All I need is the air that I breath

Kan ju lätt rekomendera alla till o gå på ansiktsbehandling. Såå underbart! Bokade en ny tid för nästa månad. =D Nu är jag helt len och fin i ansiktet hoooow underbart.

Var inne på Telenor för att fråga lite, visade sig att knasten som jag snackade med och fixat abonnemang hos inte hade gjort rätt så inget hade gått igenom =S hahah nog man inte hör av sig då! Menar att om man jobbar som försäljare för ett företag så är det väl ens skyldighet.

Annars har jag jobbat idag, och jaa.... nu ser jag film med Fia =)

Igentligen ledig imorgon men ska jobba några timmar på Make up store, men det är ju snarare kul än "jobb".

Näpp!

Puss och Kärlek

Come on

Längtar så efter min ansiktsbehandling som jag ska få imorgon =D Har aldrig varit på någon förut! Ska ialla fall till en salong på Caroli, trevligt nog hade de erbjudande så de går bara på 390:- totally worth it! Har ju världens sämsta hy, tror de kan vara pga mina jobb. Sminkar ju mig som f*n när jag jobbar på make up store (även alla andra dagar i veckan med) =P sen ställer jag mig i köket på Chili där de är varmt, då öppnar ju porerna sig sen stänger dom sig när man går ut. Så får ner massa smink och stekfett och annat mög som man inte vill ha i ansiktet. Har dock köpt en produkt på Apoteket som jag älskar och märker resultat av redan. Aco acnelösning, man baddar på de 3 ggr om dagen. Toppen!!!


Ska skryta lite om mitt silver schampoo jag nyligen införskaffat också. Lanza´s TEKNA. Love it!

Men nu, åter till Bridget Jones och hennes dagbok!

Puss och Kärlek

I dont care anymore

Alltså... förstår inte riktigt. Majoriteten av folk som jag känner som äger en Iphone säger ständigt "min-Iphone". Varför säger man inte "min mobil"? Hahah de låter så dumt! Vem fan bryr sig om vilken telefon du har? Ska jag säga "Min samsung jet"? Nej, för ingen bryr sig?! Jaa att en Iphone är en minidator eller vad fan och inte bara en mobil... men du ringer för den eller hur? Den ligger på mobil avdelningen i alla butiker? Ja, då är det en mobil så då går det alldeles utmärkt att säga "min mobil" istället om man inte känner sig så illa tvungen att framhäva sin super lur! Ska lätt börja säga "min Iphone-fyra" när jag får den. Undra om folk stör sig på mig då ;)
Tycker bara de låter så dumt.

Nu ska jag pilla med räkningar - blö! Sen blir de Bridget Jones =D

Puss och Kärlek

She´s got a heart of stone

Fy fan vad jag var trött hela dagen igår, mina ögon måste ha gått i kors! Först make up store sedan några timmar på Chili, ingen utgång eller festande för mig.



Helt fantasilös så de fick bli bronsig skugga med frost och guld penna och så lite röda swarowski stenar det vänstra ögat =)

Ska man rösta? Har fått hem röstkort i brevlådan. Är så oinsatt och tycker inte jag har någon riktig åsikt eller att jag håller med någon av partierna till fullo... rösta blankt kanske? Vi får se.

Nu ska jag klippa Jesper.


Puss och Kärlek

I dont know

Mot en ny dag på jobb, seg som gummi men de ska nog gå. Ska först till Peggan och fixa mina naglar.. har bara 8 st kvar så de blir lite pille-pill. =P


Smått stressad så detta får va allt för nu! =D

Puss och Kärlek

The million hours we were

Efter att ha slutat jobb redan kl 19 igår så mötte jag upp Suvi, Ida mfl på Stortorget för att se NRJ in the park. De va väl rätt roligt =P Efter några cider kände vi att de va dags att fylla på lagert mer så vi gick bort till Fridays och satte oss. Freddie var inte sen på att ansluta sig till oss och till sist men inte minst kom allas vår älskade Veton också och höll oss sällskap. Men kvällen slutade inte där ;) Vid 1 snåret gick vi bort till Etagé vilket var katastrof så igen vidare men denna gången till McDonalds =) mmmm, natta mat! Även om mina kläder inte var stylade för utgång så hade jag ialla fall make up:en fixad  ;)







Därefter kallade sängen, vid 2 sussade jag sött =D Så även om kvällen blev dyr så blev den inte lång! Haha too bad.

Kl 12 imorse hämtade Freddie upp mig och så åkte vi till Nova lund för att äta lite och kolla runt. Jag som var på jakt efter en Ipod resulterade i en Iphone... Jag som igentligen inte ens vill ha den luren, jag är nöjd med min fjantiga Samsung Jet. Anywho, får väl vara en död fisk som följer strömmen ;)




Var på vaccinationscentralen med Johan och fick en nål i armen =S Phiii, de gjorde inte ont men sattan vad obehagligt de är! Trodde faktiskt jag skulle svimma ett tag (men de sa jag inte)! Twinrix sprutjävlen kostade 520 kr och ska göras om 2 ggr till, så sjukt onödig summa! Tänk så är man luspank och bara vill komma iväg, vad är de då? Chansa o se om du kommer hem frisk eller lägg semesterslantarna på att inte riskera något? Mm fråga en Lundastudent vad dom hade valt "leva på gränsen" kort sagt...?

Nu mina damer och herrar är jag så trött att de svider i ögonen. Slitsam dag på jobb och allmänt trött från gårkvällen. Im out!


Puss och Kärlek

Somethings we never forget

Hooooo, kolla nyss mitt saldo på mitt kort =D=D=D=D Ingen dålig lön för Mollan denna månaden(skryter ju inte) Men har ju bokstavligen jobbat röven av mig så de är ju välförtjänt. Ska inte snacka pengar mer nu! Dock känns de lite tragiskt att en del av de försvinner nu när jag ska boka min resa.

Sitter inne och bokar biljetter till min Thailandsresa, så gott de ska bli att åka iväg 3 veckor från höst-Sverige. Mmm, nu var de klappat o klart! Åhh, måste sova nu. Ska jobba på M.U.S imorgon innan jag jobbar på Chili. Sen på kvällen ska jag träffa Ida, Suvi och Fia =D Vet inte riktigt hur jag ställer mig till att behöva lunka runt bland festival folk... vi får la se vad kvällen erbjuder. Sugen på att käka något på mitt favorit matstånd - Louisiana. =P Har ätit där dom senaste festival åren.

Nej, ryggen, förtterna och huvudet värker. Dags o sussa!

Puss och Kärlek

Doin it my way

Står här med yoghurt, honung, havre och vetekli i ansiktet. jag har gjort min egen ansiktsmask. Man hittar massa skit på internet om vad som ska blandas ihop för att motverka diverse hudproblem! Jag gjorde mitt eget efter vad vi hade hemma och vad jag kände mig sugen på i nyllet ;)

Puss och Kärlek

Count on me

Hemma igen, trött som en slips men ska inte sova bort min lediga dag.

Har sagt att ingen vinner över mig på monopol, jag är den eviga vinnaren! Vann igår - igen. Så jäkla grym!



Överlägset, med typ 200.000 kr i kassan hotell på alla mina gator =) Hohoho!

Tog lite mysiga bilder från svampplockandet i skogen och majs skörden.


Fia lunkar runt i sina nya fräna gummistövlar. Lite majs plock?


Fan vad gott de va att grilla dom och äta med havssalt och smör.

Lila sotat, gillade faktiskt det rätt mycke. Helt fantasilös inför morgondagens jobb timmar på Make up Store, lite tips tack? ;)

Näpp, nu hoppar jag in i duschen.

Puss och Kärlek

How we like it

Mmm middag. Det blir grillad majs, grillad kyckling filé (marinerad givetvis). Pappas goda kanelsås. Han sa en gång för längesedan att han hade smakat en riktigt god sås i Turkiet. Så gjorde han såsen och den var så sjukt god, prova krydda till en gräddsås med lite vitlök och kanel, de gjorde jag på jobb och det blev smaskens! Ialla fall, till så ska vi ha klyftpotatis med dragon som pappa odlat och torkat sedan förra året. Riktig liten prepp nisse farsan, han slutar inte chocka mig! Nu är även svampen torkad, han lär väl koka ihop någon god sås på det!

Köpte snacks till ikväll och så kom Fia på världens godaste mix. Blanda ihop OLW's onion dip och doppa i ostbågar. Smakar precis som Monsters vinäger och lök snacks som vi alltid köper på Irland - CP GOTT!!



=


Yummi!!

Nog med matbloggande, sånt fetto är jag ju inte ;)

Har varit och badat för en stund sedan i Hörbys nya sportcenter, h'rligt med trampoliner och klätterväggar i poolerna =)


Puss och Kärlek

Every day in his name she begins

Klockan 06 igårmorse körde jag upp farsan till Hörby för att jag sedan skulle ha hans bil för att köra upp idag. Zzz hur som helst, var uppe kl 06, var på jobb kl 11, slutade jobba kl 23. Måste säga att det enda positiva med festivalen och att Chili ligger mitt i smeten, är att stora scenen ligger precis brevid! Så med andra ord hörde jag Rix FM hela dagen igår, riktigt bra! Hörde Eric Saade, EMD, Ola, Erik Hassle mfl.

Åter upp i Hörby-city, dock inte klockan 06 på morgonen, men kl 10 ;) Vid denna tiden har vi varit ute i skogen och plockat brunsopp och Karl-Johan svampar som vi ska torka och ha till kvällens middag. Har även plockat majs som vi ska grilla med smör och salt - smaskens!

Om en stund ska vi köra ner till Lågedammsbadet och bada lite, sedan spinna innan middagen ikväll.


Puss och Kärlek


There's not gonna be a next time

Helt fastnat för Eminem och Rhianna låten - Love the way you lie. Videon är svin bra också, hetingen Megan Fox gör den suveränt ;)

Åhh orkar inte denna j*vla festivalen idag. Kommer va sååå drygt med folk, alla bönder från alla hålor utanför stan (inklusive Klågerup).  Nästan så man borde ta en tidigare buss in till stan så man kommer till jobb i tid! Möör!!

Nej, nu när jag är klar med min macka-med-leverpastej-frukost-och-ett-glas-mjölk så ska ja göra mig klar, bleka tänderna sedan bege mig till jubbet! Zzzz...


Puss och Kärlek

Blame it on me

Mm, gjorde mig en riktigt god middag idag på jobb... någorlunda nyttig. Bestod av mozzarella/lök fylld kyckling filé med grillad sparris och tomat med lök sallad. Riktigt gott. Hade även lite paprika sås till det.



Slutade tidigare från jobb. Hade Nina och Fia som gäster så jag åkte med dom hem. Men först blev de ett stop inom ICA Maxi för Nina skulle handla lunch till imorgon. Hittade ett par över snygga skor där inne. Kommer ju dock aldrig säg att dom är från ICA Maxi om någon frågar, haha pinsamt ;) Alltså en sak med Nina som man måste älska, det är hur hon ständigt bjuder på sig själv! =D


Åkte i bilen och lyssnade på hits från 90-talet, sjukt vad man kommer ihåg alla NSync och Britney Spears låtar! Hah!


Lite hand-action av Nina.

Nu blir det promenad dags för min del, för andra gången idag!

Talk to u late, terminator!

Puss och Kärlek

Time flyes

Hade så jäääävla kul åt min kollega igår! Han gör så dumma grejer ibland. Saker som man inte tänker på...eftersom han inte tänker så ofta ;) hahah. Ialla fall. Han hade gjort aioli i en bunke och ställt in i kylen. För att jag inte skulle ta fel lpå den och majonäsen så skrev han på den...



Hahah för er som inte fatta så stavas det AIOLI. Här har ni även en bild på käre Skalle-Per som äter glass. =P
Ska strax bege mig för ytterligare en dags jobb med Skalle, och oj vad jag ska städa! Hälsovårdsmyndigheten kommer antagligen när som helst.


Fan vad drygt de ska bli med festival veckan. Kommer ta mig en kvart att gå genom stan för att komma till jobb från bussen! BLÖ.

Idag blir de samma skugga som igår, känner att jag inte riktigt orka engagera mig med tanke på att de lär ändå regna bort eller så smälter/svettas jag bort de på jobb ;)  Jaa, vi har riktigt varmt i köket på jobb! Anywho, det blev en rost röd skugga från Make up Store (såklart) den heter Rumble =) I like alot!


Nepp, nu ska jag se klart på Ellen Degeneres, hon är ju bara för jävla ball! =D


Puss och Kärlek

Just gonna stand there?

Jag har så jäävla ont mellan benen! =S Ska investera i ett par riktiga cykelbyxor med rumpkudde! Kan ju fan knappt sätta mig ner på toan nu!


Nä om man skulle ta en promenad idag innan jobb. Gick igår hela vägen ut till Pude sen hem igen. Detta efter spinningen, är ju lagom nöjd med mig själv.

Faast däremot krängde jag en hel del igårkväll efter det! =P Blev en godispåse och sen middag med Fiskgratäng a la bordelaise med potatis och creme frasie. Min favvo!



Njae, om man skulle ta och stänga av det kassa Musse Pigg barnprogrammet som går på tv och göra sig i ordning för jobb. Fattar inte varför dom ska göra massa kassa animerade versioner av sånt som varit likadant i alla år! Sorgligt!


Puss och Kärlek

Left right left

Nepp, inte mycke vettigt gjort idag med andra ord. Ska träffa Suvi lite senare och gå på ett intensiv - spinningpass. Härligt härligt =D


Haha, slet nyss isönder ett par strumpor när jag skulle sätta på mig dom. Ja, då kan ni tänka er hur stark jag faktiskt är! ;) Haha

off I go, ska lämna min klon på jobb!!

Puss och Kärlek

Free

Alltså, jag hade den mest skummaste dröm någonsin inatt =S I drömmen vaknar jag och går upp ur sängen, ställer mig framför spegeln och börja dra fingrarna igenom håret. Då ser jag små djur i håret om flyger! När jag tittar närmare så ser jag att det är små feér med prickiga vingar som flyger ur mitt hår! =S Öhm... kan ju erkänna att jag kollade igenom mitt hår imorse extra noga! Haha.

Jävla regn, jag som skulle ut och powerwalka nu på morgonen =(


Nu har vi bokat resan haha, trodde den var bokad redan men nej. Irlands resan blir av den 26 december och varar i 11 dagar =P Hoppas nu inte någon gnäller på jobb!

Anywho, dags o få nåågot gjort idag. Ledig för ovanlighetens skull.

Puss och Kärlek

Keep track of your wishes

Härligt med syskon! Min storebror väckte mig imorse och frågade om jag kunde köra honom till skolan.... ååhhh zz =( Men de gjorde jag (för jag är världens bästa syster)!

Har fått ett skit drygt myggbett på armen, kliar nonstop! Har tagit salva på de, gjort kors med naglarna på den och satt saliv på (scouternas grej eller vad fan) ingenting hjälper! Kapar snart armen!

Idag går det älskade sommarkortet, busskortet, ut. Tyckte det kortet var toppen. Kostade 500 kr och varade hela sommaren. Annars betalar jag 700 kr i månaden.

Ska strax bege mig till jobb, får en ny praktikant idag! wihoo. skönt faktiskt. Bara lite småirriterande att behöva lära upp någon hela tiden. Men besserwisser som jag är så lär de inte vara några problem alls! =D

Dagens make består av en ganska mjuk skuggning med fokus på eyeliner och bryn. Givetvis kommer ingenting till sin rätt på mina bilder eftersom jag måste köpa en ny kamera men aldrig får tummarna ur röven! *andas* sååå ni får sålänge nöja er med mina halvdana bilder =D Lovar mig själv, och er som bryr er, att jag ska köpa en ny kamera innan jag åker utomlands nästa gång! Vilket lär bli några gånger innan detta året är slut.



Dags att kila iväg med mamma och handla mer färg till huset, som dom håller på att måla om. Är så glad att jag jobbar så mycke nu att jag slipper hjälpa till ;)  Projekten nu är att måla om huset och renovera hela övre våningen. Hååå, jag missar allt bök o stök =D

Puss och Kärlek

Leaving the bad times behind

Nästan bokat en resa till Irland idag. Vi ska dit för min kusin Kieths bröllop över nyår. Bokade nästan ett flyg åt min kusin och hans kompisar som ska komma över i oktober. Fattar inte varför vi inte bokade, dryga irländare ska först bara dubbel kolla ;) Anywho.

Varit och handlat mitt söndags godis och ska nu se Grown ups med la familia.
Måste ju boka min Thailands resa också! Jävla massans bokande!


De är verkligen kul o handla med min lillebror... Du betalar men han äger det sen! Hittar inte min godis påse nu för han har gömt den till fredag "då man får lov o äta godis" J*vla unge hit med mitt fucking godis, det är inte rätt läge denna veckan att jävlas med mig!

Haha, neee ;)

Puss och Kärlek

Wherever you are

Förstår inte, är så sjukt uttråkad. Har brett sju skorpor med smör som jag ska knapra i mig framför fashion tv. Överväger att köra upp till bella i Helsingborg ikväll för o spendera natten där eller om jag ska åka till Pilla och Tilda och se film med dom.. svårt o bestämma mig. Börjar lätt få halsfluss eller något =S Borde kanske igentligen bara stanna hemma ikväll och vila.

Det blir ialla fall en power walk med ankelvikter om en liten stund! =D

Puss och Kärlek

OMG!

Min kollega Alex... han är så dum så att han tittar på termometern och frågar vad klockan är!

Kick it

Sitter och kollar på simhopp. Fattar ingenting. Vet en av killarna som är med och hoppar så sitter och håller tummarna för Stoffe! Hade gärna också befunnit mig i Budapest istället för pisse Sverige idag.

Varit en lång jobbe-helg. Hade svin kul med Maja på jobb igår på Make up store, var knappt något att göra ca 2 timmar till stängning, det spö regnade ju så det är väl inte så konstigt.

Hmm, göra idag? Spinna vid halv 4 sen baaaara slappa. =D Håå!

Åter till simhopp!


Puss och Kärlek

Cowboy baby

Härligt väder, precis kommit hem från jobb. Ska strax åka till Myntha i Lund och äta =) Fan vad jag e svettig alltså! Fett klibbigt väder! Mitt smink smälter =( pööh.

Imorgon blir de träning med Suvi!

Puss och Kärlek

Like it used to be

Jaha väl igång med träning och diet. Ska va slimmad som Adrianna Lima och Gisele Bundchen till när jag ska till Thaithai. Kan ju rekomendera min middag igår, såg torrt ut men var riktigt gott!



Grillad röding med stekt sparris och tomat med hackad lök och timjan! Smaskens =D

Jahapp nu ska jag iväg och jobba, detta blev dagens skugga. Börjar få dålig fantasi =S



Puss och Kärlek

First cut is the deepest

Fick en fråga om mina bebis fåglar fortfarande lever. Svar: nej =( Vi la tillbaka dom i stuprännan ifall att Pappa Fågel skulle komma för att leta efter dom. Kollade dagen efter i rännan och där la dom... mina bebisar, livlösa, kalla och inte så rosa längre! =( *snyft* Men dom har ett bättre liv nu, med en mamma som kan ta hand om dom bättre än mig!


Har varit hos frisören idag och sedan en tur till min gamla skola (sminkskolan) och hälsade på. Sedan jobba jag några timmar och nu åter hemma igen. Ska måla mina naglar med en sjukt ful rosa färg som Fia köpt. Kan ju måla dom i en fin färg men alltså... känner ni inte bara ibland att de kan va snyggt att ha något man igentligen tycker är fult?


Hittade denna vackra bild på mig och Fia från Gbg. Jag vet, jag lovade att inte lägga upp en bild på mig i en
blå plast poncho. Men what-the-fuck! Den framhäver ju mina ögon så ;)


Imorgon blir de jobb på make up store! Så natti natti nu måste jag få min skönhetssömn.


Puss och Kärlek

everyone make misstakes

Hällde i mig en flabb-full yoghurt (härligaste skånska ordet=flabb-full) och körde för att hämta upp Emmy. Raka vägen mot Friskis och Svettis. Yepp, jag fick ångest av mina 2 kg choklad som väntar på mig så jag köpte medlemskort och anmälde mig och Emmy till ett intensivt spinningpass. Haha! Lite klurigt att komma till parkmöllan dock. Råkade nästan köra över en tant och råkade dessutom köra på fel sida vägen. Dom håller på och bygga om vägen mot möllan. Inte helt enkelt att fatta vart man skulle köra.

Glömde ju att berätta att vi såg Lotta på Liseberg och Eric Saade uppträdde, allas vår Manboy ;) grr!
 

Förlåt om jag är fjortis och barnslig men jag tycker han e riktigt söt och att han kan sjunga har väl ingen dött av? =P Synd att han verkar vara typ så 16 år bara!

Ska se början av Benjamin Button snart. Såg slutet av den när vi var i Göteborg =P Haha man blir ju så nyfiken på hur den snygga Brad Pitt såg ut som en gammal rynkig bebis!

Puss och Kärlek

Someone's missing

Hemkommen från götet då ja. Fia tvingade mig köra hela vägen hem :( Fy! Ialla fall så var det en kul tripp med bara familjen! Spendera två dagar på Liseberg och en dag med shopping. Jag med all tur i spel vann hela 2 kg Marabou mjölkchoklad! Heeelt underbart. Oliver sa: Åhh vi vann, Malin du får smaka efter som du betalade. Ehh nej Oliver lille, JAG vann och du får kanske smaka! Haha barn och deras resonemang! =P Efter det så var vi ett "lag" varje gång jag spelade. Vann dock inte mer. Fast vann ju på Gröna Lund när jag var i Sthlm för något år sedan. Fast då vann jag kexchoklad - inte lika gott men de går ner.


Stolt liten vinnare

Regnade som fan första dagen, svin drygt och gå om kring helt blöt. Tänk er att åka kanonen med alla regndroppar som piskade i  ansiktet... värt de dock =P Meen, vi gav med oss. Gjorde det otänkbara som jag lovat mig själv att aldrig göra! Jag köpte en blå plastponcho med liseberg tryck på =S


Alex och Fia är inte heller jättenöjda med outfitsen men de fick ställa upp på bild. Lägger inte upp en bild på mig i en sån, det förstör ju min image - hallå!! Gav bort min till en Göteborgare (som säkert hette Glenn) Han skulle håna mig och sa "ohh jag vill också ha en sån blå poncho" Trevligt som jag är erbjöd jag honom min. Look who's laughing now, huh Glenn!!?

Någon som räknar?


Puss och Kärlek


Driving uptown

Fy fan vilken natt! Har legat i fosterställing och knaprat panodil hela natten. Somnade kl 6 imorse. Halv 7 hoppade jag in i duschen, riiiktigt seg var man då kan jag garantera! Nu ska hela familjen Beyer, O´Brien köra till Göteborg. Ska bo två... eller var det tre, nätter på hotell Heden och så ska vi springa på Liseberg. Ska vinna sånt mega choklad. Har gjort de en gång innan när jag var i Stockholm, men då vann vi kexchoklad.. Mjölkchoklad är ju lite godare så vi satsar på det denna gången ;) Huff, jag som skulle börja träna inför min Thailnads resa =P

Utöver det var natten bra överlag =)

Packad och klar så dags att bromma iväg... håå jag orkar inte sitta upp med min stackars mage. Anywho!


Puss och Kärlek

It´s a dark night

Trött som en slips efter ett arbetspass från 11-23 på både Make up store och Chili.
Väl hemma, ska man stressa ihop en väska med packning inför vår långe weekend till Göteborg med familjen. Zzz, jag är såå trött så jag får skrva om halva texten här för inget blir rätt! Ska boka resa till Thailand nästa vecka, ska vara borta i 3 veckor from mitten av oktober, så härligt de ska bli. can't wait!

Nej nu måste jag pysa i säng innan benen viker sig och ögonlocken blir alldeles för tunga. Zzz...


god natt!

Puss och Kärlek

When the time is right

Träffade Freddie och Agge i tisdagskväll. Först en stund hemma hos Freddies mamma sen åkte vi in till Chezchpiont på lillatorg, aldrig varit på den puben förr. Riktigt mysig faktiskt. Efter det gick vi till båten. Inte lika bra som de brukar vara så jag åkte hem redan vid halv 2 tiden. Jobbade igår och ska likaså jobba idag.

Var på möte i Svedala hos studie och yrkesvägledaren.... hon hade inte mycket att komma med. Ville ha lite hjälp, tips och hade en del frågor om studier och skolor. Hon hänvisade bara till massa internet sidor. Inte mycke hon visste alls faktiskt, för o va syo!

Jepp jepp, har fått lite fler arbetstider på make up store =D Wihoo. Nej nu har jag ätit upp vad jag ska av vattenmelonen som mamma skurit upp till mig. Ska göra mig klar för o gå till bussen sen off to work!


Puss och Kärlek

whatever works for you

Åkte med för att kolla på Johans blivande lägenhet. Surrade runt vid småbåtshamnen och ute på ön i Limhamn men hittade inte huset =S Haha, tjejen som skulle visa oss lägenheten fick man inte tag i heller. Men men han är ju smart som tar en lägenhet utan att ha kollat på den först ;) Blev ialla fall en glass sen en tur hem igen. Var på Burlövscenter med mamma och Oliver, satt inne på ticket en stund och kollade lite resor. Hmhmhm!

Nu har jag lagat kummelfilé med kokt potatis och dillsås till familjen, vilken kvinna jag är alltså! Ska iväg ikväll och träffa Freddie och Agge på lillatorg. Utgång får vi la se om de blir. Får tänka lite ekonomiskt ;)

Nu ska jag vila middag en stund, hihi!


Puss och Kärlek

Theres nothing I cant be

Träffade mina grabbar idag och Freddie såklart =P Har saknat dom så! Det blev en trevlig runda till stadsbiblioteket och sedan buffé på Pizza Hut. Tror inte jag har ätit där förut. Gott var det ialla fall, dessutom fick vi ett gott skratt åt en anabola kille som hade riktigt litet huvud för sin kropp!

Ska träffa Freddie och grabbarna imorgon igen. Ta en svängom ner till Nama i Höllviken och äta sushi. Elin jobbar ju där så det är lite hon som lockar dit oss också =P


Nu ska jag min babe komma och hämta mig så ska vi köra till honom och kolla resor!



Puss och Kärlek

If you only try

Precis stigit upp rostat mackor och läst igenom lite broshyrer om olika skolor. Ska snart ut och kolla om mina barn fortfarande är vid liv i stuprännan!

Ska träffa Freddie och mina älskade Enzo och Melvin en stund innan jobb =D Dom är nere från Stockholm och hälsar på så då får jag passa på när jag har lite tid över i mitt "hemskt upptagna liv" Hah!


Halva gänget på jobb (chili) åkte i måndags morse till Kroatien. Ante, Tobbe, Rami, Stani och Zabina kom med packade väskor till jobb eftersom dom sluta jobba kl 4 och skulle vara på Kastrup kl 6 så tog dom tåget direkt över. Bra planering där!



Globetrottern Ante som just kommit hem från ett år i Asien kom med en ryggsäck. Hahah svin nördigt! Jag hade aldrig kunnat resa med en människa som kom med en ryggsäck som är lika stor som mig! Skitsamma att det är en Haglövs och kostar si och så mycke, sätt ett par hjul på så kan vi gå! Hahah =P

Nej dags att hoppa in i duschen!

Puss och Kärlek

My precious

Jag har blivit mamma till mina tvillingpojkar Edward och Jake! =D Fina va? Helt övergivna av sin biologiska mamma =( Så jag, Oliver, Fia och Jesper håller nu mina barn vid liv genom att ge dom värme och vatten.. eventuell brödsmula då och då! Dom ser smått döda ut men tro mig, dom är fulla vid liv... och bajs! Piper och sprattlar hela tiden! =D Helt underbara.



Stor dag för familjen Beyer! Morbror är Oliver, Moster och morbror är Fia och Jesper... Alex verkade inte vela vara delaktig inte heller mina barns mormor som började skrika att dom var äckliga. Heads up till henne så var Oliver också rätt äcklig första gången när jag fick se honom, helt nyfödd! Blö!



Puss och Kärlek

Our memorie will last for eternity

Har sminkat Fia, hon ville göra sig fin för Jesper ska komma...(hennes pojkvän sen 1½ år tillbaka) =S Anywho, vilken makeup artist till syster hade inte ställt upp för stollen? Under tiden lyssnade vi på alla dessa älskade låtar, såna gamla men underbara som man aldrig glömmer! Lite nya också. Vår irländska stolthet Westlife dominerade på Youtube med Queen of my hart, The Rose mfl. Även lite Michael Bublé och min låt... den jag ska gifta mig till i samma kyrka som mina föräldrar gifte sig i på Irland, Annies song av John Denver.


Hon ville ha en enkel och neutral "kenza" sminkning. So be it!

 

Fia och jag har nu provat Bobbys hårvårds produkter... av att dömma dom på doften så suger dom! Och resultatete efter en användning var inte imponerande. Jag håller mig till mina schwartzkopf produkter istället!




Nu ska Mosho laga mat, hörs sen!


Puss och Kärlek

Shit happens

Sämsta helgbloggaren ever! =D Orkar inte haha. Riktigt hemsk helg.. bråkat på jobb, stack hem tidigt, jobbade lite på make up store i veckan. Nu var den månaden över ialla fall, kan ju med andra ord säg att de var mycke jobb och lite sömn och en hel del skit!

Sitter nu med lillebror och kolla på ICE AGE 3. Käkar kaviar mackor och dricker blåbärs yoghurt. Ska se Mysteriet på Greveholm senare, den kommer väl alla ihåg? =p


Talk to you later investigator!

Puss och Kärlek

RSS 2.0