?

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Lost u forever

Precis kommit in från att ha tagit en rask promenad runt Klågerup, motion is the shit. Vet inte hur jag lyckats  men jag har faktiskt gått ner 3 kilo utan att ens försöka :S Trodde att jag hade gått upp! Haha Positiv surprise! Sen när man väl försöker så går man bara upp!

Hmm, inköp denna veckan, plus på listan 3 par skor, två av dem till student dagen! =D



Två första är till dagen och kvällen på studenten, fina va?

Denna veckan  har väl inte varit bra ekonomisk, lär ju inte nästa vecka heller bli med tanke på att jag lägger ca 7000 på löshår och hårfärg imorgon =P Amen Malin då! Ska vara hos frisören redan klockan 10.00! Sedan blir man långhårig på torsdag!


Så sjukt peppad jag är, vill ta studenten imorgon! Längtar såååå!!! Sitter och skriver gästlistan nu, den ska lämnas imorgon. Så står du inte med får du kontakta mig illa kvikt! Okey det är redan sjukt många som står med så inte säkert alla kommer in =P


Var på Nova Lund idag och köpte örhänge + de vita skorna, sedan åkte vi hem till Cissi aka Pussy. Hon är på bal ikväll så jag fixade hennes hår och smink, hon blev så fin. I work miracles ;D hahaha
Lite pics på damen!



Pussy hemma hos mig




Fia skulle givetvis vara med o posa!

xXx

Visst blev hon bara sååå fin! =D Glömde ta lite färg bilder, får be Emmy skicka från sin kamera sen. Hon var ju givetvis där och sprang runt och lekte porrig i sin bikini, riktigt snygg by the way!


Så underbart väder idag!!! Hoppas verkligen det håller i sig hela veckan. Har ju läst tidingen och kollat vädert för kommande dagar och det bådar inte gott men jag hoppas Gud gives me a break och visar att han visst då älskar alla barn på jorden!

Imorgon ska jag som sagt till storasyster (min frisör) och klippas och färgas men sen ska jag handla med mamma och så ska jag klippa my BFF "F" Ferl =D Träna lite kanske? Sist men inte minst förbereda inför my big day!

Kommer bli den bästa dagen i mitt liv 5e Juni 2009, Student och Födelsedag!


Ska städa vidare  och pumpa musik ur högtalarna ;D


Puss och Kärlek

All my life

Fredag!


Följde med mamma och satt hos frisören. Passade på att luncha med syrran på Casa Mia på södergatan. En del shopping blev det dessutom!


Klockan 17.00 blev det jobb på Malmö Stadion - The Eagles konsert!

Väntade 45 min innan vi ens blev insläppta på området eftersom de  skulle ha soundcheck, så jag o Fia satt och vilade på kö-räckena.

  
Fia i KB tröja, Mina lår ser sjukt feta ut och Fia ser ut som ett ägg =D


Riktigt roligt var det och visst kände man igen en del låtar, dock var de väldigt jobbigt och uttröttande! Folk är som djur när de dricker och vill ha öl!



16.000 personer.

 

Ett släckt stadion fullt med männsikor - Ett tänt stadion tömt på människor!

Var hemma klockan två, dagen efter var det dags att jobba helpanna på Chili vilket innebär 11-23.  Pust*


Kommer fler inlägg ikväll, ska ut och jogga till Pude nu! Join me?  =D


Puss och Kärlek

I just want u to know who Iam.



Riktigt kass dag, inget har varit bra. Eller jo kanske att jag hälsade på Tilda på jobb och att jag köpte stans fulaste strumpor =/ Utöver det hade jag bara kunnat falla ihop för vad som helst! Hatar denna dagen =(

Människor är inte de som de brukar vara eller har varit, det kan jag ta.... men försvinn inte helt. Man måste vara samma person någonstans ju.


Sista dagen på praktiken, synd att jag inte var på bättre humör. Fick ialla fall lite gjort. Träffa Johnny Soldat! Han består av en champinjon och lime.




Fick även plåstra om tummen lite, när tankarna är någon annastans ska man inte diska knivar =/




Det var dock inte lika farligt som det ser ut. =P

Kommer hem, sätter på världens skönaste låt

Goo Goo Dolls - Iris, Kan de bli bättre? Älskar texten.

I'd give up forever just to kiss u and I know u feel the same way. You're the closest to heaven that I'll ever be and I don't want to go home right now.... And I don't want the world to see me, cause I don't think that they'll understand.


Dags för lite Usher - make love in this club.... mys på den!

Nej, de blir väl god natt nu, ska upp tidigt imorgon. Gå en runda med mor min i stan och följa med henne till frisören =D Trevligt trevligt! Sedan blir de jobb! Aldrig får man vara ledig =P



Puss och Kärlek

Today brings me back...

Om jag fick en massa gjort igår!?

Lämnade in hur mycket papper som helst igår på skolan, solade och gick några ärenden. Sedan var det dags för praktik.
Idag är det sista dagen! wiihoo! Sen får man en löneökning ;)


Fullspäckad vecka nästa vecka! Börjar redan denna:
Fredag: Jobba på The Eagles konsert på Malmö Stadion
Lördag: jobba långpanna på Chili 11-23
Söndag:Göra Cissis hår och smink inför sin bal, Till nova lund och köpa studentskor
Måndag: Ida fyller år, Till frisören och färga/ klippa mig
Tisdag:Linda tar studenten
Onsdag: Cissi tar studenten
Torsdag: Fixa naglar, Sätta i extensions, förbereda inför den bästa dagen i mitt liv!
Fredag: Min Student Och Födelsedag! <3


Tror inte de kan bli bättre? Får ringa Gud och be han fixa fint väder för hela veckan. Ska sticka iväg och sola nu.

Puss och Kärlek

For the fun of it

Satt nyss och käkade cornflakes till frukost när jag hittade mammas inköpslista till studenten. Nu är det ju så att Mamma Frankie kommer från Irland så svenska är ju inte hennes modersmål =P
På mammas lista hittade vi bland annat: Tepåser och gurkar. Tyckte de var lite små roligt eftersom jag kan verkligen höra när hon säger det! =D Har lite tendenser till att mobba henne ibland, gör en fruktansvärt bra imitation av henne när hon klagar på hur jag "älltidt mobbher henne!"

Hittar sår på mina armar o händer hela tiden! Vet visserligen att de flesta är sedan i söndags men också är en del från jobb. Suvi och Fia brände min arm med cigg, fick en blåsa för ha hackat persilja, slog en flaska på fingert så jag har invändiga blödningar i de eller något, slagit av en flisa av min tand med hjälp av en flaska. Brände mig igår på jobb och råkade sedan skrapa i de så allt skinnet skrapades av och har gått in i en hylla så mitt öra gör fruktansvärt ont, kan inte sova på den sidan nu! Jävligt klumpig eller otur?



Ska in till skolan och lämna in lite saker, posta lite brev och sola. Sedan blir de praktik!





Min morgon bestod av ansiktismask och hårinpackning sedan klockan 10! Måste snabba mig nu!



Puss och Kärlek

You'd stay here if only....









Picsen från Suvis mobil, vackert litet kollage från hennes blogg som jag snodde =D Im bad!

Jaha, hmmm idag. Skulle redovisa mitt projekt arbete men kom försent sen så satt jag o väntade på fel ställe... så alltså blev det ingen redovisning =/ Föjlde med Suvi på en fika, sedan blev det en runda i stan med Johan i jakt på kläder inför kommande studentfester - inte lätt. Jag lyckades ialla fall hitta en klänning och en tröja, även en strapless BH. Lyckat!



Jobbade från halv 4 till 21.00 sedan såg jag filmen "natt på museet" på bio med Fia, Eddie och Johan. Den var faktiskt rätt kul.




Två dagar kvar på Chili sedan är det slut på praktik. Måste ju påminna er om sommarens stora fest på Chili. Den 5e Juni, är du bjuden och tackat ja så skriver jag upp dig. Men påminn gärna mig!!


Dags för en dusch!


Sov gott,





puss och kärlek

time to reconnect




Ja, gårdagen blev en lång sådan. Började jobba klockan 11.00 och slutade klockan 23.30 men stannde kvar och festade till 02.00. Spriten var ju gratis till 22.00 men för oss gällde de resten av kvällen =P Slutade ganska vingligt, har givetvis tagit en del bilder, däribland toabiler!!! Haha =)




Skrev ett "fylle"- inlägg igår när jag kom hem, vilket jag lyckligtvis raderade idag. Vill ju inte att ni ska tro att jag är så fjortis som man blir när man dricker ;)





I tre  timmar stod Jag, Fia, Suvi, Jocke och Marcus och rullade parma skinka till 1000 personer, efter det luktade vi bokstavligen hamsterpiss på fingrarna. Efter det hackade vi så sjukt mycke persilja att jag fick en blåsa i handen. FINHACKAT! Dagen gick rätt fort ändå, det är skoj att jobba med folket på KB. Provade på ekologisk öl och även "carlsberg lite" inte min favvo direkt!



Ska nu leta fram lite gamla skolarbeten och sätta igång o plugga.... Yeah right! men jag ska försöka =P




Toa pics:





Fler bilder kommer från Suvis mobil sen.





They say U changed too, but not to the better person. What can that be, a lack of your daily dose, Me?


Dags för en dusch och frukost! Sedan är det praktik!





Puss och kärlek


The girl who laughes the loudest!



God morgon, tror jag har blivit värsta väder känslig! Har vaknat nu varje natt och morgon när det ösregnat och ibland blixtrat, men det är ju mysigt så! Tycker dessutom vädert får bättra sig till student veckan! Håller ni inte med?!




Ska strax iväg till praktiken, nästa vecka också sen är det banne mig slut! No more high school for this young lady! Hade ju kunnat säga att jag ska ge järnet dessa sista dagarna men de är inte lönt för de lär jag inte göra ändå. Man tappar verkligen all energi när man kommer dit! Vet inte varför men man orkar ingenting! =S



Ska ut i förrådet och leta fram mammas gamla skolarbeten och se om jag kan använda mig av till mitt psyk arbete!




when its good, its so good til it goes bad!





Me today
 



Gotta go! =D hörs ikväll, om jag sover hemma ;)




Ha det bra idag!



Puss och Kärlek

The story begins

Hahah, kollade på film nyss Jane Austins book club. Under tiden så ligger min lillebror o sover i ena sidan soffan. Baddare på att snacka i sömnen! =D först sa han : Vet du, de var en blomma som sa puuufff. sedan sa han : Nej, men va sa du? Sen nu så sa han : Jag är här igen!


Lite mysko är ungen nog =D




Nä, dags att göra denna bloggen lite intressantare, vad vill du läsa om? Sex, förhållande, mode? U name it, I write it!
Stort samtals ämne som verkar vara på gång bland allt folk - Analsex! Snacka om det i någon vuxens sällskap verkar vara helt tabu för dem. Tydligen så tillhör det vår generation att utforska rövhålet! Vet folk som bara kör rakt på analsex istället för vanligt, de tycker the anal way is the shit! Inte bokstavligen då givetvis!


Vet folk som aldrig tänker sig att prova, vanligt sex duger finfint! Sen finns de ju de som provar men föredrar de regular way! - why not slickepott!! Ball samtalsämne. Som sagt så lär man sig mycket från folk! Vad man tänder på kan också vara en intressant sak. Skriv gärna va du tänder på, du kan vara anonym! Bara roligt att se vad folk har för shit för sig. Speciellt killar! De verkar ha såna mysko saker =P Själv hatar jag att bli kysst vid halsen och öronen, det ryser i hela kroppen på mig, skit obehagligt! Nått jag gillar däremot är massage och att bli kliad på ryggen =P Det är så sjukt olika från person till person!



Och seriöst, telefonsex? Det handlar ju om att man ska sitta och snacka sex medans man tar på sig själv, kallas inte det att onanera? Hur fan blev det en egen sex-kategori? Anywho, write a comment on what gets u goin'! 




Ne, men kom med lite förslag så ska vi debatta lite här på bloggen! =D Dags att sova, man blir ju lite sliten om man inte får sin skönhetssömn och sedan jobba på de! God natt!






Puss och kärlek!

For the good times!



Cha!


Va i Lund en sväng idag, fick lämnat in CVt på MQ, hälsade på Davve på Stadium och hälsade på inne på gamla arbetsplatsen Kulturen. Riktigt skitställe med skit personal..... Hatar skiten! Blöö.


Tur hann man hem innan det började ösregna, en annan gick ju i sandaler så! Håller på o laga en riiiiiktigt god middag. Kyckling, kokt potatis och champinjonsås. Ikväll blir de banne mig hemma kväll för min del. Ska skriva klart mitt  arbete som jag faktiskt började med igår! Möjligtvis se en film med Mamma Frankie också.



Imorgon blir det jobba ska! 15.30- ca 22.00 sen blir det väl hem igen eftersom man ska jobba heeeeeeela dagen på KB på söndag. That's it!






Puss och kärlek!

We are the waiting




God morgon/ lunch!


Röd dag idag, niiice - ledigt alltså! Ska antagligen på kalas sen blir de väl inte mycket mera än så.
Ta det jääävligt passivt ialla fall. Imorgon ska jag till Lund och lämna in mitt CV i lite butiker och så ta en runda och bara mysa. Ska plocka ut en låne mobil så jag slipper vara så utanför världen.



Dags att engagera sig lite i sitt psykologi arbete som jag skulle ha gjort hela denna terminen..... har dock aldrig fått tummen ur röven för att skriva de eller att ens börja. Har ju klickat upp en sida lite då och då på powerpoint och skrivit rubriken "Aneroxia" men mer än så har det inte blivit! =P Men eftersom jag ska in till skolan på tisdag och redovisa mitt projektarbete så tänkte jag passa på att lämna in psyk arbetet då med! Clever huh?



Har väl inga planer inför helgen mer än jobb.. Ska vara på KB heeela dagen på söndag. Sen är det bara en vecka till kvar på praktiken. Now that I can see! =D



Nope, dags att skriva lite.... Och denna gången SKA  jag skriva de! Heeela arbetet då alltså! Ska ta mig i kragen och skriva klart de på några timmar till och med! God damn Im on fire! =D





Puss och Kärlek!

It is what it is and it's good!



Vem i Skåne vaknade inte till ovädert inatt? Klockan 5 ungefär tog jag en promenad runt i huset och kollade på blixtarna slå ner. Tycker sånt är jätte intressant och spännande att se. Påväg tillbaka till mitt rum hämtade jag upp fia på sitt rum som låg livrädd. Hon fick sova inne hos mig. Ni vet va de säger de var solskenet efter stormen som kom idag, riktigt härligt väder!



Jag gick upp tidigt för att passa lillebror som har feber. Satte på Jurassic Park efter det gick jag ut och la mig i trädgården och solade med Fia sen kom Eddie och joinade också =)



Ska iväg med pappa klockan 15 och äta sedan bär det av till praktiken. Ikväll blir det myskväll med bad och förhoppningsvis film. Imorgon är jag ledig, om det är fint väder ska de solas! Annars kan man ju hoppas på grillkväll med lite kompisar och så =D




Dags att springa ut i solen igen!





Puss och Kärlek

And baby when we are apart

Klicka för att stänga fönstret

Mmmm, Malin looooves, skinn, nitar, 
Klicka för att stänga fönstret

Gladiator - kilklackar

Klicka för att förstora bildenSandaler med guld- och silvernitar, svartaGladiatorsandaler i skinn från Park West, svarta
Gladiator sandaler med nitar




 


Silver smycken i massor!

Sandaletter med höga klackar och nitarSandaletter med rosetter, koboltblå

Platåer med remmar och rosetter


Klicka för att stänga fönstret

Sköna ballerina i coola färger med platta nitar..



Sweet little pieces of heaven! Me Like? Me LOVE!!





Puss och Kärlek

It is that one thing that makes me, me




Ledig idag för at krya på mig sedan jag hade feber i helgen och igår.  Har tagit dagen till vara! =D Vaknade av att Eddie knackade på dörren och så fick man ju flyga upp ur bingen och klä på sig! Vi drog iväg till Ikea med Johan för att kolla saker till hans lägenhet i Limhamn. Dit flyttar han den 1 Juli. Köpte bestik och glas som jag valde ;) Sedan åt vi Ikeas berömda köttbullar. Jag orkade 5, Johan 10 och Eddie 20 stycken. Sedan åkte vi ut till Nickie som jobbar på Swedala outlet, där hjälpte jag honom larma lite kläder! ;) Det var skoj, kände att jag måste jobba lite grann i butik. Efter det åkte Fia, Eddie, Johan och jag till Johan lägenhet och tog lite mått. På vägen hem blev det en film och falafel! Mums.




 

Eddie lekte lite med Oliver och snodde hans keps och goggles! Porrigt värre! Ser dock inte ut som Oliver tycker det är speciellt underhållande, ligger nere på golvet i hallen och väntar på att få tillbaka sina saker, som att sno godis från ett litet barn!



Såg en jättebra film igårkväll med Angelina Jolie, Changeling hette den. Skitsorglig men bra. Filmen idag var stephbrothers, också riktigt bra!


Ska nog se film med mamma nu, verkar som det är det enda jag någonsin gör =/



Praktik imorgon, sedan ledig på torsdag igen! Lyckans ostar som går i skolan är lediga på fredag med eftersom det är klämdag, vet inte riktigt om det gäller för mig också.




Anywho, friskare idag så that's good!




Sov gott alla små fiskar!



Puss och kärlek

And that's my best excuse






Malin gick upp kvart i 12, Idag med feber igen. Känns över tråkigt! Fint väder ialla fall. Ska ge mig iväg till praktiken trots allt klockan halv 4.


Ska sy in syrrans hår sen hoppa in i duschen, Hörs ikväll.




Puss och kärlek

Am I retarded or am I just overjoyed?



Vilken ideal syrra jag varit i helgen om jag får säga de själv! Tog med lillebror på Bio, McDonalds, Aq-va-kul. Kan de bli bättre?!


Vet att jag varit lite kass med dehär att lägga in bilder på senaste tiden men min kamera har lagt av helt, Fias med. Min mobil har jag ju inte och jag vill inte låna varken mamma eller hennes sambos kameror. =/ Så, de kommer väl nån enstaka bild lite då o då.



Blev bjuden på planka igår och sedan vart det födelsedags fest. Vaknade imorse och trodde att jag var bakis, var riktigt illamående och feber. Men drog iväg mitt arsle till bussen och did-what a girls-gotta-do! Jobbade till 16.00 och fick ett trevligt sällskap på bussen hem av ett ex som jag var tillsammans med när jag var 13 =D hahah. Tänka sig att vi antagligen har mer gemensamt nu än då =P Fick även en massa trevligt besök på jobb, min favorit kille (Enzo) bjöd på många pussar =D  Jaja, har riktigt tråkigt nu. Ingen är hemma och gossip girl börjar inte än på ett tag. Kan ju dra till restaurang festen på Breeze, men jag känner mig nog inte tillräckligt kry.




Linda och jag gjorde lite observationer häromdagen då vi satt och läste lite olika folks bloggar. Vissa kan man ju inte sluta skratta åt! Folk som på en seriös nivå tror att de är Gossip Girl. Kan man inte skriva det fullständiga namnet på sin kompis istället för att skriva första bokstaven i deras namn - precis som i serien G,G! Och när man avslutar sitt inlägg skriver man xoxo sitt namn. Okey att man skriver de på skoj men vi läste riktiga fjortis bloggar och de trodde verkligen att de var S och B! hahaha.



Anywho, kollade runt på lite resor. Det blir nog att få tag i någon sista minuten resa, i sista minuten ;) Fröken Stenberg tyckte också hon var rolig genom att lägga ut lite intima toa foton på mig. I always get the last word! =D Vänta du bara!






Nej, dags att ägna sig lite i One Three Hill sedan goooooossip!




Puss och Kärlek

It aint the first time that a man goes insane

 - It's to bad, but hey, that's me!


Eddie hängde med och såg på bion =) Det var faktiskt riktigt häftig att se den i 3D! Efter det blev det en sväng inom några butiker och McDonalds för Oliver tvunget skulle ha mat! =P Fick köpt två par öronhänge också =)


Imorgon blir de bad med Oliver, Eddie, Johan och Freddie. Skojigt skojigt!




Linda Binda och Malin Stalin



Har varit med Linda och handlar lite gotte sedan sett Jurassic Park, letat resor och nu sitter vi och kollar STC.


Yeye, dags att socialisera mig!


=D xoxo, malingirl. HAhahahahah

puss och kärlek

ooooohhhh!

I wanna bless you, let me be the one you stand next to and I´ll get it done just to impress you. Just say it and I'll come to the rescue, I wanna be your savior tonight!


Akon - savior tonight.

That one special



God morgon/ lunch!

Idag är man ledig, fan-freakin-tastik! Ska med lillebror och se Monsters vs Alien i 3D. =D Ikväll blir de utgång Linda, skojigt skojigt! Imorgon ska jag bada med lillebror på antingen Vanningen, Oxie badet eller Aq-va-kul. Vi får se vilken de blir.




Guessing I had it all wrong, it was'nt bout me.


Sitter inne på syrrans rum och lyssnar på hennes "gangster musik" haha hon är a special needs person!


Dags att ringa skatteverket eller vart man än  ringer för att lämna in sitt kontonummer för att få pengarna från skatten, anywho, have a nice day för nu orkar jag inte skriva mycke mera. Not havin' a good day.





Puss och Kärlek

I wish that I could take it all away

http://www.youtube.com/watch?v=41Rsj68lBNc.

I can carry the burden of pain, couse it ain't the first time.


Vaken!! Blev ringd och väckt imorse, ovanligt va? Okej jag hade ju faktiskt bett om ett wake-up call imorse. As tråkigt väder idag, så de får bli en sväng inom solariet innan praktiken!


Hittade nyss en jätterolig telefon räkning från telenor på 1100 kr.. ball.


Åka och bada imorgon med lillebror! =) Han är överlycklig och tjatar om de hela tiden =P


Frukost: två leverpastej mackor och ett glas vanilj yoghurt med jordgubbssmak. =) yummi.  Det var ett tag sedan jag gjorde något roligt pålägg på mackan, det får komma till helgen när jag har tid!


Nä nu börjar jag bli stressad, borstade tänderna så hårt o snabbt att det började blöda!!


Utgång imorgon, så läängesedan känns de som =P



Hörs senare! =)



Puss och Kärlek

The reason to start over new, the reason is you.



Som sagt lite tips och knep. Dessa har jag samlat ihop genom åren efter att ha läst tidningar, artiklar och sett program om de.  Jag har plcokat ut de knepen som jag tror fungerar bäst eller som jag själv tyckt fungerat. Asbra träning är att promenera eller jogga en halvtimme eller mer på morgonen innan frukosten och sedan köra på med lite situps, knäböj, utfallssteg allt beroende på vad det är du vill träna.  ( det är de jag gör varje morgon) Genom att träna rumpan minskar du också celluliterna. Olika saker som du kan få celluliter på grund av : Röka, dricka alkohol, dricka kaffe/te, allt som är vätskebindande. Att få bort dem kan inte alltid vara lika lätt. Träna är ju tips nummer ett, massage ( du kan ju säg till din kille att om han inte vill att du ska ha celluliter så kan ju han få massera bort dem!) ;D Vad som krävs är att få ut ett jämn syrefördelning i kroppen, vilket du då givetvis får via träning. Sen kan man ju också operera sig och gå på en massa kurer och saker. Olika dieter jag provat : Linda dieten (tuffaste men också bästa resultatet) även kallad 150 kcal dieten. Innebär att du äter något med max 150 kcal dvs säg typ ett äpple eller ägg. Klart man måste variera det man äter sålänge det är 150 kcal så är det lugnt! Detta äter du då med 2 h mellanrum hela dagen. Du kommer rasa i vikt, tradiga är att dina bröst försvinner också. Så nu får ni inte fler tips idag ;D


Tror jag stött på minst 10 tjejer påväg till jobb från solariet idag, dessa 10 fyller i sina ögonbryn. Ska man nu göra de så är de ju faktiskt inte så satans svårt att göra de snygg, På de flesta ögonbrynspennor man köper får man ofta med en liten svampliknande tip på andra sidan. Denna tippen är för att man ska sudda ut pennan lite så den inte blir så skarp - Use it! Det kommer se så mycke bättre ut och verkligt dessutom.



Så, har jag fått de av hjärtat nu också då! =D skönt. Hmm, morgon dagen kolla runt lite i stan, sola, praktik, heeem och sooooova! =)


Gissa vad jag ska göra nu? ;)....... Somna till Sex and the city <3 Me like!



Ändade helgplaner. På lördag morgon blir de hårdträning med Freddie, right man!? Sen så blir de sista vinylbaren öppet på söndag på KB. Annars är helgen som innan!



Peace out och god natt!


Puss och kärlek

I'd run right to heaven and back



Wanted a change in my everyday-life, changed it. Want my everyday-life back.

Har blivit väckt av typ så 3 telefonförsäljare idag, sjukt va de är störiga! Seriöst hur orkar man. Jag provade på det två gånger sen slutade jag för man känner sig så sjukt jobbig och man vet själv hur man hatar när de ringer. Ialla fall, steg upp ur sängen vid halv 12 promenerade en runda och gjorde situps och knäböj. Duschad och klar. Idag blev det en gurk/jasmine ansiktsmask och en aloe vera hårinpackning.


Kom på en sak till som jag önskar mig. Senaste Dior parfymen - Miss Cherie


Dunder god.


Ikväll får brudarna några träning/ diet/ cellulit boosting knep! =D



Hinner inte skriva mycket mera nu, ska ta bussen in till stan och sola innan praktiken. Men vi hörs ikväll!




Puss och kärlek!

How do u want it?




Folk förvånar en, ser inte en och bryr sig antagligen not that much
.... heartbreakin'. Skitsamma kommer inte dra in på sånt ni ändå inte kommer fatta eftersom jag inte nämner bokstavligen vad det handlar om. Så.... anywho.

Solade idag innan praktiken, riktigt skönt. Det var ett tag sedan sist. Ganska lugn dag på Chili idag, chefen bjöd på mjukglass. =)


Vet inte men på de senaste dagarna har jag blivit helt kär i Thomas Sabos kollektioner. Var inne i butiken och hämtade massa kataloger som jag sitter och bläddrar i. Så till studenten önskar jag mig givetvis ett armband och sedan speciellt utvalda berlocker! Föll även för den bedårande ringen nedanför. Ser ut som en killring men det är de inte, hah! Men känner du mig så vet du ju att jag gillar herrsmycke mer än damsmycke. Vet inte varför. Herrsmyckena är alltid mycke grövre, simplare men också så mycket finare! Samma vad gäller klockor.

Thomas Sabo : 1390:- (love it!)


Tur att man har farsan som ekonomiskt stöd, ska ut och kolla studentskor senare i veckan. Allting är ju bara utgifter såhär inpå studenten. suck*

Hmm, morgon dagen: polisanmäl mobilen, ring försäkringen, jogga en runda + extra träning, dusch + hårinpackning och ansiktsmask, åk till stan, sola, boka tid hos min egna frisör Alexandra, praktik, hem, sooooova. Skönt att man är ledig precis heela helgen, det var ett tag sedan man var det. Men för man är ledig betyder det inte att man ska ta de lugnt, right babes? Fredag blir de utgång med min andra irländska halva - Linda, lördag blir antingen grillfest eller någon födelsedagsfest, söndag är det fest för restaurang folket på Breeze med Chili familjen + Vesslan som inte längre tillhör familjen! hahah.



Love the good times!

Verkar som jag ska till Vanningen på fredag och bada med lillebror =) Sjukt mysigt ska vi ha de, ska bjuda han på en himlans massa glass =D så älskar han mig ääääännu mera! hahah



You don't have a clue, everything I feel and do is about You. Not one day passes when I wish I knew what to do. No one else is Big enough. One last chance please, I was too naive to open my eyes and see.


Nej mina vänner, nu är det dags för 2 ½ timme av Sex and the city (igen) sedan är det sovdags. Har en massa på min "to do list" imorgon!


Sov gott

Puss och kärlek




 


I swear I still do!

En runda i stan, inhandlade ansiktsmasker sedan off to praktiken. Jag och Cassie hade hot-amigo-korv-ätar-tävling. Skitstarka små ölkorvar. Jag vann åt sex stycken =D

Nu ska Malin snart bjudas på entrecote och trevligt sällskap. Sedan blir det en ansiktsmask, film och sovdags.

God natt alla små frö

Puss och kärlek

All my chapters

Funderade..... har man en viss mängd killar att välja på som kan vara "the one" eller man har en som är gjord för en?
Man träffar ju på en mängd och man sorterar automatiskt bort dem som man inte känner någon framtid eller liknande med. Men tänk så sorterade man fel eller gjorde ett felaktigt beslut om just den rätte och så var chansen om den enda verkligen rätta för en borta... Om man då inte får en andra chans men hur ofta får man de oavsett vad de gäller? Kommer man leva med ett litet tomrum i sig i resten av sitt liv? Tänk att gifta sig med någon och när man står där så tänker man "Jag är lycklig men jag hade varit lyckligare med Honom". Vilken ångest. Ska man då kämpa för den troligtvis rätte eller ska man nöja sig med att vara lycklig? Vad som hade varit bra hade varit om han hade en grön "HIM" stämpel mitt i pannan så man visste så slapp man slösa tid på andra. Inte för att jag har bråttom men för att de hade varit så skönt att veta.... men endå inte. Man lär sig av sina misstag ju, frågar du mig så får alla en andra chans om det finns något att få en andra chans för. Men nu är ju inte jag någon kärleks doktor så, vad vet jag?

What if?

Kollar på sex and the city filmen nu och drömmer mig tillbaka till New York. Syrran och jag planerar en resa dit till hösten. Vill dit nu, Love it!! Stylisten i filmen är verkligen något alldeles extra vad gäller accessoarer. Nit-skärpen, platformsen och klänningarna är verkligen perfekta! En vacker dag! Säger inte mer än så. =)

Dags att krypa ner i sin varma binge med ett glas vatten och tre tända lampor (är mörkrädd)-  That's just it!
God natt alla små eldflugor.


                                                                                         Puss och Kärlek

No second chances for me?

Som sagt, luren. Den tappade jag på bussen igår när jag skulle hem efter jobb =/ Sånt gör mig bara så jävla frusterad! Med mina LG telefoner som jag haft genom tiderna så har jag bara haft otur med dem! Första tappade jag i toan, andra tappade jag i toan, tredje tappade jag på bussen.... Vet inte om det är självaste LG telefonen eller bara jag som är så fruktansvärt klumpig? =S

Jobbat på chili idag igen... I KNOW en söndag!

Ledig fredag lördag söndag nästa vecka, det ska bli sååååå underbart! Funderar på att sjukpensionera mig direkt efter studenten.

Massa att göra, Psykologi, städa, gossip girl, kollar student skor med mera...
Kollat nelly.com, steve madden, asos


Inte direkt student skor men, me like anywho ;D




Nu snackar vi student skor- graaur!

Nu ska jag se klart på Gossip Girl, hörs senare!


Puss och Kärlek

When I wake up

Tappade mobilen på bussen. sug min snopp....

Never gonna be nobody's wife!

Pust, suck och stön! Malin behöver sömn! Precis kommit hem från en lång dag, Tråkiga är att jag vet att morgondagen blir längre =/ Dagen började med frukost på sängen - havrefras med blåbärsyoghurt, jadå! =D Jobbade från 14- 19 på KB och lagade mat till bandet John Me (tror jag det var ialla fall) 19.30 började jag jobba på Chili fram till klockan 23.00 sen gick jag till bussen i ösregnet. Ball? nope. Sitter hemma nu, nyduschad. Precis smakat lite tårta som mamma gjort för min styvfar fyller år idag. Kanske inte är någon direkt tårt människa men den var god. Det har faktiskt varit en riktigt bra dag, bara tröttsam.

Jag har ju givetvis funderat lite på studentpresenter som jag önskar mig, here's my list!:

Pengar (till resa)
Brad Pitt ( till mina needs)
Kamera (alltid bra att ha)
Thomas Sabo armband, kedjan med stora länkar
Berklock till armbandet; fyrklöver (irish must have's!)
Audi TT i rosa (ja, tack + ett körkort)
En clone- my- willy från Beckham =D hahah



That's it for now. kan inte komma på nått direkt objektivt som jag vill ha utom de "seriösa" sakerna jag skrev. Jag är väl en sån som blir glad för det mesta men är trots det extremt kräsen.

Himla tråkigt väder =/. Typiskt Sverige, man får betala för de fina dagarna med dåliga dagar.

Maaahh, nu pallar jag faktiskt inte skriva mera, ska lägga mig ner under täcket och bara njuta av att få ligga stilla och lyssna på regnet mot mitt fönster. Önskar jag kunde säg att det låter fridfullt men de gör det inte. Låter som regnet försöker slå sig in genom rutan typ =S men men.

God natt alla barn!



Puss och Kärlek

Doin someone elses cocain.

Vi var ju på körskolan i måndags och var på handledarkurs  (ett ord, eller hur Linus) ;). Pappa Beyer som vanligtvis klär sig i snygga finstickade tröjor och pikéer sätter givetvis på sig den mest "förebilds passande" T-shirt han äger. Ingen aning vart han ens fått tag i den.



Vodka, makes people talk. - Bra support där farsan!
Han ser vanligtvis inte så fluffig ut! Haha =D

Kisselistan ökänd!
Så här många gånger går jag och kissar om dagen på Chili ;D Alex håller räkning.



Alex fiina handstil.



Världens absolut sämst tänkbara handledare: Alex. Trakasserar sina elever med mera. Inte bra!haha.
 
Manne däremot är världens bästa handledare, kan säga saker som: Men om du fikar  med dina vänner och har de trevligt, ring och säg de bara så kan du komma in lite senare istället. =D Now this we like!

Dags att bege sig av till praktiken med ängeln och djävulen. =D

Puss och kärlek

Really good

Förstår inte varför vis inte kunde se bilderna på mitt senaste inlägg =S skumt. Men men.

Älskar "din gata" radiokanalen har blivit en rock kanal. wonderful!!

Blev bjuden på bio igår av Eddie och Johan, vi gick och såg The Haunting in Conneticut (eller hur man stavar de). Riktigt läskig och baserad på verklig händelse. Tycker ni ska se den! Tur att jag satt mitt emellan två "matcho" män ;D Jag var livrädd, fick sova inne hos Fia när jag kom  hem. Kan också erkänna att hon fick följa med mig in på toan när jag skulle kissa, rädd var jag! =D

Ska jobba på The Eagles konsert den 29 maj på Malmö Stadion! Yey. Sen ska jag upp till Göteborg den 24 juni tror jag det var och jobba på Metall Town och West Coast Riot. Där ska bland annat denna vackra människa



Charmtroll va?

Nu vart de dags för ett pass morgonträning sedan duschen och frukost.

Hörs sen!

Puss och Kärlek

Hair, haaaiirryy



Hittade lite bilder från förra året. Cissi, jag och Mamma. Mitt hår ser verkligen tjusigt ut bakifrån. (På Irland)



Jätteblondt och uppklippt men kort.

 Fia, Jag och Cissi påväg till flygplatsen.  (till Irland) Sjukt glansigt hår på denna bilden.


Ska jag göra håret mörkare så blir de nog såhär då. Gillar färgen på denna bilden riktigt mycke.




Axellångt, lite guldigt?


Lite längre och mörkare?

Eller hårförlängning och lite mörkare?

Hilfen mich danke!

Puss och Kärlek

I played my part you played your game,

you give love a bad name!

Fick världens absolut trevligaste samtal imorse... kanske inte.
Klockan 11 ringer telefonen. Det är Mamma..
- Var e du?
kanske inte kunde tänka sig att jag låg och sov eftersom jag börjar typ 16.00 varje dag. Efter det fick jag höra världens visa om att jag aldrig är hemma och vi aldrig ses och att jag inte matchar mina lediga dagar med hennes. Amen putte nutte då! haha, klart man vill spendera lite tid med sin mamma ibland, men att planera lediga dagar med varandra är väl liiite att ta i?  Anywho, Fick höra lite om vad jag önskar mig i studentpresent och att det var dags att börja bestämma mig nu. De har jag fått höra sedan jag fyllde år förra sommaren =S Jag är faktiskt jättekräsen och svår att handla till, men det kan jag inte hjälpa. Förövrig denna morgonen så har jag hjälpt lillebror plocka undan lego i en halvtimme typ, whats your thrill?

Dags för morgonens träningspass, en dusch och sedan "frulle" som dagens ungdom så fränt kallar de. Har ju dock inte tänkt gå ut och träna i detta så kallade pisseväder =S trodde det skulle vara sunshine fram till sommaren, se så fel jag hade!

Hihi, var nere och lagade frukost så hittade jag mammas "stash" med saker till studenten. Hon har köpt massa rosa bordsdukar och lila och rosa servetter som hon ska vika till princess kronor =D Det lila och rosa står för att när jag och Fia (min tvilling) var små så hade jag alltid rosa och hon alltid lila. (nu klär jag inte ens i rosa längre). Har ni sett de programen på Mtv- My sweet 16. Riktiga snorungar! Precis så ska jag bete mig inför min student ahah. Nej då hade nog min mamma fått spel =P



Bara mamma vet vart gränsen med det här lila och rosa temat går. ;D

Ha de så bra, hörs snart igen!

Puss och Kärlek!

And nothing but it!



Ett aningen irriterat inlägg men det är ju inte så konstigt!

Tror folk seriöst att bara för man är blond och använder smink att man är allmänt dum?
Fick en fråga häromdagen om jag tyckte jag själv är smart. Jag är väl inget geni men jag är inte heller dum. Stör mig på att folk säger att man kan inte både vara smart och se bra ut, sen säger de: Jag tycker du ser bra ut. Jo men tack då betyder det att du inte tror jag är smart eller vettig överhuvudtaget?

Intelligensen sitter ju dock inte i hårfärgen eller på utsidan kroppen alls, fattar inte folk de? Killar säger att de vill ha en vettig men snygg tjej, fast det finns ju inte! Kanske inte tänkt på att en tjej som är vettig och snygg inte är intresserad av just dig eftersom du måste vara en idiot för att ens tänka så? Sen så handlar det väl faktiskt inte heller om hur pass vettig en människa är igentligen? Utan hur man är gentemot varandra och hur denna person är mot dig? Är inte det bättre att hon visar dig all sin kärlek än att hon har ett nobelpris på hyllan där hemma? Att hon är lojal och absolut allt du söker hos någon. Okey det är väl rätt avtändande med en tjej som visar sig vara rå pantad eller att hon e så dum att hon spelar korkad för att få uppmärksamhet, men det finns ju faktiskt precis lika många killar som gör precis samma sak. Har man kommit till känslor och så är det ju lätt att man beter sig som en idiot för det är ju vad känslor gör med en! Men det är ju en annan sak, för att få känslor för någon så måste man ju först lära känna dem.

Jag är själv någon som är blond, utseendefixerad och ytlig, varför kan inte jag bli sedd som smart bara för de? Min kompisar och folk som känner mig vet ju att jag är en läsnisse och gillar att gå i skolan och lära mig saker. Är kanske inget stud men jag är inte långt ifrån heller. (kanske lät lite ego) Men men. Folk kan fråga mig vad jag har för betyg och sedan bli chockade och säga : du ser inte ut som någon som tar skolan på allvar. va fan är de? =S

Slutsatsen: Bryr du dig om ditt utseende så är du pantad, eller?

Tankeställare guys! Döm inte boken efter omslaget, som sagt!



Dumma blondiner?

Puss och Kärlek

The trouble I am in.




Vi satt där strandpromenaden slutar, eller börjar om man vill, med ögon fulla av förväntan, minns du vad vi längtade till?



I've been here, had my dream, lived it and lost it. You know this place too, where we were one not two.

Tråkigaste värdert på sjukt länge =/ Kan ju inte bli mycket mer än deppig liksom. Ska in till praktiken lite senare, först ska jag bara klara av att komma upp ur sängen (svåraste saken på dagen) Sjukt hungrig och kissnödig men har inte energin till att göra något av de =P

Folk man "litar" på slutar aldrig att förvåna en, glöm inte de. Lita inte på eller va misstänksam? Jag vet inte. Saknar att veta var jag har folk. Dig speciellt. Men vad spelar det för roll? Nog av detta.

Var på handledar kurs igår med pappa och Fia. Mest ondöigaste och tråkigaste saken jag någonsin upplevt, spenderat tid och pengar på. Instruktören sa : good bye, adjöss minst 15 gånger =S. Jisses, skaffa ett lite större ordförråd dude!

Dags att kolla vidare på top chef nu, Är så sinnes trött. Drömt så jobbiga drömmar inatt så jag har vaknat 1000 gånger.
Hatar att drömma, det är aldrig något man vill drömma ju.

Ha de bra i det tråkiga vädert och hoppas mitt gnälliga och bittra inlägg var roligt att läsa ;D

Puss och Kärlek

I just dont give.

Idag har jag nog bara sovit! Vaknade halv ett. Sprang en runda, körde ett träningspass med situps, knäböj med mera. Kom hem duschade och åt en underbar frukost lagad av Fia och Elin.



Plättar, nutella, sylt och socker. Mums, riktig sommar frukost!



Sydde in löshår på Elin idag också, värsta frisören här liksom ;D De blev ganska bra. Hon hade redan ganska långt och fint hår förr.

Så nu har jag fotat min klänning! Måste bara köpa skor och smycken nu =P De är alltid något va? Tar aldrig slut.

 
Nå vad tycks? Köpt på L & I, södergatan för 1200:-

Några tips på skor till?

Ska strax iväg på handledarkurs och måste hinna fixa håret innan så nu måste jag kila!

Ha d bra!

Puss och kärlek

Im just a friend away

My heart is with you...


It's all I had to say

Okey, imorgon blir den första lediga dagen sen Onsdag förra veckan... OM jag ska softa och ta de lugnt? nej, jag ska givetvis på handledarkurs. Menar, varför ska Malin få ligga på soffan en hel dag och inte göra mycket mera än att pilla navelludd? Det finns bara inte. Hade kunnat sova tre dagar i sträck nu... men jag sparar det till studenten. Nog klagat!

Jobbade med Oliviott för första gången på länge på KB idag. Nästa söndag är sista söndagen för vinylbaren sedan är det sommarstängt. Ska dock inte jobba på kb då i vilket fall som helst den söndagen.

Fick lite fina bilder från Linda sedan vi var på Slagt sist. Riktigt charmiga!

   

Toa foton är en speciell sak när man har druckit! <3 haha fan vad fjortis sagt, men ja.

Kollar på one three hill, de var ett tag sedan. Riktigt böle program! haha suck* Väntar ju igentligen på älskade gossip girl!

Igår var det sista dagen för Vesslan på Chili. Nu splittras familjen! Ohh noo. =/ but but.

Nej, nu blev det dags för en banankanelmacka


Yum Yum.

Och slutligen så spenderar jag resten av min kväll ensam framför tvn i min hörna. =D


MIN hörna ;) (en, låt säg tiondel, av vår gigantiska soffa som man inte kan hålla sig vaken i) 

Ask my mum!

Hörs sen kanske! 

Puss och kärlek 

I deserve nothing more then I get.

God kväll alla pigga läsare!

Veckans nyhet! Jag har hittat OCH köpt min studentklänningen!! wiihoo. Tradiga är att när jag kom hem så säger Fia : den finns på internet också.... Happ, va fan då. Skitsamma, I'm happy. Fick även köpt en kjol till gårkvällens bravader, lyckades också bli av med en viss summa pengar =/

har sytt in löshår på Fia idag och klippt hennes hår. Malin - nothing is impossible! Men fan vad det var är exhausting!
Lite pics!

Med en bunte hår i handen.


In action.

Nu är det så att jag är fruktansvärt lat, sovit få timmar inatt och jobbat hela dagen, så jag pallar inte fota min klänning. Det får vi ta en annan dag.

Hade gett allt för en helkroppsmassage just nu.

Var på Ministry of sound på Salgthuset igår, inte asball men det var lyckat. Träffade som vanligt en massa bekanta ansikten. Även ett ansikten som sa "du har inte uppdaterat din blogg idag, har kollat 3 gånger!" =D Blir man inte glad alltså!? Innan slagt jobbade jag och sedan mötte jag upp Fia, Eddie, Elin, Jasmine och Michelle och tog några drinkar på Steakhouse tills man var på de! =) Träffade ingen mindre än Krause som så duktigt jobbar där. Där var min valborg.

Har haft de sjukaste diskussionerna på jobb idag. Det finns ju folk som har fött ut en unge när de sitter på dass och klämt ut en tolle. Tänk då så märker man inte de (att man är så slapp och ungen är så liten) så bara torkar man sig reser sig och går därifrån. Efter en slås ungens huvud i toalettskålen  sedan släpas på golvet tills man då märker de (sitter ju ihop med navelsträngen). Om man nu kan vara så nonchalant eller hög att man förrens nu inte har märkt de. Trevligt ämne, snackade vi om under tiden vi satt och åt. Hanna måste tro jag och Fia är helt cp.  Fråga mig inte heller hur vi kom in på de.

Tror det är dags för bingen nu. Hade kunnat somna stående.

God natt alla nattens små flugor som helt säkert är ute och super skallen av sig! =D


Puss och kärlek





RSS 2.0