SKRIVET: 2009-05-23, kl 00:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

The story begins

Hahah, kollade på film nyss Jane Austins book club. Under tiden så ligger min lillebror o sover i ena sidan soffan. Baddare på att snacka i sömnen! =D först sa han : Vet du, de var en blomma som sa puuufff. sedan sa han : Nej, men va sa du? Sen nu så sa han : Jag är här igen!


Lite mysko är ungen nog =D




Nä, dags att göra denna bloggen lite intressantare, vad vill du läsa om? Sex, förhållande, mode? U name it, I write it!
Stort samtals ämne som verkar vara på gång bland allt folk - Analsex! Snacka om det i någon vuxens sällskap verkar vara helt tabu för dem. Tydligen så tillhör det vår generation att utforska rövhålet! Vet folk som bara kör rakt på analsex istället för vanligt, de tycker the anal way is the shit! Inte bokstavligen då givetvis!


Vet folk som aldrig tänker sig att prova, vanligt sex duger finfint! Sen finns de ju de som provar men föredrar de regular way! - why not slickepott!! Ball samtalsämne. Som sagt så lär man sig mycket från folk! Vad man tänder på kan också vara en intressant sak. Skriv gärna va du tänder på, du kan vara anonym! Bara roligt att se vad folk har för shit för sig. Speciellt killar! De verkar ha såna mysko saker =P Själv hatar jag att bli kysst vid halsen och öronen, det ryser i hela kroppen på mig, skit obehagligt! Nått jag gillar däremot är massage och att bli kliad på ryggen =P Det är så sjukt olika från person till person!



Och seriöst, telefonsex? Det handlar ju om att man ska sitta och snacka sex medans man tar på sig själv, kallas inte det att onanera? Hur fan blev det en egen sex-kategori? Anywho, write a comment on what gets u goin'! 




Ne, men kom med lite förslag så ska vi debatta lite här på bloggen! =D Dags att sova, man blir ju lite sliten om man inte får sin skönhetssömn och sedan jobba på de! God natt!






Puss och kärlek!


Fredrik Per Lennart Persler

Jag tänder endast på Pia


Slisken

Sex, sex, sex. Berätta om din favo ställning och varför?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: