The only thing that´s on my mind

Woooaaaw en powernap senare. Fan jag somnade, då försvann hela denna lediga kväll då =( Och nu regnar det dessutom =S Kan de bli värre? Imorgon ska vi ha sista provet i skolan och jag ska ha med mig min tvillingsyster Fia som modell. Skönt att det är sista provet men oskönt att det är sista skoldagen...

Ska till Peggie och fixa mina tre naglar som jag lyckats bryta av..... bara under denna dagen =S Jag borde inte få ha naglar! Naglar och Mobil - strikt förbjudet för Malin! Måste även hitta något att ha på mig till på kvällen. Då ska vi (efter jag har jobbat) hem till Maja, hela klassen och lärarna, och dricka, äta lite och hitta på lite roligheter innan kvällen går vidare till dans och drinkar på Chili och kanke slutligen lite dans på Etagé.

Tror jag ska ta tag i att plugga lite till provet imorgon! Men först - Cugar town.

Puss och Kärlek

Vote me in

<a href="http://nelly.com/designyourbikini/?" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/bloggaflyer.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a>

Your soul was red and your mind was blue

Hade vårt teoretiska prov imorse, kändes inte alls bra =( Men vi får se om en vecka vad resultatet blev. Åkte hem till Bella för att finputsa vårt smink som vi lagt på tidigt imorse. Idag har jag sminkat mig med rosa, svart och guldig ögonskugga och grön penna. Satte även lite lila strass stenar på ögonlocket.





Lite småfestligt =)

Vi gjorde senare ett jobb i Oxie, där vi samarbetade med Leep Hairschool och The Studio. Här har vi min och Bellas arbetsplats.

Tjusigt tjusigt ;) Dagen gick rätt fort, jobbade bara mellan 12-16 och så är jag ledig från Chili idag, så nu ska jag bara ta de lugnt. Är även ledig Fredag, söndag och tisdag, känns som jag har semester att se fram emot =P Kanske även på torsdag. The Studio passade på att fota mig och Bella också innan vi skulle gå. Så ha nu i åtanke att vi haft sminket sen 06 på morgonen och håret ser ut som f*n.





Bella, snubben från the studio och jag =D

Nu ska jag äta müsli, hörs sen. Måste få pluggat lite också!

Puss och Kärlek


You need to buy some new things

Har haft praktiskt prov idag, 1 av 2. Imorgon blir det teoriprov. Idag fick vi 2h på oss att sminka 50-tal och sedan modevissning (sotat). Hade Linda med mig som modell, jätteduktig var hon! =D Här är lite bilder på Linda från modevisnings-sminket.

 
Sensuellt som sören! ;)

Efter skolan gick jag en snabb runda till Peggie på salongen och fixade min avsågade tumnagel =P Sen mötte vi upp Emmy, Johanna och Ida för en fika....som slutade i 2h lång. Efter det var det dags för mig att bege mig vidare till jobb. Relativit lugn dag på jobb faktiskt =P Var världens kö till Breeze när jag mötte Peggie efter jobb! Antar att alla 16åringar skulle festa till de. Det roliga var att kön var säkert 100 m lång och kl var bara 22.00... vem fan går ut klockan 10!? haha.


Stamgäst på EH? ;)

Nu har jag och Peggan ätit kvällsmat och ska sova! Prov imorgon ju, måste få MVG!! åh nervöst =(

Puss och Kärlek

I´m just tryin to change the colour on you mood ring

Vet inte vad mitt problem är, min inte ens en vecka gamla mobil har nu varit en tur i toan =/ Orkar inte med mig själv snart, antingen har jag världens otur eller så är jag bara världens klumpigaste =S Behöver nog en vattentät mobil eller att vara förbjuden att äga en!

Hade Cissi här innan så jag fick plugga lite på henne. Övade årtals sminkingar såsom 20-tals och 60 tals make uper.

Kvällen avslutades med familjemys framför tvn. Vi såg filmen Ryktet går med Jennifer Aniston och Kevin Costner. Spelar ingen roll vad folk säger, hon är världens snyggaste kvinna!

En av mina nya favorit produkter från Make up Store: Face Mist. Kan användas som ansiktsvatten som man sprejar på. Även för att göra sminket hållbarare, bara spraya på för att få sminket att sitta på plats hela dagen. Finns även i resestorlek - perfekt för väskan! Bäst av allt, den luktar gott också =P I love it!

Nu ska jag plugga vidare, försöka mecka ihop min telefon och sedan sova.

Puss och Kärlek


Looking in the sky

Ilandsproblem! Försöker möblera om på mitt rum för att få in min nya hylla men den tycks inte vilja massa in någonstans =S Alltså jag som skulle plugga, finner ju ingen ro utan måste fixa allt annat! Hmm, jaja.

Freddie var här för en stund sedan, jag fick säga hejdå till min pojkvän Enzo. Imorgon flyttar både Freddie och Enzo till Sofie och Melvin i Stockholm!



Lite suddigt men rackaren ville inte sitta still =P

Ingen som kan rekomendera en bra kamera? Spelar ingen roll om det är en systemkamera eller en "normal", behöver bara en ny och en som är bra!

Puss och Kärlek

Im just so...

Trött, sliten och ont i halsen, känner febern komma krypandes och jag vill inte! Prov vecka hela nästa vecka så hade behövt ligga med hälsan på toppnivå! Vad fan gör man? Sover bort hela dagen, hälser i sig kopp efter kopp med te och skål efter skål med soppa.

Trodde min kollega skulle gå in  i väggen eller något igår, han får typ magsår varje lönehelg och tror att vi ska gå under eller något. När väl lönehelgen är avklarad så fruktar han nästa helg, då är de ju "helgen efter lönehelg!" Tur va så flöt allting på finfint igår.

Lite sminkningar med röda strass stenar.
 
Guldigt, bronzigt och rött!
 
Gröna nyanser =)

Nu ska jag plugga!

Puss och Kärlek

Got a problem, tell me now

Har äntligen kommit hem åter till min underbara säng, mjuk och fantastisk som alltid annars =) Inte lika roligt är dock alla räkningarna som jag har här brevid mig som jag nu ska betala in =/ Blö, men men! Ska väl däcka snart hade jag tänkt. Upp tidigt imorgon och ta bussen till Åhlens för sminkuppdraget jag berättade om i det tidigare inlägget.

Då var de sista vanliga skoldagen idag, nästa vecka är de bara prov, prov och åter prov sen är det slut=( Kommer sakna trion! Är vi inte tjusiga denna ljuva vårdag i Malmö? ;)

 
Blev först sminkad utav Elin till hennes Edens Lustgård tema - rosenträdgård. Meeen, smnkade om mig för sådär kunde jag ju inte gå runt =P

Otroligt vacker?

Nu är det så att jag är för lat för att lägga upp bilder på min sminknig på Elin så de får ni på söndag när jag har lite tid över. Nu behöver jag sömn!

Puss och Kärlek

Face the truth

Har just kommit hem från en riktigt skön dag på Make Up Store. Har faktiskt varit riktigt kul, stor trivs. Hade kunnat hänga där varje dag i veckan =D Försöker nu hitta lite inspiration till mitt projekt imorgon till skolan, Edens Lustgård. Helt stilla i hela huvudet =S

Fick min skattedeklaration, fan vad jag älskar denna dagen =D Näääästan bättre än julafton! =P

Skola imorgon sen jobb, lååång dag men lördag blir ännu längre. Ska vara på Åhlens redan kl 09.00 och sminka hela deras personal för någon fashionista dag på deras modeavdelning. Sedan gå direkt jobb på Chili och jobba till kl 23. Får så om de blir något festande denna helgen heller =P Hur ska man orka liksom!? Ledig på söndag ialla fall, får sova då =)

Nä, dags att börja tänka lite grönt =) Sov gott!

Puss och Kärlek

It´s hard to say

Tänker nu göra världens tråkigaste inlägg!

Är så sjukt trött så det är sinnesjukt =P Har varit i skolan imorse där vi fick lära oss sminka till svart/vit bild. Ganska enkelt, bara en del punkter att tänka på. Gick tvärs över hela Malmö hem till Freddie för att hjälpa honom packa lådor och lasta in massa möbler i bilen och sedan begav jag mig till jobb. Vilket resulterade i en lååång dag! Ska sätta på The Holiday och somna till den hade jag tänkt, ska bara äta upp min vetebulle först!

Ska praktisera på Make up Store imorgon mellan 13-18 men innan dess så ska jag hinna med några ärenden runt i stan. Efter praktiken tänkte jag hälsa på Freddie, Sofie och Leo och sen åka hem, har värsta projektet i skolan på fredag. Edens lustgård, där till ska vi göra ett kollage och sedan ska vi göra en sminkning och hårupssättning till de.... har inga idéer längre =S zzzzz....


Nej! God natt nu då! Måste va utvilad och vacker imorgon! ;) So do you!

Puss och Kärlek

Hold me now

Åh vilken lång dag! Skola imorse, hade repetition inför kommande prov vecka - nojjigt! Träffade Elin på en fika innan jobb och hann fixa mig en ny telefon då min gamla var helt störd. Den levde sitt eget liv helt enkelt. Gick inte skicka sms, ringa eller gå in på de funktioner som jag önskade. Nu har jag ialla fall skaffat mig en Samsung Jet och jag är skitnöjd. Den är verkligen enkel och riktigt skön =)


Försäljaren sa att den var bättre än Iphone på en massa olika funktioner, så boooyaah motherf*ckers som bara vill ha Iphones! =P Haha skoja, jag har själv varit i träsket =P

Hittade lite fina bilder från Stockholmsvisiten.

Jag och Sofie


Sofie, Freddie och jag, ute på isen framför något "militär-slott-fan-vet-jag"!

Skola och jobba imorgon med, men ska hinna träffa Freddie emellan och hjälpa honom röja iordning sin lägenhet innan finbesöket från Sthlm anländer på torsdag, lär bli spännande!

Har fått höra idag och för några dagar sedan att man får ta mig med en nypa salt! Haha, älskar uttrycket för de stämmer såväl. Jag är en sån som skämtar på andras bekostnad utan att be om ursäkt, självgod så de skriker om de. Men jag menar: jag måste ju tycka jag själv är bäst och att jag kan allt, annars tror jag ju inte på mig själv tillräckligt för att klara allt, eller hur? Kan väl inte säga att självförtroendet ligger på topp vad gäller utseendet, alla har vi väl våra skavanker som vi hade velat göra vid eller få bort. Kan ju inte heller påstå att jag tycker jag ser ut som någon Rosie O´Donnell heller.... Men ja, man får väl ta mig med en nypa salt helt enkelt =) Im fine with it!

Fick dessutom höra idag att jag liknar Kirsten Dunst =S Eftersom jag själv inte tycker hon är någon större skönhet så tog jag inte det som en komplimang! Liiiiiiite snyggare är jag väl ;)
 
Okey, så värst grann är kanske inte heller men whatever =P

Nope, då var de dags att slänga in handduken!

Puss och Kärlek


I will be there at the end of the day

Har kommit hem från farmor precis, har bara gjort absolut ingenting fram till nu =) Känns bra!

Gjorde en sminkning med guld och vinröd-bronze aktiga färger. Nu älskar jag ju verkligen färgen guld när man sminkar sig men sen så älskar jag silver när de gäller smycken. Lite hycklare med tanke på att man inte ska blanda guld och silver? - says what?! =) Jag skiter ialla fall i vilket

 
I olika färgskalor =)

Nu sitter jag och Fia och kränger popcorn och kollar på New Moon andra kvällen irad, so worth it!
Får lägga mig i tid idag, skola imorgon och efter de ska jag träffa Elin på en fika=D Måste gå och fixa mitt företag också =S Åhh hur ska man hinna allt, börjar ju jobba kl 15 dessutom!


Puss och Kärlek


We´ll always wonder, won´t we?

Åh jag vakna försent =( Skulle hinna hjälpa Freddie fixa lite i lägenheten men de sket sig nu ju. Får ta min morgon promenad och sen raka vägen in i duschen. Pappa hämtar upp mig kl 15 så ska vi ner till Farmor Beyer i Trelleborg. Där bjuds de på mat och trevligt sällskap.

Ser ut som de kommer vara riktigt varmt ute men kommer ju bli kraftigt besviken när man kommer ut, eller hur?
Försöker fixa massa med bloggen men jag är ju så sjukt korkad känns de som. Klarar inte ens av att lägga upp en annons själv =S Om man borde ta en IT kurs eller något?

Näpp, nu har jag en del att göra!

Puss och Kärlek

Bad to the bone ;)

Åkte iväg för att handla frukt för att kunna göra fruktsallad med Fia.... kom hem en kvart senare med en godispåse =) 

Håller på att  färga Fias fransar och bryn =) Nu när jag ju kan sånt, svårt liksom ;) haha. Nu ligger hon härinne helt blind och snackar en massa skit , har slutat lyssna. Nu sjunger hon en massa också.... hör jag inte ihädanefter när ni ringer så vet ni varför nu.

Sitter och lyssnar på Lady Gaga och Beyonces låt telephone, tydligen väldigt kritiserad då de dansar i underkläder i ett kvinnofängelse, två kvinnor kysser varandra och anspelar väldigt mycke på sex. Tycker inte de är så speciellt farligt, videon är ju bra i sig och kul att se på. Vad tycker du?


Näpp nu blir de myskväll.

Puss och Kärlek

Let me upgrade you

Har hämtat Fia nu och handlat. Vi har införhandlat NEW MOOOOON!!! =D Åh min Edward =P Så den ska ses ikväll med en ordentlig skål popcorn... Malin i sitt esse! Nu håller jag ialla fall på med maten. Fiskgratängen a la Borderlaisse. Jo, jag ska vara så tråkig och visa bilder på hur man lagar mat på påse, JA! Kockar får faktistkt också fuska =)

 

Fisk i form, påse med pulver, vatten och margarin och voila du har en smaskig gratäng. Till de ska vi ha potatismos och ärtor =D

Åh New Moon ikväll =D smääälter

Puss och Kärlek


The ugly truth

Märks att man blivit lite orutinerad på dricka fronten. Tog ett halvt glas vin igår efter jag slutade och nu känner jag en huvudvärk komma lite.... okej kanske inte beror på vinet utan kanske bara mitt huvud som ville ha mer sömn efter att ha legat vaken till klockan 4 igår.

Har faktist städat undan på mitt rum *stolt som fan* Men behöver damsugas och skuras... råkade spilla ut juice på golvet igår natt så nu är de lite klibbigt =P What to do.

Är för tillfället så sjukt uttråkad att jag sitter och lyssnar på film soundtrack gjorda av Hans Zimmer, allt från Spirit till Pirates of the Caribbean. Ska strax iväg och hämta Fia sen ska jag faktiskt laga mat! På min lediga dag!!! Tycker jag borde få slippa eftersom jag gör de varje dag på jobb. Men idag erbjöd jag mig faktiskt. SKa pröva mig på min favorit fiskgratäng Bordelaisse. Bilder och recept får ni senare.

Nu har jag sminkat mig klart och ska fika lite innan jag beger mig iväg! =) Måste säga att de är en jävligt bra dag idag! Solen skiner och allt känns rätt även om livet är lite tomt på kärlek för tillfället =P Haha vattna nyss min blomm med kolsyrat vatten som jag hitta i ett glas i mitt fönster =P

En varm och mysig sommar sminkning i guldiga och rosa toner, synd att ni inte kan se de så bra för min kamera suger. Dags att investera i en ny =)
 

Puss och Kärlek


This is how it´s supposed to be

God afton mina fula och mina söta bloggläsare!

Precis hemkommen från jobb, slängt av mig kläderna, tänt igång datorn och gjort en skål müsli.... kan de bli bättre? =) Ganska skön dag faktiskt, trots regn och 12 h arbetspass. Haha, slängde av mig BH och ur trilla två topz! Chock! haha, hade lagt dem där imorse för jag inte hade några fickor på jeansen och mina ögon rann hela tiden =P That´s what you have your Bh för! Nä men seriöst, visst är BHn en bra uppfinning. Man lägger pengar, mobilen, hårnålar, ja allt möjligt där när man tex är ute eller bara inte har en väska eller några fickor på sig =)

En av mina trognaste bloggläsare har nu skaffat en blogg, vilket jag tjatat på henne att hon ska för hon skriver alltid värsta novellerna när hon lägger upp bilder på Bilddagboken.se m,m. Tydligen har hon fått tummarna ur röven nu. Tycker ni ska ta en titt förbi på hennes blogg http://stenberglinda.blogg.se =)

Hemskt o säg de men jag hatar att läsa andras bloggar, har enstaka bloggar jag läser och mest är de min lärares blogg http://bellamakeupartist.blogg.se - man får så mycke inspiration av den och en massa idéer man vill prova =) Sen läser jag Bellas för att kunna skälla på henne för hon lägger upp hemska bilder på mig =) Sen kan jag helt ärligt säg att jag har varken lust, ork eller vilja till att läsa fler bloggar! Lite dubbelmoral av mig kanske?

Ska nog ta och hålla med min mamma om att jag har blivit slarvig =S Hittade precis 4 st vattenglas, tre olika högar smutstvätt, en skål med (what used to be flingor), en tom Loka flaska, en clementin som jag börjat skala men tappat tålamodet med och en halvdöd växt som jag glömt vattna, allt på mitt rum! Får nog ta tag i detta dilemma och storstäda härinne imorgon... kanske borde ta garderoberna med? =S Näh, de får vänta. Är ledig två dagar i sträck nu, känns som värsta semestern! =D

Så, har du orkat läsa igenom allt så är du verkligen en trogen bloggläsar. Till skillnad från alla halvdanna wannabees som bara kollar bilder... FIA och AMANDA! =D

God natt

Puss och kärlek

In between

Svar på fråga: hur länge är kursen och var man kan få info om den?

Kursen är på 10 veckor, antingen förmiddagar eller eftermiddagar. Info finns att hitta på http://internationalmakeupcenter.se

Om min åsikt önskas så tycker jag helt klart man ska gå kursen om man är intresserad. Värt varenda öre och så är de verkligen skitkul att gå till skolan varje dag! Rekomenderar stark denna skolan inte bara för nöjet utan även för kvalitén på produkterna vi arbetar med!

Somnade hos Bella innan =P Vilket sällskap jag är! Trött som fasen ju, skulle ju jobba och allt sen! Nu väl hemma från jobb så kan man inte varva ner på en stund, that´s why I have my blogg! =D

Bjuden till min kära vän Emmy i Lund på en drink-kväll, sen utgång i Lund.... Lite skeptisk eftersom jag hatar Lund av hela mitt hjärta =) Men förhoppningsvis så väger vänskapen med Emmy över =P Får ju först och främst se hur mitt party humör känner sig efter ett 12 timmars arbetspass!

Mår sjukt illa från när jag åkte bussen hem. Malmös busschaufförer kör som idioter, klarade fan knappt av att åka hela vägen hem =S Dags att sova av mitt illamående!

Puss och Kärlek


It ain´t easy

Sitter hos Bella och fikar med mackor och juice =) Har varit i skolan, hade övningsdag och vi fick öva oss på vad som behövdes. Jag övade på att göra snygga läppar =P Men innan så drog jag, Peggie och Bella iväg för att handla fika på Espresso house till hela klassen. Kändes rätt opoulärt att stå där och bilda kö för vi  skulle beställa så mycke =P Hade en riktigt rolig dag =) Hög musik och mycke skitsnack, hur många skolor har de de så på lektionerna?

 

Tjusigt smink va? =P



Jag och Peggielito! =)

Ska iväg till jobb om en stund men först inom Åhlens om ett jobb-"uppdrag" som vi ska göra. Längtar till jag får se min mjuka kudde ikväll, så trött....snooozade sålänge jag kunde imorse. Ledig söndag och måndag  så  då ska jag minsann sova ut.

Puss och Kärlek

I don´t have the strength

Sitter och kollar på Twilight, åh min älskade Edward! =D Absolut snyggaste blekaste killen jag vet ;) Även om jag ionte gjort något vettigt idag så har de varit skönt att vara ledig, baaaara tagit de lugnt och suttit på min rumpa =D

Imorgon blir de skola och jobb sen raka vägen hem skulle jag tro, orkar inte hitta på något. Jobbar långpanna på lördag! Kanske hittar på något på lördag istället, om jag har ork då vill säga.


Maah, nä om man skulle se klart filmen sen sova? Skola imorgon ju, bara övningsdag dock men ska endå va på topp! Bara nån vecka kvar nu, vill gå kvar där resten av mitt liv. De är ju så kul! Rekomenderar starkt er som är intresserade av att bli make up artister att gå den linjen!

Sov gott!

Puss och Kärlek

I don´t want to play that part

Mamma och min styvfar har precis köpt ny kyl och frys, eller tidagare i veckan rättare sagt. Tro fan de har bytat plats på hur de stod innan! Öppnar frysen hela tiden när jag ska öppna kylen igentligen. Inte kul när man står med händerna fulla för att lasta in i kylen att man tidigare plockat ut så är de fel skåp liksom.... ilandsproblem! Samma sak vad gäller soptunnan under vasken, nu står den på vänster sida. Va fan liksom, kollar ju extra noga nu varje gång jag ska slänga typ ett äpple skrott!


Bilder från DragQueen sminket och Glitter & Glamour





Tror jag ska fixa lite varm oboy! Gott =D Fast har ju varit riktigt vårväder idag, borde man kanske dricka saft istället då?


Puss och Kärlek

What do you want from me

Sitter och pillar lite med bloggen nu, ska fixa lite grejer för att få in mer pengar på bloggen. Är ju medlem i bubbleroom.se men de genererar inte så hemskt mycke cash så ska försöka luska ut hur jag ska fixa de =P Teknisk som jag är så kommer detta ta mig hela min lediga dag ser de ut som!

Hade dekorativ makeup idag i skolan, jag körde stenhårt på mitt tema: fruktdrink! Caroline fick stå ut med lite fastklistrade limeskivor och clementinklyftor i ansiktet, men vadådå liksom? =P



Lägg märke till sugrören och paraplyet i håret :D

 


Ett par sockriga läppar till de =D
Caroline sminkade mig lila och la på massa strass och lite band.
  

Lite avatar över de hela ;)

Vår lärare visade oss även hur man ska göra ett sår, jag blev offert!


Otroligt smärtsamt! =P Synd att min kamera suger balle annars kanske ni hade fått se hur bra gjort såret faktiskt är, kände mig lite emo när jag satt där. Men men =/

Nope, nu ska jag iväg och äta =D

Puss och Kärlek


Taking chances

Blir inte mycke finare härinne nu =P Funderar på att ta tag i min skönhetssömn ;) Har tvättat mina penslar och borstat mina tänder. Skola imorgon, då ska vi ha dekorativ make up vilket innebär att vi ska välja typ ett tema eller en sak och hålla hela sminket i samma tema då. Tror jag ska ge mig på en cocktail makeup med lite roliga limeskivor och drinktillbehör ;) Ni får se hur de blev imorgon!

Var hos Peggie efter skolan idag och fick mina naglar gjorda á la chinge style! Man får inte vanliga franska naglar hos Peggie, de måste vara lite färg på! Så enkelt är de!

 

Det blev tigerränder i en blå/grön glitterfärg =) Lite kul, varför va tråkig liksom. Snart sommar trots allt! Förutom att de regna när jag gick till bussen innan, vad fan är de liksom!? =O

Lite bilder från skolan på mig och min kinesiska halva = Peggie





Vadå snygg pose av mig? Så fruktansvärt fotogenisk!!! =D

Nej, nu är de sov dags!

Puss och Kärlek


Not now

Hade Dragqueen makeup i skolan idag, skit kul! Hade med mig mammas pojkar Tim =) Fick tvinga upp honom ur sängen tidigt för att sitta och bli vacker i 2 timmar, men de var de nog värt ;) Visst blev han fin? Tror han kommer döda mig om han ser att jag lagt upp dessa bilderna =P Men de är de värt! Mohahaha

 

Har varit en runda på mammas jobb och hälsat på idag, syrran jobbade också =) Sen åkte jag till jobb, helt ok dag faktiskt. Har haft ganska lite att göra så har legat och sovit på diskbänken, smsat =P ätit kaka, vatt borta på Harrys och snackat med Cissi som är kock där sen har jag och praktikanten Amanda bara tramsat runt en massa. Seriöst jag tar mitt jobb va? =P

Nu är jag då äntligen hemma och behöver röja undan på mitt rum!

Puss och Kärlek

Better than to hold on to a broken

Fy faaan vad kallt de är ute, när kommer våren? Trött på denna långa väntan vill ju ha vår och sommar! Idag hade vi glitter och glamour tema i skolan, jag sminkade Peggie. Hon vill vara en aning diskret eftersom hon skulle direkt till jobb efter skolan. Vilket resulterade i vinröda och bronsiga toner - sassy!


Peggiott!

 
Jag i en lila, svart och silvrig glitter makeup! Ena sidan dekorerad med glitter som Peggie strödde på tiningen och kindbenet.

Har jobbat och slitit, nu praktikant idag - trevligt, trevligt. Var en runda inne på Harrys, och kollade Garva (ståuppkomiker som uppträder varje tisdag) Riktigt trevligt och kul var de. Nu är jag återigen hemma och planerar på en djup skönhets sömn. Imorgon har vi dragqueen sminkning i skolan, då ska Tim bli sitt riktiga jag ;)

Disskuterade saken innan idag med Amanda, fattar inte folk när de inte är något intresse där. Som jag menar om en kille smsar och man ber honom sluta. Några veckor senare skickar han igen i hopp om att man ska vara intresserad då istället, eller? Fattar man inte piken om inte jag som tjej själv hört av mig för att jag plötsligt ändrat mig och blivit intresserad? Annars är man ju antagligen fortfarande inte intresserad!

Time to hit the sack!

Puss och Kärlek


Time goes by

Härligt med en promenad! Sitter o kollar På svenska Hollywood fruar. Alltså Maria Monta-whatever-zami är ju så klockren, hon låter helt efterbliven men ödmjuk och så säger hon så sjuka saker. Riktigt härlig människa jämnfört med de andra hjärndöda kossorna =P

Skola imorgon sen jobb! Känner sömnen krypa ifatt mig!

Puss och Kärlek

All the right places

Äntligen hemma igen efter en alldeles för lång bilresa, man blir ju så sjukt uttråkad! Jag vet inte var jag ska ta vägen, har sovit, smsat, läst tidningar, städat i bilen och även försökt räkna sträcken mellan filerna =S Desperat?
Väl hemma blev man glatt hälsad av familjen, fick tusen pussar av lillebror och en  inte lika kul överrasknign..... en våg. Min storebror har köpt hem en våg =/ Vi har inte haft de för mamma inte ville ha en, man väger sig ju hela tiden då och så får man bara ångest liksom. Men nu har vi en och jag kunde inte hjälpa de men jag var tvungen att ställa mig på den. Hade ju inte varit nöjd med siffran i rutan om de så hade varit 25 kg den stod på =/ blö


Visst ska jag skaffa glajjor? =D Hade dock tänkt mig ett par sköna pilotbrillor från Sand i vitt silver. Naajs!

Monopolet igår resulterade i en andra plats för lag Malin, inte dåligt. Skötte min ekonomi utmärkt =D Allt detta för vad  någon sa en 5 timmars lång spelrunda! =P Jag var villig att laga mat till hela gänget som hade samlat sig hos Sofie och visst blev de gott, man är ju inte kock för inget ;)


Nu ska jag duscha sen gå ut på en promenad (och sen väga mig igen). Hah!

 

Puss och Kärlek


Not very good

Okej, så jag har varit sämst på att uppdatera från denna helgen. Bilder får ni se när jag kommit hem igen =)

Filmen igår var inte alls enligt förväntningarna, den sög och jag somnade. Inte skönt dock, riktigt obekväma stolar. Men men ska inte klaga.

Har varit på IKEA i Barkaby och kollat runt lite, var även på Stockholm quality outlet med typ bara massa märkes butiker. Lite kul, köpte mig ett par sköna skor, perfekta till när man ska jobba lite i sommar =) Gick en liten runda med Enzo och Melvin precis nu ska vi alla bara ta de lugnt och kolla lite på tv =)


Ikväll ska vi tillaga lax och så ska vi se melodifestivalen och spela lite monopol. Får se sen om folk är sugna på utgång, vet inte riktigt hur jag står till den frågan. Vaknade upp sjukt förkyld och riktigt ont i halsen =( Inte coolt.


Stockholm är sååå fint, hade lätt kunnat tänka mig bo här. Så annorlunda från Malmö - vilket är bra!

Nej, nu ska jag chilla ;) haha.

Puss och Kärlek

Forever is a long time

Har varit på en sightseeing runda med Sofie, Leo och Freddie idag runt i Stockholm. Varit och shoppat på sturegallerian men mådde inte på topp, kände en migrän komma krypandes. Träffade på Dolph Lundgren och Prinsessan Madelene =D  Var och åt typ Sveriges största pizza, jag orkade inte ens en fjärde del. Har varit solsken och lite snöfall här idag men jättevarmt i solen, vill ha vår nu nu nu!! Sen var vi i Gustav Vasas kyrka och tittade (neerds) =P och vidare runt i stan. Hem på en powernap och mellanmål. Ska snart bege oss iväg igen. Nu ska jag och Sofie göra oss iordning för kvällen, dricka lite vin och sedan möta upp de andra så ska vi ut och äta =) Kl 12 inatt ska vi gå ett helt gäng och se Alice i underlandet på bio =D ska bli skitkul!

Vad morgon dagen för med sig får vi la se =D

Puss och Kärlek

Take me away to that special place

Har nu arrived i Stockholm, har hunnit se på en match ute på Lidingö. Sofies kompis Leo spelade så vi hejade lite på honom. Har även hunnit handla, äta tacos och sett film. Har jättemysigt i Sofies härliga lägenhet som ligger helt perfekt och centralt. Har dessutom mina små pojkvänner Enzo och Melvin som jag ska ligga sked med inatt =D

Enzo och Melvin <3

Imorgon ska ta en tur på stan, se bio och äta på någon restaurang som Sofie har valt ut. Vad resten av helgen för med sig får vi la se, förhoppningsvis lite festande och så =)

Har såååå ont i ryggen, helt sjukt vad man bli lam i kroppen av att sitta i bilen så länge. Skönt man ska ligga nerbäddad och sova ut imorgon ialla fall. Missar dock skolan - ångest! Men men, får se detta som en semester!

Ska nanna kudde nu

Puss och Kärlek

I´ll be singin´ for the sun

Vaaarför är det så att när man ska packa hittar man absolut ingenting?! Vad fan ska man packa dessutom? Ska spendera helgen i huvudstaden med Freddie och hans flickvän Sofie (Sofie bor där redan och Freddie ska flytta upp imorgon, därför vi ska åka). Men nu känns de som att om jag inte packar "de" så kommer jag vilja ha de på mig "då" och "de" då och om vi ska "dit" och blablabla... skitsamma, blundar och plockar istället ;)

Har haft egen trend idag i skolan, innebär att man skulle skapa något eget som man tycker eller känner hade kunnat bli en hit, typ. Sminkade Elin i en mix av 20-tal, fjäril, trotsade sommarfärger och gick på bronziga och mörkgröna höstfärger med mera. Körde lite eget med ögonskugga på läpparna och så vidare. Nej, tyvärr har jag inga bilder =S Fattar inte att jag seriöst suger så mycke på att ha med min kamera (från 1800-frös ihjäl)...kan bero på de lite...... lite. Har även jobbat idag, kändes som en timme var 3 timmar.

Nej, om man skulle sova? Ska upp kl 06 imorgon och packa vidare, kör raka vägen till Sthlm direkt efter skolan. Freddie ska hämta mig i kärran så vi kommer iväg så fort som möjligt!

Skönhetssömn!

Puss och Kärlek

I need some sleep!

Hamnade på Mascot, Möllan igår efter jobb. Satt där ett tag med Bella, Peggie och hennes vänner Sara, Thomas och Anders. Sen gick jag,Peggie och Bella hem hit, till Bella och fortsatte vår mysiga kväll med toffifee oc jag tog ett bad =)



Jag, inte alltför glad i skolan =P Skulle få mig en Let´s Dance make up av Maja =P

Har precis ätit broccoli paj med Bella. Har kommit fram till att hon är spray och läppstiftberoende! Hittar båda sakerna överallt och hundra olika sorter och märken!


Överallt, i hyllor, på hyllor, på golv, i badrummet, på köksbordet, i fruktskålen! Helt makalös unge!

 
Benji (vår lärares nakenhund), Jag oc Peggie!

Nu ska jag sova middag =D Hörs ikväll efter jobb!

Puss puss

Im only gonna...

Sitter hemma hos Bella och dricker läsk och äter glass, snacket går om killar, helgen och smink =P Vad mer surrar i tjejer huvud? Snart ska vi ner till stan och kolla lite, hälsa på Peggie och annat. Ska fixa mina två söndriga naglar sen.

Idag i skolan hade vi catwalk tema, vilket innebär utflippade sminkningar med mycke fantasi. Nu tänkte jag "cat"-walk så något kattdjur fick de bli. Leopardfläckar  med rosa och gul bakgrund var ju lite kul. Givetvis vet jag ju vad catwalk är, men tänkte bara vara lite rolig liksom ;) U like?
 

Bella blev sminkad av Maja, orange.



Peggie målade kuber runt mina ögonen, ser ut som en färgsprakande albino =/


Jag ser alltid hemskast ut =p

Så, snart dags att bege sig mot stan, ska jobba senare och ´natten den spenderar jag hos Bella med Peggie =)
Hörs ikväll!

Puss och Kärlek

I was´nt gonna

Åh min data har börjat cp:a sig :( Orkar inte att den ska få virus eller något nu, blö. Duktigt trött, ska bara borsta tänderna sen ska jag krypa ner i bingen och försvinna iväg till drömmarnas land. Kan inte bara våren komma imorgon så man kan få på sig vårkläderna och tiderna kan bli lite gladare. Menar inte att tiderna inte är glada nu, men visst är allting så mycke bättre när solen lyser? :)

Bröt min nagel men hittar inte den avbrutna delen, mamma lär väl hitta den i soffan senare eller något, heh plesant surprise ;)


Åh de kliar på hela min kropp!!! Tror jag är allergisk mot vårt sköjlmedel eller något, har fått små knotter på hela ryggen, låren och armarna =S Ehw! Äckligt liksom! Något tips om vad de kan va eller vad the f*ck man kan göra åt de?

Bild från ihelgen, min kära kollega Cassie står på baren och blandar drinkar till Peggie, Fia, mig och Maria. Rikigt coyote ugly style!



Har suttit och kollat på filmen Music and Lyrics med Drew Barrymore och Hugh Grant. Funderar på om jag ska färga håret brunt.... vad tycks?

Nej, sängen kallar!

Puss och Kärlek

Ware it, use it , move it, choose it

Har spelat The Sims 3 =D sålänge sedan sist! Lika kul som annars, men efter ett tag fastnar man liksom  och då är de inte lika underhållande längre. Så satte mig och rita lite istället. Har gjort en trenchcoat som jag vill ha och ett par jeans. Ska poppa lite popcorn och sätta mig framför tvn och bara slappa resten av kvällen, pallar inte ens duscha nu tar de imorgon.

Puss och Kärlek

In my head

Fan vad trött jag är, varit på IKEA hela dagen. Hur fan orkar folk alltså, tar med hela familjen på ca 10 pers och går i pensionärstakt. Blö. Körde såklart fel väg när vi skulle hem så vi hamnade i Trelleborg hah omväg!

Nu är jag äntligen hemma för att ta de lugnt, en hemsk fredag kväll som resulterade i för mycket sprit, en lördag fylld med trötthet och bakfylla slutade framför tvn med en påse godis. Ikväll, söndag, ska nog avslutas lugnt med tror jag. För min egen skull =) Skola och jobb att se fram emot imorgon.

puss o kärlek

Call it what you like

Lyssnar på Manboy med Eric Saade, den är ju faktiskt för jävla bra. Fin röst har han med, haha jag är kär i en manboy! =P Hah.

Har varit i skolan och skulle sminka Linda, men vår kära lärare överraskade oss med att alla skulle byta modell =/ hmm, kul men endå inte. Ville ju faktiskt sminka Linda ju =P

Ska strax bege mig till jobb sedan blirre utgång! =D

Puss och Kärlek

It comes around

Äntligen hemma från jobb då, har haft lite mer att göra idag. Både skönt och oskönt! =P Svintrött som vanligt men får bita ihop, så fort jag skrivit klart detta inlägget ska jag däcka i min härliga säng!


Visst blev mamma nygg (från dagens sminkning) Hon är lika fotogenisk som jag är! ;) haha
Älskade trion <3

http://peggiiee.blogg.se & http://belladellermark.blogg.se

Så kan ni gå in och kika lite på deras bloggar också! =) Imorgon väntar först skolan, ska ha Linda som modell för ämnet "stil och karaktär". Sen ska jag hemma, försöka sova en stund, vidare till jobb och avsluta kvällen med utgång tillsammans med Bella, Peggie, Linda, Fia och Maria. Får se hur pass avancerat de blir, har långpanna på lördag så orkar inte ha värsta röjarkvällen dan innan liksom ;)

Nu måste jag nanna!!!!

Puss och Kärlek


Never wrong

Fyyy vad trött jag är, hade inte en minut till övers igår så tyvärr blev det inget inlägg innan jag somnade. Har idag sminkat mamma i skolan, de va rätt kul. Ni kan få se lite bilder på de ikväll. Efter de så tog vi en runda i stan, gick och fikade och sedan körde förbi på mammas jobb och sa hej. Givetvis hittade jag massa fint idag med, nöjde mig med bara en kavaj denna gången =P Nu har jag 5st kavajer, borde ta och tänka efter nästa gång om jag verkligen behöver en till....... Vilket jag gör! =D

 

- Älskar axlarna!

Lite bilder på tröjan och tightsen jag fann härom dagen.

  

-Snyggt med axel dekorationer!




Utmanar min favorit mascara The colossal volum mot den nya The falsies volum och är faktiskt riktigt nöjd med båda så jag kan inte längre välja en favorit! Man ser verkligen ett "falskt" resultat av lösfransar från den nya, and I am så nöjd!

Ska alldeles strax bege mig iväg till jobb, ska jobba ensam - boring! Men nu först ska jag slänga i mig en kiwi! Hörs ikväll, glöm inte njuta av det härliga vårvädert! =)

Puss och kärlek


The fun of it all

Jaha, såhär såg man ut på 80-talet då,då. Imorgon blir de 90-tal i skolan.




Peggie, så vacker!

Hade massor att göra på jobb, trött som fasen så tänkte sova nu. Imorgon blir de skola, träning sen jobb. Fullspäckat! Får se till att fylla på ordentligt med chai under dagen - min enda last! Men bättre de än cigg eller snus!

God natt

Puss och Kärlek



It changes stuff

Sitter hemma hós Bella. Har nyss varit en runda i stan, en tröja och tights inhandlades. I skolan hade vi 80-tal, hemskt färgglatt var de! Snoozade så länge vi bara kunde imorse jag och Bella. Så trött man var fast vi gick och la oss relativt tidigt. Så imorse var de bara att resa sig ur sängen, klä på sig och borsta tänderna. Började dagen med en chailatte och en trevlig surprise.

Ska strax bege mig iväg till jobb, har massor att göra idag. Ska få lite extra hjälp av min föredetta praktikant.


Puss och Kärlek


Time to start finding stuff out

Hämtade Bella i stan och körde för att handla godis olch dricka. Har nu kollat på Avatar men orkade inte med de fem sista minuterna, svin trötta! Så vi tvättade våra penslar och ska nu bädda ner oss i bingen. Börjar tidigt som vanligt imorgon!

Här är bilder från dagens sminknig. Glitter och färg på ena sidan sedan punk på andra sidan!



Blink*



Schnugg i punk!

Nattedags! I skolan imorgon blir det 80-tals sminkning, mycke färg och antagligen fruktansvärt hemskt! Ska jobba efter skolan imorgon, graor! Måste skaffa lite energi alltså. Någon som erbjuder happy pills? ;) Tack ändå.

God natt

puss och Kärlek


Have you ever tryed?

Jag vill lära mig spela piano, växla bort alla känslor till toner. Hur hade de varit? Bara sätta sig, rätta till pallen och skapa känslor som låter fint. Även om känslorna är ledsna och inte känns så bra igentligen. Att sitta där och tårarna bara rinner men samtidigt så låter det som tusen änglar sjunger just för dig. Jag vill kunna spela piano för jag vill kunna höra dessa tusen änglar sjunga för mig när jag har känslor som jag bara kan gråta ut. När jag inte hör änglarna sjunga så kanske allt känns bättre och då kan jag spela piano och ha bra känslor? När allt är bra igen liksom... då hör man inte änglarna sjunga i huvudet längre om nätterna, när du sitter där på bussen och stirrar på allt som far förbi. Då kanske det är helt tyst när man går i sin egen värld och funderar på livet. Eller sjunger de andra toner då? Men för nu så kan jag bara gråta ut känslorna..... Förstår du vad jag menar?



Puss och Kärlek

That someone is gonna be me

Frågor och svar

kan du inte berätta hur du tränar? Tränar och tränar =P Jag försöker gå ut på morgonen innan frukosten och gå. Började förra veckan på gym! =) Men har spelat innebandy och friidrottat så de är väl grunden till allt. =)

Vilken skola går du på? IMC ( International makeup center) Make up Stores skola är det.

ska du sluta som kock och börja jobba som makeupartist? De får vi la se, tänker inte sluta som kock förrens jag hittat något som jag kan leva på.


har du pojkvän? eller inte längre med johan? Lite klyddigt på den fronten just nu, tror de är påväg neråt men vågar inte säg något ännu.

Nån intresserad sparv med massa frågor? hah
1.ska du bli makeup artist?Jag blir ju de när jag är klar i skolan, men vet ej om jag kommer jobba som det.

 2.sluta SOM kock?Kan väl inte direkt kalla mig kock för jag kan inte speciellt mycke i köket, lärling är jag väl. Men kock är inget jag är intresserad av att vara så JA en vacker dag när jag vet vad jag vill säkert så kommer jag göra de!

 3.vad yände med johan?Förstår inte riktigt denna frågan =S

4.saknar du bobbie lee? Jag känner inte "Bobbie Lee" längre, så jag kan inte påstå att jag saknar honom.

5. ska du flytta in till malmö? Planer på att plugga i London till våren så nja, de är en aning onödigt att flytta in till stan nu. ;)

6.hur lång är du? Haha, intressant att veta? Är typ 1,67

7. umgås du med sin syster mycket? Inte sen hennes nya pojkvän kom in i bilden, förr var vi som bästa vänner.

8. vill du inte ha långt brunt hår? Nej, kan jag inte påstå. Långt och blont blir de nog till sommaren ialla fall! =)

9. vad tränar du ? Motion skulle jag väl kunna påstå ;)

10. praktiserar du på M.A.S.?Hah, what? Är det ett skämt eller?

Där fick ni lite svar på frågor ni undrat över ;)

Hade 70-tal i skolan idag. En era indelat i glitter och starka färger / punk. De var kul, bilder kommer ikväll! Gick och fika med Freddie och Bella efter skolan, sen nu är jag äntligen hemma. Ledig idag med - skönt! Ska sova lite nu, har en del att catch up on! Är dessutom på dåligt humör som fan, riktigt ont i ögonen och så är jag typ pojkvänslös numera ser de ut som och allt är mitt fel! Blö.

Talk to ya soon

Puss och Kärlek


RSS 2.0