SKRIVET: 2010-12-20, kl 11:07:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Iam dreaming of...

Tydligen var paranormal activity 2 igentligen den första filmen av dom två. Kanske inte riktigt lika läskig men den höll måttet för läskig ändå =P Jag var nog den som höll för ögonen mestadels av filmen. Ni som inte klarar av något med demoner, övernaturliga fenomen och djävulen ska nog anse denna filmen som "fegförbjuden" ;) Jag är faktiskt för feg själv för att se sådana filmer men man måste ju bara ändå!!

Eftersom vår julgran vart typ djupfryst, efter att ha stått ute i snön när den var till försäljning, så har vi nu fått ha han stående inne på toan för att tina upp under natten. Men snart så ska vi montera upp honom och klä honom. Tog friheten av att döpa honom till Barry, därav är det en "honom".

Har kikat lite på hotellet som vi ska bo på över bröllopet och nyår på Irland. Vanligvis bor vi hos någon av mina mostrar men igår så ska det vara bröllop för Kieth och Sue dagen innan nyår och sedan nyårsmiddag på nyårsafton med ett helt gäng med människor. Kommer nog bli riktigt kul. Så första dagen blir det bröllop, andra dagen börja vi med en spa upplevelse, bad i poolen och sedan en riktigt stor nyårsmiddag =) Kan det bli bättre? Lagom bakis efter bröllopet så blir man ompysslad och så är man good to go för en kväll till. Ska nu bara se till att jag har outfits för båda kvällarna. Hmm...



Måste slå in resten av farmor, Gert och pappas julklappar. Ska ju träffa alla sen så det måste fixas nu!

Puss och Kärlek


sis

omg d va typ såå jävla dåligt!! min plastgran heter ju barry!! o d visste du, båda kan ju nt heta d!!? fantasilöst?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: