En dag på ...

Idag har varit en låååång dag! Det började igår...

... Efter jobb så satt Vesslan och Jaquline och drack lite på Chili så jag joinade. Sen gick vi och Tim (chilis ägare) in på Harrys och drack och tittade på några stå-upp komiker. Det är nu varannan tisdag på Harrys, skoj faktiskt. Där blev vi kvar ett tag och drack =) Jag vaknade typ 5 inatt och kunde verkligen inte somna om, Jag var hur pigg som helst! Vid halv 12 steg jag upp sen blev det en runda i city. Inhandlat fick jag - väska, smink, hårspray och shampoo. En del andra små grejer också men de är inte nämnvärda =p Seda´n var det som alla andra dagar - Praktik på Chili. Det var minsann en del att göra idag =)

Jaa! Jag har fixat min facebook nu =P Jag är skitkass på det men jag har en ;)

Denna veckan ser ut som såhär; Torsdag - praktik. Fredag - Praktik sedan utgång med Nina o Paula. Lördag - Ledig. Dricka lite på Chili med Cassie sedan på fest med Suvi och möjligen några andra sen på söndag så är det jobb på KB.

Jääävligt intressant vecka va?

Jaa, just de! kommer inte ihåg om jag skrivit de i mitt förra inlägg men jag har fått mina skor nu som jag beställde. De är jätte fina och skööna för den delen också! ;)

Nya favorit låten. Eller nya och nya, Paramore- misery buisness. As bra!

Puss och Kärlek!

Chili, that's it!

Jobbat på Chili hela veckan, skoj men de känns sjukt tråkigt att bara spendera hela dagen i ett kök....

Annars har det inte hänt mycke denna veckan. Funderar på att hitta på något, typ gå ut eller något ikväll. Men vi får la se, jobbar på KB imorgon så..

Nu ska jag gå ut o ta en promenad, städa mitt rum + garderob, sedan göra lite sånna hemma spa grejer som att sätta på en ansiktsmask! Men allra först skaj ga börja med att äta min frukost! Jo jag vet att klockan är halv två men bättre sent än aldrig!

Tradigt att de va endast en som gjorde min Malin-quiz.... Max min trogne läsare! Men han hade bara ett rätt! hahah. Förresten så är inte alla irländares favorit färg grön! Lite sån allmän fakta!

Nä, nu mina damer och herrar avslutar jag för dagen än så länge ;)

Puss & Kärlek <3

=)

Vilken dag alleredan! Imorse vaknade jag, sträckte på mig till fåglarnas kvittrande sång. När jag drog upp persiennerna såg jag att det var skinande solsken så jag bestämde mig för att ta en rask morgon promenad. En tur i Klågerup City med musik i öronen gör verkligen susen en sån här dag! När jag kom hem blev det en kaviar macka och ett glas mjölk sedan vart de dags för duschen!

- vilken fantastisk morgon va? =D

Idag ska jag, som de flesta andra dagarna, gå och praktisera. Hade ganska gärna sjukanmält mig men man får ju ställa upp för laget. Jag är ju faktiskt ledig på fredag så!

Den 5 februari så ska alla som var med i årets kock upp till Göteborg och se finalen, skoj ska det bli. Jag och Cassandra snackar lite om att stanna kvar efter och gå en tur på stan sedan hitta nått trevligt uteställe till kvällen. Jag menar man får ju ta vara på sina lediga tillfällen!

Okey, jag är sjukt uttråkad. Ska ta bussen in till stan om en timme. För att underhålla både er och mig så gör jag en lära känna mig bättre lista! =D

1, Favorit färg?
2, Favorit siffra?
3, Favorit stad?
4, Vad kollar jag först på hos en kille?
5, Min födelsedag?
6, Mitt andranamn?
7, Favorit film/er?
8, Land /länder jag vill besöka?
9, Vad gör jag 70% av dygnet?
10, Vilken färg har jag på ögonen?

Så ska vi se hur många rätt du fick! Svara nu ärligt vad du fick för resultat!

1, Grön
2, 5
3, New York
4, Ögonen
5, 5 juni
6, Maria
7, Dagboken och Sex and the city filmen
8, Thailand, Kina och Malaysia
9, SoooozzZZZZzoover
10, Grön/brun

Hoppas fan ta mig att du känner mig så bra! ;) Var nu inte anonym när du svarar hur många rätt du fick!

Lycka till! 

Puss och Kärlek 

20;de idag va?

Vatt igång heela dagen o lagat mat! De är skoj men det tar på kroppen att hela dagen hålla igång! Ska jobba hela veckan utom fredag, då är jag banne mig ledig! Sen på söndag ska jag jobba på KB. På min lediga dag ska jag trots allt ändå "jobba" =P Jag ska hjälpa Max- den röda! (dock ej irländare) att måla i hans lägenhet och sen så har jag match på kvällen. Får se om jag ska spela eftesom jag inte tränat på hela veckan.

Lön på fredag - Gosigt. Som vissa skulle säga!

Gud, ja jag är nog världens sämsta bloggare! Jag har absolut inget intressant att skriva! haha, diag ialla fall ;)

Fan, jag är skit sugen på spagetti och pesto! Hur kan man bli sugen på nått sånt bara så? När jag var i Barcelona så var det typ de enda vi åt när vi inte åt ute. =P Gotte!

Nä, nu har jag ju faktiskt redan borstat tänderna, så de blir inget! Får ta och skriva en dag när lite mer intressanta saker har hänt =P


Sov gott alla barn!

Puss & kärlek

Lilla s j u k l i n g e n

Jepp, jag är sjuk... Tragiskt, jag vet! Har varit sjuk sedan i onsdags då min praktik på Chili började. Hade en as trevlig dag med Manne och Alex men jag kände på mig att förkylningen bara blev värre och värre. Torsdagen betod av feber och förkylning samt attans ont i halsen :S likadant var de på fredagen. Idag på lördagen så känns det inte mycket bättre men livet goes on trots allt.

Igår kollade jag film hemma hos Jp, Chaos Theory hette den, tror jag. Iaf så var det den med Ryan Reynolds i, visst är han så sattans snygg! ;)

Idag, mina damer och herrar, blir det nog inte så mycket av fest eller så utan mest lite drickande och umgänge hos en vän. Ni vet "man får ju inte gå ut när man är sjuk", egentligen.

Ni förstår kanske inte mycket nu... men jag har inte saker som jag vill ha de... Det är lite jobbigt för jag vill inte gå in på detaljerna, för min egen skull, men jag tror kanske att jag vet hur jag vill ha de. Vet bara inte om jag kan få det så... Gjorde en upptäckt idag, vilket inte gjorde mig speciellt glad med tanke på att den var jävligt sugig... Tänker inte berätta vad det är eller vem det handlar om men du känner dig nog träffad och du vet nog vad det gäller om det är dig det handlar om. Jag är trött på lögner, även om jag kan stå för många av dem själv. Jag är alltid till viss del ärlig fast ibland låter jag bli att berätta hela sanningen, bara för att inte såra dig. Så det är ju för din skull då, förstår du. Jag har välidgt svårt för att svälja och inse att det är jag själv som har gjort det här, för det var inte såhär det var tänkt för dig eller mig. Men nu är allt skitsamma och vi kör på mitt nya motto : Man lever bara en gång. Så nu tar vi saken för dagen och valen för stunden.

Snart får jag mina skor som jag beställde. =)



Puss & Kärlek

Förlängt Jullov!

Idag är jag som sagt ledig igen och det verkar hålla i sig fram till på Onsdag förutom att jag jobbar på KB på söndag, men de gälls inte =P Sen börjar väl allvaret igen eller vad man ska säga?

Idag vaknade jag 13.13, fett va? De var exakt då jag kollade på klockan... Kunde inte somna igår, tror jag ligger och tänker för mycke på för mycke..vilket aldrig leder till något bra. Om man säger så! Jag kollade på 6 and the city filmen med mamma och Fia. Alltid lika bra ;) Kollade även runt lite på Forever21 och Nelly.Com efter kläder och skor men hitta inte så värst mycke..MEN! Ett par älskade skor och armband fant jag =D


mina shoes

Tjusiga va? Fia beställde också lite grejer, vilket vi får om några dagar. Goddie!
Nä nu måste jag städa annars blir väl mamma Frankie tosig om hon kommer hem och "här ser ut som kriget" - taget ur hennes egna ord! De blir nog en stilsam tv kväll i jättesoffan... Jag känner att jag är för jävla lat för att hitta på något idag =D Haha, way to go!

Puss & Kärlek till er mina små bloggproppar

Året 2009

Fan jag vet, förlåt mig att jag är bland världens sämsta bloggare och inte skriver under vissa perioder. My bad! Inte för att den senaste veckan har varit hektisk eller så, men de blir helt enkelt bara så ibland!

Nyåret firades i Halmstad i Bens sommar hus tillsammans med husherren själv, Sebbe, Tisse, Motte, Johan, Jens, Martina, Sofia och Emmy. De började med att jag blev upphämtad i Malmö av Martina dagen innan nyårsafton (nyårsdagen alltså då, daah) så körde vi upp till Ängelholm på vägen och hämtade idealparet Emmy och Sebbe. Senare körde vi till Halmstad och spelade spel och åt pizza hela kvällen. Nästa morgon var det frukost på espresso house i Halmstad city sedan blev det en liten shopping tur i stan. Efter city turen var det hem och duschen som gällde, tur var ju att jag duschade sist så jag fick inget varmvatten efter alla andra 10 persen hade duschat, men de e kärlek de! Kvällen bestod först av mat - fläskfile, kantarellsås, potatis och getostgratäng. Kvällen flög iväg med dricka och dans. Jag kom även ihåg att fixa lite bilder, för ovanlighetens skull! Jag hade inget direkt och sätta på mig även om jag spenderade hela måndagen innan vi åkte till att leta igenom varenda affär i stan efter en fest blåsa! Meeeeeeeen de fanns ingen för mig! =D haha. Det blev en klänning som Fia hade lånat av Elin sedan innan som jag nu snodde. Till de ett svart band som jag knöt runt håret och ett par låga lack stövlar! Kanske inte världens festligaste men jag piffade ialla fall upp det med ett par lös ögonfransar ;) haha


Motte, Sebbe, Jag och Johan. Jag ser spiknykter ut! =D



Jens var en rolig hockey Göteborgare som underhöll på de flesta bilderna. Skit charmig och fick liiiite förmycke att dricka, han trodde även att Resorb (anti- bakfylle tabletteer) skulle hjälpa om han åt upp hela paketet..... vilket sedan kom ut igen.



Här är vi, Tjejerna! Lägg märke till de fina klänningarna de andra har på sig! Kände mig lite vardaglig. Och nej jag är inte så kort jämnfört med de andra, de har högklackat på sig!

Dagen därpå körde vi hem till Malmö på kvällen igen. jag var nöjd med mitt nyår, kanske inte som jag tänkt mig riktigt men den goda stämningen gjorde upp för de få raketerna vi såg på Tylösand - strand! Hahah.

Jag har bara softat resten av veckan, utom i måndes. Det var så att Ida, så välplanerad, kom på att på måndagen ska vi ha en liten get toghether gamla tjejkompisarna, käka o dricka lite sedan dra ut. Vilket vi gjorde trots den korta varseln. det blev knytkalas och det blev pizza, kyckling, pasta sallader, ostar, paj och mycke mera. Jag blev mätt på 2 röda sekunder. Kvällens uteställe blev, som de flesta andra gångerna Etage. Träffa ganska många kompisar där, och trevligt var de!

Idag började skolan igen, ball.... eller vad man ska säga? Ska till Chili nästa vecka och börja praktisera.... de ska bli la intressant!

Imorgon är jag ledig, antagligen ända fram till Onsdag om jag har fattat rätt. Skönt, inte för att de behövs men endå ;)

Idag har jag varit i skolan, sedan gick jag till stan, skulle göra några ärenden. Jag tror jag satt på espresso house i 2 timmar ensam och läste en tidning tills att Elin och Fia kom, Fan vad skönt de var! Tänkte inte på något annat än min chai latte och varför David Beckham skulle vara intresserad av Britney Spears när han har en sån pudding som Victoria!

Efter att ha läst den tidingen längtade jag till sommaren och varma dagar. Älskar sommar modet korta jeans shorts, sandaler, en lös top och solblekt hår.... eller i mitt fall "frisörblekt hår".

Jag hälsade även på Freddie och Enzo idag, Vi lagade spagetti och köttbullar och tog en liten tur med Enzo i parken. Sen fick jag skjuts hem och gav mig iväg med Madde direkt till träningen.

Så nu tror jag att jag har sammanfattat det mesta av min dag tror jag. Ska in o beställa lite kläder från Forever21 nu, lägger upp bilder på mina kap senare ;) Resten av min kommande vecka får ni imorgon =D

Ha de bra, sov gott och ett gott nytt år! Glöm inte kommentera!


Puss och Kärlek!

RSS 2.0