I want your money

Måste säga att det blev riktigt stressigt igår! Var ju med Fia och Linda i stan, fika, handlade presenter och tillbehör till min outfit inför lördagens maskerad. Spännadne ;)


Måste dsäg att det blev en extremt effektiv shopping tur. Åkte kl 11 var och åkte hem kl 14.15 =P  Väl hemma kasta jag mig in i duschen och fixade mig sen åkte jag in till stan för att baka en tårta med Zabina till personalfesten. Måste säg att jag inte kan lokalisera mig runt Nobeltorget/vägen! Inte helt enkelt =S

Tårtan blev.... minst sagt.... snopp liknande ;) Hahah. Alla på Chili är så snuskfixerade så därav tårtan!

In action och taaadaaa!!! Blev den inte riiiktigt läcker!?

Väl framme på Chili blev det drinkar och buffé sen drog vi vidare till båten och slutligen Crown. Det blev faktiskt en väldigt lyckad kväll! Oj lätt som jag var lite skeptisk där men de var inte så jag mena ;)




Fler trevliga bilder kan ni få imorgon! =D

Nu ska jag klunka i mig min Actimel och köra till min Shorty, haha!

Puss och Kärlek

The way you look tonight!

Jaha, någon träning blir det inte. Linda har fått ögoninflammation och sedan tidigare brutit handen... så de blev inget! Men ett par ärenden till stan blir det ändå! Måste köpa lite grejer till maskeraden på lördag.


Mycke bråttom, kan ju försöka mobil blogga - inte säkert jag klarar hantera det dock ;)

Puss och Kärlek

Now that things are brand new

Gud vad denna dagen försvann i ett svep! Från morgon till nu känns som det har tagit max 5 timmar och så var dagen slut. Fick middags besök på jobb idag av Fia och Linda. Dom kom för att äta stans bästa Caesar sallad ;) Inte suttit ner fem minuter ens, hade en massa varor att packa upp och en del att förbereda inför personalmiddagen imorgon. Nee, jag ska inte laga mat på vår egen personalmiddag =P Haha! Däremot ska jag och Zabina stå för den goda desserter. Ni får reda på vad det blir imorgon!

Har fått min första användning av mina nya ansiktsprodukter och jag måste faktist säga att jag känner mig såå fräsh!

Imorgon förmiddag blir ska jag gymma med Linda och Fia, sen en snabb runda på stan. Måste se fall Peggan har tid för mig. Råkade vara lite väl hårdhänt när jag skulle larma av på jobb, tryckte så hårt på knapparna att min nagel flög av! Aj =( Fattar inte hur jag blev så klumpig!

Lagom till jag slutade så kom kollergorna Ante, Tobbe, Stani, Deniz och tösen Johanna för att släpa med mig en stund till lilla torg innan pappa sluta jobb och skulle plocka upp mig på vägen hem. Hann precis få min cider så ringer han och säger "nu kör jag från jobb, är där om 10min" Happ, cidern smakade päron ialla fall detg var allt jag hann konstatera! =P



Nej, får väl hoppa ner i bingen nu. Zzz... god natt!

Puss och Kärlek

let me

Började som sagt dagen hos Grandma Beyer där det bjöds på lasagne till lunch. Varit på min ansiktsbehandling, sååå skönt! Råkade köpa hudvårdsprodukter för 1400kr =S Tur jag inte köpte en tv igår då ju!


Lite peeling, fuktkräm och rengöring sitter väl adrig fel? Synd att jag har riktigt mycke ångest då jag borde spara varenda krona =/

Gå o träna med Cissi nu!


Puss och Kärlek

Want you to make me feel

Okej mitt rum börjar ta form, ser lite ut som ett hotell =P Men fint och Malin-igt är det, mycket nöjd. Kanske borde bli inredare? Hmm...Eller inte. Ska nog ta och fixa lite i skåpet på toan när man ändå är igång. Blir mammisen glad.


Nya gardiner, blommor, ljus och tvättkorg. Mitt rum har blivitl lite tjusigare faktiskt.


Betalat räkningar och slängt allt skit som inte längre hör hemma på mitt rum =D

Imorgon är en fullspäckad dag... eller sådär. Först på schemat står ett besök till Farmors våning i Trelleborg. Därefter följer ansiksbehandling, inddorwalking - träningspass, sola och lite till =D Härligt bra planerad ledig dag.

Nu blir det lite fika!

Puss och Kärlek

a murderer

Ni ska se mitt rum!!! K-A-O-S, har dragit ut allt och slängt ut det i vardagsrummet. Var en runda på IKEA och köpte ny gardiner, kuddar och sen ILVA där jag köpte en korg!

Visar sen :)

Puss och Kärlek

I was made for you

Mamma sitter klistrad vid Bubble Shooter på min nya mobil... eller min IIIPHOOOONE FYRA om du vill, nä. Anywho, stressat dagen igenom! Vakna imorse och duschade, ner i köket för att äta frukost, jaha då ligger det en lapp till mig att jag kan hämta ut mitt paket på posten. Stressar på med kläder och smink, mitt hår såg förjävligt ut by the way! Hämtar ut mitt paket - telefonen, sen släpper mamma mig vid bussen. 20 minuter innan jag börjar jobba och jag behöver ett par svarta byxor och ett micro chip till mobilen. HM snabbt som fan och Telenor snabbt som fan.

Så helt plötsligt hade jag ingen fungerande mobil på heeela dagen! Zzzz!!!! Kommer till jobb 5 min innan jag börjar, snabbt byta om och ner i butiken för att hålla en sminkkurs. Hela dagen har verkligen varit superhektisk!

Efter jobb hämta Fia och Jeppe mig och nu sen dess har jag suttit med datorn och försökt förstå hur man sätter igång en j*vla Iphone!! Inte helt enkelt för en newbie. Det krävdes 2 mobiler, bruksanvisning och 2½ timmes tålamod för att få igång allt. Nu fattar jag bara inte hur man lägger in musik.



Stackars tröga lilla mig!

Skulle igentligen med Suvi och några till och bowla sen ut... men ja... så blev det med de! Kunde ju inte få tag i någon o ingen i mig =/

Anywho, gårdagens make och dagens:


Nu ska jag packa ihop allt skit jag släpat fram och chillar framför tvn till nästa film!

Väcka lillebror först så jag får lite pussar och kramar ;)

Puss och Kärlek

Im the only one who really knows you

Ska slänga på en ansiktsmask alldeles strax. Har bokat tid på LenHud för en klassisk ansiktsbehandling direkt när jag kommer hem från Thailand. Men först har jag min ansiktsbehandling hos Ylva på måndag! Min frisör Alexandra rekomenderade LenHud, dessutom är dom ju en av Sveriges största inom hudvård ;) Värt att prova!




Var ju hos min kära Peggie och fick fixat mina brun-glittriga naglar till ett par klassiska franska, fräsht ;) Var ju även hos frissan, Alexandra och blev lite mörkare men mycke finare i håret! Snackade en massa om valet och hela tjaffset om SD i riksdagen. Okey att det är många som tycker det är skandal och det ena och det andra. Men folket har ju faktiskt röstat in dom i riksdagen, ungefär en 330 000 personer med rösträtt anser att deras åsikter och politik stämmer! Vad ska man göra liksom? Ingen bölar för att vänster sitter i riksdagen, dom är ju kommunister! Ingen som har koll på det? Alla är så anti rasism (helt förståeligt) men alla ser mellan fingrarna vad gäller kommunism? Fattar inte riktigt =S Checka Cuba liksom.

Anywho, jag kan inte mycke om politik men tillräckligt för att rösta och känna att min röst inte är meningslös. Å andra sidan bryr jag mig inte speciellt mycke och tycker att politik är duktigt tradigt, men va fan liksom! Röstat är röstat varför ska man nu börja skriva i media att de ska va omval för folk fuskat? Bullshit!

Nu ska jag se samma film som jag gjort de senaste 3 kvällarna i rad!


Puss och Kärlek

Living the dream

Fick gjort lite ärenden innan jobb, in på Butterix, köpt mina Activia mm. Gud vad gott det är med Activia, ska fortsätta med dom -och Actimel, varje dag! Gick in i en musik affär idag.... stod och kollade på elgitarrer. Dom är så häftiga, hade lätt kunnat tänka mig köpa en bara för att ha som prydnad. Lite dyr prydnad kanske ;)

Mamma hämtade mig efter jobb och nu ska jag se film med Fia igen =) Sjukt nog tvingar hon mig genomlida Kungarna av Tylösand först, BLÖ! Ett gäng knastar som är media kåta helt enkelt. Att dom får ett program... jisses.

Fullspäckad dag imorgon. Vakna: promenera, duscha, till Peggie och fixa naglarna, till min frisör för att färga och klippa, jobba. Fullspäckat!

Längtar till min ansiktsbehandling på måndag =D Underbart.

Nu ska jag se film.

Puss och Kärlek

now and forever

Hade världens sämsta dag igår, därav kände jag inte för att skriva något inlägg... jag vet, buuu! Men alla har vi väl sämre dagar? Bråkade med i princip alla, råka skada mig på allt möjligt! En stol, en hylla och en massa till. Ni skulle sett i måndes kväll, råkade slita av en nagel när jag hjälpte syrran bära möbler, fick het chili sås i ögat när jag var och åt på en thailändsk restaurang. Dessa dagarna kräver inte mer för att man ska börja skära sig i handlederna och sätta sig för att gunga i ett hörn.

Ialla fall, jobbade igår och sedan kom jag hem och såg en riktigt bra film med Fia. The back up plan med Jennifer Lopez. Svin bra!


..Om man gillar mysiga chick-flicks!

Varit ute och promenerat imorse, Jisses vad man känner i låren, vaderna och rumpan att de är jobbigar att gå i easytones än att gå i vanliga gympa-dojjor. Anywho, det är ju bara kul ;) Har precis slängt i mig min nya favorit - actimel blåbär! Smaskens!

Måste sätta på ansiktet och bege mig till jobb.


Puss och Kärlek

How we love

Har varit iväg med mamma hela dagen, förrst på Jägersro center för att äntligen köpa mina Reebook Easytones. Riktigt härliga är dom! Hämtade upp Fia på jobb sen så körde vi till Ikea där jag promenerade runt i mina pjuks =D Hel kul!



Väl hemma igen stressade jag till friskis och svettis för att träna ett pass Indoorwalking med Cissi, så härligt det känns efter. Träffade även på Marie och Rebecka där så vi alla fyra svettades ihop! =)

Gott snack, Svedala kommun är blått!

Ska spendera resten av kvällen på någon mysigt restaurang!

Puss och Kärlek

One wish

Hahah lillebrossan (6år) är stenhård moderat! Han har tjatat på mamma idag att hon inte får rösta på Mona. Hahha han hade sett på lilla aktuellt att man ska vara en moderat familj! Hahah så j*vla klockren! Nu tjatar han på att höra vad mamma rösta. När blev man intresserad av politik när man är 6 år? =S Han kan fan mer än vad Fia kan!! Hahah!!

Väntar på att min Fia loppa ska komma hem så ska vi alla kolla film och mysa =D

Imorgon väntar ytterligare en ledig dag och tränig med Cissi. Detta får va it för idag och hoppas valet går åt de rätta hållet.

Puss och Kärlek

All the time I´ve tryed to capture every minuit

Jaha, ska väl gå och rösta sen... Cissi tvingar med mig, annars hade jag nog varit för lat för att ta tag i det själv =P Hmm, vem ska man rösta på då? =P Svårt val!? Hahah.

Ska snart träna me Cissi dessutom, skulle igentligen spinnat i fredags men jag glömde så tar igen de med lite indoorwalking idag istället!


Hihi min lillebror har skrivit sin önskelista till tomten!


Han önskar sig gormiti och transformers hahaha! =D Söte unge!

Näpp, dags o slänga på sig träningskläderna!

Puss och Kärlek

The lucky man

Tog ett glas med Amanda efter jobb igår.....ett glas Loka Citrus ;) Hahah.


Ett riktigt bra middagstips, lite nyttigt, lite medelhavsinspirerat och j*vligt gott! Mozzarella, lök och pesto fylld kycklig med blandsallad, sparris och paprika sås.


Och en friterad potatisskiva ;)

Min söta lilla kalender =) Själv bestämt hur sidorna ska vara för att passa mig och mina dagar perfekt ;) Väry happy. Men den börjar inte förrens den 27e september så jag får vänta lite med att fylla i den.



Har satt på Mamma Mia på tvn och ska äta äpplekaka till frukost, mums!


Puss och Kärlek

no faith

Kul nu har jag fått sms av både Folkpartiet och Centerpartiet, dessutom fick jag rosor av sossarna när jag var och handlade idag =S Övertalade min lillebror Oliver att säga bu för Mona när vi gick förbi dom! Hahaha =D
Way to go bro´!

Stannade kvar på jobb med Cassi och drack lite drinkar...som blev några drinkar för mycke ;) hahah lite bilder på oss fulla och fula, fast Amanda var nog lite mer nykter ialla fall =P



Nu ska jag fika lite med mamma och hennes gäster sen ska jag bege mig till jobb! Ledig söndag, måndag wihoo!!


Riktigt neutral och "tråkig" skugga jämnför med vad man kunde ha smackat på ;) Men vissa dagar får man ju vara lite grå =)


Puss och Kärlek

A long time ago

Glömde ju visa er mina fina ring från Dyrberg/Kern om jag fick häromdan =D Gissa vem jag fick den av ;)



Sjukt dålig bild =/ men men...

Ska strax kila iväg till jobb. Har fått min personliga almanacka nu, jättefin! Visar er bilder på den ikväll när jag kommit hem och har lite tid ;)

Puss och Kärlek

Is it forever?

Äntligen hemma.... eller äntligen och äntligen =P Känns som jag inte känner igen min egen hemma doft mer! Har sovit borta för mycke dehär dagarna, jag älskar ju faktiskt min egen binge mest!

Var uppe kl 6 imorse, sminkade mig, körde hem och tog bussen till jobb kl 8. Har inventerat hela dagen, inte lika tråkigt som jag fått höra =P Eftersom den nya looken heter Extreme och gärna ska gå i lite turkosa toner så försökte jag mig på en lite mer mörk och lite mer skuggning idag! Lite mer till skillnad från tisdagens look som bestod av lila och guld - Classic ;)




Hade lite rast när jag sprang mellan mina olika jobb idag, så tog ett stroll på stan med söta Maja. Fd klasskamrat på IMC, nuvarande arbetskollega och vän ;) Hahah.



Maja langar fram kameran inne på Cervera för att komma ihåg vilken skål hon skulle köpa... och koppar!

Puss och Kärlek

How was I to know

Mjaha, har ju räknat ut att jag ska behöva kliva upp kl 06.30 imorgon bitti =S Waahhh!!! Börjar jobb kl 9 så måste köra härifrån (hörby) kl 7. Fyy säger jag bara!

Sitter o kollar matchen mellan Malmö - Helsingborg. Jag kan inte mycke om fotboll, trots mitt förra förhållande =P Men denna matchen verkar ju jävligt intressant ;) Hahahah! Kan ju inte slita mig från tvn nog för att skriva klart detta inlägget! Då mina damer och herrar är det något värt att uppehållas för =P

Ser ut som det blir träning för min del imorgon i form av innebandy, fan två år sedan jag spelade sist =S Men det ska nog gå vägen!

Äh nog nu!

Puss och Kärlek

Look around you

Sitter framföt tvn med en annanas-ansiktsmask i fejan. Ganska soft faktiskt. Ska ta och försöka unna mig själv det lite oftare, det är ju riktigt mysigt igentligen.

Kollar på ungamödrar, det är ju bara danskar och norskar =S Var är alla svenskar? OCh vad är den bigga dealen med att ha barn när du är 20 år? En del drömmer om ha barn tidigt liksom =S Min mamma hade 3 barn när hon var 23 år, märkvärdigt? För ett antal år sedan var det ju bara vanligt att ha barn tidigt.

Fotboll och take away middag ikväll ser det ut som om mannen får bestämma! Men nu ska jag vinna lite stålar på poker ;)

Puss och Kärlek

Someone is going

Vilken hemsk natt, slående huvudvärk, trång soffa (vågar inte sova på rummet, det spökar där). Har varit ute med hundarna kl 3 inatt och sedan kl 7 imorse, jävla dryga hundar alltså. Så har aldrig Enzo varit även om han hade sina stunder vissa nätter. Ialla fall uppe nu, förkyld som satan och kollar Top Model 6.

Ska ta och lägga på en ansiktsmask och fixa lite frukost.

Puss och Kärlek

I might not know

Jaha, jag glömde min kamera sladd till datorn hemma. Är ju hos pappa nu, aaahh. Har jobbat på make up store idag, bara några timmar. Ska jobba imorgon och på torsdag på make up store med =) Kul kul!

Anywho, är hos pappa nu och ska snart laga mat. Kan ni tänka er att kocken köper färdig grillad kyckling, potatis krocketter och bearnaise så på burk? =S Känner mig skit äcklig. Ska spendera kvällen med mysiga filmer. Har världens absolut drygaste hundar här i soffan brevid mig.

Näpp dags att laga mat.


Puss och Kärlek

U are a part of it

Alla kommer väl ihåg glassbåtarna som man köpte från glassabilen när man var yngre? Visste ni att de kommer från Halländska Slöinge? ;) Bara jag som finner det underhållande?



Höhöh!

Dagens make up, tråkigt nog nästan densamma som igår. Dock med en silver variant av de hela!



Jupp, näpp, nu är det Greys Anatomi som gäller, sen jobb!

Puss och Kärlek

I loved you first

Sen dag idag med. Tur jag har min chef på make up store som ringer och väcker mig några dagar i veckan ;) Haha! Riktigt härligt väder, hoppas det är lite kallt ialla fall så jag får nyttja min nya jacka.

Kollade brevlådan (som vanligt den senaste veckan) Hittar en liten lapp "Idag har vi putsat era fönster" hahah WHAAT!?!? Hahah tänk så har man glömt dra ner persiennerna och ligger splitt naken och sover! Nu är detta ju inte jag, men jag menar tänk om =P Mamma får nog varna när dom ska komma, hon lär ju veta bäst =P

Ska bege mig iväg till jobb om en stund. Efer jobb ikväll ska jag köra till pappa och sova där dom närmsta nätterna. Passar ju hans hundar som jag nämnt i några tidigare inlägg. Han kommer hem från Cypern på fredag så de blir lite körande fram och tillbaka mellan Malmö och Hörby dessa dagarna.. blö!

Nu ska jag kolla vidare på Ellen DeGeneres på tv =)

Puss och Kärlek

From East to West

Nej! Har ju glömt att reklama mig lite för allas vårt älskade Make up store som har fått in massa höst nyheter! Förälskade mig i en ny grön skugga som heter FIZZ. Gå in i närmsta butik och hör er för ;) De ska va plommon läppar också kan jag meddela... dock passar jag inte i mörka läppar =S äh, på det planet får jag väl va lite "out" of fashion ;)

Har just kört och hämtat min bror hos min pappa. Åter hemma igen.... fundera på att hur skönt vore det inte igentligen att flytta!! =/

Äh, lägger det på hyllan. Jag ska göra allt annat med liksom. Nu däremot ska jag inte göra mycket mer än att sova =D Du också hoppas jag. Det är ju måndag imorgon och du ska väl jobba?!


Puss och Kärlek

When it´s good, it´s great

Så ja, har nu kommit hem från Center syd med mamma och Oliver. Sitter och äter lasagne och sallad, Guc vad man uppskattar husmanskost om man bara äter restaurang mat alla andra dagar. Det är inte så lyxigt som folk tror!! Man tröttnar så fort och dessutom så smakar nu allt detsamma! Oavsett vart du än går och äter, typ! Riktig arbets skada!

