen igår på maskeraden var rätt kul, ganska roligt folk. Jag som igentligen skulle vara Victoria Beckham sket i det och klädde ut mig till pirat istället. De var lite tråkigt att vara VB eftersom det ser ut som man bara klätt upp sig inget mer.  Tog oss all evighet att hitta dit och när vi väl kom fram så fick födelsedagsgrisen ett happy meal och en bok, den igentliga presenten väntar ;) Roligt att folk verkligen hade gått in för att klä ut sig ordentligt! När det närmade sig sovdags så packade jag och Johan ner oss i en resesäng och delade rum med Tilda, Jeff, Fia och Tim..... klockan 06 imorse började Tim och Jeff sluta prata, innan dess var det ingen chans att få tyst på dem. Redan klockan tio imorse var alla uppe igen och Mia och Tilda körde till Burger King för att handla frukost till ca 15 personer. Ganska rolig beställing för personalen =P

kvällens roligaste outfit? baby på gubbes rygg.
 


Kvällens roligaste outfit nr 2? en cigarett?


Krilleboooi, självmordsbombare och prinsessa.



Har inte riktigt tålamodet till att lägga upp fler bilder ikväll, tar de nog imorgon istället! =)



Åkte hem vid ca 12.30 idag, sov en stund till sedan åkte jag och Johan in till stan för att äta middag och se på bio, blev lite tajt med tid så vi tog första bästa vilket blev Jensens, börjar bli lite uttjatat. Fame blev det sedan på bion. Kan väl säga att man blev besviken, trodde faktsikt lite mer om den... men men.



Ledig imorgon också stört skönt! =P Ska övningsköra med pappa och så ska jag till slagthuset och hämta min väska och sist men inte minst försöka tvinga pappa att vi ska köra till Erikslusts körskola så jag kan skriva in mig, får se fall han orkar flänga runt halva Malmö med mig =)



Nu ska jag ialla fall krypa ner i bingen och se på Good luck Chuck.



Puss och Kärlek

The kung fu panda

Dagens svarta får! Har jag otur eller har jag otur?! Vet inte var jag ska börja. Okej vi kör såhär. Fan ta Mathilda för att inte kunna boka in sin fest lite bättre, tydligen så spelar mitt favorit band Dead by April på KB ikväll. Givetvis kan jag ju inte gå. Sak nr 2. Igår kväll blev det utgång till David Guetta på slagthuset, som sagt. Total flopp om du frågar mig.Dessutom blev jag av med min lilla lapp till garderoben så idag är jag utan hela mitt liv (som ligger i väskan) min jacka och mobil. Riktigt bull, men får tillbaka de på måndag. De är bara så jävla typiskt mig att tappa bort grejer på de viset. Men men, mobillös och "liv"-lös. Fan vad jag blev förbannad. Blev inte sådär jättefull men var trots de riktigt bakfull imorse =S Johan försökte få liv i mig eftersom att han hade fixat så vi skulle äta på restaurangen som han jobbar på i Lund, innan det öppnade så vi hade hela restaurangen för oss själva...... Never happened, jag orkade inte =P




Istället blev det lunch på Steakhouse Lillatorg. Tradigt att säg de men de var ingen hit. Johan beställde entrecote, medium men fick den well-done. Skickade in den och fick ut den igen well-done, igen. Äter en potatis bit så drar han ut ett långt brunt hår från under de andra potatisarna sen var vi klara med maten kan man ju säga. Köpte lite nytt smink och lite annat sen hoppa på bussen hem.



Ska strax äta middag sen göra mig iordning inför kvällens händelser. Massa som ska göras =)



Hörs senare,






Puss och Kärlek

It´s enough

God morgon. Jajmän, idag är jag uppe tidigt! Ska ju träffa Nadia i stan vid 12-tiden så får vara lite alert. HAr någotsådär bestämt mig om vad jag ska ha på mig ikväll. Tror de mesta är fixat faktiskt, ska träffa Nadia (ju) och få min biljett, Robin Bylund fixar sprit och jag fixar kläder =) Men, hur ska man ha håret? =P Haha så fort man löser ett problem uppstår ett annat.





Vaning: (typ) Köp aldrig Chailatte på Waynes Coffe, de är fan bara mjölk som värmts och lite pulver i botten, smakar crap! Min kära kollega gjorde misstaget igår och köpte vars en till oss. Min var full när jag hällde ut den.



Får väl börja snabba sig, bussen går strax. Har hittat de snyggaste bootsen på zara som ska inhandlas inför ikväll, sweet.


Nope, nu är de dags mina vänner.



Puss och Kärlek

After all these years

Slutade tidigare idag, 20.00 närmare bestämt! :D Var inte alls mycket att göra. Väl hemma blev det film och popcorn. Filmen: The hottie and the nottie.  Men nu däckar Fia snart så ska väl gå in o sätta på mitt rum istället och se Mammas pojkar på tv4.se istället.



Ska in till stan imorgon och träffa Nadia, har hittat ett par riktigt heta boots på Zara som jag ska med tanke på att lönen trillar in idag. En fika blir det nog också. =) Sen jobba och direkt iväg till Slagt för att skaka rumpa, Jepp många bollar i luften.



Nej, god natt då. Har en lång dag framför mig imorgon och skönhetssömn är de bästa skönhets tipset man kan få så! Lets make magic happen!



Puss och Kärlek

I saw you with me

Heej! =)


Blev väckt av pappa imorse av att han ringde 3 ggr och skickade 2 sms att jag var tvungen att stiga upp, vi skulle då ut och köra om 45 min. Så ja, denna morgonen har bestått av övningskörning så nej, jag hann inte skriva in mig idag iheller! Men med tanke på hur pass dåligt körningen gick idag så väntar jag nog till nästa vecka att skriva in mig. Ska köra hela måndag eftermiddag med pappa så efter de är jag förhoppningsvis redo =P haha och Fia blev stannad av polisen när hon körde! Hade de varit jag som kört då så hade jag nog tuppat av och skakat som ett marsvin framför en varg! Inte för att snacka om handsvett!



Ska dra iväg till jobb om en liten stund, hade gärna sluppit med tanke på de tråkiga vädert. Är de bara jag som inte vill gå ut och istället sitta inne och kolla ut på regnet när de är sånt här väder?



Imorgon blir de David Guetta på slagthuset med Nadia, Nina, Linda mfl. Men efter jobb då givetvis :) Ska bli så skoj, vet bara inte vad jag ska ha på mig, ilandsproblem :S

Får inte bli för länge på fredag bara, ska till Lund och hitta vinterjacka ju :p Sen hem och fixa sig för lördag kvälls bravader =D Hur fasen ska man ta sig till Falsterbo om man ser ut som ******* ******* och folk ska paparazzia runt en ;) haha nej skoja bara!



Jepp, men vi hörs ikväll. Dags att bege sig!




Puss och Kärlek


What can I say, what can I do?

Imorse har jag kommit på en anledning till varför man inte ska bo med irländare! Jag vet inte varför men de ska alltid vädra på morgonen!? :S Det finns väl inte något värre än att stiga upp, gå in på toa och nästan frysa fast med röven i toaringen när man sätter sig? Visst, de luktar ju gott med frisk luft men man behöver inte vädra året om! Något man alltid kan räkna med här hemma är att: Mammas rum är svinkallt, mammas toa är svin kall, gänra ett förnster i köket som står öppet, why liksom?!






Jaja från kalla irländare till smink tips. Ni hittar de säkert i alla skvallertidningar och liknande just nu, sätta lite färg på hösten och tillvaron. Har tagit med det i ett inlägg för ca hundra år sedan. Ialla fall så handlar de om att dra en liten rand med färg under ögat, idag blir det grönt med en penna jag köpte på Sephora när jag var på Rhodos. Annars så vet jag ju också att eftersom jag har gröna ögon så ska jag använda mig utav lila för att framhäva de gröna, men not today! =D 


Jag vet ojämn skärpa, men who gives a f*ck? =D

  

 


Bild 1: Utan kajal och mascara              Bild 2: Med kajal och mascara - syns de gröna på nedre fransraden?






Det var sista gången jag köpte Dior Blackout waterproof, köpte den iförsig för jag skulle till Rhodos. Men jag gillar verkligen inte den. Den känns jättefettig och skitsvår att få bort! Så köp den vanliga, skit i waterproof!






Älskar ju Dead by April! Nya favoriterna: I made it och what can I say!


Dags att bege sig mot jobb snart!




Puss och Kärlek

Secretly building us up

Åhhh, bara jag som längtar efter premiären av New Moon, fortsättningen på Twilight sagan och sedan Sex and The City 2an? Ska ha premiär biljetter till dem båda! Det räckte med att se Twilight en gång sen var man fast. 

   


Men just nu väntar jag bara på att få tummarna loss så jag kan gå och se Fame, den verkar vara riktigt bra. Ikväll blir det Desperate Hosewifes, har inte sett de på jag vet inte hur länge! Men nu, tillbaka till Christine.



Näää, jag kollar inte bara på tv när jag är ledig. Idag har jag även fikat med mamma och..... varit på toa, öhm... tänt alla lampor när de blev mörkt ute. Thats it =/




Puss och Kärlek

Aint that a hole in the soul

Har ringt körskolan idag, ska in på torsdag tänkte jag så jag kan skriva in mig. Ville bara ringa och fråga lite saker först, vilket jag då fick gjort idag.


Sov hos Johan igår, blev myskväll med film och godis och *text saknas* haha skoja bara =) vaknade vid 13- tiden idag, skönt att sova ut men visst får man ångest för hela dagen går förlorad, tog bussen hem vid 15 tiden och är hemma nu. Ska bara ta de lugnt, som sagt ledig idag ju =)


Träffade en gammal vän idag på bussen hem, ingen mindre än Nadia. Gick grundskolan ihopa och de var såååå längesedan vi träffades. Blev lite snabb catch- up, ska ringa henne senare och snacka lite skit =P

Ska till Lund på lördag innan maskeraden och kolla vinter jacka, har vi planerat. Sen ska jag lägga hela eftermiddagen på att göra mig fin =)


Men nu är de minsann dags för middag och My Super  Sweet 16, Timbalands son nu ;)




Puss och Kärlek


I´ve got a little confession to make

Goddagens! Kan ju säga att denna svenska irländaren är trött idag, sist jag kolla på klockan inatt var den 05.08, de säger en hel del va?





 Första som hände imorse var en riiiiktgt lång och varm dusch för att vakna, eller hur? Hjälpte inte mycke. Sen blir man inte speciellt glad av att försöka klämma ut sista droppen ur sitt balsam, som man köpt för att det baaara är jag som ska använda de, men så är det nästintill slut och man vet med sig själv att man inte har tagit så mycket utav de. Däremot har jag källor på att en till i detta huset, som liknar mig riktigt mycket men har långt hår, har setts använda det vid flera tillfällen. När denna personen tillfrågades så svarade hon: Nej, Malin jag skulle aldrig ta ditt balsam. Jag vet ju att de kosta mycke så de vore verkligen oschysst!
Hmm, okey? Sneaky snorunge vill jag kalla de.

Sitter och lyssnar på Imogen Heap - Hide and seek. Låten var med i OC nångång och fastnade hos en direkt. Härlig och lugnt, bussmusik med andra ord. För några minnen med sig. =)


Jobb idag, ska höra med min praktikant  hur de går med min päls. Hans kompis säljer pälsar så han skulle fixa en till mig. Hade ju varit trevligt att få den någon gång också liksom =P
Efter jobb blir det bussen hem till Johan och sova, är helt död! Imorgon är jag ledig igen, wiho! Ska göra absolut ingenting då, precis som hela dagen igår! Fast okey, själv tycker jag att jag fick mycket gjort med tanke på hur fin bloggen är och så. Dock inte min förtjänst =P




Ready to go!


Ska ta bussen till jobb 14.30 så ska snart sticka. Blir inget inlägg ikväll men vi hörs imorgon ;)




Puss och Kärlek

I´ve got a feeling

Så där ja, då var bloggen klar tycker jag! =) Min käre vän Toobah har hjälp mig med allt, hela designen är tack till honom. Jag är verkligen jättenöj och visst blev det fint här inne? =D


Sitter just nu och kollar på freedom land (en film då alltså). Ska nog kränga lite flingor också, är så sugen på något sött så flingor it is!


Kollade vidare innan när jag "shoppade" och hittade  en massa som jag ville ha på. fastnade speciellt för denna urtjusiga klänningen.

Only - Dina Denim Dress

Tänk er denna en snygg päls krage att hänga runt nacken, svarta strumpbyxor och ett par svart boots med platå. Lala like!


Lovely Nelly shoes

Nelly  Shoes - BarcelonaNelly  Shoes - KingstonNelly  Shoes - Italy

Lovely Steve Maddens

Steve Madden - Togga GladiatorSteve Madden - AileennSteve Madden - Terriee

Gladiator + Malin = sant =)
Jepp, ni som känner mig vet väl att jag hade kunnat lägga upp en miljon bilder och en miljon olika tips och altenativ till varenda objekt! Så därför får det räcka nu.



Nope, nu får de vara nog!



Sov gott, vi höres imorgon!




Puss & Kärlek


Daddy´s little girl

Hmm, okey så jag skiter i att gå på personalfesten med KB orkar verkligen inte =P
Har istället tillägnat hela förmiddagen med att städa mitt rum, fixat massa med bloggen så jag numera tjänar pengar på den och förtillfället sitter jag och kollar på reprisen av mammas pojkar.



Har kollat runt massa och tänkte "shoppa" lite på olika hemsidor. Hittar massor på bubbleroom.se och nelly.se

Bubbleroom / H Topp        Bubbleroom / H Topp Bijoux by Us Enamel spikes BangleBijoux by Us Enamel spikes Bangle
Ted Baker AmargoFriis & Co Quilt Study Bag


Här är lite saker jag gillade från bubbleroom.se hemsidan har ni uppe i hörnet på sidan.
Måste ju promota dem lite nu när jag är medlem där.

Ja, de blev som sagt en hemma kväll. Cissi kanske kommer förbi senare, ska bara ringa henne.
Annars så står Daddys girls och gossip girl på schemat inför ikväll.



Middag!


puss och Kärlek



How could we say forever

Mja, god morgon då alla små fjun! =) Har varit en riktig brak-helg! Eller inte ;) I fredags jobbade jag sen stannade jag kvar lite och tränade med Cassie i baren. Efter det var det raka vägen hem tilll Johan, duscha och nanna kudde. Upp och på jobb igen klockan 11, pigg och med en chai i handen! =) Jobbade i köket fram till 23 och sedan ut i baren fram till 02, jätte skoj att jobba i baren på nattklubben trots att jag är nybörjare och inte kan så mycket. Men men, det kommer med tiden! Nu är vi optimister! Fick trevligt beskök på klubben, två damer som var jätte överraskade "mammas pojkar Tim var där och han är sååå het!" Jepp, de är ju han och hans vän som håller i klubben Chilipepper på lördagar. Tilda och Pilla var väldigt glada för de. Blev rätt mycket folk igår och alla såg  ut som de hade riktigt kul, dessutom spelar de rätt bra musik! So, why don´t u stop by sometime?! =D






Snodde en bild från deras facebook så ni kan se hur fyllona ser ut! ;)

Freddie kom även och hälsade på med Agge =) Alltid kul! Så nu kan jag, hmmm så många drinkar =P

 

Ska (i hemlighet) skriva in mig på Erikslust körskola i veckan. Tänkte överraska mamma och pappa med att säga typ att jag har kört 10 lektioner när de frågar när jag tänkt börja köra på körskola! =)

Yes, jag har kommit på nu vad jag ska vara på maskeraden! Spikat och klart! Kan  ni gissa? Se hur många som gissar rätt =P

 

Dags att städa rummet, ska nog träffa Cissi lite senare och möjligtvis personal fest med KB ikväll om jag orkar.

 

 

Puss och Kärlek


Talk to the ? cause the face aint ?

God morgon, idag har jag "tagit vara" på morgonen, typ. Var uppe 09någonting för att kolla på film med lillebror. Jepp, jag somnade. Men det var tanken som räknades ;D Läste nyss världens sjukaste blogg, och jag läser aldrig andras bloggar, Kissies.se. Människan talar om andra folk som "ni andra "dödliga" medelklass människor" Hahah, jisses vem ska orka dra ner henne på jorden? Förstår inte riktigt hur vissa männsikor orkar =S Att man bara skirver såna saker för att folk ska bli stötta och bry sig. Allt detta för att få uppmärksamhet och att folk ska fortsätta läsa hennes blogg, inte för den är speciellt intressant. Anywho.. Kolla upp människans blogg om ni orkar, rekomenderar inte de.



Jepp då har vi äntligen fått svar från fröken Tilda vad hon önskar sig och det ser ut som en parfym! Ser även ut som jag har lovat henne att följa med till Siesta i maj och tälta, eeeewww!



Jepp, bilden är något år gammal ;) hmm, var är den jackan? =P


Nåväl, ska bara göra mig färdig, måla naglarna och sedan bege mig till bussen. Läsa lite teori på bussen, sola och handla chai innan jobb! That´s it!




Puss och Kärlek

Walking tall against the ring

Jobbat idag från 15-22. Men först blev det en chailatte =) Hade en ny praktikant idag från Lernia, en tjej. Jätte duktig var hon och trevlig, ska vara hos oss 3 dagar i veckan. Så då har man två praktikanter från att själv ha varit praktikant förra terminen! Haha, måste kännas rätt orättvist för dem.



Ska nu se mammas pojkar på tv4.se och dricka lite Oboy, har varit så sugen på de hela dagen!

 



Har dessutom nog kommit på vad jag ska klä ut mig till på Tildas maskerad den 24 =) Men de säger jag inte för då blir de inget roligt med de. Lägger upp en bild när jag har klätt ut mig och innan vi ska åka =P Frågan är bara vad man ska köpa till henne i födelsedagspresent, något till henne eller till hennes lägenhet? De blir ju de lilla dilemmat så fort folk flyttar hemmifrån. Dessutom är hon helt otrolig på att vela om vad hon vill ha, så hon får helt enkelt få något hon inte vill ha!


Imorgon bitti ska jag passa Oliver och sedan jobba. Efter jobb blir de nog att stanna kvar en stund och sedan hem till Johan och se film. Detta gäller  då om Alex inte glömmer ta med filmen The Proposal som han har fixat åt mig. Sen är de långpanna på lördag, fast de ska faktiskt bli skoj eftersom jag ska jobba med min nya praktikant och dessutom så tävlar jag med Alex om vem som får ihop flest timmar denna månaden trots att jag varit sjuk och han ledig!



God natt och sov gott


Puss & Kärlek



Just being a friend

Jepp, har nu vaknat, duschat och ätit frukost. Har även hunnit med att skicka mail till några kontakter som jag har i NY sedan resan förra året i mars. Kan ju se om folk kan hjälpa en hitta bra skolor och se om man hittar en roomie, så kan man dela lägenhet och så, you know =) Men med tanke på tidskillnaden så förväntar jag mig inget mail än på ett tag.



Hmm, inte jätte välklädd på bilden men min ursäkt att jag var sjuk när jag fotade så då är mjukiskläder tillåtet ;)

Ska strax bege mig iväg till jobb, blir samma sak i helgen. Ska nog stanna kvar på lördagen och vara lite i baren eller umgås med Tilda och Pilla som kommer till Chili för att festa =)




Nej, nu får jag ta och sminka mig och sedan ge mig av. Hörs eller syns ikväll efter jobb!




Puss och Kärlek


Can´t stop thinking...

Goder afton. Jobbat idag och igår likaså, fick faktiskt en del att göra idag. Igår blev de TGI Fridays efter jobb ihop med Caspar och sedan kom 3st till och drack lite med oss.  Alltid trevligt. Haft en riktigt dålig dag, kan inte sätta ord på varför den var varit dålig. Ni vet ibland är de liksom bara så =/



Undrar lite vad jag vill syssla med, kollar runt lite på skolor i USA. Känner att vad än jag vill syssla med så vill jag ialla fall komma bort härifrån och från allt här är. På köpet så förbättrar man ju sin engelska en hel del. Kollar lite på design skolor, rätt intressant faktiskt. De flesta kurserna går på ca 3-4 år, har skickat in en intresse anmälan på två olika skolor för programmet Fashion Design. Se hur de går, om man ens får svar. Skrev lite frågor om ifall man behövde vara något sådär utbildad inom design sedan innan, men de tror jag inte. Läste vad för kurser programmen för med sig och de verkar vara rätt grundligt redan fr om första året så. =) Hade kunnat se mig där om 10 år med mitt eget märke och världskänd ;)



Nu ska jag faktiskt nanna kudde, blir jobb imorgon igen!





Puss och kärlek

Its a dangerous love affair



Okej, så här står de till. Låg vaken till typ 02.00 igår med mamma och kollade på film. Det gick en film som hete Frequency med Dennis Quad och Jim Caviezel. Jag har nu åter funnit min Hollywood sweetheart i min long lost Jim. Haha, Såg honom i en film för något år sedan och föll för honom direkt! Den filmen hette Angel Eyes, stämmer inte de eller vad?

 



Åhh, jag bara smälter. Jag har nu dumpat Robert Pattinson, Brad Pitt och allt vad de heter! =D
Hoppas kärleken är ömsesidig! Hahaha.


Har varit och övningkört med pappa den senaste 1½ timmen, gick riktigt bra. Bara ett motorstop faktiskt! ;) Jag vet, låter som en riktigt korkad blondin när de kommer till mig och körning men jag har haft rätt svårt med dehär med dragläge, annars tycker jag att jag är rätt duktig. =$



Berättade igår att jag gjorde inbjudningskort till Olivers halloween fest. Jag frågade honom idag om inte hans flickvän Natalia skulle komma, gissa vad han svarar?
- Hon är inte min flickvän längre!
-Nehej, oj har hon gjort slut?
- Nej, vi har gift oss. Hon är min fru!
-Oj, när hände detta och varför var inte jag bjuden?
-Ameh! Vi hade massbröllop på dagis, alla kunde inte komma.

Happ, är de så man gör på dagis numera. Har massbröllop med ungarna? =S



Nu blir de bara mys framför tvn och ikväll ska jag åka till min Babe och äta middag och mysa =D
Men åter till mys framför tvn i mjukiskläder och morgontofflor.





Puss och Kärlek


I don't need it anymore

Jobbade igår efter att  ha varit hemma sjuk nästan hela veckan. Var inte allt för mycke att göra och fick dessutom gå tidigare. Efter jobb åkte jag en sväng till staffanstorp till några kompisar som hade kollat fotbollen och umgåtts, sen åkte jag hem med mamma som kom och hämtade mig när hon slutat jobb. Väl hemma kollade vi på final destination 2, den nya går ju på bio nu i 3D. Hade varit roligt att se faktiskt. Men ska inte vara ledig mera från jobb nu, de räcker nu. Har varit sjuk för mycket, tagit igen alla dagar som jag jobbade extra för Alex när han var ledig =S Ska dessutom vara ledig den 24e för Tilda fyller 20 och ska ha maskerad, sen den 30e för jag ska hålla en Halloween fest för min lillebror och 9 av hans kompisar.



På tal om Halloween festen så var jag och handlade lite saker igår innan jobb, till att kunna göra inbjudningskorten. Måste säga att jag verkligen suttit tillräckligt länge med korten nu. Ska bara skrivas på insidan men de kan mamma få göra, hon skriver lite finare än mig. Ialla fall, steg 1. Klippa ut kistor.



Sen var de bara att börja måla på och klistra. Skrev texten i rött nagellacka för att de ska se tjockt och blodigt ut.
En lite fladdermus också på ett hörn.
Nu sker ju allting i massproduktion så de tog sin lilla tid.


Mycket skit överallt. =D Tur att mamma inte var hemma.


Så här såg de ut för sig när de var klara!


Och såhär i sin masshög! =D



Känns de olämpligt att skriva "djävligt välkommen" till 5 åringar? =D


Under hela tiden som jag pysslat med detta så har jag en ny förföljar kanin som stirrat på mig hela tiden. Givetvis fotade jag denna också, vad är det med dem? Det är andra gången jag har en förföljar kanin som stirrar på en hela tiden. Den har verkligen suttit där precis hela dagen!



Är de bara jag som är paranoid eller? Den sitter där och låtsas som att den inte ser att man ser den! Mongodjur, aldrig gillat kaniner!



Nu ska jag slappna av lite framför tvn och hoppas på ett The City marathon. Hade varit trevligt. Ledig imorgon också, ska köra med pappa sen lämna ut alla inbjudningskorten till alla ungarna!




Puss och Kärlek

Why don´t you just

Sitter och sminkar mig, ska ta bussen till jobb om en timme. Har inte jobbat sedan i tisdags för jag har varit så sjuk. =/ Riktigt drygt faktiskt när man tänker efter hur mycket pengar man förlorar. Men är man sjuk så är man. Verkar vara på bättringsvägen ialla fall. Man tycker verkligen de är så orättvisst med folk som inte gör någonting utan bara ligger hemma framför tvn hela dagarna, men gud vad man blir uttråkad! Låg framför tvn hela onsdagen och pluggade teori. Inte ville jag göra de på torsdagen också! Har faktiskt övningskört lite med pappa, var tvungen att göra någonting ju! Har också funderat lite på saker inför Olivers halloween fest. Ska göra inbjudningskorten imorgon när jag är ledig. Har dock in te kommit på¨något att klä ut mig till på Tildas maskerad =S De återstår att se.

Har lite roliga ideér för korten, ska gå inom Panduro Hobby innan jobb tänkte jag. Titta vad häftigt kort jag hittade =)



Nej nu börjar de minsann bli lite bråttom här. Vi hörs ikväll!





Puss och Kärlek

we are, yea I said it, we are

Tror inte jag kan säga en specifik tid som jag vaknade imorse eftersom jag tror faktiskt aldrig att jag somnade inatt. =S Mitt nattduksbord ser ut ser ut som en reklamfilm från Panodil. En karta med panodil, te, nässpray, glas vatten m,m. Så sjukt jobbig natt de har varit, har verkligen glömt hur de känns att vara sjuk.




Igår hände de banne mig inte mycket, så uttråkad jag var! Låg framför tvn hela dagen och sörplade i mig juice och vatten, pluggade lite teori (inte mycke) och pillade lite vid datorn. Senare på kvällen  så körde jag hela vägen till farmor, heeeeelt felfritt! Då menar jag inte ett enda motorstopp, jag parkerade fin fint, backade  som att jag har gjort de sen jag föddes och ja, jag var allmänt bäst på vägarna igår! =D Trots att jag känner mig som en säck potatis.



Ialla fall, har precis duschat och ska göra mig iordning för att åka iväg med Cissi och Fia till Vellinge blomman, vilket tjat! Jag vet =P men de ska ju bli skoj, de är ju halloween utställning! =D Efter det ska jag faktiskt jobba, får se hur vidare de går. Känner att jag måste jobba liksom. Så de är bara att bita ihopa mina vänner, hah undra hur de ska gå en hel dag på jobb när man inte kan prata ordentligt! Lyckans ost min kollega är!




Puss och Kärlek


Its for the best

Rwwaaawr, god morgon. Inte sovit ett skit inatt, hostat och snörvlat som ett helt sjukhus. Har dessutom legat och tänkt på vad jag ska klä ut mig till, inte för jag kommer berätta när jag kommit på de! Jag menar, då kanske nån annan ska göra samma!



Nu blir de skorpor och te för min del, ikväll blir de en biltur ner till farmor i Trelleborg och de var de hela, lite teori på en hörna också!






Puss och Kärlek

So be it!


Yepp, denna svenska irländaren är nu sjuk! Fan-freakin-tastic! Är endå ledig imorgon så ska se till o bli frisk då!


Tack Naty för översättningen! För er som inte vet så betyder "moco" snorkråka på spanska! Se där, man lär sig något nytt varje dag. Lite sorgligt att de var en 5 åring som lärde upp en =P


Skulle tydligen inte jobba igår, så det blev middag på Jensens Böfhus med Elin, delade en halv flaska vin sen var vi tvungna att fortsätta pimplandet på Nama, restaurangen där Elin jobbar. Så dit åkte vi och fick en choklad kaka på köpet ;) Åkte sedan själv hem till Johans lägenhet som ligger 5 minuter från Nama, perfekt! Såg för första gången Svenska Hollywood fruar. Hmm, lite småskeptisk till att de på riktigt är så korkade som de utspelar sig att vara eller om precis allt bara är "tv". Visar de nu sig att vara så att de är korkade så tycker jag verkligen att de är synd för de rika männen som just hittat Sveriges mest "unika" människor som har ett helt eget sätt att tänka på, dvs att inte tänka alls. Den här fru Anka, har nog lika hög IQ som sitt efternamn. Tycker dessutom synd om ungarna som ska dras in i sina mödrars sista utväg till att ialla fall bli B - kändisar. Bara min åsikt ;)


Ledig imorgon då som sagt, skulle nog bli en träff med Cissi och en utflykt till Vellinge Blomman ;) Senare på
kvällen ska vi pay farmor a visit.



Har blivit bjuden på maskerad fest den 24de men har absolut ingen aning om vad jag ska vara, har du tips, behöver verkligen hjälp, vill vara något som man kan klä ut sig riktigt ordentligt!


God natt,



Puss och Kärlek

Take your time

Blev film kväll igår med mamma och Fia, gissa vilken film? Jo ingen mindre än klassikern Beetleguese (eller hur fan de stavas) Klockan elva la jag i sängen helt färdig och somnade bums.

Imorse vaknade jag i mammas säng brevid Oliver som säger: Malin, har du papper? Jag bara va? Så början ha säga: " ta min mocko". Haha mocko är snorkråka på Oliverspråk. Haha, jag svara rulla ihop den och skjut iväg den!! hahahaha. Vilken storasyster va? =D


Tror jag börjar bli sjuk =( riktigt bull, har inte tid för de. Känner mig helt svullen i halsen, ont i huvudet och ont i mandlarna. Orkar inte!



nej, ska bege mig till jobb nu.



Puss och Kärlek

I am Golden

Veckan har mest inneburit jobb och övningskörning. Körde en runda med pappa i fredags, Fia och Alex var också med i bilen. Fia har kommit fram till att man måste köra fortare i nedförsbacke och saktare i uppförsbacke =S Okey? Och jag fick lite panik så fick motorstop och skulle snabbt få igång bilen igen så började av misstag vrida på vindrute torkaren! Hahaha, undrar faktiskt om jag borde köra med pappa minst ett år till innan jag skriver in mig på någon körskola. Vilken panik =P Körde tidigt imorse med pappa igen när han slutade jobb kl 06.00!! Han hämtade mig hos Johan så fick jag köra hem. Alltså hanterade jag motorvägen från Limhamn och hela vägen genom alla miljoner rundeller hem för andra gången!




