The grass is greener on the other side

Middag och mys hos farmor. Håller alltid på att somna så fort jag är där! =S Socialt?



Farmor frågade mig: Jaha, Malin. Träffar du ingen nu då? För jag vet någon du skulle passa utmärkt med!
Jag svarade: Nej farmor, de gör jag inte. Vem skulle de va?
Farmor: Robin Paulsson, du vet komikern!

 Jag: Öhm, jo visst farmor, han verkar trevlig.
Vad tror hon?! =P Hahah. De var ialla fall kärt av henne att hon hade tänkt ut en bra kille till mig...hon tyckte han verkar så ordentlig =/ Hmm, haha!

Nej, ska kolla film med syrran nu!

Puss och Kärlek

Allez Olla Olé

Nope, studsmatta shoppin'! När fan ska de  bli sommar? Hatar behöva gå ut i regnet, mitt hår frizzar sig! =P Men älskar ju också att höra när de regnar mot förnstert!

Okey, så jag är något sådär töntig men lyssna på frankrikes bidrag till euorvision.
Jessey Matador - Allez olla olé
http://www.youtube.com/watch?v=W5lf2e1e0rc

-Riktigt svängig =P

Nej, måste fixa mig nu.

Puss och Kärlek

You think I dont know?

Sola blev det och en promenad därpå med. Känns bra, de var veckans skönhetsvård och träning i ett där! Har firat mamma. Hon fick bestämma mat så de blev kina box =S Sen tårta och så kollade vi på en chick flick =D Gissa vilken? Jo, 27 dresses ör typ 24:e gången denna veckan!

Ska upp tidigt och åka och kolla på en studsmatta till lillebror som snart fyller 6år! Ska iväg med mamma medans lille Tulle är på dagis, han ska ju inte veta något. Men ialla fall ledig imorgon så ska köra ner till farmor i Trelleborg för att hälsa på =)


Måste nanna nu, dör snart!

Puss och Kärlek

When I arrive ;)

Joo, jag hamnade framför Eurovision trots allt igår kväll. Alltså vinnarlåten från Tyskland var ju faktiskt riktigt bra! =S Jaja, somnade ialla fall till The Proposal. =) ååh!

Ledig idag, stört skönt. Sov till halv 1, de kallar jag sovmorgon! Blir nog middag med mamma då de faktiskt är morsdag idag... har inte köpt någon present =S

Nej, time to hit the shower. Ska iväg o sola med Linda o Fia sen blir de en massa annat planerat =P

Puss och Kärlek

You dont know

Varit lite kass på att uppdater igår o idag, men mycke o göra vettni! ;) Hängde med mamma till Mobilia en runda innan jobb igår, hitta jacka och skor! =D På kvällen blev de fest och slutligen båten... chocker? Någotsådär bakis drog jag mig till jobb imorse för att jobba långpanna...zzzz! Fick ialla fall sluta lite tidigare så nu är jag hemma. Ska njuta av två lediga dagar framöver!



Tänkte försöka umgås med min familj, men kan bara inte sätta mig och kolla på eurovision alltså! =S

Puss och Kärlek

The real thing

Har precis tagit min kvällspromenad =) Var på Ica Maxi med syrran och storebror innan och köpte filmen The Proposal och ett marabou passionsfrukt och chili, fy fan vad illa de va! =S Smaka inte bra.


Hitta denna trevliga bilden på Sanna, mig och Fia från förra onsdagen!


Näpp, får väl få min skönhetssömn nu. Ska träffa Vetti Spagetti innan jobb och fika. Sen på kvällen blir de festa ska!  =D

Good nighty night!

Puss och Kärlek



Im superwoman

Tanken igår var en mysig liten kväll på lillatorg med några vänner.. började med 4 pers slutade med halva personalen på chili mfl. Riktígt trevligt var de, drog vidare till båten sen som var betydligt bättre än förra onsdagen. Känns som mitt konto fick en smäll.... vågar inte kolla saldo. Fick dessutom ta en taxi hem imorse för bussen körde rakt förbi mig!

 

Anywho, åkte in och åt lunch hos Moha. Svin mysig restaurang. Fotades för Harrys barskola-hemsida och gick sedan en runda i parken med Tim och Gino the dog.



Näpp får se vad som händer idag, kanske blir de lite bowling! =D

Puss och Kärlek

I wanna buy all of the things I´ve never had

Har solat med Linda och Fia i Staffanstorp. Självklart fick jag de sämsta solariet! =( Luktar solarie svett och blev inte brun för 5öre. Dessutom lurade växel maskinen mig på 5 kr! Haha, vilket jävla ställa alltså!

Åkte och vecko handlade på Citygross till Linda och Andy... snacka om att vara lillgammal den! Blodkorv =S

 

Linda klämmer sig fram till en fast gurka =P

Påvägen hem så skulle hon "race-a" med alla duvor och fasaner på vägen, dödsbenägna djur! Asball när dom märker att de blir en nära döden upplevelse för dom! Mohaha.

Näpp dags att avnjuta färskpressade apelsiner från Brämhults, väldens goa´ste juice, till Desperate Housewifes och Cugar town! =D Weey helkväll för brudarna.

 

Puss och Kärlek


Kiss the girl

Intervjun kändes bra, ska komma och provjobba nästa vecka. Det är på Make Up Store, Åhléns. Tanken är att jag ska hinna med både att jobba på Chili och där. Får försöka jobba runt mitt schema och eventuellt ge mina förra praktikanter några timmar =P Men men inget säkert än!


Ska hålla en sminkkurs för Emmy här hemma imorgon. Sen ska vi in till stan och få lite shopping gjord =) Hittade lite fina saker idag. Två toppar och ett par byxor! Känns som jag inte handlat något på år!



Ska få naglarna fixade också hos Peggilito innan jobb.

Snart äre midda! Pangasius filé - my favorite!

Puss och Kärlek

They call us murderers because we kill time

Lugn dag på jobb, som vanligt. Fick ett mäkta intressant samtal och ska på intervju imorgon =) Mer säger jag inte!

Annars ledig imorgon, blir ju riiktigt skönt och om man kunde få lite fint väder to go with that så hade de varit skönare =P Näpp, har lite andra ärenden att ränna imorgon också.

Åhh, blir väl dags att slagga nu gissar jag!


Puss och Kärlek

Its a brand new day

Nyttiga fullkornsmackor med marmelad is the shit!

Lite ärenden sen iväg till jobb. Fan vad de är jobbigt att vara förkyld och tugga tuggummi samtidigt som man går! Har gjort de hela förra veckan fram och tillbaka till jobb. Inte lätt!

Hmm, vad ska man ha på sig idag... e de varmt ute? =S

gotta go!

Puss och Kärlek

I wish I had a chance to take everything back

Fan vilken film mysare jag är! Uppskattar nog lika mycke att ligga hemma i mjukis och kolla på en film som jag njuter av att stå i baren på någon nattklubb med ett gäng vänner =) Kan aaaaldrig få förmycket av de goda.

Kan dock inte påstå att jag fått mycket vettigt gjort idag, men de är lugnt. Är ju trots allt ledig på tisdag också!

Fastnade framför Cinderella story med blåbärspaj och vaniljvisp, mmmm! Efter den filmen så satte vi igång 27 dresses med Katherine Hiegl, riiiiiiiktig tjej film! Måste sluta bli helt kär i alla killarna i filmerna som är så snygga och charmiga =P

Nänä, dags att bädda ner mig själv. Händelserik vecka verkar det som. Blir snart 20 dessutom, får jag min god-natts-sömn så kanske jag kan se ut som 17 ett tag till =P Right! Vill inte bli av med mina "ton" =(

Puss och Kärlek

The good old days!

Precis kommit hem, har varit hos Ingrid och ätit mat. Satt vid hennes dator och kollade och hittade massor av gamla bilder, från studenten och massa andra gamla hemska foton =P


Hittar ni mig?

 



Ja vilken pudding man har varit hela livet va?! =P Haha, kan ju inte påstå att jag va snygg på bilderna men de var kul att se dom ialla fall.

Hörde igår på Harrys låten som spelades nonstop i Turkiet, fransk låt och sjukt härlig faktiskt.
Stromae - Alros on danse

Jaha, tror de är dags för en promenix ;)

Puss och Kärlek


Our love song

Fick sluta tidigt från jobb igår! Redan klockan 19, uuunderbart :) Vi skulle fira Jocke som fyllde år så jag gick raka vägen in på Harrys och satte mig med Cissi och snackade till hon börja jobba, då kom Malin =) Fick se champions league finalen... hejade på Inter tror jag... tror dock inte jag kan nämna en enda spelare? Messi kanske? Eller varfan spelar han? =P Haha ingen aning, så sjukt länge sedan man kollade på fotboll seriöst.



Aaanywho, festen drog igång och jag fick ont när jag andades så drog hem ganska tidigt =/ Tragiskt, men ack så sant!


Har idag varit vaken sen kl 09 och de känns fan-freaki'n-tastic! Städar lite, byter ut en och annan tandkrämstub =P Funderar starkt  på att bädda sängen.... men vi får se, lite spännande att låta bli och se fall mamma säger något!

Måste säga att detta otroliga söndagsväder gör en riktigt glad! Gick ner och åt en Risi-frutti till frukost (jordgubb för er info!) sen upp på rummet igen och jävlar vad gott mitt rum luktar, jag menar DAMN! Ljuvlig doft av wasabi/ingefära/vanilj! ;) Och givetvis min naturliga sov-svettsdoft! Hahahaha. Shit märks att jag gått up way för tidigt!

Puss och Kärlek

You know it!

Har nyst 32 ggr under de 10 senaste minuterna - inte coolt! Fan vad jag hatar vara förkyld, låter som en jävla lama och har ont i hvudet, bihålorna, öronen, näsan och halsen! Wraaah! Nä idag är ingen bra dag för mig... inte ens när man ska borsta tänderna! Nä, då är tandkrämstuben tom! Börjar bli dags att bege sig till jobb, ska bara inom och köpa en T.S berlock till min styvsyster.

De enda bilderrna från min telefon sen i onsdags. Sanna har köpt cykel....och cykelbyxor.



Sexigt värre!

Nu ska jag bege mig!

Puss och Kärlek

Do your crime

Jaha, sammanfatta gårkvällen. Jobbade till ca kl 19 sen gick jag till Sanna, som för the record bor på heeelt andra sidan stan! Fick trevligt promenad sällskap med Tim och Gino - the dog!

Väl hemma hos Sanna så satt Fia och Suvi redo att bli festfixade. Så vi hade vår lilla tjej middag med pasta och pesto och vin ;) Hah. Sen blev de sminkdags, sminkade både Fia och Suvi. Innan vi drog till lilla torg för att möta upp Olivia så spelade vi lite kort hos Sanna och hade allmänt mysigt (kvällen blev inte bättre än vad den va där) =) När vi kände oss klara med Lillatorg så begav vi oss till båten, inte varit där tidigare och trevligt var där.... Var bara inte på något speciellt fest humör. När båten stängde blev de lite natta mat och sen raka vägen hem till Suvis säng där vi la tre stycken och trängdes =P Klibbigt men mysigt!

Har idag varit på en långpromenad mellan typ KB och typ Nobeltorget =P (mellan Suvi och Sanna) sen bort till värnhemstorget, blev dock en falafel på vägen! =)

Har en hel del och göra och sedan ska jag bege mig till jobb!

Bilder kommer!

Puss och Kärlek

What dreams are made of

God morgon! Spenderade gårkvällen med Fia och Suvi framför tvn med makaroner och ketchup =) Fick sluta tidigare från jobb så kom hem precis i tid för att se Cugar Town - riiiktigt bra är de! Vaknade kl 5 imorse av skinande sol!=S Satte på mig ögonbindeln och somnade om till 11.30, gott =) En dusch, hårföning och hår plattning senare så ska jag äta frukost. Ska jobba sen till Sanna för att äta middag med lite tjej kompisar sen dra ut.

Hur äter du makaroner?

Malin: Med bara ketchup
Suvi: Med ketchup och aromat
Fia: Med ketchup, smör, ost och aromat! =S



Hmm..urk!

Näpp dags att bege mig mot bussen, Bara klä på mig först =P

Puss och Kärlek


Happy an....

Jaha 18:e maj idag...

Precis dragit mig upp ur sängen och gjort frukost. Orkade inte gå ut på en promenad. Gick en runda med mamma och Fia igår kväll sen åkte vi till mammas vännina och fika. Riktigt mysigt faktiskt.

Har kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent! =)
1: En bil
2: En ring från Thomas Sabo
3: En klocka från Thomas Sabo
4: Nytt armband och berlocker från...gissa!... Thomas Sabo!! =D

Ska strax bege mig iväg till jobb men först sooola, mmmm!

Låg och kolla de Sex and the city - the movie igår när jag skulle somna. Alltså jag tycker faktiskt det är lite kasst att allting bara ska lösa sig hela tiden =S Jag menar Mr.Big lämnade Carrie vid altaret, vad fan är oddsen att hon förlåter honom och tar tillbaka honom efter en förnedring inför över 200 pers. Och sen med Miranda och Steve, vad fan är oddsen att hon förlåter honom och tar tillbaka honom efter han har varit otrogen!?! Sen när Samantha och Smith gör slut...aasssååå! Mest känslolösa break up jag någonsin skådat. Han blev ju inte ens ledsen även om han sa att "he kinda saw it coming", är de inte en smäll på käften när de väl inträffar då? Jaja, de är trots allt bara en film men jag hade (efter ha älskat den varenda gång jag sett den) kunnat tänka mig att inte allting hela tiden slutar så lyckligt.. lite mer verklighet i de hela liksom!

Grönt med rost och guld =)



Gotta go, jobbet efter solariet... suck

Puss och Kärlek

I see you..

Vilken helkväll bokad! ;) Top model 13 och sedan Hollywood fruar, kan de bli bättre ;) Sen kanske vi tar en tur till Padde, vem vet!

Mitt mongo till syrra kör stenhårt på bredbandsbolagets tv reklam.. ni vet sången de sjunger: Upplev mer, upplev mer upplev mer med bredbandsbolaget. Jo, dessutom kan hon varenda vers! *suck* Snart jag med...

Njae, om man skulle åka och sola. Ska ju iförsig sola imorgon innan jobb, man kan ju inte bli för brun så what the f*ck liksom ;)

Puss och Kärlek

Malin Beyer Make up artist

Har precis fått min första "seriösa" förfrågan om ett möjligt sminkjobb - känns skit kul! Har ju inte direkt marknadsfört mig som make up artist så kanske därför det har varit lite dött på den jobb fronten. Kanske dags att verkligen börja marknadsföra mig själv snart. Har ju fixat ett eget företag och allt! =P Sen med tanke på sommaren är runt hörnet vilket beyder: student, bal, bröllop, avslutningar och massa som firas. I dessa tider vill ju folk vara lite extra fina ;)


Förövrigt denna söndagen så har jag varit på Nova och inte fått mycke vettigt gjort. Och när man är uttråkad eller saknar sysselsättning, vad gör man då? Jo, man sminkar sig!


Började med en grön ögonmake som senare blev lite mer "jamaican!" ;)


En sommar fräsh sminkning i rosa och grå som fick lite krydda med hjälp av dekorstenar!
 

Näpp, dags för en promenad. Nu är jag rejält uttråkad =P Men  så är de, orkar man inte ta sig tiden för att ringa någon eller hitta på något så får man skylla sig själv.

Om intresset finns för en make, eller bara frågor så skriv en kommentar så svarar jag. Eller om man vill bli make-ad så skriv de! =)

Puss och Kärlek


Kiss good night

Har städat klart nu, ätit hemma lagad pizza (föredrar nog take  away pizza istället ;) Ansat brynen och gjort en rosa-sotad fest makeup! =) Jepp, sånt gör man när man sitter uttråkad en söndag och väntar besök av farsan!

 
Att ansa: Klippa till, plocka och slutligen raka bort de små, tunna ljusa håren för att få en fin linje. Fyller i sedan med bryn penna och tribrow (ögonbryns "skugga"). Så får man bästa, mest finputsade resultat. Att sätta på lite ögonbrynsvax för att få en polerad look är också jäkligt snyggt ;)

 
Killar frågar om man verkligen behöver så mycke smink...Eh ja! ;) De är inte ens hälften av sminket som jag har använt idag. Okey nu blev bilderna lite smått suddiga men ni fattar den rosa-sotningen va?

Dags att bege sig iväg med farsan och brossan!

Puss och Kärlek

Here we go

Har kommit på att min ringsignal på mobilen låter som en kass mjukporrsvideo =S Men tänker inte byta! Låter helt sexigt när man kommer gående och den börjar ringa ;) Haha.

Var lagom trött igår efter jobb, 12 timmar och precis när vi skulle börja städa så häller jag (av misstag) ut alla såserna över golvet....kul. Zzzz. Skulle sola idag men när jag väl kom till solariet så hann jag inte för Fia hade lite för bråttom! =S

Annars idag, mina damer och herrar, blir de storstädning av kök och badrum (inte mitt sovrum). En promenad i skogen med pappa och bror senare och jaa... sen får vi se vad denna ljuva söndag för med sig !


Puss och Kärlek

Im like yeah

Jaja, har laddat upp min fredagkväll med lite coca cola light och Sex and the city - the movie. Riktig myskväll för mig själv! Ska ju upp tidigt imorgon och jobba långpanna annars så hade jag nog befunnit mig på Sannas inflyttningsfest ikväll.

Wihoo har beställt denna smink palett från Queens & Shadows för endast 249:- (frakt tillkommer)
88 Matt
Så mycke kul man kan göra med den ;) Ska nog ta och beställa med shimmriga skuggor och neutrala skuggor också. Men får ju va lite ekonomisk, en åt gången!

Nej dags för mig att drömma mig iväg till NYC med SATC tjejerna ;) Långdag imorgon ju så kan inte sitta och spola tillbaka för jag missa halva filmen pga att jag bloggar. Så funkar det inte ;)

Puss och Kärlek

Looking for a change

86 olästa mejl senare så funderar jag på att byta mejl adress =S Slutade tidigare från jobb, fick trevligt besök på bussen =) Men inte lika trevligt när man kom hem och ska spendera sin "tidiga" kväll med att läsa mejl från en vecka tillbaka. ZZzzz...

Nej ska stå ut med att se Avatar för 4:de gången med lillebror nu.... så hemskt bra är den inte.

Puss och Kärlek

Wish I didnt know u, got me feeling stuck

Jobbat igen =P Never ends! Fick ialla fall gå lite tidigare. Såg min kompis Jocke uppträda igår på Harrys. De hade stand up show som heter Garva, där underhöll då bla Jocke. Kul var det faktiskt, hade lätt kunnat göra något sånt om jag hade varit lite rolig och inte haft så torr humor.

Väntar fortfarande på bilder från Cissis kamera - går lite slött.

Sex and the city 2 kommer ut på bio den 27, SKKKAAAAA SSEEEE!!!! Om jag så ska ta ledigt så ska jag ha biljetter till premiären!

Vill tillbaka till Turkeey!


Tog  denna bilden sista dagen när vi skulle hem, då var de lite stormigt väder.

Puss och Kärlek


Let it be the best ever!

Jaha, vaknade upp i Sverige denna morgon också... åh jag vill tillbaka. Kändes så lyxigt att bara ta hissen ner till en massiv frukostbuffé varje morgon sen bara gå ut och lägga sig för att jäsa vid poolen. Som Oliver sa - Detta är livet! Jaja, sommarvärmen skulle väl komma till Malmö nu i helgen? 20 grader var de någon som sa. Hade banne mig varit härligt iallafall.

Har precis stigit upp och ätit lite frukost, ska hoppa in i duschen strax är de tänkt. Lovade syrran att köra henne till sin kille sen måste jag jobba.. åh semester?!?!?!

Gotta go! Hörs ikväll!


Puss och Kärlek

The ***** is back!

Åter hemma igen då, Turkiet var underbart! 28 grader och sol. Så fruktansvärt hemskt att komma hem till 8+ och regn =( Kom inte hem förrens ca kl 1 inatt så orkade inte skriva. Har ialla fall jobbat idag, sucks när man legat på en solstol i en vecka... Bilderna som ni har väntat på kommer här ;)

Hotellet:
 
Promenaden mellan poolerna och stranden.
 pegasos i lobbyn.
 
Lobbyn. Min middags vy på terrassen =)

Lillebror! =D
 

Han fick en skorpion tattuering. Köpte en vattenspruta till honom också... vilket jag senare kom att ångra.
 
Ego bilderna står han faktiskt själv för.... vet inte vem han har fått de ifrån bara =P

Moi:
 
Sjuukt fotogenisk ;)

Införskaffade lite nya vänner =P

Victoria och Louise från Göteborg. Det blev en runda skitgubbe på rummet =P Lärde även känna en tjej från Malmö som heter Katrin =) Kul!

Inköp!

 

Handdukarna är faktiskt vinröda och guldiga(inte röda). Tänkte de kunde va fina för när man flyttar hemmifrån. Väskan lyckades jag pruta ner från 72 euro till 30 euro =D Haha, jag är min pappas dotter! Ray Ban solglasögon i brunfläckiga ramar. Köpte en ny mascara på Antalya airport. Märket Guerlain - aldrig hört talas om. Men de kan ju va kul o prova något nytt. Till slut köpte jag sånt här midjesmycke som magdansöserna har, men kreativ som man är så tyckte jag man kunde hänga de runt halsen istället så blev de lite modernare ;) Näpp, fler bilder kommer från Cissi kamera. Nu ska jag sova, jobba imorgon men innan dess måste jag ta en tur i solariet. Får ju inte blekna nu ju =P

Puss och Kärlek

Look out

Då tror jag att jag är färdig packad.... tror. Är iallafall helt färdig med allt annat...tror jag. Sitter nu och lägger över låtar från Fias mobil till min så jag har lite att lyssna på! Försöker göra de, blogga, packa klart och se reprisen på Hollywood fruar på en och samma gång. Hade ialla fall tid o sminka mig ;)



Gul, röd och lite silvrigt =) Varma färger för varma väder!

Tänkte lägga upp en bild på mitt bruna hår.. .eller brun och brun, blond/brun.

Syns kanke inte så mycke =P

Nej, nu ska jag bege mig till Cissi. Hennes mamma ska köra oss till Svågertorp där vi ska ta tåget till Kastrup flygplats i Köpenhamn. =)

Dags att måla tånaglarna =D Får se om de blir något bloggande i veckan, annars hörs vi när jag kommit hem!

Puss och Kärlek

You build me up

Paackar! Haha eller ja snarare Fia som gör de åt mig =P Hatar packa, man får ju inte plats hela garderoben ju! Har så mycke jag måste hinna, har redan kört två ärenden idag. Wäxla pengaa! Nu har jag snart fått allt gjort ialla fall. Håller dock foooortfaarande på att packa =P

Åh, nu vill jag åka till värmen!

Puss och Kärlek

Looking good

Har jobbat långpanna men fick gå redan kl 20, sviiin skönt =D Missade dock bussen så snälla söta Cassi körde mig hem istället =P Lite kallt att åka cabbe i detta vädert, men de gick =D



Har ju inte lagt upp en bild på mina naglar sen jag har gjort om dem! Denna gången blev dom lila glittriga med silvriga rosetter!


Nu ska jag se film med mamma, Alex och Oliver sen måste jag nog ta o packa lite skulle jag tro =P

Puss och Kärlek

RSS 2.0