There's only one thing I know



Såå hela dagen har passerat så fort! Har inte hunnit med hälften av vad jag skulle göra! Började med en fika med Elin och Johan sedan bar det av till lite shopping. Allt jag köpte var en mascara från Dior. Jag och Elin gick till min bokade tid och fick mig vaxad. Kan ju säga att jag aldrig upplevt något så smärtsamt! Fy fan vad det var tortyr! Gick och åt lite kina mat, sedan blev det en sväng på Entré. Åkte hem till Johan och hämtade hans väska och saker.


Fortfarande så hade jag inte packat =P Who'd guess? Nu har jag ialla fall, men jag är osäker på om jag är helt klar! Jag och mamma åkte till Ica Maxi där jag köpte en tidning och lite godis till planet. Hem igen, skrev ut biljetterna. Packade allt jag kunde komma på som jag ville ha med mig. Färdig klockan halv 1 på natten =/ ska upp om fyra timmar liksom!



Än så länge, 4 par skor, 3 väskor, en miljon t-shirts, linnen och badkläder  =)


Fick avboka en fika med Olivia och en powerwalk i skogen med Linda =S Får ta igen de när jag kommer hem igen! Växlade pengar också!



Kan ju säga att jag är fruktansvärt öm mellan benen, Elin bara satt och njöt av att jag plågades. Ja, hon tycker om lite såna sjuka saker =P Blir en trip med henne någonstans innan jul! Ett måste.




Inte så sjukt resfebrig ännu men när jag ska upp igen så kommer jag bli skit stirrig. Kommer hem igen, hinner jobba två dagar sedan är det dags för dop för Malou och kräftskiva på kvällen! Elin ska hänga med! =)



Nej, nu får jag väl försöka sova lite. Ska se om jag hittar en dator så jag kan hålla er uppdaterade där nere, göra er svartsjuka så gott jag kan! =D



Annars så ses vi om en vecka, hoppas inte ni saknar mig allt för mycke!



Puss och Kärlek

Your tears will soon dry, it'll be alright

Jag gick banne mig upp tidigare än vad jag behövde!! Har städat hela ovanvåningen, mitt rum och toaletten!! Freakin duktig här asså! Har lekt lite med lillebror och hans Bionicle leksaker, byggde transformers och sånt. Haha han är helt sinnesjuk när de gäller  sånna saker, han är så smart och duktig så man blir helt chockad när han väl sätter igång och babblar iväg! Använder fan tilloch med mer avancerade ord än Fia som är lika gammal som mig!



Har lyssnat på Kelly Clarkson och Christina Aguilera hela morgonen. De har så otroliga röster båda två, jag kommer inte ens upp i deras toner om jag så skulle bli skrämd eller om jag slår mig! Fan, jag låter som en man jämnfört med dem!


Frågan är vad man ska ta på sig idag, ser lite småkyligt ut men samtidigt så kan de nog vara rätt varmt. Är för lat för att gå ut och känna efter =P


Men nu ska jag göra mig klar för att kila till bussen! Lyssna Christina Aguilera - Hurt. Riktigt ruskigt bra!



Puss och Kärlek

I dont want to talk, cause it makes me sad.

Har hittat min favorit fiskgratäng, vet inte om jag har skrivit om de innan. Ialla fall, när jag gick i högstadiet på Spångholmsskolan så fick vi ibland världens godaste fiskgratäng med någon orange röra ovanpå, serverades ihop med potatismos och jag älskade den verkligen! Och nu, mina vänner, har jag åter hittat den!!!! =D Jag och Johan var på Lidl i Limhamn och skulle köpa risifrutti och mjölk när vi passerade frysdisken. Jag tittar lite på de olika fiskgratängerna, gillar den med dillsås ocks väldigt mycke =) Och där, från himeln så ligger den, så ljuvlig och perfekt. Jag blev helt rörd när jag tog upp paketet i handen. Tittade på Johan och sa : Jag älskar denna! Så vi köpte ett paket, räckte inte långt jag höll på att äta upp hela men Johan hindrade mig. Nästa dag gick vi dit och köpte två till =D Den här underbara fiskgratängen heter A la Bordelaise.




Servera med potatismos, skirat smör och ärtor. Kan inte bli bättre! Fan jag blir ju så sugen av att bara se bilden =P


Har tittat på Mamma Mia med lillebror och Mamma Frankie, nu har jag nog kommit in i Grekland-känslan. Bara två dagar kvar, jag vill ju åka nu nu nu! Att man alltid ska längta iväg sig när man vet man ska göra något skoj. Man tar inte vara på allt annat under tiden som går. Sen när de väl inträffar så går allt så fort, tiden bara rinner iväg. Klyshig men sant!
Har ialla fall lite funderingar på vad jag ska packa nu. =) Ska skriva min packlista,  som jag gör varje gång innan jag reser. Jag menar, jag får ju inte glömma något!


Utöver denna resan så ska jag även få rest lite mer denna hösten. New York resan antingen i slutet av september men om jag får bestämma så skjuter vi fram den till slutet av oktober när jag får en lite bättre lön =) Ska någonstans med Elin också, har jag lovat henne ialla fall! Sen dra iväg mamma till hemlandet Irland!


Det är planerna än så länge, känner jag mig själv rätt så kommer jag ändra på allting typ 30.000 gånger till innan det är dags =D



God natt alla barn!


Puss och Kärlek

You'll never see the tears I've cryed







Har powerwalkat med mamma nu, ska snart äta middag. Jepp, idag blev det en sen sådan! Men god ska den bli ialla fall! Jag har lagat pappas goda kanel / bacon sås. Vet de låter så äckligt men den är riktigt god, speciellt till grillat!

Har städat heeeeeela mitt lilla rum, verkligen tagit tag i dehär med garderoben, sorterat och vikt allting så nu ser de prima ut! Har hämtat in resväskan från förrådet så nu saknas bara packningen. Frågan är vad man ska packa =S Jag är verkligen sämst på de!


Har hittat mina must- haves från Nelly.se de ska inhandlas snarast =)




French Connection - City Sparkle Dress   Rare Fashion - Una Tube Dress   Rare Fashion - Rochelle Pyramid Dress


Odd Molly - Angora Long Cardigan  Resteröds - Farina Leather Jacket 

J Dauphin - New Bag¨


Ha en trevlans kväll nu ska jag äta middag! Och imorgon blir det första dagen för min praktikant på jobb, ska köra med honom ;D






Puss och Kärlek

Welcome to my life

Hmm, igår när jag äntligen kommit hem från jobb (slutade 21) gick jag upp o bytte om till pjamas sedan satte jag mig med resten av familjen, åt godis och kollade på The green mile. Fia frågar mig vid 23 om jag ska följa med ut eftersom alla hon skulle ut med hade svikit henne. Jag vet hon och jag var ju igentligen ovänner och så! Men men, hon lovade att hon skulle betala hela kvällen så jag gick ju med på de till slut. Taxin hämtade oss här hemma kvart över tolv och körde oss till Crown där vi mötte upp Robin Bylund och några av hans kompisar. In 2 sek på Crown där det var max 15 pers, ut lika fort igen. Så vi drog till Chili istället. Skulle ta bussen hem men missade den sista så tog taxi till Johans lägenhet istället, han är i Blentarp hela helgen och jobba så jag kunde låna lägenheten hur jag ville. På vägen hem blev det ett stop inom Lunkan och hans lillebror som firade sina födelsedagar, sa inte mycke mer än grattis sen var jag åter påväg hem. Vaknade pigg som fan och tog bussen hem vid 10.40 första jag gör när jag kommer hem är att sätta på mig pjamasen igen och göra två leverpastej mackor =D



Såhär fick jag se ut eftersom jag hade en timme på mig! =P




Har en satans massa jag ska få gjort idag, städa, spela tennis med Freddie, träffa Linda, hänga med mamma och handla, tvätta massa till onsdag och mycke mycke mer. Måste fan få iording på rummet, det ser ut som ett bombnedslag härinne sedan jag köpte byrån.


Time to sätta fart!




Puss och Kärlek

I dreamt of you holding me last night.

Wraaar, god morgon. Vaknade upp hos Freddie på hans soffa. En liten Enzo slickar mig i näsan, det är väl aldrig fel sätt att bli väckt på. Det blev en lugnt kväll på Chili igår, drog därifrån vid 12 tiden. Var med Alex och Caspar och drack lite bara. Började gå mot bussen när jag inser att jag kollat fel på tidtabellen, så jag går genom hela Malmö och hem till Freddie där jag somna, meningen var att jag bara skulle låna hans toa =P


Anywho, nu är det bara tre dagar kvar till jag åker, åååh jag har resfeber! =P Längtar!



Nu ska jag gå och duscha sedan bege mig iväg till jobb, börjar 16 idag så de är rätt lugnt, festivalen är ju över nu. Tack o lov, drygaste festivalen jag vet! Ska bara mysa klart lite med Enz först sen blir de duschen! ;)




Puss och Kärlek

It's kind'a old by now.

Jobbade igår, efter jobb så var de nattklubb på Chili där The Sounds hade sin efterfest, lite smått häftigt faktiskt.





Idag blir de samma sak, minus The Sounds. Ska först börja med en nutella bulle till frukost. Ska bli rikitgt smaskens.  Övrigt i helgen blir väl en och annan fest, spela tennis med Freddie kanske och umgås med min vackra vän Linda Binda =)


Fan vad härligt inatt. Vaknade av att det ösregnade, blixtrade och åskade. Försökte hålla mig vaken och njuta av de, men ögonen ville inte. Somnade direkt igen! =P Älskar sånt väder! Ser ut som de kommer bli likadant idag, hoppas de också!



Nu blir de frukost och en film för idag börjar vi klockan 15! =)



Puss och Kärlek

Feeling all superhuman

Passat lillebror sedan klockan 9 imorse, joggat, lite olika övningar, duschade, åt frukost. Så det var min morgon. Håller på att göra mg iordning för att åka till jobb nusnart. Haha ringde och bokade tid för vaxning =S aaah! Aldrig gjort för så de ska bli spännande. Tyvärr så får ni inga före och efter bilder, de blir lite för intimt! =P



Nope dags att klä på sig!



Puss och Kärlek

I´ve hurt myself by hurting you

Gick en sväng i Hörby igår kväll runt 20 tiden, skulle handla en tidning. Lusläser typ varenda "Hänt & Bild" , " Veckans Nu" och "in touch". Går ner till en liten blatte butik som heter Victorias livs och sen bort till en bankomat. På vägen ser vi ett gäng av Hörbys ungdomar, vilket jag inte trodde fanns. Skit ball, de stod där och hängde i sina wannabe Addidas tröjor med jamicanska färgränder vid en A - traktor som tidigare varit en volvo hahahah! Kändes så lantis! Köpte lite godis dagen innan, hittade den sjukaste godisen.


Vänd lite på huvudet så kan du nog också lista ut vad det är!


En vagina ;D haha att man får sälja sånt godis i vilken butik som helst!


Var i stan med Elin idag och fikade, snackade skit och åt en langos, jag vet.... Malmö festivalen. Men var ju tvungen att äta min engång-om-året-maträtt, Langos! =D



Tvingade Elin posera snyggt, inte för att hon hann innan jag tog bilden ;) Så är det! Gäller att vara snabb!



Köpte ett nytt linne, färgglatt och sommar mysigt från Diesel.

 

Tyckte den var härlig bakifrån också =)



Vill övningsköra nu hela tiden, det var skitskoj trots att jag blev lite frustrerad där ett tag. =P Shit happens, ait?
Har varit ute och joggat och gjort mina "hemma på mattan övningar",duschat och är färdig tränad för idag, så ser mitt strikta beach - boot - camp - schema ut nu fram till den 26 =P Kan ju inte komma och se ut som Britney Spears på stranden!! =P



Ska slagga lite framför tvn nu!


Puss och Kärlek

words out

Vaknade imorse, staplar ut för att gå på toa.... kommer ut i hallen och gäspar. När jag öppnar ögonen igen så står pappa där pigg som en mört och kläcker ur sig : Ska vi åka till skogen och plocka svamp? =D
Öhh? Svamp... ue =/ okey om en stund, ska bara duscha.


Jopp, tro de eller ej men efter duschen står han där. Är du klar nu? Stressa en som fan, tror inte svamparna hinner iväg springa iväg innan vi kommer liksom. Ja, men vi åker. Jag fick övningsköra, min andra gång! Gick ganska bra hela vägen till pappa plötsligt skriker : SVÄNG HÄR!
Vaffan!!! Panik, en bil bakom mig, växla ner från fyra! öhm, va!?! Så fick köra in till kanten, den andra bilen kör om mig och så skulle jag backa tillbaka.... längst kanten =S backa halvt ner i diket och pappa vrålar till mig att försöka att inte göra de. Haha mina tårar bara flödar, panik och skit frustrerad vet jag inte hur fan jag ska ta mig till. Lyckas ialla fall köra rätt och parkera bra. Skitförbannad flyger jag ut ur bilen och torkar mina paniktårar. Pappa ställer sig blixt stilla och bara tittar. Ögonen stora som han sett en hel pool av godis. -: Titta en älg! säger han till slut, men jag såg ingen dock.
Öhh, för fan?! En älg? Hahah lite optimistiskt va? Va ska man tro, jag är arg här för helvete!
Han ber  om ursäkt att han skällde på mig och skyllde på att det är hans nerver, han är för gammal för sånt här =S




SVAMPKUNSKAP!:

Vi plockade Brunsopp och Karl- Johan svamp. Tydligen är Brunsopp svamparnas Créme de la créme. Den är brun ovanpå och gul under till. trycker man lite på de gula så blir det blått. Såhär ser den ut.



Den har en broder svamp som heter Gallsopp, oätlig. Smakar skit med andra ord,så ät helst inte den. Den ser nästan likadan ut men är rosa- brun undertill och ser ådrig ut på stjälken.



Så ska snart äta, pappa har gjort en sås av brunsopp som han lovar smakar "såååå gott" Så upp till bevis.



Puss och Kärlek


Take me away

Så då var det bokat, klart och betalat! Klockan 07.20 den 26:e Augusti åker jag till Rhodos i en vecka. Ska bo på ett fint 4 stjärnigt hotell som heter La Vita endast 40 meter från stranden och mittt i centrum! Kan de bli bättre? Känner du svartsjukan? ;)




Resan gick på endast 4800 med halvpension... kanske inte de billigaste man kan hitta. Men nu är det så att om jag vill ha något, kan få de, så blir det de! =D







Mmmm, här ska vi ligga och steka i solen. Mitt enda krav (typ, enda) = Kristallklart hav! Underbart, längtar så redan! haha och bokade för bara 15 minuter sedan.


Det blev en match till i Monopol, Alex sög ju, Johan vann och jag tog hem den bittra andra platsen =( Sämsta föroraren här alltså!


Nej, nu ska jag lägga mig och drömma mig bort över natten! =)




Puss och Kärlek  från en redan bortrest Malin ( i sina drömmar) =D

I'll love you always

Var uppe klockan 11.15 idag och å körde vi mot Kivik. Farsan är ju helt kunnig om Skåneland tydligen =/ Jag fick göra min första övningskörning! Lite stolt är jag faktiskt över mig själv... gjorde två tabbar dock. En var att jag körde liiiiite för nära en kant, hehe andra var att jag råkade sätta på vindrutetorkaren istället för att sätta på blinkersen att svänga vänster =D hehe... nybörjar misstag =P Annars var jag freakin great! Var och kollade på Skånes största vatten fall i Forsaka.



I Kivik var det meningen vi skulle handla färska lammracks som vi skulle ta hem och grilla.... lammracksen låg på 300kr/kg så vi sket på de =P Haha åkte hem till Höör och köpte revben istället som vi nu lagt i marinad. Bestående av : Olja, hickorysås, timjan, honung, svart, vit och rödpeppar. Kommer bli smarrigt, ska grilla lite majs till också. Till detta blir det rödvinsås och potatis med champinjoner och dragon. Mums!


Ska köra en revansch runda för pappa, Johan och Alex ikväll med monopol. Men som sagt vi kvinnor vet hur man ska tänka ;)


Då var det dags att börja grilla!


Ni får lite bilder senare ikväll, när jag har räknat ut hur farsans dator fungerar!



Puss och Kärlek 

From where ever you are

Jag vann! Who´d guess? ;) Hade 63.00 cash.på handen och sedan hade jag de bästa gatorna som te x Normalmstorg och centreum, med hotell på ;) Haha kostade pappa 28 000 kronor, så han gav upp =) Vet inte vad de blir för spel nu. Sitter och dricker grogg och lyssnar på Phil Collins - find a way to my heart, I will always be with you.. bla bla nana nana nana! Typ..


Nepp, nu får de allt för ikväl, vi hörs imorgon!


Puss och Kärlek

Make your move

Sitter hemma hos pappa nu och spelar monopol, ni kan tro att jag leder! =D Kom hit för en timme sedan. Han har visst renoverat hela huset, ser numera ut som ett strand hus =) Jättemysigt. Här stannar jag till tisdag eller onsdag.


Var snabbt en runda på Malmöfestivalen igår efter jobb, med Tilda. Köpte en piercing och sedan blev det ett glas vin på Gozzip och lite skitsnack. Åkte hem till Jp och grillade med en massa vänner, drack lite och hade trevligt.


Imorgon ska vi nog dra iväg o bada, vi får se!

Ha d bra ikväll!



Puss och Kärlek

I wont stop until youre mine!

Jaha, jobb... fick spel på min kollega Alex (ja, jag vet att du också läser detta) Orkar bara inte med trams och sånt. Är trött på de mesta och inte på humör för att diskutera självklarheter, sånt tar för mycke energi och helt ärligt har jag inte mycke utav just de till övers! Blir bara så less på saker, har inte tålamod till att allting bara staplas upp på varandra hela tiden kommer snart få ett nervsammanbrott eller något.



Utöver min gnälliga dagshistoria så hälsade mamma på mig snabbt på jobb och gav mig munkar, sjukt gott! De lilla ståndet där de säljer munkarna ligger mittemot Chili så den goda doften fanns i hela restaurangen hela dagen, undra om jag har gått och tänkt på något annat?


Efter jobb mötte jag upp Tilda, gick till Lillatorg men blev nekad att komma in för de var 25 års gräns =S Nog första gången jag blivit nekad att komma in! haha de kändes faktiskt rätt pinsamt =/ Speciellt när man känner lite av folket som jobbar där. Haha men men =P Vi gick ialla fall till Chili och tog vars ett glas vin, träffade på Chrille, Patrik och Abdi. Snackade lite skit, sedan kom mamma och "hämtade" mig, kunde ju lika gärna åka med dem hem ändå ju! DE var också i stan och kollade på Calaisa =S ööhh, word?


Shit vad jag längtar till jag är ledig, ska ta vara på de så väl!


Nä får väl ta tag i saker och fixa lite med min nya byrå som fortfarande står tom bara för jag inte fått tummen ur röven för att ställa iordning här inne. Slita mig från datorn, vilket är ett problem dock.



Här har vi tröjan jag fyndade för 50 kr. Som alla dessa fjortisar har fast de har randiga. Gillar dock en av de randiga, men kan ju inte ha den. Då tror alla jag är 15år =P




Morgon är det jobb til 16 sen ska jag till några vänner i Staffanstorp och spendera kvällen där verkar det som, ganska lugnt kanske? Hmm, söndags ska jag upp till pappa, får se om de blir lite bad innan det! =D



Jaja då!



God natt


Puss och Kärlek

Never letting go

Åh, jag är vaken! Suck* Malmö festivalen har börjat och det kommer vara så drygt att ta sig till jobb hela veckan. Med  tanke på att Chili ligger på södergatan så innebär de alltså Mitt i Smeten!  Får väl se om man hittar en och annan friterad banan på vägen =)


Sminkad och klar, premiären för min blå tröja som jag köpte igår ;) Ska nu bara slänga i min  en Risifrutti sen bege mig!


För se om de blir ett glas eller två med Tilda ikväll, men de är en tidig morgon imorgon så är lite små skeptisk till de ;)


Spenderade större delen av igårkväll att snacka i telefon med Elin, min longlost friend som jag inte träffar tillräckligt ofta längre. Men vi hann baske mig planera en lunch på onsdag! =)



Hörs ikväll!



Puss och Kärlek

I allready won first place

Sett Lady Gagas nya video? Paparazzi, sjukt fet! Alexander Skarsgård är med, haha och Gaga snackar svenska. Dock inte alltför glamoröst =P Låten är ialla fall riktigt bra och fastnar direkt! Annan favorit är Knock you down, men de vet vi ju redan =) Gammal favorit låt som jag precis lyssnade på. Christina Aguilera - fighter. riiiiktigt bra




Jaha jobbat idag, innan de blev de en fika och lite fynd på Gina Tricot... innerst inne hatar jag Gina men man kan fakitkst hitta saker där ibland.... okey rätt ofta. Men jag hatar ändå Gina! =D Vet inte varför men jag hatade Gina från början för alla hitta kläder där.. .utom jag. Men nu har de fått lite rockigare och alternativ stil där så man har ju lite att välja på. Inte för att jag klär mig jätte rockigt.. men men. Hittade ialla fall en T-shirt och en långarmad ljusblå tröja.




Nej nu är de dags för fiskgratäng och film. =D hahaFår se vad morgondagen innehåller... jobb vet vi redan, Malmö festivalen blrjar, lockar inte jättemycke.. meeen men!




Puss och Kärlek




Never thought I be who Iam now

Ny favorit låt? Kanye West, Ne-Yo och Keri Hilson - Knock U Down.




Fan vad jag och min syrra inte kommer överrens alls längre, alla syskon bråkar jag vet men vi klarar inte av att se på varandra. Vill inte ens vara i hennes närhet, de gör mig så förbannad. Längtar tills hon flyttar  så jag kan ha lust att komma hem efter jobb igen. Låter hemskt jag vet men sånt är läget just nu, eller ja sen hon blev sån som hon har blivit. Gör mig inte så mycke att hon hatar mig tillbaka..... Vill bara att hon flyttar snart så jag slipper henne. Kommer inte ihåg att jag någonsin ogillat någon såmycket som jag genuint ogillar henne just nu!



Anywho, de är inte hon som får mig att le varje dag ändå! De är jag! ;)


* Roligt att se att man har så varierade läsare*




Puss och Kärlek


I'm never goin back

Jobbade från 13 - 16.30, hade sjukt ont i huvudet hela dagen, har dock fortfarande men så får de vara, vädert kanske. Efter det gick jag en runda i stan i väntan på att möta mamma och åka hem med henne (orkade bara inte ta bussen!!) Blev en sväng inom Make Up Store och man kan ju inte gå in där utan att handla något =P Speciellt inte nu heller när skattepengarna har trillat in på kontot =D Denna svenska irländaren fick ju 8000 kr tillbaka.

Det blev ialla fall en ny borste, ansiktspuder och en ny kajalpenna.... hamnade på 600 kr.








Fick även köpt en guldkedja till min bikini top som jag skulle "egen-designa" lite. Innan var den bara som en tub- bikini men jag tyckte den gled ner så mycke hela tiden, jag menar alla är inte så fylliga på det området ;) Men ialla fall resultat! Mycket nöjd blev jag även och förvånad över vilket sinne jag har för att piffa upp grejor ;D



(den hade ju då ingen guldkedja innan..... givetvis)



Det blev ett IKEA stop också eftersom jag så länge behövt en ny byrå då jag inte längre får plats med saker i min garderob och byrå... sååå det blev en till fast större byrå =D kostade 1000 kr ..så nu är jag påväg mot fattigdom igen, men vänta då kommer ju lönen! ;)


Nu håller Johan och Oliver på att bygga ihop min byrå. Det är inte de att jag inte är händig, jag har bara inte tålamodet till att hålla på att pilla. Nej, jag satte mig vid datorn istället =D





Jaja, får väl hjälpa till och bygga ihop lådorna sen så jag kan säga att det var jag som byggt den ;)



Jobba imorgon, likadant på fredag sedan träffa Elin och kanske Tilda ta en glas eller två på Lillatorg sedan hem och jobba igen klockan 11 på lördag morgon...SEEEEEEN är jag ledig fram till torsdag! Jobba fyra dagar sen är jag ledig igen så att jag kan åka på semester!



RESULTAT:


Inte riktigt iordning med saker och så, men en bra början va? :) Ja det är den höga byrån.


Strax klart, ska gå ner och äta lite kvällsmat, kolla en film och sedan krypa ner i bingen med min handyman, ge honom lite pussar som tack för hjälpen med byrån. Trots jag har gjort "hälften" ;)




God natt och sov gott!



Puss och Kärlek

Watch what I've got

Jaha så det blev pizza, godis och filmen P.S I love you... igen. Kan inte sluta se den fast jag hatar den. Man får sån rå ångest när man ser den.... helt sorlig och irländsk.

Twilight Twins?
 

Taylor Lautner?                                         Ante?

Kusligt lika!! hahah, ni känner väl igen honom som indian killen Jacob från Twiligt?




Pack it up and go to bed!



God naatt alla små köcklingar!



Puss och Kärlek

Guess I've got a boyfriend!

Såg The Tyra Banks show där de snackade om Sexting = Texting about sex. Med andra ord snuskiga sex sms. Det var 13 åringar som skickade naken bilder på sig själv till killar och kåta meddelande. Okey alltså vem skickar inte något snuskigt emellanåt, men 13 åringar =S Kan killar ens få upp den i den åldern typ? Nä men ni förstår vad jag menar. Sen tar de med mammorna i programmet och fy fan vad jag tyckte synd om mammorna!! Sitta där och skämmas för att sin dotter stolt läser upp ett mess där hon skrivit till en kille vad hon vill göra med hans wiener! Jag menar shit, var tog en självkänsla vägen? De skickade bara dessa messen och bilderna för att de hade så pass lågt självförtroende och de ville att folk skulle gilla dem, vilket de själv erkände =S Hahha de hade ju aldrig jag erkänt, jag hade sagt att jag var så förbannat nöjd med mig själv och ville dela med mig av vad Gud gett mig till hela världen! Eller något i den stilen =P


Väntar fortfarande på mamma ska komma hem, förhoppningsvis har hon något danskt godis med sig, har varit så godissugen hela helgen men har inte haft något hemma.... Jo blockchoklad .... inte jättegott men de går ner om de inte finns något annat. Det blev lite fruktsallad igår dock =)





En till mig och en till min Babe.



Sen var jag ju lite smått uttråkad idag så de fick minsann bli dags för lite ego bilder. Tag sedan nu. ;)




Farsans gamla Lee jeans som han hade när han var ung. Snodde dem när jag såg dem. Lite så smått moderna nu, slitna och avklippta, way to go Daddey!


 

Och nu ska jag snart iväg med Mammi och handla. På med glajjorna och så drar vi!





Hörs lite senare, vädert är ju lite finare nu så får gå ut och få lite vitamin D! =)
Får knalla upp och spraya på mig lite Brun utan sol så jag inte ser likblek ut också.



Puss och Kärlek

It's so nice

Mja väder var väl vad man kallar för skapligt idag, kanske inte strandväder men vaffan! Får väl stanna hemma och göra lite nytta då. Mamma kommer om några timmar så får väl se till att här är kliniskt rent ;)


Jobba fram till lördag kl 16 sedan upp till pappa, riktigt härligt att komma bort ett tag, samla några nya andetag och hem och in i skiten igen... eller ja till slutet av denna månaden sen får man ett break till. =) Åh vad jag längtar!



Precis stigit upp tack vare min lilla solstråle som tyckte han skulle gå ner till andra sidan Klågerup för att köpa bullar. Alltså jag kan vara en slavdrivare! men det där hade varit tortyr!! Så de blir brunch istället med kylling,  potatas och sås.


Måste dra ut någon dag i veckan så jag får använding av mina nya lila heels, de står där och tittar så ledsamt på mig för att de fortfarande är oskulder och jag menar, vem vill vara de? ;) Ser ut som det är dags att rensa byrån nu också, ltie problem med att stänga lådorna =S De sköna är  att de man inte vill ha lägger man på Fias säng så får hon de, vill man senare ha tillbaka de så är de ju inte slängt =D


Nej, dags att kamma kalufsen och göra något nyttigt.'


Puss och Kärlek

Be my Romeo

Matchen gick ju som den ska, Svedala vann. Fan vet jag om de var rätt att de vann men skitsamma =)

Hemma nu, krängt två leverpastej mackor och sitter och kollar film med storebror Alex. Ikväll är det Fantastic four som går på tv. Jessica Alba är fett snygg i denna!


Om en stund kommer min babe och då ska vi laga lite god middag, bada lite kanske och mysa =D



Imorgon får man städa satan så att inte mamma kommer hem och får spel =P Men det får vänta tills efter jag har varit på stranden. Tror de blir Lomma beach imorgon. Eller hoppas ialla fall. Skönt att få njuta av sin ledighet om de nu blir finväder, vilket man får hoppas på.



Så god natt på er så hörs vi imorgon!


Puss och Kärlek

This is your song

Mmm, Gino - skitgod efterrätt. Vet inte om jag har skrivit om den förr, men ialla fall så består den (enligt mitt recept) av jordgubbar och kiwi, riven vit choklad och sedan in i ugnen 2 minuter. Tadaaaa färdig! Riktigt god! Men ju st nu är det en klassiker som gäller. Dvs Köttbullar, klyftpotatis och gräddsås =P



Gårdagen började med en fika, jobb och sedan kalas för söta lilla Wilma som fyllde 1 år! =)



Här har ni busfröet! =D Riktig liten gulle gris.



Ser lite smått sliten ut.... Ingen ursäkt?

Efter kalaset fick vi la sova över. Hade nog den mjukaste platsen i hela lägenheten men vaknade trots de redan klockan sex och sedan lite då och då efter det. Små drygt. När alla vaknat vandrade en del av oss ner till ICA och köpte frukost. Först klockan två bestämde vi oss för att sticka iväg och bada. Någon insjö utanför Dalby, jättfint vatten och nej det var inte stenbrottet! =P


Ska snart iväg och spela lite tennis med Freddie sen ikväll ska jag åka till Svedala med JP och Henke för att se Svedalas innebandy match. Spännande.


Thats it for now. Imorgon kommer la familia hem igen och tillbaka till vardagen ;)


Puss och Kärlek

You changed my world

Leeeedig =D Skönigt som faan! Legat ute och degat i solen hela morgonen, spelat volleyboll och boll och racket. Sedan har jag sovit lite till, ätit frukost och slappat framför tvn, helt underbart skönt =)





Ska nu snart iväg och handla lite och möjligtvis hyra film till ikväll!


Ska nu in på lite olika hemsidor och beställa hem lite kläder, jepp, för oss lata som inte dagligen pallar springa runt på stan och ändå (typ*) aldrig hittar något man gillar!


Jobb imorgon igen, suck* lördag också men slutar 18, så de är lugnt ;) Längtar så till den 26:e då vi ska iväg! skönt!




Puss och Kärlek

I can see the me i used to be

God kväll alla barn!

Heldag på jobbet, satt i skiten mellan sju och halv tio, not so roligt! Men tack vare att min lilla Cäs hjälpte mig lite emellanåt så gick de susen! Annars en ganska dryg dag för er som undrar =P


Imorgon åker mamma, Miguel och Oliver till Legoland! Familjefritt, hell yeah! ;) Precis som man aldrig varit med om de förr, haha. De är borta till på måndag så jag ska passa på att springa omkring naken så mycket jag bara kan! Ha sex på köksbordet, inte bädda sängen, skita i att sätta in tallriken i diskmaskinen och inte heller hänga upp handdukar efter jag duschat. Allt sånt som annars är strikt förbjudet och "ologiskt" enligt mammor.



Ledig på torsdag, ska ju bli fint väder, (är det sagt iaf) så förhoppningsvis blir det stranden, Lomma.... swweeet. Ska bara steka hela dagen i solen om de blir så, sen hem och laga mat och njuta av något gott att dricka innan man däckar framför tvn. Låter som en riktig heldag!


Ledsen men idag ska jag faktiskt vara så tråkig och skita i att lägga upp någon bild alls! Orkar inte, klockan är dessutom mycket! ;)


15:de åker jag upp till pappa, ska kanske fixa en stuga och sticka iväg och fiska någonstans i Halland, trevlans. Kommer hem igen och ska jobba den 19:de. Typ den 25:e sticker jag utomlands och är borta en vecka. Den 5:e Sept, ska Malou döpas (johans brors dotter = Malou) ;D äckligt söt liten tös.  Och där hade ni planerna för en tid framöver.


Imorgon blir det jobb, ska jobba med Kina så är inte ensam hela dagen =D



Nu blir de sängen för mig, fick inte sova allt för mycket inatt tack vare en liten blå fågel ;)



Puss och Kärlek

Love takes me higher

Har snoozat sedan klockan tio. Klockan 11 drog jag mig upp ur sängen... bara för jag är så illa tvungen. Ska ta bussen till jobb klockan 12. *suck* Fattar inte hur jag kan vara så himla trött, gick ändå och la mig relativt tidigt igår jämnfört med andra nätter. Det hjälper heller inte att det är astråkigt väder, men sen samtidigt då kanske jag får lite mindre att göra på jobb.... vilket är ganska bra ju.


Nope, dags att gå och sätta på ansiktet (sminka mig) och platta håret. *gäsp* fan att jag inte fick sova ut igår, kanske man hade varit något sådär pigg idag. Nej, sluta gnälla nu och sätt fart!


Ha d bra idag *gäsp*


Puss och Kärlek

Death is simple, life is harder

Uppfriskande tur runt om i Klågerup. Har bestämt mig för att börja spela innebandy igen, denna gången inte i Bara dock. Skurup ser det ut som. Spännande, men vi får se hur de blir med jobb och träning, kanske kan matcha ihop de på något vänster.



Gårdagen (lördag) började på jobb, 11-18 sedan hem och snabbt göra sig iordning för att åka på inflyttnings fest till Linda L, kl 20 gick bussen. Var hemma hos Linda en stund, riktigt mysigt hade hon det och två jäättte söta små katter =) Timmie kom och hämtade mig, Henke, Pesse och JP för att sedan hämta Johan och dra på "rock helg" utanför Svalöv. Det handla om en mindre festival eller vad man ska kalla de, där lite okända rockband spelade och drack öl. Helt ok, inte jätteskoj. Det roliga kom på vägen hem då Timmie skulle hämta oss, mitt ute i ingenstans. Men vi fick inte tag i honom så vi fick gå tills vi fick tag på honom. Vi gick förbi åkrar på en liten grusväg, Pesse sprang lite emellanåt. De kastade sig på åkern så att man inte såg dem för de var helt bäcksvart ute. Henke och JP drog upp en beta från åkern och satte den på en söndrig trummpinne som de hade fått. Såg ut som en sån liten skalle från någon indian stam eller något. rikigt skoj. Henke körde näcken och till sist så försökte de jaga upp en tjur men den var lite svårflörtad ;)

 

På väg in i en hage med en tjur i.                                       Children of the corn? Kanske inte i Mötley Crüe T-shirt.



Lite smådragna bönder. ;D



Gollum med sin hövdingpinne i handen hahahaha!!


Funderar på att lägga ner bloggen.... faktiskt.. Tycker om att skriva men känner att jag aldrig har något riktigt spännande att skriva om =/ Jaja, vi får se.



Jobb imorgon sen hem och sova hos "Skurt" och sedan jobb på tisdag igen. 13-22 varje dag hela augusti ju. =/


Puss och Kärlek


Keeping it real?

Okey, så som sagt, fusk-semestern som vissa av oss inte hinner uppleva under självaste sommardagarna. Varje gång man är ledig så regnar det eller är allmänt dåligt väder, man har planer och hinner inte spendera tid i solen. Jag, är en av dessa vissa =P Men man kan ju inte se likblek och sliten ut för de ju!?! Nope.



Kan inte lägga upp det på ett bättre vis! Favoriternas favori av alla olika BUS sorter där finns är Nivea Sun - Sun touch. Det är en spray som man lätt och enkelt sprayar på och torkar inom några minuter, den blir inte fläckig med tiden och inte heller orange. Lätt en favorit i mitt badrumsskåp! Nagellacket från Make up Store är i nyansen "Charlotte" Ljus och snygg, man ser fräsh och betydligt brunare ut om händerna. Läppstiftet är också från Make up Store och är i nyansen "DUST Shimmer" också ett enkelt sätt att se somrigare och lite mer solbrun ut. Tips som jag helt klart tycker gör skillnad är att använda en ögonskugga med lite färg, färgglada kläder eller accessoarer. Piffar upp jättemycke! Blanda dock inte för mycke färger, då händer de nog lätt att man ser ut som en av alla dessa fjortisar med alla regnbågens färger på gummiband runt benen =S Förskräckligt! haha.


Gårdagens bravader får ni  lite senare ikväll, nu ska jag städa.... vilket jag skjutit upp.... jag  vet inte hur länge. Skärpning nu ialla fall.



Har sett mitt program - Rachel Zoe, ska ut och jogga, duscha, fixa håret och sedan knyta sig i soffan framför tv och se en bra film. Can it get any better?


Puss och Kärlek

RSS 2.0