SKRIVET: 2009-10-07, kl 00:34:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

So be it!


Yepp, denna svenska irländaren är nu sjuk! Fan-freakin-tastic! Är endå ledig imorgon så ska se till o bli frisk då!


Tack Naty för översättningen! För er som inte vet så betyder "moco" snorkråka på spanska! Se där, man lär sig något nytt varje dag. Lite sorgligt att de var en 5 åring som lärde upp en =P


Skulle tydligen inte jobba igår, så det blev middag på Jensens Böfhus med Elin, delade en halv flaska vin sen var vi tvungna att fortsätta pimplandet på Nama, restaurangen där Elin jobbar. Så dit åkte vi och fick en choklad kaka på köpet ;) Åkte sedan själv hem till Johans lägenhet som ligger 5 minuter från Nama, perfekt! Såg för första gången Svenska Hollywood fruar. Hmm, lite småskeptisk till att de på riktigt är så korkade som de utspelar sig att vara eller om precis allt bara är "tv". Visar de nu sig att vara så att de är korkade så tycker jag verkligen att de är synd för de rika männen som just hittat Sveriges mest "unika" människor som har ett helt eget sätt att tänka på, dvs att inte tänka alls. Den här fru Anka, har nog lika hög IQ som sitt efternamn. Tycker dessutom synd om ungarna som ska dras in i sina mödrars sista utväg till att ialla fall bli B - kändisar. Bara min åsikt ;)


Ledig imorgon då som sagt, skulle nog bli en träff med Cissi och en utflykt till Vellinge Blomman ;) Senare på
kvällen ska vi pay farmor a visit.



Har blivit bjuden på maskerad fest den 24de men har absolut ingen aning om vad jag ska vara, har du tips, behöver verkligen hjälp, vill vara något som man kan klä ut sig riktigt ordentligt!


God natt,



Puss och Kärlek


Anonym

en bumbibjörn ellr en trasdocka



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: