Onsdag-dag.

Igår träffade jag pappa! - Jag vet, wow redan!! Nej men vi skulle ha träffats sedan i söndes men han har bara haft ursäkter för allt.....  Nu har vi ialla fall träffats och han har ju gått upp många kilon! haha. Efter våran träff så tränade jag. Sen åkte jag bara hem och tog det lugnt, pallade inte hitta på något.

Idag ska jag först se en match sedan ska jag in till Chilli o kröka med Fia, Ida, Elin, Anna och Sabina. Efter det blir det Etage.

Nu ska jag snart ner och laga mat till familjen. Fan vad jag är duktig ibland. Idag har jag inte tänkt gå in i de för mycket. Det blir nog bara fiskpinnar! Haha... Gotte!

Kan inte sluta tänka på de ankelbootsen som jag la upp bild på efter jag varit på Topshop. Jag tror att jag måste ha dem! =/

Riktigt härligt höstväder idag. Man blir glad av höstsolen.

Har fått en ny mobil. Tur att jag är så satans teknisk alltså! Skulle ladda ner låtar från datan och lägga över på mobilen via en usb sladd........ ehh jo! Sen tänkte jag bluetootha över låtarna.....EHH JOO! Så hemskt teknisk. Så jag la in allt på Fias mobil och sedan skickade jag dem till min, haha.

Detta måste ha varit det, änsålänge, drygaste lovet :S Det finns inte mycket att göra, alla bara jobbar men inte jag, inte detta lovet minsann. Kunde varit i Thailand nästa vecka...... happ.... Men jag är här hemma istället med alla sötnötar och nötar.

Nej, fan ikväll ska de bli as kalas! Hör av er om ni är sugna! Får se om jag lägger in nån bild på kvällens outfit, har inget direkt snyggt att dra på mig... =/ det gör saken helt tråkig..... Får kanske ta en snabbis i stan. Men jaja!

Ha det så skoj ikväll och känn av ungdomen! Det ska jag! Förresten grattis i efterskott Paula! <3


Skoor <3

Gårkvällen ägnades åt att titta på tre olika filmer med några kompisar. Vi åkte till Staffanstorp och köpte godis sedan såg vi först "jag vet vad du gjorde förra sommaren" kass och gammal jag vet! Mend en är lite läskig ändå ;) Sedan såg vi "Honey" den är ganska bra men lite tillgjord :/ Och till sist såg vi "Instängda" och deeen är läskig den! Jag har ju sett den förr men det är ju ändå lite läskigt att se den igen. hihi*

Idag har jag varit på Novalund, bra sätt att spendera första dagen på lovet! Där blev det byxor och en kofta och en "jacka". situationstecknen är för att jackan är som en koftjacka =).

Denna kvällen ska spenderas med Madde och Charlotte på läktaren i Höllviken när vi hejar på A-laget. Vilka Bara supporters vi är alltså! Efter matchen får vi se vad som händer.

Denna veckan blir det nog ganska mycket att göra. Måste passa på att träffa alla kompisar så mycke som möjligt eftersom man nu inte kan skylla på att man har mycke i skolan ;) haha nee skoja bara. På onsdag ska vi till Etage verkar det som, sugen? Fredag så ska båda Paula och Tilda ha fördelsedags fester, ojojOJOJ! sen blir det väl en match i helgen och jobb på söndag sen var detta lovet slut :/ Meeen mina damer och herrar! Nääääästa vecka så har vi ingen skola förrens på torsdag och då ska vi praktisera på Malmö Arena ( sucks om du frågar mig) Detta ska vi göra på både torsdag och fredag från typ klockan 17.00-23.00 så vi får se hur det blir på fredagen eftersom jag ska på Halloween fest! Skoj skoj!

Fia har flyttat hem igen så nu kan jag inte dansa naken på hennes rum längre =D blink blink*
Nej men jag är glad att ha min klon hemma igen, hon kan ju städa toaletten varannan gång så att de inte är jag som behöver göra det varje vecka!

Var inne på Topshop när vi var på Nova och undra om jag hitta en himlans massa skor!!! Åh jag hade kunnat lägga mig ner och dö för de flesta!



To die for, huh?

