Shamless

Var ute i stallet och hämtade mina kisar =D haha jepp det blev 2 stycken. En spräcklig tös som heter Kinou och en lite svart vit pojke som fick heta Sinai =) Är hemma hos Fias pojkvän nu så kan inte lägga upp några bilder. Men de kommer imorgon! Åh mina bebisar är såååå söta. Kinou är helt framåt och nyfiken medans Sinai är blyg och gosig av sig. Nu ska vi laga mat och sedan se Fias favorit film - Transformers.



Nästa vecka ska jag till Ullared med Emmy, Sebbe och Fia så det blir en liten utflykt. Någon som är intresserad av att vara kattungevakt till mina älsklingar.




Mycke dödsfall på senaste dagarna. Michael Jackson och så var det en kille på metaltown som dog av hjärtstillestånd =/ Förra året dog det också en kille som hoppade ner från bron ute vid frihamnen  i Göteborg. Tydligen var det för grunt och kille spräckte skallen i stenarna. Kan väl inte säga mycket mera än R.I.P.


Lång dag framför mig imorgon. ;) See yah!



Puss och Kärlek

Breaking inside

Armbanden har jag köpt på olika ställe. Det ena köptes på BikBok och det med nitar köptes på metaltown.


Igår blev det filmkväll ooch mys med familjen. Och idag ska jag köpa katt :D Ska med Linda till stallet där hon rider och välja en liten kise =D Späännadne! Har inte bestämt mig för namn ännu men de kommer. Ikväll blir det troligtvis innebandy i hallen och lite grillande i solnedgången och förhoppningsvis någon god dricka till det! Måste se till att komma ut och få lite färg ju!



Ska jobba onsdag 11-15 likadant på torsdag. Fredag 15-23 och lördag 11-23. Here we go!



Nope ska sticka nu. Hörs!



Puss och kärlek!

Save me

Jaha, hemma efter  en aningen slitsam helg i Göteborg. Har haft så skoj och som de två tidigare åren så har det varit ett riktigt äventyr. Får ju inte vara sämre än vanligt så jag har ju självfallet fotat som en galning. Kanske blir så att detta inlägget blir väääääldigt långt! Men de mesta lär ju var bilder! ;) Vi börjar om från början  och turen startar i Malmö city utanför KB. Här står jag med Fia och Hanna (ej på bilden, dahh) och väntar på vår bil. En timme senare var vi påväg!

 

   

Jag är inte den som är den så jag erbjöd mig att ligga på golvet så att vi kunde få lite sömn påvägen dit.


Här har ni min och Olivias vackra baksidor. Eftersom det var 140 grader varmt hela helgen så gick vi i bikini fram till de att vi öppnade.


Jepp, i detta tälten jobbade vi mellan 12- 17 timmar i sträck fyra dagar i rad. Vi var ju tvugna att piffa upp tältet lite så jag och Olivia målade lite.

 
Jag och olivia                                               Hannah Montanahz

 
Tvillingar? Nej, men seriöst, tvillingar? ;)



En bakfull Petter åkte iväg och köpte pool, brassestolar och ett parasoll. Här har vi Mathilda och Hanna som utnyttjar läget.
 



Bilden säger säg själv rätt mycket. Dead by April.



Denna porriga nisse är sångaren från Dead by April - riiiiktigt fin! Kom dessutom och handlade hos oss. Ni kan ju tänka er  att Fia fick panik!


Slipknot!

  



Marilyn Manson!





  



Hans uppträdande var verkligen en show. Riktigt bra var de!


People!



Hanna och Sölve spänner sig lite grann.

  
Thor och Li sprider lite kärlek,  hunken Björn, Oliva och Mathilda chillar vid poolen. Sölve läser newsen om MJ.

 
Jag jobbar som pengar automat. Blev dessutom namngiven utav Björn till Blondis Bella =S



Sölve ensam kille med mig, Olivia, Li, Fia, Hanna och Linda i bilen, försöker hålla sig vaken.....

....Meeen de klarade han inte och det straffade sig. Fram med sminket och på med rouge och läppglans! Vacker som en liten prinsessa blev han!



  
Bam Bam, King Arne och Hannah Montanahz!



Fick gjort lite inköp ;) Ett nitarmband, ett armband till brossan, En förtöjare till örat i silver och två diamant ploppar till mina senaste piercingar =D Olivia skulle igentligen pierca sig där eftersom de hade byggt upp en studio på plats... men fega ur lite =P Jag var också riktigt sugen men fick inte för mina två andra behövde tid att läka =/

 

Öl? Igår kväll vid ca 02 tiden så blev det krök i lobbyn på hotellet! Jätteskoj!


De får väl räcka för nu, fler bilder lär dyka upp lite då o då!




Puss och Kärlek

Somewhere we can be alone

Uppe med yuppen redan klockan 06.00 imorse, packade det sista och tog bussen sju. Avfärden till Göteborg skulle gå 08.00 men vi var inte iväg förens 09.00. En bil med 5 brudar och en bitch, bokstavligen då. Mathilda körde och hon hade sin jättefina hund Daisy med sig som fick dela säte längst bak i minibussen med Hanna,



Somma alla tidigare år så somnade jag givetvis inte efter lång tid. Vaknade upp så var vi i Kållered där vi stannade och köpte shorts till Hanna som inte trodde det skulle bli så varmt idag. Jo varmt var de. Räckte man stod stilla på en plats så svettades man. Tur Petter köpte en liten barnpool som vi fällt upp bakom vårat jobbtält så man kan svalka sig lite emellanåt.


Jobbat i 12 timmar sedan drog vi till hotellet och bada i poolen, kollade lite på matchen nere i baren och sedan bestämde vi oss för att köpa lite gott, kolla på en film sedan sova. Bra tänkt eftersom vi ska vara på frihamnen redan klockan åtta imorgon, får ju gå upp och äta frukost klockan sju då. Dessa tider alltså, jag brukar ju aldrig gå upp före 12!!

  

Lite bilfärdsbilder! =)




De två scenerna. Till imorgon (west coast riot) är det sålt 8.000 biljetter. Till både fredag och lördag (metaltown) är det sålt 20.000 biljetter vardera. Blir en hel del hårdrockare.



Här är en del av den ca 80 meter långa ölbaren, fick inte med hela på mobilkameran. Har ju givetvis med min andra kamera också men jag glömde sladden för att koppla in den till datan... typiskt mig. Men ni får alla "kamera" bilder när jag kommit hem på söndag =D

    
Hanna och Fia pausar lite och Olivia leker med en palltruck!



Nej, måste gå och lägga mig nu är så trött!! Dessutom är dessa sängarna helt underbara. En finbäddad 140cm säng för mig själv, jag hade fått plats här 4 ggr! Jag som gillar ligga och trängas =P



Puss och Kärlek

Lost and never found

Som sagt, skulle på visning idag för smink. Men inte vilket smink som helst utan Mary Kay produkter! Nina - hudvårskonsulten, hade bjudit hem mig och en annan tjej som skulle få en visning. Detta gör hon för sitt egna förteag inom Mary Kay, rätt skoj faktiskt. Vi fick prova rengöringsprodukter och smink!


 

Här har vi Nina med ett uppdukat bord =)

 

Inte världens charmigaste bilder men men. Första är helt utan smink och andra är med endast foundation och mascara. Ni som känner mig väl vet om att jag ofta använder mycke smink och att jag aldrig går någonstans utan smink. Så detta är typ en revolution! ;)



Tada!



Detta här under köpte jag. Regöringslotion, 3 produkter i 1! 340:-




Åker till Göteborg för jag ska jobba på Metal-town, i samarbete med KB, imorgon och kommer hem på söndag. Har med mig datorn eftersom jag tänkte hålla er uppdaterade, men det är inte säkert att jag har internet tillgång. Vi får la se ;) I vilket fall som helst så åker jag 8 imorgon bitti och kommer nog hem relativt tidigt på söndag! Hoppas fina vädert håller i sig!



God natt, sov gott!



Puss och Kärlek

You have all of me

You'd cry, I'd wipe away all of yout tears. You'd scream, I'd fight away all of your fears. I've held your hand trough all of these years....

Evanescence - My immortal

även

UB40 - Red wine, vilken sommar låt alltså. Okej den är ju typ tusen år gammal men den är så härlig!! Min pappa lyssnade alltid på denna när vi var små =)


Puss och Kärlek

What has become

Jepp, gårdagen började runt 12 snåret då denna svenska irländaren drog sig upp ur sängen. Hatar att behöva stiga upp på morgonen när sängen är som varmast och bekvämast! Plågsamt ju! Ligger där och är helt mysig så tickar klockan iväg. Jaja, i vilket fall som helst fick jag ju börja med att plocka upp kläder och skor som tydligen fanns utspridda över hela huset. Mamma Frankie får spel! Men det är faktiskt inte bara jag som använder mina grejer, det är Fia också!

  

I högar på golvet, på trappan och på köksbordet. Okey detta är väl inte så värst, men mitt rum brukar se ut som vad min mamma kallar " tredje världskriget" - Dramaqueen.

Sen blev det frukost, duschen och bussen in till stan med sis - Fia.



Hade lite smått tråkigt på bussen så jag sa att vi var tvugna att ta lite bilder till bloggen ;) Såååå dedikerad jag är! =P

Träffade Elin och gick till EH, fick höra det senaste skvallert om alla i "kompis kretsen" och utanför =P Sexliv, kärlek och hat diskuterades också. Alltid skoj att bara ta sig tid till att sitta ner och snacka lite skit. Tror tjejen i kassan börjar få ett intresse för mig eftersom jag varit där en hel del på senaste tiden! ;)


Nä, jag bara skoja, men visst var hon duktig på att göra hjärtan!?

Efter fikan gick vi lite rundor i affärer sedan satte vi oss för att sola vid kanalen. Elin började jobba vid 17- tiden så vi skulle underhålla henne lite.

  

Har väl aldrig direkt påstått att jag blir speciellt bra på bild =P Lyckades ta en på Fia också där man kan se den efterfrågade tattueringen!



Kanske inte hennes charmigaste ansiktsuttryck men så går de när man ska dumma  sig inför kameran!

Hittade mig ett par färgglada chinos som jag letat efter ett tag, men varför skulle dessa sitta precis så som jag önskat? Nej, tydligen var det såna som skulle sitta högt uppe annars fick man en påsröv..... de fick jag i alla fall. Här testar jag stl 34 och det sitter som mormor trosor på en anorektiker!

 

Här har ni dem. Från märket Att inne på Åhléns city. Färgen är stört skön men designen var inte mycket att hurra för!

Efter det gick vi in och hälsade på mina kära arbetskollegor inne på Chili och sedan ner mot Stortorget för en "Hård- glass" Ingen anning att man kallade kulglass för "hård" glass =S



Well, there you go! =P



Såg filmen Smother igår, riktigt rolig. Rekomenderar verkligen den om ni har samma torra humor som mig! =P



Ska iväg till min kompis Nina sen och få en visning för ett sminkmärke - Mary Kay. Så bilder och mer rolig fakta får ni senare! =D



Puss och Kärlek



 


Im ready now to follow my heart

Sitter och lyssnar på Orup - den hon vill ha. Har precis duschat och ska göra mig iordning för att åka in till stan med syrran, träffa Elin och fika lite! Ser ju ut som det ska bli riktigt stabilt väder idag, men man ska ju inte säg förmycke. Detta är ju Sverige så de lär väl vända helt plötsligt. Måste sätta på ansiktet nu , dvs sminka mig. Hade igentligen velat fotta mig så ni får se hur vacker jag är nu helt osminkad, håret bara hänger och en stor vit fluffig morgonrock på mig!



Richard Marx - Right here waiting for you.

situationsanpassat: Elvis Presley - Can't help falling in love


Nu börjar Pelle- plutt bli otålig och skälla ut mig för jag inte kan göra mig iordning fortare =P




Massa schmink!


Puss och Kärlek!

pickin', choosin', takin', who's in?

Mmm, tråkigt som jag har haft nu under tiden som jag kollat på tv program efter tv program så fixade jag ihopa två pinuppor! Meningen var att Fia skulle kanske vilja tattuera en men tydligen ska hon inte tattuera sig mera. Men men.
Här är de ialla fall! :

 


 

Ska nu se film med storebror! Ska sedan ladda upp lite bilder så ni kanske förstår lite om min mamma en dag skulle kasta ut mig härifrån =P


Puss och Kärlek

What a wonderful person

Sitter och tittar på tv serien "mommas boys", det handlar om tre killar och deras mödrar som ska hjälpa dem välja ut en av 32 tjejer till sina söner. Hel sjukt program, trodde man bara brydde sig först om hurvida man själv är intresserad av en person och därefter låter man väl ingen annan påverka det? Tydligen är det vad detta programmet går ut på :S Men i vilket fall som helst, saken jag skulle komma till var om en tjej som deltog i programmet - Meagan. Hon kommer in som en riktig nörd till huset. Efter några avsnitt får hon en make-over av de andra tjejerna. Hon blir i detta avsnittet vald att gå vidare men lämnar över sin plats till en annan tjej som hon tyckte förtjänade hennes plats mer eftersom att killar aldrig visat henne ett intresse så de vore mer ärligt om den andra tjejen  fick hennes plats. Hur ärligt är det inte igentligen?! så fin människa! Var bara tvungen att skriva om det för jag har aldrig sett något liknande förr!



Vanligtvis, eller typ alltid, så har jag tagit min rubrik ur en sång text men idag fick det bli för tösen ur tv programmet!



Planer om att cykla upp till Göteborg med Emmy och Sebbe, förhoppningsvis någon mer så jag inte blir ett tredje hjul, den 13 juli. Dvs om jag kan vara ledig då!




hörs senare, ska se Paris Hiltons BFF nu, jepp det blev en tv dag idag! ;)



Puss och kärlek

Don't want to be

Sitter och kollar på Americas funniest home videos, ganska skoj faktiskt. Har varit nere och handlat bröd och pålägg till imorgon. Passade på att köpa en falafel med extra vitlök! Hyrde film "Crazy Eights" heter den, riktig skräckfilm.




Har nu satt nytt personligt rekord i läsar siffror! =D



Imorgon blir de solning i parken med frukost, kuddar och filtar! =D Myspys eller vad? Får väl ta och bege mig hem någon gång också. Verkar som jag ska träffa Linda och hitta på någonting på eftermiddagen. Vi får la se!



Ska se filmen nu!



Puss och Kärlek

Hear the sound from the pouring rain

Hej där alla mina blåbär! =D Fyndigt va? ;)

Har precis ätit en god middag. Lamm med nypotatis och svampsås. Lammet blev dock inte så gott. Super kocken!


Jaha, midsommar igår. Blev kanske inte riktigt som tänkt men slutade halv lyckligt ändå. Satt ett gäng härhemma först och åt middag, drack och spelade spel. Riktigt skoj faktiskt, runt 12 tiden drog vi mot Slagthuset. Väl inne blev jag lite ovän med de jag hade kommit dit med så jag tänkte dra hemåt. Kom på att jag inte hade varken min plånbok eller väska så det blev lite svårt. Jag satte mig på en bänk vid entrén och messade lite till folk. Helt plötsligt sätter det sig en tjej brevid mig och börjar ställa massa frågor, verkade göra allt för att få mig på bra humör. Visade sig att hon hade med sig en gammal kompis till mig - Amanda Bylund. Så resten av kvällen spenderade jag med dessa två damer, shottade, dansade och hade skoj trots att det började som skit.


Vaknade idag runt 13 tiden, fullt påklädd =/ Gick in i kylen och hämtade en Loka sen tillbaka till sängen igen. Efter ett tag var det dags att stiga upp och städa efter gårkvällens tillställning. Gick ner till willys och handlade middag. Skit pinsamt, hade med alla pantburkar och så såg jag ut som man gör dagen efter! Folk måste tyckt jag var en riktig Donna! =D
Jo, jag tittade mig själv i spegeln snabbt innan jag gick utanför dörren.... WHAT! Ett röd/lila sugmärke på halsen, ser ut som en blodigel suttit på min hals och sugit intensivt i 5 minuter! Sedan kom jag på att det var min "nya" kompis som jag skaffade igår, Emma, Som så fyndigt tyckte hon skulle ge mig lite kärlek när vi var inne på toan på Slagt. Nu ser jag ut som en riktig fjortis!
 

Känns som mina ögon på den ena bilder avslöja vilket tillstånd jag var i ;)




Man hittar små godsaker lite här och var när man städar hos Freddie, detta förställer creme fraise med smak av mögel ost tror jag.


Tror jag ska stanna i Freddies lägenhet inatt igen, jag menar nu när jag har städat och han ändå ska vara kvar på Öland en dag till så passar jag på att leva rövare vilket mamma Frankie inte tillåter hemma ;)



Glömde kameran igår! Såklart. Men mobilen var i högsta hugg ialla fall, så några suddiga bilder fick ni banne mig ändå!! ;) Glömde också ta en sånhär "egobild" så ni kunde se vad det blev för outfit igår. Men de kan vi ändra på, det blev Skinnimitations tights, vit långt linne, kritsträcksrandig kavaj och en sablans massa silver kedjor runt hals och händer. Annat från imorse på väg till affären, ville ju inte gå barfota i mina sandaler när det regnade sådant... så det fick bli strumpor i sandalerna!!


iiiiinget snack om saken!





Nej, dags att gå och hyra film och köpa några kilo godis.




Puss och Kärlek

constantly accusing

Har precis städat klart hela Freddies lägenhet. Vi ska vara lite folk här ikväll. Freddie spenderar sin midsommar på öland och eftersom jag skulle passa Enz så kunde jag också ha lägenheten då! =) Har varit och handlat lite midsommar- mat- tillbehör. Fast det blev lite annat också, istället för sill ska jag ha entrecote och lite het bearnaise ;) men gräddfil och gräslök finns också på menyn! =D
 

Så har vi fixat ihop toblerone parfait också! Smaskens och busenkelt, ni kan få receptet en annan gång ;) Så det blir mat och trevligheter sedan utgång! Får se vart vinden bär av!

Dags att hoppa in i duschen! Gitta get clean!



























Puss och kärlek

Dead fishes go with the stream

Åh, suck, pust och stön! Tror inte jag har fått sova 2 timmar straight inatt alltså! Har haft Enzo sovandes i min säng, han lägger sig nere vid knäna mellan benen på en.... Och där ska han sova! Sen ligger han och puttar på en så att man ska klia honom bakom öronen. Klockan 07 imorse ville han ut och kissa, NÄR var jag uppe klockan 7 sist?! Staplade mig ut i trädgården med morgon rock, hälsade på min granne som "lyckligtvis" också var ute sådär på morgonkvisten. Måste tänkt vilket monster han har till granne alltså! Nu klockan 11 var det dags att gå ut och göra nummer 2. Inte lönt jag försöker lägga mig ner och sova igen.



Fick två utskällningar av mamma igår, nu får ni försöka tänka er detta med en irländsk brytning! ;D

nr 1: Slouta nou å sväwra Mawlin! Oliver hermer allt nij säijer! Han äur som en litten swamp och souger åot sig allt som nij säijer!

Den fick jag i bilen påväg in till stan. Inne på "food- våningen" på Entré fick jag höra nästa. Detta var när jag mötte upp mamma och Miguel efter min lilla runda i stan med Pelle-plutt. Mamma hade frågat om jag också piercat mig, klart att jag svarade nej eftersom om hon ännu inte hade sett de så kanske hon inte skulle se de sen heller. Dum var jag. Mamma slänger handen tvärs över hela mitt ansikte och sveper den över två färska piercingar

Dou haur visst dåw piercät daij Mawlin!!


Hahah skitförbannad blev hon! Vad skulle jag göra, ta ut den? Don't think so! Fick höra en del av utskällningen på engelska också men den var inte lika intressant =P Allt jag kunde kontra med var att det var bättre att pierca sig än att tattuera sig eftersom man bara kan plocka ut dem om man inte vill ha dem mera.  =D Inte så dumt va?


Nej, men helt seriöst. Jag måste sluta svära! Har läst genom lite gamla inlägg och fy fan  att jag tillochmed måste svåra på min blogg.... Hade mamma läst min blogg, vilket hon inte gör för hon är så pass teknisk att hon inte ens kan skriva sms, så hade hon inte varit stolt! Ett annat ord som jag också märkt att jag överanvänder är "fett". Började använda det ordet för vi härmade hobby-blattar, typ. Sedan så fastnade ordet och det är inte försvunnit =S Riktigt fult uttryck igentligen... Men men?



 

Plågan och dess äckliga hund-tugg-ben som ligger i min säng! ööe!


Nej, dags och offeciellt stiga upp ur sängen och äta frukost, ja, göra allt sånt som man borde på morgonen! =D



Puss och Kärlek

drink my beer and smoke my weed

hmm, okey jag tänkte. Nu, ska man bara leva livet, festa och skita i allt  vad ansvar heter? Jag har väl levt som en ganska "ordentlig tonåring" Inte varit alltför busig och typ varit bästis med min mamma. Har väl haft några dampfjortis utbrott ibland men de tillhör ju åldern. Känner att mina tonår började i julas, typ. Men helt seriöst så pallar jag inte. Ska man ha tid att vara helt dramatisk när man har heltids jobb och inte mentalt stabil nog att bryta ihop för småsaker som kommer när man blir helt känslig och inte orkar med världens alla bekymmer?


Orkar inte med allt vad relationer och förhållande heter igentligen. Orkar inte med allt vad vardagen för med sig, småsaker om ingeting kan göras till världens största.... bara för man har blivit dramaqueen på nytt =S jag gör oftast inte saker jag ångrar eftersom jag är en sådan som lär sig av sina misstag men de misstagen man ångrar... .de ångrar man fett mycke...



jag vill inte bli äldre nu, känner mig gammal. Riktig ångest faktiskt och jag är fan bara 19!! På min födelsedag firade jag en av mina största dagar i mitt liv - studenten. Tack vare det, känns det som ialla fall, klarade jag mig ifrån en panik ångest attack!


Man tänker tillbaka på sitt liv som har gått.... vad ska man säga en femtedel eller en fjärdedel? Jag har vane saker som jag gjort hela mitt liv! till exempel"t":

Pillar på den yttersta spetsen på mitt hår, måste sova innerst, biter på naglarna, knakar så många ben jag kan i kroppen som möjligt.

Jag har haft en männsika i hela mitt liv som jag kunnat berätta precis allt för, den enda människa jag någonsin lunnat lita på. Jag är mycket av en sån människa som väljer vem jag vill omge mig med. Hatar folk som har två sidor vad gäller vänskap. Antingen gillar man en männsika eller så gör man inte det. Jag skulle aldrig få för mig att spendera tid på eller med en människa som jag inte tycker om eller som inte tycker om mig.


När jag är gammal nog så vet jag redan nu hur jag vill ha det, vem jag vill leva med och vem jag vill ska älska mig och jag älska tillbaka. Allt detta vet jag redan! Jag vill bara inte bli gammal.....

Detta var inge "böl" inlägg, detta var ett "vakna upp och face the facts" inlägg.



19 år och gammal?



Puss och kärlek

I dont care!

Träffade upp Pelle-plutt vid 3 tiden i stan. Gick till triangeln och fick allt vad vi skulle gjort. Köpte ny piercing till naveln. Elin fick piercat nedre delen av naveln och jag örat... igen... Känns som vi e stammisar. Elins 7e eller 8e piercing där och min 4e. Tjejen som piercar, Maddi, är över skön! Skit cool och riktigt nice att snacka med. Riktig plåga med nål men hellre hon än någon annan, gillar henne bäst av alla 2 pers som piercat mig ;D hahahah!



I studion, sjukt nervös!



Elin och Maddi in action!

 

Blir man inte helt kräkfärdig? =P


(mitt hår ser helt gult ut!)
Haha, ska man skratta eller gråta. Jag är en riktig mes vad gäller nålar. Haha svimmade första gången jag piercade naveln. Min stackars pojkvän fick springa efter mig och kasta sig ner på knä för att försöka fånga mig! Detta var dock typ 3 år sedan, jag har nog växt till mig lite ;) hahaha.

 

Jag in action och med resultat! U like?

Blev en del shopping också och en liten fika. Påvägen hem plockade jag upp råttan Enzo, fick en del tungkyssar och så! Gotte! Blir kanske en runda med Enz ikväll annars bara ta det lugnt tror jag.

 Fikan på EH, svin kallt. Sedan provar Pelle-plutt på lite olika diadem.



Köpte aldrig dem, men skit feta!!! 350:-!!

   

Min shopping resulterade i: T- shirt från Att. 3 par örhänge från Ur & Penn och en piercing från India.



Jag och Enzo med kärlekens blick till varandra!



 Malin - barn och hundvakt!



Jo förresten, nu vet jag vart jag ska pierca mig nästa gång. Men det återstår för er att se. Jag menar, jag får ta de lite lugnt. Mamma fick ett mindre utbrott när hon såg piercing nr 2 på mindre än en vecka ;) Gammal hon är, lille tantan!



Nope, God natt Wadies and Wentlemen!!

Puss och kääääääärlek!

Besides our history

Jo, du (pelle-plutt tippar jag på) Kavajen är faktiskt från HM =P Jag vet jag säger alltid att jag hatar HM men gillade denna kavajen som fan!



När fan kommer det efterlängtade sommar vädert?
Kunde ialla fall fått en fin dag nu när man är ledig och så.. But but.



Ska in till stan senare och träffa Pelle-plutt (Elin). Ska plocka upp Enzo på vägen hem eftersom jag är doggie-vakt till lördag. =D




Har så sjuka drömmar hela tiden, var kan man gå för att tyda dem? Jag som är så nyfiken måste ju ta reda på vad de betyder! =P Allting utspelar sig för typ 1 år sedan fast sakerna som händer i drömmen har inte hänt på riktigt utan det är bara samma personer och samma ställen i livet som jag befann mig i för ca 1 år sedan... sjukt skumt känns det.



Åker på Onsdag till Gbg för att jobba. Vi hade så skoj förra året. Jobbade som fan, såg freakshows med lite så "B" kändisar och liknande. Riktigt roligt var det! Fast iår blir lite annorlunda, inte samma folk som ska med och jobba. Suvi råkade boka sin Turkiet resa just då. - knast! 



Hmm, midsommar imorgon. Det lär väl inte bli någon grillning eftersom det ska regna hela dagen. Det har jag som varit sjukt dedikerad till detta årets midsommar kollat upp! Blir väl ingen midsommar krans eller dansade kring någon midsommar stång för min del iår, inte heller någon Sibbarps marknad.  Men men, ska nog fira midsommar i Malmö i vilket fall som och efter det blir det utgång! =) * keep a straight face*



Nope, time to go and duscha! =D tar ju liksom sju svåra år att föna och platta mitt hår ;) hahah vilken liten visa =P




Puss och Kärlek

It was so good

Igår kväll såg jag filmen Constantine .... igen. Den var ju faktiskt rättt bra i förrgår när jag såg den för första gången, så varför inte se den igen? ;) Läggdags ganska tidigt faktikst, var så fruktansvärt trött!


Imorse ringde Emmy och väckte mig 10.40
- hej malin, jag kommer till dig nu.

Så kom hon och gick till Pude och tillbaka. Fy fan säger jag bara! Planer om att spendera midsommar med våra kära Ängelholmare Emmy o Sebbe. Var och hur får vi la se.


Sen kom Eddie hem från jobb och vi åkte till Nova Lund. Värst vad jag fyndade idag, jag som är så kräsen!
 Hittade en jävlans massa! =P



Kavaj och T-shirt!

  

Väska från Have2Have.com
Tightsen lovar jag att de inte ser ut så på! Ser ut som crap på bilden. =P

 

Skit fet T-shirt och armbandet är i läder med silver länkar.

Var på IKEA med familjen igår. Blev  middag och en massa inköp där! =D Hittade en skitful gardin som hette Sofia. Givetvis sålde de ut denna fula gardin för endast 49 kr metern.... var ju tvungen att fota eftersom Fia var med. =P



Lite suddig, men tog den i farten påvägen ner från rulltrappan =P


Imorgon blir det nog utgång med Linda, Suvi och Elin. Etage ser det ut som. På torsdag ska jag och Elin pierca oss, längtar =D Man utsätter sig för så smärta så man får en adrenalin kick av de! Haha vilken sadist. Ska förmodlingen träna med Freddie och Micke på torsdag också!



Thats it for now!



Puss och Kärlek!

I want to go back!

hmmm, lite halv vissen dag. Känner mig allmänt deppig och svintråkig. Festade lite med Suvi igår.... Vi kan ju alltid ha så roligt med varandra! =) Blev lite stressigt eftersom jag jobbade först men med taxi så blir allting bra!



Känner mig sjukt sliten, jobbade från klockan 11 igår till 22. Sedan fest med cider och tequila.... De gör inte så gott för kroppen som de känns för stunden. Hinka i sig vatten nästa dag helt enkelt. Märker att jag blir så sjukt sugen på lök när jag är bakis. Kan inte komma ihåg hur många gånger jag kokat ihop en löksoppa bara för jag var tvungen att känna doften av de! Helt sinnes, men folk blir ju sugna på så konstiga saker när de är bakis.



Skulle igentligen spela lite tennis med Freddie idag meeeeeeen så börja det regna. När fan ska Sverige få en seriös sommar? Ska ta det imorgon istället kanske. På tisdag ska jag gå och simma med Linda =) Undra hur mycke simmande det kommer bli.... vet ju att jag kommer flyta runt som en badboll =P Ska med Freddie och träna lite på brottningen också. skoj skoj, detta ska bli en riktig workout vecka eftersom jag är ledig hela veckan!
 - "fettnajs"




Nästa vecka ska jag och Pelle-plutt gå och pierca oss (igen) Pelle-plutt ska göra likadant som mig i naveln (en uppe o en nere) och så ska jag göra en till i örat, vet inte säkert var i örat bara =P Sjukt sugen på denna, fast inte med stav utan bara rakt igenom








http://www.whaahgwan.blogg.se/ - Freddies blogg, gotta read!




Snart ska jag till Göteborg och jobba på metaltown med Olivia och Fia, blir tredje året för mig och Oliviott. Sjukt skoj är det och man får en trevlig slant för det också. Säkerligen skrivit de innan, men iallafall! Iår kommer Marilyn Manson, tänkte passa på och fråga honom om han vill gifta sig med mig när han ändå är i Sverige =) Så håll tummarna för mig.





Lägenhets letandet fortsätter, Pelle-plutt letar på blocket och vi har ännu inte fått något besked om 3an på gamla väster. Det återstår att se! =D



Tror det är dags för lite "the city" och tårta från Olivers kalas igår. Om jag får ork och energi så kanske man borde passa på att städa garderoben! Men det återstår också att se! =P




Puss och kärlek

That's the joy u bring

Nämen titta se! =D Trots väder, omständigheter, smärta i örat, dålig sömn och absolut ingen ork alls till någonting idag igentligen så känner jag mig fruktansvärt glad.=D Suttit och kollat bilder från Barcelona, sjukt sugen på dra dit igen. Ingen som hänger på?


Ser ut som jag och Pelle-plutt ska gå och kolla på en 3a på gamla väster, nice om vi gillar den men hade ju inte tänkt flytta förrens efter sommaren. Måste ju främst spara pengar till min New York resa i augusti! =D



Jo de här med körkortet går sakta men säkert framåt. Fixade ögonundersökning igår. Bara att börja trampa igång bilen nu och skrika "jabba dabba dooo"!.... typ.


Taylor Swift:
It's true what they say, You don't realize what you've got til you've lost it.



Det går inte en dag, inte en enda dag.



Här har ni låten jag ska gifta mig till! John Denver - Annies song
mamma och pappa gifte sig till den.... that's why.


=)



Puss och Kärlek

I love u and thats all I really know

Bara jag som legat och lyssnat på regnet inatt? Älskar höra hur de slår mot fönstert... så sjukt mysigt. Kan ligga vaken hur länge som helst och bara lyssna på de.

Var uppe och sjöng för lillebror idag, redan klockan halv 8! Då var han redan vaken och hörde oss i köket utanför hans rum. En liten röst från rummet kallar:

- mamma, kommer ni snart? Jag kan inte vänta längre!

Hahah han var så sjukt ivrig =P Fick en massa Star Wars lego från hela familjen, plus kläder från mig såklart men också en Star Wars väska! =D Jätte glad blev han och så låtsades han att han blev glad för kläderna, jag mena vilken unge på 5 bast blir glad för kläder? Han bara: åh tack, precis vad jag önskade mig en så fin skjorta!
Haha yeah right?`


Svar på kommentar!: Fia ville tyvärr inte visa sin tattuering, ingen aning varför. Hon är tråkig bara helt enkelt! De vore roligt om ni skrev era namn på era kommentarer så man vet vem det är som undrar! =) Men men, har ju ett hum i vilket fall som =P




Westlife:
After all that we've been through, I will make it up to you, I promise to! Hold me now, it's hard for me to say Im sorry




Tror det är denna julen som vi ska till Irland på bröllop. Min kusin Keith ska gifta sig, han är över cool =P Ska bli riktigt skoj. Hade as kul sist vi var på Irland och gick på bröllop. Då var det Elaine och Anto som gifte sig. Nu har de nyligen fått  tvillingar: Sam & Jack och sedan innan hade de en liten flicka, Ava. - Lite Ireland update!



Nope, frukost time sedan jobb vid klockan 15.30. Riktigt trevligt att ens behöva gå utanför dörren i detta vädert!




Puss och kärlek

I want to find u again

Svar på kommentar: Halsbandet köpte jag på H&M faktiskt, endast 129 :- Haha! =D Skit fett är det!

Var på skolavslutning idag, fick betygen... När är jag någonsin nöjd? Ialla fall, var tvungna att lyssna på en kråka som inte kunde sjunga. Hemskt var det, riktig terror.



Haha var tvungen att fotta henne! K-a-t-a-s-t-r-o-f!


Efter det blev det en fika med Olivia, Suvi, Fia, Elin, Johan och Sanna. En liten runda inom några butiker givetvis, hittade en klocka till mig som inhandlades! Mycket nice från Jetset.



Jag vet bilderna är fruktansvärt suddiga men min kamera funkar inte och mobil kameran suger eftersom jag har en lånetelefon =/ Så de får vara suddigt sålänge helt enkelt.


Köpte även  Star Wars lego till lillebrossan! =D Snäll syrra jag är, helt sinnes ju! Hahah.
Verkar som jag och Elin ska kolla lite lägenheter, sweet, Kan verkligen tänka mig att dela med henne, Får man problem så är hon inte sen att ringa och skälla ut den ansvariga! Haha, u go girlfriend.


Hmm, jo jag och syrran var lite impulsiva idag. Blev en sväng inom piercing studion så fick man sig ännu ett hål i örat, denna gången i conchen, dvs mitt i örat.



Extremt jävla ont gjorde det får jag erkänna, ingen av piercingarna i naveln var ens i närheten av den smärtan. Värker fortfarande som fan! Haha, kanske bara jag som är lite mesig =P Men aj ialla fall! 5 min därefter befann vi oss på House of Pain där syrran förevigade texten "tvilling" på sin handled. Blev ju fint men om man ber om min åsikt så hade jag inte skrivit tvilling. Men men, det är ju hennes kropp och sålänge hon tycker om de så är jag glad! 



Idag ska jag nog bara mysa och ta de lugnt, igentligen var det student planerat men jag orkar bara inte. Får bli lite festande nästa vecka istället. Film och popcorn står på menyn tonight! That's it. Måste ju vara pigg och vaken så man kan fira lillebror tidigt imorgon bitti, han fyller ju trots allt bara 5 en gång ;D (min favorit siffra!)



Nope, time to go socializah! =D



Puss och Kärlek!


I can be who I wanna be

Jisses, jag sitter ju och lyssnar på schlager, Sarah dawn Finer - moving on. Saningen är att den faktiskt är riktigt bra! Så jag borde väl inte skämmas =P Något, mina vänner, som jag borde skämmas över is the state of my bedroom! Hade du varit min mamma hade du gett mig en ordentlig utskällning! Nästan sugen på att fota så ni ser vad jag snackar om men jag tror jag låter bli... mest för min egen skull =P Får ju skylla på att jag har haft mycke att göra den senaste tiden, jag menar med studenten o jobb o allt! haha, ursäkter ursäkter. =D

I måndags blev det som sagt en runda i stan med syrran. Vi träffade Nina, Suvi och Anna så gick vi och åt sedan var det dags att sätta sprätt på lite pengar. Ni som känner mig vet ju att jag är en kräsen jävel så jag hittar ju inte något jag gillar med en gång. Men lite fann jag ialla fall!

  


Kedjehalsbandet - Love it! Hur länge har jag inte letat efter ett sådant =P Trosorna med volanger var ju bara så fula att de blev söta! =D Skorna var ett riktgt kap! skitsnygga, sen när jag kommer fram till kassan säger hon att de kostar bara 240 för de var 70 % på dem.... Jag trodde ju de kostade 800! =) Men jag klagar inte! Hittade även bh och trosor i korallfärgat (en av sommarens färger), En randig t-shirt. Tror det var allt... som sagt jag är kräsen.



Köpte även lite saker igår, body lotion som jag alltid haft i kokos doft men nu fick jag uppdatera mig så det blev blåbärsdoft istället =P Lillebror fyller år på fredag så köpte en skjorta och en stickad tröja till honom, får köpa någon leksak också annars blir det väl sura miner!



