All we can do is try

Var tvungen att ha med mig en chailatte hem, har stått och gäspat den senaste timmen på jobb! Nu sitter jag bara och väntar på att Big Brother ska börja, snacka om kvällens höjdpunkt! Gissa vem som gick upp kl 9.30 trots att jag inte började jobba förrens kl 13?! ;) Det kallar jag att ta vara på dagen! Fast var ju tvngen att ringa polisen och snacka massa angående min stackars stulna mobil =( Håå.. saknar den.


Anywho, glider runt med en schtekig Sony Ericsson K530i, hatar verkligen jobbet av knappljud!
Gillar att sydsvenskan har skrivit om mitt "fall".


Så, nu är vi alla Malmö bor uppmärksamma på denna äckliga individ. Kommer ju aldrig mer ge en krona till tiggare! Kan däremot tänka mig få en bitchfit och riva sönder deras lappa och slänga iväg muggarna dom sitter och håller i! Bara gå loss på dom! Haha!

Puss och Kärlek

You should be happy

Jaha, personalmiddagen på Elysée igår kväll gick sådär. Vi hade verkligen jätte trevligt och mysigt fram till att det kom fram en tiggare till vårt bord med en lapp om att han behövde pengar till mat och att han var hungrig. Denna smarta idioten la lappen över min telefon och tog den samtidigt som vi försökte shasa bort honom. Fem minuter senare märkte jag att den var borta... då var det ju lite försent =( Jobbigt bara för man har ju allt i mobilen! Blev så ledsen. Älskade ju dessutom mitt ursnygga skal.

Idag har jag varit inne på Telenor och fixat lite, på väg till jobb så gick dragkedjan på mina byxor sönder. Min otursdag eller vad!?!  Fick springa in och handla ett par nya innan jag började jobba. Suck!

Har ialla fall hunnit hem för att se allas vårt älskade Big Brother. Nu är det dags för Dr. 90210!
Ska jobba kl 12-20 imorgon, så vi hörs imorgon kväll! =)

Puss och Kärlek

The bright side of life

Vilken underbar dag det var igår alltså! =) Vädert var toppen, vilket det ska va hela helgen också by the way. Fick mycke gjort, var ledig, tränade. Fia och jag städade bilen insida och utsida, hur duktigt är inte de? Jag fick skrivit många inlägg =P En bra dag helt enkelt!

Idag är vädert sämre men inte humöret ;) Ska bara jobba tre timmar idag och sen ikväll ska jag träffa upp tjejerna från IC och äta middag allihop. Tror att vi sak till Elysée, där är ju rätt mysigt.

Dags att börja sminka sig!

Puss och Kärlek

Im still looking

Körde hem från Bella runt ca 13 tiden imorse. Har haft en jätte mysig helg hos henne i Båstad. Fick aldrig bokat vår resa men vi hittade den ialla fall. Nu väntar vi bara på besked om hon får ledigt eller ej! Zzz...


Söta lilla Bella.


Fia bad mig köra och träffa henne på Victors för att äta lunch ihop med henne, Sara, Elin och Denise. Så det gjorde jag. Tro fan jag blir stoppad av polisen!!! Han ber mig visa mitt körkort och blåsa i en promille haltsmätare! Oh My GOOOD!! Haha jag blev så jäkla nervös och började skaka så mycket att jag knappt fick ur körkort ur plånboken. Stackars polisen fick stå där och vänta på mig när jag sitter och försöker småprata "jag har aldrig gjort dehär förr!". Äh, de va hemskt! =P Träffade ialla fall upp tjejerna och drack en latte och tog en promenad på stan. Köpte bara blommor idag, inget kul!

 

Nu ska jag äta sen iväg och träna innebandy!

Puss och Kärlek

Im a rolling stone

Så ja, nu har jag lite bilder från i fredags. Vi började med sminkningarna! Olivias mamma och hennes två vänninor skulle bli lite festfina =)


In action, full koncentration! =D



Färdiga resultatet. Härligt att dom härmar "Tre apor" -vinets logga! Lite kul =P

Salongen vi var på heter Salong Papillon och ligger på Långgårdsgatan 17 i Malmö. (tel: 040 971877). Frisören Eva har gjort håret på de tre vänninorna.

När vi var klara så mötte jag och Olivia upp Sara och Ellinor och åt middag på Koi. Har fått bilderna från de också nu, därför är jag så efter med uppdateringen. Hah!

Mm sushi! Fast jag åt ju anklår i Yakiniku sås, riktigt gott!


Haha kolla på mina pupiller på bilden! Ser ut som jag är hög eller något! =S

Sara och Elli. =)

Puss och Kärlek

Tough love

Äh fy, har nu ätit en pizza också. Vilken bakis dag! Vill ju inte äta massa skit hela tiden haha. McDonalds, Pizza, Chailatte, Chips, duktigt ohälsosam söndag! Får träna innebandy imorgon trots foten inte är 100% återställd.
Kommer ju få aningen kass hy av all skräp mat. Men då, mina vänner, är det ju toppen att jag har införskaffat Cliniques trestegs rengörings serie!! =) Reklam
Fick förresten också köpt ett par skor i fredags innan jag gick till Koi för att äta middag med Olivia, Sara och Ellinor. Riktigt sköna men lite alldagliga kanske. Såna skor behövs dom med!
Nu ska jag titta vidare på Big Brother, ut med Roza!! Sen ska jag leta vidare efter sommarens resa ;) Woho!
Puss och Kärlek

Kicking rocks on the streets

Lite bilder från gårkvällen skadar väl inte?! Bella blandad lite goda drinkar som hon bjöd på. Cosmopolitan med apelsin juice ;)
När hade jag utsläppt hår senast jag var ute?! Aldrig typ. Måste få långt hår igen.
Sista bilden innan vi försvann in i dimman. Fan vilken kul kväll det var. Blev lite mycket i slutet och det var väl en lite väl kämpig morgon. Men det är inget en Big Tasty inte kan fixa, fast den var ju inte god!
Puss och Kärlek

Free bird

Sådära, fick lite shopping gjord =) Men det var inge kul att kolla runt i affärer idag. Bella va lite gnällig dessutom haha. Fick handlat örhänge, diadem, mascara och en topp.
Dior Iconic, Bella rekomenderade.
Jaa, den är från Bik Bok och jag tycker att de bara har fjortiskläder i skit kvalité där. Men 200 spänn är den väl värd? ;)
Resten av kvällen blir det mys och tv tittande.
Puss och Kärlek

Theres only one cherry and they all gotta share it!

Idag är jag verkligen mör. Bella ligger i sängen bakom mig och beklagar sig över alla ställe hon har ont på och hur illa hon mår... Somliga kan ju inte dricka ;) Man mår som man förtjänar helt enkelt. Det var en riktigt kul kväll igår, var runt om på massa olika ställen.
Hann inte blogga igår. Gick upp kl 6.30 för att göra mig iordning inför jobb. Skulle va där kl 9 och skulle hinna packa min väska. Körde ju raka vägen hem till Bella för att spendera två nätter hemma hos henne här i Båstad. Idag blir det lite shopping, OM jag får upp Bella ur sängen.
Har ju inte bloggat sen i fredags *skäms på mig* Sminkade ju Olivias mamma och hennes två vänninor på Papillon Salong, Gamla Väster. Har inte adressen här men ska skriva upp imorgon när jag kommer hem ;) Får ju göra lite reklam för Eva som äger salongen och lät mig sminka damerna medan hon gjorde dom fina i håret.
Bilder får ni också imorgon för jag fattar inte Bellas störda mac dator. -nymodigheter.
Åååhh om man skulle ta tag i sig själv och äta frukost. Min armar ser helt förj*vliga ut!!! Smorde in mig med Åhléns brun utan sol igårkväll haha jag är helt fläckig idag!!
Nu blir de omelett!
Puss och kärlek

You ready?

Ska jobba i butiken imorgon 10-16 sen ska jag träffa Olivias mamma och sminka hon och hennes vänner. Olivia ska assistera ;) Dom skulle ut på nån trevligheter och ville vara extra tjusiga, då får man ju stå till tjänst!

Efter sminkningarna blir det middag för mig och Olivia och eventuellt några av de andra tjejerna. Vet inte vart ännu men kanske Carib Kreol på Möllan, där är ju rätt mysigt och bra drinkar (enligt Olivia, inget Malin ställe direkt).

Jo förresten, håret blev fint! Lite ljusare och lite kortare =)

Puss och Kärlek


Stuck on a feeling

Väntar på att maten ska bli klar och att Big Brother ska börja. Foten är ju bra mycke bättre idag än vad den var igår.. men fortfarande inte helt bra. Hoppas verkligen jag kan träna på måndag.

Dagens make up: Min nya guld/gröna skugga Regent

Att lägga en mörkare skugga i ytterkant ramar in ögat, jag la skugga Dagger som en båge in på globlinjen. Som eyeliner har jag använt en lös-skugga ihop med mixingliquid (vilket gjorde den flytande) den heter Mighty

Nu blir det pannbiffar, potatis och grönpepparsås. Smaskens! =D

Puss och Kärlek

All around

Lite smått stressad, även om jag gick upp 2 timmar tidigare och inte behöver fixa håret så var tiden ändå inte tillräcklig. Allt tar sån tid när man ska skutta omkring på ett ben! Ialla fall! Ska till frisören nu kl 13 och sedan till ett möte på jobb. Efter mötet ska jag jobba =P Sen hem och vila foten.

Nope, får hälla i mig min Actimel och "springa" till bussen.

Puss och Kärlek

Situation

Gud vad alla fyller år i april! =S Har två kalas/fester på samma dag, får klona mig... eller använda Fia ;) hahah! Hmm... presenter?

Det blev ingen sjukhus visit för min del. För det första får man ju sitta hur många timmar som helst och vänta på sin tur. Sen kommer man få ett onödigt svar som: Den är stukad, du får vila. Det behöver jag ingen läkarutbildning för att sammanfatta själv.

Vila blir det ialla fall! Har sån träningsvärk i hela kroppen, har tillochmed träningsvärk i händerna efter att ha hållt i innebandy klubban! Hur sorgligt är inte det? Haha

Puss och Kärlek

Entertain you

Orkade inte blogga igår, hade ont i foten som fasen och behövde bara kura mig lite. Såg Gullivers resor och blev ompysslad :) Snacka om att min fot hade svullnat efter att ha jobbat åtta timmar med den. Haha, jaja ska ta det riktigt passivt idag och bara låta den vila. Ska kanske till sjukhuset senare om det är lönt, har inte lika ont idag som igår.


Kankles (knee-ankles) passar inte på mig ;)

Fick våfflor till frukost. Så längesedan jag åt våfflor. Gott var det iallafall!

 

Nu ska jag mysa vidare på min lediga dag, bara ligga i soffan med foten högt och kolla på vad än tvn visar! Riktig bra kvalité på en dag. Hahah.

Puss och Kärlek

Ouch

Kl 18 kom min ena tränare och hämtade upp mig. I bilen påväg till sporthallen så berättar han att vi ska spela en träningsmatch. Kuuuul!!! =| Kändes ju sådär att behöva ställa sig på planen och prestera på en match efter att ha legat i soffan i 2½ år. Men det gick bra trots allt. Fast redan i första perioden vrickade jag foten ordentligt så tror den är stukad, har så jäääkla ont i den nu. Fortsatte ju spela vidare eftersom med allt adrenalin i kroppen så känns det inte så farligt men nu ska vi inte snacka om saken, Aj! =(

Nästa träning är inte förens nästa måndag så jag har tid på mig att bli bra igen. Ska få med syrran dit då också.

Dags att hoppa i säng. Jobb imorgon 12-20.

Puss och Kärlek

How´s it like?

Någon ärtsoppa blev det inte, men däremot kassler, rotfruktslåda, makaroner, knäckebröd och mango! Haha jävla blandning! =D

Var tvungen att raka benen, kan ju inte springa runt i skjorts och spela bandy med mina ludna spiror ;) Vinden tar emot för mycke! Hahah. Känns lite fåfängt att raka benen för att man ska träna, men men.



Härligt att de ska bli fint väder hela veckan och varmt dessutom! Vill ha sommar nu =)

Puss och Kärlek

Back to basics

Sådära ja, en timme på gymmet: Check! Blev just kontaktad av min gamle innebandy tränare som ville att jag skulle komma och spela med hans nya lag.. hmm, jag tveka inte! Klart, fan vad kul! Så ska åka dit redan ikväll. Vet inte om jag ska börja med att bara titta på eller om jag ska vara med. Tror inte jag kommer kunna hålla mig borta från planen ;) Har ju inte spelat på 2? 2½ år? Övertaggad!

Håller på att få en ny design gjord till bloggen, på tiden va? Kommer nog dröja lite innan det händer något men fint ska de bli!

Fotade mina nyinköpta produkter. Tre nya skuggor: Rosa - Nox, Grön/guld - Regent och den guldiga heter Valley. Fransarna heter Flash. Flaskan innehåller brush cleaner som är en vätska man rengör sina borstar med snabbt och enkelt om man inte har tid att tvätta dom ordentligt med diskmedel och vatten. Kan ju va så att man har bråttom eller ska använda många borstar till många olika personer då är en brush cleaner det bästa :D



Nu ska jag äta ärtsoppa =S

Puss och Kärlek

Too much

God morgon/förmiddag! =D

Sitter och tittar på project runway och äter müsli med russin, banan och jordgubbsfil. Ska strax till gymmet och svettas.

Hann inte blogga igår, passade Enzo på morgonen sen så ringde Freddie och sa att han var påväg för att hämta Enzo och så skulle han köra mig till jobb... då hade jag pecis gått upp ur sänge =S Men jag hann bli klar ialla fall! Igår kväll spenderade jag kvällen hos Johan och hans internet "dongel" var borta så då kunde jag inte blogga då iheller. Fast fick ju faktiskt tränat magen igår... som fan! Låg på golvet och gjorde benlyft och sit-ups i omgångar. Orkade inte ta mig till gymmet!

Ska lägga upp lite bilder, när jag kommer hem från gymmet,  på mitt nya smink som jag köpte igår. Massa fint :D


Puss och Kärlek

Empty streets

Nä sängen kallar mitt namn. Har kollat på Körslaget, första gången i mitt liv som jag ser det programmet! Gjorde det mest för min kollega Anna är med i Team Jakob, annars är jag inte så mycket för musik program direkt.

Här längst till höger ser ni Anna! =D

Det blev en lugn hemma kväll för min del trots allt. Hade inte orken att gå på nypremiären av Chili, så jag svek stackars Amanda och hade en myskväll med lilla Enzo istället.

Mitt rum blev fint och rent! Satte på mina nyinköpta sängkläder... saken är den att dom luktar skit =/ Fattar inte hur jag ska kunna ligga med huvudet på den kudden utan att få huvudvärk. Ja, man kanske skulle ha tvättat dom först men vem orkar de? Dom är ju nya och helt fina liksom =P Inte för att jag hade behövt tvätta dom själv heller men endå.

Känns som en söndag, men imorgon är det söndag och då äre jobb på hög nivå. Skulle visst ha jobbat idag men jag har missuppfattat helt. Jag trodde jag var ledig =S Bara jag inte får kicken snart alltså! Man känner sig ju så jäkla dum... men men. Fick lite vettigt gjort trots allt.

Nä, nu orkar jag inte mera. God natt!

Puss och Kärlek

Under the sun

Rumsstädning, sängklädsbytning och dammputsning på gång. Enzo är måttligt road av att titta på. Eftersom alla igår på maskeraden rökte inne, utom vi som inte röker of course, så luktade alla mina kläder och mitt hår rök som bara den! Så efter att ha varit med mamma och handlat och nu kommit hem så la jag mig i sängen och fyy faan vad äckligt det luktar!! Till och med mitt mobil skal luktar rök =S


Puss och Kärlek



In a Barbie world

Jaha, kl 10 fick jag inte sova mer. De ringde på dörren, i telefonen, solen sken in i mitt rum och de var fullt liv på lillebrossan som skulle hem till en kompis och leka.


Eftersom Fia svek på sista dagen så kunde vi inte längre vara Spice Girls, alltså fick vi komma på något nytt att klä ut sig till. Jag var Bedtime Barbie, Olivia var Disco Barbie, Ida var sin egen Barbie och Suvi var Afro Barbie =D Fia som inte först inte skulle följa med ångrade sig en halvtimme innan jag skulle åka och kom hem då för att börja göra sig iordning!


Nä, Barbie kom inte ut på 90-talet, däremot lekte vi alla med Barbie när vi var små.. dvs på 90-talet!
Var faktiskt ganska nöjd med min Barbie make up trots att jag såg ut som en transsexuell geisha. Sminkade även Olivia =)
 

Eftersom jag var ledig igår så tog jag verkligen hela dagen på mig att göra mig iordning. Fast visste ju inte förrens kl 16 vad jag skulle klä ut mig till!

 


Lockade håret och satte upp de i en hög toffs, korkskruvar på polisongerna är pricken över i:et!
 
Två styckfransar i ytterkanten på vart öga.
Har aldrig i hela mitt liv varit så rosa! Men det var ju bara för en kväll så ;)

Klasskompisen från gymnasiet Crille (t.h) påstod sig vara Samuel. L. Jackson från Pulp Fiction.. men jag tyckte han var Will Smith i Men in black. Hans kompis kom jag inte ihåg vem han skulle vara. Tycker ialla fall han kunde haft svarta strumpor på sig till sin kostym.. eller?

Puss och Kärlek

Oh yes

Var på gymmet redan kl 11 idag, rätt skönt att gymma ensam också men de känns lite töntigt emellanåt om man råkar göra fel eller så =P Åkte hem och har den senaste timmen legat och kollat på The Reef... j*vla skit film rent ut sagt!

Får väl börja göra mig iordning inför kvällen snart. Har kommit på en ny outfit ;)

Puss och Kärlek

Reality

Lagar fläskfilé och klyftpotatis. Man blir ju lite hungrig såhär på kvällssnåret =D Har varit hos Amanda och Tim en stund efter jobb. Kollade på Sveriges sämsta bilförare.... vilket skit program. Nu är det Modern Family som är skitbra och sedan kommer kvällens höjdpunkt, Big Brother.

Ledig imorgon, oh lala! Ska bli så härligt. Börjar dagen med ett pass på gymmet sen hem. Ska fortfarande komma på en bra Posh-outfit. Har inte kommit på något ännu. Fast vet inte hur pass de blir.. Fia ska inte längre gå så då blir vi liksom inte hela Spice Girls gänget. Lite bull, men typsikt Fia också att inte gå. Sorry Fia men its true!

Puss och Kärlek

What a wonderful surprise

Så lite pyssel så man är fin och klar till morgondagen.. lite jobbigt att måla naglar innan man ska sova men sånt är livet! Är på riktigt bra humör. Såg precis klappjakten med mamma (lite fel årstid men och?).

Wihoo, idag har jag tjänat 51 kr på min blogg. Cash floow big time! Har även sparat ihop exakt 200kr i min piggybank =D Oliver var lite sur för han bara hade 29 kr, det räcker inte ens till en Gormiti. Bull. ;)

Näpp, måla klart sen sova!

Puss och Kärlek

Doggyday!

Kul, jag har planerat hela mitt liv! :P Har alltid saker att göra, verkligen tur att jag har en almanacka. Hade ju inte klarat mig annars?! Nä men t ex.

Torsdag: Jobba 13-20, träna
Fredag: Träna, passa Enzo? 90tals kalas hos Sanna
Lördag: Se Anna i körslaget och på nypremiären av Chili med Amanda + crew
Söndag: Jobba 11-18
Måndag: Ledig, träna
Tisdag: Jobba 12-20, träna
Onsdag: Ledig,träna
Torsdag: Jobba 16-20, träna och packa inför helgen
Fredag: Jobba 10-16?, shoppa med mamma, fixa lite ärenden
Lördag: Jobba 10-18, köra upp till Bella i Båstad
Söndag: Båstad
Måndag: Båstad

Orkar inte mer, men ni förstår principen.. vad ska jag göra måndagen och tisdagen som jag är ledig? =P Hmm..

Har precis varit ute med mamma på en promenad i helvetes kylan. Mitt ansikte är helt genomfruset!! Började tina direkt när jag kom in =P

Idag säger vi grattis till Enzo som fyller 3år!



Puss och Kärlek

From the 8th - 15th of June

Fläskpannkaka är faktiskt inte så illa. Mamma Beyer gör den riktigt bra!

Mamma är överlycklig här brevid mig, hon har bokat biljetter till sina fyra systrar på Irland så att de ska komma och hälsa på i sommar. Jisses vilket irish-kuckeliku här kommer va i juni. Känner för våra grannar... Någon frivillig som vill ha mitt sällskap i en vecka? ;)

Sket i träningen idag, shame on me! Ska träna efter jobb imorgon kväll och idag blir det en långpromenad följt av lite övningar härhemma

Har blivit hooked på Big Brother! Jag som lovade mig själv att inte se det.. så bra gick de!

Måste komma på nån bra Posh spice outfit till på fredag, Fia ska vara Baby spice, Ida ska vara Ginger, Olivia - Sporty och förhoppningsvis ställer Suvi upp som Scary spice... hon har inte mycke mer till val! =P Måste göra lite research.

Puss och Kärlek

Beyond

Hallon omeletten var förvånansvärt god, men inte sååå god! Skulle varit lite sötare, trots att där fanns vanillin socker i smeten. Men tanken var fin =) Syrran kan när hon vill trots allt.



Enzan var lite gnällig för han ville också smaka, men det fick han inte. För sitt eget bästa! Men visst är han söt när han är lite cranky?

Haha han ser ut som en ful liten fladdermus med grisnäsa på bilden =P

Näpp, dags för mig att sätta på sminket. Ska in och jobba, min stackars chef blev tydligen lite dålig. Verkar som det var kräksjukan på gång. Fyy! Anywho, Freddie ska hämta Enzan och släppa mig på jobbet vid fem. Får vänta med att se klart hela filmen Trassel till ikväll efter jobb =)

Puss och Kärlek

Inbetween

Ska testa på Cliniques rengörings serie nr 2 nu. Dags att byta, Dermalogica gjordes inte för mig så då får man ju testa vidare. Dessutom tycker jag det är rätt dyrt att betala ca 500:- per produkt och du måste ha typ minst 3 st olika. =/ Hmm.. Anywho, ger Cliniques produkter 3-5 månader sen om jag inte märker något resultat så går vi vidare. Nån bra tips på rengöring? =)

Nu blir det omelett med hallon i, Fia erbjöds sig att laga och då tackar man väl inte "nej"?

Puss och Kärlek

Spice girls

Ligger och myser med lille Enzo i sängen. Han är världens lataste hund =P Sover, äter, kissar, dricker, sover, bajsar, dricker och sover. Ska göra ett schema för honom, försöka få med lite träning i det hela.

Fick höra idag att de troligtvis blir lite jobb i Göteborg i sommar igen. Ja, på Metal town givetvis! Har varit nu de senaste 3 eller 4 sommrarna =/ Tappat räkningen

Igårkväll såg vi först MegaMind och sedan Dumma Mej, till det blev de chokladfondue med banan. Tröttnade fort och någon tappade en banan i som brändes på bottnen! =(


På fredag ska Sanna ha födelsedagsfest, då hon också är född på 90-talet så blir det maskerad med 90-tals tema. Verkar som jag, Fia, Ida, Olivia och Suvi ska vara Spice Girls. Gissa vem jag ska va? POSH såklart! =D




Puss och Kärlek

The best

Vissa dagar uppskattar man verkligen att få vara ledig. Har gymmat idag, ska äta min favorit mat och passa min lilla älskling ikväll =) Är ledig imorgon med, vad ska jag då ha för mig? Hmm =)


Puss och Kärlek

Come on!

Sov riktigt gott hemma hos Elin i hennes stora mjuka säng. Gick inte upp förrens kl halv 12, då bjöd Elin på kaviar mackor, yoghurt och nyponsoppa till frukost samtidigt som vi kollade på Tyra Banks show =) Härligt härligt. Äcklig blandning bara.



Gårkvällen bestod av Big Brother, lövbiff, sex and the city 2 och godis.

Somnade redan vid tolv tiden. =P Var så himla trött!

Puss och Kärlek

Sing it out loud

Sitter och klagar på Tyra Banks i Top Model, hon tror att hon är gud. Hon är ju fan programledare?! Anywho, har nyss ätit mat. Elin lagade lövbiff med pommes och bearnaise åt oss =) Åkte hem till henne i hennes nya fina lägenhet efter en lång trött dag på jobb!

Låg uppe och kollade på Trassel, somnade dock så jag missade slutet =P Men den var bra så långt jag hann se!

Sover hos Elin inatt och imorgon ska jag träna och in på jobb och hälsa på inne på jobb innan jag åker hem. Sen är jag ledig heela dagen och på tisdag. Fredag och lördag också! =D Rena rama lyxen.

Nu blir det myskväll.

Puss och Kärlek

Here I am

Haha jag fastnade i soffan ensam framför Melodifestivalen. Måste säg att de var många bra bidrag! Har ju inte sett de förrens nu! Men visst Eric Saade och Danny är ju bäst... bara för de är snyggast ;) Men Swingfly är ju riktigt svängig. Sanna Nielsen och Sara Varga är ju med bra. Svårt val för svenska folket iår. Kan ialla fall inte bli värre än förra året med mini-mormorn Anna Bergendahl! Ka-ta-strof!!

VS
Wraoor!

Snart däckar jag. Ska jobba imorgon 11-18, sen är jag långledig, till onsdag ;) Men imorgon efter jobb ska jag hem till Elin i hennes nya lägenhet som hon flyttade in i idag! Ska ha myskväll och sova där.

Puss och Kärlek


Raising hope

Kom inte i säng förrens kl halv 4 igår kväll, därför fick ni inget inlägg på kvällen. Kvällen började hos Olivia med en massa mousserande och snacks och kvällen avslutades likandant hos Johan. Trots att de blev alldeles försent så blev det en riktigt lyckad kväll! Dansade till spice girls, sjöng Mr Cool och planerade en Stockholmsresa inför Idas födelsedag.




Fia, Olivia och Ellinor posar ;)

Ikväll blir det bara filmkväll för min del, kanske får besök av Olivia senare. Är så hemskt trött!! Hade en riktigt bra dag på jobb både idag och igår, så nu får jag va lite trött =P Längtat så efter soffan hela dagen!

Pussoch Kärlek

Fade

Idag var jag en lagerråtta på jobb =P Det var kaos nere på vårt herr-lager efter inventeringen. Tur att jag tycker det är kul att organisera och fixa! Gick dessutom in lite tidigare så jag hann få allting gjort! Min chef från Make up Store lämnade en liten påse med ett personal kit i. Smiiink :D Fick en del fina grejor, alltid kul att få smink ju. Allting är från vårens look och nya produkter.


Nagellack: ANNELIE
Orange microshadow: BEAUTIFUL MORNING
Blå microshadow: FADE
Grå gloss lips: LEAD
Grön cybershadow:DREAMLIKE
Penna: SEDUCED BY THE DARK



Hittade förresten inte mina skor jag skulle köpa =( Får kolla i någon annan butik istället!

Ska på dop i April då Jocke och Kattis lilla Lova ska döpas. Visst gäller det att vara ute i god tid?! ;) Hittade en klänning från Saint Tropez.. saken är bara att den är blå.. klär inte riktigt i blått. Kan iförsig beställa den i grått men de känns kanske tråkigt till ett dop?


Klänning
Sitter och kollar på lyxfällan med mamma...  zzz kan folk inte bara lära sig leva normalt?! Jaja, får gå och lägga mig i tid eftersom jag först jobbar på IC från 10-16 och sedan på M.U.S från 16-20.10 sen ska jag ju ha energi att orka umgås med tjejerna hos Olivia på kvällen. Men de klarar jag nog ;)

Puss och Kärlek





Never or never

Nyduschad och nytränad! Har hunnit med mycke idag!

Började dagen på jobb med en genomgång av herravdelningen med Veton, Santi och Marie. Snabbt och enkelt gick de, dessutom kan jag numera knyta slipsar ;) Får öva lite hemma bara så jag blir riktigt duktig på de!

Gymmet, körde lite mage och konditon. Igår med Olivia körde vi bara ben och kondition. Måste googla lite nya övningar så man inte alltid kör samma, lite kul att prova på nya saker ju.

Ska strax ner till Mando för att käka lunch. Måste handla snacks till imorgon då vi ska ha tjejkväll hos Olivia. Blir inte så sent för min del, inte heller någon utgång. Börjar 12 på Make up store på lördagen ;) Ska också se om jag hittar ett par skor innan jag ska till jobbet igen. Jobbar 16-20 ikväll, inte jättejobbigt direkt men ibland är det skönt med korta pass också!

Hörs ikväll.

Puss och Kärlek

walk alone

Ska strax bege mig till jobb. Tänkte visa er dagens make up först bara. Nu under våren så heter looken PIXEL. Jag skulle beskriva det som lite lego inspirerat. Glada starka färger: grönt, rött, gult och orange bla.

 
Voilaaa!

Filmen igår blev Chuck & Larry, rätt dålig faktiskt. Ingen med bra tips på en mysig tjejfilm. Har sett så många så jag har ingen fantasi längre när mamma ber mig välja film!

Efter jobb blir det som sagt träning med Olivia, oh vad vi ska svettas! :D

Puss och Kärlek

Its my party

Så ja, en trip till IKEA med ett stop inom ILVA: check!
Tycker de borde införa Espresso house på IKEA också, riktigt bra ju! Jag hittade iiiiingenting idag iheller! Köpte bara en chailatte. =P

Tyckte det var dags att plocka fram skinnjackan.. men fel hade jag. De är fan fortfarande vinter ute! Brr!
Jag och mina suddiga bilder =D

Fastlagsdagen idag, så mamma köpte hem semlor till oss alla. Åhh... jag som aldrig gymmade. Fast, jag gillar ju inte grädde så mycke så jag skrapade av det mesta. Alltså blev det inte sååå onyttigt! ;) Min chef, härlig som hon är, köpte en stor godispåse och massa annat gottis som vi alla gick och åt när vi inventerade imorse. Så för att summerade så var nog mina köttbullar och makaroner det nyttigaste jag ätit idag. Suck*



Börjar 12.30 på Make Up Store imorgon och jobbar till stängning! Efteråt är det raka vägen till gymmet med Olivia.

Nu ska jag se film med mamma.

Puss och Kärlek

What´s my name?

Jag var för lat för att träna idag efter jobb. Slutade två och kan säg att jag gick som en zombie från jobb. Man är ju inte människa efter att ha börjat halv 7 på morgonen! Kommer nog aldrig bli morgonmänniska, ännu mindre ha ett jobb var man börjar så tidigt. Nix Pix! Fick en jätte söt kofta från Inwear idag.


Söt va? =D

Nationella kvinnodagen idag... och? Bara jag som inte "firar" det? =S

Ska åka iväg med mamma till IKEA nu! =) Hörs ikväll.

Puss och Kärlek

I got you on my brains

Så ja, hemkommen och Bella körde precis hem till sig. Riktigt dålig shopping dag!! Var inte sugen på något.. Så jäkla tråkigt! Hittade ett par byxor och en present ialla fall.


Jag hade lite tråkigt när Bella velade mellan två Odd Molly tunikor.. ;)

Ska snart träffa pappa och äta middag med honom och syskonen. Sen ska jag träffa Johan och slutligen träna! Känns som en söndag med det är de ju inte, så då har jag ingen ursäkt att inte träna, hehe.

Imorgon börjar jag redan 06.30, jaa jag ska gå upp typ 05.30!! Helt sjukt. Ska inventera på IC, därför tiden! Men hallå, tror inte jag har varit uppe så tidigt sen jag reste sist och skulle med flyget! Haha. Tror min chef är onormalt morgonpigg eller något. Får se till att knarka kaffe!

Puss och Kärlek

What a day!

Go´morron!

Har varit vaken till och från sen kl 7 när syrran gick till jobb! Pööh* Så vid kvart över tio kom vi överrens om att de var dags att stiga upp. Har hållt på att sminka oss i ca en timme nu, så lång tid tar de ju aldrig! =S De är när man inte har bråttom =P

Nu blir det frukost och sen ska vi köra till Lund, gå lite på gågatan där sen vidare till Nova. Där ska vi sen möta upp Fia när hon slutat jobb.

Undra vad man får shoppat idag?! Visst var de kul med lite gästbloggande från min kära Bella? Jag gjorde också ett inlägg i hennes blogg... bara för att... ;)

Nä dags att lägga på ett kol, vill ut i det fina vädert nu!

Puss och Kärlek

Bella gästbloggar!

Tja tja Bella här!
Sitter med tvillingarna Beyer och äter massa godis för tillfället, super gott!
Körde hit efter jobb idag (Kicks på Familia) och ska stanna hos min kära Malin
tills i morgon kväll som det ser ut nu och det ska bli super mysigt :D

Men nu ska vi mysa vidare till en film :)
Pusspuss http://belladellermark.blogg.se/


Long lost pictures

Har nu äntligen fått kameran från Fia så jag kan lägga upp bilderna från Irland.. Vilket var snart 3 månader sedan vi var där!! Men better late then never! =D


Då var det dags att åka, kl 06 på morgonen.

Inte så vacker och pigg efter en utdragen flygresa.

Och så var det dags för shopping! =D Viktigaste momentet med irlandsresor.. ja och bröllopet vi var på!
 
 
Förberedelser inför bröllopet!

Sminkade bruden till bröllopet. Hängde typ bara i mina pjamas hela tiden ;)


Moster bakade bröllopstårtan!


Sminkade moster till bröllopet också!

Jag och Ollan dela säng.. Han gör typ ljushopp i sömnen. ;)

Nyårsfirande. Jag och kusin Yvonne.

Jag och min kusin Nigel.. han ser ut som en maffia boss! =P

Nu orkar jag inte lägga upp mer, Ni vet ialla fall hur resan såg ut nu ;)

Har precis varit med Bella och Fia och köpt pizza, handlat godis och snart ska vi korka lite mousserande och äta choklad fondue! =D Om jag orkar, är sååå mätt! Köpte godis för typ 70 spänn! =S Blir några extra gympass för mig i veckan.

Puss och Kärlek

Oh My

Idag kommer min älskade Bella till mig, år och dar sedan vi senast sågs. Så nu har jag storstädat hela dagen. Jag har till och med rakat benen i hennes ära!! ;) Haha.


Hoppas bara hon hittar hit, inte den skarpaste kniven i lådan den tjejen =P Men sen å andra sidan, vem hittar inte om det finns skyltat?!

Sist Bella sov hos mig så lurade mamma i Oliver att Bella är hon "Bella Swan" från Twilight filmerna. Haha han var skit nervös när hon kom. Sen insåg han att det inte var hon!

Mina favorit dudes


Puss och Kärlek

Loving what is true

När blogga jag senast? =O I fredags kanske? Bad bad bad!! Ialla fall, mina ursäkter : Träffade Olivia efter jobb i fredags och gick till hem till henne och drack lite. Sen gick vi till Steakhouse och åt, vid 23 ringde Vesslan och bad mig komma och säg hej till dom på  Centiliter & Gram. Så när jag och Olivia var klara begav jag mig bort till Vesslan som hade sällskap av Josse. Låt oss säg att champagnen spruta och jag lät mig tvingas med till Etagé.. Duktigt av mig att dricka vartannat glas vatten annars hade jag nog aldrig kunnat jobba kl 12 på lördagen!!

 
Vesslan och hans partner in crime, Josse.

Lördagen jobbade jag från 12 till stängning, missade bussen, gick hem till Amanda och Tim och sen till Johan. Förstår ni kanske nu att jag verkligen inte haft tid alls? =P Ursäkter, ursäkter.

Har ialla fall beställ skit cooooola skor från KateKanzier.com

Känns lite onödigt att ta alla tre, men dom är ju så fina! =D Kan ju få till skitsnygga outfits med sånahär godingar. Beställde även ett par söta ballerina.

Nu blir de mackisar och köttbullar.

Puss och Kärlek

No way!

Lyxmorgon, idag får jag skjuts till jobbet! Drygade dessutom ut mig i två timmar för att göra mig iordning, brukar annars stressa på en timme.

Efter ett arbetspass från 13-20 på Make up Store så blir det gymmet för min del. Ben och mage är vad som ska pumpas idag. Känns som de var längesedan jag köpte nya träningskläder nu =P

Hörs kanske ikväll efter träningen!

Puss och Kärlek

Make an example

Var på ICA Maxi med syrran innan ikväll och fick syn på en riktigt snygg färg på nagellack. Jag borde bara köpa Make up Stores, min chef får snart spel på mig att jag alltid har alla möjliga färger förutom någon från just vårt sortiment =P Får skärpa mig! Men ialla fall, inte brydde jag mig om att det stod "Graffitti nails" på locket. Tji fick jag! (BTW sista gången jag köper från skitmärke som IsaDora!!). Färgen heter Latte Queen. Latte Queen my ass, snarare cracked Queen!



Detta lacket var menar att vara matt och efter det torkat ska det börja krackelera och dela sig =S I vilket universum är det snyggt att ha såna naglar?!?! Blörk!

Nu blir det ialla fall sängdags för min del! Har sett filmen "pappa på burk" med Jennifer Aniston som huvudrollen. Riktig tjejkväll med mamma och Fia.... och Miguel på ett hörn ;) Börjar inte jobba förrens kl 13 imorgon, så kanske hinner jag med ett inlägg om jag går upp i tid? ;) We´ll see.

Puss och Kärlek

Less is more

Snoozade in i sista sekund imorse. Gjorde mig klar på 30 min, där hann jag med smink, hår och kläder. Mamma packade matlådan ;) En av fördelarna med att bo hemma! Började på jobb halv tio och slutade fem. Blev en runda på gymmet och så nu är jag äntligen hemma!

Lunchade med Freddie och Johan på Rosegarden idag, igen! Börjar bli stammis där. Men det är ju så himla gott med asiatisk buffé. Hann träffa Teddie en liten stund också.

Skulle igentligen ha träffat Amanda idag.. men hon vart tvungen att jobba.. =/ Typiskt. Får gå och köpa min päls en annan dag istället!

En dusch och sen lite spagetti och köttfärssås! Får även fin besök av Enzo några timmar. Härligt Härligt!

Puss och Kärlek

Wash Your Brush!

Kunskapsskolan!

Nä, kanske inte. Men har märkt att folk inte riktigt vet hur man ska rengöra sina sminkborstar. Och en hel del tror att man inte behöver göra det alls!! Urk på er! Där samlas jättemycke skit, döda hudceller, bakterier och annat som du inte vill ha i ansiktet. Så nu tänkte jag gå igenom, bildligt med er hur man ska göra. Killar, skippa detta inlägget! Om ni då inte är metrosexuella (tösapågar) och sminkar er! ;)


1: Plocka fram alla dina borstar.


2: Ta en liten klick diskmedel i handen och kör runt borsten. Försök att inte få vatten på fästet.


3:
Låt sedan borstarna torka upp och ner, så vattnet rinner ner och inte in i fästet. Vilket kan få klistert att lossna och träet i skaftet att svälla.


Såhär tvättar du både syntet och hår penslar/borstar!

vad gäller svampar, som man applicerar foundation med. Använd samma svamp i max en vecka! Där växer en äcklig massa bakterier inuti och de vill du vill inte heller få i facet! Så mycket kostar dessutom inte ett paket svampar att du inte har råd att köpa ett nytt paket varannan månad ;)

LATEX SPONGE - BLACK (18)  NON-LATEX SPONGE - WHITE (18)

Puss och Kärlek


The first

Vilken härlig natt, har haft Enzo - svettbollen raklång längst min sida hela natten.

Idag ska inte mycke vettigt bli gjort! Ska ta de så sjukt lugnt, äta lax och ikväll blir det efterlängtad choklad fondue!

Ska spendera dagen i världens underbaraste pjamas byxor, varför byta om ifall man ändå bara ska va hemma och göra absolut inget vettigt alls? ;)

Från FOREVER 21, Irland.


Ska se till att börja sortera lite viktiga papper, har ju varit så pass duktig att jag har fixat två pärmar som jag till och med kategoriserat och ska lägga papperna efter. Trots det så samlar man ju ändå bara alla papperna i en hög tills att man tar sig tiden att fixa med de.

Puss och Kärlek

RSS 2.0