Let us find it

Är nu hemma hos Cissi, ätit middag och druckit vin. Gud vad dagen har gått fort. När jag kom hem hann jag gör mig iordning, sminka Fia och Linda sen åka till Cissi vid 17 tiden och fixa hennes hår och smink, jätte tjusig blev hon. Bilderna får ni se imorgon =)

Snart ska vi nog äta efterrätt och fortsätta nyårsdrickandet. Kan ju säga att jag mår ganska så mycket bättre nu så ska nog fira lite ikväll trots allt. Vart och med vem får vi la se ;) Som sagt bilder och ord om kvällen får ni imorgon!


Hittade slutligen någonting att ta på mig, en blå lång top med vadderade axlar och pajett detaljer och ett par svarta strumpbyxor till blev kvällens outfit!


Hoppas ni får ett riktigt trevligt nyårsfirande och att ni fortätter läsa bloggen även nästa år. Tänk att detta är årets sista inlägg! Anywho, nu är det fira ska! GOTT NYTT ÅR PÅ ER kära läsare =D




PUSS OCH KÄÄÄÄÄRLEK

Release me

Spenderade dagen på Nova Lund med Fia och Linda, hittade inget! Känner mig som skit idag, får se om jag har orken och lusten till att göra något ikväll. Tråkigt om man ska stå och va helt seg och inte må bra nog för att fira de nya året men samtidigt tråkigt att bara sitta hemma, så vi får la se.


Ska göra mig iordning nu!



Puss och Kärlek

You changed my whole life

Hej hopp!

Hemkommen från jobb, slutade ju halv 7 så det var ju skönt. Sitter i pjamas med ett glas julmust och ska plugga teori. Lite senare kommer Cissi så ska jag hjälpa henne med sitt nya hår ;) och så sak vi se film. "Livet är underbart" som jag har lånat från Cassie. Och ännu senare ikväll ska jag köra en runda med pappa, efter han slutat jobb blir det då.... ca 22.30 tiden. =)


Kanske lägger in en bild på Cissi sen om hon blev fin, om jag inte lägger in en bild så blev ful då alltså ;) Haha nej, alla mina kompisar är fina..... men Fia räknas inte som kompis då ju eftersom hon är min syster ;) Haha, känner att jag är på elakt humör idag. Kanske inte lämpligt att se en sorglig film om kärlek och andra världskriget då, kanske råkar kräka ur mig några hemska kommentarer.



Min lilla älsklingspojke!



Puss och Kärlek

A while ago

God morgon


Har ni också frost på gräsmattorna? Jag som hoppades lite på att vinterkylan var över nu... tydligen inte. Jag vill ju ha fint väder när jag kör upp den 5e! Näpp, nu ska jag göra mig klar, äta frukost, köra med pappa till stan och leta nyårskläder(för i värsta fall om jag inte hittar något hemma, liksom). Sen ska jag jobba 3½ timme =D haha!



Ska skynda mig hem ikväll och fortsätta på teorin där jag slutade igår. Har fått en CD från Cassie så man kan plugga på datorn. Snäll liten flicka!


Puss och Kärlek

An ending story

Mmm, dilemmat "nyårsklänning" är ganska populärt just nu. Jag har kollat två hela dagar efter klänningen som är "Den" med stort "D", verkar bara inte finnas just en klänning för mig. Då tänker jag mig inom min budget och inom städerna Malmö och Lund. Så skitsamma helt enkelt, jag fixar ihop något som jag har hemma. Det får vara en kjol med en top eller så får det bli en klänning. Ska bara jobba från 15- 18,30 imorgon så jag har tid att rota fram något då. På Nyårsafton lär jag ha fullt upp, ska sminka Linda oh Fia sedan fixa Cissis hår. Jag då? Får ta och klämma in 10 minuter för att göra migsjälv vacker, eller ja... så gott de går ;)


Men som vi alla vet så är det bästa skönhetstipset "En god natts sömn" Så det är precis vad jag tänker ha inatt! Ja, imorgon natt då också givetvis! =P



Puss och Kärlek

Float my boat

Stövlarna mina damer och herrar är från Håkanssons kostar 1700:- (850:- på rea) =)

Åkte in till stan i söndags och solade, träffade Elin och gick slutligen på bio.... såg New Moon för andra gången på bio haha! Jag har nu bestämt mig mellan Jake och Edward... det blev my beloved Edward, hans mystiska charm avgjorde det hela. Åkte sedan hem till Johan och nannade kudde =) Igår spenderade jag 80 minuter på körskolan och sedan raka vägen till jobb.

Har varit uppe sedan 06.30 idag! Sinnes, har nog inte hållt mig vaken så här länge på jag vet inte hur länge =P Efter jag körde så satt jag och pluggade teori i 1½ timme och sedan åkte jag in till banken för ett ärende. Jo, nu har jag fixat internet bank med dosa. Känns som jag ligger 100 år efter alla andra. Men jaja, välkommen till 2009 (snart 2010).

Träffade senare upp Sofie och Linda för en shoppingtur på Entré. Resulterade i ett hårband, tröja och väska. Nu får de faktiskt vara slut på mellandagsshoppning, måste spara resten av cashen till vi åker till Irland. Tog en lunch hos Tilda som jobbar på Redfellas, blev wasabi-kyckling-sallad och juice för min del.



Efter lunchen så började jakten på en ny plånbok till Linda. Hon blev rånad för ett tag sedan och köpte en ny plånbok på skoj från Tiger för 10 kr... vilket man förstår. Pinsamt nog drar hon upp denna blå 10krs plånka när hon ska betala, haha den var inte grann, eller vad tycker du?



Har varit hos frisören och färgat till håret, kommit hem och ätit middag och ska strax se The Woman med mamma och Fia. =)


Puss och Kärlek


Is this what we´ve come to.

Igår kväll hade vi myskväll hos Eddie med film och glass, sen sov jag och Johan över där =) Ringde och väckte Cissi vid halv 11 imorse, vi hade bestämt att åka till Nova Lund men ändrade på planerna och tog ett stroll på Malmös gågata istället ;)

Dagen resulterade i lite reafynd och lite ikke-reafynd och slutade med Chai =) Har kommit hem nu och försöker planera kvällen. Mycket möjligt att jag och Cissi ska gå och se Avatar på bio idag... eller så blir de så att hon fastnar framför hockeyn på tv och jag får plugga teori, har ju faktiskt inte ens öppnat teoriboken allt för mycke. Ska leta upp någon hemsida där man kan ladda ner något program för att plugga med. Mitt tekniska jag ska alltså försöka sig på sånt. =S

Anywho, jag, kräsna jag, hittade otroligt nog ett par stövlar idag! plus två par blusar och ett par handskar =D Det kallar jag en lyckosam shoppingrunda. Lika bra att vara ekonomisk och inte gå loss så man handlar för mycket, måste ju ha pengar till Irlandsresan den 8e januari med mamma ju =)

Mina fynd =) 

  


Nä, har nu varit inne och kollat på SF.se efter lediga platser på filmen Avatar men det är ju hopplöst! Slutsålt på alla! Det är nog inte meningen jag ska se den filmen nu. =P

Dags att hoppa in i duschen.


Puss och Kärlek

Can´t imagine a life like that...she said

Absolut läskigaste filmen som jag någonsin sett, är ni fegare än mig (Och jag är feg!) så se inte den! Den var fruktansvärd. Jag, Eddie och Johan satt livrädda i bilen hela vägen hem från stan! Usch nej, den är ju bra på så vis att den var äcklig.... men den va fan för bra isåfall! Paranormal Activity, aldrig mer =P

Ska bege mig iväg till jobb nu. Imorgon blir det en rea runda med Cissi... ledig så tar nog det bara lugnt på kvällen. =)

 

 

Puss och Kärlek


Were not going

Okej, det blir inte Avatar. Det blir istället rysaren Paranormal activity, det var slutsålt till Avatar trots det va premiär för ett tag sedan väl? Hoppas jag slipper sova ensam de närmsta kommande nätterna, annars får Cissi ställa upp som bed-buddy.

Jaha, ut och jaga nyårsklänning, skor, kavaj?, smycke med mera.... stört kul! Usch jag hatar leta efter saker när man har en typ "vision" på hur man vill att de ska se ut. Ni vet säkert vad jag menar.

Nå, nyårslöfte. Ja, sånt som man lovar att ändra på, göra eller inte göra men man aldrig håller. Hmm, iår ska jag gå ner 5 kilo, spara massa pengar och sola lite oftare...... mycke möjligt att jag ska skaffa gymkort, ny utbildning och fastare rumpa. Meeeen som sagt ett nyårslöfte är nyårslöfte.


Näpp, nu kommer Eddie snart och plockar upp mig. Måste sätta på mig ansiktet u know!



Puss och Kärlek


The day after

Det blev mig en riktigt god jul =) fick gäster ungefär vid 14 tiden och så kollade vi på Kalle Anka kl 15, de gör väl alla svenskar....... och alla som vill vara svenska ;) Anywho, sen kom tomten som först höll på att gå in till vår granne. Ni förstår, vi har en egen personlig tomte.... dock är det oftast en ny varje år ;)
Fick en massa fina saker, bland annat två berlocker till mitt Thomas Sabo armband. En fyrklöver (för the irish luck) och ett eiffeltorn.... för Freddie tyckte att jag skulle ha de eftersom jag hade frihetsgudinnan, vet inte hur de hör ihop men jag är glad ändå =)



Här ser ni tre tjejfilmer, skor, parfym och smink från makeup store, berlocker, underkläder, pengakuvert, kavaj m.m.



Så här såg de ut innan tomten kom och delade ut alla klapparna!


En mysig bild från vår gran =)

Har redan hunnit äta gröt, vara en runda på Entré och spelat lite Sims idag. Så lite har jag hunnit med ialla fall. Ikväll ska jag, Johan och Eddie på bio och tror vi ska se Avatar. Är ganska sugen på att se Paranormal activity men det är inte lönt för mig att betala fullpris eftersom jag bara ser halva filmen genom mina fingrar.... riktig fegis. Ingen med ett bra tips om vad man ska se?


Ska dessutom få min julklapp från Eddie ikväll =D hihi, julen varar inte bara i en dag! Imorgon ska jag på födelsedagskalas sen jobba på kvällen. Blir ganska många dagars ledigt nu när det är så många röda dagar.

Nu ska jag fortsätta inreda familjen Dallas hus i the Sims. =D



Puss och Kärlek

Christmas Time

Vem vaknade inte lite extra tidigt idag och åt gröt till frukost? =D Har satt på 102,6 på radion där de endast spelar jullåtar, kan de bli bättre?

Har haft Emmy här och hjälpt henne med sitt löshår. men nu ska jag göra mig själv iordning sen ska jag sätta mig framför tvn och se Ensam hemma. Har tappat räkningen på alla "God Jul"-sms som jag har fått idag.



Näpp, dags att ha lite julafton!


GOD JUL


Puss och Kärlek

Death is easy, uncomplicated

Så ja då var kvällen över. Det blev som sagt irländsk julmiddag bestående av kalkon, potatismos, ugnsbakadpotatis, sås, morötter, palsternacka och massa annat. Efter middagen spelade vi julklapps spelet. Både jag och Cissi vann vars en runda.



Här är Cissi i all sin iver som ska trassla upp paketet. Leken går ut på att man sitter i en ring och slår en tärning, får man en 6a ska man sätta på sig hasduk, mössa och vantar och försöka öppna paketet med kniv och gaffel. Under tiden du tar på dig sakerna och försöker öppna så går tärningen runt och medan du tar på dig mössan kanske någon annan får en 6a och då är det deras tur.

 
Enzo fick inte vara med och spela men han fick en salami-hund-pinne ialla fall. Och Cissi verkade inte vilja vara med på bild... därför hamnar hon på bloggen =)




Vi avslutade kvällen med att se på Twiligt som Emmy fick i julklapp.... åh Edward..
Ja, enligt vår lillejuleafton firande så brukar vi ge varandra vars en julklapp från motsvarande familj.
Jag fick hårspray och en parfym, Vicotria Beckham - signature. Vann dessutom ena rundan i julklappsspelet, där vann jag två påsar godis och en julklocka att hänga i granen.




Dags att hoppa ner i bingen, vi hörs imorgon på Julafton, hoppas ni har varit lika snälla som jag har!

 

Puss och Kärlek


All I ever wanted

Vaknade klockan 9 imorse med Enzo tätt intill mig. Åt frukost... tomtebröd :D Sen raka vägen upp till sängen igen och däckade... klockan 9 var liiiite för tidigt för min del.

Lite senare kommer Emmy, Cissi och Sebbe med crew och ska fira lillejuleafton med oss. Blir irländsk julmiddag idag! Smaskens. Vet inte fall alla firar lillejuleafton men vi gör iallafall. Hur firar ni isåfall?

Har ialla fall jul-städat färdigt och tänker inte röra en enda rengöringsprodukt till.


Men nu ska jag duscha så vi hörs lite senare.

 

 

Puss och Kärlek


Hello and good night

Idag blir det inte mycket till inlägg, svintrött. Har varit på körskolan och jobbat och nu passar jag Enzo. Känner att det är dags för oss att sova nu. That´s it!


Hörs imorgon istället med ett lite roligare inlägg.


Puss och Kärlek

Here we go

Sitter och kollar lite på tv.... uttråkad. Personalfesten igår var kul, middag, lekar och massa drinkar =) Även en fin julklapp från chefen. Fick presentkort på massage, välbehövt! =) Alla anställda fick de och alla verkade jättenöjda. Hann inte sätta upp julgranen igår och inte heller pynta den, så idag när jag kom hem var den fint klädd och med massa julklappar under. Mysigt.





Christmassy huh?


Snart kommer min lilla råtta Enzo hit och ska leka med mig och hjälpa mig städa lite. Ska köra hem till Johan lite senare med pappa, inte jätte kul att köra i detta vinterväder.


Ska köra på körskolan imorgon tidigt som fasen, sen ska jag jobba. Efter det är jag ledig flera dagar i sträck. Skönt med massa röda dagar nu under juletider =) Kom på att jag inte ännu har sagt till någon vad jag önskar mig..... kanske något man inte kan ha för mycket utav? Pengar då =P Börjar bli en aning sent att försöka komma på något nu känns det som.


Puss och Kärlek


The party dont start without me

Vem i hel*ete ska se Anna Anka fira jul på tv3 ikväll? Stackars den lilla människan, helt vilse!


Har stått, jag vet inte hur många timmar, framför spegeln nu. Bara för man vill att man ska se ut på ett sätt så ser man ut som den exakta motsatsen..... sorgligt! Börjar ialla fall likna något nu.

 

 

 


Kavajen jag köpte, ganska snygg trots allt. =)


Måste kila nu



puss och kärlek


I can see clearly now

Sitter och plockar ihop saker till kvällens lekar som jag och min kollega ska stå för på personalfesten. Blir lite charader, frågesport och ritlekar =)


Har varit ute i snön med Fia och Oliver och byggt en snöigloo och massa små gångar runt i snön. =) Jättemysigt. Här ute på "landet" så har vi så sjukt mycke snö, över en halv meter! Och det fortsätter vräka ner.



Jag och Ollie har kastat oss bak i snön!



Vår snögata =D


Hittade en grå kavaj igår som jag tänkte ha ikväll, men inte säkert, har så svårt att bestämma mig.
Tror ska mecka runt lite med olika klänningar och se vad jag kan fixa för snyggt.


Näpp, ska kolla film och vänta på att mamma ska komma hem med julgranen så vi kan klä den och lägga alla julklappar under granen, myspys!



Puss och kärlek

Guess what!

Nå, alla väntar med spänning. Haha eller inte, hade ju lilla uppkörningen idag. Gick verkligen skit! Har aldrig kört i snöväder men de är väl ingen ursäkt för min usla körning idag! Det var verkligen katastrof, skit pinsamt. =( Men fick ialla fall uppkörningstid och tid för teori provet. Nervigt!



Har jobbat idag, hälsat på hos Eddie, kollat lite snabbt i affärer. Har ju givetvis inte hittat något att ha på mig på personal festen på söndag..... go figure!


Näpp, så ska ualla fall upp lite tidigare imorgon och dra in till stan för att sola och hittat något! Ska börja jobba lite tidigare dessutom för jag ska fixa daimtårta till festen på söndag =) Så ska bara se klart filmen som jag satt igång och läsa ut den senaste Hänt Bild tidningen... .sen givetvis vänta på mitt godnatt samtal från Johan Toan.



Sov gott!



Puss och Kärlek

Superwoman

Kan erkänna att jag inte hade en enda lampa tänd inatt när jag sov!  =D Det var ju så ljust ute från snön, så de lös upp i hela mitt rum! Dock inte lika kul när man vakna och persiennerna var uppe.... lite mer som *strålkastare i ansiktet* - senario.




Håller på att sätta på mig ansiktet, ska snart ta mig in till stan för att träffa Cassie. Får väl ta och lägga på ett kol!

 

Ska till Juanos- Bananos efter jobb idag sedan upp tidigt imorgon, lilla uppkörningen (wish me luck), plugga teori, sola, jobba, hem och sova! Så ser min fullspäckade dag ut imorgon!


Vi har faktiskt kommit rätt långt på julklappshögen här hemma, men sen är de ju trots allt julafton nästa vecka! Tiden har gått riktigt fort, kan inte fatta att de redan är jul. Det var ju nyss sommar.



Är långt ifrån klart! ;)

Ska lyssna klart på Alicia Keys sedan kasta i mig lite frukost, så nu börjar jag få extremt bråttom!



Puss och Kärlek


A change in the weather

Har varit på körskolan både idag och igår och de har gått rätt bra, ska ha lilla uppkörnngen på fredag! Laddad som fan! =D Var ledig igår så vi var på IKEA jag, mamma, Johan och Fia. Sen slappade jag bara hos Johan resten av dagen. Har hunnit sola, göra ett ärende på apoteket och jobba idag efter körskolan! =P Multiplanning!


Har dessutom jääääätteglada nyheter..... Jag kom in på min make up kurs!!!!!!! =D Är så himla glad. Börjar den 25 januari och I can´t wait. Ska verkligen bli stört kul.


Har väl inte så mycket annat kul att berätta just nu. Är rätt trött, dricker den vanliga yoghurten och äter mariekex - smaskens! Får väl ta och slagga snart.


Ska träffa Cassie imorgon istan och gå och få massage, hitta något att ha på sig på söndag på personalfesten och så sola. Dagen slutar med jobb och hem till Johan för att fylla på mitt pussförråd.


Sitter och kollar runt lite på Forever21.com, jag och Cissi ska beställa hem lite kläder tänkte vi. Ska bara se till att det inte blir allt för mycket. =P


Näpp, de är väl dags att sova nu.


Puss och Kärlek

Cup of coffee and the news paper

God morgon.

Eller nja, snarare förmiddag! Är baske mig uppe i god tid idag! Vaknade och åt frukost klockan 11, sedan dess har jag varit så rastlös! Jag vet inte vad man ska göra om man inte måste stressa igenom allting =S


Får väl ta o sminka mig och platta håret extra noga och långsamt idag.... ska nog hinna sola innan jobb också =) Jepp, då kanske jag får skynda mig lite trots allt =P Får se om man hinner med en liten stund på The Sims.



Puss och Kärlek

Can you see Me anymore?

Har inte packat klart alla julklappar ännu, man tappar ju tålamodet genom att sitta och försöka komma på massa julklappsrimm! Bara för man behöver de så har man skitkass fantasi! Har dock lyckats slå in större delen av klapparna, får vänta med resten till dagarna innan jul när jag är ledig.



Här har vi en del av de färdiga klapparna. Resten har jag gömt undan så inte någon nyfiken liten snorunge ska hitta dem! =P


Vad jag hade på mig till farmor, hade även en topp som jag köpte igår innan jobb. Har dessutom fått bytat mitt busskort till dehär Jojo-kortet.... inte populärt. Jag gillade de gamla vanliga månadskortet som man var tvungen att trycka ner i maskinen =S

Ursäkta strumporna.


Var hos farmor innan och åt middag, fick lite julklappar och myste! Fick ett jättetjusigt halsband från en guldsmed i Borås (där farmors familj bor). Dock köpt i Göteborg =P



(Det silvirga). Fick även en peng ;)


Har just tittat på The Holiday (även en trogen favorit i film hyllan). Om man inte smälter för Jude Law så måste de finnas något fel! Mamma tittar, pekar och skrattar åt mig i varje scen som han är med. Tydligen så ligger jag alltid och ler för mig själv och skäms åt karaktärerna när de gör något pinsamt! Någon annan eller bara jag som gör så? Äh, de är ju som jag är charmig annars ;) En gullig egenskap hos mig kanske. Tydligen så sitter jag och ler och kisar med ögonen när jag sitter vid datorn och spelar The Sims också.... kanske inte lika gulligt och charmigt? Lite mer ansträngt skulle man tycka.


Näpp, ska nu läsa en tidning... hänt bild med andra ord alltså inte så mycke text ;). Sen ska jag nog nanna kudde, ska ju jobba imorgon och antagligen kommer hälsovårdsnämnden då med! Crap! Men jaja. Får se till att allt är prima skinka i köket och kylarna annars kommer väl min kollega halshugga mig.

Sleep tight, don´t let the bedbuggs bite!


Puss och Kärlek

From now on

Har varit ute med Linda och Caesar, hunnit duscha och ska nu föna håret. Måste slå in farmors julklapp också. Pappa ska hämta mig om en halvtimme så har lite bråttom! Du vet, de går inte fort att bli snygg! ;) Lyssnar fortfarande på massa julmusik, man blir ju så glad då.



Härlig jullåt (spelas i P.S I love you) The Pogues - New york fairytale. (xmas- song).





Linda o Caesar

puss och Kärlek

All I want for christmas

Godmorron!


Har precis stigit upp, ätit en skål Corn Flakes och ska nu packa in massa julklappar! =) Passade perfekt idag när det är liite frostigt och glittrigt ute =P Sitter och lyssnar på Mariah Carey ft Johhny Depp - all I want for christmas is you. Känslan finns där! Försöker komma på bra julklappsrimm men fan alltså, det är inte enkelt! Känner mig dessutom lite stressad, ska strax ut med Linda till skogen, sen hem till farmor och äta middag!




Ska sätta på mig ankelvikterna nu (min brors) för Linda och Caesar kommer vilken minut som helst!


Hörs sen!



Puss och Kärlek

The bright side of life

Goder afton, goder afton... nana..nana


Har precis kommit hem från jobb, hunnit kolla lite film med mamma men kände att de var dags att hit the sack nu. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba långpanna. Körde med pappa till och från stan idag, gick sådär... fattar inte! Ena dagen går de galant andra dagen suger man! Men men.

Julbaket vet jag inte hur det slutade, hjälpte till från klockan 10 till klockan 13.30 så lite borde jag varit nytta ialla fall! Det blev allt ifrån mandelmusslor till lussekatter och pepparkakor.



Kände mig lite som en desperat hemma fru när jag gick runt i förkläde och bakade :p



Pepparkaksdeg ser ju faktiskt ut som.... ja, bajs.


Var ju en stund med Freddie och Sofie tidigare idag innan jag gick till jobb. Vi gick ner till hundaffären men de fanns faktiskt inget speciellt där, så de blev bara lite hundgodis till sötnosarna =D

 

Älsklingarna sover lite, hade tydligen varit uppe hela natten och busat! =D Smälter varje gång jag träffar dem!

 

Näpp, får väl hoppa i bingen nu. Kommer vara lika dålig på att uppdatera bloggen imorgon som jag varit idag, har inte haft tillgång till någon dator så det är min ursäkt och imorgon ska jag ju jobba hela dagen så det är min ursäkt då! =)

 

Har förresten ett jättebra tips på en julklapp om du ännu inte kommit på de perfekta! Mastercard har presentkort som kan köpas och användas i vilken butik, restaurang eller vart än de tar mastercard! Jättelämpligt om man inte bara vill ge pengar men okej, sen så är det inte så personligt heller direkt. Men, ett bra tips ialla fall!


Har förresten skickat in min ansökan, idag,  till International Make up center för make up artist kursen som jag ville gå. Håller tummarna för att jag kommer in, tycker du ska hålla dina tummar med!



Puss och Kärlek


My best friend

Sitter hos Freddie med Sofie, Enzo och Melvin. Vi ska snart gå ner till Dogfun, en hundaffär vid Caroli som säljer Chihuahuakläder "heaven". Ska hinnafika och sedan till jobb.


Kommer med lite fina bilder från morgonens julbak och lite bilder på Enzo ochMelvin, ikväll.


=D



Puss och Kärlek

10 december - Malin

Det är min namnsdag idag för alla er som inte visste! Grattis till mig ialla fall.



Min dag började på körskolan och fortsatte på körskolan med ca 1½ timme teori... jag menar de börajr ju närma sig så man får ju ligga i lite nu! Har dock inte fått tider för varken teori eller uppkörning ännu... sucks :p


Mötte upp Elin i stan för en fika och lite fönster shopping... vilket alltid resulterar vanlig shopping. Men jag höll mig faktiskt frå natt handla en hel del! Köpte bara  örhänge och två ursnygga armband!



Ser ju likblek ut, skyller på blixten ( fan, måste sola imorgon innan jobb). Yepp, men totally not värt de. 150 kr för de jävla armbandet, okej fick ett i går med och de är äkta skinn... men vaffan, ville inte verka helt snål när jag skulle betala och fick veta vad de kosta. Men men..



Elin och hennes häxnaglar!

Gick till jobb, hade massa bokat idag annars var de rätt lugnt. Freddie hälsade på med sin vän Sofie och älskade brödrarna Enzo och Melvin var med.... åh min lilla älsklingsråtta =D



Är de inte så fina? =D Det är Enz längst hit, min lilla älskling.

Skulle igentligen varit med men missade lillebrors Lucia på dagis, han fick vara tomte. Gillar man inte det ärliga leendet?



Ser u som en söt Grinchen! =)


Fick inte Johans internet till att funka igår så det fick gå en dag utan att jag skrev ett inlägg, skandal! I know! =P
Ska banne mig upp tidigt imorgon och åka hem till Cissi för att julbaka =) Sen ska jag köra med pappa in till stan, träffa Freddie och Sofie på en fika, hinna sola och sedan bege mig till jobb. Så hela dagen planerad in i minsta detalj! *strålande Sickan*



Nej, lägg dags för mig nu. Börjar känna att ryggen inte pallar trycket av att sitta i en C form och knappa på datorn mera. Sov gott!


Puss och Kärlek

Cloudy day

Hade mysigt med min lilla älskling igår, spelade sims och han la i mitt knä hela tiden. En så underbar liten råtta han är! =D Körde en sväng med Pappa Beyer först till Svedala sedan till Staffanstorp, hade lite problem med hans helljus. De är helt annorlunda från körskolebilen =S Man blir ju helt frustrerad på att backen ligger på ett annat ställe i den ena bilen och sätta på ljuset sitter på ett annat ställe i andra bilen =S *pust*

Sen kom Johan och vi såg på filmen Runaway Bride.... Inte allt för populärt film val om man frågar honom =P


Ska nu göra mig iordning för att dra iväg till jobb, så hinner inte skriva fler rader!


Puss och Kärlek

The 7th of December

Haha, nej Ellepelle. Jag vet att det inte är den 8e idag =) De skulle stå den 8:e ändå! =) Hoppas du är nöjd med detta inläggets rubrik!


Har precis kommit hem från Burlöv center med mamma. Träffade ju Nina, Malin och Cissi där när vi fikade och snackade lite. Har köpt klart alla julklappar som ska inhandlas! Känns jättebra =) Är faktiskt riktigt nöjd med mina köp! Hittade en jättefin nyårsklänning inne på Bik Bok... men de är väl inte lönt, ska ju antagligen jobba. Men ändå..... vad är en bal på slottet?


Ska strax ut och köra med pappa en sväng sen hem och äta stekt fläsk med löksås! Mums, ska ha min älskling hos mig några timmar,lite senare.... Ja och så kommer Johan också! =) Fullt sällskap ikväll, brilliant!

 

 

Ska sätta på Alicia Keys album nu och försvinna iväg lite. Älskar hennes musik!

 

Hörs senare ikväll! Tjillevippen!

 

Puss och Kärlek


The 8th of December 2009

God morgon!


Ska strax iväg med Mamma Frankie för lite julklappsshopping. Ska även träffa upp Nina, Malin och Cissi och fika lite och så..

Tradigt bara att vädert är som det är, muligt och fuktigt. Man vill ju inte gå ut!

Blö!


Har kommit på mig själv och jag tror det är dags att ändra kvällrutiner! Att inte först av allt tvätta bort smink o borsta tänderna seeeen sitta vid datorn till 2-3 på natten. Utan istället; göra vad jag ska vid datorn sedan förbereda mig för sängen o lugn och ro. Tror man sover bättre om man inte är uppe i varv precis innan man lägger huvudet på kudden. Har alltid så svårt för att somna, ligger och vrider och vänder i flera timmar ibland! Någon som har ett bra knep om man inte kan somna?

 

 

 

Puss och Kärlek


Finally!

Efter långt och länge får hör jag från Miss Nina. Lyckas övertala henne om att vi ska ta en trip till närmaste Hemma kväll butiken för att köpa godis, chips, dippa och hyra film... hon var inte svårövertalad!
"På med de mysigaste mjukisbyxorna och kom och hämta mig!"

Härlig Bara Gif outfit med felmatchade strumpor! ;)

 

Staffanstorp ledde vi kosan mot och hittade filmen "Borta Bäst, Hemma Värst" med Reese Witherspoon och Vince Vaughn. Den var ganska rolig faktiskt. Och jag med min julkänsla, speciellt för dehär med julljus dekorerade träd!




Shoppingen resulterade i detta kalaset! De tog inte lång tid till allt var slut, inte med Nina! hahah, skoja bara. Jag tog hand om godiset och hon chipsen! Såg först filmen vi hyrde sen såg vi P.S I love you idag igen... Börjar bli lite oroligt nu =P Fick ett snabb besök av Eddie och Johan som hade vägarna förbi!



En sak jag inte förstår. Varför tror ens kompisar och andra att man är intresserad av att höra att de träffat på ens ens ex. Jag menar, varför skulle man bry sig de minsta om vad de har för sig? Då kan man ju själv ringa och höra om man nu verkligen är så intresserad?! Varför tror folk att man bryr sig? Eller att man ens vill veta? Undra bara eftersom har fått höra det av flera av mina kompisar idag =S men men, det är väl bara en sån sak man gör utan att tänka... =)


Nej, börjar bli dags to hit the sack!



Puss och Kärlek


It takes two

Blir tydligen ingenting med Nina =S Får inte tag i henne så..

Ska handla resten av julklapparna imorgon istället. Kanske passar på att åka och få massage också. Får ta och klämma in en övningskörning runda med pappa där emellan också! =)




Nu blir de faktiskt lite mer dator- nördande!


Puss och Kärlek

My misstake

Har varit i skogen med Linda och Ceasar för en timme sedan. Jättemysigt men kallt som fasen! Men kan de inte bara snöa istället för konstant regn?! Blö.



Ceasar i bilen påväg ut till skogen, tar ju en liten stund att köra =) Så alltför mycket av en lantis är jag faktiskt inte!



Min söta kompis Linda och lille bebisen Ceasar =)

 

Riktig liten sötnos! =D Får en att själv vilja skaffa hund!

 



Haha, jag ser aningen trött ut. Somnade 03.00 någon gång och fick ett "god morgon" - sms av Linda vid 09.30 typ. Inte jätte pigg må jag säga!


Ska kanske iväg med Nina och Malin lite senare och få köpt de sista julklapparna. Annars kanske det bara blir en film eller något, vi får la se! =)


Ska nu spela lite sims, chockerande va? =D


Puss och Kärlek


P.S I will always love You

Hej, sitter klockan 02.40 lördag natt/söndag morgon frmaför datorn.... Får väl en att erkänna att man är en nörd då... en riktig datanörd =S Hemskt de låter, men jaja.


Har jobbat, stressat som en speedad Duracellkanin! Helt sinnes vad man stressar upp sig. Restaurang branshen är inte bra för folk med dåligt hjärta... Inte heller med folk som lätt tappar humöret!


Har suttit och kollat på filmen P.S I love you för typ 13547:e gången. Bra filmer kan man bara inte se en gång liksom, dessutom blir de aldrig uttjatade eller tråkiga. Denna är en favorit mycket pågrund av den irlädnska charmen och den självklara kärleken... Man blir ju så kär! =)




Men nu är de väl dags att gå och lägga sig. Ska träffa Linda redan 10.30 imorgon bitti för en promenad ute i skogen. Fattar inte varför jag går med på så hemskt tidiga promenader, är ju halvt levande vid den tiden. Det är inte bra att alltid få ha sovmorgon, man blir jättelat och missar halva dagen!


Puss och Kärlek

Bright star

Åh vad man inte vill gå upp när man vet att man kan sova flera timmar till, men vill ju inte att hela dagen ska försvinna. Men gud va trött jag är!


Kollade upp bilderna från risk 1:an som jag var på igår. Ville bara visa vad jag tyckte var några otäcka bilder på en stackars tjej som blev påkörd av ett rattfyllo.

 

Före och Efterbilder på stackars Jaqueline från New York. Tänk att folk skriker monster efter henne när hon går förbi, hur hemskt är inte de?! Det är ju inte hennes fel att hon ser ut så, nån full idiot satte sig i bilen och körde på henne ju.

 

Nä, dags att hoppa in i duschen!


Förresten, tips på vad man kan köpa till sin kille i julklapp. Vad hade du köpt?


Puss och Kärlek


You are the only

God afton! =)



Tänka slänga upp lite bilder från festandet i onsdags! =)



Cassie när vi tar några drinkar på Chili.



Jag och Vesslan utanför Orvars korvar. =) Ni kan nog avgöra tillståndet.

 

Haha, en inte allt för nykter Vesslan kör lite porrig dans vid en lyckstolpe. Kommer nog bli så glad när han ser dessa bilderna!

 

Satt och klickade igenom min storebrors mobil och hittade en riktig liten sötnöt på flera foton =)



Haha, lillebror. Han ser ut som en galen liten risplockare. I vanliga fall brukar han vara lite sötare, detta var bara hemskt.



Typ som så, lite charmigt gullig.


Var som sagt på risk 1an.... det var lite hemskt faktikst =S Fick se en massa filmer om folk som har krockat, kört rattfulla och massa olyckor. Nu vill man ju inte ha sitt körkort längre, tyckte vissa bilder man fick se var ganska obehagliga. men det är väl det som är meningen. Annars så tyckte jag som innan, allt handlar bara om logiskt tänkande.. ett sätt för korskolorna att tjäna extra pengar på eftersom kursen är obligatorisk.

Kom till jobb tidigare än tänkt, var ganska lugn dag. Ser ut som jag kanske ska jobba på nyår, blö! Kanske inte riktigt vad man tänkt sig, men men. Får väl la ställa upp.


Min überkloka syster bokade mina biljetter till Irland till mig när jag var på jobb. Resan skulle gå på 2200 kr men gick istället på 3000 kr eftersom hon råkade boka att vi skulle ha 4 st resväskor med oss.... Istället för en var som man brukar nöja sig med. Sista gången man gjorde misstaget att låta någon annan boka resor åt en.


Tror det är dags att sova kudde nu. Ska jobba imorgon med, sen ledig söndag och måndag. Det blir banne mig många timmar framför The Sims =) Ska hinna med en promenad och fika med Linda och Caesar i skogen på söndag morgon också givetvis!


God natt då alla små frö!



Puss och Kärlek


Don´t drink and drive

Har precis kommit hem från körskolan, handlade lite fika med mig hem. Ska prova Risi Fruttis jul - vintermums- frutti. Det och en lussekatt =) Smaskens.


Ska bege mig till körskolan igen om en halvtimme för att få risk 1:an gjord. Känner på mig att jag kommer bli skitförbannad av att sitta där och lyssna på saker som man redan vet och man missar  jobb samtidigt. Blö, onödiga 500kr om du frågar mig. Ska skynda mig till jobb sen och hem efteråt. Har inte varit hemma på flera dagar och Fia ringer o tjatar på mig, hon vill att jag ska se hur fint hon har julpyntat =P


Nu blir de inte mycket mer, ska äta upp sen gå igen.



Puss och Kärlek


Take it slow

Hej,


Fy fasen vilken lång dag... men kort ändå! Vaknade klockan 14.00 med dunkande huvudvärk, illamående och allting snurrade fortfarade. Det var hemskt! DEt är såna stunder man intalar sig själv att man aldrig mer ska dricka, men vi gör de ju ändå =)
 

Hade en jättetrevlig kväll igår. Började på Chili med Cassie, Sia, Lisa, Hanna och några till. Gick bort till Centiliter & Gram och fortsatte komma igång med drickandet =) Till slut hamnade vi på Crown, där restaurang festen ägde rum. Hade jätte trevligt och sen kom min favorit Vesslan. Alltid lika kul när han finns i sällskapet. När vi ansåg att kvällen var slut så gick jag och Vesslan bort till Orvars korvar för att köpa nattamat.... jag som hatar korv. Men den gick ner. Taxi hem till Johan och däckade så fort jag hade velat färdigt om jag skulle spy eller inte ;) Bilder kommer imorgon.


Men nu är jag helt återställd, känner mig dock lite febrig =/. Ska upp tidigt imorgon och köra, sen tillbaka till bilskolan vid 14 tiden för att va på risk 1:an. Inte kul. Blir dessutom skitsen till jobb. Not good.



Har ordnat biljetter till Irland den 8-16 januari med mamma. Det blir hennes julklapp från mig. =) Världens bästa dotter* (ledsen Fia, u just aint good enough) Mohahaha.




Men nu ska jag använda min anisktsmask från Apoliva, Apoteket. Se slutet av CSI N.Y och sedan sova.



Puss  och Kärlek

Use your imagination

Har nyss varit iväg och kört halkan, skit kul var de! =) Kändes dick lite skumt, en ung kille kom och hämtade mig och två andra killar på körskolan och började köra mot Svedala, jag som trodde det var på Bulltofta. Det hade jag blivit informerad om ialla fall. Men tydligen var de på Sturups Raceway. Så lite creepy var de. Var uppe 5 imorse och körde till Limhamn. Såg helt drogad ut, helt röd i ögonen och hel borta! =P


Sitter nu och kollar på Survivor man och äter nutella bullar hos Johan =) Skickade ner honom till affären medans jag tog en dusch.


Ja, vi får se om de blir något festande ikväll. Annars får ni ett ilägg lite senare!




Puss och Kärlek

What if I feel the same?

Snart dags att hoppa i bingen, men ska lägga upp lite bilder från dagen som gått. Var och letade skor till Elins bebis lillebror. Hittade världens sötaste små Nike - sockiplast- dojjor! Adorablöö! Men de fanns inte rätt storlek så de fick vänta.


Är de inte för jävla söta?! =)



Inte lika söta längre?


Haha krystat men hon är så söt så ändå! =D

Att går runt i ett helt upplyst Malmö med massa julklappspåsar i händerna kan inte vara helt fel va? Som sagt, julkänslan is there! Love it.




Nä mina vänner, har stängt av den andra datorn nu, packat väskan till imorgon, tvättat av sminket och gjort mig klar för sängen. Ska nog slagga nu, får göra ansikst masken imorgon istället. =)



Sov Gott!

 

 

Puss och Kärlek


OK for now

Hemkommen igen efter en mysig dag på stan.  Köpte julklappar med Elin hela dagen, hittade massor men har fortfarande massor kvar =P Hittade även lite saker till mig själv. Som tex en top från Bik Bok, Lip Plumper från Dior och ansiktsmask från Apoteket ( Elin tipsade mig om att den var bra). Var och åt middag på Jensens Böfhus, jätte god Caesar sallad. Elin var inte allt för aktiv på shoppingfronten, hon handlade bara en julklapp till sin syster, okej hon shoppade loss på Apoteket för just nu är hon typ döende förkyld.... det lilla livet =P




 




Sitter nu återigen och spelar sims =) jag vet! Kan inte hjälpa de, Im hooked! Måste ta hand om familjen McIntosh =)


Får se hur de blir med restaurang festen imorgon, ser ut som jag kanske måste jobba. =( Orkar inte ta mig dit ensam om jag inte kan gå vid 8, så då skiter jag hellre i de.

Ska upp klockan 5 imorgon bitti för att köra med  pappa in till Johan. Ska bara på körskolan för att få halkan gjord klockan 08.15. Way too early! Sen hem till Johan igen, sova lite och iväg till jobb!





Puss och Kärlek

I still do

God middag (förmiddag, lunch eller whatever) =)


Har stressat runt hela morgonen varierat med att göra mig iordning och spelat. Hihi =) Nu är jag ialla fall klar så ska spela fram till halv tre sedan ta bussen för att möta upp Elin i stan, äta, handla lite och sedan hämta upp Enzo för han ska med mig hem =) Vi ska mysa hela kvällen. Så nu har jag givetvis inte tid att stå här och skriva, måste ju äta frukost.





This is me today =)


Puss och Kärlek

RSS 2.0