Igår var det 16 års disco på Chili för ungdomarna på Slottis som hade bal. Fick ställa upp och hålla Caspar sällskap, slutade med att vi hade druckit lite förmycke och jag vinglade iväg till bussen som inte gick så sent så det blev taxi istället. Stackars chauffören försökte övertala mig om att det var bättre att ha en kille som är 35 och bor i Malmö och dessutom är arab, visste inte riktigt hur jag skulle kontra de haha =P. Så det kan gå, fick ju givetvos skoskav efter det att jag hoppat ut ur taxin och fick gå barfota, tydligen går jag som en skitnödig anka också!



Anywho, ingen sugen på att dela en lägenhet? Nu när man har jobb så vandrar tankarna iväg. Eller jobb o jobb, har ju jobbat sen jag var 15-16 men nu menar jag helt o hållet. =D



Utgång ikväll? får se, Imorgon åker min moster Aileen hem till Irland igen så kanske borde vara lite social med henne.... njaa.. ;)





Puss och Kärlek

Leaving ground

so, idag blir de lite aktiviteter ser det ut som...


Ska ta bussen till stan och träffa Fia och lite vänner, fika och ta en runda. Måste hitta något till lillebror han fyller nämligen 5 år på fredag! Stor pojke =) Haha han är så söt, kom in till mig i morse med jacka och skor på sig så sa han:

Malin, malin vakna. Jag ska åka med Alex till skolan och sen fixa busskort men jag kommer alldelses snart igen, de blir bara en lite stund... Malin, jag älskar dig! Puss hej *fniss*

Tyckte de var jätteskoj att säga puss hej eftersom jag alltid säger de. Liten buse den =)

Nope, dags att hoppa in i duschen. Får göra en liten redovisning på vad jag hitta i stan sen om jag kommer hem efteråt. Vem vet, jag kanske ska sova borta inatt ;) eller på en parkbänk, kanske under en bro? Eller faktiskt kanske bara hemma hos en kompis! =D hahahaha. Luring va?

See Yahs!



Puss och Kärlek

Have'nt u heard?

- We sold out all over the world.

Hmm, ja okey vad väntar för framtiden. Ser ut som en himlans massa jobb på Chili. Blev tillfrågad av Manne om jag ville ta över hans timmar på Chili eftersom han vill återgå till sitt gamla jobb i Danmark.  Självklart tackade jag ja. Innebär nog en himlans massa ansvar eftersom han och Alex delar ansvaret som köksmästare och Alex är lite av en slarvpelle ;D Men det är nog inget SuperMalin inte kan hantera. Men framtiden då. Har ju sagt att jag inte kommer vilja jobba i kök i framtiden, vill ju jobba med mode/kläder/design och så vidare. Men hur lätt är det att komma in i den branshen om man inte har kontakterna?
Stylist eller designer är något jag alltid drömt om. Har ritat upp olika kläder på tjejer så pass länge att jag vet inte ens hur gammal jag var när jag började. Jag kan väl erkänna att jag tycker jag har många bra idéer, men vart går man med dem?

Vi får väl se, får jobba ett tag på Chili och lite så sedan spara ihop till en utbildning när jag väl bestämt mig vad jag vill syssla med resten av mitt liv.

Men varför skulle inte jag kunna lyckas som designer eller stylist. Jag kan faktiskt rita, är kreativ och blir mer än ofta tillfrågad av tex min syster om jag inte kan sätta ihop olika looks för dagen. Får ofta följa med som smakråd när folk behöver klädes tips vid shoppingturer. Visst kan jag vara någons åsikt! Får ofta komplimanger för min goda smak. Men so what, vart kommer man med de? Ska man behöva åka någonstans för att bli sedd eller göra sig hörd? Sjukt förvirad och har ingen aning alls om vad jag vill syssla med. Kanske slutar som en prydd liten tant på kontor i tight pennkjol och vinröttläppstift. Who knows. I wanna be something at least!





Vi får la se vad framtiden håller. Vad vill du bli och är du nöjd med ditt jobb?
Puss och Kärlek

Gucci shoes, Prada bags, Pucci scarves and Jimmy Choos

Igår blev en slapp dag, typ som en söndag fast en dag tidigare bara. Har inte gjort så mycket igår, solade, hyrde film och köpte mat. That's it tror jag. Somnade ganska tidigt till en dokumentär om Irland/ Dublin. Undra varför jag somnade ,typ?

Idag har jag inte kommit så långt på denna dagen ännu, har hunnit sola iaf =), fikat lite med mina mostrar som kom hit från Irland och överraskade mig dagen innan min student/födelsedag :) Fortfarande lite magsjuk men de verkar som det börjar bli bättre. Måste säga att det är sjukt drygt att vara de när man firar sin student!

Förresten lite bilder på några av sakerna som jag fick! Alltid roligt att se!



Sprit är väl ett måsta? Fick några flaskor vin, inte för jag är ett vin-fan men de går väl ner efter en grogg eller två ;)

 
Nallar att hänga om halsen (en chipspåse från emmy och sebbe) En bukett på fem rosor. Ni vet väl vad mängden på rosor symboliserar? Check it! Fick ju givetvis en hel drös med blommor utöver dehär och typ tusen kort!



Baglady armband, Silver armband, örhänge i guld med diamanter, silver hjärta i kedja, kedje armband med berlock, Thomas Sabo armband med berlocker.



Thomas Sabo armbandet: kvinnotecknet, sko, pilotglasögon, änglavinge, födelsesten, frihetsgudinnan, mapel leaf, sko, trollslända.



Armband i silver kedjor, fotoalbum och ram.

Utöver de jag fick på bilderna så fick jag en jätte god parfym: Naomi Campbell, with kisses. Presentkort både på bio och till butiker, pjamas, strumpor,  en himlans massa pengar och sist men inte minst en resa till New York i augusti med babe! =D

Rätt kul att sitta och läsa i studentmössan nu alla hälsningar från folk =) Blir ju fan nästan lite rörd =P
Kommande veckan består av jobb alla dagar utom måndag och söndag, men who gives? Det lär ju endå bara bli tradigt väder. Får ju dessutom spara in för resan! Ska fixa körkortet en bild och sedan en lägenhet så småningom, trivs ju rätt bra hos mamma =) fast visst hade de varit skönt o ha eget, kom nämligen hem idag och min underklädes låda såg ut som ett krig, då hade Oliver (min lillebror på snart 5 år) provat alla mina underkläder. För andra gången! Hade ju dock velat dela med en tjejkompis men vi får la se.


Ikväll blir de väl aningen lugnt, ska försöka leta fram min absoluta favorit film genom åren Brudens far 1 och 2! Hoppas inte jag har lämnat tillbaka dem till ägaren =P Får försöka fixa den på annat vis isåfall!


-Tack.



Puss och Kärlek

The day after

Svar på Kommentarer: Gjorde mitt hår hos min frisör, Alexandra heter hon. Kostade 7000, fast det är kompispris.

STUDENTEN OCH FÖDELSEDAGEN IGÅR!




Vilken dag igår! Började med att Pussy kom hit och körde mig och Fia in till stan.



Jag borstar tänderna och Chauffören Pussy väntar.




Time to go! Nä, jag hade givetvis inte mitt hår i en fläta. Hade det bara så eftersom jag skulle till frisören och få det lockat.



Mamma tvingade oss posa med mössorna. Ser sjukt taggad ut =P



Kevin laddar upp inför Champagne och jordgubbar! =D

  



Olivia och Patrik var så fina och fixade champagne, fruktfat, ostbricka och kex till vår lilla frukost vi hade ihop. Jättemysigt och skoj som fan! Körde lite sanning eller konsekvens bara för att man ska vara "barn" så länge man kan. Slutade med att det stod "mutta" i tuschpenna på min mage. =S

  

Max "ringer när han e singel",  Kevin dansar med Suvi, Kevin fortsätter dansa själv och Ida fixar shoesen!



Utsparkade!!! Jag, mamma Frankie och Fläsk Fia.


Ne, jag är inte full =P Haha lyckades bara inte bli så bra på denna bilden. Ialla fall, Fia, Emmy och jag!



Vårt flak! Sjukt roligt att åka runt och sjunga, skrika och vissla på folk. Det var nog det roligaste på hela dagen, eller ja de och att spinga ut från skolan! =D


Riktigt nöjd med dagen, synd bara att jag hade ont i magen och huvudvärk hela tiden =P Men sånt får man skita i! Ska ner och käka lite rester från tårtan, vilket by the way jag aldrig smakade på igår! =O Maten var ialla fall jättegod, men de visste vi ju redan ;) Fick en massa Thomas Sabo berlocker, Thomas Sabo ring, blommor, örhänge, halsband, armband, parfym och en himlans massa pengar! Och en hel del andra saker också. Fick en massa fotografier från en familj som vi känt hela livet, Westerdahls och till de ett album så man kan göra en egen scrapbook. Bilder på allt och fler bilder från dagen kommer antagligen tillkomma =D


Vill passa på att tacka alla som kom och alla som hälsade grattis!


Långt va? men inte uttråkande väl =D



Puss och Kärlek

What could have been

Cissis student igår. Riktigt trevligt! Sedan blev det luftkastellet och slutligen Stippes.

Här står jag och Michelle i väntan på att Cissi skulle komma hem från att ha åkt runt i flaket. Otur som tösen har blev de stannade av polisen på vägen hem för att de var en för många i bilen, haha bummer =P





Här är vi igen och Nina, fortfarande i väntan på fröken "jag tar studenten"!

Vaknade vid 12 idag och gick raka vägen till frisören. Där spenderade jag ca 3 timmar, tror jag =P resultatet blev såhär:



Yey, jag har så långt hår att jag kan torka mig själv i röven om det skulle behövas! =D



Idag blir det städa ska och en massa föreberedning inför morgon dagen! MIN DAG! Hur bra har inte Gud matchat de igentligen. Först att jag och Fia är tvillingar sen att vi tar studenten och fyller år på samma dag. Det blir liksom 4 flugor i en smäll! Kommer garanterat bli den bästa dagen i mitt liv, oavsett väder!

Det får vara nog för nu! =D


Gillade ni mitt hår?

Puss och Kärlek

We can be the perfect soulmates

Oy Mates!


Igår hände mycket må jag säga, hela veckan lär väl bli ganska mycke. Fick solat, promenerat, va och gymmade med Kevin. Var på Lindas utspark och studentfest. Stackarn blev så packad att hon inte klarade gå ut till Luftkastellet på festen på kvällen. Träffade en del gamla klasskamrater igår, kul. Fick höra att en del är trogna läsare av min blogg! Amanda =D
Hade jättetrevligt och blev helt tårögd när lille Stänkan sprang ut på trappan, vilken känsla asså! Längtar till min´dag, på fredag!



Unga damen packar upp paketer. =D

För min del var det långklänning och jeans jacka som gällde, blåste lite kyligt på kvällen.



Idag är det banne mig Pussys tur. Fixade hennes hår imorse, så söt hon blev med mössa och allt =) Hon kände sig utklädd sa hon hela tiden =P



Här står hon o sprayar manen för fullt.

Var en sväng i skolan sedan fikade jag lite med Freddie, gick en runda i stan, träffa på Olivia och gick lite med henne, solade och nu är det dags att göra sig ioprdning inför kvällens bravader. Ska strax åka och se Pussy sparkas ut sedan blir de fest. Ikväll blir det luft kastellet.


Ska gå och bli vacker! =D


Puss och Kärlek

The final piece of it

Wrraaaaarr, God morgon people!

Lång dag igår! Först ett antal timmar hos min frisör fick färgat o klippt mig. Nöjd med resultatet, lite mörkare än förr.
Var en liten runda istan. Kom hem och lagade mat, byggde om ett tält och städat =P Idag blev det en morgon promenad och lite tid i solen. Ska strax fortsätta städa. Lite senare ska jag till min Irländska landskvinna Linda som tar studenten
idag.

Grattis till henne =D



Freddie har skaffat blogg, minns dock inte vad hans blogg hette =P Haha, skriv det på kommentarer Ferl!

Imorgon blir väl också en relativt lång dag, skolan redan klockan 9.30. Men redan 08.00 ska Cissi komma hit och få frillan och sminket fixat eftersom det är hennes student imorgon!


Näpp, Got loads to do! Grattis till alla er andra som också tar studenten idag! <3

För att svara på frågor från "kommentarer":

De vita skorna är från Scorett faktiskt! Tror de kosta 799 eller 699:- Och tack Malin för du gilla mitt mästerverk! =D




Puss och Kärlek 

RSS 2.0