inlägg nr ?

Sov hos Freddie inatt, skön soffa men har trots det inte sovit en blund! Enzo, lilla älskling, har väckt mig hela natten! Igår kväll blev det Yesman och Yes-man den var bra! Till det blev de fruktsallad och glass =)
Tror jag kollade på klockan för sista gången klock 3.18 och sen första gången 4. 30nånting..

Aaaanywho. Idag ska Freddie till Sthlm och brottas i SM hela helgen. Tänkte faktiskt vara så bussig och lägga upp en sexig bild på honom i trikåer!


Freddie är den sexiga nissen i rött.

Inte meningen att skryta helt mycket om min kompis men han berättade faktiskt igår nånting om att han ska va med i landslaget i brottning! =) För er som inte vet så är Freddie min systers ex och sen de gjorde slut har vi fortfarande varit bra vänner.


Vi var inne på willys igår och skulle handlaså såg jag påsk must. Jag sa till Freddie- oj, har de redan börjat med de? Freddie svararde- Ja, de häller nog över all julmust i nya flaskor bara.
Jag svarade- Du tror inte bara att de byter ettiketten?
Svin roligt eftersom Freddie trodde han var så himla smart!




Kan detta kanske inte bara va någon av världens finaste bilder?

Nu ska jag iväg och praktisera!

Puss & Kärlek!

If we wanna rock?

leverpastejmacka, ett glas oboj och cops. Fattar inte varför de ska ta så hårt i "bovarna" när de ändå ger med sig. Jag menar de slänger ner dem i marken och knuffar runt dem även om de gör precis vad copsen säger! - Löjligt om jag får tala! Sjukt äcklig blandning jag vet, men var sugen på leverpastej och sen så tyckte jag inte att tropisk fruktsaft inte heller passade så bra endå.

En låt som får mig att tänka - Eric Hutchinson med Rock 'n' Roll. Den är ju bara helt perfekt! Hans ljuva stämma hade jag kunnat somna och vakna till i resten av mitt liv, Tack!

Annan låt som också är mycke just nu, Beyoncé - Halo. Fan, den är så sann och stämmer så bra! Man saknar med den låten. De gör man väl annars också men ändå. Ängeln... 

Har varit ledig idag men det betyder väl inte att man har hunnit med någonting för de? Ska snart åka till Ferl ( Freddie) och se Yesman. Ska dessutom grovhångla med Enzo!

Jobba, eller förlåt jag menar praktisera imorgon igen. Samma sak på Lördag fast nej då ska jag jobba! Ha! Börjar 12 slutar ca 23, får se vad som händer efter. Blir antagligen hem och nanna kudde eftersom den Svenska Irländaren ska jobba på Söndag igen. Sjukt sugen på att hitta på något spontant.  Om jag köper biljetter och skickar hem en till dig kommer du till Kastrup och väntar på mig utanför tåget då? Köper en kall kaffe latte till mig som jag kan lägga i väskan och komma på att jag hade i väskan den dagen vi åker hem och slänga då? - kallt kaffe är inte gott, inte heller mögligt kaffe. Hade du följt med mig? If He wanna go He goes.

Okey, jag måste åka till min stad igen. Jaa, jag menar ju N.Y staden som är dedikerad till mig ;) Haha, nej skojade bara, ville leka lite självgod men de gick inte! Men seriöst, Jag måste åka dit snart igen! Har abstinens besvär.

Älskar den nya reklamen för Lotto, där var man kan vinna ett nytt badrum. De är en man som står i duschen och sjunger på nån rock låt sen helt plötsligt flyger han runt i långthår och en guldig plastdräkt över en publik. Sen ser man bara en dörr och hör någon idiot stå och skrik/sjunga på samma låt. Skit skoj är den!

Nu var det slut på den O´boyen...

Vad ska jag göra sen? Tar studenten den 5 Juni, That´s it! Sen är allt jag har tid...
Funderar på att åka utomlands och festa en vecka eller två med vänner, komma hem jobba, fixa körkortet.. Sen vill jag gå en make up utbildning... Bli kiropraktor? Va Aupair i USA? Jobba och flytta ut? Flytta till Irland ett tag och umgås med min orangea släkt och jobba lite som bartender? Eller åka till N.Y, bo hos en vän och plugga? ... Jag vill inte bara fastna i mitt eget inget!

darkforest.png picture by jedsdha
Ser du ljuset från andra sidan träden?  "Halo" för mig?

Fick reda på att jag antagligen ska jobba på detta årets Metall town med tjejerna igen. Marilyn Manson ska uppträda med bland annat Slipknot och fler. Roligt värre! Förra och året innan de var metall town festivalerna verkligen succeér!


Cissi taggade mig nyss i världens sjukaste bild på facebook! Det är jag i grå kofta och svart tröja med text! Helt otroligt vad man kan förändras! Hahaha!

"The Gäng" Cissi, Jag, Fia, Linda och Martin- den alldeles extra!

Nej nu ska jag minsann gå och duscha! Lyssna nu på låtarna så hajar ni! Skriver en liten rad eller två imorgon också =)

Sov gott!


"If He wanna stay He stays" - Stavade He med stort "h" med flit för han är He för Me.

Puss & Kärlek

happ...

Börja som vanligt? Jo, idag har jag praktiserat från klocka 16.00 - 22.00. Kom hem och såg på filmen knocked up. Imorgon börjar jag klockan 12 för att vi ska ha storstädning! Usch! Riktigt tradigt att man aldrig hinner göra mycke mer än att jobba (gratis dessutom) hela dagarna.

Haha, idag när jag satt och vänta på bussen kom det en riktigt störd kille och började snacka med mig och en annan kille. Han satte igång direkt att säga att han tjänar ca 100.000 kr i månaden och han jobba i ett stall :S haha så frågade jag honom hur det kommer sig att han var tvungen att ta bussen då, hade han inget svar på =P Sen helt pötsligt kom han in på att han fick sätta på massa små tjejer som va lika fina som henne, så nickade han åt mig. Uee! Sen försökte han typ övertala mig om att gå med på att göra en porrfilm förr 100.000 kronor. Jag bara, ehm ska gå nu. Men seriöst vad är det för typ som kommer, skryter om sina pengar, vill att jag ska göra en porrfilm med honom och dessutom såg han ut som en jävla luffare och var skit ful. Jaja, folk är så störda alltså.

På torsdag ska jag vara med freddie och se Yesman och gå ut en runda =) skojigt värre! Jag är så kass på att höra av mig och bestämma med folk, Jag skäms!

Ska hämta ut mina överfeta glajjor som äntligen kommit nu, de som jag beställde från saltopeppar. De är sååååå snygga/feta/häftiga och åter igen snygga.

I helgen blir det jobb men även sin fare share av festande. Max- honungsvampen, har nämligen fått lägenhet och ska ha inflyttningsfest! =D Grattis till den glidaren. Fast nu får vi ha lite sympati för honom för han har blivit biten av en hund i ansiktet och fick sy 10 stygn. Stackars wiiten. Frågan är bara vad man ska köpa i inflyttningspresent? Toapapper och en borste?

Nej, nu ska jag skriva mitt cv sedan göra lite psykologi, sedan se några avsnitt av sex and the city, seeeeen ska jag sova för jag måste upp redan klockan 10.00! imorgon, fy faen!

Sov gott!

Puss och Kärlek <3

Freitag =)

Skönt men fan va lovet bara flyger förbi en! Har varit ledig nästan hela lovet, jobbade lite extra i början av veckan. Nästa vecka är det på det som vanligt ( jobba gratis då alltså). Idag har jag inte gjort mycke alls, solat lite och lagat mat. Har precis ätit lite pasta med pesto á la Barcelona. =) De va typ de enda vi åt till lunch i en hel vecka i Barcelona.

Ikväll ska jag träffa Kevin och några gamla klasskompisar, kanske åka till Malmö och hälsa på en kompis. Sen får vi se vad som händer, Pallar inte dra ut eftersom jag ska jobba imorgon.

Har beställt två par jääääätte snygga solglasögon ifrån saltopeppar som kommer nästa veckan! Det är nu man laddar upp in för sommaren ju. Köpte ett par från forever21.com förra året som var helt blå, skitsnygga var de. Men de är spårlöst försvunna nu =/

Hmm, på mitt lov har jag faktiskt inte gjort så jätte mycket. Har varit några rundor i olika butiker, jobbat lite extra, solat en del, firat mamma som fyllde 42. De var nog de hela. Har faktiskt hunnit umgås lite med min syster, ovanligt nog nuförtiden. Inte för vi hade speciellt skoj men endå.



Vi hittade min kamera som har varit borta ett tag, så lite foton blev det ialla fall!
Jag är verkligen sämst på att fotta så de blir oftast inga foton här på min "åtsidosatta blogg" hahah.

Har börjat rita upp lite på min student klänning. Meningen var den att jag skulle designa och sy upp min balklänning. Men eftersom vår skola nu, antagligen är för fattig eller så vet jag inte varför men vi har helt enkelt ingen bal. Så nu fick de bli min studentklänning istället! I måndes när jag var hos min frisör så började vo även snacka lite frisyrer och färger till håret. ;) Vi får la se hur de blir!

Nej nu ska jag gå och sminka mig! =D

Puss och kärlek!

utan eller med?

Vill så gärna berätta för er eftersom det hade varit lättare och då hade ni förstått. Men jag väljer att låta bli, för konflikters, inblandade och min egen skull... Det är rätt svårt för jag vill inte tänka, jag vill bara leva och vara för stunden... en lång stund gärna. Hur gör alla andra som inte tänker utan bara kör sitt eget race? Det är fan så jävla ångest att sitta och bli deprimerad men jämna mellanrum. Saker överallt och hela tiden påminner mig ständigt och får mig att tänka... sinnessjukt störigt är det. Sjukt förvirrande, speciellt när alla har sina egna teorier och ingen vet hälften av sanningen. Kanske inte allt för konstigt eftersom jag aldrig berättar, kan kanske skylla på att jag aldrig får chansen att berätta.

Jag trivs, men jag trivs inte. Jag saknar, men samtidigt inte. Jag vill ,men jag vet inte vad jag vill. Jag försöker men står alltid kvar utan några svar och fortfarande lika förvirrad. När jag är så känns allting så bra, alla bitar samlade på en plats redo att byggas ihopa, bara det att kartan till hur det ska byggas finns inte....

Hade kunnat skriva en hel novell med ord av mina tankar som bara funnits i mitt huvud hela tiden, men då hade ni väl blivit uttråkade?

Mamma klagar, "jag vet inte vem du är längre, förr var du öppen och alltid lika glad. Nu är du helt annorlunda". Hon ser väl mig inte längre, jag har väl gått och blivit osynlig. Tycker jag är precis likadan utanpå som jag var förr, inuti vet hon väl inte hur jag ser ut? Vi snackar liksom inte om hur någon av oss mår. Säger inte att jag mår dåligt för de gör jag inte. Men jag är förvirrad och har många tankar, det är väl de som är lite ångest =/

Nej skitsamma, orka sitta och beklaga sig. Ville bara att du skulle ha ett "hum" om hur rörigt det är här uppe i pannan...

Skiter i Etage ikv, pallar inte riktigt och måste tänka liiiiite mer ekonomiskt, nu när det är lågkonjuktur och allt! Jah! Nej de blir väl filmkväll istället antar jag.


Sitter och beställer lite solglasögonen. Har hittat skiiiitfeta som jag har beställt och kommer till moi i nästa vecka. Yey!

Dagens låt blir väl, ja tänkte skirva Brandy men dehade ju bara vatt för att den spelas hela tiden. Bara för det blir det Sister Hazel- all for you, mmm känn dig träffad....

Puss o Kärlek

Lääängesedan...

Jag vet, jag inleder varje inlägg med att jag e sämsta bloggaren någonsin, ska fan ta mig i kragen o skärpa mig nu!
Skönt att skriva av sig ju.

Jaha ska vi börja med att summera veckan, hmmm : Praktik i stora drag. Jobbade lite extra på alla <3 dag. Var ute med Tilda i fredes. Faktiskt så hade vi så sjukt roligt. Meningen var att vi skulle bara sitta hemma hos henne o dricka lite sedan kanske bege oss till en av hennes pojkväns vänner som skulle ha fest. Men så blev det inte. Vi begav oss till Crown. Jag i 2 storlekar för små pumps, ja fy fan jag har faktsikt fortfarande ont! Men skoj hade vi! Träffade, Suvi, Anna, Sanna, Paula, Nina, Alex och Martin där. Även en del andra kompisar.




I lördes jobbade jag som sagt, De var ju alla <3ans och vi skulle ha 3 sittningar. Jepp de var fullt upp. Välförtjänt sov jag ut till klockan 2 idag =) Sedan var jag i några affärer och hittade mig vårens trend accesoar - Nitskärp! yey!

Imorgon ska jag till frisören och färga min polska utväxt ( no effence alla polacker). Trevligt ska de bli, Sen ska jag jobba extra, vi har ju igentligen lov hela nästa vecka.

Så denna veckan blir väl extra jobb några daga, en rejäl garderobsrensning och förhoppningsvis en del utgångar.

Saker är inte riktigt som de brukade va och de märks. Inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt men man känner verkligen av de. Vi har varit som riktiga tvillingar hela livet, nu vet jag inte. Vi pratar ibland och även då tjaffsar vi mest. Fattar inte hur en kille kan ha kommit mellan oss... men men...
Saker känns bara så sjukt annorlunda. Kompisar har jag fått fler, men även förlora några. Känns som de jag har för´lorat var de närmsta. Men, ja...

Pallar inte sitta och beklaga  mig för hur kul blogg är det då?

Studenten börjar närma sig med tanke på det är den 5 juni så är de ju min födelsedag samma dag så de blir ett jävla firande! =D

Nä, nu lämnar jag resten till en annan dag.

Ha de bäst!

Puss och Kärlek!


Xtra!

Jaa då har man "jobbat" eller ska man säg praktiserat hela veckan, sjukt sugigt att man inte tjänar ett öre. Men va gör man inte för samhället? typ "hah"

I onsdags efter jobb blev det Harrys med Vesslan, Jaquline och Bossen, där var de Garv kväll - eller vad de nu än hette! Vesslan bjöd nog på världens äckligaste shot - det river i halsen heter den och består av tabasco och något äckligt skit! efter det blev det endast mojitos och cider. I fredags var det meningen att jag, Paula och Nina skulle ut. Så blev det inte riktigt. Det blev några drinkar på jobb sen så blev det hem till Pesse och träffa lite kompisar och dricka lite där. Inte mycket mera med det! Var sjukt sugen på att dra ut ju! Jaja skitsamma. Igår jobbade jag lite extra på Chili sen så kom Paula och plockade upp mig. Men först han Vesslan bjuda på några drinkar! Han är så duktig bartender ;)
Ny favorit att shotta - Sourz, black currant.

Efter en stund på Chili tog vi taxi till festen vi skulle till. Jag tror vi spenderade mer tid på toan än någon annan stans! Spriten försvann fort och dans blev det! Haha Paula som satt och skrattade åt mig tidigare för att jag alltid trillar när jag är full, trillade pladask på dansgolvet 2 ggr! Hahah så gott! =D Nu är jag tydligen inte den enda som skämmer ut mig på fyllan längre. Helt ärligt så kommer jag inte ihåg mycket mer än så, så vi får dra en punkt där =)

Har faktiskt hunnit med mycket denna veckan!
Varit i stan, på mobila i lund och på nova lund. Allt på olika dagar men endå! Hmm, vet inte om jag köpte så mycke men de blev en skinnjacka, väska, smink, t-shrt och en väst. Hahah jag vet de är rätt så skumt men jag har hittat en så satans snygg skinnjacka på barn HM. kostar bara 400kr så jag måste faktiskt nog köpa den också! fast denna ska vara svart. Den jag köpte är grå. Måste ha rätt storlek också =P de får bli ålder 14-15 i storleken =P

Förresten så blev de invigning på shoesen igår. Det gick faktiskt bra, ännu bättre ju högre promille man hade! Men så är det alltid med mig. Jag kan seriöst inte gå i högklackat om jag inte har druckit, eller gå och gå. Jag kan inte gå bra i högklackat nykter!

På torsdag blir de GBG, ball men segt att vi åker klockan 7 på morgon kvisten, tror inte jag varit uppe så tidigt sen innan jul, annars är det för att jag inte lagt mig ännu.

Ikväll blir de bannemig  myskväll framför tvn! Just nu är det faktiskt star wars, måste säg att C3PO låter som en riktig brittisk knast!

Nä, dags för ett skutt in i duschen minsann!

Puss och Kärlek

RSS 2.0