SKRIVET: 2009-09-23, kl 13:54:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

You are in this life with me

Igår när satt hemma hos farmor så kom vi in på att de hittat ett "monster" i Mexico. En Gollum liknande varelse som hade krälat sig ut ur en grotta där ett par ungdomar hade lekt. De hade blivit så rädda att de stenat ihjäl varelsen.




Haha alltså jag kunde inte låta bli att gapskratta när jag såg bilden, den ser helt dramatisk ut! Kolla magen och sedan hur tungan hänger ut. Okey, det är ju faktiskt hemskt att de dödade den. Men vaffan är det för något? Den är ju nästan lite fulsöt, helt blek och lite människoliknande. Ser ut som en lönfet, getingstucken människa.

En dag senare hittar de en "monster fisk" utanför den brazilianska kusten som väger 40 kilo och är ca 1.80 m lång. Den ser dessutom riktigt skräckinjagande ut! =S



Vad är detta värsta monster veckan såhär inför Halloween? Lätt jag ska vara det hårlösa monstert från Mexico på nästa halloween fest!


Grattis till Elin som fyller obetydliga 19 år idag, jag menar de är liksom så onödigt att fylla 19 man får inte göra mycke mer för de liksom! =D Haha!


Ska äta mat sedan iväg till jobb.



Puss och Kärlek




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: