Look what I´ve found!

Måste ju passa på att påminna er om REAN på Make up store som pågår just nu! Själv fyndade jag en svinsnygg eyedust tidigare idag.



Färgen heter MIGHTY och kostade bara 75:- istället för 135:-

Appliceras enkelt som skugga med primer som grund (för bättre hållbarhet, färg och resultat) kan även användas som liner med hjälp av mixing liquid.

Sov gott

Puss och Kärlek


It´s on it´s way

Malin har fixat biljetter till Eclipse imorgon!!! =D Den har ju premiär idag, kan det bli bättre? Hihi är så glad!



Slutade tidigare på jobb idag, så mötte upp familjen som var och storhandlade. Har spenderat kvällen framför datorn, letat lägenheter =) Har nu hittat en som verkar bra. Dock är den inte färdig förrens februari 2012, men jag har inte bråttom =P Ska ju spara en hel massans innan dess! =)

Åh är så glad så du anar inte, wihoo! Hoppas nu man kan få denna lägenheten, trots den är köpes och så, lika bra att investera!  Äh, ja vi får la se! Säger inget mer förrens jag vet mer!


puss och kärlek

I´ve got you babe! =D

Gick upp klockan 09.30 imorse, packade in Oliver och Fia i bilen. Körde och mötte upp Juanni, Padde och Timmie sedan körde vi till Sandtaget! Har legat där fram till 15 och stekt i solen och badat. Sedan körde vi hem, då Fia skulle jobba. Har sen dess hoppat på studsmatta och badat i poolen, håller nu på att däcka... man blir så sjukt trött av att ligga i solen!

Ikväll? hmm, bli medtvingad till Lillatorg och sedan vidare till båten med Veton? Eller ligga hemma och se en film med mamma? Sjukt svårt val där....

Men for now, då blir de ut och lägga sig i trädgårn´ 

Puss och Kärlek


Do I ever cross your mind?

Hemma efter en dag på jobb, fy fan vad svettigt det har varit! Har säkerligen minst 50 grader i köket när de är så här varmt! Gott att man är ledig imorgon, då blir de steka ska! =) Ska ligga i solen heeela dagen, bada lite då vi har fått pool idag =D

Betalat räkningar, fan vad det suger! =P Svintråkigt är de, men de msåte göras minsann! Träffade lille vesslan på akademi kliniken idag när jag var där för mitt återbesök ;) Hehehe!

Jaja, nu finns de väl inte mycket mer att göra ikväll än att tvätta bort sminket och bädda ner sig i bingen!

zzz....


Puss och Kärlek

Oh my God!

Var ute en svängom i Lomma efter att ha varit en snabbis på Nova Lund. Fan vad jag hatar parkeringsplatser och alla feta jävlar som inte fattar att man måste se sig för innan man går rätt ut i gatan. För helvete liksom!

Har hunnit hoppa studsmatta och ska nu göra mig iordning för att köra till ett par vänner och spela spel och grilla. Får se fall de blir lite brännboll också =)


   

Imorgon ska jag på återbesök hos akademi kliniken innan jobb, jepp jepp ;)

Nej, dags att bege sig!

Puss och Kärlek

Finally

Uppe relativt tidigt idag, det blir att köra raka vägen mot stranden och eventuellt grillande ikväll!! =)

Nu åker bikinin på, ses och hörs!

Puss och Kärlek

Coming back

Lagade en riiiktgit god middag idag, grillad kyckling, pommes, tzatsiki, bearnaise och sallad! =) Smått stolt över mig själv =)


En härlig, spik nykter midsommar bild på mig. Strax innan Fia och jag åkte hem. Tror jag förklarar något för Paul. Hahah, vet ialla fall att det glaset inte tillhörde mig.... för jag drack vin! hahahaha


Nej, dags för efterrätt! Glas och jordgubbar!

Ingen utgång för mig idag, trots alla förfrågningar. Ska spendera kvällen med familjen =D

Puss och Kärlek

We are them

Åh härliga midsommar alltså! =) Började gårdagen med en runda på Nova, behövde ju ny deo! =P Hahha, handlade lite som vi skulle grilla hos Nina på kvällen. Kom dit vid 18 tiden och satte igång med grillandet direkt =) Inte långt därefter var alla mätta och drickande var i full gång. Folket trillade in efter varandra och jag kastade hula-hula kransar kring halsen på alla nytillkommna gäster =D



Snapsvisor för hela slanten!



Lägg märke till alla hula-hula kransarna ;) Hahaha!

Skönt att man inte är bakis idag, fick sån sattans magknip för en stund sedan dock. Var och åt planka lite tidifare idag, känns som allting kanske inte stod rätt till med den.. =/

Puss och Kärlek

Out of my life

Såhär färgglad var jag igår när jag jobbade på Make up Store, gillade de härliga färgerna väldigt mycke!

Hmm, jaha midsommar imorgon då. Ska till Nina, hon ska ha stor fest med ca 30 st inbjudna gäster. Där ska de grillas, spelas brännboll och konsumeras alkohol =)

En kvällspromenad i det härliga vädert skadar nog inte, hörs sen! Ska lätt inte se på fotbollen!

Puss och Kärlek


Unpromised

Mötte upp Vesslan i stan idag, tog en runda inom banken för att fixa lite med sparpengar - vilket jag har blivit väldigt duktig på att ha och göra med ;) Sen blev de en ischai tack vare det härliga vädert. Fyndade lite fina saker, stor rea överallt ju! Svårt att välja mellan shopping och ligga på stranden....shopping vann =P Kan jäsa imorgon och hela helgen istället, är ju långledig!!! =D Känns som att jag har semester eller något! Börjar jobba igen på måndag.

Fick köpt klänning, jacka och peeling idag. Köpte även lite igår på min lunchrast. Det resulterade i byxor, kofta och strumpor =)

 


Lite blandat från Make up store, Gina tricot, L'ECOLE och Tiger. De hade 30-50% i de flesta butiker, kuwl! Hittade en jacka från Tiger och en blus från Made in the shade också som jag lagt undan... känner att jag kanske får vänta till min nästa lön. Den lönen kommer ju snart ändå så =P Därav är det bra att ha två jobb mina vänner!

Ska faktiskt sätta igång och peela anisktet och hals redan nu. Sedan lägga på en ansiktismask. Börjar man med peeling innan masken så får man ökad effekt av masken. Make up stores peeling mask innehåller solrosolja som är mjukgörande och Vitamin E som återfuktar och återställer hudens pH balans. Ansiktsmasken jag ska använda kommer dock från HMs billiga skit sortiment =P Hahha men dom är härliga ialla fall, annars hade jag inte köpt dom!

 

Puss och Kärlek


So you mommy never told yah?

Jepp, japp, jupp så okej. Ett ordentligt inlägg. Har jobbat hela dagen på M.U.S, inte jätte mycke attt göra. Tog en snabb lunch med Fia och Elin när jag hade rast och efter jobb så gick jag, Fia och Peggie och såg The Killers - rätt bra! Ashton Kutcher = Fett snygg/ het i filmen!!!!

Har så mycke bilder från Göteborg och Metaltown, orkar inte lägga upp alla =P Men några ska nu la få se!




 
Måste fan ta och sova snart, är så sjukt trött i hela kroppen. Kommer inte ihåg senast jag var ledig =S Mina fötter stinker efter att ha haft skorna på sig non-stop från kl 10-23, nasty! Skulle behöva en dusch innan jag gräver ner mig i bingen men jag kunde inte bry mig mindre för tillfället, vill bara sooova!

Ska upp lagom tidigt imorgon, har lite ärenden att ränna, träffa Vesslan och ta en runda i stan och sedan jobba.

zzz

Okej, god natt!

Puss och Kärlek

Oh, I love you so

Wrraaaarrr hemma igen efter en riktigt "jobbig" långhelg i Götet. Metal town var som vanligt ett nöje men man märker att för varje dag som går blir ögonen lite rödare, lite påsigare och fötterna lite ömmare. Känner mig nu så sjukt mör, men jag ångrar ingenting! =)




Fick en släng migrän igår morse, mindre kul. Men lyckades ta mig till frihamnen för att jobba vid 3 tiden, precis när Dead by April spelat klart =( 30 seconds to mars var riktigt bra, Jared Leto är sååå snygg =P Paramore gjorde också riktigt bra ifrån sig!



Suddig bild från the hives

Måste kila nu, ska till make up store och jobba! Hörs imorgon kväll efter jag jobbat lite på M.U.S och lite på chili =P

Puss och Kärlek

I´ll never be the same

Så ja, i princip färdig packad. Ska strax bege mig in mot stan för att fixa naglarna, jobba och inhandla lite småsaker. Åker ju ikväll! =) Såå kul de ska bli!

Vet inte om de blir så mycke bloggande i veckan, beroende på tillgång till dator och så. Orkar inte släpa med mig min!

Dags att åka!

Puss och Kärlek

Tell me how

Har fått mycke gjort idag tycker jag. Var på jobb och uträtta lite ärenden, har varit hos frisören. Träffade Vesslan i stan och slutligen åkt med syrran till Nova lund för att handla lite inför jobb veckan i Göteborg. Fick köpt ett par skor att jobba i =)



Satans sköna =) Måste se till att packa nu, men vad fasen ska man ha med sig? =S
Skulle igentligen jobba på make up store idag men var inne hos min chef och eftersom jag såg ut som en svullen anka så behövde jag inte stå där och skrämma iväg kunder. Var så sjukt svullen så det var pinsamt! Folk glodde på bussen, trodde väl jag hade fått en käftsmäll eller något!

Nej, dags att ta en kvälls promenad i det fina vädert innan vi ska se Dear John, snyft!


Puss och Kärlek

I could really use a wish right now

Jaha, började dagen på Akademi kliniken med Fia. Jag var där för att för första gången få injicerat Restylane i läpparna. Tyck va du vill och bla bla bla men detta ville jag göra och är glad att jag gjorde. Man lever en gång och varför inte testa något som man funderat på ett bra tag. Jag har inte skrivit något om de här i bloggen tidigare eftersom jag gjorde det för min skull och ingen annans och ville heller inte att folk skulle tro annat.


Nu när jag väl gjort de och är nöjd med resultatet hittils så får folk gärna snacka sitt men jag är nöjd och bryr mig inte riktigt om någon annans åsikt =)

Tog en fika med Suvi, Fia, Sanna och Ida efteråt.... inte jättelätt att försöka dricka chailatte med lokalbedövning i hela flabben. Kunde inte riktigt känna var läpparna börja och sluta =P


Fick även handlat lite svarta jobb kläder till mina Make up store dagar, varav en imorgon kväll. Har jobbat och slutligen varit hemma hos Elin med Fia och kollat lite film, så har precis kommit hem. Äntligen är Elin och Fia vänner igen! =) Och jag är sjukt hungrig men vi har inget gott hemma! =S

Näpp, dags att sova. Ska till min kära frisör imorgon, till Peggan och fixa naglarna, jobba på M.U.S och slutligen träffa lite vänner. Lång dag =)


Puss och Kärlek

Smile, you look better now

Började dagen med ett kalas för 13 st 6åringar som sagt, gick strålande! Ungarna älskade mig! Haha, chokerande.

Kalas/sommarfin med lila ögon! =)
  

En o en halv timme efter barnen gått började vuxenkalaset. Fick två st Thomas Sabo berlocker, en sandal och ett "M". Fick även pengar och presentkort... De är kul att fylla år =D Har hoppat så sjukt mycke på Oliver studsmatta att de numera är lite svårt att gå i trappor!



Snackade om att ta en trip till Irland med Fia, Jesper, Andy och Linda.... mm jag får vara femte hjulet =P Men de får vi ju se om jag är så sugen på! Hahaha.

Nu ska vi se filmen My sisters keeper och äta popcorn hela familjen!

Puss och Kärlek

The last one

Klockan 05 imorse gick  min storebror upp för att gå ut i trädgården och bygga ihop en big baota studsmatta till lillebror som fyllt 6 år idag =) Så ca halv 7 imorse studsade jag och Oliver runt i trädgården, jävla träning de! =D Men kul som fan, gick sedan och la mig igen innan jag skulle till jobb kl 11. Relativt lugn lunch, lite hektiskare mot kvällen. Dock inget jag och min tillfällige kollega Jocke inte klarade av. Har lekt lekar och haft skitkul i köket!

Jaja, ska ialla fall spendera min lördags kväll med chailatte och ikea choklad - priceless!

Barnkalas imorgon, jag ska va lekledare för 13 st 6åringar, någon volontär? =/ Eller ialla fall några tips på hur man underhåller dem? Senare mot eftermiddagen blir de vuxenkalas!

Måndagen bär med sig lite kuligheter ;) sen jobba på Chili.

Tisdagen ska jag till frisören, blondare eller brunare? Hmm... Kanske får fixat naglarna med och slutligen jobba på Make up store!

Onsdagen ska jag jobba på Chili till halv 6 sen möta brudarna utanför KB kl 18 och bege oss iväg mot en veckas hårt arbete i Götet på Metal Town och pier pressure! Kommer en del riiiiktigt bra band!

Dags att klicka igång en bra film!

Puss och Kärlek

When I become a star

Efter jobb i onsdags kom Vesslan och tvingade med mig att ta ett glas vin med honom.... Folket från Chili skulle tydligen till båten sååå, efter några tequila shots, cider, lemondropp och God-knows-what så hamnade vi på båten. Fia fläsk hängde också med =)



Fia krälade in på alla fyra innanför dörren kl 4 på morgonen... Så går de ;) Jag vet så väl! Hahah, men jag var den smarta som drack vatten! Kl 12 ringde dom från make up store, så jag jobbade till kl 20 igår. Kul! Tur att man inte var bakis. När jag kom hem kl 21 för att se filmen Haicowjsiazdgh a dog story med Fia och mamma, då har Fia med nöd och näppe precis klarat ta sig ner för trapporna för att lägga sig i soffan istället =/

Idag ska jag bara till jobba, do what a girls gotta do sen åka hem igen. Långpanna imorgon, zzz.
Måste ha tid att ladda för en händelserik helg och vecka! =D


Puss och Kärlek

I want you babe

Ahh jävla morgon! Varför ringer man en människa, som börjar jobba kl 15, innan kl 12 på morgonen?! Fattar verkligen inte det, osmart drag! Inte bara de att jag skiter i att svara trots att jag väl vaknat. Men har liksom absolut ingen lust att ringa upp sen och fråga vad fan folk vill!

Jaja, duscha snabbt som en höna skiter sen fick jag åka och hämta syrran hos sin kille, jag som har lite bråttom.


Här har ni boven i dramat. Inte så mycke att älska med henne innan kl 12! En annan bov i dramat är lillebror Oliver... Han, mina vänner, envisades med att sjunga Måns Zelmerlövs Cara mia hela morgonen! Dags att flytta hemmifrån?


Dags att platta kalufsen och sätta på sig ansiktet, ska hinna sola innan jobb dessutom!

Puss och Kärlek

The sound runnin thru my speakers

Fia körde mig in till stan innan jobb så jag mötte upp Veton. Skulle hitta födelsedagspresent till lillebror, vilket resultera i tröja och keps =S Tanken var munkjacka men alla e fula!

Hittade ialla fall en av världens finaste klänningar till mig! =D Från HM Hahah. Asbra, liksom.
 
Aint it  wonderful?! =D Äh, skit i vad du tycker. Den är perfekt till midsommar!

Näpp, nu ska jag ut en runda sen sova. Jobb imorgon!

Puss och Kärlek


Keep telling your story

Har nu övertalat pappa Beyer att han ska hjälpa mig hitta en fin bil i veckan. Ska vänta med tills efter sommaren att köpa bilen, men de kan ju va bra att kolla ut ungefär vad man vill ha och prisklasser och så.... så man vet lite hur pass pank man kommer bli =P



Men denna dagen var ju bra. Fick in skattepengarna nu dessutom. Ska strax bege mig iväg till jobb, bara sminka klart mig!

Regnar det idag är det nog pga mig.... Dödade en spindel på mitt rum igår med hjälp av ansiktsvatten =S heh..

See u later investegator!

Puss och Kärlek

How to feel

SATC var ju bra! =) Såg den precis med Fia och Suvi. Hann även klämma in en middag och oreos milkshake på fridays innan! Not bad!



Blev ju helt kär i alla långklänningar dom hade i filmen. Ska ta mig till Stoff och Stil i veckan och handla tyger så jag kan sy ihop något Malinigt =D Dvs grönt, med största sannolikhet!

Ska tvinga med pappa att kolla på bilar med mig i veckan... känner att det är dags att en bil blir en del av mitt liv. Orkar inte köra runt i våran traktor-nissan när jag väl behöver köra. Sen att jag kanske är i desperat behov av en bil är en annan femma. Men det är mina pengar, mitt val och ett för kort liv för att inte göra precis vad man själv vill!

Dags att nanna kudde!

Puss och Kärlek


Love comes around

Vilken hektisk dag! Hade satt larmet halv 8 för att hinna upp i tid för o duscha, fixa håret och sminka mig fint innan jobb på Make up store. Näpp. Vaknar 8.40 (20 minuter innan bussen går, kl 9). Tänker för mig själv "amen jag har bara försovit mig 10 min, varför har inte klockan ringt?" Jaja, gick ner och duscha och sminka mig i lugn och ro. Sen kommer mamma in på mitt rum och frågar mig - Börjar inte du 10? Jo, bussen går kl 9. Svarar jag lugnt. ....Malin, klockan är halv 10! Faaaaaackk!! Happ, mamma slänger på sig sina brillor och springer ut i bilen. Oliver springer ut i bilen i pjamas, regnjacka och sandaler. Ringer som en idiot till min chef men inget svar. Höll på att köra över en unge som cykla rakt ut på vägen i Rosengård varav mamma nästan får en hjärtinfarkt. Oliver får ont i magen, nej nu mår han illa... och där kom frukosten upp i baksätet. PANIK!!! Blev 2 min sen till jobb...

Slutade kl 13 och åkte raka vägen hem, tvätta alla penslar och packa sminkväskan sen iväg till en tjej som skulle sminkas inför sin bal. Äntligen hemma och kan ta de lite lugnt.

Ikväll ska jag se sex and the city 2 =D Im happy! Ska bara försöka boka biljetter eller skiter i de och kör på slumpen ;)

Dags för en kopp chai, talk to yah soon!

Puss och Kärlek

The B-day pics












The day after The Day

Vaknade upp som vilken annan dag som, inte bakis för 5 öre! =) Wonderful. Drar upp persiennerna och ser bordet och alla saker från tjejmiddagen igår... suck. Happ, Fia och jag har städat sen kl 11 imorse, tvättat, diskat, dammsugit och jag har till och med bytat sängkläder (bara för att!). Hade riktigt trevligt igår och är jätteglad att så många kom =) Chili var rätt kul, tanken var dock att vi skulle vidare men de blev bara inte så. Kl 4 släppte taxin mig hemma och där var kvällen slut för mig, men jag var nöjd =)


Fia, Alex och jag fixar tårtan, den blev succé =D


En del av bruda skaran =D Underbar samling!
 
 
Vi gratulerar!

Snygging 1 och 2 till salu, any takers?


Fick en massa fina och bra saker av tjejerna =) Vilka vänner man har!


Nu ska jag faktiskt va så mogen att jag ska hänga ut tvätt =)

Puss och Kärlek

I´d give you my fortune and fame

Måste säga att de känns lite sorgligt att för första gången på x-antal år har vaknat upp ensam i min säng! =P Men inget förstör min dag, fattar inte varför men är svin glad. Jag blir ju fan äldre, borde sitta som ett psykfall i ett hörn och gunga egentligen!

Har fixat maten, tårta, bord och dukat. Nu ska de duschas, fönas, sminkas och kläs upp! ;) Sen blir de fördrinkar och fest! =D Drar vidare till Chili ikväll sen vidare ut i natten ;) vad poetiskt av mig. Nej, dags att fixa bordsplacering!

