SKRIVET: 2010-12-22, kl 19:38:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

You are an angel

Hej så här två dagar innan julafton! Idag har jag jobbat med två av mina kära kollegor på IC, Frida och Camilla. Men idag vart det inte en speciellt lång arbetsdag, 10-17. Efter det så blev det lite julklappshopping, delvis till mig själv ;) Vad som kändes som hundra kassar senare så satt jag äntligen på bussen hem. Måste säga att jag är extremt nöjd med att åka buss varje dag. Ekomoiskt eftersom det kostar mig 700:- i månaden för ett busskort, bekvämt - man behöver ju inte koncentrera sig på väglaget direkt och sen så är det dunder skönt. jag sitter alltid och sover på bussen! =) Nackdel med bilen, bensinen kostar, parkeringen kostar, man ska behöva skrapa rutorna varje morgon och eventuellt behöva skotta ut sin bil nu när vädert är som det är =/ Kaos!!

Kan inte fatta att det är två dar kvar till jul, tiden går ju så fort.

Läste i tidningen idag om en tjej som var med när jag åkte till New York för två år sedan. Vi åkte ju ett gäng tjejer från Jörgen kock och FransSuells gymnasiet i Malmö för att vara svenska ambassadörer på UNIS skolan för deras FN sammandrag. Denna glada, spralliga tjejen Malin berättar nu i tidningen att hon har drabbats av en elakartad hjärntumör och i hennes blogg kan man läsa om hur hon tar sig igenom. Även om vi inte känner varandra speciellt så kunde jag inte låta bli att gråta och känna med henne så hemskt mycke! Blev så ledsen, mamma fick komma och trösta mig =( Nu har jag gjort ett litet bidrag till Cancerfonden och har bestämt mig för att fortsätta göra det i hädanefter.

Nu ska jag ta en dusch och se film med mina älskade familj. Man får nog stanna upp ibland och låta sig förstå hur bra man igentligen har det och uppskatta alla man har runt omkring, vardagen sker så fort och man vet aldrig vad den för med sig.

Puss och Kärlek



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: