SKRIVET: 2009-08-02, kl 23:39:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Death is simple, life is harder

Uppfriskande tur runt om i Klågerup. Har bestämt mig för att börja spela innebandy igen, denna gången inte i Bara dock. Skurup ser det ut som. Spännande, men vi får se hur de blir med jobb och träning, kanske kan matcha ihop de på något vänster.



Gårdagen (lördag) började på jobb, 11-18 sedan hem och snabbt göra sig iordning för att åka på inflyttnings fest till Linda L, kl 20 gick bussen. Var hemma hos Linda en stund, riktigt mysigt hade hon det och två jäättte söta små katter =) Timmie kom och hämtade mig, Henke, Pesse och JP för att sedan hämta Johan och dra på "rock helg" utanför Svalöv. Det handla om en mindre festival eller vad man ska kalla de, där lite okända rockband spelade och drack öl. Helt ok, inte jätteskoj. Det roliga kom på vägen hem då Timmie skulle hämta oss, mitt ute i ingenstans. Men vi fick inte tag i honom så vi fick gå tills vi fick tag på honom. Vi gick förbi åkrar på en liten grusväg, Pesse sprang lite emellanåt. De kastade sig på åkern så att man inte såg dem för de var helt bäcksvart ute. Henke och JP drog upp en beta från åkern och satte den på en söndrig trummpinne som de hade fått. Såg ut som en sån liten skalle från någon indian stam eller något. rikigt skoj. Henke körde näcken och till sist så försökte de jaga upp en tjur men den var lite svårflörtad ;)

 

På väg in i en hage med en tjur i.                                       Children of the corn? Kanske inte i Mötley Crüe T-shirt.



Lite smådragna bönder. ;D



Gollum med sin hövdingpinne i handen hahahaha!!


Funderar på att lägga ner bloggen.... faktiskt.. Tycker om att skriva men känner att jag aldrig har något riktigt spännande att skriva om =/ Jaja, vi får se.



Jobb imorgon sen hem och sova hos "Skurt" och sedan jobb på tisdag igen. 13-22 varje dag hela augusti ju. =/


Puss och Kärlek


Anonym

Nej, lägg inte ner bloggen Malin!


lägg inte ner denenenen

n



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: