My last words

Hej, Detta blir mitt sista blogginlägg. Kanske börjar blogga senare i framtiden men just nu känner jag att jag inte orkar underhålla folk längre och kan lägga ner tiden på annat ;)

Tack en trevlig tid och alla trogna läsare!



Peace out!

I´m at the tabål

Hej, jag har inte dött! =P Har bara inte skrivit på 2 dagar. Fredags finns det inte mycket att tala om slutade jobb kl 16, handlade, åt middag och somnade ca 19.30, vaknade igen 23.30 och somnade nån timme senare igen. Tror min kropp kände sig lite "schleten".


Lördagen (igår) Var roligare! =D Jobbade 12-16.30 sen gjorde jag och Milla oss iordning ihop och sedan mötte vi resten av våra arbetskollegor för en middag på Steakhouse. Tyvärr var inte Maja, Jessica och Anna med men vi hade kul ändå! Hade en jätte mysig middag men världens godaste vitlöksbröd.





Lite senare kom också Elin för att dra med mig ut någonstans. Slutade med att vi gick med min kollega Santi för att möta upp Jacob som också jobbar på Åhléns sen gick vi till gayklubben Wonk Hade så jäkla kul! I love Drag Queens!



Jag och Elin avslutade kvällen med att fylla på alla kalorier som vi brännt när vi dansade. Så det blev ett pit-stop på McDonalds! =D Vägen dit var lååång!


Hahah priceless!

Nä, nu har jag duschat av mig bakfyllan, väntar på att Freddie ska ringa så jag kan få hem Enzo nån gång! Väntar också på att mamma och Fia ska komma hem... allting är så tråkigt utan dom. Måste också se hur mamma hanterar sin nya telefon!! Hon som tyckte Nokia 3310 var avancerad har nu skaffat en HTC, en telefon med touch screen!! Så intressant att se.

Puss och Kärlek

loving?

Än sålänge håller träningen och dieten. Igår kväll blev det te och citron vatten till filmen... och en liten glass =D Imorse joggade jag och syrran ett varv runt Klågerup. Nu ska vi äta havregrynsgröt med linfrö och te. Ja, jag måste dricka te för att försöka bli av med min jäkla förkylning!


Ska joba från 14-20 sen går jag en runda till gymmet och kanske solar 20 minuter också. Känner mig blek och vädret bidrar ju inte direkt?!


Tror ni man kan bli beach 2011 snygg på 2 veckor? ;)


Nä nu ska jag äta min hälsosamma frukost och sen duscha. Jävla liljor framför mig på bordet, luktar piss! Hörs ikväll!

Puss och Kärlek

Hooked on a feeling

De blev bara liiite ljusare än de var innan... Ja håret alltså! Var sjukt sugen på Kate Walsh rött:

Men vågade inte, sjukt snyggt ialla fall!

Efter frissan gick jag och Suvi för att äta lunch på Victors. Satt där nog en timme och myste till de. Lite tråkigt att det är för kallt för att sitta ute igentligen =/ Och jag som heller aldrig blir av med min förkylning! Handlade lite till min och syrrans födelsedagsfest. Mer säger jag inte, hemligt! ;)


Åkte med syrran och Mamma en runda till några affärer och sedan hem. Bytte om till lite snabba kläder och skor sen stack jag och Fia ut en runda för lite jogging, några övningar och till slut stretchat ut alla muskler ;) Såhär går de till!!

Sjukt seriös på bilderna ;) Haha, inte så lätt att försöka se snygg ut när man tränar. Från och med nu och två veckor fram så ska jag komma i form för sen är det sommar, har jag bestämt! Hård diet och daglig träning borde göra susen?

 

Näpp, ska tvätta av ansiktet och sedan på Little Fockers med mamma och Fia.

Puss och Kärlek


As far as I know

Nu är jag hemma från farmor igen, fortfarande lika trött =S Kan det vara det konstiga vädert som gör att man känner sig helt slut och trött i huvudet? Anywho, farmor bjöd på god mat. Varför äter man alltid sig så proppmätt hos sin farmor? Är alltid så mätt så de känns som man rullar fram efter maten.

Imorgon blir det jobb från 12-20 och sedan gymmet innan jag möter Fia och åker hem med henne. Ska se om jag lyckas övertala Olivia att följa med mig =)

Usch, hade inte skadat om jag hade solat 20 minuter också! Ser ni mitt fina skal på bordet? R.I.P =(

Nu ska jag se Dilemma (med Vince Vaughn) med syrran. Igår såg vi Life as we know it (med Josh Duhamel och Katherine Heigl).

Undra hur jag ska ta och göra med mitt hår på onsdag när jag ska till min kära frisör? Vad tycker ni? Bara färga det som vanligt? Rött hade ju varit sjukt kul!? Kanske klippa en lång page? Usch jag vet inte,  slutar ju säkert med att jag går ut och ser ut precis som innan fast lite ljusare bara =P

Puss och Kärlek


Right now

Precis sovit en timme, riktigt skönt. Blev lite trött i huvudet efter dagens möte. Så längesen man var tvungen att lyssna så länge och ta in så mycket information. Är ju inte van vid det längre. =P

Ska strax till farmor på middag. Vi hörs senare ikväll istället, känner mig som en zombie just nu.

Puss och Kärlek

On me

Börjar denna veckan med möte på jobb från 9-15, fattar inte hur jag ska kunna sitta still så länge =P Allt för längesedan jag bara satt ner en hel dag. Efter mötet ska jag ner till gymmet nån timme och sedan avslutar dagen imorgon med att åka ner till farmor i Trelleborg och hälsa på. Resten av min vecka ser ut som följande:
Jobb på tisdag,
Frisören på onsdag,
Jobb på torsdag,
Personal möte och sedan jobb på fredag,
Jobb sedan ut med båda jobben på lördag och på söndag, mina damer och herrar, då ska jag göra så absolut lite som möjligt!

 
Oj, fattar inte varför bilderna blev så konstliga? Får se om jag kan göra de bättre sen. Man vill ju kunna se sminket trots allt =P

Puss och Kärlek

Give me?

Äntligen hemma! För att vara den kortaste arbetsdagen i veckan så kändes den hur lång som helst! Mådde väl inte tip top då jag inte kom i säng förrens allt försent igår kväll =P

Gick hem till Olivia efter jobb igår. Hon lagade spagetti och köttfärsås som vi åt innan vi började göra oss iordning för kvällen. Supergott! Sen sminkade vi oss lite extra eftersom de var ju faktiskt Make Up Stores modevisning vi skulle på ;)
 
Fick min vilja genom trots att Olivia inte gärna ville se Eurovision. Sen kom Elin och taggade inför kvällen =) Hann se lite in på röstningen sen var de dags att gå.



Har inte fått alla bilder från visningen ännu så lägger upp dom lite senare. Olivia ska bara lyckas skicka dom till mig, tog bara bilder med hennes kamera =P


Jag och Elin. Olivia klagade på att man aldrig kunde få en bra bild på mig.. de kan man inte?! Helt seriöst, jag gör alltid något annat när jag blir fotad. Sorgligt.


Olivia. Sommarens nagellack Young pryder hennes fina naglar ;) Och runt ögonen har hon en av sommarens skuggor : Fantasy blush.

Nu ska jag äntligen få lite mat i mig!

Puss och Kärlek

Wouldnt it be nice

Gjorde vääärldens finaste middag till familjen :) Får ju försöka anstränga sig lite när man faktiskt är kock och allt!Blev kyckling med timjan i ugnen. En potatis sallad med ruccola, rödlök och purjolök sen en gräddsås till det. Lite smånöjd faktiskt, riktigt bra sommar mat.


Ska bara ligga och kolla film resten av kvällen. Det ska ju tydligen bli kallt sen ikväll? =/ Har dessutom massa att göra imorgon så då kan jag lika gärna vila och friska upp mig idag.

Börjar redan kl 10 imorgon (tidigt för mig) men slutar redan kl 17. Direkt efter det ska jag hem till Olivia och laga lite mat med henne. Ska också tvinga henne att se på Eurovision song contest fram till vi måste gå. Elin kommer också och gör oss sällskap när hon slutat på jobb. Sen ska vi på Make up stores modevisning på Skeppsbron... som jag tjatat om hela veckan känns det som.

Puss och kärlek

Lipstick on .. la la la

*Gäääsp* Jag har faktiskt tvättat denna morgon och även gjort lite andra saker som kära mor har bett mig ;) Tvätta är dock inte min starka sida =/ Dessutom fick mamma en bukett liljor av mig igår, är inte jag vääärldens bästa dotter? ;)



Trodde dock min mamma kände mig bättre... Fick en ny husnyckel då vi bytte dörrar och fönster i huset. TRO FAN HON GÖR EN GRÖN NYCKEL MED EN F*CKING HUND PÅ TILL MIG!? Jag gillar inte ens hundar?!?!? Bara Enzo ;) Men seriöst? Hahah. Ringde henne och frågade vems det var, hon svarar " Din, jag tyckte den var fin" ööhhh word sen kom vi överrens om att jag skulle få hennes vanliga silvriga nyckel. Folk hade ju mobbat mig om jag hade gått runt med en sån nyckel!?


... Jisses!

Dags att hoppa in i duschen!

Puss och Kärlek


Our pride

Oh my Gooood! Såg ni semi finalen till Eurovision song contest idag?! Man stoltserar ju inte direkt över att man är halv irländare efter det programmet.. om man säger så.


Jedward - Lipstick

Kom och hjälp mig?

Va lite nervös där ett tag att inte Eric Saade skulle gå vidare.. tionde plats, då sitter man och biter ner naglarna!

Nu blir de sängdags för mig, hoppas på solsken imorgon när jag vaknar! * Hör du det Gud?*

Puss och Kärlek

In the house

De blev ingen promenad, hehe ;) För lata I guess. Men det blev film och godis istället! Ska se Red Riding Hood och kanske Drag me to hell efteråt. Men det orkar nog inte Nina stanna för att se.


Ledig imorgon med och ska nog träffa Freddie och Enzo, long time no see. Fan vad jag är ledig mycket! =S

På lördag ska jag ialla fall jobba igen och på kvällen/natten ska jag och Olivia se Make up stores modevisning som de ska ha på Skeppsbron i Malmö. Jag ska inte sminka några modeller (tyvärr) utan ska jobba i butiken under dagen och sedan bara se visning som mina kollegor har arrangerat. Ska hem till Olivia innan visningen börjar och äta lite och dricka lite gott, aldrig fel.

Filmdax!

Puss och Kärlek

Love bugg

Idag ska det åska och blixtra ;) I feel it! Älskar oväder, det är ju så mysigt. Fast det var lite omysigt igår när vi skulle äta middag med Patrik och Olivia på Johans balkong... Hela dagen var ju vädert sååå fint och sen helt plötsligt så drog alla molnen in över Malmö.. Suck! Vi fick helt enkelt packa på oss massa filtar och tröjor. Vinet värmer ju också ;)


Fint jag dukat va? ;) Eftersom Johan är kock (vilket Patrik och jag också är iochförsig) så fick han laga mat. Jag tog på mig rollen som värdinna och "uppdukare".


Puttrik beundrar min känsla för stämning ;)


Oliviott. =)
Om en stund kommer Nina och då ska vi, förhoppningsvis, gå ut och gå en runda. Får se vilken film det blir ikväll... eller om jag bara sitter och njuter av vädert istället ;)

Imorgon är det fredagen den 13:de!!! Creepyyy! Ska bara ligga i sängen hela dagen så kan inget hemskt hända mig =P Fast så vidskeplig är jag väl ändå inte.. Är du?

Puss och Kärlek


Have you ever?

Hemma igen, kan ju inte va iväg allt för länge. Ska upp och jobba från 9.30-17 imorgon och sedan ha hem Olivia och Patrik på middag hos Johan ;) Får se vad kockarna slänger ihop. Folk tror ju att bara för jag är kock så gillar jag laga mat... Men jag är inte dum! Jag skaffade mig en annan kock istället! Johan tycker dessutom det är kul att vara kock, så han får nitlotten.. jag kan duka fint ist ;)

Var ju på kalas hos min styvsyster, Ana ikväll. Åt nog världens godaste tårta! Jag som tänkte överleva hela dagen på salladen jag åt tidigare ;) Hennes kompis Tanja hade med sin fina lilla hund, Lollo! Gissa om jag blev helt förälskad?!
 

Fina Lollo <3

Sitter och kollar på nån delfinal av eurovision song contest =/ Är så godis sugen!!! Nån som smakat Marabous nya Caribbean? Kokos och banan? =S Blö! 



Nä, vi hörs imorgon efter jobb!


Puss och Kärlek


Enjoy!

Nu har min förkylning satt sig på bihålorna! =( Extremt obekvämt! Har sjukt ont i hela ansiktet.. Men det hindrar inte mig från att ligga ute i solen i detta underbara sommarväder =D

Var och åt med pappa, Fia och Alex lite tidigare idag. Blev bara en kycklingsallad för min del. Är ju inte lönt att jag tar något avancerat - känner ju ändå ingen smak! Direkt efter slängde jag mig på studsmattan för att fortsätta sola =) Nu är klockan 16 och dagen typ bara försvinner? =S Ska på födelsedags kalas, hos min "styvsyster" Ana, lite senare.

 

Ska nog försöka göra något vettigt nu =P Jo förresten, kom rätt långt i planerandet igår. Kan ju säg att tjejerna kommer få sig en utmaning eller två på festen ;)

Puss och Kärlek

6 bottles of wine


Vilket härligt väder, synd att jag inte tagit vara på det ordentligt bara :) Men har ju faktiskt legat lite på studsmattan och solat innan. Gjorde pannkakor emellan också! Sitter och planerar födelsedagen med Fia. Ville ju ha en extra fin födelsedag detta året. Saken är den att jag jobbar den dagen Fia planerar att vi ska ha festen =S
Får se vad man kan göra åt de då...

Nä får väl återgå till planeringen med Fia annars så står det hennes prägel på hela partyt... de vill man ju inte ;)

Puss och Kärlek


Iam

Filmen var ju riktigt bra! Nu har dock alla åkt hem och Fia gått och lagt sig.. lite tråkigt =/ Vad ska jag göra då?
Får väl också ta och sova, knapra i mig några alvedon först och radda upp med näsdukar och spray. Ska köra Fia till jobb kl 7 imorgon bitti..zzz... Precis vad man ivll göra på sin lediga dag!? Goood natt!

Puss och Kärlek

Dealbreaker

Nu är det film dags. Ska se Just go with it med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Har dukat upp godis bordet och har Nadia, Linda och Fia brevid mig i soffan :)


Har jobbat från 14-18 idag... ritkigt lugnt men hade mycket som skulle göras.

Igår kväll blev det middag på Nama i Limhamn med Joha, Patrik och Olivia. Elin gjorde också sällskap när hon slutade jobb. Hur mysigt som helst! =)





Gårdagens make up. Lila=flamenco och guld/rosa= nox.



Nu ska jag återgå till filmen=)


Puss och Kärlek 


Im a BagLady!

Känner mig gammal som gatan som funderar på att gå och lägga mig redan halv tio. Ska bara duscha först sen räcker det med denna dagen! Gick ju trots allt upp tidigare än planerat ;)

Har fixat det mesta med möblerna och alla mina saker nu. Kom på att jag har så jäkla mycke saker som bara ligger i påsar =S Ovanpå min gardrob har jag en påse med massa handdukar som jag köpt till dagen då jag vill flytta hemmifrån. Påsar med smink, smink tillbehöver, sminktidningar, hårprodukter som jag har till sommaren och en massa testers. Riktigt Baglady? ;)


Några av mina påsar =P Givetvis överväger Make up store påsarna då jag har mest smink som ligger i dom.

Dagens make up. Fotade efter att ha haft det på mig från kl 9 på morgonen till kl 19 på kvällen. Måste säga att det har hållt bra, kanske beror på att make up store har rätt bra kvalité på smink? ;)

 

Har använt mig av Microshadow: glam peach, det är den som ligger i en mörk båge runt Eyedust: hot. Eyedusten är den skuggan som glittrar mest.  Innan jag lägger skugga använder jag alltid eye primer. Där rekomenderar jag också make up stores. Den är bäst helt enkelt! Håller bra, framhäver färgerna ordentligt och dessutom som varar den jättelänge. Kostar bara 155:-, vilket är ett riiiiiktigt bra pris för en så bra primer!



Ett annat tips för att få sminket att hålla är att använda Face Mist. Hjälper till att fixera sminket. Kan också användas som en uppfräshare under dagen och även om du är osminkad. Den är fullproppad med vitaminer och mineraler, vilket man inte kan få för mycket utav va? ;) Dessutom doftar den ljuvligt! 195:-


Har fått fler sminkningar som ska göras till sommaren. Riktigt kul! =) Ska kanske bli lite bättre på att lägga upp sminkbilder och tips här på bloggen. Är ju så dålig på det, folk tror väl inte ens att jag är en make up artist? =P

Nu blir det duschen för min del!

Puss och Kärlek


Wait your turn

Svar på kommentar: Det knalliga blå nagellacket är ett skit-lack från H&M. Det håller knappt en dag utan att börja flagna. Men färgen är skitsnygg och vad kan man begära för 39 riksdaler? ;)




Hade ju igentligen planer inför ikväll... men jag skippar det. Ni kan nog gissa varför? :P Har ju gnällt på min förkylning hela veckan, nu får det vara bra minsann! Har haft full rulle på jobb och lär ha helgen ut. Massa som ska göras och det ska göras ordentligt!

Fick ju flytta ut alla möblerna igen efter att ha flyttat in dom på mitt rum igår. Snickarna var här idag igen ju och skulle sätta upp listor och greja.. tro jag var trött på detta nu eller? Så nu får jag spendera min kväll med att städa och fixa fint igen. Orkar inte leva i kaos ;)

Puss och Kärlek


I´ve got the world

Svar på kommentar: Mormor 2, färgen heter William och är köpt på Make up Store. Stod i samma inlägg som du såg bilden på ;)

 



Igår var jag ledig hela dagen. Var hemma och skulle sätta in alla möblerna på mitt rum igen efter att hantverkarna varit här... men de var ju inte klara. Så ikväll när jag kom hem från jobb så fick jag börja pyssla med det! =( Puh. Hade kunnat betala någon för att städa allt och sätta tillbaka det på plats. Jag har ingen ork och dessutom är jag lite små sjuk - stackars lilla mig! =(

Spendera kvällen hemma hos Olivia. Tittade på Kl 8 hos mig och drack lite vin. Jätte mysigt!



Förresten, tror ni att Converse är den absolut populäraste skon i världen?


Har sett två nya avsnitt av Cugar Town, ska bara tvätta av ansiktet med min favorit rengörings serie från Clinique sen sova. Imorgon jobbar jag från 12-18 sen ska jag på tjej kväll på båten. Om jag orkar ;)


Puss och Kärlek


The big!?

Har varit en svängom hos Nadia. Ska bege mig till Olivia lite senare för lite vin. Kan ju inte träna så ;) Det är jag ju så hemskt förkyld för att klara av! Höhö.

Börjar planera min och syrrans 21 årsdag. Vi irländare firar ju det lite extra ;) Än sålänge susar det bara massa ideér och funderingar i skallen. Men vill försöka göra det storslaget! Vill vara så jäkla nöjd med min kväll. Efter det tänker jag inte fira mitt åldrande längre... ett år närmare rullator, löständer och nedsatt syn bara =( Blö!



Dags att byta om.. Imorgon blirre jobb igen. Som sagt så ser resten av veckan ut så ju.

Puss pch Kärlek

Cold

Host host! Jag som trodde detta var halsbränna! :S haha tji fick jag! Det var en mega förkylning och ont i halsen.. detta suger ju! Svinkallt har vi det härhemma just nu också, fönsterna är inte klara och jag bara dööör av kyla! :(

Igår vart de jobb på schemat och sen efteråt så gick jag till Bröderna M och åt middag med mitt fina sällskap. Kvällen avslutades med en Ben & Jerrys och skräckfilmen Devil. Rekomenderar inte filmen... inte heller pastan på Bröderna M.. den simmade i olivolja =S


Ledig idag och ska göra så lite som möjligt, fokusera på att bli frisk. Ska jobba resten av veckan och på ett event på Prins Bernard på fredag. Hatar att umgås med folk när man låter som man har en klädnypa för näsan och ont i halsen.

Nu ska jag se några Cugar Town avsnitt!

Puss och Kärlek

Big hug

Zzz.. jag har inte gjort en enda vettig sak idag och det känns helt underbart! :) Har varit vaken sen kl 8 imorse och bara sett dagen passera. Sjukt nöjd med det! Har bara slösat på min tid! Vilket aldrig annars händer.

Nadia och Fia kom för en stund sedan och nu ska vi se på föräldra fällan med Lindsay Lohan - lame! :D Men nostalgi över det.

Puss och Kärlek

a penny for your thoughts

Gårdagen och denna morgonen har bestått av att ta ner gardiner och flytta möbler och ta loss lampor och och och... Gick upp innan 8 för att snickarna skulle komma och äntligen sätta in de nya fönsterna. Men ingen snickare syns till? Ligger det i deras blod/yrka att "fucka up"? Har tidigare haft en snickare som gjorde halva huset här.. Riktigt amatör var det! Han kunde ju ingenting, hittade väl sin utbildning på något flingpaket. Kommer inte ihåg vad hans "företag" heter men ska fråga mamma så ska jag hänga ut idioten på nätet. Don´t mess with the Beyer´s!

Anywho.. kommer inte längre åt min garderob så jag får gå i samma mysoutfit som igår, inte mig emot =) Är ju endå ledig så!

Bild från i torsdags när Bella var på besök =)

Får väl gå ut och jogga en runda?

Puss och Kärlek

New me, old you

Åkte till mammas jobb kl 10.30 imorse!! Jag vet, vad f*n gjorde jag uppe då? Jo, jag tog vara på dagen ;)
Vi åkte till en marknad, jag fick inhandlat ett nytt mobilskal. - äntligen. Saknar ju mitt gamla fina rosa med horn. Köpte ju det i Thailand för typ 100 Baht (ca 25:-). Har nu hittat liknande på Entré, men där kostar dom 499:- och är inte lika fina och dessutom fanns dom inte i rosa. Kommer de i rosa så ska jag ha ett, oavsett vad det kostar. Eller så får jag vänta till februari när jag ska till Thailand igen.

 
Mitt gamla älsklingsskal och mitt nya.. skal. Det får duga till februari helt enkelt!

Fick även i mig en falafel med extra lök och vitlöksås.. kan de bli bättre? Nu luktar jag lök, vitlök och sprit. Underbart, vilken kille vill inte ha mig nu? ;) Hahah!


Mmmm!

Ska börja packa ihop mitt rum snart. Måste ösa ut alla möblerna härifrån för alla fönster ska bytas imorgon.. Zzz. Men men..

Puss och Kärlek

So vain

Helt ärligt? Jag har ingen bra ursäkt för att skita i att blogga igår =P Åkte till jobb kl 12 och får reda på att jag faktiskt var ledig eftersom det var valborg.. haha suck! Stannade och jobbade några timmar ialla fall. Sen åkte jag hem igen målade lite och sola, till sist somnade jag. Vid 22 tiden tog jag och Fia bussen till Amanda där även Olivia och Elin joinade. Där satt vi och drack, spelade spel och snackade till typ 1 sen kom Edvin, Sund och Bubben också så gick vi ut!

Sjukt sega och typ inte alls på humör för något. Men det blev väl en lyckad kväll endå!

   



Ingenting några cider, tequila och malibu inte kan fixa, va? ;)

Puss och Kärlek


RSS 2.0