Oj insåg nu att alla var svarta :S Men vad gör de? svart klär ju till allt, eller hur? ;)

Nej, ska jag bege mig. Förresten så har vädert varit tråkigt idag och jag har lagat kummelfile till middag, så jähäävla duktig!! =D hahah Puss puss


Sammanfattad helg

Fredagen gick fort må jag säga. Det började i lokalen var Olivias fest var, hade mycke trevlig och som vanligt lite för mycke att dricka. Men av det som jag kommer ihåg var det jätteskoj. Vet inte hur många gånger jag la ner på dansgolvet och hur skitig min klänning blev. Glömde fotta men det blev klänningen från Forever21 och en kort kavaj till det. Efter lokalfesten gick vi till crown men där stannade inte jag så länge eftersom Fia och jag började bråka. Så jag gick.... Ringde Henke och han skickade en taxi för att hämta mig. Kompisar alltså :)
Hemma hos Henke satt Madde, Pesse och Johan. Efter en dramatisk kväll så gck jag hem till Freddie och sov på hans bekväma soffa. Lördagen passerade och ont i huvet hade jag som in i! Idag (Söndag) så började det med att jag kom försent till jobb :/ Allting på jobb var hektiskt. Sedan var det hem och spela match. Snäll som Eddie är så hämtade han mig efter jobb och körde mig hem. Matchen blev 10-4 till dem men de kunde varit bättre. Ett mål gjorde jag men det var inte fint så blev inte för stolt. Nu har jag städat klart mitt rum och Fia slavar runt Eddie så att hennes rum blir städat.

Ikväll får vi se om jag åker till Cissi och underhåller henne.

Pappa kom hem innan men vi ska inte ses idag, kanske imorgon eftersom han inte "palla" köra hit idag. Känns lite smått tradigt eftersom vi inte har setts på typ en månad, men men.

Nu ska jag gå och duscha =) Ha det bra så hörs vi!

Ont i halsen och feber.

Hemma idag igen, ont i halsen och feber är vad som håller mig hemma. Så ikväll blir det ingen träning... =(  Jag får väl plugga lite, skulle igentligen ha prov i samhälls ekonomi idag men får ta det imorgon istället.

Jag har ialla fall fixat bilderna på koftorna som jag lovade i förra inlägget!


Tänk vad snygg denna hade varit med ett längre vitt linne under, en sjal, snygga jeans och slitna stövlar och en himelskt massa armband!



Denna koftan tyckte jag mycket om tack vare knäppdetaljerna, ser väldigt mysig ut nu i höstrusket också :) Är inte så säker på vad man skulle ha till men kanske ett par grov stickade tights ett par snygga stövlar (som matchar koftans spänne i färg och material) och en längre tröja under. Det hade nog funkat!



Vet inte riktigt om den här är min stil men jag kan tänka mig en massa plagg som man skulle kunna ha till. Tänk dig en smaragdgrön top under med en hög guldiga halsband runt nacken och ett par höga svarta jeans, tror det hade blivit riktigt snyggt. Kanske ett par härligt höga pumps till det med en fin platå.

Så nu har ni fått lite malin tips ;)

På söndag kommer min pappa hem från USA, ska bli jätteroligt att träffa honom. Det var en månad sedan han åkte nu och jag har saknat honom jättemycket! Men innan återträffen så ska jag först jobba ett par timmar på KB sedan ska jag spela match mot Håkanstorp. Undra hur det kommer sluta, haha!

Helgen ser ut som såhär! Imorgon ska jag åka och köpa ett par nya stövlar som ska invigas på kvällen. Då är det Olivias lokalfest och då är det dricka ska! Till stövlarna blir det nog en vit lång skjorta och kort svart kjol. Har haft lite funderingar angående outfiten. Men jag har inte bestämt mig ännu. Jag har också en klänning från Forever21 som bara hänger i garderoben och väntar. Men jag gör så, jag fottar de olika alternativen så ni får se! ;) På lördag så händer inget speciellt, mamma kommer nog vilja att jag ska städa (som vanligt) :p. Söndagen har jag ju redan skrivit lite högre upp!

Snart kommer Emmy också hem från Korsika! Just nu är hennes föräldrar och hälsar på henne, stackars Cissi är hemma själv. Jag får väl ta och hälsa på henne någon dag!

Jag och Nina i min klass har snackat lite om att ta en sista minuten resa efter lovet när allting är ännu billigare. Det hade varit så skönt! Tänk att bara släppa allting och bara sticka iväg någonstans varmt och skönt en vecka!! Jag får ångest varje gång jag ser en ving eller apollo reklam på tv, de annonserar hela tiden resor till thailand och liknanade, tänker bara att dit kunde jag varit påväg om två veckor =( men men.

Nej nu ska jag ta och bege mig! Ha det fint sålänge!

Ingen sol idag inte.

Just nu har vi långrast så jag sitter i datorsalen med Aida, Nina och Olivia. Skoldagen blir nog inte så lång idag.

Igår fick jag jobbet som gympa ledare för en grupp med 20 barn på 6 år och uppåt. Det var ju inte speciellt avancerat och så, två timmar i veckan bara :p Men de blir ju ändå en slant i slutändan.

Har sett en riktigt snygg kofta på Åhlens city, du vet stickade koftor är höstens it-plagg ;) Ska lägga upp lite tips på några koftor som jag tycker är fina lite senare.

Denna veckan ser inte så jätteplanerad ut. Har träning ikväll men får se om jag kan delta, har fortfarande ganska ont i låret. Torsdag har jag träning, Fredag ska Olivia ha lokalfest sedan ska vi ut, lördag får vi se och på söndag jobbar jag sedan har jag match. "jätte" mycket att göra. Sen nästa vecka är det ju lov! Då ska det ske en storstädning på mitt rum, rensa ut en massa gamla saker och ersätta dem med nya, fräsha, fina saker. Mamma kommer bli sååå glad =)

Måste säga att jag tycker det är så hemskt med tjejer som använder mjukisbyxor med ett tryck på rumpan där det står typ "foxy" så är de lite hängiga. Till dessa så har de ett par höga stövlar som är helt uppslitna och klacken skulle bytas för tre centimeter skruv sedan. Sedan har de en tjocktröja med ett skoltryck eller fotbollslag med massa sponsor tryck på. Haha helt underbart att folk ens känner sig väl till mods att gå ut så!

Men nu ska vi inte döma ;)

Tror jag ska ta och klippa mig kort igen, vad tycker du? Det har inte blivit så långt ännu men det har kommit till en sån jättehemsk och tråkig längd.

Nu ska jag gå! Ha de bra så ses vi igen med lite tips på snygga koftor!

Fredag och Lördag.

Igår gick inte dagen riktigt som den skulle men där var en hel del positiva händelser ändå!

Årets kock semifinal gick jättebra. Fick höra att min kock vann. Jag stannade inte kvar eftersom jag hade bråttom till en match som skulle spelas. Men ialla fall så var det rätt roligt även om jag inte fick göra mer än att finnas till hands för min kock. Jag hade den enda tjejen, Anna Johansson och hon var jätte duktig!

Matchen gick inte riktigt som planerat. Vi var 8 utespelare och halva laget blev skadade under matchens gång. Det slutade med 8-1 till dem och jag hade riktigt ont i mitt lår. Gjorde något konstigt för nån vecka sedan med låret så jag känner av de nu varje gång jag tar i lite extra. Så nu är jag halvt halt =P

Jag missade Ninas fest eftersom jag inte kunde gå ordentligt och inte var hemma förrens senare. Kändes väldigt tråkigt för jag var så fest sugen och har längtat efter denna festen så mycke.... Känner mig jättedum att jag inte gick ändå...:( Det belv ialla fall en innekväll igår framför tvn.

Nu sitter jag och äter frukost i sängen (som jag själv gjort, jätte romantiskt av  mig) Ska med Madde till Bara sedan och se A-laget spela match.

Ha en trevlig och mulen lördag!

Du kan själv vara ett inlägg ;)

Naturkunskap är bajs. Vi har haft en lektion på 40 min i naturkunskap och allt vi skulle göra var ett fakking diagram. Men det var snabbt och lätt gjort, Kändes bara väldigt onödigt att ens behöva att bussen till skolan för en sån lektion.

Nu sitter jag hemma hos F&F, ska vara snäll och städa lite åt dem =)

Ska kanske träffa Madde lite senare, mitt lilla hjärtegull, sedan ska vi gå och träna lite innebandy. Skoj ska det bli.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva förutom Grattis till Freddie som fyllde 21 i söndags och Grattis till Nina som fyller 18 år imorgon!

Kanske skriver ett inlägg till sen, får se om något intressant händer under dagen!

Psykologi & Paj

Skoldagen har varit allmänt dryg, Hade håltimme i två timmar så jag passade på att hälsa på F&F (Fia och Freddie). Social som jag är så somnade jag direkt och vaknade precis i tid till att hinna tillbaka till nästa lektion, "rutinerat".
Vi har riktigt mycket i skolan, tror inte jag kan säga det tillräckligt ofta. Psykologin tar död på mig. Man lämnar in en uppgift och får tio tillbaka. Men det är ju bara att bita ihopa och göra den för man ska ju ha MVG i det ;) Faktum är att det är riktigt intressant och jag har aldrig lärt mig lika mycket på så kort tid som jag har inom detta ämnet. Så jag ångarar ju inte att jag har valt det.

Nu sitter jag och äter paj med glass som mamma så flitigt har bakat. Jag lyssnar även på Ron Pope - A drop in the ocean. Inte världens nyaste låt men den är rätt "gosig" att lyssna på ibland.

Helgen gick rätt fort. I fredags så firade vi Olivia som äntligen fyllt 18, Tror ingen har längtat så mycket efter den dagen som hon! Hon märker säkert ingen skillnad för det gjorde inte jag när jag fyllde 18, men det är väl tanken att veta att man är myndig. I alla fall så var kvällen mycket lyckad och maten  var jättegod. Efter middagen gick vi ut till klubben Inkonst sen var den kvällen över. Hade jätte skoj! Grattis igen Oliviott.

Lördagen spenderade jag med Madde och Fia på en fest i Staffanstorp. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas bli så full? Okey det är skoj men det är inte lika skoj dagen efter när man inte mår för fint och man har glömt typ halva kvällen.....
Ialla fall så hade jag skoj och höll på att raka av halva håret på ena sidan huvet, men mina kääära kompisar sa åt mig att göra de när jag var nykter istället så jag inte skulle ångra mig :P haha jag är en sådan tok ibland.

På fredag är det årets kock som gäller, Är så hemskt nervös! Men jag är ju inte ensam utan ska stirra upp Suvi också. Sen på kvällen ska vi fira Nina som också äntligen fyller 18år. Hemskt vad alla fyller år på hösten. Skönt att vara sommar barn tycker jag ialla fall.

Nu ska jag fortsätta med psykologin. Vill bara säga att jag uppskattar mina läsare och det är roligt att få höra att någon läser! Puss på er mina små plommon!

PS. Provet om judendomen gick nog, kanske, möööjligen ganska Okej!

Pärlor och vardagen.

Gud vad det har blivit populärt att köpa och bygga egna armband, visst blir de fina och man får sin egna lilla toutch men asså jag har inte tålamodet! Jag var med Suvi på pärlshoppen idag och plockade ihop lite. Jag byggde ett mobilsmycke med swarowski pärlor. Nöjd men kunde varit finare om jag hade haft rätt verktyg. Suvi gick ialla fall loss och köpte pärlor och band för lite mer än hundra lappen.

Fick nyss reda på att det inte går att få tillbaka sina pengar om man avbokar resan till Thailand, eftersom jag och Robin inte längre är tillsammans så vill jag inte åka. Så om det är någon som är intresserad så säljer jag min biljett för 8000:-

Jag blir nog lite sen med att lämna in mina läxor, har gjort lite av dem men känner verkligen inte för det nu. Gör det sista imorgon och skickar det till mina lärare istället.

Mamma Mia är nog en av mina nya favorit filmer. Gå in på www.youtube.com och skriv Mamma mia - our last summer. Den är bara så himla skön att lyssna på. Det är Marc Darcy från Bridget Jones dagbok och Pierce Brosnan som sjunger. De är kanske inte de bästa sångarna men det är du det som är charmen ;)

Imorgon börjar jag 08.00 *suck*. Ska inte bli skoj och stiga upp vinter mörkert och göra sig i ordning. Kan inte julen bara rinna förbi så det kan bli sommar igen? Älskar sommaren.  Jag vill åka till sommaren!

Nä, räcker det inte nu?

Förresten! Grattis till Olívia som fyller år imorgon! På fredag ska vi alla på tjejmiddag hos henne sedan blir det utgång. Mycket trevligt!

Nu räcker det. Vi hörs imorgon =)

Dom är allt!

Fan jag är så glad att jag har så många och så fina kompisar! barndomsvänner, nyavänner, klasskamrater, lagkamrater alla är så underbara och jag kunde inte varit tacksammare för att de tillhör min vänner skala! Det är vnnerna som bygger en och hur man är, det är de som står och håller din hand under jobbiga tider även om de inte är brevid dig just då. Jag kunde inte fått bättre upp än såhär! jag är så lad för er alla på alla era egna sätt och vis så gör ni mig till din jag är och jag tycker faktiskt att jag är rätt nöjd med vad ni har skapat, för jag har blivit en ärlig, trevlig o glad person som har så lätt för att lära känna folk o ta till sig förändringar i livet. Jag har tänkt ägna största del av dehär raderna för att berätta för er om mina vänner och känslor. Jag har varit en toffel i nästan 3½ år som har försummat sina kompisar vilket är något jag ångrar väldigt mycke nu när man vet att de finns för en trots det. Man kan aldrig vara för mycket med sina vänner eller visa dem för mycket hur man verkligen känner. Man ska aldrig glömma sina vänner hur kär, ledsen ensam och arg man än känner sig. Tänk en gång extra innan du sviker dina kompisar, för det ska jag göra i alla fall.....

Idag har jag tränat och innan dess har jag bara tagit det lugnt, myst lite med Enzo.

Imorgon så ska jag till skolan, vi har kök så får se vad som står på menyn. Sen ska jag gå och sola med några kompisar. Sen får vi se vad kvällen för med sig för spännande saker. Måste plugga lite psykologi, svenska och religion i alla fall för har en massa som ska lämnas in på torsdag :p

Nu ska jag nog sova en blund och hoppas ni ska det med era busungar!

Dagens rader är dedikerat till alla mina underbara vänner! Ni vet att jag finns här för er som ni finns här för mig. Tack <3

Now i know what they mean....

Idag var jag i skolan, sen hos frisören och seeen var jag och såg Mamma Mia, igen,  med Fia och mamma på bio. Den är så bra kan se den hur många gånger som helst. Man blir verkligen glad av den =). Det är skoj att hitta på något med sin syster och mamma, bara vi tre. Det är skönt att vi är så nära, tänk alla dem som har dåligt förhållande med sina föräldrar. Ialla fall, vi satt o sjöng/skrek Abba låtar i bilen på vägen, det var så sjukt skoj!

Sitter jag och myser med Enzo. Han har somnat i mitt knä, min älskade lilla hund.

Nu är jag ialla fall super blond. skoj skoj!

Jag har inte så mycket att skriva idag, dagen har gått rättt fort. På min håltimme träffade jag Fia och gick och solade. Vi gick också och köpte pärlor och snöre så gjorde vi två likadana armband, för vi är tvillingar och det betyder något....


Rätt mycket är bajs nu....... men vi tar det en annan dag när jag behöver få ut lite känslor.....

A change in the weather....

Jag är glad för mina kompisar...

De senaste dagarna har mina lagtjejer varit helt otroliga. De har varit ett sånt stöd så att jag inte kan beskriva. När tider är jobbiga så är vänner som lyssnar helt det bästa. Förändringar är bra för alla även om det kan vara jobbigt, det ska vara jobbigt annars så är något väldigt fel. Det ärklart att det har varit fler som funnits där men eftersom jag har umgåts med laget dessa dar så är de dom som får komplimnagerna.

När det tar slut kan man inte sitta och deppa, det mår man ändå inte bra av. Klart man är ledsen men det blir bara jobbigare att tänka på det hela. Jag är ledsen men jag mår ju bättre av att inte tänka på det, därför sysslesätter jag mig!

Nu ska vi inte prata mer om det, det är väl ändå inte speciellt skoj?

Jag var ute med Madde igår och köpte en ny klubba, det blev en riktigt söt en. Senare på kvällen så spela vi match fråga inte hur de gick, vi suger så man kan inte ha några förväntningar. Tidigare i veckan så sträckte jag mitt lår så jag hade hemskt ont under hela matchen, tror inte det hade gjort nån skillnad om jag hade vatt bra i benet ändå.

Det för var nog för idag. Ska snart träffa Madde, Louise och Linda.

En sån dag.....

Idag har jag en sån dag, sån tråkig dyster dag. Jag är inte på humör för något och jag har sån ångest....... Jag känner mig så förvirrad över allting, vad gör man då? Jag vet inte riktigt vad jag känner.... Inget är bra idag ialla fall. Inte så nöjd att jag bara fick Vg på naturkunskapen heller. Känner bara för att gråta, bli skit lack eller vad som helst. Har så många tankar, många av dem kan jag inte skriva ner för det skulle såra folk men jag har så mycket jag vill få ut o få sagt. Jag vill inte vara den som  dumpar min skit och problem på andra heller men snart måste jag få ut allt jag har på hjärtat annars blir jag tokig..... Fattar inte folk, jag pikar och försöker visa vad jag känner men de bara förnekar och tror allt är bra, det är det inte. Jag vill inte vara dum och egoistisk men ibland behöver man faktiskt att bara få tänka på sig själv och skita i andra. Men vad hjälper de?...... Skitsamma, dagen har varit piss ialla fall, inget dåligt har hänt det är bara så jag  känner.

Skolan är bajs, jag hatar de flesta lärarna speciellt naturläraren. Okey det är inte hans fel att jag inte kan ekologi och att jag bara förtjänar VG men man blir så besviken på sig själv efteråt när man vet att man kunde ha gjort bättre. Mitt mål denna terminen är att få alla MvG, eller så många jag kan. Man får inte MvG om man bara skriver VG (daaah). Jag får bruka lite mera allvar! Jag vill ha något att sparka på när jag blir sur, det hade varit jätteskönt!

Dagens låt är Takida- Curly Sue, tyck vad ni vill. Den är gammal nu men den går.

Hoppas ni inte är så pesimistisk som jag är idag......

Hösten och regnet.

Märks att hösten är påväg, kallt, blåsigt och massa regn. Samtidigt så är det ändå rätt så mysigt, man vet ju då att de snart är jul och man kan kurra ihop sig i en go stickad tröja med en varm oboj i handen =)

Vi har varit i köket idag i skolan, jag var köksmästare och fick ha hand om luckan, jag ägde :p hahaha allting gick som det ska och det kändes som man hade alla hönsen inne! Efter ett tag hade jag så bra koll på läget att min tankar vandrade iväg, jag vet inte vad jag vill här i livet. Är det ovanligt att man känner så som 18 åring? Blev helt deprimerad. De finns ju många saker jag hade velat göra och bli men vilken är vägen dit, liksom? Jag är helt vilse har jag kommit fram till. Jag behöver förändringar...

Trodde jag skulle vara ledig till helgen, men de blev ändrade planer. Ska jobba istället för Olivia på söndag, snäll som jag är så ställer jag ju upp ;) Jag får vara ledig helgen därpå istället. Vilket är lugnt för mig. Kanske har match på söndagen, vem vet? jag har match  nu på fredag 19.30, Undra om de som besämmer match schema inte tycker att 18 åringar ska få ha ett liv en fredag kväll. Men det ska vi ha trots de :p Ska ut och festa med några tjejer från laget. Förhoppningsvis kommer någon till att slicka Louise fötter (internt skämt).

Jag vill pierca mig igen, har två i navelen men jag vill ha det på ett annat ställe. Kanske bröstvårtan men jag tycker det är helt känsligt. Annars har jag tänkt mig mitt i örat, fast alla piercing tankar får vänta tills efter Thailand, De måste ju få läka.

Det är skoj med en tvilling (för det mesta) Jag och Fia har alltid haft varandra att leka med, prata med, va med, finnas där för och lyssna på. Jag menar hur många kan säga att de har haft någon så hela sitt liv? Vi är så lika men så olika. det är roligt. Nackdelarna är ju dem att folk ständigt jämnför oss, Fia är den snygga, jag är den smarta, fia är lat, jag är aktiv, fia är slarvig med pengar, jag är snål (nu när jag sparar ;). Massa sånt, inte minst med betyg och prestationsförmåga. Jag är så envis så man får inte vara bättre än mig! Fan ta den som försöker! Fia har väl lärt sig nu men jag har ju inte gjort det lätt för henne emellanåt. Vi blir ovänner men vi blir vänner igen som om inget hänt, det räcker med att vi säger något skoj som - You taki´n to me? haha :p. Tvillingar har nog också lite telepati, ialla fall jag och Fia fläsk!


Nu ska jag gå och äta. Ha en bra höst kväll och njut den kyliga vinter doften!

RSS 2.0