Puss och Kärlek

20 is the new 16

Oräkneliga sms och samtal, 30 nya händelser på facebook (endast gratulationer) och klockan är bara halv 1 =P Måste säga att Ellepelle plutt var den första att gratulera mig kl 12 inatt! =D

Väcktes imorse av min chef på make up store, undrade om jag kunde jobba. =P Åh hade velat men har ju en massa att fixa här hemma. Ska ju ställa till med tjejmiddag ikväll för töserna så jag måste fixa mat och fint här hemma. Tur att vi har tur med vädert ialla fall! =D

Fia sprang in o la sig i min säng imorse sedan kom familjen och sjöng för oss. Fick pengar och Thomas Sabo länk och berlocker =P Who´d guess?

Nej, har så sattans mycke att göra! Vi kanske ses på dansgolvet ikväll! ;)

Puss och Kärlek

Be less like you

Vaknar av ett trevligt samtal, Make up store på Åhléns. Ska in och hämta mitt schema innan jag ska jobba på Chili idag =D Kul! Ska även hinna handla en present till min fina syster som också fyller år imorgon, tvillingar daaah.

I onsdags körde jag på lila och endast lila runt ögonen!
 

Och idag blev de grönt minsann!
 

 

Fick en lite tidigt födelsedagspresent igår =)



En converse sko till min Sabo samling ;)

Nej, gotta go!

Puss och Kärlek


You got it, what I want!

Körde Fia till jobb och var sedan en runda i stan med Veton och fikade =) Svinhärligt väder! Blåser bara liiite för mycke =P Ska städa rummet nu sen fixa lite inför tjejmiddagen på lördag. Ska ha rosa tema, här kommer bli sååå fint. Sen drar festen vidare till Chili, ska bli så kul!

Har även fått lite annat utfört, hade lite ärenden att fixa. Klappat och klart! =D

Ska köra och hämta Fia på jobb sen igen. Vill se Dear John som har premiär på bio imorgon. Channing Tatum har huvudrollen, gaarr jag dööör! =D

Nope, ska ta en promenad med mamma och njuta av mina sista tonårsdagar!


There´s a reason

Lovely! Är ledig idag, ut i solskenet Malin!!! Njaa, kanske får se om de blir några boll aktiviteter vid västra hamnen senare. =P Om inget annat så ska jag fan se Sex and the city 2 idag, jag är faktiskt ledig!

Provjobbade igår, va ritkigt kul! En hel del att tänka på men de fixar vi! ;) Antar att jag fick jobbet eftersom hon sa att hon skulle skriva ett schema till mig som jag kunde hämta i veckan, annars fattar jag inte alls =P

Jaja, efter provjobbet på make up store började jag direkt jobba på Chili, stängde dock tidigt. Drog till lillatorg med en varierande folksamling =P Slutade ialla fall på båten för att säga grattis till Tina som tog studenten igår( vilket jag missa för jag var tvungen att jobba =() Den enda studenten som jag hade att gå på i sommar =/ Båten va helt ok, åkte hem ganska tidigt.

Snodde bilden från Tinas facebook =P Tack Tina!

Jaja, men fortfarande ledig idag, vad ska jag hitta på? =D

Puss och Kärlek

My electric guitarr

Hade riktigt kul med min förre detta praktikant, Rami, på jobbet. Hade ett stort sällskap bokat så han fick komma in och hjälpa till lite =P Annars rätt härligt lugn dag, ska inte klaga. Vädert kanske suger men so what, vistats ju ändå inte i de! Hittade lite m'n'm´s i kylen som vi hade kul med, vad gör man inte för lite underhållning?!

 
[Shewkt Kewl]

Nå brudar, any takers? ;)
Beställde ett par glasögon men lämnade tillbaka dom. Passar inte lika bra i glajjor som jag hade hoppats på.

Svinbra bild ;) Mahaha!
Fick även ett par skor av Fia i tidig födelsedagspresent. Hade önskat mig dom, så eftersom vi var tvungna att beställa dom så fick jag dom tidigare =D Jag klagar inte, bra med nya saker inför imorgon när jag ska prov jobba på Make Up Store!



U like? =)

Nej, nu ska jag se klart på The Proposal för 100:e gången! Måste sova tidigt dessutom. Håll tummarna för mig imorgon!

Puss och Kärlek


RSS 2.0