Kom hem och la mig i sängen. Efter en stund kryper det ner en liten person i min säng som viskar: "det ska bli kul att se på bio idag". Mjoo, visserligen men man behöver inte påminnas kl 07.00 på morgonen. Denna lilla personen kunde inte ligga still så han fick smyga tillbaka till mammas säng. Klockan 10.00 kommer denna lilla personen upp igen på mitt rum och väcker mig med ljuva ord som lyder: "Malin, vakna! Det är kanelbulledagen, vi bakar! Åh, okeydå jag får väl stiga upp nu.


Frukost





Har varit och sett G- force i 3D på Entré idag med lillebror då. Ganska rolig men det var ju trots allt en barnfilm. Oliver var skit cool i sina 3D brillor, sist vi kollade på bio så var det också 3D så sedan dess har han frågat mig flera gånger om jag ska på bio när jag sätter på mig mina solbrillor. Ni vet dom populära Ray Ban brillorna som alla kör med ;)







Ledig på onsdag, då ska jag och fröken Cecilia Westerdahl åka till Vellinge blomman och kolla på halloween utställning. Måste ju samla på ideér för den 30 oktober ska jag och Cissi hålla i en halloween fest för Oliver och några av hans kompisar =D Skojigt värre! Ska vara lekledare, men vet inte vad jag ska klä ut mig till!




Koftan jag köpte tidigare i veckan med Cissi.



Nope, nu är det dags för middag. Min favorit : Kummel filé med kokt potatis, dill sås och ärtor, smaskens!




Puss och kärlek


Smack my fingers!

Okej, skäms på mig för jag inte har skrivit på några dagar. Men sen å andra sidan så kanske jag har lite mer och saftigare saker att skriva om ifall jag samlar ihop lite ;) Va tycks om den gravida Adriana Lima? Hon som var så vacker innan, har hon förstört sig själv och sin karriär nu? Jag tycker faktiskt hon såg bättre ut förr!

   

Klär inte riktigt i sina puffiga kinder? Nope!


Har jobbat hela veckan, min kära kollega har semester så är inte ledig förrens på söndag. Ska kanske ut med brudarna på lördag, Linda fyllde år för någon vecka sedan så hon ska firas. Detta om jag orkar då efter ha jobbar långpanna.


Det blev en runda i stan med Cissi i måndags också, en fika och köpte en kofta. Riktigt snygg, svart, stickad med skindetaljer på armarna. Får fota den när jag orkar. Nu är jag ganska trött så hoppas allt sånt extra jobb ikväll. Cissi hittade en jättefin jacka på Zara, röd med guldiga dragkedjor, jättesnygg var den! Har inte ännu bestämt mig för vilken jacka jag ska köpa iår. Hittade en ursnygg i J.Lindeberg katalogen men tydligen var den från skidkolletionen så den säljs inte i Malmö =S Tänker inte direkt skicka efter en jacka sen behöva skicka tillbaka den om den inte sitter som jag vill, för mycke jobb. Vi får se hur de slutar på jack- fronten!



Lite smått stolt över mig själv nu. Har sagt länge att jag ska spara. Så denna månaden har jag faktiskt sparat några tusen. Har också tjatat om att jag ska börja träna, ska gå in imorgon och köpa medlemskort på 24/7 gym. Dessutom ska jag köra en riktig långrunda med pappa imorgon också! Sedär, nu börjar de hända saker!



Vet inte riktigt hur jag känner för dehär med kort hår längre =S Försöker sätta upp de hela tiden, men de finns inget hår att sätta upp längre =( Jag gillar frillan men jag vet inte om den är för mig, saknar mitt långa hår lite. Men så är de, visst? Har man långt vill man ha kort. Har man rakt vill man ha lockigt =/ Anywho, de är hår, de växer ut.... right?



Ser ju lite smått ledsen ut, men så är inte läget. Det är min pose vettu ;) Hahah, sjukt seriös sådan! =D Men å andra sidan kolla min käkmuskel när jag posar, lite små sexig va? ;) Ska fan börja träna den, hur tränar man den? HAhahahahahah, jag vet svaret!!!!! Det gör du garanterat med om du inte heter Sofia eller kallas Fia!



God natt alla barn och barnbarn.



Puss och Kärlek

 


RSS 2.0