My bad

Jaha, vi kom aldrig ivag efter jobb i sondags. Tydligen sa hade de andrat flyget sa att det avgick kl 8 pa morgonen istallet for kl 16, sa dar stod jag pa centralen nar Fia ringer och sager att jag kan aka hem igen for vi har missat de. Efter 4 timmar av ringades till flygbolag, bokade  flyg, avbokade fly, fick nya flygbiljetter gratis da var mamma och Fia trottta pa allt!

Jag daremot akte till Nova Lund med Eddie, kopte lite fina Lexington handdukar till "J"s nya lagenhet, skinnhandskar till mig sjalv och sa at vi middag. Senare pa kvallen eftre vi hade varit och atit pa Bullens krog sa hade vi filmkvall hos Johan. Morgonen darpa gjorde vi ett nytt forsok att aka till Irland och lyckades =)

Kom hit igar och haar idag varit och shoppat hela dagen i Dublin city. Kopt en massa fint till lagenheten, tva par fina skor till mig, massa ringar, pjamas och annat skit =p Ikvall ska vi ga och sola sedan ska jag gora en prov make up pa bruden Sue som gifter sig pa torsdag. Brollopet vi ska till alltsa. Kopte forresten en skiiiit snygg beige kavaj, igar pa The Square, till att matcha min klanning och givetvis skorna som jag kopte idag.

Har blivit helt kar i min kusin Daiels hund Zoe, en lite pomeranian. tror lillebrossan kanske har lyckats overtala mamma att vi ocksa ska skaffa en ;)

Jepp, jepp! Vi hors imorgon kanske!

Puss och Karlek

Hey you!

Så ja då vart jag nått sådär färdig packad. Idag blir det middag med min "styvsyster", hennes kille och deras två barn. Mina "styvsysterbarn" haha, Nathalie och Felicia =) Sötisar!

Ska strax köra och handla till älsklingens lägenhet sen hem och packa det sista och köra dit med de. Förhoppningsvis blir det bio ikväll då han numera bor precis ovanför SF-bio. =D Inte helt fel!

That´s it för nu.

Puss och Kärlek

What I want

Jaha, vad jag fick igår de? Oj! hmm. Thomas Sabo berlock + presentkort så jag kan köpa mina Thomas Sabo örhänge såfort de kommer in i butik. En väst i fårull och mocka, världens mysigaste morgonrock, en film, presentkort, en plånbok från See By CHLOÈ och en massa annat! =)



Och givetvis var ju tomten hos oss och delade ut alla klapparna ;)
 

Han var otroligt lik vår granne/kompis Eddie... men ja.. tomten är far till alla barn ju! Hahah!

Nu måste jag fortsätta packa, hinner inte göra något imorgon eftersom jag jobbar mellan 7-13 och planet går kl 16!! =D Ska hjälpa Johan flytta idag dessutom! Puhh, hur ska jag hinna med allt??!!

 

Puss och Kärlek


Merry Christmas

Ho Ho Ho, då var snart julafton över. Fick en massa fina paket men det känns som dagen gått så fort! Jobbade från 9.30-14 så jag var uppe kl 7 imorse och skottade ut bilen.

Julmaten är nere ocnu julklappspelet är spelat, jag vann choklad! Bättre än gårdagens vinst vilket var en toaborste, dammvippa och pocket sudoko... måttligt nöjd ;)

Nu ska jag fira resten av kvällen med min Babe och se vad jag får i julklapp utav honom =D iihh! Imorgon ska jag hjälpa honom flytta till sin nya lägenhet så hoppas han har i åtanke att jag är snäll mot honom när han köper mina julklappar.


Puss och Kärlek

Saved by the bell

Så ja nu är det bara gästerna som saknas. Sminkade mig inte enligt vinter looken "frozen diamond" idag. Min chef vill gärna att vi har den looken när vi jobbar, men idag ville jag ha en lite varmare look med färger som jag gillar. Är ju trots allt ledig idag! =P

Det blev lila, rosa och guld. Ville att du skulle se naket och enkelt ut vid fransarna så jag skippade eyelinern och kajalen!




För att spice-a upp det lite så la jag på lite rosa glitter på den rosa ögonskuggan (butterfly). På läpparna tog jag ett genomskillning lipgloss med lila glitter i, Lux heter det! Smakar bär! =D

Nu blir det strax julmiddag!

Another day goes by

Åh vilken härlig start på dagen. Somnade på soffan hos Padde igår med fyra högljudda killar som spelade en fifa(fotbolls-tvspel) turnering... Inte jätte road! Vid halv två fick jag släpa min pojkvän med mig hem, jag vågar ju inte gå hem ensam och lägga mig efter alla skräckfilmer som jag har sett!! Vaknade en halvtimme innan jag skulle iväg och göra mina naglar, men som sagt så la det bara ett kvartér ifrån vart jag va, så det var ju inga problem. Lite svårt att slita sig från den varma sängen med en miljon kuddar i och dessutom en varm och morgontrött kille i =) Men till slut fick jag upp honom, var tvungen att klippa till hans hår innan jag skulle iväg.

Klar med naglarna och körde till solariet, världens bästa ställe när man har varit ute i snön!! Slutligen hemåt. Vägarna är inget att leka med idag, kan ju säga att jag var när på att glida av ett par gånger! Hoppas vädert har blivit bättre till på söndag, då vi åker till Irland.

Ikväll kommer familjen Westerdahl hem hit och firar lillejuleafton med oss, som vi gör varje år. Det blir julklappsspel och irländsk julmiddag - way better än den svenska julmaten!

Titta vad fin vår gran blev. Detta är bara de julklapparna som jag och Fia har köpt =)  Så där tillkommer en del!


=)

Puss och Kärlek

Target nr 1

Men seriöst... Det var -22 grader imorse!! Vad hände med den globala uppvärmningen? Känns inte jääätterelevant längre va? Det har ju fan aldrig varit såhär kallt och så mycke snö sålänge jag har levt!

Anywho, ska strax köra hem till min kära pojkvän =) Måste sova där inatt eftersom han bor bara ett kvartér ifrån tjejen som jag ska bygga mina naglar hos imorgon kl 10.15! Puh vad tidigt det är för skönhetsbehandlingar ;) Men vill man vara fin så får man lida pin. Det är ju dessutom lite svårt att matcha ihop en tid när hon har ledigt och jag har ledigt och innan jul och jag åker till Irland. Så det var ju faktiskt lite tur för mig att hon kunde över huvutaget!!


Nu blir det film =)

Puss och Kärlek

You are an angel

Hej så här två dagar innan julafton! Idag har jag jobbat med två av mina kära kollegor på IC, Frida och Camilla. Men idag vart det inte en speciellt lång arbetsdag, 10-17. Efter det så blev det lite julklappshopping, delvis till mig själv ;) Vad som kändes som hundra kassar senare så satt jag äntligen på bussen hem. Måste säga att jag är extremt nöjd med att åka buss varje dag. Ekomoiskt eftersom det kostar mig 700:- i månaden för ett busskort, bekvämt - man behöver ju inte koncentrera sig på väglaget direkt och sen så är det dunder skönt. jag sitter alltid och sover på bussen! =) Nackdel med bilen, bensinen kostar, parkeringen kostar, man ska behöva skrapa rutorna varje morgon och eventuellt behöva skotta ut sin bil nu när vädert är som det är =/ Kaos!!

Kan inte fatta att det är två dar kvar till jul, tiden går ju så fort.

Läste i tidningen idag om en tjej som var med när jag åkte till New York för två år sedan. Vi åkte ju ett gäng tjejer från Jörgen kock och FransSuells gymnasiet i Malmö för att vara svenska ambassadörer på UNIS skolan för deras FN sammandrag. Denna glada, spralliga tjejen Malin berättar nu i tidningen att hon har drabbats av en elakartad hjärntumör och i hennes blogg kan man läsa om hur hon tar sig igenom. Även om vi inte känner varandra speciellt så kunde jag inte låta bli att gråta och känna med henne så hemskt mycke! Blev så ledsen, mamma fick komma och trösta mig =( Nu har jag gjort ett litet bidrag till Cancerfonden och har bestämt mig för att fortsätta göra det i hädanefter.

Nu ska jag ta en dusch och se film med mina älskade familj. Man får nog stanna upp ibland och låta sig förstå hur bra man igentligen har det och uppskatta alla man har runt omkring, vardagen sker så fort och man vet aldrig vad den för med sig.

Puss och Kärlek

Iam dreaming of...

Tydligen var paranormal activity 2 igentligen den första filmen av dom två. Kanske inte riktigt lika läskig men den höll måttet för läskig ändå =P Jag var nog den som höll för ögonen mestadels av filmen. Ni som inte klarar av något med demoner, övernaturliga fenomen och djävulen ska nog anse denna filmen som "fegförbjuden" ;) Jag är faktiskt för feg själv för att se sådana filmer men man måste ju bara ändå!!

Eftersom vår julgran vart typ djupfryst, efter att ha stått ute i snön när den var till försäljning, så har vi nu fått ha han stående inne på toan för att tina upp under natten. Men snart så ska vi montera upp honom och klä honom. Tog friheten av att döpa honom till Barry, därav är det en "honom".

Har kikat lite på hotellet som vi ska bo på över bröllopet och nyår på Irland. Vanligvis bor vi hos någon av mina mostrar men igår så ska det vara bröllop för Kieth och Sue dagen innan nyår och sedan nyårsmiddag på nyårsafton med ett helt gäng med människor. Kommer nog bli riktigt kul. Så första dagen blir det bröllop, andra dagen börja vi med en spa upplevelse, bad i poolen och sedan en riktigt stor nyårsmiddag =) Kan det bli bättre? Lagom bakis efter bröllopet så blir man ompysslad och så är man good to go för en kväll till. Ska nu bara se till att jag har outfits för båda kvällarna. Hmm...



Måste slå in resten av farmor, Gert och pappas julklappar. Ska ju träffa alla sen så det måste fixas nu!

Puss och Kärlek

Since you came along

Började ju kvällen med att fixa Suvis make up. Lite snabbt, stressigt och onyktert (från Suvis sida) så blev det trots allt bra till slut. Har ju aldrig gjort en make up på 10 minuter sen jag blev make up artist =P

 Hennes smink blev ju rätt lyckat trots tidspressen. Gillar killens ansiktsuttryck, lite halvt gay med den sedvanliga posen, pussläppar!!! Hahahaa. Men hmm, jag gillar Idas glasögon riktigt mycke, tror ni jag hade passat i ett par sådana? Tycker inte jag brukar passa bra i glasögon men hade gärna velat ha ett par sådana!



Lite mingel bilder =)

 

Jag, Fia, Suvi, Sanna, Ida och en okänd tjej =p

Härefter blev kvällen bara blötare, så vill inte visa fler bilder ;) För min egen och tjejernas skull!

En kvällspromenad med mamma och storebror sen lite havregrynsgröt. Filmkvällen börjar inte förrens kl 22 så ska bara ta det sååå lugnt ikväll. Är ju dessutom ledig imorgon. Åh jag som skulle fixa i mina lådor då, njaa de får vänta. Ska åka och hälsa på farmor som kom hem från Teneriffa i fredags. Får sola solarium innan jag åker dit, hon får ju inte va brunare än mig ;)

Puss och Kärlek

Words out

Åh så äntligen hemma. Vaknade lite öm och orörlig imorse men det gick över efter ett bad. Sen blev de frukost och hårfärg hemma hos Jocke och Katti =) Så nu har jag precis kommit hem och ska hjälpa till att klä granen.

Jag kom till KB halv 8 igår kväll, det var där vi firade Suvis 20 års dag. Mycket lyckad kväll, dock började den stressigt. Jag jobbade till kl 19 och skulle sminka Suvi innan allt folket kom, puh. Fort som fan gick det! =P Väntar på att få bilderna från gårkvällen, så for now får ni ett foto-tomt inlägg.

Ska kanske se Paranormal Activity 2 ikväll hos Padde... om jag vågar. Inte kul att gå hem och lägga sig ensam sen =P Sov ju med lampan tänd 2 månader efter jag hade sett den förstab filmen... Okej, jag sover fortfarande med lampan tänd! Vem gör inte det liksom?! ;) Förhoppningsvis blir det lite kinamat till filmen också om jag lyckas övertala alla!

Men nu ska jag klä granen, hörs senare!

Puss och Kärlek

Heaven on earth

Kom hem en timme tidigare från jobb.. Vi som bor på landet kan ju inte alltid räkna med bussarna ;)

Har inte fått alla bilderna från Make up middagen ännu men här får ni två sålänge.

Min boss Annelie och min kollega/Dude Maja =)


Extremt skitdålig bild men ialla fall, bordet med Make up store brudar. Och ett gäng farbror Allans på bordet brevid. Haha skitkul, när vi kom dit (jag och maja då, de andra hade redan kommit) så frågar hovmästaren ifall vi tillhörde make up store sällskapet.. Hmm ser man så narcesisstisk ut att någon bara antar de? =P

Iväg och äta middag med pappa nu sen blir det filmkväll. The Notebook går ju på tv, tidernas absolut bästa film!!

Puss och Kärlek

In for it

Gissa vem som börjar dagen redan kl 07.30 bara för att gå på lillebrorsans julavslutning?! So not wurth it! Vad är det med alla falsksjungande småtjejer som envisas med att uppträda trots att dom låter förjävligt?! Jag vet att vi själv gjorde det i skolan när vi var små men jag trodde faktiskt folk hade bättre självinsikt numera. Hahah, så elakt men tror att alla föräldrarna som stod och tittade på håller med mig!

Har lite bråttom till jobb, så vi hörs sen!

Puss och Kärlek

Once more

Jaha, då vart man insnöad =/ Jag som skulle jobba idag. Typiskt! Så nu kilar jag runt och tänder ljus, städar och ska strax packa in klappar. Gud så kallt det är! Trots golvvärme, element, AC och ett shitload med värmeljus går jag runt i mina inneskor, mjukis dress och huttrar. Guess Im a sommar - person ;)....Men jag ville faktiskt jobba idag!

Åkte med pappa imorse från Johan och hem till mig, vilken snökaos. Körde förbi en bil som precis hade frontalkrockat med en lastbil på 108:an. Så sorgligt att se. Personen i bilen hade antagligen dött då hela förar och passagerar-delen var helt intryckta i baksätet och rutan helt borta. Blev helt ledsen typ! Sen kände jag att om nu inte bussen går så skiter jag i att ta mig till jobb, vågar inte köra!

Åter till mina sysslor!'

Puss och Kärlek

Half way

Så ja det var den julmiddagen det. Har inte varit på Rådhuskällaren och ätit förut men det var ju riktigt mysigt där!

Sitter och kollar lägenheter. Nu har jag kärat ner mig helt i SJ husen i Malmö, Majas fel. Hon hyr en jättefin lägenhet där och jag är helt förälskad i den! Låg och drömde om den hela natten efter jag varit där första gången. Nu måste jag ha en lägenhet där, men alla är köpes.... lite jobbigt! Lite kul med mig att jag fastnar stenhårt för ett ställe sen duger inget annat. Hade en byggnad jag älskade riktigt mycke innan!

Haha nu har jag hittat en annan lägenhet som jag gillade på Davidshall! =P Dags att sluta leta? ;) Försöker övertala Padde och Johanna att flytta med. Inte helt enkelt.

Dags o slagga, bara halsa kaffet först.

Puss och Kärlek

For now

Stressad som en... jag vet inte vad! Har precis kommit ut ur duschen. Spenderade morgonen i solariet och i Fias säng, kollade på Sex and the city 2. Lite besluts ångest angående vad jag ska ha på mig ikväll. Ska på julmiddag med Make up Store. Ja, förresten så var julfesten med Åhléns i måndags. Bjöds på 3 rättersmiddag, indisk dans, show och slutligen goodiebags =)

Det vart glitter och glamour tema på festen, men tråkigt nog körde jag på makeupen jag hade haft under dagen på jobb. Fast lite glittrade jag dock.



 
Söta Anna körde mig hem efter festen och bjöd på lite dans vid bensinmacken ;) Haha!

Igår efter jobb så var jag och några kompisar bjudna hem till Suvi på middag. Riktigt mysigt en tisdag bara sådär. Lite vin, middag, dessert och en massa skitsnack. Något vi lär göra lite oftare ;) Man är liksom alltid upptagen, men planerar man och bokar in så lär det väl inte vara några problem!  Jag som är workoholic och lever på min almanacka måste planera alla dagar. That´s life!


Trångt ooch mysigt vid middagsbordet! =) Man ska hålla sina kära nära.
 

Skååål!

Näpp, nu blev det lite bråttom. Maja vill ha mig hemma hos henne så snart som möjligt! Ska hem till henne innan vi möter upp resten av kollegorna från Make up store i Malmö.

Puss och Kärlek

Part II

Urusel blogghelg... Har ändå bara jobbat så har inget kul att berätta... och guess what, jobb imorgon med! ;) Men kvällen avslutas möjligtvis med personalmiddag för Åhléns city på lilla torg. Kan nog bli kul! Åkte hem till Westerdahls på kalas idag efter jobb och krängde i mig pepparkakor och julmust. Hi, my name is Malin and Im a pepparkako-holic.

Men nu ska jag hoppa i säng, as trött!


Puss och Kärlek

I would do it all

Vart tog denna dagen vägen?! Allt gick förbi så fort. Blev lovad en god frukost men fick ingen när klockan var åtta, någon var för trött för att stiga upp och fixa mackor till mig. Men som tur är så är inte min magsäck så stor så det räckte men en Activia för att mätta min mage ;)

En dag på Make up store med min kära Anna =) Massor att städa och en del kunder. Mysigt det är att jobba i jul-yret med massa julmusik och stressade människor!

 

Grå/blå/grönt med vita strass stenar =) Purrrdy?

Glömde visa mina fina ring jag köpte. Älskar ju dessa "två-finger-ringar", så jag hittade en billig på Gina Tricot som kostade 79:- och därefter kvalitén. Helt grön i handen efter ha haft ringen hela dagen på jobb. Men men..men den vart fin ialla fall =)





Imorgon blir det återigen jobb fast på IC, 12-20. Efter det ska min kära kollega Anna följa med mig hem så ska vi mysa och se Idol ihop.. det är ju tydligen final och allt ;) Jag som inte sett ett enda helt avsnitt! Men han Jay var väl poppis? Hahah.

Fick med mig en av vinter-lookens ögonskuggor hem idag, "Winterland" Ljusblå-shimmrig skugga. Fick även lite andra saker.


Man ser väl kanske inte så värst bra på bilden men den är mycket "isigare" i verkligheten.

Nu ska jag titta på när mamma bakar lussekatter och se en film.


Puss och Kärlek


Unreal

Håå, nybadad och fin =) Jobbade till kl 17 idag på IC med Camilla, hur mysigt som helst! Imorgon jobbar jag bara till halv fem, fast på Make up store.

Lite julklappstips? Jaa, vad jag ska ge bort är bland annat curlingskor. Ni vet kängorna som alla har. Dom är ju hur bra som helst och alla som inte har ett par vill ju ha! =D

 

Något lite mer budget? Något man behöver är ju alltid bra! Strumpor, underkläder, mössa, halsduk, vantar?

Något man alltid vill ha? Smycke, parfym eller kläder. Men det tycker jag är så personligt så det kan man inte bara föreslå ett plagg då tex för de är kanske ingen av er som gillar det, bara jag! Givetvis kan jag ju rekomender till er killar, som ni kan köpa till syrran eller kanske flickvännen! En make up kurs på Make up store. Det kostar 495:- och tar 50 min. Då blir man sminkad samtidigt som en make up artist förklarar hur man sminkar "personens" ansikte bäst och vilka färger som gör sig bäst på "personen". Efter kursen får man välja produkter för priset av kursen. Så man får igentligen kursen gratis när man köper smink för 495:-

Dags att äta godis, se Efterlyst och sedan sova!


Puss och Kärlek

I can´t belive it

Tänker inte ursäkta mig för mitt usla bloggande idag, för då hade ni bara för höra en massa gnäll om hur synd det är om mig! =) Så, därför har jag faktiskt bara skitit i att blogga!

Tog mig samman och åkte med mamma och Fia till Burlöv... men de var inte helt smärtfritt! Har haft så ont i magen att jag behövt sätta mig ner på marken flera gånger. Otroligt synd mig mig själv!

Anywho, hittade en julklapp och en ring till mig! Julklappen var givetvis inte till mig... men kunde varit. Ska börja köpa julklappar till mig själv också! Dom är ju liksom ändå i grund o botten från Tomten, eller hur?! Fast vet ju ändå inget jag vill ha så det blev inget mer med de!

Imorgon blir det jobb.. tidigt för den delen. 9.30 - 17.00, men jag klagar inte. Har man varit ledig sen i fredags så är det faktiskt dags att komma tillbaka till verkligheten igen! Men nu måste jag nog ta och hoppa i säng, annars kommer jag aldrig upp imorgon. Imorgon får ni en fin bild på min nya ring ;)

Tända lite ljus först och somna gott!

Puss och Kärlek

my pain

Efter att ha legat hela morgonen i fosterställing i min säng har jag nu beslutat mig för: Att om jag ska sluta ha ont i magen så får jag komma igång och röra på mig! Såå, jag ska åka med mamma och Fia och handla + knapra i mig ett antal panodil till. Måste jobba imorgon så det är lika bra att bita ihop och komma igång helt enkelt! Nu har jag ialla fall släpat min rumpa in i duschen, sminkat mig och försöker nu fixa håret.. Det har tagit ca 1 h och 45 min än så länge, beroende på några magknips-pauser. Men jag är lite imponerad av mig själv faktiskt!

Så, måste skynda, har bara 1 h och 15 min på mig innan jag måste åka ;)

Puss och Kärlek

On my mind

Oj oj så fort gårdagen gick. Tog mig inte ens en timme att köra hem till Bella, väl där så satte vi igång med smink och fixa håret direkt. Öppna champagnen och så var kvällen igång. Träffade ett helt gäng goa tjejer. Vi var hemma hos Bella allihop fram till att vi skulle åka.... till något uteställe jag inte minns namnet på =P Alla var ialla fall glamour fina, eller nästan alla ialla fall. Tycker det är lite tråkigt med folk som inte kan bjuda på sig och gå in för det lite liksom. Men men det är ju bara deras förlust!


Man kan aldrig få för mycke smink va? ;)


Massa rosa godis, rosa champagne och goda drinkar med "toffsar" på. Allt á la Maria Montazami! =) Bellas favorit!


Jag och Julia under färskinnspläden Ludde! Hahah, dåligt med fantasi?

Imorse när vi vakna så snöade det som bara den, så jag fick packa ihop mina saker direkt annars hade jag ju aldrig kunnat köra hem! Efter en ca 2 timmars biltur (som annars inte ens tar en timme) och ha kört i 30 km/h på motorvägen allt förlänge så var jag äntligen hemma.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med min påg =)

Puss och Kärlek

It chills me to the bone

Hade en söt bild på två av mina kollegor, Santi och Frida.



Så ja då har jag kommit hem från julbaket. Hann göra både pepparkakor och lussebullar, hann till och med äta potatis och purjolökssoppa!!


 Emmy, Cissi, Oliver och mamma i full action!

 
Mums, Ja... som ni ser så sträckte sig Cissis fantasi inte så långt ;) Hahah!

Nu försöker jag packa ihop det sista för att sedan köra till Båstad för att bo hos Bella över natten. Men fan alltså,  man skulle kunna tro att jag ska stanna en vecka. Äh, nu får jag ju ta och köra!

Puss och Kärlek

No halo round my head

Vilken kväll! Babben Larsson är ju klockren, hon drog massa skämt om 90-talister.. Känns som en hel del av det hon sa stämmer in rätt bra på mina vänner ;) hahaha!

Makeupen blev guld/rosa/grön. Vad tycks?
 

Nu ska jag iväg och julbaka hos Westerdahls, hörs sen!

Puss och Kärlek

The time of my life

Fan då! Jag har inget att ta på mig! Vad hände med alla kläder jag köpte i Bangkok?! Möööhh!!!

Äh, färdig sminkad ialla fall. Har dessutom börjat packa inför helgen i Båstad. Lyssnar på Black eyed peas - the time, den är så härlig. Man blir glad av vissa låtar, bra är inte de?

Lägger upp lite bilder på smink och eventuellt outfit när jag kommer hem igen. För lat för att göra det nu. Plus att jag ska äta lite korv stroganoff nu innan jag ger mig iväg för att möta upp tjejerna på Åhléns och ta en taxi ihopa till arenan.

Puss och Kärlek


About time!

Usch gissa när jag steg upp på min lediga dag? Kl 9.30, bara för jag skulle hinna med alla mina ärenden innan Fia behövde ha bilen för att köra till jobb. Har ialla fall varit på Burlöv center och köpt två par skor, varav inga var till mig! Sen åkte jag för att sola, men där var ingen parkering någonstans så jag sket i de. Lagom förbannad märker jag att jag har glömt lappen till postgubben för jag skulle hämta ut mina skor. Så jag fick köra hem och sedan tillbaka för att hämta dom j*vla skorna! Men nu är dom hemma och dom är så fina =)


Hmm, vad ska man ha på sig ikväll då?! Riktigt ilandsproblem =/

Måste packa ihop lite saker till imorgon dessutom. Ska börja dagen med julbak hemma hos Cissi sedan ska jag köra till Bella uppe i Båstad där vi ska ha glamour party och ha de kul! Ska bli riktigt roligt! Men visserligen lite drygt att köra så lång i detta vädert! Hoppas de lättar upp lite, Farmor skulle till Teneriffa imorse så jag antar att hon kom iväg. Så min slutsats= kan ett plan lyfta från Sturup i detta vädert så kan jag köra till Båstad.

Nä nu ska jag sova frukost!

Puss och Kärlek

I get by on my own

Baaara och endast för att det är december månad så ska jag använda mitt christmas - bling - mobilskal! Jättesött, köpte jag i Thailand =D



Fick meddelande från min chef på make up store om jag kunde jobba fram till 16 idag (från öppning såklart). Vilket jag gjorde för kl 16 så skulle jag ändå börja jobba på IC.

Nu väl hemma är det pepparkakor som gäller!

Imorgon är jag ledig dock =D Men har en hel del ärenden att göra trots allt. Ska lämna en adventskalender som jag köpt till Johan, hämta ut mina skor, handla en julklapp och sola. That´s it! Senare på kvällen ska jag till arenan för att gå på en show med tjejerna från IC, ska bli supermysigt!

Men nu ska jag se några avsnitt av the playboy mansion.

Puss och kärlek

Til now

Ska på ytterligare en personalfest, denna på Gozzip med Åhléns citys personal. Ytterligare en fest med glitter och glamour tema =D Haha! Jaha, då har jag två personalmiddagar och en födelsedagsfest på en vecka, hmm... vad ska man ha på sig då?

FUSCHIA

Tur att jag köpte lila strass stenar och multifärgat glitter i måndags när jag och Bella tog en tur på stan =D Ja menar ni när det blir en massa glitter och glamour fester så har man ialla fall förberett sig!

Do you remember the times?

Gud vad det snöade imorse Värsta snöovädert. Men visst är det de finaste ovädert? =P Gicka raka vägen ner till solariet där jag solade 20 minuter, bara för att värma upp mig. Haha vem försöker jag lura, men ja. Åkte in till stan för att fixa min söndriga nagel =( Sen mötte jag mamma på Jägersro för att köpa lte julklappar, sen hem. Skulle igentligen hunnit med en fika med Amanda idag men tiden räckte inte till. Dessutom skulle hon hämta hem deras nya hundvalp idag så då fick hon spendera mer tid med den istället =D

Skulle just åka och hämta mina skor som jag beställde i måndags, men tydligen fungerade deras kortmaskin inte på posten.... Och nä Bara har inte kommit så långt i utvecklingen att dom har en ATM, inte för att tala om Klågerup då. Öken. Så jag får väl vänta med att hämta ut dom till på fredag när jag är ledig igen.

 

Beställde både dom röda och dom beiga men dom beiga var slut =( Får beställa dom igen när min storlek kommit in på lagert. Men visst var dom fina?

Förresten, har ni öppnat första rutan i er adventskalender? Jag har =D


Puss och Kärlek


RSS 2.0