Nothing can bring me down now!

Åh, fr om onsdag nästa vecka så har jag hela huset för mig själv, så nice! Blir kanske lite myskväll med tjejerna och lite sånt =)


Sitter och plattar håret, ska snart åka till jobb =( Tradigt att behöva göra de när de är sånt strålande väder. Men men...  Kommer med  mina tips och knep om hur man kan se sommar fräsh ut fast man jobba heltid! ;) Dem får ni imorgon när jag kommit hem från jobb.



Ska faktiskt se Twilight ikväll igen efter jobb =D Hhaha can't let it go, han är så snygg! Men måste erkänna att jag faktiskt inte drömde om honom inatt, kommer inte ihåg vad jag drömde om helt ärligt. Aaaaanywho. Ska göra mig klar nu.



Puss och Kärlek

gonna will stand strong

Såg nyss Twilight... Jaaaaa, jag dör fan vad han är het! Men okey jag kan ju erkänna att jag inte tyckte så innan, tydligen måste man se filmen för att fastna för hans mystiska charm som vampyr, vilket gör honom så sjukt jävla fin! Blev ju helt kär i honom efter bara fem minuter in i filmen, ja Robert Pattinson som han då heter IRL. Garrr vad man vill ha honom! =D Haha, så då blev jag också en Twilight sucker. Helt seriöst så måste de komma en 2:a snart, den kan ju inte sluta så! Helt caught up i denna filmen, jag hade så gärna somnat i hans famn medans han ligger och stirrar på mig hela natten lång...... helt underbar *suckar*. Tror faktiskt att alla tjejer som blir så "olyckligt förälskade" i denne unge herre faller för hans sätt att vara så överbeskyddande och mystisk, hade dött om någon hade varit så mot mig! =P Haha, riktigt bra skådespelare de, synd att man inte bodde granne med honom =D




Anywho, tillbaka till mitt tråkiga liv utan glittrande vampyrer och mystiska kyssar. Haha, ska sova nu strax.... drömma iväg om Rob aka Edward Cullen ;) wraor. Haha, nej måste släppa honom nu. Kommer ju bli helt hjärtekrossad när jag en dag inser att de aldrig kommer bli han o jag =P



Jobb som vanligt idag, stannade lite extra och inventerade, inte jättekul. Hitta på något med Cissi i helgen kanske? Hmm, jaja den tiden den sorgen. Just nu kan jag mest bara koncentrera mig på min stinkande fötter som skulle behöva ett fotbad, men jag låter bli ;) Jag är helt enkelt för lat!



God natt alla små nattugglor!



Puss och Kärlek

It's all just a contest and I'm gonna take it!

Jobbat, stannade extra för att få ihop lite fler timmar =P


Skönt bara komma hem och ta de lugnt, lägga sig i soffan framför tvn och bara chilla =) Ska kolla film med mamma ikväll, som vanligt. Myspys.


Haahaha, igår hade jag glömt att ta ut pengar för att kunna ta bussen till jobb. Bara Fia hemma och hon hade 7 kronor ute, räcker med andra ord inte långt. Så fick sno Olivers spargris och pilla ut 22 kr... Slutade med 22 kr i enkronor. Pinsamt att gå på bussen med de! Schysst dessutom att sno pengar av småbarn!? Haha han ska få tillbaka de idag ialla fall.



Har köpt busskort nu som tur är! Slipper man de dilemmat fler gånger haha =) Kostade mig dock 670 kr =S Såna utgifter som man inte räknat med.


Ska jobba 10 timmars pass större delen av Augusti ser det ut som. Men de gör ju inget, måste ju ändå ha en slant att shoppa för i New York i slutet på september. Ska ha några dagar ledigt när jag ska hem till pappa dessutom.


Anywho, såhär ser det ut där jag ska parkera min rumpa resten av denna kvällen, gott folk!






Puss och Kärlek

I can just laugh!

Hahahahahahah, såg bilder på en sak som jag sålänge fruktat och oroat mig över.... allt jag kan säga är "haha" vilket skämt. Jag år så bra! =) Åh vad lättande att kunna pusta ut och känna att allting är sååååå bra, ingen oroan eller ångest! Hahaha vad sorgligt ändå! =) Fan vad jag mår bra! =D Lev väl, Know I will!



Hahahahahaha!!!!!




Livet är helt underbart!! <3



Puss och Kärlek , yours only, Mosho!

your'e unknown

Mjopp, mamma kommer in och väcker mig kl 10... min lediga dag! =S Jo hon ville att jag skulle med in till stan och hitta på lite. Så de blev en runda, träffade Fanny från min gamla klass och hennes lilla dotter Nova, ur  gullig!!  =) Köpte faktiskt ingenting! Lyckligvis! Har fått en liten bonus i min ekonomiska kris denna månaden. Fick en check för rese-ersättning från skolan under tiden jag praktiserade, kom jätte lägligt. Anywho, det enda som ska inhandlas resten av denna månaden är busskort, där med basta!



Var inom en eller två resebolag och plockade upp kataloger, så nu blir de att studera dem och se vart man helst vill åka i slutet av nästa månad =) Sweet! Min enda önskan och krav är att jag hamnar på ett ställe med kristallblått hav. Det är det enda jag vill. Min dröm.





Byxdressen är köpt på HM faktiskt, dock inte på rean, sån tur har jag aldrig =P Västen däremot var på rea, använde den idag med ett långt vitt linne, uppkavlade jeans och sandaler. Fett najs, fågel bajs.


 



Måste snart köpa The Sims tre, jag vet jag tjatar om de men jag är helt besatt av de ju!!


Ska ta en tupplur, ut och jogga, duscha och sedan blir de filmkväll med fotbad och ansiksmask! =)
Imorgon är det jobba ska, långpanna och sedan krasha hos Babe!


Puss och Kärlek

I know how I feel about u now

Åh allting och ingenting händer, jag blir galen!! Är ledig imorgon också så ska ta tag i saker och fixa allt vad gäller räkningar, facket, a-kassa, skatten, garderoben och ekonomi. Tror mitt syndrom jag hade förr har gått över. Det var att jag var alldeles för kräsen för att någonsin hitta något som jag gilla..... Nu hittar jag för mycke och det är inte bra! Denna månaden är jag fattig. Fick 2000 kr i lön =/ Okey jag hade inte jobbat något i Juni direkt för de skulle vara mitt "sista" sommarlov. Mitt eget fel, I know. Skitsamma... Fattig ändå! Ska inte gå runt i några affärer eller kolla några hemsidor på internet där de säljer saker som jag kommer till att vilja ha.



Fredagen. Började hos frisören för färg, klipp och styling och sedan jobb. Efter jobb var det bara att sätta igång och fixa sig för att sedan dra på förfest först hos Fosse och sedan hos Jesper. Några timmar senare drog det vidare in till Chili för att fira Eddie och Johan som båda fyllde år. Trevligt var det! Hmm, min outfit blev inte som tänkt. Hittade en kort byxdress i svart med guldiga dragkedjor som fick duga. Till det ett par svarta skinnkillklackar i trä. Lördagsmorgonen spenderades på en mysig liten krog på Limhamns torget, ingen aning vad den hette. Middag sen handla lite. Jag, Johan, Emmy och Sebbe åkte till Mobilia för att hitta shorts till Sebbe och sedan fika. Kvällen spenderade vi alla fyra ihopa med att kolla på film och äta gott. Idag blev det en fika med Johan och sedan en runda på Entré med Emmy och Sebbe. Hittade givetvis a little bit of a something something ;) Skor blev det. Ett par tjusiga sådana som jag helt seriöst glömt bort att köpa. 350 kr på Deichman eller vad stället nu heter. Typ sånt fattigt ställe som påminner mycket om skopunkten =/ Men skorna var ialla fall ett måste. Hälsade på Freddie och Enzo, tittade på världens absolut bästa program som skapats, The Rachel Zoe project. Fy fan vad jag älskar det!! Längtar så till nästa söndag, det är ju en del av spänningen, ja att vänta till nästa avsnitt alltså! ;)



Blö, min garderob ser ut som ett bombnedslag. Hade velat anlita någon att ordna upp den till mig. Orkar verkligen inte dra ut allt bara för att ställa/ vika in de prydligt igen... slöseri med tid.



Ikväll blir det en lugn kväll, imorgon likaså. Ska ha två Malin dagar nu och bara vara egoistisk och skita i alla andra och skömma bort mig själv med bubbelbad, ansiktsmask, fotbad och massa bra tjejfilmer! Kan de bli bättre?



New York resan skjuter vi fram till slutet av september och tar en sista minuten resa till värmen i slutet av augusti, now we're talking!



Anywho, helgens inköp. Väldigt sparsamt blev de =)




Fanns inte min storlek så vi körde lite oversized ;)



Byxdressen vi snackade om som jag hade på mig i fredags.


Helgens kap:


 

Väst och skor!


Dags för en jogging tur! Peace out.



Puss och kärlek

Go on,go on

Hmm, har ju mina aningar vem som skrev den trevliga kommentaren senast om att klippa sig. Trevligt ju!





Det blev inte Twilight, det var fel film. Det blev istället He's just not that into you, riktigt bra och fullspäckad med kändisar såsom Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson mfl.  Men nu mina damer och herrar blir det min "sov" film - The Wedding date. =D Jag vet, typ 100 000 000:de gången jag ser den. Anywho, en bra film är en bra film!




Prova ut lite kläder inför helgen. Ska på en överraskning på lördagen! =D spännande!!!



Puss och Kärlek


I've had my run, Baby I'm done. I wanna come home..

Alltså imorse när jag vaknade och gick till jobbet var det varmt och jättefint väder, va hände sen? Ösregn och kallt =S Vafan!


Slutade 7 idag, jobbade några timmar med Kristina. Babe var inne och hälsade på innan jobb, kom med en ICV (kaffe med smak Irish cream and vanilla. Yummi! Vilken underbar människa =D


Lite tveksam till att klippa lugg på fredag, med tanke på att min kära tvillingsyster har precis gjort de efter de att jag nämnde de =/ Men men.. Vi får se vad jag känner för på fredag. Är faktiskt riktigt sugen på att klippa det jättekort med lång lugg.... kanske efter vintern.



Ska ner och se succé filmen Twilight med mamma nu. Nä, jag har fortfarande inte sett den. Jävla liv om hur snygg Rob är, han är gay okej? Ge upp nu brudar ;) Dessutom får han inte min boat att float!  Tycker tjejen däremot är riktigt snygg! Jisses, jag börjar nog bli lite gay själv =P Jaja, upp till bevis om hur bra denna filmen faktikst är.



Hörs sen alla bacon barn!



Puss och Kärlek

I can e your next door neighbour

Såg filmen The Holiday med mamma och lillebror, jepp även den är en av mina absoluta favoriter. Sedan blev det film med Eddie. Pallade inte se mera så jag gick in för att lägga mig men blev helt pigg. =/


Sitter och spelar fortfarande, helt såld på Bubble shooter, alltså de är inte avancerat men det är verkligen beroendeframkallande, Man bara måste få bättre poäng hela tiden. =P



Imorgon ska jag hjälpa Eddie fixa i sin lägenhet innan jag åker till jobb. Efter jobb blir det en promenad i skogen med Linda, snacka lite skit och bara mysa =)



I mitten på augusti ska jag upp till min pappa, han bor i Hörby (ingenmansland) Endast han och alla skånes pensionärer som bor där. Har tagit några dagar ledigt för att ha tid att umgås lite. Han sa att vi skulle hitta på något så vet inte om det blir att åka iväg till Småland och fiska (som vi gjort alla år när vi var yngre) typsikt pappa, eller om de blir något annat skoj. Han är riktigt härlig att umgås med. Sån pappa som gillar hitta på saker, spela spel, lira poker, spela pingis i garaget (har ett pingisbord där) åka så fort det bara går med motorcykeln. Såna saker som ens mamma aldrig hade velat hitta på =P .....Saknar min pappa.

Nu blir de läggdags.



Puss och Kärlek

A place in my deep, red hart

Kommentar: kan du inte tala om för oss hur du sminkar dig? du sminkar dig riktigt fint! och vad du använder för produkter och så :) gärna!



Svar: Hihi, blir man inte glad?! =D Hmm, Ja svaret lär bli långt. Jag använder typ 110 kg smink för jag tycker det är skoj att sminka sig... så. Börjar med att använda foundation ( Loreal infallible och true match) Den ena lite ljusare för att ljusa upp de "höga" punkterna i ansiktet som tex kindbenen. Efter de använder jag ögonskugga just nu är jag inne på att först täcka hela ögongloben med en metallic brun färg från Isadora och sedan längst ut vid kanten forma lite mörkare längst globlinjen med hjälp av "getto" från Make Up Store. Ljusar upp precis under ögonbrynet och längst inne vid ögat med en hudfärgad/vit skugga. Sedan drar jag en "60-tals linje" vid övre franskanten, detta med penna från Dior. Och efter det på med mascara, just nu Black Out från Dior. Lite solpuder i pannan och på kinderna från isadora och sedan lite blush från Make up store. Ljusar också upp med lite puder under ögonen. Så gör jag med min vardagliga make up. Till fest eller andra lite finare tillfällen är det lite mer invecklat och lite mer smink inblandat =P Jag vet, typ kan de bli värre? =D Yes, mam!


Ska strax träffa Linda och powerwalka en mil i skogen.... tror hon ja! Vi får se om de blir en kilometer istället. Mitt träningssinne går i ide nu över sommaren ;) Får försöka hålla mig till att äta nyttigare under sommar halvåret istället =p



Här kommer dom, fotona från KB i helgen.
Här har ni mig och Amanda.



Emma, Amanda och Mig



   

Johanna o Robin. Amanda går loss på "de gör ont".



Johanna, okänd snubbe, Thomas och Robin sjunger singstar!


Okey, så som sagt så är det oerhört tråkigt att jobba ensam... Därför fixade jag lite egna vänner som lyssnar på allt jag har att säga. Let me present to you: The Mushroomers!



Meet Mrs and Mr Mushroomer!


Nej nu ska jag minsann byta om, spela lite Bubble shooter och sedan promenera!



Puss och Kärlek

The broken hearted one

Okey, så The Rachel Zoe project var riktigt bra. Vilket drömliv hon lever.... vill ha. Efter det blev det ett avsnitt av Privliged och sedan 2 st avsnitt av The Hills. Nu  är det Batman =P Riktigt kass rulle alltså!



Jobb imorgon, långpaaaaaanna!!! Blörk. Hem och sova sen är man ledig på tisdag. Förhoppningsvis får man lite fint väder så jag och Linda kan sola och bada lite, vilket jag ännu inte gjort denna sommaren! Till frisören, färga håret, klippa lugg? och sedan umgås resten av kvällen med Linda.



Jobba resten av veckan. På fredag fyller Eddie och Johan båda 22 år så de ska fira det gemensamt med sina vänner. Först blir det middag och sedan iväg till Chili. Vad ska man ha på sig? Vet redan hur jag ska klä Fia och Johan, Det är mitt uppdrag denna veckan, att fixa deras looks ;) Får fota lite och lägga upp bilder, på hur fina de blev, sen! Okey, skor och kjol är redan avklarat för min del. Måste bara hitta den där perfekta toppen till det!



På lördag ska vi dra ett helt gäng till Tosselilla och vara där hela dagen. Sugen på att hänga med så bara hör av dig! The more the marrier! ( Eller hur vi nu än stavar det).



Sticker till New York den 29 eller 30 augusti och stannar en vecka. Shoppa, shoppa, shoppa!!! Vill åka nu! Om jag måste ha The Sims tre dessutom!!! Haha är så sjukt sugen på de! Men man blir ju helt klistrad vid datorn då.... som att jag inte redan är de, typ =P Spelet just nu är Bubble Shooter på Hamsterpaj.se hahaha alla spelar det. Min mamma är helt hooked! Man blir beroende av det.



Dags för lite hemma spa med fotbad och ansiktsmask. =)



Puss och Kärlek

Everybody knows

Hmmm.... Fredag börjar vi på! Jobbade till 18 sedan hem illa kvikt. Hem till Amanda med Johanna, Johanna och Emma. Drack, snackade massa skit och sjöng singstar. Gick ner till en fest i gatan, belv inte riktigt som tänkt. Ialla fall så stack vi vidare. Ca 6 pers i en taxi med en grinig chaufför så var vi påväg in till KB. Stackars Emma fick sitta i skuffen =P Efter några timmar på KB så åkta jag, Amanda, Johanna och Robin (amandas bror) hem till Klågerup igen. Lite chips, pizza sallad och vatten sen var det dags för sängen. Amanda gick raka vägen in i sin säng och däckade. Jag och Johanna skulle sova tillsammans. Tydligen skulle Robin sova i samma rum..... Vilken människa alltså! Han andades som en jävla elefant och gjorde de sjukaste ljuden ifrån sig. Johanna fick nog och sa ifrån och till och med slog honom  efter några timmar. Men de slutade inte för de!



Igår började jag klockan 11, jobbade till klockan sju och sedan hämtade Emmy mig. Vi åkte till Johans lägenhet så jag kunde fräsha upp mig sedan så åkte vi till stan, bokade biljetter till att se filmen The Proposal med Sandra Bullock och hunken Ryan Reynolds, grr! I väntan på filmen gick vi och handlade godis och köpte vars en chailatte. På Espresso House hittar vi två små intressanta damer, Johanna och Johanna. De skulle se ice age 3, vilket var vårat tredjeval. Men jag gillar komedi så den hade jag lätt kunnat se! Älskar sengångaren Sid, riktig idol! Anywho! Filmen var riktigt bra, asbra med andra ord! Måste ni absolut se!


Bilder från hela helgen kommer senare! ;)


Nu är det dags att se The Rachel Zoe project, love love love!!! Om jag har längtat efter denna premiären! =D Den kvinnan kan klä! Hats of för henne!


Men nu, seriöst. Modellen för Apotekets hudvårdskolletktion Apoliva.... vad är det för skabbigt, förskräckligt spöke de har ställt i tvrutan? UE! Hon ser ju för jävla hemsk ut. Vet inte en enda människa som kan säg att hon är söt. Jo kanske Tina bara för att säga emot =P Men aldrig att hon hade menat de! Haha
 

Nej nu måste jag fokusera mig på programmet!!



Puss och Kärlek

Have you met me?

Planerna blev inte som tänkt igår, de blir de aldrig när jag och Linda bestämmer något! Men men, de blev återigen film med mamma, Eddie och Fia.



Måste gå nu, ska möta Emma på bussen och sedan hem till Amanda. Ikväll blir de hemma fest =P



Puss och Kärlek

There is only one

Vaknade lite över nio och cyklade till Emmy kvart i tio. Tog mig 20 min att cykla 7-10 km i motvind..... Kommer aldrig göra det igen! Okej visserligen var det bra träning och så innan frukosten. Men sen igen, aldrig mer! Väl framme gick vi en runda med Enzo (eftersom Emmy passar Enzo denna veckan, för Freddie är på Öland, så var han där hemma) Handlade bullar och gick hem till Emmy igen och åt frukost i solen. Jättemysigt. Solade och läste skvallertidningar. Klockan 12 tog vi bussen in till stan, plockade upp en kaffe på vägen  till jobb/centralen. Sedan åkte Emmy hem till Ängelholm och jag gick in till jobb.




Slutade jobba klockan 18 och ska om ca en timme iväg med Linda, Markus, Sam mfl till Dalby och spendera kvällen med mysigt umgånge, grillande och drickande. Mysigt mysigt. Får se om det blir ett litet kvällsdopp i stenbrottet =P Nu är jag ju en riktig fryskylling så antagligen blir de ju inte så!



Måste ialla fall snabba mig in i duschen nu och sedan leta fram någonting att grilla!!

Puss och Kärlek

I would walk a hundred miles

Ehm.... Nope jag och Mr Lunkan är definitivt inte på "G". Lite småroligt att bli förfrågad om de, varför skulle vi vara de? Om jag minns rätt så har jag redan en somebody. =)




Har  haft filmkväll med mamma, Fia och Eddie. Det blev Freaky Friday och ett Marabou Digestive.



HAlv nio imorgon bitti ska jag dra mig upp ur sängen. Cykla ca 7 km till Emmy, äta frukost och sola i lugnan ro och sedan bege mig iväg till jobb vid 12 tiden. Efter jobb blir de dags att spendendera lite tid med Linda. Klippa, umgås och hitta på något skoj är vad som står på schemat!



Men allt på schemat just nu är zzzZZZZzzZZZzzz. Så god natt och sov gott! Vi höres imorgon!



Puss och Kärlek

Someone like me

Okey, så jag hade lite fel för mig. Det var Etage vi skulle till i Måndags inte Crown. Det blev förfest hos Emma i hennes lägenhet med massa folk och sedan taxi till Etage. Träffade som vanligt massa vänner och bekanta. Hade ganska roligt men var inte på topp. Anywho, slutade med en burgare på Sibylla med Freddie och Fia.

 
Jag och Banane                                     Jag och Fläsk


  
Jag, Lunkan och Emma, Johan och nån snubbe i grå tröja ;)



Lite boys.



Det ökända toa fottot. Fia, Jag och Ida.


Dagen efter vart det jobb... inte så jätte spännande att jobba långpanna dagen efter man varit ute till ca 04.00 på morgonen. Suck, pust och stön. Men det gick ialla fall!

Jobbat idag också, såklart. Slutade klockan sex och sedan dess har jag bara kollat på Miami Ink och tagit det så lugnt jag bara kan. Man orkar inte göra så mycket, det är så himla svettigt och varmt!! Allting klibbar bara fast liksom.



Åhhh jag måste skaffa The Sims 3!!! Kan inte sluta tänka på de. Eller jo, de och att resa till NY i september och Miami i november, SPÄNNANDE!!!



Nope thats it for today, orkar inte skriva mer, min axel pallar inte trycket. Vet inte vad jag har gjort men har riktigt förbaskat ont i den ialla fall!!



Nästa vecka blir de dags för lite fler piercingar!! Sweet =D






Puss och Kärlek

Destinys selecting me

Blir väckt klockan 10.37 av Emmy som tycker vi ska in till stan och fika klockan 12. halv tolv stiger jag upp ur sängen och tar bussen en halvtimme senare. Fick måla naglarna på bussen, tur att det var en ljus färg för de var fan ta mig inte lätt att försöka hålla sig på endast nageln! I Bara hoppade Emmy och Johanna på.


 

Mm, mina tår är kanske inte världens finaste, men who gives a flying f*ck?


Blev en fika på EH, lite shoppning gjordes även. Hittade dessa ursnygga kilklackarna på Zara som dessutom var på rea! Lucky me, jag som aldrig fyndar för jag är alldeles för kräsen! Gjorde om Emmys look lite =P





Ikväll blir det utgång med Cissi, Emma, Fia och ett gäng till. Förfest i stan sedan Crown.



Jobb imorgon, långpanna. Börjar dock klockan 1 =) sweet! Nope, måste städa rummet innan mamma råkar snubbla in här och hela helvetet bryter ut för de ser ut som 3:e världskriget här.


Time to go shower! Vi hörs imorgon kväll efter jobb gott folk!!




Puss och Kärlek

Hope keeps us alive


Det blev en långrunda med Emmy, gick ut till Pude och sedan runt om hela Klågerup. Snackat om allt mellan himmel och jord, riktigt härligt ibland att snacka om helt obetydliga saker, men också om saker som betyder världen för en. Sedan blev det lite fika med paj och saft =P




Om vädert tillåter ska jag cykla till Emmy imorgon (I Bara) gå och sola och bada och antagligen hitta på något sen. På kvällen blir de klippdax för Lindas del! Trevligt, trevligt! Sjukt sugen på utgång också men de får vi la se!



Senare i veckan är det lite planer om att dra upp till Båstad eftersom det är tennisveckan, vi får se hur de blir med. =Phah


Todays work!



Dagens ros går till Emmy! =D hahah



Eftersom bilden är fottad från sidan så ser den väl inte helt symetrisk ut men de får duga här ialla fall!


Såg två riktigt bra filmer igår första hette Mothman, Richard Gere och Debra Messing spelade i denna. Andra filmen hette Tidvattnets Furste där Nick Nolte och Barbara Streisand medverkade. Den andra var faktiskt att rekomendera. Den slutade väldigt oväntat. Riktigt bra faktiskt trots att den har ett antal år på nacken!


Dags att engagera mig i tv-tittandet igen!



Puss och Kärlek

Are you with me?

Okej, så Elin skall blockeras från denna bloggen på grund av trakasserier!



Suited for Ikea!


Sitter och lyssnar på min senaste favorit låt, gissa vilken? ;) Det är den och Green Days senaste album som endast spelas här hemma nuförtiden =) They're grrrreeat!
Okej, men en till riktigt bra låt av Dead by April - Falling behind. Så härlig!


The "linda- situation" skjuter vi fram till imorgon. Har varit på Ikea idag och sedan på Ica Maxi med Fia och Jeppe, aka Biill och Bull. Helt otroliga de två!



Koola Anna body med spetsrygg och ballerina kjol!

Ska strax träffa Emmy, gå en runda, snacka lite skit och sen får vi se om vi hittar på något skojigt!
Ikväll kommer bilder från dagens skisser =)


Kommande veckan blir jobb, så klart. Är dock ledig imorgon (måndag) skönt! Hoppas på underbart väder så man kan sola och bada lite! Hade varit trevligt om man hade fått göra ett dopp i en pool eller havet iår också! =P


Ska gå in på kanal 5:s hemsida och anmäla oss till Roomservice, shh säg inget till mamma ;) haha


Nope, time to go! Hörs senare och glöm inte lyssna på låten!


Puss och Kärlek

Im the princess who adores you

Jopp, ikväll blir det samma visa som igår. Dvs hemma kväll. Helt ärligt orkar jag faktiskt inte hitta på något, får vänta med festande till veckan som kommer. Jag menar its never too late to party ;) Skulle igentligen upp till Emmy och Sebbe i Ängelholm och festa, gå på festival och kanske åkt till tennis veckan i Båstad, men hade lite transportproblem med tanke på att jag jobbade över lite. Men så får de la va!



Hoppas på det fina vädert imorgon. Sitter och skissar på en ny bild, två fåglar med en banderoll i munnen. Lägger in ett foto när den är klar. Gjorde en ros innan också och igår blev det körsbärsblommor och en lotus. Sitter och samlar lite idéer till vad jag ska rita härnäst. Har funderat lite på att försöka ge mig på en kinesisk drake och en döskalle med spanska dekorationsmotiv på. Tips, idéer eller önskemål så bara skriv!


Ska försöka engagera mig i filmen nu =P



Puss och Kärlek

I'll always be right there by your side

Tack för de fina komentarerna! =D Ritar vad du vill till dig, Pelleplutt, de vet du ;)


Jobbat (som vanligt idag) Sedan blev det en liten ensam tråkig runda till Panduro Hobby för att köpa färgpennor.... Om något så borde ju de ha ett helt sortiment att välja mellan. Nope, de hade Endast förpackningar med 10 olika pennor... inte för mycket att välja på när man ska färglägga =S Tänkte köpa färgpennor för att jag skulle rita lite olika saker i japanskt tema, då gäller de att ha lite färg. ;)

Det blir nog en lugn kväll idag tror jag. Jobbar klockan 11 imorgon så måste vara på hugget =P Dessutom är det perfekt med myskväll dagen innan man ska jobba.... vilket är typ varje dag =P Näpp, men ikväll blir det ialla fall på detta viset =) Har varit nere och handlat mitt fredagsgodis och en skvallertidning att underhålla mig med, datorn, skissblocket och färgpennorna vid min sida och kvällen är räddad!


Nope, dags att work some magic ;)



Puss och Kärlek

Look where we are now

Jo, de märks att jag haft "fullt upp" idag. Var inget alls att göra på jobb idag. Hur mycke energi som helst =P Ska vääl dra ut och jogga snart. Men först ska jag bjuda på lite skissbilder till mitt tatueringsalbum!



En koi, med lite av en egen toutch vad gäller fägläggningen.




Ängel med typ "livets fackla" men själva elden ska jag göra om, den är bara provisorisk ;) haha


Ska ut nu och springa lite!


Puss och Kärlek

I'm fine, baby how are you?

Sent inatt blev jag medtvingad att åka och hämta Fia på jobb eftersom inte mamma "vågade" åka ensam, snarare inte ville åka ensam. Vi hade skitskoj hela bilresan hem från Malmö till Klågerup =P Plötsligt kom vi in på alla husdjur vi haft genom åren. Detta slutar sorgligt alltså! det var så att när jag var ca 12 år så hade jag en hamster som hette Tuzz, denna stackars lilla hamster dog väldigt ung och jag var jätte ledsen över det lilla livet. Natten innan hon dog la hon i min famn och jag strök mitt finger över hennes rygg tills det att jag somnade, nästa morgon var lilla Tuzz livlös. Igår fick jag reda på att min pappa hade gett stackars lilla Tuzz EN HEL PANNKAKA!!! Den måste ju jäst i hennes mage och hon måste lidit otroligt mycke. Idag frågade jag pappa vad han hade till försvar och allt han sa var: Ja men den slutade ju aldrig äta! Människan borde inte få lov att ha barn alltså!



För övrigt ska jag alldeles strax klippa Freddie sen ska vi spela tennis. På söndag ska jag klippa Linda sen ska vi nog hitta på något. Fest planer i helgen är inte bestämda ännu, några förslag? Klubb Självklart på Chili?


Sugen på att åka till Miami, någon som är på?


Puss och kärlek


 

Puss och kärlek


Hope u have the time of your life.

Okej, so the news. Ska i slutet på augusti till en tattueringsstudio, snacka med tattueraren och visa lite skisser och vad jag kan genom att tattuera på grishud. Riktigt spännande!




Imorgon efter jobb ska jag klippa Freddie och efter det kanske spela lite tennis om vädert tillåter. Men nu, mina damer och herrar, blir det en joggingtur för att rensa tankarna!




Puss och Kärlek


Falling down.

Riktigt lugn dag på jobb vettu, sjukt nice =) Hade det riktigt lugnt innan jobb så var klar typ en halvtimme innan jag börja... så de fick bli en "före-jobb-bild" och sen på jobb blev det en "at-work-bild" =) Det blir lite skillnad, man blir så pojkig i jobb kläderna!

 

Har nu fixat lite pics från Ullared trippen igår =)



Eddie och Jag, Dj Malin som inte kan låta bli radion. Eddie fick spel på mig =P



 

Jag vet, alla bilder är skitkassa men de får va så!



Färdkost!

Sedan middag på BK. Gillar inte BK igentligen men man får ju go with the flow!
Blev inte de charmigaste fotona här heller men så får de va, som sagt!

 

Emmy lyckades få en översexig bild på mig när jag fått något mellan tänderna som inte vill gå bort... =S



Vi som tyckte Eddies gravid-mage var extrem... ja, de var innan vi hade sett Sebbes gravid-mage!!! Sjukt ju. Lite småskoj att båda två lyckades ha vita Björn Borg kallingar på sig =P



Oliver tattuerad!




Hade köpt tattueringar till Oliver, så nu fick han posa lite med sin spänstiga figur ;)


Var och fikade med freddie idag efter jobb. Fick köpt ett skissblock och stomp-pennor (pennor gjorda av papper för att skugga med). Fia har bett mig rita upp ett portträtt av hennes pojkvän Jeppe, så får ju gå in för de lite =P Men skissblocket ska jag ha till mig själv. Ska berätta en spännande nyhet, men den får ni ikväll! Så då har ni något att längta till i kvällens inlägg! =P Haha.


Ska se Transformers, igen, med lillebror nu innan han ska sova =)


Puss och Kärlek

Please forgive me, If I need you like I do..

Jo men de blev ju Ullared trots allt. Jag, Fia och Eddie körde upp dit på lite mer än 2 timmar, väl uppe mötte vi Sebbe, Emmy och Johanna. Hittade inte allt för mycke men lite lyckades jag fynda. Hittade en väska, lite kläder från märket Koola Anna och en massa annat skit =P Har inte kameran här nu och pallar inte koppla in mobilen så ni får bilderna imorgon!



På vägen hem körde vi igenom värsta åsk vädert, blixtrade överallt. Fia och Eddie var livrädda och jag älskade det!! Om ni inte visste så tycker jag det är sjukt mysigt med åska, blixtrar och öväder, otroligt facinerande!


Nej, får väl hoppa i sängs nu.. upp tidigt imorgon. Pallar igentligen inte sova nu... har sjukt mycke ångest och tänker för mycke, inte skoj alls. Hatar försöka somna när man ligger och tänker, drömmer sig bort och inte mår alls bra. Fett svårt att somna med tårar i ögonen för saker man är missnöjd med men inte kan ställa till rätta... för de går inte. Pallar inte deppa, jag har väl allt i världen att vara glad för?! Efter allt regn väntar solsken, Right? Jo, keep telling yourself that and see where it leaves you. Nej, gott folk. Glada bilder från Ullared kommer och vi får hoppas de fina vädert kommer tillbaka!



Sov gott alla körsbärskärnor.



Puss och Kärlek

Save me, frozen inside angels of clarity

Usch efter en heldag på jobb igår med "kvinnliga smärtor" ;) så var jag helt slut när jag väl kom hem. Fick ialla fall ställa upp och vara lite av en syster så jag såg Wild Child med Fia =) Sen slocknade jag på två röda sekunder. Riktigt tråkigt att jobba ensam i ca 12 h. Allt jag göt när jag jobbar är att tänka på en massa, Får sån ångest så jag mår illa av de. Skit drygt. Man går liksom där i sin egna lilla värld och tänker på allt man någonsin gjort fel så samlar man liksom ihop allt till en stor klump i magen....



Så sjukt varmt på mitt rum, säkert en 40 grader! Som rena bastun alltså! Vaknar helt klibbig och svettig! Tur att man sover ensam annars hade de varit för varmt och klibbigt!



Skönt att jobba lunchpassen hela denna och nästa vecka. Börjar 11 varje dag och slutar runt 16-17 tiden. Hinner man umgås med alla och så får man känna att man lever lite ;)


Har lite bilder från i lördags på Chili.


Bossen Tim                                            Jag och los Vesslos



Lite folk på Chili.


Bus Bilder på Kittykatsen

 

 



Hihi så söta, ligger och myser på kudden.




Skulle igentligen till Ullared idag med Emmy och Sebbe, men det fick bli lite ändrade planer så jag stanna hemma istället. Skönt det också. Ska hitta på något med Fia  idag


En låt ni måste lyssna på, den börjar kanske inte så jättebra om man inte gillar hårdrock men refrängen är så sjukt härlig, går och nynnar på den hela tiden. Dead by April - Angels of Clarity. Har säkert rekomenederat den tidigare, men helt ärligt så är den ett måste att höra! Dagens rubrik är även tagen från texten! =)





Nope, dags att hoppa in i duschen! Skrubba ansiktet med min nya Mary Kay kräm för 340:- och tvätta håret med mitt nya schampoo & balsam för 650:-. Helt sjukt vad man lägger pengar på dumma grejor igentligen. Men jag är sån, vill jag ha de och kan jag få de så köper jag de. Dessutom måste det väl finnas någon kvalitet till de priset, right?!




Puss och Kärlek

I made a fouls mistake

Har varit nere och handlat så jag kan laga en riktigt god middag ikväll. Det blir pepprig lövbiff och dragon/champinjon-potatismos och Karl - Johan svampsås. Smaskens! Just de ja, receptet till Toblerone parfain!! Enkelt och precis så jag gjorde hemma!


Vispa upp en halv liter grädde. Häll den andra halva litern i en kastrull ihop med 2st 200g Toblerone och låt smälta ihop. Häll även ca en halv matsked i honung om du vill. Låt röran svalna när den är smält. Blanda sedan ihopa grädden i röran, häll i en form och sedan in i frysen över natten! Jättegott med bär till och om man vill smaksätta med apelsin så passar det utmärkt!



Åh jag är så uttråkad. Försöker komma på vad jag ska köpa till min käre far som fyller år på tisdag. Han vill ha en vanlig tröja men jag tycker att det är lite för tråkigt. Jag vill ge honom något som han blir riktigt glad för! Några förslag.



Aww mina katter är så söta =D Kinou är helt störd, hon får såna damp ryck och hoppar upp i luften  för ingen anledning =S haha. Sinai är en riktig mes, gömmer sig hela tiden.


Nej nu ska jag städa undan lite och ta mig i kragen att laga mat.... trots min bakfylla.




Puss och Kärlek

no mening

Jobba Jobba Jobba.... typ det jag har som väntar mig den närmaste tiden. Ja de och en New York resa =D Jobbade sista dagen med Manne i fredags så nu har han slutat och jag tagit över för honom! =)Kanske känns lite mycke att kasta sig in i en heltids tjänst nu redan. Men samtidigt känns de bra, för hur många nyligen fyllda 19 åringar har heltid direkt efter studenten?



Kollar på massa avsnitt av programmet Starter Wife med Debra Messing. Hon är antagligen en av mina favorit skådespelerskor. Hon och gänget från Brudens far =)


Igår jobbade jag helpanna (11 - ca 23) Sedan stannade jag kvar med Vesslan och drack lite för mycket... ja kort sagt så slutade det inte såbra. Let's leave it there! =D



Idag ska jag bara ta det jäääättelugnt.  Busa lite med mina katter, ligga i sängen och bara glo på tv hela dagen. Jobbar tidigt hela veckan utom imorgon =) Börjar 11 o slutar ca 16... riktigt härlig arbetstid =P


Nej, dags att titta vidare på tvn och vänta på min babe! ;)



Puss och Kärlek

Show me u care

Vilken lång dag! Började jobba klockan 11 och slutade 16. Mötte upp mamma i stan, hämtade shampoo o balsam hos min frisör... Kan ju tro att dessa flaskorna håller i ett år! Ena flaskan innehåller 1250 ml =P Efter det var vi och handlade födelsedags present till Cissi som ska ha ett litet brunch-kalas på söndag. Storhandlade också och slutade med att vi köpte med oss kina-mat hem!



Var med Bula, Eddie, Johan Sonesson och Fia i Pude. Badade dock inte, hatar bada i både sjöar o hav.... även om havet går bra ibland. Nu har jag städat mitt hemskt stökiga rum och ska snart se film med mamma o lillebror. Det blir nog transformers idag igen =/ men men...




Imorgon ska jag upp tidigt och åka med pappa in till stan när han börjar jobba redan klockan 5 på morgonen! Ska till stranden och lite sånt under dagen =) Börjar jobba någon gång mellan 16-18 och slutar vid typ 22-23 tiden. Det ser ut att bli en sjukt nice dag imorgon. Hoppas man får lite sol så att även denna irländaren blir lite brun ;)



Var ju i stan med Elin och Fia igår. Blev ingen middag för de hann vi inte med. Fick shoppat en cerise tunika, shorts och underkläder =) Passade även på att hämta min efterlängtade mobil som jag varit utan för länge! Sedan blev det middag på Nama igår  igen, smaksens!!



Nej får väl hoppa in i duschen nu, helt genom klibbig av värmen!



Sov gott, imorgon kommer lite bilder på mina älsklingar! =D



Puss och Kärlek!

I did wrong, im sorry

Har hjälp till med flytt idag. Sjukt svettigt! Vilken värme alltså! =P Man klagar att det är kallt sen klagar man på att de är för varmt. När är de bra då?



Har busat med mina små bebisar idag, över goa!

Sinai




  



Kinou










Var och åt på Nama i Limhamn där Elin jobbar. Var där med Fia, Eddie och Jeppe och smakade på sushi för första gången. okey det var lite fusk för jag tog med kyckling istället för fisk =P Men ändå!


Här är Fia och Jeppe på ena bilden  och så Eddie på andra =) Underst är min middag. Smaskens!


   





Usch jobba imorgon kl 11. Okey, det var ju ett tag sedan jag jobbade på Chili sist men men =P Slutar redan klockan 15 så det är najs. Ska gå och äta med Elin innan hon ska till jobb. Måste gå in och hämta min mobil på Telenor också. Alltså jag brukade verkligen gilla Telenor.... inte numera. Efter det ska jag hem och mysa med mina bebisar =) Måste dock göra ett ärende på banken också..... bara det att det är så drygt för alla pensionärer står där och bråkar om sin pension redan när de öppnat på morgonen. =S Anywho! Hoppas vädert blir lika härligt imorgon. =)




Nu måste jag hoppa i bingen och sova!




Puss och Kärlek

RSS 2.0