Happily ever after

Sådära, hemkommen från farmor. Det blev farmors kända spagetti och köttfärssås och till efterrätt blev det exotisk fruktsallad.

I present från mig och Fia så fick farmor en fin liten skål med en blomma och lite smink och nagellack från Make up Store. Försöker få min farmor att enbart ha våra produkter, dom är ju trots allt bäst och jag är också beroende av dom! =D

Synd att man inte ser vad det är, tack vare plasten som jag packat in de hela i.


Då min farmor älskar blommor så fick hon en stor bukett med massor av olika sorter!


När jag kom hem så väntade min lilla prins på mig. Han blev så lycklig, slickade mig i hela ansiktet och svansen vevade i 100 km/h. Han ska sova med mig i min binge inatt =D

Nu ska jag, Fia och Linda se The switch. Dricka te och äta smaskiga skorpor till de. Skippade choklad fonduen ikväll, proppmätt från middagen!

Puss och Kärlek

Wait forever

Idag kommer min älskade Enzo till mig! =) Ska passa honom lite. Men ska ju även till farmor, så får se om han följer med dit eller om han kommer till mig lite senare.

I mars blir Enzan tre går gammal. Hur underbar är inte denna bilder från hans första sommar! Liten gosig valp! Ser ut som ett riktigt hallelulja moment!



Haha kan inte sluta le när jag ser den bilden!

Nedan har ni en bild på min älskade, fullvuxen och ståtlig! =D


Efter besöket hos farmor så ska jag och Oliver äta choklad fondue. Korregering med biskvier, inte kexs! Mamma påpekade att hon läser min blogg och det var biskvier och inte kexs som jag hade fått till! ;)

Ska försöka städa lite, Bella kommer till mig på söndag och ska sova här. Måste därför försöka göra lite fint... Har iförsig en hel vecka på mig men där är mycket att få gjort!

Puss och Kärlek

Breathless

Jo jag hittade ju lik förbannat inte min foundation, så jag köpte istället Max factors - colour adapt. Vet inte om den är bra, men var ju tvungen att ha någon!? Tyckte ju min Loreal Infallible var kanon.
vs
Fick även köpt farmors födelsedags present =) Men visar ingen bild på det eller skriver vad det är. Vet ju om att farmor läser min blogg. Ska dit imorgon och fira hennes 83års dag. Så imorgon får ni la se vad hon fick!


Efter att Åhléns verkligen tjatat ut hennes album och gör reklam för den överallt så är jag såååå trött på September! Och är det bara jag som tycker hon liknar Robyn mer och mer?
 
Lika som bär?

Det är nog inte bara jag som tycker de va?

Puss och Kärlek

Goodbye

Dejten med Amanda blev aldrig av. Men istället träffade jag Olivia och Patrik så gick vi till Mello Yello där vi åt vitlöksburgare och drack några glass. När dom skulle vidare så passade jag på att tacka för mig. Orkade inte med någon utgång, skulle ju jobba hela dagen idag. Från öppning till stängning. Lika bäst =)

 
Oliviott och Puttrick!

Tänkte presentera mitt nya favorit nagellack från Make up Store. Annelie heter det, efter min chef säger jag ;)

Skulle beskriva färgen som lite kräkbeige/brun/grå.

Dags att titta på mammas och mitt nya favorit söndags program: Minuten. Idag är EMD med, sitter och gnäller över att Danny är en sån diva. Det är han ju, men det kan han ju vara. Han är ju så snygg! *dreggel*

Puss och Kärlek

Starting something

Fattar inte att jag sitter och kollar på Lets Dance. Skulle igentiligen till Slagthuset för att gå på humorkväll med Amanda. Men när jag slutat jobb ser jag ett sms från Amanda att hon inte hann komma.. =( Och jag vill väl inte gå ensam heller? Så jag åkte hem. Ska träffa henne imorgon istället och äta någonstans när jag slutat jobb.

Var borta på Chili och hämtade min avskedspresent =) En fin chokladfondue  och kexs. Så gott! Inte bra att få såhär inpå våren ;) Men glad blev jag ialla fall!



Hann springa mina ärenden innan jobb. Hittade dock inte min foundation!! Skandal, när man verkligen tar sig tiden för att gå och handla den så är det slut! =P Köpte ialla fall lite andra saker jag behövde! Torrshampoo som luktar cocos från märket Baptiste. Ganska nytt tror jag, det säljs på Åhléns.



Fick finbesök av mamma och Oliver idag på jobb! Sen kom också Fia och Jesper och hälsade på! Det är en av fördelarna med att jobba mitt i stan.

Puss och Kärlek

Occupied

Jaha, pasta med bege mi pesto ikväll igen =P Ska bege mig ner till gymmet om en stund. Efter det blir det filmkväll. Ska se The King´s speach. Får se hur den är, kanske inte mitt normala filmval.

Imorgon innan jobb blir det en del ärenden att uträtta. Måste köpa eyeliner till mamma, foundation till mig, present till farmor och ett par nya skor till mig kanske? ;) Vi får la se. Jobbar till stängning så vi får se hur mycke tidigare jag orkar gå upp för att handla en massa, kanske sticker ut snabbt på lunchen.  Efter jobb ska jag träffa kära Amanda och äta något. Hon fyllde år tidigare i veckan, så detta blir för att fira henne lite =)


Världens bästa eyeliner!! Make up stores Cake eyeliner

Jobbar resten av helgen också så det blir inget festande för min del =) Men det är bra de med! Slipper man slösa massa pengar och få i sig en massa kalorier från alla drinkar och spriten. Dessutom slipper jag komma bakfull till jobb, vilket jag inte hade velat! Finns det något värre än att behöva jobba när man mår skit?!

Vi hörs imorgon.

Puss och Kärlek

To Freddie and Bella!

Idag gick jag faktiskt upp extra tidigt bara för att hinna blogga innan jag går till jobb. Var så trött igår när jag kom hem att jag verkligen inte orkade sätta mig vid datorn! Hade varit på gymmet direkt efter jobb.. Nu kanske ni känner lite medlidande? ;) Fick faktiskt en del trevliga besökare på jobb. Fia och Suvi var inne och hälsade på och även farmor =D Blev så chockad när jag såg henne!



Idag ser dagen ungefär likadan ut, förutom att jag inte jobbar på Make up store utan på IC, sen bär det av till gymmet! Men jag lovar att försöka orka blogga ikväll!

Nu hinner jag inte skriva mer!

Puss och Kärlek

Yes please

Det spökar garanterat i Johans lägenhet. Vaknade 04.10 inatt.. bara sådär. Helt genomsvettig och livrädd. Har du någonsin varit med om känslan av att det finns något/något annat där? Jag har, en gång innan. När Johan precis flyttat in. Det regnade som fan den natten men då återigen vaknade jag mitt i natten, denna gången av att någon knäpper sina fingrar två gånger precis ovanför mitt öra. Det konstiga är att jag ligger intill väggen. Johan berättade igår att natten innan när han precis skulle somna så hörde han något trilla omkull i skåpet. Han hade gått bort till skåpet och där la en kopp ner... alla andra stog som vanligt. Han staplar inte heller kopparna och där är ju inget direkt vinddrag i skåp? =/ Spelar ingen roll hur den koppen trilla för jag vet att jag hörde två knäpp den natten och jag vet att vi inte va ensamma i den lägenheten igår... hur vidskepligt man än får va så vet jag!

Måste gå och spå mig. Hann komma hem från jobb och så kom Cissi direkt till mig för att gå ut och gå en promenad tillsammans. Hon berätta att hon hade varit och spått sig och rekomenderade verkligen mig till att också göra det. Det ska jag. Tänk så mycke man vill veta men också så mycke man inte vill veta =P Burr!

Idag var det även dags för lite nya jobb-kläder. Blev en kavaj från InWear och en skjorta och byxor från PartTwo. Även ett halsband från Jackpot. Kommer ju va så tjusig på jobb på torsdag ;) Min chef gav mig i uppdrag att hitta de enda plagget med ull i.. Hitta fan inte det förbannade plagget!! =P Sprang runt som en idiot och läste på alla tvättråd. En annan tjej som jobbar på Åhléns frågade "vad i hela världen jag sysslade med?!" Hahah!

Äh, nu ska jag sova =) Jobbar på Make up Store imorgon. Kanske får man lite trevliga besökare då?

Puss och Kärlek

1.2.3

Avslutade gårkvällen med en stor pizza med extra vitlöksås på! Pappa och Alex var inte imponerade med mängden vitlök dom hade pressat över hela pizzan. De var verkligen starkt så mycke vitlök där va på! Men åh så gott :D

Denna dagen började jag och lillebrossan med att riva ner tapeterna i vardagsrummet på andra våningen. Efter ungefär halva så orkade vi inte så mycket mer. Men vi har ialla fall kommit en bit på vägen!

Nu börjar det trilla in massa "privat" jobb för i sommar. Folk som ska bli sminkade till bal, student, födelsedagar och en del bröllop också. Kul kul! Förhoppningsvis blir det nån resa också och inte bara massa jobb!

Puss och Kärlek

Sick AND tired?

Hah, just de. Jag och Tilda som skulle träna Zumba idag på fitness 24/7. Fick ett sms imorse av Tilda: Malin Beyer! Jag är så bakfull, klarar precis av att jobba. Så jag är lam idag och hoppar. Helt död!
Kan ju inte påstå att jag blev besviken. Har ändå "trillat" från soffan, slagit i armbågen på soffbordet och nu har jag så ont i armen så jag kan inte beskriva smärtan. Skulle säg att jag har brutit den... men de vore kanske lite att ta i. Nu gör den bamse ont =(

Ska fan ta vara på denna dagen (trots mitt tillstånd) och även morgondagen.. sen är jag inte ledig på så många dagar att jag inte ens kan räkna så långt. Fattar du? Men vi klagar inte! =D Workoholic´s the name!

Nu ska jag däcka en stund. Känner en mat-koma komma krypandes.. zzz

Puss och Kärlek

Who?

Åååh idag är jag mör =P Efter att ha jobbat sista arbetsdagen på Chili så kom min chef på att vi skulle ha lite avslutningsfest för mig... Det slutade rätt onyktert runt 4 tiden på morgonen. Jag ska aldrig mer dricka!

Har kommit fram till att bögar dras till mig såsom flugor till skit. Tror jag fick minst 2 nya bögkompisar igår ;) 

Nu kokar jag ihop min orginella bakis mat. Blir alltid så sugen på lök när jag är bakfull, så då blev det löksoppa! Men hade nog inte tackat nä till en burgare!


Här har ni den olyckligen chefen (till vänster), som blev av med sin favorit anställde igår. Killen brevid med baby-facet ville nog bara va med på bild! ;)

Har hittat min nya prins charming. Han går till och med före Brad Pitt. Han är ingen mindre än Olivia Palermos pojkvän, Jonathan Huebl. Jaa.. han har flickvän men she aint got nothing on me! Hahah I wish! ;)



Löksoppan klar! Over and out.

Puss och Kärlek

No problems!

Vafaan! Min dator har blivit jätteseg och kass! Ska jag behöva investera i en ny?! =( Jag som tycker så bra om min gamla skitdator.. Äh, när den dör helt så ska jag nog ta tag i det. Har inte hjärta att byta ut min älskade mot en nyare, yngre modell ;) Hehe!

Idag blev det en mysig hemma kväll med familjen och familjen Westerdahl. Cissi och jag satt och roade oss till Com.hem reklamen med Judith och Judith.. - Snabbt, stabilt och jätte,jättebra bredband! Catchy! Mamma fyller år idag, därför jag orkade ta mig hem och engagera mig lite. Har frossat som satan i godis, chips och ostbågar. Jag som inte ens tycker speciellt mycke om ostbågar =S



Ser lite lagom schleten ut efter en hel dag på jobb!?

Haha vi kom fram till att Cissi inte riktigt förstår varför "<3" symboliserar ett hjärta. Detta kom vi fram till efter att jag sa om man tippar huvudet lite till höger så ser man! Likadant vad gäller smileys (=
Så Farmor, om du inte visste vad jag menade med alla konstiga tecken mitt i texterna. Tippa lite på huvudet så ser du =D.... nymodigheter! Haha

Imorgon blir min sista arbetsdag på Chili. Tänkte därför gå och lägga mig i tid ikväll. Dels för att jag ska jobba ëtt tolvtimmarspass/11-23/långpanna och sen vill jag dessutom prestera på topp så alla mina kollegor kan minnas vilken ypperlig kollega/anställd jag var! Höhö!

Jepp! Dags att krypa ner.. känner en huvudvärk på gång.

.......snabbt, stabilt och jätte,jättebra bredband... lalala

Puss och Kärlek

First

Nyss kommit hem från jobb. Bättre dagar finns, har inte varit min dag idag helt enkelt! Kommit hem nu så ska snart äta middag sen ut och powerwalka med mamma och syrran. Har absoult inget kul att skriva idag, är på så tråkigt humör så det finns inte. När jag kommer hem från jobb så har någon använt min dator men ingen erkänner. Någon har rotat runt i mina lådor, haft sönder en låda men återigen ingen som erkänner. Jag vet om att jag inte lämnade mitt rum såhär när jag åkte hemifrån. Riktigt irriterande! Men vafan, är det ingen som har rört något så är det ingen som rört något!

Ska åka med syrran och handla godis sen, det behövs idag... Det behövs varje dag =)

Åh det är ju lill-lördag idag, borde ju vara någonstans och ta ett riktigt gott glas vin! Åhh det vore något. Men jobbar öppning till stängning imorgon så det var väl lika bäst att jag stannade hemma!

Nu blir det middag med familjen.

Puss och Kärlek

Say no more

Gårkvällen bestod av Thaimat i form av Pad Thai, min absoluta favorit mat!! Även 1 kg godis och två filmer. Rätt härligt mysig valentines day för min del, som skulle upp kl 7 för att gå på möte. Gick hem och sov några timmar sedan till jobb kl 14. Så nu har jag precis kommit hem, slängt i mig lite pesto och ska strax ner till gymmet.

Gårdagens filmval: Valentines day och Love hurts... Gissa om jag valde film efter titeln ;) Första filmen var faktiskt riktigt härlig och kärleksfull.
 


Känner verkligen att det är segt att byta om till träningskläder nu! Skulle behöva pushas lite idag =p
Men näpp, nu går jag!

Puss och Kärlek

Today´s just another day

Lite online shopping?! =D Hittar en massa jag vill ha. Men nu när man sparar för fullt så får man tänka efter först "Behöver jag verkligen detta" - nä oftast inte! Men jag vill ha det. Finns ju skillnad på att vara ekonomisk och att unna sig, eller hur?

Fina toppar
Day Birger et Mikkelsen - Day lace Mix TopVila - Tobla TopStylein - Daltan Top
Fina skor

Dico Copenhagen - Polinatur BootsNelly  Shoes - Exclusive LeeNelly  Shoes - Exclusive Stina
Och till sist, lite fina badkläder till sommaren!
Vitamin A Silver - Jet Black Closeup MonokinVitamin A Gold - Siren Wrap Top SetVitamin A Silver - Jet Black Bandeau Set

Allt från Nelly.se

Dags att se bland tidernas bästa film: Brudens far.
Inta soff-position med mamma och bara slappa!

Puss och Kärlek

My Valentine

Alla hjärtans dag idag då, inga rosor utanför min dörr inte!! Men iförsig så har jag inte heller köpt några till någon annan så.. what goes around comes around! =D

Händelsernas dag igår på jobb måste jag säga, kändes inte kul att ha lämna tusen lappar överallt till min chef! =P Men men..

Hmm, vad ska jag göra idag? Vara ledig!! Kanske hitta på något med mamma, fira kvällen med min Valentine <3 Oh just de, det blir storstädning av garderob och lådor =) Måste säg att jag kommer bli en utmärkt fru en vacker dag. Ordning och reda, pengar på fredag!

Kl 07.45 imorgon bitti ska jag på personalmöte med Make up Store, så tidigt!! Börjar inte jobba förrens kl 14, ingen sovmorgon där inte. Men kan ju iförsig gå hem och lägga mig efter mötet ändå så.

Glad alla hjärtans dag till er alla, ialla fall!

Great

Sitter med en chailatte i handen, välförtjänad. Har jobbat hela dagen, ENSAM!! Har haft full rulle, dagen gick så fort! Vart på Make Up Store som jag jobbade, hade två kurser.... har haft roligare sådana ;) Härlig och snabb sammanfattning!

Kom hem och slog på tvn, weey "Bring it on" (riktig B-version dock!) med Christina Milian. Värst vad hon har blivit Ghetto-fab a la Latino!! -tacky.  Har också hunnit börja laga en riktig lördags middag, kotletter med potatis, morötter och rödlök i ugnen. Smaskens. Idag blir det bara en lugn hemma kväll. Var hos Suvi igår på alla hjärtans fest, vilket blev ganska sent. Så var liite mör idag. Känns bra att va 100% imorgon då jag tänkte börja dagen tidigt med ett gympass innan jobb! När jag också jobbar ensam och heeela dagen. Föredrar att jobba med en kollega.

Måste säg att Suvi och Ida som arrangerade gårdagens fest hade verkligen jobbat hårt för att få till en riktig stämning! En "PUSS-STATION" och en "FOTO-STATION"


 
Jag som gick ensam fick hångla med mig själv på fotostationen =D

Hade ju som sagt en liten tävling med make up store och man skulle sminka sig sitt "alla hjärtans dag-igaste". Så jag målade mina läppar som ett hjärta och satte röda strass stenar på.



Bilderna är inte i bästa skick, men man får ju vara glad för det lilla!

Nu ska jag fixa vidare med maten och titta på filmen Du, Jag och Dupreé som precis börjat.

Puss och Kärlek


Its what I need

Nyss slängt i mig pasta med pesto, finns det nått godare?! Måste ju ha lite mat i magen innan jag kilar ner till gymmet!

Behöver tips till alla hjärtans dag smink. Min chef berättade om en tävlig på Make up store, så imorgon måste vi sminka oss så romantiskt som möjligt för att sedan fotografera och skicka en bild till huvudkontoret. Hmm... Läpparna vet jag nog hur jag ska ha men that´s it! Har några bra ideér. Lägger upp bilder på det imorgon. HAr ju Suvis kärleksfest på kvällen, och jag går dit utan en valentines date =( puh.

Jobba heela helgen, så alltså minimalt med alkohol imorgon. Men vet ni, de är ju så bra att jobba i butik. Handelsbranshen har 100 precent O.B ;)


Näpp, gymmet kallar!

Puss och Kärlek

Im going where the sun keeps shining

Hade nyss Freddie och Enzo på besök. Eller ja, besök och besök vi tog en lång promenad. Dagens andra powerwalk för min del. Gick också en runda när jag hämtade min lillebror Oliver i skolan tidigare idag. =)

Hmm, vad har jag mer hunnit på veckans enda lediga dag? Städat lite, familjen ska renovera vardagsrummet på andra våningen nu så där är som bortblåst. Inget matsalsbord, ingen tv, tv bord, fåtöljer eller hyllor bara helt tomt! Ska bli spännande att se hur det blir..zzzz... Ska försöka hålla mig hemmifrån =P


Nu blir de filmkväll! med mamma =D

Puss och Kärlek

All I need is a black guitarr

Världens bästa tips, (som jag själv kommit på). Ni vet hur en del får finnar och "smutsigheter" kring munområdet? De kan bero på att mobilen. Har man touch skärm så pillar man ju med sina skitiga fingrar över hela telefonen, tänk då hur äckligt det är att trycka den mot facet sen när man ska göra lite samtal!!!! För att anti-äckla sin telefon tar man då handdesinfektionsmedel, a.k.a handsprit, på en pads och tvättar av skärmen på sin telefon helt enkelt! Jag gjorde det och har faktiskt märkt av resultat! - Det är inte lätt att vara så streetsmart som jag är ;)



Gissa vem som befann sig på gymmet kl 10 imorse?! Moi!! Har inspirerat syrran så att hon ska skaffa gymkort nästa vecka! Sen får jag bli hennes PT (personal trainer). Imorgon efter jobb blir det gymmet för min del igen. Tim har lovat att hjälpa mig träna magen på bästa sätt och ska visa mig övningar och tips, snacka om att min mage kommer vara mörbultad på fredag!

Ska till Suvi på alla hjärtans dag fest på fredag.. Man måste ha något rött på sig! ... Äger jag något rött? =S Undra fall de duger med röda läppar och naglar? Men det tror jag inte.. Äh, får se om jag hittar nått rött påväg till jobb imorgon!

Puss och Kärlek

Masterpiece

Fick lite klagomål idag på jobb av min käre vän Vesslan som var inne på besök. Han tycker jag uppdaterar bloggen dåligt. Men det är sant, det har jag gjort på senaste. Funderade på att lägga ner den... men det är ju faktiskt kul att skriva och att ha så många läsare! Så jag ska bättra mig, it´s a promise!

Har precis kommit hem från gymmet, snacka om att det har blivit mitt andra hem nuförtiden! Det är ju ändå skithärligt att träna, man är så tillfreds efteråt! Blev en fika, med Veton innan gymmet och efter jobbet. Därför blev det ett extra hårt och långt träningspass, 1½ timme idag igen. Me like. Tanken är ju att jag ska bli fit som fan.

Lite inspiration:
 

Hahah, nä kanske inte aneroxia-smal.(kanske inte ska skratta, det är ju en sjukdom.. men men) Det tror jag aldrig att jag hade klarat. Jag har inte självdiciplin nog till att sluta äta =P Men mer något i "normal-smal" kategrorin... snyggt smal alltså!



Lite inspirerad blir man! =)

Imorgon är jag ledig, wihoo! Först blir det gymmet sen får vi se vad som väntar resten av dagen. Så lite som möljigt. Nu ska jag kolla vidare på Dr.90210.

Puss och Kärlek

Latest news

För att ha levt på två mackor och en natur smoothie på hela dagen så är jag förvånadsvärt pigg! Jobbade ju som sagt bara 4 h så det var ju inte allt för krävande! Men nu på kvällen däremot, då kände jag mig allt klen! =P
Men inte konstigt det, tränade 1½ timme på gymmet. Sista halvtimmen körde jag med Tim som min personliga tränare och fy fan vad han peppar bra! När vi var klara på maskinerna var jag helt röd i huvudet, röd som en tomat i huvudet och mina ben var som spagetti. Då känns det bra efteråt! =D

Nu när jag kom hem blev det en riktigt god kvällsmiddag. Naturell yoghurt med fullkorn/havre kiwi, banan och blåbär. Bra med antioxidanter där ;) C-vitaminen är en given kandidat också. Knarkar verkligen C-vitamin!!



Imorgon blir det en heldag på IC, en timmes pass på gymmet och sedan hem till min kära familj! Ser ut som onsdag är den enda dagen jag är ledig denna veckan. Resten av veckan jobbar jag ca från öppning till stängning. Bra det! Får försöka klämma in ett träningspass före eller efter jobb. Beach 2011 here we go!....om för många månader bara...


God natt!

Puss och Kärlek

Fairytail

Filmkvällen hos Frida blev riktigt lyckad. Hon bjöd på massa tilltugg, godis och även goda välkomst drinkar =) VI skulle ju igentligen se Stephen King´s "Det" men så blev det inte. Istället blev det en vampyrfilm - "Let me in".
Lite läskig den med, men kanske inte så värst.

 
Ska strax bege mig till jobb, bara 4 timmars pass idag. Såhär innan alla hjärtans dag skulle vi ju ha lite romantisk och söt sminkning...alltså i rosa/röda toner. Sist blev det en färgglad variant och idag en lite dovare.

 
Lite oansade bryn =/

Efter jobb blir det väl en runda på gymmet skulle jag tro. Tror jag måste ha ett träningspass med en personlig coach. Bara så man vet att man gör allt rätt och man tränar bort fett på rätt ställen och inte bygger värsta bulkiga musklerna... Vilken tjej vill ha det liksom?!

Men men, gotta go!

Puss och Kärlek

Addicted

Vilken stressdagen gårdagen var! Försov mig till jobb, fick stå och sminka mig första kvarten! *pust* Sen drog alla kurserna igång. Hade full rulle hela dagen. Efter stängning tränade jag på gymmet en timme, kändes dock lite onödigt med tanke på att jag söp upp alla kalorier jag hade bränt =P Och mer antagligen!
Var ute med Amanda och träffade även på syrran och Patricia för en riktig helkväll! Som slutade med att jag däckade =/

Hmm.. ialla fall. Det blev inga bilder från gårkvällen! =D Slapp ni se de! Haha.

Ikväll bär det av hem till Frida med carro, Milla och Santi för skräckfilmskväll. Ska bli rätt intressant då jag är världens största mes. Kommer krypa ner i syrrans säng inatt! Jaha, vad ska man ha på sig ikväll då? Pjamas så man bara springer raka vägen ner i sängen? Äh =P Ilandsproblem!

Hörs ikväll!

Puss och Kärlek

Something new

Jaha, denna dagen gick inte som planerat. Vi börjar iförr går hos farmor, där fick vi biffstroganoff. En väldigt god variant! Till det fick vi välja mellan ris eller det nyttigare alternativet, mat vete. Så himla gott, blev ju som förälskad!! Ska härmed se till att alltid använda mig av det istället för ris eller spagetti! Farmo fick sig en make over. Hon verkade jätte nöjd =)
Efter besöket hos farmor blev det ett pass på gymmet och sedan hem isäng.

Onsdagen bestod av jobb på IC och sedan ytterligare ett pass på gymmet. Självdiciplinen är på topp! Snabbade mig hem för att duscha och göra mig vacker för kl 19 vart det tjejmiddag hos Olivia. Blev ett glas vin förmånga kände jag imorse när jag skulle på möte redan kl 08.00!



    


Hann precis hem från mötet så blev jag inringd till Make up store, min kollega var sjuk. Så nu har jag ä har jag äntligen kommit hem från att ha jobbat till stängning. Imorgon blir det jobb på make up store igen och gymmet såfort jag slutat. Lat som jag är så blir det myskväll efter, tar nog en utgång på lördags istället ;)



Även om det är världens tråkigaste köp, så är det nog dags för mig att köpa en ny parfym. Har sprayat mig med Coco Chanel´s Mademoiselle idag och kan inget annat än att älska doften. Står högt på listan ;)

Jaha, så smink för imorgon då. Står helt stilla i huvudet, det ska vara en alla hjärtans dag sminkning. Så alltså i rosa eller röda toner.. Hmm!

Googlade fram lite tips och alternativ. Jah, vi får se hur det slutar!
  

Sängdags!

Puss och Kärlek

I dont know

Har precis varit på Jägersro med Fia och Nina, Enzo fick stanna hemma. Vilket han inte var glad för =( Skulle hitta ett nytt halsband till honom men hittade inget fint någonstans. Så allt jag fick med mig hem var en trisslott... utan vinst =/ Ska sluta köpa dom jävla lotterna nu... vinner ju aldrig längre!

Imorse blev det en powerwalk med syrran och ikväll blir det ben och mage som ska tränas på gymmet. Men först blir det en trip ner till Farmor i Trelleborg.

Hörs ikväll!

Puss och Kärlek

RSS 2.0