The beginning

Fin start på dagen! Till frukost blev de en banan macka med kanel! Mums, ja jag vet jag orkade inte stå och pyssla och komma på massa konstiga saker att lägga på så det blev en aningen tradig macka idag =P

Ska springa till bussen. Hoppas vädert håller i sig hela veckan!

Får se om man hittar något att ha på sig imorgon också!

Nytt rekord igen på antalet läsar soffror! Blir så glad! =D

Ha en ordentligt bra dag idag mina vänner!


Puss och kärlek!

Sweet Jesus.

Halv tio gick fröken Beyer upp idag, fy fan. Gick raka vägen ut och la mig  i solen. Stekte ca en timme sen fick jag nog av alla myror som springer runt på en.

Ska ta bussen till stan klockan 12 och möta Tilda och dessutom köpa biljetter till M.O.S. Praktiken börjar 16.00 så jag har lite  tid på mig att springa runt i affärer =) Sen ikväll så blir de myspys!

Ett litet tips idag! Jag älskar grönt, så framhäv det gröna i dina ögon bruden! Lägg på lite rödtoning ögonskugga, eller gör som jag, ljusröd grund sen så lite brunt runt ögonglobslinjen.

    
Närbilden var kanske lite suddig =P

Ävevn för att få en mer solbbränd hudton så dra ner brunkrämen lite över läpparna - skitsnyggt tyckerr jag. Annars så köp ljust läppstift. Jag har ett från Make up store som jag trivs jätte bra med!



Så kan de se ut då! =D

Nej, dags för duschen, möjligtvis fler inlägg innan jag ska till bussen ;) Om inte så hörs vi imorgon!




Puss och kärlek!

People make u feel.

Första gången på länge som min rubrik har någonting med min text att göra..

People: Jag har människor som göra mig glad och människor som gör mig på fruktansvärt dåligt humör. Att en människa inte har hyfs att bete sig och vara trevlig för vilken random reason som helst stör mig. Jag är inte otrevlig utan anledning, så varför ska folk vara det mot mig? Har en människa som gör mig på så dåligt humör att jag fan bara vill gråta så fort jag kommer i kontakt med den, bättre att vara utan! Sen har jag en annan människa som gör mig gladare än något annat... denna människa kan jag bara inte släppa in ordentligt eftersom jag har "svårt för att släppa in folk men lätt för att öppna mig, vill dock inte binda upp mig i något", typ eller hur? Sen har jag alla dessa fisjumna människor som får mina dagar att gå och får mig att må bra och vilja vara någon. Alla dessa mittemellan gör väl att man klarar av sin vardag, eller vad man ska säga? Nåväl, Detta inlägget fick ni för jag var tvungen att skriva av mig efter en irritations bomb slog över mig.... typ. Fetaste är nog när man säger att man inte behöver en kotte, att man klarar sig själv. Mjo jag klarar mig också till vis del själv. Jag behöver kanske inte någon att prata ut med, skriver ganska mycke om vad mina dagar består av och ibland kommer ett och annat känslo-inlägg. Gillar inte längre att prata om känslor med folk, det har jag slutat med. jag har blivit isdrottningen! Haha nej kanske inte, men har bara blivit så att jag håller det för mig själv. Jag är nöjd med att vara så självständig som jag är och litar inte direkt på någon mer än mig själv. Det är ju mig jag går runt med- som  Manne brukar säga.
Dock har jag folk som jag har förtroende för vilket inte är samma sak, inte för mig ialla fall. Jag kan sakna att ha pojkvän för han var den enda jag litade på och kunde berätta precis allt för. Men å andra sidan trivs jag bra nu också. Jag kan ju om jag vill ha vilken kompis jag vill att berätta precis allt för, en kompis är ju någon som ställer upp och lyssnar utan att dömma. Jaja, man kan ha många, man kan ha en och man kan ha ingen. Beroende på vem man är och vad man vill. SÅ tror jag ialla fall.

Sova så gott alla små änglar!

Puss och kärlek!

I'll catch u later!

Fortfarande klänninglös =/ Hilfen mich danke!.. det är banne mig inte lätt att vara kräsen!
Imorgon ska jakten på klänningen avslutas för då måste jag hitta en! Ska träffa Tilda efter jobb och leta.


Haft en ganska trevlig dag på jobb idag med Alex, vi kom fram till att han var lönnfet. Men han kallar de för "fluffig" och att dessutom så har han en kuk på "2-3 kg" ...mm. Andra citat från Alex: Malin är 10 kg undervikt. Jag är kåt. Så beter man sig inte på en arbetsplats! jag är inte lönnfet, jag är fluffig.

Bild på människan får ni imorgon, fungerade inte att lägga upp den nu.

Usch, jag är inte ledig en enda dag denna veckan. =( Men så får de va! Vill man vara rik får man lida pin. På lördag blir de VIP Lounge igen med Linda, gott snack =D

Slog läsar rekord idag igen! Skitroligt att se att man har så många läsare! De värmer verkligen. Ledsen bara att jag har slackat efter lite med bilder och så på senaste.

Sitter och snackar med världens tok på msn just nu, så ska engagera mig i det istället.


Hörs imorgon!
 
Puss och kärlek!

The one and only, ME!


Såhär blev morgonen, trots allt.





Kanske inte tog morgonen till vara men fick ialla fall läst lite ;) Gillar ni inte min vita morgonrock? I love it. =) Men titta ni får en tjuvtitt på Sveriges absolut fulste fötter dessutom! Fy fan vad jag bjuder!



Satt och studerade min "vackra" ben.... fullt med fylleärr, innebandyärr, och blåmärke från att städigt gå in i saker. Jag är nog bland de klumpigaste människor jag vet. =/ Vackert och kvinnligt ser de inte ut ialla fall.




Dags att sätta på mig anisktet! Eller bara ögonen, ska möta upp Alex och sola innan vi ska börja jobba. =)
Har bestämt att jogga med Linda i skogen på fredag klockan 11.... dagen efter valborg - lycka till!
Kan se mig själv däcka i skogsgläntan.

Hare bäst idag!


Puss och Kärlek

I don't envy anyone

Okey, så jag fick ändra den gamla backgrunden eftersom den var oläsbar. Hoppas denna duger ett tag framöver! =)

Precis vaknat, 12.40, inte bra. Nu försvann hela morgonen =/ Men man får ju snabba sig och ta igen all man skulle få gjort. Ska som vanligt praktisera idag, börjar klockan 16.00 "eftersom min handledare Alex är sååå snäll".

För att hålla er uppdaterade om studentklänningen så är jag fortfarande på jakt efter en. Ska kanske med Freddie till Stockholm om 2 veckor, så tänkte man kunde försöka hitta någon där. Jaja, vi får se.

Tänker va så tråkig idag att jag slutar detta inlägget nu och ska kolla på the hills istället, är på sjukt tråkigt humör.




Puss och kärlek

I've been Good

Nå? Vad tycks om den nya designen? Är det jobbigt att läsa texten med blommorna i backgrunden?. Ge gärna förslag på annat om du har något, de är ju faktiskt du som ska läsa den!! Då är det också du som ska trivas med hur det ser ut här med! =D

Sov gott alla mina barn!

   <3   


Puss och Kärlek

Meltdown.





Har precis kommit hem från jobb, fick sluta lite tidigare idag =D skönt var de, men de fanns faktiskt inte så mycket att göra. Vi har dock kommit underfund med att Cassie ä ett matrvrak!

Ska kolla på Sex and the City filmen med mamma, Fia och Oliver strax. Just nu sitter vi och räknar hur långt ifrån blixten är. Man gör så att när man ser blixten sen så börjar man räkna, så många sekunder det tar till ljudet kommer så många kilometer är de ifrån. Creeepy!

Tänkte bjuda från lite bilder sedan i lördags.



Freddie fick köra fram och tillbaka, för jag har inget körkort (ska på handledarkurs den 4 maj).



Slangen med fårskinnspälsen Harry.

 

Jag skulle ju inte dricka. =P Här får ni en bild på mig och en bild på pussy, båda med vära närmsta vänner : Harry och Alkoholen!



Peace?



Hade du låtit mig övningsköra nu? =D cp nykter



Freddie vattnar draken, förlåt tankar bilen!

Hade lite små tråkigt  i bilen på vägen hem därav dessa fotona =P

På torsdag blir det Minestry of Sound på slagt. Sen så får jag väl göra lite reklam för avslutningsfesten för VIP Lounge på Chili den 2 maj klockan 22.00 - be there!

Ser ut som det blir jobb på fredag trots man är ledig =/ men får ju tänka på kassan och att den kommer klirra en del till sommaren så.

På onsdag ska jag träffa Tilda och fika en stund och sedan på kvällen ska jag sy in löshår på Fia. Har kommit på någons hår som jag vill ha och tycker är sjukt vackert. Kolla Meg Ryans hår i hennes senaste film - Woman. Niiice.

Nee, nu får de räcka för idag, blir ju sjukt deprimerad av allt regn och oväder. Jag vill ju ha fint väder imorgon =(


God natten dådå!



Puss och Kärlek

The timing of her life

För att jag har så tråkigt och får underhålla mig själv (skämt å sido) så satte jag mig o ritade en stund. Har så sjukt många idéer för herrmode inför sommaren -09. Mycke roligare att komma på lite och leka lite med herrmode än med tjejmode.

Lite idéer som hamnade på papper:



Jacka med axelspänne och muddar vid handlederna, kragen och midjan. Urringat, långt linne (gärna i nån rolig färg)
Jeans shorts uppvikta. Gladiator sandaler. Väska, armband och glasögon.



Svart på svart på svart!

Svart kavaj med uppvikta ärmar. Svart djupurringat långt linne, Svarta, tighta chinos med uppvikt kant. Gladiator sandaler. Långa silviga halsband (måånga).

Om jag får tipsa mina herrar så tycker jag att killar ska satsa på kavajer och chinos. GLADIATORSANDALER!! De är nästan  ett måste och slutliga silvriga smycken. Finns det något sexigare än silvriga smycken till överdrift på killar? Nope. Byxor i regnbågens alla färger mmmm, tjusigt!

Stylist nästa kanske? Ja de hade varit så sjukt roligt faktiskt!

Ska se vidare på Filip & Fredrik nu, häftigt att de får med så pass välkända kändisar!

Kommer möjligtvis ett till inlägg ikväll med bilderna från roadtripen och festandet i Ängelholm annars så kommer det imorgon istället =)


I vilket fall som helst så får ni sova så gott så hörs vi snart igen.



Puss och Kärlek!!

We can run away.

Jag är nog en nörd eller något, men fan asså! Darins senaste låt är så skön!! Men sitter inte och lyssnar på den nu. Just nu är det en halv gammal låt från Akon - you can put the blame on me. Riktigt härlig text. Kollar gossip girl samtidigt, tycker det programmet har för många huvudroller. Även om jag sett det x antal gånger så tycker jag allting är en röra, alla har sex med alla fast de har förhållande med någon redan. =/ Men jisses vad Ed Westwick är porrig!


Hade en liten roadtrip med Freddie till Ängelholm igår, tog knappt en timme att köra dit. Körde direkt efter jobb klockan 21.30. Var hemma hos Emmy och Sebbe sedan blev det ut på "stan" i Ängelholm. Vi gick till två olika uteställen Nicks och Thorstens =P Låter livat va? Körde hem igen vid halv 3 eftersom jag skulle jobba idag redan klockan 09.00

Sommarens hetaste tips för killar: Gladiator sandaler och silvriga halskedjor (lååånga).

De får va allt för nu. Skrivet lite senare och så kommer lite bilder då med =)


Puss och Kärlek

She's a saint

Spenderade morgonen i solen med lillebror. Vi har rullat runt i gräset och lekt larver, ätit picknick, solat  och rullat ihop oss i filten och lekt fjärilar i sina kukonger! HAha, fantasi den ungen har!



Söt va? Jag bad ungen le falskt. =)

Sedan ville han vara fotograf för en stund.





Riktigt charmig bild, "fixad" frilla och ansiktet på plats..... eller inte?

Sitter nu och kollar the hills (igen). Älskar det programmet. Börjar jobba klockan 15.00 idag, ingen praktik utan idag är det jobb! Efter jobb så blir det raodtrip upp till Ängelholm med Freddie för att festa lite =D Hem igen och jobba klockan 09.00 på KB imorgon.

Kjolen jag köpte förra veckan, gillar den skarpt!



Tjusig va? =)

Dags att hoppa in i duschen snabbt! Ha de så bra idag alla barn!





Im in over my head.

Puss och Kärlek

It came to this

Nu kommer jag ihåg varför man hellre lägger sig i ett solarium än utomhus... de blåser, massa kryp överallt och fåglar som aldrig håller tyst. Okey det lät väldigt bittert men de hade varit skönt om man hade fått somnat en stund.




Lite brun än? Världens praktiskaste shorts här, Köpta på Victorias Secret N.Y 2008. As bra för när man ska ut o jogga, sola eller bara att mysa i. Dessutom är den gula färgen så somrig =D



När de ändå är sommar värme och sommar väder får man ju inte glömma jordgubbarna! =D

Syrran ligger också brevid och solar, porrig som en valross den! haha. Snart dags för en dusch, känner att värmen börjar ta ut sin rätt.

Hörs ikväll igen kanske, om jag inte har bättre för mig ;)


Puss o Kärlek

What goes around..



Usch, jag gick faktiskt upp klockan 9! Linda stod knackandes på min dörr då! Mardröm =P Det blev en kvick promenad i skogen och sedan joggade jag ett varv runt Klågerup när jag kom hem också. Fruktansvärt ambisiös skulle jag vilja kalla mig!

Ska ta mig samman nu och äta en liten frukost sedan gå ut och lägga mig och sola... som jag typ tjatat om nu i de senaste inläggen! Skönt att de ska bli ca 20 grader imorgon.... synd bara att jag ska jobba =( Börjar dock runt halv fyra tiden ;D.

Mamma håller på för fullt nere i köket och provar olika maträtter inför studenten... Jag tror vi har kommit fram till att vi ska ha plockmat. Typ, fläskfile, kycklingspett, minipiroger, kallskuret och massa sånt... Folk gillar ju så blandad mat. Vi får la se!

Vet inte om de blir varken Harrys eller hemåt ikväll. Kanske drar mig till Crown. De har ju den Swedenbeauty grejen där som man är bjuden på, men tror snarare saken är en flopp!

En lön idag, en till nästa vecka =D Keep it coming! Det är nog den bästa veckan i månaden, när lönen kommer. Man är ju lika fattig veckan efter som man är resten av månaden. Har sett en ny affär som öppnats i gamla Stuk butikens lokaler, den ska utforskas idag.

Dags att ta bort sminket och bege sig utåt i solen! Dags att börja på nästa mascara då jag använt slut på den senaste efter bara 2 månader =P. Detta efter jag solat då givetvis!



Älskar Diors mascaror, Show & Black out. Även deras eyeliner pencil är riktigt bra, den är liksom lite kladdigare än en vanlig penna så den fäster som den ska =) (pennan finns inte med på bilden).

Måste göra något åt min blogg design, riktigt trött på den och den är riktigt tradig =( Har varken tid eller ork så om du har lusten att göra de så varsågod!

Hörs sen!




Puss och Kärlek

more like the devil himself

Riktigt fint väder idag, har solat (solarium) Hahahah! jag vet, ekonomiskt av mig. Men de ska bli fint hela helgen så ;)

Praktiserade, riktigt ball idag faktiskt. Jag ock Cassie börjar bli friska igen! Cassie hade lock för öronen idag så Ante sa till henne att hålla en bit lök vid örat..... Knasten gick runt med två rödlökar i nävarna pressade mot öronen. haha, inte alla hemma riktigt =D

Kollar på 27 dresses med mamma och Fia, råkade få smink i soffan (som la i min väska) Skojar du om min mamma fick spel!! haha har stått och skurat soffan nu, hon tvinga mig föna den torr! Haha.

Imorgon bitti ska jag upp redan klockan 9.00 och springa i skogen med Linda, fy bubblan! Sen ska jag hem och lägga mig iträdgården och sola, skööönt. På eftermiddagen blir de praktik och på kvällen blir det antingen Harrys eller så åker jag hem... Orkar inte hålla igång hela denna helgen också.

HIttade lite gamla bilder från min avslutningsbal 2006. Haha känner ni igen mig i långt lockigt hår.



 Jag tar emot pris för att vara "klassens kompis"

 Jag och Linda tar emot pris för vi vann orienteringen i bokskogen över alla tjejer (och flesta killar) ;D




En dödsannons från tidningen idag. Om min lillebrors dagiskompis och hans bror från deras mamma (pojkarna som dog i bilolyckan).

Har ryckts ifrån oss med obeskrivlig sorg och smärta
Det finns inga ord för saknaden
och tomheten efter er


Mina vackra änglar, mina underbara fina pojkar.
Min kärlek till er var större än allt annat i universum.
Ni gjorde mig till världens stoltaste och gladaste
och jag glömmer er aldrig, aldrig.
Mina tårar kommer aldrig ta slut.
Längtar tills vi möts igen någongång, någonstans
Sov sött sålänge, mina älskade barn


mamma.


Kan inte sluta gråta när jag läser texten. Man blir så himla ledsen när man tänker på vad som hänt.

R.I.P







God natt




Puss och Kärlek

it was okey for me, i can live with it.

Varit en runda i stan med Cissi. Var på Entré och ute vid bo01, skulle gå en promenad men så började det regna. Så vi körde till Mobili. Går runt en runda sen var det dags att köra hem. Roligt nog märkte jag när jag satte mig i bilen att jag hade suttit i en negerbulle så jag hade gått runt med en brun kladdig fläck i röven.... mitt på sträcket! Hahah =D den bjd jag väl på, i guess.

På vägen hem satte Cissi på "hennes nya favorit cd" S club seven.... mm ny sedan 1997 typ. Sjukaste är att hon sitter och sjunger med till varje låt. Fast när hon inte riktigt kan texten mumlar hon och kläcker ur sig ett ord lite då och då. Hahha underhållaren den.

Hittade inte något direkt... eller jo en sak men den får jag inte =P

Sjukt skönt att vara ledig idag! Inte för jag tagit dagen till vara men ändå. Ska iväg och sola sen med Cissi.

Imorgon bitti blir det en runda i skogen med Linda, tiiiiidigt blir det också!

Nu passar jag lille Enzo, min söta lilla filur. =D Får ta och jogga en runda ikväll. Cissi bjöd på lunch idag, den var mycket speciell. Köpte två bullar och ttvå negerbullar på Ica Maxi, delade bullarna på mitten och satte in negerbullen och mossade allt. Gott var det men det såg ut som bajs!

Fjortisar (dagens ämne) De röker fast de inte har råd men de måste göra de för då är man sjukt cool. De sminkar sig sämre än Britney Spears sjunger. Att ha en kaka i ansiktet för att täcka finnar eller för att få en jämn färg ser inte bra ut tjejer. Att ha sin rätta hudfärg på foundationen hade varit något att börja med i alla fall.  Att de sedan inte har någon mer färg i ansiktet än så gör också att de ser helt döda ut, gärna lite rouge, själv överdriver jag gärna med de för jag tycker de e snyggt. Mascaran brukar sitta som spindelben runt ögonen, fett hur fan får man de så? Tar aldrig bort de från början utan bara kletar lager på lager? Sen kommer de fattiga byxorna som de aldrig uppdaterar, aningen ett par fula mjukisbyxor eller ett par jeans som alla andra har likadana. Till detta har de några slitna gympadojjor och så har de investerat hela sin veckopeng på en tröja som kostar lite mer än de på HM och vad det är för tröja syns på den eftersom det är en reklam tröja med ett stort tryck på bröstet. Att ruffsa upp håret som Amy Winehouse är ett helt projekt, när våra kära fjortisar gör de ser de ut som de precis kommit från ett 2 timmars knullpass. Lyckat? Beteendet är en sak i sig, visst alla beter sig som fjortisar emellanåt, det ger folk något att skratta åt. Dessutom så är det lätt hänt när det finns sprit involverat. Hahah men visst älskar vi att hata fjortisar, bara för de har så dåligt självförtroende? eller är de för att vi älskar att skratta åt dem för de är så pinsamma? ..... fetaste!

Nej, dags att leta vidare på studentklänningen. Hittar ingen..... ska nog gå naken.

Hjälp?




Puss och Kärlek

im everything you want her to be

Igår:

Lång men kort dag, Helt okej med saker att göra på jobb. Kom in en massa polacker och ryssar. Cassie var jätte snuvig, hon har pollen allergi. Helt plötsligt hörde man någon dö av skratt ute i disken så kommer Cassie ut: Om polackerna hade frågat mig vad de är för ´fel på mig (eftersom mina ögon e helt knarkade) så hade jag nog råkat svara : I have Polen- allergi! Hahahahah. Sjukt den människan.

Snart ska jag inte till stan med Cissi, ska göra lite ärenden och runt i affärer. Man är ju ledig idag ju! =D Vaknade klockan 12. Skiter faktiskt i att jogga idag :P kanske kommer ikväll. Var sjukt sugen på skorpor idag så det fick de bli till frukost! Vilken fattiglapp jag låter som, men skorpor är faktiskt riktigt gott!

På lördag blir det Ängelholm efter jobb, ska på en fest där. =D skoj skoj. Fast ska iförsig hem samma natt och jobba på söndagen.. =P

Lite små tråkigt väder idag, solen kunde skina lite starkare tycker jag! Jaja i vilket fall som helst ska jag sminka mig nu.


Ha d bra idag!


Puss och Kärlek!

Recharge, try again now.

Okey,



min så kallade studentklänning skiter vi på eftersom min storlek inte finns kvar. Fuck it, ska fan ta mig sy upp min egen! Har massa idéer så det är bara att börja skissa. Måste sola, köpa skor till dagen och kvällen på studenten. Massa annat också men de får vänta lite. Måste redovisa PA och måste göra klart allt på psykologin. En himla massa måsten vad ska man göra? Jag orkar inte, skulle behövt anlita en assistent!

Vaknade 11 och gick raka vägen ut på en jogging tur, hittar banne mig inte hopprepet så de skippade vi idag. Frukosten blev All Bran med värmda hallon och blåbär. Mums!

Ska städa undan lite och så ska jag börja skissa lite har jag tänkt, sen är det dags för praktik igen. Börjar halv 4 idag så man kan ju se om man har tid att lägga sig i trädgårn´ en liten stund.

Dags för frukost nr 2, 2 h senare. Ett glas blåbärsoppa =) Jättegod faktiskt. Måste erkänna att jag la mig och sov 1 h till under tiden jag höll på att skriva detta inlägget.
 


Hur kan man låta bli? =D

Nej dags att sminka sig! Ha de bra idag, I know I will! ;)



Puss och Kärlek alla barn!

My bad.




Jag vet jag suger, har verkligen inte haft tid att skriva ett endaste inlägg på heeela helgen! Lång har den varit iala fall! I fredags blev det en rundtur i stan innan jobb. Ett inköp gjordes vilket var en jättesöt kjol! (bilden kommer senare)

Praktiserade sen åkte jag hem till min handledare Alex och hans kompis Staffan där jag gjorde mig iordning och drack lite. Efter det bar det av till Chili för att plocka upp Cäääs och Vesslan!

 





En del av "Chililigan" =D


Igår praktiserade jag igen, riktigt lugn dag. Vid 22 tiden kom Linda för att underhålla mig för kvällen, Stannade på VIP Lounge (Chili) och drack Vesslans goda drinkar ( Vesslan jobbar som bartender på Chili). Efter x antal drinkar bestämdé vi oss för att dra vidare till Slagt. Där vi rockade! =) Träffade som vanligt en massa bekanta ansikten bla Stoffe, Borg, Nina och Paula mfl. Hade jätte trevligt! Så klart blev det "onyktra toafoton" när man är i fröken Stenbergs umgänge!



Hemma vid 3 tiden sen upp och jobba igen på KB redan klockan 9! De gick minsann! Heldöd var jag men det är det värt!

Det blev lite dåligt med träning denna helgen... Skäms på mig! Ska ut och ta ett varv jogging och en halvtimme med hopprepet, när jag skrivit klart detta, hade jag tänkt. Utöver det så blir det en lugn och fin hemma kväll, ska bara snabbt hälsa på Eddie och Tom som grillar. Filmen ikväll blir "Och så kom Polly", ska mysa med mamma och lillebror =)

Nästa helg blir nog en lugn sådan. Ska passa Freddies lägenhet och Enzo eftersom Freddie ska till Strömstad och tävla i brottning. Så det blir BRAKFEST!!!!!! haha nee kanske inte men de hade varit skoj. Ska dock jobba hela helgen. Fast förresten lite liv i luckan blir det kanske, snack om champagne fest. Lyssnade inte riktigt, får ta och se efter i veckan istället!

Nu ska jag och Oliver kolla klart på Scooby Doo!


Puss&Kärlek


GRADUATION!




Cassie och Malin presenterar:
 


STUDENTFEST PÅ CHILI

Den 5 juni firar vi vår student och min födelsedag på Bar och Restaurang Chili! Vi börjar firandet klockan 22.00 och slutar 02.00 på Södergatan 3, Malmö (Chili). För att komma in måste du stå med på listan, bara kontakta antingen mig eller Cassie så fixar vi det!

[email protected]
[email protected]

Viktigt är att du är över 18 och kan visa leg på det! 50 kr inträde för en astrevlig kväll! Med den bästa musiken, atmosfären, stämningen och otroligt kreativa bartender garanterar vi en studentfest du sent kommer glömma!

Så se till att finnas med på listan och kom dit med ett leende på läpparna och i sommarens hetaste outfit!




Besök även: thelifeofhempel.blogg.se



PUSS OCH KÄRLEK


 


It's what I'm looking for

Yeeey! Idag fick jag tillbaka min efterlängtade dator! Känns som de var så l'ängesedan jag lämnade bort min lilla älskling! Ska även få sålt min förra mobil idag, vilken dag alltså! Tror denna kan bli riktigt bra!

Ska ta bussen in till stan om en timme, måste sola och lite såna små saker. Lämna in min klocka som bara föll isär för nån vecka sedan, jävla bra de du! 

Nej nu har jag inte tid att blogga mera =P


Hörs sen kanske!

Puss och Kärlek

I'm not gonna mess this up

Praktik och precis kommit hem, sitter och kollar på nån pundar film..... sett bättre. Disskusionen på jobb var om vår studentfest på Chili.. kommer bli sååå bra! Det blir ju även min födelsedags fest =D wihoo!

Imorgon är det praktik igen och efter det blir det Harrys med Chili ligan. På lördag är de praktisk igen sedan blir de VIP Lounge med Stänkan... ska terra Cäs och Vesslan lite äre tänkt ;)

Sen så är de jobb på söndag igen..... det tar fan aldig slut!

Nej nu är jag banne mig trött!

Sov gott alla mina små krylliga kycklingar!


Puss och Kärlek

That's just the way it is!

Kollade film hos Eddie igår. Hade även nattgäst... Pelle-elin-tjockaella. Eller ja de var Fias nattgäst. Typ precis gått upp, ja jag vet jag börjar bli kass på de nu igen med att gå upp tidigt!

Har skickat ut inbjudan till min och några tills studentfest på Chili. Om du inte fått inbjudan via facebook så säg till så skriver jag upp dig! Det är den 5 juni på Chili bar och restaurang. Börjar klockan 22 och håller i sig till 02.

Idag ska jag till tandläkaren!!! Fy för. De lär inte bli en trevlig visit! Hatar tandläkare! Men in och borta gaddarna och tandtråda igenom munnen!

Linda har numera fått mig att gå med på en 150 kcal diet..... sinnes, får äta ett ägg åt gången sen vänta 2 h och äta en advokado.... precis som jag kommer klara de! Jaja vi får se, det blev precis som en utmaning nu att man måste klara de! =P

Nej minsann, nu är det dags för en runda! Sedan blir de en hallon/fil smoothie a la Waynes.

Hare så bra! =) "life moves on"


Puss och kärlek




I never saw it coming, should'a startet runnin' a long long time ago



Mmm, frukost: kiwi och jordgubbs smoothie. Surt men gott! Första dagen på praktiken efter lovet... ska nog förtidspensionera mig. Som min syster säger "jobb är inget för mig. Jag ska vinna på triss och leva på 25.000 i månaden i 25 år" tror hon ja, riktig drömmare de. Dessutom ska jag anmäla henne i singn' bee! haha, hon tjatar om att det är hennes dolda talang att kunna de flesta låttexter till låtar hon hör. Hahah kioskmongo!

Fattar inte hur jag kan vara världens klumpigaste människa men jag rev av en hel hudbit  av mitt finger när jag skulle skriva på locket på mixern.... hur fasen lyckas man?

Tror jag har hittat min potentiella studentklänning! =D Men jag tänker faktiskt inte visa någon bild för jag vill inte att någon smart människa ska ha precis samma klänning som mig! så hah!

Förkyld så man skulle kunna tro de va -20 grader ute! Kan ju för gud skull inte andas med ena näsborren! Legat och snörvlat hela natten.... sjukt charmigt jag vet!

Vet att man helle inte ska anstränga kroppen när man är "sjuk" men i detta fina väder kan man ju inte låta bli att gå ut och springa en runda. Det blir dessutom en runda i skogen med linda på fredag klockan 9 på morgonen!!! När jag fått min kondis tillbaka får jag väl ställa upp i broloppet eller något.

Nej, nu är det dags för en runda sedan duschen och jobb!

Ha de bra vi hörs senare ikväll hoppas jag!





Puss och kärlek

"the lotion she weares"

Varit ute i solen och pressat en stund sedan blev det en jogging runda. Nice =)

Sitter klistrad framför The Hills igen. Ioch försig så heter det numera the City . Igentligen inget speciellt med programmet, man följer ju bara en tjejs liv och framgångar inom yrkeslivet. Det är ju faktiskt det livet man själv hade velat ha, kanske därför de är så intressant. Who knows? =) Just nu är the ett "marathon" av avsnitt så sitter bara och myser.

Tanke är ju att jag skulle klippa Kevin och Sebbe men ingen har hört av sig så de blir nog inget.

Har gjort lunch, det blev två fullkronsbullar med lite påhittigt pålägg.



Macka nr 1:
Ost, kiwi, hackad vårlök

Macka nr 2:
Smör, ägg, hackad gräslök, fikon vinäger och citronpeppar.

Vid sidan, ett glas vatten och lite dill (eftersom dill är så gott att bara äta för sig!)

Såg smarrigt ut va? De med kiwin ser kanske lite märkligt ut men de smakade verkligen jättegott! Ost har en så mild smak sen lite starkt från löken så passade det gott med lite besk/surt från kiwin. Har du nån rolig idé på pålägg som är lite ovanlig så skriv gärna, tycker det är jätteroligt att prova nya grejer!


Dags att engagera sig i tvn.


Puss och kärlek

Anything like it!

Åh sista dagen på lovet sedan börjar allvaret igen =( så skönt det har varit att bara kunna slappa hela tiden. HAr inte fått psykologin gjord, måste få en spark i baken eller något!

Vaknade av att Linda ringer mig, Hej, är du vaken? Jag har varit vaken sen 9, jag kommer snart. Hoppa upp ur sängen och in i gympadojjorna sedan blev det en powerwalk i skogen denna soligt varma morgon! =)

Sitter och kollar på the Hills och dricker Jordgubb och banan smoothie. Jättegod =) Hade ju dött för att se ut som Whitney och ha hennes jobb. Tursam jävel är hon!



HAha nej nu är det väl dags för duschen, har suttit småsvettig nu förlänge =P haha jag vet jag är ett päckel!

Vi hörs väl lite senare!

Puss och Kärlek

That's just the way it is!

Var nyss inne hos Eddie och kollade film med honom Freddie och Enzo. Det blev "My best friends girl" och en massa påsk godis. Den var riktigt bra, rekomenderar den starkt! Kate Hudson och han killen från "american pie". Sen en annan riktigt snygg snubbe, kommer bara inte ihåg vad det var han hette.



Imorgon bitti blir de jogging med Linda i bokskogen, Vi har kommit överrens om att göra det x antal morgnar i veckan innan skola. Kommer bli jättemysigt!!

Idag slog jag mitt läsar rekord! =D ändå skoj att det är så många som läser vad just jag har att skriva! Tycker väl inte jag skriver något intressant men tydligen värt att läsa huh? ;)

Kollat lite klänningar på internet med min "big sis" och vi har nog hittat en lovande inför studenten, Men alltså det man inte tänker på att man kommer ju gå på en sådär 120 tusen andras också, så man måste ju se till att proppa upp garderoben lite med klänningar inför det med! De har ni inte tänkt på va? ;) Men de verkar som jag har hittat min studentklänning, lite "Carrie"- aktig och riktigt söt Sen vore det ju helt underbart om man hade haft ett par vita Christian Louboutin i denna modellen:


Haha kommer nästan när man ser dem ju, så otroligt vackra. Hade dött för ett par svarta i lack också! My God! =D

Sjukt sugen på att gå ut o jogga en runda nu, så jag tror faktiskt jag ska göra de mina vänner! =) Denna veckan har varit en väldigt bra träningsvecka och jag ska se till att det håller i sig! Man mår så mycke bättre av att få motionerat och man får så mycket mera energi!
 
Äh, de får bli dags för John Blund nu, ska ju faktiskt upp redan klocka 11.00 för att jogga med Linda i skogen! Som sagt!


Sov gott mina små änglar! =)




Puss och Kärlek

Who am I?

Håller på att laga middag! =) fruktansvärt vad jag blivit engagerad och hjälper till mycke nuförtiden! Idag blir de ugnsbakad fläskfile med skysås och nypotatis. Även en del vårprimörer.... Hahahahaha! Och, okey idag fuskade jag inte med såsen. Jag gjorde en egen, FRÅN GRUNDEN! Recept? okidoki! =)

Fräs lök, palsternacka och morot i margarin i, när de fräst en stund fyll då på med vatten, nästan ända upp till  toppen. Låt detta sedan reduceras (koka ner) till en tredjedel. Smaksätt sedan med vad du själv vill, jag använde rosmarin och citronpeppar. Tog även lite soya för färgens skull. Salt och peppar använder man alltid så tyckte inte jag behövde skriva de. För att få såsen lite tjockare så använde jag maizena. tadaa, skit god! Tänkte smaksätta med skyn från fläskfilen sen när den är färdig.

Var nyss med Stänkan och solade i Staffanstorp, skönt var de! Höll på att köra på en anka på vägen, tror de va längesedan jag skrattade så mycke, fyfan vad hon skrek! Känner mig inte direkt brunare men de kommer ;)

Fick höra igår att de var en bilkrock utanför Klågerup igår. Hade en sån skum känsla om att de skulle vara någon man visste. Fick idag höra att det var en liten kille som går i min lillebrors dagis klass och hans bror och pappa som dog i krocken... 4 år gammal. Vad ska man säga? Tycker det är så sjukt tragiskt. Hör min mamma sitta inne och förklara för Oliver att när han kommer tillbaka till dagis på tisdag så kommer hans kompis inte vara där, för han finns inte längre. Han förstår ju inte de men han måste ju ändå veta. Oliver svarar bara, men jag vill ändå inte leka med honom nu. Hur får man en 4 år gammal pojke att förstå att hans kompis har gått bort? Sånt är så himla svårt, stackars barn hela livet framför sig. Stackars familjen som nu inte längre är hel, bara mamman helt ensam kvar... komma hem till ett tomt hus varje dag... fy fan. Ska på minnestunden ikväll och lägga blommor i Hyby kyrka.

Ska klippa Kevin och Sebbe imorgon. Fick ett trevligt samtal av Sebbe innan, han är ju tillsammans med Emmy och jag hade tidigare ring för gratulera henne eftersom att hon fyller år. Inte för att jag tänkte på att det var en killröst som svarade utan jag började sjunga vi gratulerar direkt.... När jag var klar efter typ så en minut  frågar rösten ursäkta vem e de? Jag bara: emmy? hahah neej de var de inte! La ju på fort som attan!

Dags att fortsätta med maten, Blir nog hemma kväll idag... eller jah, de ser så ut ialla fall.

Ps. inga djur skadades under insamlingen av material till detta inlägget.


puss och kärlek

"how will I know, If I can't let u go"



Fredag:
Kom hem till Freddie hjälpte honom städa undan lite sen kom lite folk och kvällen satte igång. utgång blev de men var hemma igen runt 3 tiden. Duktig som man är eftersom jag skulle jobba dagen efter! =)









Lördag: Upp och jobba, skulle stå i köket på KB redan klockan 14. Bandet för dagen var Caroline af Uggla, inte nån personlig favorit men hon verkar faktiskt ganska cool. För er som inte vet så är hon laktosintolerant! =D haha lite sån onödig fakta. Vi tillagade påskmiddag som blev riktigt lyckad! Även en chokladkaka, som blev riktigt misslyckad. Slutade 22. Fia (min syrra, som jag jobbade ihop med) Hade kollat fel på bussen så vi fick ringa efter skjuts, måste säga att de var inte varmt ute igår natt! Gick igenom hela Malmö från KB till AG's på värnhemstorget... eller det är kanske Coop nu? När vi kom hem var det film time inne hos Eddie, de funkade inte riktigt eftersom vi alla somnade efter ca 10 minuter.

Söndag: Precis vaknat, riktigt fint väder och är sjukt sugen på att ta min morgon promenad nu sedan äta frukost i solen. Vi får la se! =D


Have a nice day!


pussåkärlek

What am I supposed to do when the best part of me was always you..

Såg filmerna Rolemodel och Marley and Me igår hos Freddie. Riktigt bra filmer båda två och rekomenderas verkligen, dock var Marley and Me ganska sorglig.

Imorse (förmiddags) blev det en promenad i Bokskogen med Freddie, Linda, Enzo och en annan hund (glömde va den hette, sjukt skumt namn) =P Det blev även en liten fika med glass. Det var premiären för "tipptopp" den var väl inte jätte imponerande men den gick ner.

Var på Burlövs center med Linda också en snabb sväng, letade efter en röd body till henne men fann ingen, Jag däremot hittade ett vanligt vitt linne inne på Cubus, I know! Hoppas ingen såg mig gå in där, haha! Piiiinsamt! Nee, bara skoja. Cubus är väl helt okey .... har dock nog aldrig köpt något där förr..

Ikväll blir de litet "gettoghether" hemma hos Freddie med en massa kompisar sedan utgång. Men idag måste de hållas i tyglarna eftersom jag ska jobba imorgon!


Tradigt att säg, men jag tror inte jag kan bli kär igen... I've lost my mojo! Jag har blivit isdrottningen som inte känner något alls.. Fan-freakin'-tastic då! Haha, why me?


Dags att dammsuga! =D och duscha, och hitta nått att ta på mig, och laga middag och sola (eller nee, hinner nog inte)

Puss och Kärlek

so u never know, never, never know

Skönt! var ute och sprang en runda "terränglöpning" på grusvägen ut till Pude. Sen hem och direkt in i duschen mmmm... =) Ikväll blir det ändrade planer. En runda på bo01 med Freddie och Enzo och kanske lite mer trevligt sällskap, vem vet?

Imorgon bitti blir det också bo01 fast denna gången med Linda och Enzo. Förhoppningsvis en mysig fika i vårsolen.

Nu ska jag minsann iväg så hinner inte skriva mera! =D

Puss och kärlek..... Cha!

What a wonderful world!

Vilket härligt väder! Vaknade av ett sms imorse, inte jätteroligt att bli väckt men de var ett rätt trevligt sms så de gick an! =) Uppe och ute var jag vid 11 tiden, promenaden slutade i en jogging tur. Väl hemma igen blev det en banan och kanel smoothie och en och en halv timma i solen. Underbart!

                                      

Brasse stolen, filten, kudden och frukosten, kan det bli bättre? =D

Idag blir det en lugnt och sansad dag, psykologin ska göras klar och ikväll blir det solarietime och film med Freddie och Enzo. Nice!

                                      


Här har vi den enda killen för mig! He's my kind a guy! =D Här myser han och jag i Fias säng igår.

Dags att fixa lunchen, skit gott tips för pålägg! En fullkorns bulle med smör, två skivor ost, dela vindruvor på hälften, hackad vårlök, lägg allt detta på bullen och ett kallt glas mjölk till det! yum yum, sådana bullar gjorde jag och Robin när vi åkte till Ullared förra året, as goda blev de! Ikväll ska vi minsann grilla. det blir preimären för min del iår. Gott ska de bli!

Måste säga att jag känner mig nöjd med dagen och tillvaron just nu! =)

Hoppas ni alla får en lika mysig dag och trevligt sällskap!



Puss and Love

Meanwhile! =) haha

Håller på att laga mat till familjen nu. Idag står det pannbiffar med potatis och gräddsås på menyn. Fast det är ju inte vilkar biffar som helst, nene det är mina special biffar á la Malin!

biffar:
500g blandfärs
2 ägg
3 finhackade salladslökar
2 msk chilisås
salt o peppar
curry
rosmarin
ströbröd
olivolja

Smasken blir de! Potaisen bara kokar jag upp med skalet på och för att göra en nyttig version av gräddsås så utesluter jag smör. =) Fast okey jag är väl Sveriges lataste kock som använder Knorr's sås på påse! hahaha! Får steka upp lite lök också.



Ikväll blir det en Powerwalk i skogen (har redan varit ute och gått två ggr idag, en med Fia och en ensam imorse) sen ska jag sola och efter det blir det filmkväll med påsk godis! Sällskap av Fia och Kevin få jag dessutom! Även en liten rackare vid namn Enzo som vi ska passa medans hans pappa Freddie tränar! =P


Nej nu ska jag banne mig äta! =)

Trevlig kväll, vädert vände ju! Och nej de blir ingen utgång ikväll, orkar inte!


Puss och kärlek

The reason is you..

Dags att kanske komma under fund med att jag inte ska designa min studentklänning eftersom det börjar bli rätt tight med tid och det tar nog ett tag att sy upp den. Mmm, men vad ska man ha för klänning för jag vill ju inte stå där på trappan med tre andra look-a-likes (har ju ifs redan Fia där men hon lär väl stå i nån emo-klänning) haha. Men tips och så på någon fin klänning så skriv, måste inte vara vit!

Måste bara ta upp detta!:
Sist jag var ute med Freddie och några till så stötte vi på Freddies kompis. Där stog jag brevid freddie och väntade på att vi skulle gå vidare så hör jag deras konversation. Mycket smart man Freddie kände med tanke på den enda saken han hade i huvudet var hur mycke han tyckte att Freddie skulle "sätta mig".

Kompis: Du sätter henne va?
Freddie: Nej, uee. haha hon är bara en tjej kompis!
Kompis: Och? jag hade satt henne ändå!
Freddie: Asså jag har varit tillsammans med hennes syrra  typ 5 år.
Kompis: Och?

Hah, uee! Snacka om att den stackars, sorgliga människan verkar vara sjukt desperat! Dessutom är jag ju "way out of Freddies league" ;D Nä okey jag har faktiskt en gång av misstag sett hans snopp! Haha men då tillsammans med Fia och det var inte meningen! Det var fruktansvärt, föreställ er att ni ser er bror snok stirra rakt på er! Haha det tog mig ett tag att komma över! =P Nog om snopp snack.



Ja, det var mobilen förresten. Har ju tjatat om den så mycke så ni måste se hur söt den faktiskt är! =)... nörd*

Vet, det är skit tardigt med en blogg utan bilder men har ju fortfarande inte fått tillbaka min dator och min bror bölar om jag lägger in bilder på hans =P Så ni får helt enkelt klara er sålänge!

Morgon promenaden avklarad, ska rensa rummet för de ska målas om.... men de gör vi när jag orkar! ;)

Njut av denna tråkigt muliga dag utan solsken...


puss och Kärlek


My way or the highway!

Gårdagen passerade illa kvickt! Den började med en underbar promenad klockan halv 11!! Jag vet, vad har hänt med mig, jag har blivit morgon människa! Eller kanske inte, men endå! De var faktiskt tidigt! Sedan bar det av till frisören, Färgade håret och pimplade vin. Dessutom fick jag en kanelbulle frilla fixad men den förstördes när jag vilade mig sen, så de blev en toffs istället. Var inne och hälsade på på Chili och efter de hämtade jag den efterlängtade mobilen som äntligen hade kommit! Hem, sov, sen tog jag o Linda bussen in till stan för att dricka lite med Ted och hans kompisar innan vi skulle till Etage.



  Pose fotona!



Efter Etage blev de Stippes med Wendis och hans kompis och sedan åkte jag hem till Freddie och snodde hans säng. Jaa, Freddie är fortfarande min bästa killkompis och nej de har aldrig hänt något mellan oss och kommer aldrig göra. han är fortfarande min systers ex och som en bror för mig. Så har vi fått rätt på de, igen.

Sitter och kollar på The Hills och myser med hårbollen Enzo.

Ska gå ut och gå en runda med Enzo nu i vårvärmen sen ska jag nog köpa lite frukt och fixa mig en good smoothie! =D Yumyum.


Ha de bra idag!




Puss och Kärlek

No one can touch me now.

Dagens låt! Sätt på Youtube.com och lyssna under tiden du läser! ;D

Annie's song - John Denver.

Jobbat med Fia o Suvi idag på KB, rätt lugn dag. Har en skit rolig video som jag hade tänkt försöka lägga upp sen... om jag är teknisk nog de vill säga. Videon är på Fia o Suvi när de niggerdansar i köket på KB. As rolig är den!

På tal om kök, här får du världens enklaste sätt att göra vanlijsås på. Beroende på hur många portioner så mycke creme frasie tar du sedan häller du i vanlijsocker till du tycker det smakar bra. vill du så kan du ta färsk vanlij och skrapa ur innehållet o blanda ner i resten av såsen. Tadaaa!

Denna veckan består av loooooov! Yeaah! Skönt ska de bli, inte jobba en endaste enda dag! =D Men planer har jag ju trots allt ändå ;) Ikväll var de snack om nån filmkväll med lite folk, annars var de att umgås med barndoms kompisen Kevin =) Imorgon ska jag hämta min efterlängtade mobil så jag inte längre behöver vara helt socialt handdikappad. Efter det ska jag till frisören och bli vacker sen tänkte jag gå in om jobb och se hur de klarar sig utan mig ;D. På kvällen kanske det blir middag hos farmor och sedan blir det Etage med lite tjejer. Etage blir det på onsdag igen med Linda. Sen ska jag måla om mitt rum i veckan och ska göra lite psykologi. Till helgen ska jag upp och hälsa på lite kompisar i Ängelholm och festa!

Ska hjälpa moren min med maten nu hade jag tänkt! =)


Ha d bra och njut av den mysiga vårkvällen, I sure will!


Puss och kärlek!

"De fall in love as they fall"

Gårdagen gick undan. Jobba sen hem till Freddie där jag mötte upp Eddie och Jens också. Sminka och gjorde mig iordning illa kvickt. Hällde i mig spriten och så stack vi till Crown. Träffade en massa bekanta ansikten!

Vaken och uppe tidigt idag, börjar jobba klockan 16. Jaa, idag är de faktiskt jobb och inte praktik. Imorgon är det också jobb fast på KB. Får se om de blir någon utgång ikväll, om jag orkar. Måste ju hålla kroppen i trim med alkohol bootey shakin' =D hah! Ett av de mest roligaste ansiktena att se igår var faktiskt Kim. Min bästa barndomskompis Kevin's storebror! Haha inte träffat honom på flera år, skit skoj att träffa honom.

Hänger för tillfället med Bill och Bull (Freddie och Eddie) sitter och snackar skit. Ska hem snart och städa, duscha och göra mig iordning för jobb.

Nee, de blir nog hemgång ikväll istället för utgång. Får tänka på ekonomin! haha, NOT! Jag vill flytta hemifrån nu =( Men får vänta till efter studenten och födelsedagen den 5 juni! Don't forget!!! =D


Ha de jätte varmt idag! Nu ska jag ut o kissa Enzo!




Puss och kärlek

I'll never walk in anyones shadows!

Sovit rikitgt dåligt inatt ige =/ Undra vad problemet är!? Vaknade skit irriterad, tur var det fint väder i alla fall! Så det blev en morgon promenad. Snacka om att promenader motverkar stress och irritation. Bara att ta i den lilla extra energin man har mellan den första lyckstolpen till den tredje kan få en att slappna av så sjukt mycke efteråt. Men nu menar jag att man springer inte promenerar. Så nästa gång du känner dig arg, ledsen eller frustrerad - Gå ut och spring! Bättre tips kan du inte få! Allting känns mycke lättare efteråt!

Nu har jag städat mitt rum, duktig som jag är! Ska snart duscha och sedan in till stan, sola och hämta min mobil. Efter det är det dags för praktik och ikväll ska jag hem till Freddie och så blir det utgång!

Får väl börja sminka mig så jag inte ser ut som värsta monstert resten av dagen! Måste också hitta något att ta på sig idag.

Okey ringde nyss Telenor, gissa vem som svara. Jo precis samma människa som jag hade snackat med dagen innan! haha pinsamt var de. Men jah, han fick mitt nummer och ska ringa när de får in telefonen. Jävla klydd för en mobiltelefon! Jag är ju helt handdikappad utan, fattar de inte det?!

Gud de gör så ont att nått så nära kan va så långt bort'!

See u later investegator!


Puss o Kärlek!

gone, all gone.

Var uppe klockan 11.30 idag! Jisses vad jag har blivit duktig på dehär med att vakna tidigare om dagarna! Solen sken ochj det blev en rask morogn promenad runt Klågerup i bara mjukis byxor och tjocktröja! Jätte varmt och skönt och det ska bli ännu finare och varmare nästa vecka, kan det bli bättre?

Åkte in till stan och fikade lite med Adrian på EH. Där blev det en massa skitsnack om allt vad kärlek är! Inte för att jag är någon Dr. Phil inom det området men vi fick sagt en hel del och det var jättemysigt. Sen var vi inne på Telenor för att se om min mobil hade kommit in, vilket den inte hade =( Efter det blev det jobb!

 Manne kom in idag med ett strålande humör, sjukt mycket roligare när folk omkring en är glada!

Helgen blir en del jobb och utgångar forhoppningsvis båda kvällar, men vi får se. Nästa vecka har ju även sina utgångar och trevliga fest kvällar! =D

Åh, där är en viss människa jag saknar. Du vet nog vem du är..

Sov gott alla barn!


PuSS oHc kÄrleK

my.life.would.suck.without.you.

guess that means I take back all I've said before.

-
As bra låt. Kelly Clarkson - My life would suck without you, Texten är ju bara så perfekt skriven!

Idag blir de fika med Adrian <3, sola måste jag också göra och sedan blir det praktik.

Ska hinna köpa nytt batteri till min gamla lur nu i veckan också. Tänkte försöka sälja den, den är ju faktiskt inte sååå gammal! Sugen någon på en LG viewty? (eller hur det stavas) =)



Any takers? ;D


Lov nästa vecka!! Weei vad jag ska ta de så sjukt lugnt och bara finna mig i min egen närvaro... och solariets... typ!

Så är det. Och ja för givetvis inte glömma psykologin som skjuter upp hela tiden. Men jag gör lite hela tiden. Tar "babysteps" med de!


Ha en bra dag my dearest readers!





 

Puss och Kärlek




 


Confusing day for me!

Blev en heldag med mamma och familjen på Center syd. jag vet, fattigt haha! Men det var faktiskt helt ok. Dagen började långt ifrån bra, den är ifs inte bra nu heller men i alla fall! Lovade mamma att spendera lite tid med henne så fort jag var led, "lyckligtvis" var hon också ledig idag...

Fixade nytt abonnemang och får min nya mobil på fredag. Köpte inte mycke mera än foundation svampar och trisslotter. Fia och jag kände att vi hade lite tur med oss idag. Först vann jag 50 kr och köpte två nya sedan vann jag på den ena av de nya också! Inte nog med de så fick jag brev i posten om att jag ska få tillbaka en trevlig summa på skatten också. Så penga mässigt har de varit en mycket bra dag, känslomässigt - Not so good.

Fia köpte en ny dator, mycket liten en.



Eller?


Jag och Oliver köpte glass under tiden eftersom det tog 100 år. Glassförpackningen till Magnum Temptation såg verkligen ut som ett tampong paket!



Kanske lite fint tampongpaket, men ändå!

Nu är det dags för lite psykologi. Wish me luck!


PUSS och KÄRLEK



 


RSS 2.0