Cloudy with a chance of meatballs

Ganska härligt väder. Rätt bra, ska åka med pappa på hans nya motorcykel till jobb =) Kul kul! Måste fan se till átt skaffa MC-kort! Hur roligt vore inte det liksom!?

Jaha, Mamma har bokat en helg för familjen i Göteborg så ska vi gå på Liseberg och lite så =) Kommer nog faktiskt bli riktigt kul även om man alltid blir så skeptisk till saker när man ska göra det med familjen. Kan ju se mig, Alex och Fia på typ Balder! Asball! Ska tvinga med mamma i spökhuset dessutom, jag som är världens fegaste! Men detta är inte förrens första eller andra helgen i augusti.


Dags att sätta på sig hjälmen och brumma iväg!

Hörs efter jobb.


Puss och Kärlek


Wrong and right

Blev väckt imorse (för en halvtimme sedan) av mamma. Ber mig att följa med henne och handla.... maah jag som till och med börjar tidigt idag! Kl 2 =P Anywho, gick med på det. Har nog aldrig gjort mig klar så snabbt och enkelt! Men ialla fall, nu får jag reda på att vad vi ska handla är färg...FÄRG! Till att måla om huset med. Jag kunde ju ha sovit till kl 12 istället.

Enklaste, snabbaste och ändå relativt snygg metallisk skugga idag ;)
 

Försök att se bortom mina oansade bryn ;)

Fick en överraskning av Juanos igår



Hade pekat på den för ett tag sedan, tycker den är skit frän =P

Köpte mig en kavaj/kofta dessutom. Lite coco chanel över den!




Dags o gå!

Puss och Kärlek

Having a good time

Åh efter 10 och en halv timmes arbetspass är jag riktigt ordentligt död i fötterna! Kommer hem, får micra lax med potatis och hollandaissås..... snacka om o-god mat jämnfört med när den var färsk. Dvs runt kl 5 tiden =P

Har sett Kick ass och käkat honungsmelon resten av kvällen. Måste säga att Kick ass var ett shitload av crap som sög! Inte bra alls =S Fattar inte vad min kollega tjatade om i flera dagar.

Idag, trots att jag jobbade i butiken, hade jag en ganska "tråkig" sminking. Guld - grå sotat. Hade verkligen ingen fantasi eller något engagemang alls imorse!

 

Anywho, jobb imorgon igen - chocker? Ska dock börja tidigare så jag slipper sitta i skiten för tidigt =P

Tips på parfym är Marc Jacobs - Lola. Har sprayat handlederna med den och kan inte sluta sniffa på mig själv!c Sjukt god även om flaskan är en aning.. dramatisk ;)


Sov gott

Puss och Kärlek

Don´t close that gate

Åh, tänk att jag spenderade min enda lediga dag, för en vecka framöver, med att städa, sova och bara slöa. Okej, hann lite shopping på Nova och var en runda på net on net för att kolla på en tv. Men ändå! =(

Fick givetvis gjort lite shopping igår innan jobb, tog en tidigare buss till stan innan jobb baaara för att hinna spendera lite pengar. Hittade ett par efterlängtade harem byxor. Det sista stället jag har kollat på är ju Lindex eftersom jag aldrig går in där annars =S Men fick ett tips so I payed them a visit ;) Rundan resulterade även i hårband, presenter och väst! Spara är ju tråkigt "men de går ändå"

Jepp, jepp jobba 10-20 imorgon på M.U.S, hmm hur ska man ha sminket då? Förslag på färger? Haha I´m blank!

Har just duschat och satt på en ansiktsmask, ska sova tidigt idag men först blir de film och mys med mamma.

Kom på att de var så sjukt längesedan jag åt riktig husmanskost, eller överhuvudtaget "hemma mat". Min mamma är grym på att laga mat men jag äter ju aldrig hemma längre då jag alltid äter på jobb. Folk tror ju man blir bortskämd på restaurang mat men tro mig... de blir man inte. Om något så smakar allt detsamma och man börjar längta efter fiskpinnar och pommes med remoulade eller pannbiffar! Hade hellre fått de på tallriken än en fint grilla oxfilé med någon flashig sås och onödigt mycke ompysslade potatisar.

Talk to u soon


Puss och Kärlek

Strange kind of fashion

Vilken helg *pust* Så utarbetad och trött. Fredagen jobbade jag först på make up store sedan på Chili. Lördagen på Make up store och sedan var jag ledig för jag hade lite födelsedagar att fira. Spenderade kvällen på Elyseé med en riktigt god toblerone mousse! =D

Hade värsta dramat på jobb! Eftersom Make up store ligger precis vid entrén på Åhléns så får man vara med om all action. Tjuvar, pundare och allmänt korkade människor som inte tror att folk ser något! Haha, riktigt spännande när vi hade ett gäng höga puckon som började riva av larm o liknande för o sno parfymer. Diskreta? haha neej!

Däremot var min make up väldigt nice!

 

Ballt ;)

Ska städa - för de gör jag bäst!

Puss och Kärlek


Hit me hard

En rask morgon promenad, nyttig frukost som bestod av havrefras, banan och kiwi. Nu är jag på gång! Hade ordentligt att göra igår på jobb! Svettigt som fan var det också! Ska givetvis jobba idag också, ska bara till Laserdome först och spela ;) Kuul! De lär ju inte bli alls svettigt!

Börjar kännas rätt kasst att aldrig vara ledig... =/ Får ta en riktig lång semester till hösten, men de hade ju varit skönt med en 3-4 dagars ledigt nu under sommaren ialla fall. Längsta jag har varit ledig är max 2 dagar. Sucks..


Tror inte min hjärna hänger med längre. Det är nu tredje gången sedan igår kväll som jag strycker på sminkborttagnings- medel på tandborsten istället för tandkräm =S

 

Lite diskret lila, grå och grön idag ;) Kan ju inte balla ur fler än en gång i veckan vad gäller färger haha!


Puss och Kärlek

How the story unfolds

Såg Letters from Juliett igår kväll. Amanda Seyfried är med i den, hon är sååå vacker! Filmen var dessutom riktigt bra! Rekomenderar den starkt!

Har precis varit på en svettig promenad med syrran. Varmt de är ute trots att de ser kallt ut. Känns som jag har fått träningsverk redan =S

Ska åka o jobba om en stund, får se om de blir utgång efter jobb... om jag lyckas övertala någon! =)

Puss och Kärlek

Standing where you left me

Lagom trött igår kväll efter en heeel dags arbete. Fick en massa trevligt besök på Make up Store, även lite på Chili! =P Anywho, slutade halv 12 så det blev en lagom lång dag för mig! Tur att de inte var sååå fint väder!
Igår blev det lila och rosa make. Min kollega Anna gav mig ett tips, att använda penna istället för primer. Anväder du då en tex lila penna och sedan en lila skugga över så blir den lila riktigt intensiv och djup!
 
Fotat i kallt ljus och varmt ljus. Har endast använt produkter från Make up store - så klart! Pennan är violet storm och skuggorna flamenco och babydoll. Sen givetvis ca 4 andra skuggor i vit, skimmer, vanilj och créme färg.

Åkte till Tosselilla kl 9 imorse. Har lekt, hoppat, åkt karuseller hela dagen. Även grillat korv - vilket jag hatar.. korv då alltså, BLÖ! Men jag bet ihop! =) Tim blev polare med en påfågel, fick en fjäder som souvenir hahah, som fågel-fanen tappade då såklart!

 

Hemma nu ialla fall och jag har bränt mig i solen. Tog en lång kall dusch. Gör ju inget om jag är helt röd och bränd, då ser jag ju ut som jag gör annat än att jobba hela tiden! Haha!


Puss och Kärlek

Keep holding on

Åh, jag däckade! Faan vad skönt att sova bort två timmar på min lediga dag =( hååhh...
Anywho, en dusch om man är som ny igen!

Ska se film med mamma nu! =D


Sov gott!

Puss och Kärlek

Breaking rules

Har verkligen varit Sveriges sämsta bloggare denna helgen, men jag har faktiskt ursäkter! Har ju jobbat rumpan av mig hela helgen. Först hela fredag-dag på make up store fram till kl 20.15 sedan från 20.30 till 23.30 på Chili, nästan exakt likadant på lördagen. Så jaa, lite trött och ingen lust till att sätta sig vid datorn och skriva ett inlägg när man kommer hem! Trevligt nog blev det en lunch med Fia när jag hade LUNCH ;) i fredags. Satte oss på Bageri Caféet på Gustav, första gången jag ätit där, helt okej, rätt mysigt ställe.


Fick min fina tunika i fredags! =D Från Saint Tropez, finns på Åhléns City - of course!
 
Bada-papapa Im lovin it!

Har varit på Ikea idag med mamma, Oliver och hans kompis. Sjukt trött på smurfhits vid detta laget!
Fick ett trevligt samtal av Maja som bad mig jobba imorgon, jag säger ju inte nej ;) Så 10-14.50 på Make up store och sedan 15-22.00 på Chili, ungefär ;) Ska man ändå jobba så! Tisdag är jag dock ledig och ska bara njuta av dagen och få så lite gjort som möjligt! Idag däremot ska jag få en massa gjort hade jag tänkt! Tvätta penslar, städa, skriva schema, sortera massa papper =P Sjukt viktig männsika, jag!

Puss och Kärlek

Left me undone

Alltså faaan jag har myggbett så det räcker för en hel armé! Har fått världens bett på låret, ljuger inte om det ser ut som någon klistrat fast en handtvål på mitt lår! värsta bulan!!! BLÖ.


Jaha, Dear John var ju verkligen inte hur man trodde.... slutade ju defintivt inte som man ville och trodde den skulle =/ Lite små tråkigt men jaahh... vad ska man göra?


Börjar bli dags att dra sig tillbaka, till sängen då ja ;) Den som jag renbäddat och puffat till så fint och mysigt baaara för min egen skull! =D

Hörs imorgon.


Puss och Kärlek

It´s all mine!

Fick sluta lite tidigare idag,  så nu skönt! Det blev raka vägen hem och in i duschen. Hårinpackning och ansiktsinpackning så nu känner jag mig som en helt ny och fräsh människa. Var ju hos Peggie och fick naglarna gjorde innan jobb dessutom så nu är mina händer sig lika igen ;)

Alltså... Min syrra köpte ny tv och dator, på avbetalning. 600 kr/mån i 30 månader... Kanske bra pris, vad vet jag om datorer och tv-apparater. Men är det inte dumt att ta så mycke på avbetalning, dessutom i 2½år när man bara jobbar extra/som vikarie? =/ Alltså jag vet inte men är de inte dumt? Snackar ju inte skit om henne, men undra lite hur man tänker bara. Tänk så har hon ingen inkomst alls sen, vad ska hon göra då? =S

Skitsamma, nu ska jag utnyttja läget lite och kolla på Dear John på hennes nya tv ;)

Make up store imorgon 13-20,15 sedan Chili 20.30- 23! wihooo :/


Puss och Kärlek

Time

Regn, blåst och lite svalt... vad jag har längtat till denna dagen kom! Haha för jag jobbar ju! =D

Not that kind

Inte långt innan kl 21 bestämde jag mig för att dra ut med Ida, Mattias och Perita. Har aldrig gjort mig iordning så snabbt! Måla tånaglarna på bussen till och med =P Hahah, men det är kvällar som såna som blir bra.

Vi började hemma hos Ida med lite rosé och pasta sallad =)
 

 

Lite suddiga bilder men ni vet  ju vad min ursäkt är! En toa-bild hade väl inte varit för ovanlighetens skull? =P


Det blev faktiskt en mycket trevlig kväll igår även om inte Olivia och Suvi följde med, vilket var så det var tänkt! Men men, deras förlust, det kommer ju fler gånger.

Sviiin tråkigt att det är fint väder idag igen.... när jag ska jobba =( Någon däruppe jävlas med mig!
Japp japp, har varit och ätit med Pappa, Alex och Fia. Körde ut till skogen efter vi ätit upp, fy fan vad mygg där var! Hatar dom äckliga små blodsugarna!

Time to dra!

Puss och Kärlek


You better come and get me

Det är väl fan att det är sånt här väder nu när jag är ledig! =( Beeesvikelse! Jaja, får ta och njuta av åskan istället då. Blev en liten rund tur till Nova Lund, endast pga vädert! Resulterade i shorts och skjorta från United Colors of Benetton....Jag som trodde man stavade det Colours =S Häpp.





Nice huh? Me like!

Näpp, ska kolla lite på tv nu... fint väder och så ju! =(


Puss och Kärlek

True words

Svettiiiigt! ÅHhh, mitt rum är som en bastu!! Det är fan inte bättre utomhus så de är ju inte speciellt lönt att smälla upp ett tält för att sova i det.... vilket jag ändå aldrig hade vågat göra ensam ändå så ;)

Fick sluta tidigare igår, enligt min och min kollegas överrenskommelse! Sneglade in på Åhléns när jag gick förbi och där inne stod min kära arbetskollegor Tant-Zabina och Stani. En liten rundtur som resulterade i abslout ingen shopping alls sedan bussen hem.... då börja det regna!
 Söt i tanta hatten!

Jaha, mina bästa tips till omvärlden idag mina damer och herrar!!


Nivea Visage aqua sensation! Speciellt den lilla burken vilket är ögoncreme! Det måste nog vara tips nr 1. Riktigt härligt att börja och avsluta dagen med att massera in en kylande fuktcreme runt ögonen. Man känner själv att man ser lite friskare och lite fräshare ut... sen luktar den ju jääävligt gott dessutom. Och som Eva Longoria säger i alla reklamer: you´re worth it! Haha

Och givetvis ett litet något från Make up Store: Blemish concealer.

Fungerar som en vanlig conecealer bara att du "punktar" ut en på finnar/blemmor. Den innehåller produkter som torkar ut och tar död på finnen innan den hinner "blomma ut" (äckliga men så härliga ord). Innehåller även produkter för att skydda området runt.

Nu ska Malinka till HSB och kräva min lägenhet som jag kanske vill ha =P Vi får la se people!
Sen blir de jobb! Vääärmeen i köket! Den tar död på mig. Helt vindstilla där inne och ca 35-40 grader varmt.. inte coolt! Skriver jag inget inlägg ikväll så har jag antagligen smält ihjäl =/

Puss och Kärlek

Getting hot!!

Var på Bara badet idag med mamma, Oliver och Elin. Såå härligt att kunna bada ordentligt. Jag är ju lite för speciell för att bada i havet och sjöar! Ne, kanske inte... gillar bara inte det. Har ialla fall badat som ett litet barn idag =D Hela högra halvan av mig är bränd, får de v ar där solen stod på haha. Bra tänkt där Malin.



Hämtade hem mina nyinförskaffade neccessärer från Make up Store igår... köpte 5 st =P

Sen att jag fick en sådär nåååågorlunda bra rabatt på dom var en annan femma ;) Haha


Varav en av dom var pensel och borst fodral och en med krok så man kan hänga den på väggen eller dörren när man är ute och reser eller om man helt enkelt har dåligt med förvaring i badrummet! Reeeeklaaam! Den lilla i mitten på den första bilden tyckte jag man kunde ha som "clutch" (liten handväska på sätt och vis) för typ när man går ut. Den är fluffig och har ett läder kors på sig, Rock-chic ;)

Nu ska Malinski renbädda och städa rummet! Behövs lite grann. Fan va synd att man inte är ledig imorgon med, ska ju bli 30 grader fram till tisdag, men nu kommer åskan hör jag..... Underbart, love it! =D


Puss och Kärlek

Options?

Känns som hela gårdagen var ett arbetspass! 11-19.15 på Make up store sedan 19.30-22.30 på Chili...Lagom trött, svettig och seg dag! Avslutade kvällen i Bara där Lille Malin firade sin 18 års fest. Kul var det, träffade en hel del som jag inte har sett på ett tag. Gamla barndomsvänner som man hade mycke att snacka om, riktigt trevligt faktiskt!
 Det är lite ångest när man inser att kompisar man lekte med när man var liten, som fortfarande är 9 år gamla i mina ögon, nu fyller 18 år. Var tog tiden vägen och de är väl fan att man bara blir äldre... frågar någon så är jag 19!

Andreas och Aleks sjunger lite snappsvisor =)

Vaarrrrmmmmtt, ska laga lite mat. Man är ju ledig men man ställer ju upp för laget "familjen" ändå!

Puss och Kärlek

I made us

Åh, kan bara kasta mig bak i sängen och däcka direkt! Har varit uppe sjukt tidigt idag (för att heta Malin) Var på banken ang lägenheten jag vill ha... säger inte mer ;) Ska till HSB imorgon på möte, låter viktig som fan! Min kära råärliga lillebror har förklarat för mig att mina fötter STINKER efter varje gång jag jobbat =P Härligt med lite fakta ibland liksom!

Har hunnit ligga någon timme på stranden och pressat, riiiktigt skönt var de. Lite sådär ojämnt solbränd men who gives a flying fuck? Ser ialla fall ut som jag gör mer än att bara jobba alltid ialla fall! Jo, jobbat har jag dessutom också gjort idag....några timmar!

Tror min granne är lite speciell =S Snackar med sig själv, står och stirrar rakt ut i trädgården bara mumlar en massa.... jaa, så antingen gammal och dement eller bara speciell!?


Nej, tack sov dags! Ska bara städa lite snabbt först, har just sett på tv3s tv program om sjuka människor som samlar på sig massa skit och deras hem ser för jävligt ut... fick helt mycke ångest för min lilla tvätthög på mitt rum! Haha

Puss och Kärlek 

There we go

Ska strax iväg och träffa Freddie i stan, han är äntligen nere på besök från Stockholm =) Måste hitta en födelsedags present till pappa, vad önskar man sig om man är en man i 40 års åldern? Jag har inte den blekaste, tröja, kallsonger, rakhyvel?

Dagens make blev också ganska neutral, lite guld, lite rost, lite grönt och lite rött =P gaanska neutral ändå!
 

Haha först nu har jag fått förfrågan om "hur mycke smink använder du igentligen Malin" Hohoo ni skulle bara veta =P Fast kan ju säg att jag vet en hel del som använder räääätt så mycke mer! Men jaa... idag har jag använt mig av allt smink som finns på bilden här under.



Det här tycker jag faktiskt, heeeelt ärligt, inte är såå mycket.

Nej, dags att gå till bussen. Hörs ikväll efter jobb.

Puss och Kärlek

Your heart is breaking

Jag har inte sett en enda mygga på hela sommaren men likt förbannat har jag två feta - ständigt kliande myggbett på halsen! =S Skitirriterande.

Slutade realtivt tidigt idag, 20.30, var inte alls mycke att göra. Kanske pga VM, jääävla bra match av Holland ;)

Satt och lyssnade på ett gäng tjejer på bussen, krävs en del för en nysvensk att fatta vad en del betyder ibland alltså! Ni skulle hört dom!

Asså den jäla bruden, fy fan hon skulle haffa han , du vet *blabla* men, så jäla ball asså, han va ju bara sugen på maj! Fan ble så jäla lack ja ble, hade kunnat nita fittungen. Lia bra hon hade dratt dirr, palla inte se hon leka där hel mycke! 

- OMG vad folk inte kan prata ordentligt längre. Kan sätte 50 spänn på att ungen stavar likadant som hon pratar på sina svensk prov! Och lätt att hon använder "msn förkortningar" såsom nt= inte, cs=ses, ja=jag! Zzz

Nope, alla inkompotenta ungar hahah! Nu ska Malinski sova, förhoppningsvis är de fint väder imorgon så jag kan sola innan jag åker in till stan för att fixa lite ärenden och sedan jobba.

Puss och Kärlek

Im always gonna wanna

Lätt att snooza är mitt favorit moment på morgonen! Satte larmet på kl 10 för jag tänkte gå ut och lägga mig på studsmattan för att sola, men de var ju kallt! =S Sååå jag snoooozade mig fram till kl 11.30, svin skönt!

Annars riktigt seg morgon, lång tid att äta frukost. Lång tid att sminka sig, lång tid att duscha, fast jo jag duschade innan jag sminkade mig ;) Nu är man bara fortfarande allmänt seg!

Idag blev det den gamla favoriten guld och rost!
 
Måste ju erkänna att min kamera är sämst på att göra de röda tonerna som de igentligen ser ut. Alla bilder ser lite grådassiga ut, jag ser ut att tillhöra någon i The Cullens familjen! Menar, jag låg på stranden hela dagen igår. Vad fan är oddsen att jag ser ut som jag legat död och begraven några dygn då? Ordentligt grå med andra ord!

Har fastnat för dehär med brun eyeliner, det ser lite mjukare ut samtidigt som det är lite roligare än svart för de är ju så vanligt att man kör med det.

Dags att bege sig av till jobb!


Puss och Kärlek

My guy

Överraskade lillebror idag på dagis då jag drog med honom till stranden helt plötsligt! =P  Vilken toppen syrra man är. Efter x-antal timmar på stranden, där vi träffade hela gänget med Padde, Timmie, Linus, Benza mfl, då jag var bränd - tydligen. DÅ var det dags att åka! Fia, jag och Oliver åkte till Toftanäs och jag gjorde mitt första besök i butiken Ely, jag är imponerad, vilken butik! Såå sjukt fina grejor. Nöjde mig dock med två ljushållare =D



Handlade även till middagen som jag och Fia så duktigt lagade. Riiikigt avancerat ;)
Fullkorns tortellini med pesto. Tomat, mozzarella, rödlök och peppar i ugnen och voila som taget från medelhavet! =D

 

Lille Tulle =)

Nej, nu ska jag faktiskt städa! Belive me it´s about time.

 

Puss och Kärlek


What can make me feel this way

Eyeliner och rött läppstift är verkligen inte jättekul kl 9 på morgonen! Promise! Jobbade från 11-17, vi hade ju 4th of July tema så personalen på skönhets avdelningen på Åhlens hade rött, blått och vitt på sig. Det var även 50 tals tema där vi hade tjejer som gick runt i klassiska 50 tals kläder + smink och delade ut info om eventet och sist men inte minst så hade vi Alice i underlandet som satt och drack te med hattmakaren i entrén =) (sminkade av Anna och Mig) bilder kommer när jag fått tag på dom.

En liten visning! Skit nu i hur seriösa/oseriösa bilderna är!

 
Kl 09.00                                                            kl 15.30

Måste ju visa er hur pass bra Make up stores läppstift faktiskt håller! =) Riiiiktigt bra! Här har jag gått hela dagen utan att bättra på de! Gjorde det däremot direkt efter bilden togs ;)

Tankade idag för andra gången sedan jag tagit mitt körkort, alltså med andra ord tankade jag helt felfritt idag. =D Fett grymt Malin!

Måste nog va den blekaste bruttan på stan alltså! Ska fan ta och sola sönder mig imorgon (bara de blir fint väder) Ska se ut som en vandrade soltorkad tomat! Hell yeah

Näpp, talk to u soon.



Puss och kärlek

Make it work

Mätte upp till 35 grader varmt i köket idag, jaag svettades! Stackars Jocke som jag jobbade med idag tyckte inte heller det var speciellt kul. Min kollega Alex var ledig eftersom han fyller år, grattis till honom.

Stannade kvar efter jobb igår och tog en drink med Vesslan och några arbetskollegor, riktigt härligt väder! Känns dock som mina läppar svullnar upp varje gång jag dricker något med sprit i =S Vet inte varför haha, men tänk efter ett par glas så ser man ut som något vit jävla Latoya eller något! Hahah!


Ska jobba på Make up store imorgon och då är det 50-tal som gäller, lite extra fin får man ju va eftersom det är  4th of July! Tänkte mig ett par riktigt sässeyt röda läppar och grovt tjockt med eyeliner =P Kläder och hår? Den tiden den sorgen kl 9 på morgonen ;)


Det är dessutom 10% off på Make up store imorgon så kom och fynda! See u there!

Nu ska Malin nanna, efter ett varmt, svettigt 12,5 timmars pass så är denna damen rätt så slut!


Puss och Kärlek

RSS 2.0