Hittade lite fina saker må ni tro (jag som skulle spara).


Snygg ring (som fan) Sån dubbel, du vet med två ringar i en ;) En ego bild på toan, för jag var ju bara så j*vla snygg när jag såg mig själv. Hahahha!
Mamma övertalade mig till att köpa en jacka som jag hittade...Håå jag som skulle spara =( Men jag älskar verkligen jackan.


Härlig höst jacka i skinn =)

Nu ska jag köra till Cissi för lite girl talk!

Hörs senare.


Puss och Kärlek

Puttin´ my shades on to cover up my eyes

Efter ha typ "knäckt" ryggen på jobb i fredags då jag skulle bära in leverans varor så är jag nu helt körd i ryggen typ. Men jobbade vidare, ingen lust att sitta på akuten och vänta i 6 timmar, när jag kan jobba, och så är allt dom kommer fram till ryggskott eller något vardagligt =P Så ringde några privat kliniker efter en kiropraktor men ingen hade tid. Sååå jag jobbade klart dagen, gick hem och sov och vips nästa morgon var det genast bättre. Dock inte helt bra... men man får vara glad för det lilla. Efter ett 12 timmars arbetspass igår så känner jag idag att jag kanske borde tagit det lite mer lugnt... Hahah Cassi kom skrattandes in i köket och sa "ser han inte ut som skurt?!" ;) hehe jo!



Jaja, näpp, nu ska jag iväg med mamma och Oliver för att göra något vettigt på min lediga dag =P 2:a lediga dagen på 2 veckor!!!! Men jag klagar inte ;) Sminka mig i höstfärger för nu är det höst!




Puss och Kärlek

Iam

Kan ju knappt röra mig och är förklyd som en riktig motherf*cker!!! ÅHHHH!! Min lediga dag. =(

Show must go on

Provade givetvis mina nya produkter så fort jag kom hem från morgonens möte =P Inte för att min kamera kan få färgerna att komma till sin rätt men ändå ;) Ni kanske får lite tips och ideér för hur ni själva kan göra !

Körde lite au naturell ;) Tänkte det kunde vara lite fräsh vettni!



Jordnära färger och brun penna, like it. Mucho enkelt, men ska bara jobba i kök idag så ingen mening med att styla till det värsta!

Har lite smink jobb som ska göras nu i sept/okt, kul att jobba själv lite.

Näpp, ska åka med mamma och min ögonsten Oliver till stan strax. Sen ska jag jobba resten av kvällen. Får finbesök från Linda mfl som ska äta. Ska försöka inte få nässpray i deras mat, helt beroende! Fick värsta chocken imorse när jag var helt täppt och efter ett sprut i vardera näsborre så kändes det som någon kört runt en liten mini snöplog i hela näsan på mig och sedan smort med menthol eller något, sved som fan i ögonen!

Time to run along!

Puss och Kärlek

Iff you fall down, get up

Vem har sagt att man inte kan ha kul när man jobbar? =P Hahah jag och min tillfälliga kollega/ f.d praktikant Rami testade lite nya saker. Eftersom vi hade relativit lite för oss och båda med rätt så sparsamt med humor kl 8 på kvällen så kom vi fram till att prova något nytt, som Rami "alltid velat testa"!

Vilket resulterade i :



Hahah kul snubbe ;) Helt inplastad! =)

Ska ut och kolla brevlådan nu. Väntar ivrigt på min Iphone och nya almanacka ska komma ju!

Puss och Kärlek

Expectations

Var för trött/lat för att skriva ett inlägg igår kväll! Satte på filmen "Fullt hus" och däckade till den. Måste fan klaga faktist, inte på filmen dock! Stod parkerad 4 timmar igår på Stortorget i Malmö och betalade 83 spänn för det, sinnessjukt! =S Seriöst liksom! Och sossarna vill höja skatten? =S hahaha vilket skämt, Staten måste ju får in ziljoner på alla överdyra parkeringsplatser och skit som man får betala överpris för!


Var på möte imorse med Make up store, snackade, åt fruktsallad! Mycket trevligt! Fick dessutom med mig lite smink hem, redan  ;) Hahah men gratis är gott!



Bilderna är hämtade från M.U.S hemsida.. snacka om att skuggorna inte kommer till sin rätt, färgmässigt, på bilderna.

Äta frukost! =D


Puss och Kärlek

Dont base everything on what you see

Gud vad jag har blivit sämst med det är att "ta vara på dagen" som Cassi predikade för mig att jag skulle göra. Men idag var det faktiskt tillåtet att gå upp jäättesent. Känner mig så kass idag, helt öm i öronen, täppt i näsa, ont i halsen och hela huvudet. Verkar som att jag börjar få det alla andra precis blivit friska från.

Ska knapra lite piller för det gör jag bäst ;) Riktigt pillertrippare!! Hahah får ta en tur in på Apoteket köpa lite alvedon, panodil, ipren, ibumetin och eeze. Glömde jag någon? ;)

Åååh, sitter och snörvlar i soffan =( Inte kul. Har ju inte tid eller lust att bli sjuk.... Har man väl aldrig men just nu är ingen bra tid =P Hahah suck it up! Ska dricka te, klä mig varmt och äta mycke c-vitamier. *snörvel* Kan ju säga att det hjälper inte att jag sitter och bölar till Biggest Looser (idag). Haha värst vad jag bölar till olika program varje dag!

Hihi idag kommer surfisen på bilden hem igen. Hon har varit i pappas hus sen  tisdags och jag har faktiskt saknat henne!! =( Så ensamt på ovanvåningen utan henne.


Har precis lyckats beställa av vår leverantör på jobb, jepp Malin tar nu allt ansvar när köksmästar´n Alex är på semester. Kul det är att försöka utala massa olika sorters sprit när man är helt täppt i näsan. Försök hålla för näsan och säg Tequila Sauza Blanco hahahah! Inte enkelt!

Ska ut och kolla brevlådan nu ;)


Puss och Kärlek

Any second

Jaha nu när höstrusket har kommit får man ju packa upp alla mysiga halsdukar, stickade tröjor och kängor. Härligt! Tror nog jag gillar hösten lika mycket som sommaren! Så här varm var jag igår =)



Åååh sitter och bölar till gamla avsnitt av Greys anatomi. Det är nog den serien jag bölat abslout mest till! Tex när Denny dog, när Meredith säger till Dr. Shepherd att "pick me, choose me, love me" ååh tårdrypande =P Nu är det ialla fall det avsnittet med grabben som satte pennan i ögat och hans bästa kompis Marissa sitter i väntrummet och väntar på att han ska vakna.... vilket han aldrig kommer göra! :,(

Nu ska jag snyfta vidare med Marie kex och saft innan jag ska till jobb.

Puss och Kärlek

For once in my life

Shit vilken ytterst seg dag. Brukar ha som måste att gå upp innan kl 12 för att inte sova bort hela dagen innan jobb... Idag gick jag upp 20 över 12 och duschade på fem minuter istället för 20, på så vis tog jag igen lite tid ;)

Klickade in på en sida och hittade Breast increaser! Hahah det är en kräm baserad på ingredienser från växtriket, så alltså 100% naturligt (hrmmm) Det ska ialla fall täta till huden och få den att kännas fastare samtidigt som du masserar in denna 599:- krämen 2ggr dagligen så ska det öka blodcirkulationen och syreflödet i brösten vilket får dem att växa. (okej, lite mer trovärdigt). Men vadå har jag strypt all cirkulation och syreflöde till mina bröst därför dom är så små? =P Hahha! Anywho, hade ju lätt kunnat tänka mig prova krämen för att se om den funkar. Känns bara lite oeknomiskt att lägga 600kr på något så osäkert när man sparar... Mamma hade varit så stolt över mig nu! ;)


Krämen hittar du på LookBeauty.se



Puss och Kärlek

We go way back

Wraaaarr, precis släpat rumpan upp ur sängen, brett några skorpor, blandat lite saft och satt mig framför tvn =P Hååå, vad man blir trött av att sova haha!

Så mysigt med att höra regnet mot fönstert, kan ju inte förmå sig att gå upp då! Snart skiner väl solen igen =( Ååååh jag vill åka till Thailand nuuuuu!!!!!

Nej, får väl gå ut och powerwalka lite. Ska nog åka in till stan lite innan jag börjar jobba och köpa easytone skor.
Dvs om jag orkar göra mig iordning snart..... Får väl annars bara ta och beställa dom från internet =P

Alla vet väl hur skorna funkar? ;)



Fy fan vad jag har drömt inatt. Skitskum dröm, handla om mig för ca 3½år sedan.. Mer säger jag inte, över skumt ialla fall!


Nu ska jag duscha, hörs sen! 

Puss och Kärlek

Never more

Höra något jäääävligt äckligt!? Jag hade en fästing på låret efter powerwalken i skogen igår!!! Uuuee!! Mamma fick plocka bort den med en pincett, man måste ju få med huvudet annars blir det farligt. Men så jävla äckligt!! Blö =(


Åååh känner verkligen hur seg och trött jag är i hela kroppen. Vill inte jobba idag igentligen =( Orkar inte, vill vara ledig bara. Men min kollega åkte till Turkiet igår och ska stanna en vecka så jag måste... Blir en tung vecka, var bara ledig en dag förra veckan och blir likadant denna veckan. *gäsp* En månad i Thailand kommer verkligen göra susen för mig tror jag!


Dags att gå!


Puss och Kärlek

Dont you see it, cant you feel it?

Vilken natt! Mamma fick köra med Fia till akuten för hon kunde inte andas. Nu är de ju så att syrran haft astma ett tag men röker ändå... Who would have seen it coming? =O Nej, mycke dumt av den lilla ungen och röka. Tror dock hon har dragit sina sista bloss efter denna skrock natten. Tänk så obehagligt inte inte kunna dra in någon luft, eller ja så lite åt gången så att man får panik!! Tyckte synd om henne =(



Imorse har vi ialla fall varit med henne och hämtat ut medeciner på Apoteket och hämtat den ena bilen som hon lämnade hos sin pojkvän Jesper i stundens hetta inatt. Jävla Jesper han kunde ha gjort en heimlich på henne eller blåst ner luft i käften på henne så kunde mamma fått sova i lugn och ro =P Inte för jag bryr mig, jag stördes inte ;)

Nu sitter jag och äter mammas goda banan kaka, som smakar som mjuk pepparkaka, med glass. Svin god blev den. Man ska nog låta bakelser stå en dag så smakar dom bättre dagen efter! =D Fast den var ioch försig god igår också. Hade lite med mig när jag road-trippade upp till Hörby för att hämta min bror Alex som va hos pappa.



Dags att lägga på ansiktet, ska köra till jobb om ett tag.

Puss och Kärlek

One day... one day

Sitter på en dansk Mac dator och diskuterar makserad outfits med Veton. Japp jag vet, dansk Mac =P Før det førsta hatar jag Mac, helt skumt liksom =S Sen så har jag inte normala "æ" och "ø".... hårt liv!

Ialla fall så ska vi på en maskerad fest i oktober hos ett par kompisar som fyller år. Tænker inte sæg vad vi ska klæ ut oss till men vi ska fan gå in før de! Længtar skitmycke, inte bra med framførhållning =P

Hahah, Veton har fått jobb på Åhléns så snackar vi om vad han skulle ha på sig imorgon nær de ær førsta arbetsdagen før honom dær. Alltså... Handel ær lite muslimskt. Får inte visa ben, føtter eller axlar mm =P Hahah tænk så har jag jættefina axlar!! Men jaa, de ær sant. Tænk så ær det någon med værsta æckliga axlarna håriga, finniga och bløø.. då ær det en bra regel =D

Har just ætit værldens æckligaste løvbiff och pommes från en svettig liten pizzeria i Staffanstorp. Kommer aldrig handla løvbiff dær igen! Men iførsig vad førvæntade jag mig? ;) haha.. kan ju inte ha før høga førvæntningar ju!

Puss och Kærlek

The way life goes

Åååååhhhh har gått på Ikea med genomskillnig klänning ed svarta string under! Sexigt? PINSAMT!!! konsigt folk glodde hahaha, jag trodde inte de syntes igenom en grön klänning =S

Men visst vissa anser det snyggt!! Som vissa speciella crack-hoe brudar som var på nattklubben på jobb igår och svängde loss o betedde sig som luder redan kl 22 på kvällen. Förstår mig inte på vissa brudar, lätt att alla killar på hela stället vill gå hem med dom... men de är också allt dom vill! Hahah...so sad =)

Nu ska jag åka och äta middag =) Har ju promenerat långt i skogen så får lov att frossa lite i fet-mat!

Puss och Kärlek

Standing by

Så ja, ärenden avklarade. Ska dock köra och hämta min bror men inte förrens senare.

Tycker faktiskt jag själv är rätt så rar ibland. Zabina körde mig hem i fredags från jobb så på lördag morgon när hon och jag skulle jobba lunch så överraskade jag henne med en Cappuccino! =D



Linda var här nyss och skulle hämta saker som hon lämnade här sen igår efter att hon och Fia gjorde sig iordning. Haha Linda är så söt. Hon hade en Konsum och en Ica Maxi kasse.... då har man tänkt efter när man packa ner saker =P



Sitter och gör min egen almanacka på www.personligalmanacka.se Där väljer man allt själv, texter, färger ,rader och detaljer! Allt från 275kr. Jag har gjort och beställt min nu =D


Nu ska jag köra till skogen för en powerwalk!


Puss och Kärlek

You´ll have your time

Helt sjukt, andra morgonen i rad som jag måste väcka min lillebror på 6 år!! Tecken på att man börjar bli gammal? =S Hope not!

Ska strax iväg och handla möbler, hämta en kamera och pass! Min lediga dag! Fan att man ska göra allt då! =(

Lite bråttom, slänga i mig en nyttig frukost (då jag ska hinna bli anorektisk innan Thailandsresan ;) Hahah)

Puss och Kärlek

Dont ever look back

Vaken! Ska snart bege mig till jobb, måste bara platta håret, sminka mig, klä på mig, äta frukost och ja... du vet! =) Köpte en söt väska igår efter jobb. Kostade bara 65kr!! Då kunde man ju inte låta bli o köpa den.

Verkligen skit kass och suddig bild, vet inte vad som har hänt med min kamera. Ialla fall, väskan är mocka brun och söt =D

Igår blev det en typ påfågel blå/silver skugga, syns dock inte =S Fan måste ha ny kamera!!!



Kass bild de med =(

Äh skitsamma nu går jag! Hörs ikväll.


Puss och Kärlek

Love someone so much u can barely breath?

Ytterligare en lång dag, och likadant imorgon...typ. Jobbar långpanna på Chili med Zabina Li imorgon, dvs 11-23 *pust* Efter det hade jag tänkt träffa Fia och Linda en liten stund, en nykter stund för min del!

Nu har jag iallafall precis kommit hem från en dag på både Make up store och Chili. Hade riktigt trevligt på M.U.S med Maja idag, lunchade med Jiffie med mat från Meze - gott! =D Trivs riktigt bra med åhlensarna! Mysiga filurer. Har precis duschat klart, peelat, skrubbat och tvättat ansiktet. Duktig mig!

Men måste ta och nanna, ska ju upp tidigt imorgon med och har dessutom sån  "kvinno-värk" så jag knappt kan stå upp mer!


Sov gott!


Puss och Kärlek

This time for me

Finns verkligen inte något fint att köpa =S Tur är ju de för jag försöker spara, men endå! Allting ser likadant ut överallt - lika tråkgt med andra ord. Köpte bara ett par billiga HM lösfransar ;) Du vet, man kan ju inte ha "sånt" när man är make up store- hooked!

Träffade några bekanta givetvis =D

Nu mina damer och herrar blir det fika med scones, chailatte och en bra tjejfilm. Min mammas sambo har åkt till Sydamerika en månad nu så.... Girls rule nu!

Kan inte sluta gå och nynna på Shakiras - waka waka låt. Den är ju svin bra och riktigt svängig! Man blir ju riktigt glad av att lyssna på den. Var först lite skeptisk till den när jag hörde den, nu sitter jag och väntar på att dom ska spela den på radion =P

Puss och Kärlek

All about me

Jag "fångade" en tjuv idag! Eller snarare tipsade vakten om en som jag hade fått nyss på ;) Kanske borde bli väktare istället..."Malin das väktare!" Jobbade med Maja, hon och jag har såå kul när vi jobbar =P



Fick bli rosa och silvrig skugga idag med fransar och diamanter. Känner igentligen att rosa inte riktigt är min färg men så fick de la bli idag endå. Rosa skugga och gröna ögon går ju rätt bra ihop ändå!

Nu ska jag till Nova med mamma och Fia!

Puss och Kärlek

Im sorry =)

Har en läsare som tyckte de vore mer praktiskt med såna här facebook knappar man kan trycka på, ni vet "gilla" / "ogilla". Tyvärr är inte jag ett sånt tekniskt freak of nature att jag vet hur man lägger till "gilla" knappar. Har jag någon så pass teknisk läsare så hoppas jag ni orkar skriva en kommentar ;) Det hade ju varit lite snabbare att visa sin åsikt! Men men.. Får ta dig dom där extra minuterna och knappa in några meningar!

Dags att sova snart, ska upp och öppna imorgon bitti på make up store =) Need my beauty sleep!

Puss och Kärlek

How was I to konw

Slutade bara efter 3 timmars arbete =P Kom överrens med min kollega att om jag kliade honom på ryggen några minuter så fick jag gå =) Bra deal!

Träffade en gammal klass kompis på bussen hem och tog igen på allt skitsnack =D

Alltså... där var den mest skumma killen när jag gick från bussen hem. Du vet när man känner hur någon stirrar på en? Kände att han stirra på min röv, som är känd för o va liten och ful, men så ja. Så när jag vände mig om, Ja då fortsätter han stirra så de var ju liksom inte bara en känsla! Hahah nog man inte typ slänger bort blicken eller något. Haaha visste ialla fall inte vad jag skulle göra så jag slängde min sjal om mig så den täckte rumpan ;) Haha, in your face creepy guy!

Fick massa små prover på Dermalogicas produkter när jag var på ansiktsbehandlingen. Måste säga att jag älskar dom! Ska ta och köpa några av produkterna tror jag.

Film time!

Puss och Kärlek

Everytime ur hungry u turn into a diva

Hååååå, har spenderat hela morgonen med Fia i soffan framför tvn. Fast vi var ju faktiskt och solade kl halv 9 imorse!! Så nu stinker jag solarie os men tänker inte duscha ;) Riktigt onödigt eftersom jag ska gå och jobba snart, lönt att duscha och sen ställa sig i ett svettigt kök liksom? Nä, då är jag hellre en skitgris!



Fia-Lotta ligger och myser =)

Dags att byta om ialla fall, klättra ur soffan =(

Puss och Kärlek

It´s natural

Blev lite stressigt igår, lovade Fia att jag skulle följa med henne när hon skulle göra vid sina naglar. Innan det tog vi en lunch hos Tilda som jobbar på Redfellas =)

Kom till jobb i god tid, trevligt nog. Mina kollegor skulle på kick off i Stockholm med Make up store så de var därför jag bara skulle "kicka" in några timmar ;) Mina ögon kunde bara inte sluta rinna! Skit störigt är de, har jag stått och spenderat tid framför spegeln för att få till sminket fint och även limma på fransar för omväxlingsskull.


Tänkte tävla ut ett par fransar. Köpte ett par likadana (av misstag) Så Kan du gissa var fransarna är köpta och vad dom heter Så skriv namn och mejl på kommentarer och du är med och tävlar ;)

Sött av mig =P


Kan inte sluta gå och nynna på Oskar Linnros låt, den Från och med Du. Helt underbar, texten är så speciell! Sån låt som betyder något för en, som gör en både glad och ledsen. As bra låt med andra ord!


Puss och Kärlek

RSS 2.0